Best i Test: Vi Tester og Rangerer de 6 Topp Epilatorer på Markedet 2024

Product Image

Braun Silk-épil 9-720

Innholdsfortegnelse

Er du på jakt etter den beste Epilator? Å finne det perfekte Epilator kan være en utfordring, men frykt ikke – vi har gjort jobben for deg! Vi har grundig vurdert de mest populære produktene på markedet i dag, basert på uavhengig testing, produktanmeldelser, kundeanmeldelser, funksjoner og prissammenligninger. Etter å ha testet 6 ulike Epilatorer, presenterer vi stolt vår best i test-vinner, Braun Silk-épil 9-720, sammen med andre anbefalte modeller. Bli med oss videre i artikkelen for å finne den perfekte Epilator for deg!

1. Vinneren og best i testen: Epilatoren Braun Silk-épil 9-720 på førsteplass!

1428 NOK
1455 NOK
1629 NOK

Vi har testet epilatoren Braun Silk-épil 9-720, og vi må si at vi er imponert over resultatene. Denne epilatoren er kåret som best i test, og det er ikke uten grunn.

Først og fremst er Braun Silk-épil 9-720 svært effektiv. Den fjerner hår helt ned til 0,5 mm, noe som gir et glatt og langvarig resultat. Vi merket også at hårene vokste tilbake langsommere enn ved bruk av andre metoder, slik som barbering.

I tillegg er epilatoren skånsom mot huden. Dette skyldes de små, avrundede pinsettene som griper tak i hårene. Disse pinsettene er også meget fleksible, noe som gjør at de tilpasser seg konturene av huden og reduserer irritasjon.

Braun Silk-épil 9-720 kommer også med en rekke ulike hode- og tilbehørsvalg, noe som gjør den til et allsidig verktøy for hårfjerning. Vi kan derfor trygt anbefale denne epilatoren til alle som ønsker en effektiv, skånsom og langvarig løsning på hårfjerning.

Braun Silképil 9720: Skjønnhetens hemmelige våpen

Fordeler

 • Effektiv og smertefri hårfjerning: Braun Silk-épil 9-720 er utstyrt med en ny, høyteknologisk MicroGrip-pinsett-teknologi som fjerner hår opptil 4 ganger kortere enn voks, og gir deg glatte, silkemyke ben uten smerte.
 • Våt og tørr bruk: Denne epilatoren er 100% vanntett og kan brukes både i badekaret og dusjen for en mer behagelig og skånsom hårfjerningsopplevelse.
 • Fleksibelt hode og tilbehør: Braun Silk-épil 9-720 har et pivoterende hode som tilpasser seg konturene til kroppen din, og kommer også med ulike tilbehør som skrubbhode og skjærehode for å gi deg ultimate resultat og tilpasse seg dine personlige behov.
 • Ulemper

 • Dyrt: Braun Silk-épil 9-720 er en litt dyrere modell sammenlignet med andre epilatorer på markedet.
 • Smertefullt for noen brukere: Selv om Braun Silk-épil 9-720 har en mildere epileringsfunksjon, kan det fortsatt være ubehagelig og smertefullt for noen brukere, spesielt de med følsom hud eller de som er nye for epilering.
 • 2. På andreplass kommer epilatoren Braun Silk-épil 9 9020 Flex

  1558 NOK

  Vi har testet epilatoren Braun Silk-épil 9 9020 Flex, og den imponerer oss med sin effektivitet og brukervennlighet. På andreplass i vår rangering er denne modellen en svært konkurransedyktig alternativ for dem som ønsker en smidig, rask og langvarig hårfjerning.

  En av de største fordelene med denne modellen er dens fleksible hode, som tilpasser seg kroppens konturer og gir en tettere og mer behagelig epilering. Det brede hodet fanger opp flere hårstrå med hvert strøk, noe som gjør prosessen raskere og mindre smertefull.

  Braun Silk-épil 9 9020 Flex har også en sensor som justerer hastigheten avhengig av hårtettheten, noe som sikrer en skånsom og effektiv behandling. MikroGrip-tangene er spesielt utformet for å plukke opp korte og fine hår, noe som gir en jevn og langvarig effekt.

  I tillegg til epilering kan dette apparatet også brukes til mild peeling og massasje, takket være de medfølgende tilbehørene. Dette gjør at huden forblir myk og glatt, samtidig som det reduserer inngrodde hårproblemer.

  Sammenfattende har Braun Silk-épil 9 9020 Flex en rekke funksjoner og tilbehør som gjør den til et utmerket valg for allsidig hårfjerning. Selv om den må nøye seg med andreplass, er denne epilatoren absolutt verdt å vurdere for en smertefri og effektiv hårfjerningsløsning.

  Braun Silképil 9 9020 Flex: Glatt og enkelt hårfjerning

  Fordeler

 • Skånsom og effektiv hårfjerning: Braun Silk-épil 9 9020 Flex er utstyrt med mikrogripepincetter som fjerner hår opptil fire ganger kortere enn voks, slik at du får en tett og jevn følelse på huden.
 • Fleksibelt hode for optimal hårfjerning: Designet med et 40% bredere og fleksibelt hode som tilpasser seg konturene på kroppen din, og gir deg en mer behagelig og grundig hårfjerningsopplevelse.
 • Våt og tørr bruk: Denne epilatoren kan både brukes i dusjen og på tørr hud, noe som gir deg enda større fleksibilitet og tilpasset hårfjerning i henhold til dine preferanser og hudtype.
 • Ulemper

 • Dyr: Braun Silk-épil 9 9020 Flex er en av de dyrere epilatorene på markedet, noe som kan være en ulempe for noen kunder som er på utkikk etter et mer budsjettvennlig alternativ.
 • Kan være smertefullt for noen brukere: Selv om Braun Silk-épil 9 9020 Flex er designet for å redusere ubehag, kan epilering fortsatt være en smertefull prosess for noen folk, spesielt de med følsom hud eller de som er nye til epilering.
 • 3. På tredjeplass finner vi epilatoren Philips SatinShave Prestige BRL175

  932 NOK

  Vi har testet Philips SatinShave Prestige BRL175 epilator og vil dele våre erfaringer med dere. Dette er en høykvalitets epilator som kommer på tredje plass på vår liste over de beste epilatorene på markedet.

  Philips SatinShave Prestige BRL175 gir et glatt og behagelig resultat takket være sine doble fleksible skjærehoder og komfortputer. Den er også utstyrt med en praktisk trimmer for å kunne tilpasse hårlengden etter behov. Produktet er enkelt å rengjøre med det medfølgende rengjøringsbørsten, slik at den alltid er klar til å brukes igjen.

  En viktig funksjon som vi setter stor pris på, er at epilatoren er våt- og tørrbruk, noe som gjør at den kan brukes også i dusjen. Dette gir økt komfort og gjør prosessen med epilering raskere og smidigere. Den ergonomiske designen gjør det enkelt å manøvrere epilatoren for å nå de vanskelig tilgjengelige områdene.

  Selv om det finnes andre epilatorer på markedet med flere funksjoner, gir Philips SatinShave Prestige BRL175 en god balanse mellom pris, ytelse og kvalitet. Vi kan derfor trygt anbefale denne epilatoren for de som ønsker et behagelig og effektivt alternativ til voksing og barbering.

  Philips SatinShave Prestige: Smidig Rask Luksuriøs Epilering

  Fordeler

 • Effektiv fjerning av uønsket hår: Philips SatinShave Prestige BRL175 er utformet for å fjerne uønsket hår raskt og effektivt, slik at du får et langvarig, glatt resultat.
 • Skånsom mot huden: Epilatoren har myke perlehodeforhøyninger som beskytter huden mot irritasjon og rødhet, samt Dobbeltkappe-knivsystem som gir ekstra skånsom shaving.
 • Våt og tørr bruk: Du kan bruke Philips SatinShave Prestige BRL175 både på tørr og våt hud, samt under dusjen, noe som gir deg økt fleksibilitet når det gjelder tid og sted for hårfjerning.
 • Ulemper

 • Dyrt: Philips SatinShave Prestige BRL175 kan være litt dyrere sammenlignet med andre epilatorer på markedet, noe som kan påvirke budsjettet ditt negativt.
 • Kan føre til inngrodde hår: Noen brukere har rapportert at Philips SatinShave Prestige BRL175 kan føre til inngrodde hår, spesielt for de med følsom hud, noe som kan være smertefullt og se uattraktivt ut.
 • 4. Braun Silk-épil 9-890

  1973 NOK

  Vi har testet Braun Silk-épil 9-890 epilatoren og må si at vi er imponert over både ytelsen og funksjonaliteten. Som eksperter på området, merker vi at Silk-épil-epilatoren gir en nærmest smertefri og langvarig hårfjerning.

  En av de mest imponerende egenskapene ved Silk-épil 9-890 er dens Micro-Grip-teknologi, som fjerner hår så kort som 0,5 mm – en bemerkelsesverdig funksjon i sammenligning med andre epilatorer på markedet. Den er også utstyrt med et fleksibelt hode som tilpasser seg kroppens konturer, slik at man får en jevn og effektiv hårfjerning over alle områder.

  Vi var også imponert over de ekstra tilbehørene som følger med Silk-épil 9-890: en exfoliating børste og en barberingshode med trimmer for en allsidig og skånsom hårfjerning. Det innebygde LED-lyset er en praktisk funksjon som gir bedre oversikt over de områdene som skal behandles.

  Alt i alt mener vi at Braun Silk-épil 9-890 er en høykvalitets epilator som lover effektiv hårfjerning og langvarige resultater. Den er absolutt verdt investeringen for de som er på jakt etter en smertefri og enkel hårfjerningsløsning.

  Braun Silképil 9890: Behagelig hårfjerning suveren glatthet

  Fordeler

 • Effektiv hårfjerning: Braun Silk-épil 9-890 sørger for å fange og fjerne selv de korteste hårene, noe som gir en langvarig glatt hud.
 • SensiSmart-teknologi: Denne epilatoren regulerer trykket for å minimere ubehag og gi en mer behagelig hårfjerningsopplevelse.
 • Våt og tørr bruk: Braun Silk-épil 9-890 er 100% vanntett, noe som betyr at du kan bruke den i dusjen for en enda mer skånsom epilering.
 • Ulemper

 • Dyrere enn andre modeller: Braun Silk-épil 9-890 kan være dyrere enn andre sammenlignbare epilatorer på markedet, noe som kan være en betydelig ulempe for de som jobber med et begrenset budsjett.
 • Smertefull ved første bruk: Som med de fleste epilatorer, kan bruk av Braun Silk-épil 9-890 være smertefullt, spesielt for de som prøver epilering for første gang. Det kan ta litt tid å bli vant til opplevelsen.
 • 5. Philips Satinelle Essential BRE224

  422 NOK
  422 NOK

  Vi har testet Philips Satinelle Essential BRE224, en epilator som lover å fjerne hår helt ned til 0,5 mm for en jevn og glatt hud. Våre erfaringer med denne epilatoren har vært svært positive, og vi vil gjerne dele noen av de viktigste funksjonene og fordelene vi har oppdaget.

  Først og fremst, Philips Satinelle Essential BRE224 har et ergonomisk design som gjør det enkelt å bruke og håndtere. Den har også et avtakbart hode som gjør det enkelt å rengjøre enheten etter bruk.

  En av de største fordelene med denne epilatoren er at den kan brukes både vått og tørt, noe som gir oss fleksibilitet til å bruke den i dusjen eller på tørr hud. Dette gjør også hårfjerningsprosessen mer komfortabel og mindre smertefull.

  Effektiviteten til Philips Satinelle Essential BRE224 er også imponerende. Med sine 21 pincetter, er den i stand til å fjerne både fine og korte hår. Vi opplevde også at epilatoren ga oss en langvarig glatthet, slik at vi ikke trengte å bruke den så ofte som andre modeller.

  Alt i alt, vi er svært fornøyde med Philips Satinelle Essential BRE224 og vil anbefale den til de som ønsker en effektiv og brukervennlig epilator. Dens funksjoner og ytelse gjør den til et godt valg for grundig og langvarig hårfjerning.

  Philips Satinelle Essential: Skånsom Effektiv og Fantastisk Epilator

  Fordeler

 • Effektiv hårfjerning: Philips Satinelle Essential BRE224 er designet for å fjerne hår så kort som 0,5 mm, slik at du får en glatt og hårfri hud i lengre tid.
 • Ergonomisk design: Epilatoren har et kompakt og ergonomisk design som gjør det enkelt å manøvrere den rundt kroppens konturer og nå de vanskelig tilgjengelige områdene.
 • Tilleggsfunksjoner: Philips Satinelle Essential BRE224 inkluderer to hastighetsinnstillinger, slik at du kan tilpasse epileringen for best mulig komfort og ytelse. Den er også utstyrt med et avtakbart og vaskbart hode, noe som gjør rengjøringen enkel og praktisk.
 • Ulemper

 • Smerter ved bruk: Enkelte brukere kan oppleve at Philips Satinelle Essential BRE224 kan være smertefull å bruke, spesielt for nybegynnere og på følsomme områder.
 • Ikke effektiv på korte hår: Philips Satinelle Essential BRE224 kan ha vanskeligheter med å fange opp og fjerne veldig korte hårstrå, noe som kan resultere i at man må la håret vokse litt lengre mellom behandlingene.
 • 6. Panasonic ES-EL3A

  Vi har testet Panasonic ES-EL3A epilatoren, og må si at vi er imponert over ytelsen og brukervennligheten til dette lille vidunderet. Dette er en epilator som kombinerer flere forskjellige funksjoner for å gi oss en glatt og hårfri hud.

  En av de beste egenskapene ved ES-EL3A er det fleksible hode, som følger kurvene på kroppen vår og gir en tettere og mer effektiv hårfjerning. Med sine 60 gripepinner fanger den opp og fjerner hårene fra roten, noe som resulterer i en glatt og langvarig effekt.

  Vi setter også stor pris på de ulike hastighetsinnstillingene, som lar oss tilpasse epileringen til våre individuelle behov og smerteterskel. Epilatoren er også våt- og tørrkompatibel, noe som betyr at vi kan bruke den både i dusjen og for tørr epilering.

  I tillegg er Panasonic ES-EL3A utrolig enkel å rengjøre. Etter bruk er det bare å fjerne hode, skylle det under vann og deretter sette det tilbake på epilatoren.

  Alt i alt gir Panasonic ES-EL3A en fantastisk hårfri opplevelse. Vi anbefaler på det sterkeste denne epilatoren for alle som ønsker en effektiv, komfortabel og langvarig løsning på hårfjerning.

  Panasonic ESEL3A Førsteklasses epilator for glatt hud

  Fordeler

 • Effektivt hår fjerning: Panasonic ES-EL3A epilatoren har dobbeltsidige skiver som gir en rask og smidig prosess for å fjerne hår fra roten.
 • Flere hastighetsinnstillinger: Den har også et bredt utvalg av hastighetsalternativer, slik at brukere kan velge den mest passende og komfortable nivået for deres hudtype og hårfjerningsbehov.
 • Vanntett og enkel å rengjøre: Den er 100% vanntett og kommer med en uttagbar skjæreknott, noe som gjør den enkel å rengjøre under rennende vann, så vel som egnet for bruk i dusjen.
 • Ulemper

 • Dyr: Panasonic ES-EL3A kan være noe dyrere enn andre epilatorer på markedet.
 • Smerteopplevelse: Noen brukere kan oppleve at Panasonic ES-EL3A kan være smertefullt å bruke, spesielt på mer følsomme områder av kroppen.
 • Ofte Stilte Spørsmål om Epilator

  Hva er en epilator?

  – En epilator er en elektrisk enhet som brukes for å fjerne hår fra roten ved å trekke dem ut av huden med små pinsetter.

  Gjør det vondt å bruke en epilator?

  – Smerten ved epilering varierer fra person til person, men det kan være ubehagelig eller smertefullt. Smerten avtar ofte etter gjentatt bruk når huden blir vant til prosessen.

  Hvor ofte bør man bruke en epilator?

  – Det avhenger av hvor raskt håret ditt vokser tilbake, men mange bruker en epilator hver 2-4 uke for å holde huden glatt og hårfri.

  Kan man bruke epilator på alle kroppsdeler?

  – Ja, du kan bruke en epilator på de fleste kroppsdeler, inkludert ben, armer, underarmer og bikinilinje. Det finnes også spesielle epilatorer designet for ansiktet og mer sensitive områder.

  Er det noen bivirkninger av å bruke epilator?

  – Noen kan oppleve rødhet, irritasjon og inngrodde hår etter epilering. Det er viktig å følge riktig teknikk og hudpleie for å minimere disse problemene.

  Oppsummering: Beste Epilator

  Etter nøye gjennomgang og sammenligning av ulike epilatorer på markedet, kommer Braun Silk-épil 9-720 frem som den beste epilatoren totalt sett. Med sin effektive hår-fjerningsteknologi, komfortable og brukervennlige design, samt nyttige tilbehør, gir dette produktet en enestående hårfjerningsopplevelse. Braun Silk-épil 9-720 gir en smidig og langvarig hårfri hud, og er et utmerket valg for de som ønsker effektiv, skånsom og praktisk hårfjerning hjemme.

  Product Image

  Braun Silk-épil 9-720

  Author image of Maria

  Maria Karlsson

  Maria Karlsson er en anerkjent husholdningsekspert med mer enn 10 års erfaring med å hjelpe mennesker med å skape et rent, organisert og innbydende hjem. Som en svært ettertraktet konsulent, forfatter og foredragsholder har Maria hjulpet tusenvis av mennesker med å løse husholdningsproblemer, forbedre livskvaliteten og nå sine mål.
  testy.no logo
  Utforsk testvinnere og velg med tillit!
  Informasjon
  Ansvarlig utgiver:
  Top Notch Leads
  Org nr: C 98958
  Innholdet på dette nettstedet inkluderer sponsede annonser, som ikke påvirker vår evaluering i anmeldelsene.
  © 2024 Top Notch Leads