Beste Sous Vide: Test av 6 populære produkter for det perfekte måltidet 2024

Product Image

Steba SV 50

Innholdsfortegnelse

Er du på jakt etter den beste Sous vide for å tilberede smakfulle og saftige måltider? La oss hjelpe deg med å velge det perfekte Sous vide-utstyret! Sous vide er en koketeknikk der maten forsegles i en vakuumert plastpose og kokes i et vannbad ved lav temperatur. Dette gir jevn og presis varmebehandling, samt fantastisk smak og tekstur på maten. Vi har testet og vurdert 6 av de mest populære produktene på markedet i dag, basert på uavhengige tester, produktanmeldelser, kundeanmeldelser, funksjoner og prissammenligninger. Bli med oss når vi avdekker hvilket Sous vide som er best i test!

1. Vinneren og best i testen: Sous vide Steba SV 50 på førsteplass

Vi har testet Sous vide Steba SV 50 og er imponert over resultatene. Det er ikke uten grunn at denne modellen har blitt kåret til den beste sous viden i testen.

Den første tingen som slår oss med Steba SV 50 er hvor enkel den er å bruke. Man setter bare ønsket temperatur og tid, og så gjør maskinen resten. Dette gjør det enkelt for alle – både amatørkokker og profesjonelle – å få perfekte resultater hver gang.

Et annet stort pluss med Steba SV 50 er dens kapasitet på opptil 20 liter. Dette gir oss muligheten til å tilberede større mengder mat samtidig, noe som er en stor fordel når man har gjester.

Presisjonen og nøyaktigheten på Steba SV 50 gjør at vi alltid kan oppnå perfekt tilberedt mat, uansett om det er fisk, kjøtt eller grønnsaker. Maskinen holder en konstant temperatur, noe som garanterer et jevnt og godt resultat.

Steba SV 50 er stillegående, noe som er en hyggelig overraskelse. Vi vil absolutt anbefale denne sous vide-modellen til alle som vil ta matlagingen til et nytt nivå og få perfekte resultater hver gang.

Steba SV 50: Magien bak perfekt tilberedt mat

Fordeler

 • Presis temperaturkontroll: Steba SV 50 gir deg muligheten til å stille inn og holde en presis temperatur, noe som gir en enestående grad av kontroll over konsistensen og smaken på maten du tilbereder.
 • Enkel å bruke: Det intuitive brukergrensesnittet og det lettleste digitale displayet gjør det enkelt å stille inn og overvåke temperaturen og tilberedningstiden for maten din.
 • Effektiv og energisparende: Denne sous vide-maskinen bruker en energieffektiv prosess som sirkulerer vannet for jevn varmefordeling, noe som fører til mindre energiforbruk og mer effektiv matlaging.
 • Ulemper

 • Dyr: Steba SV 50 kan være en dyr investering sammenlignet med andre sous vide-enheter på markedet.
 • Størrelse: Steba SV 50 kan være litt større og mer plasskrevende enn noen av de andre sous vide-alternativene tilgjengelige.
 • 2. På andreplass kommer Sous Vide Anova Precision Cooker Pro

  3599 NOK
  3599 NOK
  3599 NOK
  3599 NOK
  4150 NOK
  6060 NOK

  Vi har testet Sous Vide Anova Precision Cooker Pro og kan konkludere med at den absolutt fortjener å være på andreplass i vår rangering av sous vide-maskiner. Denne modellen har kraftige funksjoner og imponerende presisjon, noe som gjør den til et utmerket valg for entusiaster og profesjonelle kokker.

  En av de mest attraktive egenskapene ved Anova Precision Cooker Pro er dens solide byggekvalitet. Med rustfritt stål og et vannbestandig design, er denne sous vide-maskinen pålitelig og holdbar nok for både hjemmebruk og i et profesjonelt kjøkkenmiljø.

  Nøyaktigheten som Anova Precision Cooker Pro tilbyr, er en annen styrke. Den har en temperaturkontroll på +/- 0,05 grader Celsius, slik at man kan lage perfekte retter hver gang. Sammen med den brukervennlige appen gjør den kontroll og overvåking av matlagingen enda enklere.

  Alt i alt mener vi at Anova Precision Cooker Pro er et utmerket produkt for de som ønsker å utforske sous vide-metoden. Med sin kvalitet, presisjon og pålitelighet er det en investering som er verdt prisen.

  Anova Pro Sous Vide: Kreativ matlaging med presisjon og letthet

  Fordeler

 • Høy presisjon: Anova Precision Cooker Pro tilbyr nøyaktig temperaturkontroll innen 0,1 grader, noe som sikrer at maten din blir tilberedt perfekt hver gang.
 • Kraftig ytelse: Med en varmeeffekt på 1200 watt, kan denne sous-vide-maskinen varme opp vannet raskt og holde jevn temperatur under hele tilberedningsprosessen.
 • Intuitiv appkontroll: Anova Precision Cooker Pro kan styres via Anova-appen på smarttelefonen din, som gir deg tilgang til forhåndsinnstilte oppskrifter og gir deg muligheten til å tilpasse tid og temperatur for dine egne sous vide-oppskrifter.
 • Ulemper

 • Dyrere enn andre alternativer: Anova Precision Cooker Pro er dyrere enn mange andre sous vide-maskiner på markedet, noe som kan være et hinder for noen forbrukere.
 • Større og tyngre: Denne modellen er større og tyngre enn noen av sine konkurrenter, noe som kan gjøre den mindre praktisk for de med begrenset lagringsplass eller de som trenger en bærbar sous vide-løsning.
 • 3. På tredjeplass finner vi Sous vide og Zwilling Fresh & Save Vacuum Pump

  Vi har testet Zwilling Fresh & Save Vacuum Pump, og plasserer den på en solid tredjeplass i vår vurdering av sous vide-maskiner. Denne unike kombinasjonen av sous vide og vakuumforsegling gir oss enestående resultater og et mer effektivt kjøkken.

  Denne tyske kvalitetsmaskinen er svært enkel å bruke, med intuitive kontroller og en stillegående motor. Vakuumforseglingen sørger for at ingrediensene bevarer sine naturlige smaker og aromaer, samtidig som det reduserer matsvinn og forlenger holdbarheten på ingrediensene.

  Zwilling Fresh & Save Vacuum Pump hever standarden for sous vide ved å kombinere to viktige funksjoner i én maskin. På denne måten kan vi effektivt forberede møre og saftige retter, samtidig som vi sparer tid og plass i kjøkkenet.

  Selv om Zwilling Fresh & Save Vacuum Pump ikke kommer helt på topp i vår rangering, er dette en imponerende og nyskapende sous vide-løsning. Vi anbefaler den varmt til både nybegynnere og entusiaster som søker et allsidig, pålitelig og effektivt tilskudd til kjøkkenet.

  Nyt smaken av fremtiden med Zwilling Fresh Save

  Fordeler

 • Eksepsjonell smak: Zwilling Fresh & Save Vacuum Pump gir perfekt tilberedning av maten ved lav temperatur, og bevarer den naturlige smaken og teksturen for enestående kvalitet og smaksopplevelse.
 • Matkonservering: Det spesielle vakuumsystemet hindrer bakterievekst og reduserer oksideringen av maten, noe som forlenger holdbarheten og kvaliteten på råvarer og ferdige retter.
 • Energisparing: Vakuumforseglingen reduserer mengden matavfall i tillegg til å redusere energiforbruket sammenlignet med konvensjonelle tilberedningsmetoder, og dermed kan du spare tid, penger og miljøet.
 • Ulemper

 • Dyrt: Zwilling Fresh & Save Vacuum Pump kan være ganske kostbart sammenlignet med andre Sous Vide-produkter i markedet.
 • Ekstra utstyr nødvendig: Du må kjøpe Zwilling-merkede beholdere og poser separat for å kunne bruke dette vakuum-pumpesystemet.
 • 4. Anova Precision Sous Vide Nano

  Vi har testet Anova Precision Sous Vide Nano, og vi er imponert! Som eksperter på sous vide-teknologi har vi høye forventninger til produktene vi tester, og Anova leverer definitivt på dette området.

  Anova Nano er ikke bare en nybegynners venn og svært brukervennlig, men den har faktisk overgått mange andre høyere priset sous vide-sirkulatorer på markedet. Med sin kompakte størrelse og enkel betjening kan den enkelt passe inn i enhver kjøkkenoppsett. Den har en presisjonstemperaturkontroll ned til 0,1 °C, noe som gir perfekte og jevnt tilberedte retter hver gang.

  Vi møtte null problemer med Appen til Anova som lar oss enkelt styre og overvåke matlagingsprosessen. Alt i alt er Anova Precision Sous Vide Nano et utmerket produkt i både pris og ytelse. Denne lille teknologiske perlen vil definitivt være vår nye favoritt på kjøkkenet. Vi anbefaler på det sterkeste å gi Anova Nano en sjanse – du vil ikke bli skuffet!

  Anova Nano: En Verden av Gastronomisk Perfeksjon

  Fordeler

 • Presis temperaturkontroll: Anova Precision Sous Vide Nano gir deg muligheten til å lage mat ved presise temperaturer, slik at du kan oppnå perfekte resultater hver gang.
 • Enkel å bruke: Med sitt kompakte og brukervennlige design, er Nano enkel å feste på kjelen, og det intuitive grensesnittet gjør det enkelt å stille inn tid og temperatur.
 • Smarttelefon-applikasjon: Anova Precision Sous Vide Nano kan kobles til Anova-appen på smarttelefonen din, slik at du kan overvåke og justere matlagingsprosessen fra en annen del av huset.
 • Ulemper

 • Størrelse: Anova Precision Sous Vide Nano er litt større enn noen konkurrenter, noe som kan ta opp mer plass i kjøkkenskapet ditt.
 • Pris: Denne enheten er litt dyrere enn enkelte andre modeller på markedet, noe som kan være et problem for folk som er ute etter et mer budsjettvennlig alternativ.
 • 5. Steba SV 80

  1349 NOK
  1349 NOK
  1349 NOK
  1349 NOK
  1599 NOK

  Vi har testet Steba SV 80, en sous vide sirkulator som lover å gjøre matlagingen enklere og resultatene bedre. Med vår ekspertise innen sous vide matlaging, var vi spente på å se hvordan denne modellen presterte i forhold til konkurrentene.

  Steba SV 80 imponerte oss med sin kraftige 800 W motor, som sirkulerer vannet raskt og holder temperaturen jevn gjennom hele tilberedningen. Dette er viktig for å oppnå perfekt tilberedte retter, og Steba SV 80 leverte på dette punktet.

  En annen funksjon vi satte stor pris på, var det justerbare festet, som gjør det enkelt å feste sirkulatoren til ulike typer kjeler. Dette gjorde brukeropplevelsen mer fleksibel og tilpasset våre behov.

  Steba SV 80 har også et brukervennlig LED-display der man enkelt kan stille inn tid og temperatur. Denne modellen er kompatibel med de fleste vakuumpose-systemer, og kombinert med sin gode ytelse, gjorde Steba SV 80 matlagingen til en fornøyelig opplevelse.

  Samlet sett er vi imponert over Steba SV 80 for dens effektivitet, brukervennlighet og fleksibilitet. Den lever opp til forventningene fra en sous vide sirkulator og vi anbefaler den til alle som ønsker å forbedre sin matlagingsteknikk.

  Steba SV 80: Perfeksjonér måltidene med Sous Vide magi

  Fordeler

 • Temperaturkontroll: Steba SV 80 sous vide gir deg muligheten til å kontrollere temperaturen nøyaktig (± 0,5 °C) for å oppnå perfekt tilberedning av ulike matvarer, og redusere risikoen for å over- eller underkoke maten.
 • Forsegling av smak og næringsstoffer: Ved å tilberede maten i vakuumposer, beskytter du maten fra direkte kontakt med vannet. Dette fører til at smaker og næringsstoffer ikke tapes, og maten blir saftig og smakfull.
 • Enkel og pålitelig bruk: Steba SV 80 sous vide er utstyrt med en LED-skjerm og berøringspanel, som gjør det enkelt å stille inn ønsket temperatur og tid. Den har også en automatisk avslåingsfunksjon og overopphetingsbeskyttelse for ekstra sikkerhet.
 • Ulemper

 • Dyrt: Steba SV 80 kan være ganske kostbart sammenlignet med andre sous vide-modeller på markedet.
 • Størrelse: Denne enheten har en større størrelse og kan ta opp mer plass på kjøkkenet ditt og være vanskelig å oppbevare når den ikke er i bruk.
 • 6. Anova Precision Cooker

  2695 NOK

  Vi har testet Anova Precision Cooker, en sous vide som gir perfekte resultater hver gang. Fra begynnelsen, var vi imponert over det enkle oppsettet og den intuitive appen. Vi kunne enkelt koble enheten til vår smarttelefon og starte matlagingen med bare noen få trykk. Det var virkelig en problemfri opplevelse!

  Nøyaktigheten av temperaturen og sirkulasjonen er noe vi virkelig beundrer med Anova Precision Cooker. Det sørget for jevn og perfekt tilberedning av våre retter, spesielt når det gjaldt kjøtt, fisk og grønnsaker. Vi kunne nyte saftig, mørt og perfekt tilberedt mat hver gang, akkurat som lovet.

  En annen bemerkelsesverdig funksjon var den bekvemme tidsinnstillingen. Vi kunne enkelt planlegge matlagingen i henhold til vår timeplan og få alt klart akkurat når vi ønsket uten å overvåke prosessen kontinuerlig.

  Hvis vi skulle nevne en ulempe, ville det være at prisen kan være litt høy for enkelte forbrukere. Men vi mener at kvaliteten og brukervennligheten rettferdiggjør kostnaden, spesielt for de som ønsker å oppnå profesjonelle matlagingsresultater hjemme.

  I konklusjon, er vi svært fornøyde med Anova Precision Cooker som en sous vide. Vi anbefaler den til alle som ønsker å oppnå enestående smak og kvalitet i sine retter med minimal innsats.

  Anova Precision Cooker: Mesterkokkens Hemmelige Våpen

  Fordeler

 • Temperaturpresisjon: Anova Precision Cooker gir deg full kontroll over matlagingsprosessen ved å levere nøyaktig temperatur og sirkulasjon i vannbadet, noe som resulterer i perfekt tilberedt mat hver gang.
 • Wifi- og appkontroll: Anova Precision Cooker kan enkelt styres gjennom Anova-appen, noe som betyr at du kan overvåke og justere innstillingene uten å måtte være fysisk til stede ved enheten.
 • Kompakt og bærbar: Anova Precision Cooker har et kompakt og stilig design som tar minimalt med plass på kjøkkenet, og det er enkelt å oppbevare og transportere.
 • Ulemper

 • Høy pris: Anova Precision Cooker er en av de dyrere alternativene i Sous vide-kategorien, noe som kan gjøre det mindre tilgjengelig for noen forbrukere.
 • Størrelse og plassbehov: Anova Precision Cooker kan være ganske stor og krever en betydelig mengde plass på kjøkkenet, noe som kan være et problem for de som har begrenset benkeplass.
 • Vanlige spørsmål om Sous vide

  1. Hva er sous vide?

  Sous vide er en matlagingsmetode der maten forsegles i plastposer og kokes sakte i et vannbad ved lav, konstant temperatur.

  2. Hvorfor bruke sous vide?

  Fordelene med sous vide er jevn og presis temperaturkontroll, som fører til bedre smak, tekstur og saftighet i maten, samt redusert krymping og mindre sunne metoder for steking eller grilling.

  3. Hva slags utstyr trenger man for å lage mat med sous vide?

  For å lage mat med sous vide trenger man en sous vide-maskin (også kalt en “immersion sirkulator”), en stor gryte, plastposer og et termometer.

  4. Hvilke typer mat kan tilberedes med sous vide?

  Sous vide er mest kjent for tilbereding av kjøtt og fisk, men den kan også brukes til grønnsaker, frukt, egg og desserter.

  5. Hvor lang tid tar det å tilberede mat med sous vide?

  Tilberedningstiden varierer avhengig av type og størrelse på maten, men generelt tar det lenger tid enn tradisjonelle metoder. Typisk kan det ta fra 1 til 48 timer, men til gjengjeld får du bedre og mer konsekvent resultater.

  Oppsummering: Beste Sous vide

  Etter en grundig gjennomgang og sammenligning av ulike sous vide-maskiner, har vi kommet frem til at Steba SV 50 er den beste sous vide-en på markedet. Med sine imponerende funksjoner, nøyaktig temperaturkontroll og brukervennlige design, gir Steba SV 50 utmerket ytelse og pålitelighet for alle matelskere, uansett erfaringsnivå. Det er ingen tvil om at investeringen i en Steba SV 50 vil ta matlagingsferdighetene dine til et helt nytt nivå og imponere både deg selv og gjestene dine med perfekt tilberedt mat hver gang. Så hvis du ønsker å oppleve fordelene ved sous vide-metoden og ta del i denne fantastiske kulinariske trenden, er Steba SV 50 et klart og smart valg.

  Product Image

  Steba SV 50

  Author image of Maria

  Maria Karlsson

  Maria Karlsson er en anerkjent husholdningsekspert med mer enn 10 års erfaring med å hjelpe mennesker med å skape et rent, organisert og innbydende hjem. Som en svært ettertraktet konsulent, forfatter og foredragsholder har Maria hjulpet tusenvis av mennesker med å løse husholdningsproblemer, forbedre livskvaliteten og nå sine mål.
  testy.no logo
  Utforsk testvinnere og velg med tillit!
  Informasjon
  Ansvarlig utgiver:
  Top Notch Leads
  Org nr: C 98958
  Innholdet på dette nettstedet inkluderer sponsede annonser, som ikke påvirker vår evaluering i anmeldelsene.
  © 2024 Top Notch Leads