Informasjon vi samler inn

Når du besøker og samhandler med testarallt.se, kan vi samle inn følgende informasjon:

Personlig informasjon: Hvis du velger å kontakte oss via e-post eller kontaktskjema, kan vi samle inn ditt navn, e-postadresse og eventuell annen informasjon du deler med oss.

Brukerdata: Vi samler inn ikke-personlig informasjon om din bruk av nettsiden, for eksempel besøkte sider, besøkstidspunkt og bruk av funksjoner.

Informasjonskapsler: Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse og samle statistikk om bruken av nettsiden. Du kan velge å deaktivere informasjonskapsler i nettleseren din, men dette kan påvirke nettsidens funksjonalitet.

Hvordan vi bruker informasjonen din

Vi bruker den innsamlede informasjonen for å:

  • Forbedre vår nettside og innholdet på den.
  • Svare på dine henvendelser eller tilbakemeldinger.
  • Sende nyhetsbrev, hvis du har valgt å abonnere.
  • Analysere nettsidebruken for å forstå besøkendes atferd og forbedre brukeropplevelsen.

Beskyttelse av din informasjon

Vi implementerer passende sikkerhetstiltak for å beskytte din personlige informasjon mot uautorisert tilgang, endring, avsløring eller ødeleggelse. Kun autorisert personell har tilgang til din informasjon.

Deling av informasjon

Vi deler ikke din personlige informasjon med tredjeparter, med mindre det kreves av loven eller for å oppfylle en rettslig prosess.

Lenker til andre nettsteder

Vår nettside kan inneholde lenker til andre nettsteder. Vi er ikke ansvarlige for personvernspraksis eller innholdet på disse nettstedene. Vi anbefaler at du leser personvernpolicyen for hvert nettsted du besøker.

Endringer i denne personvernpolicyen

Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernpolicyen når det er nødvendig. Endringer vil bli publisert på denne siden, og vi anbefaler at du jevnlig sjekker vår personvernpolicy for å holde deg oppdatert.

Kontakt

Hvis du har spørsmål angående vår personvernpolicy, hvordan vi samler inn eller bruker din informasjon, eller hvis du ønsker å endre eller slette din personlige informasjon, vennligst kontakt oss via e-post på david@testy.no.

testy.no logo
Utforsk testvinnere og velg med tillit!
Informasjon
Ansvarlig utgiver:
Gidleads AB
Org nr: 559270-7672
Innholdet på dette nettstedet inkluderer sponsede annonser, som ikke påvirker vår evaluering i anmeldelsene.
© 2023 Gidleads AB