Beste Saftsentrifuger: En Grundig Test av 6 Populære Produkter på Markedet 2024

Product Image

Braun Multiquick 5 J500

Innholdsfortegnelse

Lurer du på hvilken saftsentrifuge som er best i test? Et saftsentrifuge er et kjøkkenapparat som separerer frukt- og grønnsaksjuice fra faste ingredienser, slik at du får en næringsrik, frisk og naturlig juice. Å finne det ultimate saftsentrifuge kan være litt av en jungel, så vi har vurdert de mest populære produktene på markedet i dag, og testet 6 av dem for deg. Basert på uavhengige tester, produktanmeldelser, kundeanmeldelser, funksjoner og prissammenligninger presenterer vi de beste saftsentrifugene. Følg med videre for å oppdage vår best i test-vinner, samt andre sterke kandidater i denne informative og engasjerende oversikten.

1. Vinneren og best i testen: Saftsentrifug Braun Multiquick 5 J500 på første plass

Vi har testet Braun Multiquick 5 J500 saftsentrifug og er enige om at dette produktet fortjener førsteplassen i vår test. Med sin kraftige 900 W motor og to hastighetsinnstillinger gir denne saftsentrifugen maksimal juiceutvinning og kan enkelt takle både harde og myke frukter og grønnsaker.

Designet på denne juiceren er også imponerende, da den har et stort innmatingssystem som gjør det enkelt å legge til hele frukt uten å måtte kutte dem i mindre biter. Den anti-skli føtter sørger også for stabilitet under bruk.

En annen funksjon som imponerte oss under vår test av Braun Multiquick 5 J500 er at den har en helt tett juicekrukke, som forhindrer søl og gjør serveringen av juicen enkel.

I tillegg er denne saftsentrifugen enkel å rengjøre, ettersom alle delene er avtakbare og kan vaskes i oppvaskmaskin.

Alt i alt anbefaler vi varmt Braun Multiquick 5 J500 som den beste saftsentrifugen på markedet, både på grunn av dens effektivitet og brukervennlighet. Vi er sikre på at du også vil bli imponert over denne modellen, så vel som oss.

Braun Multiquick 5 J500: Saftsentrifug med suveren ytelse

Fordeler

 • Høy ekstraksjonseffektivitet: Braun Multiquick 5 J500 er kjent for sin kraftige 900 watt motor som sikrer rask og effektiv saft-ekstraksjon fra både myk og hard frukt og grønnsaker.
 • Stort inntakssjakt: Den store inntakssjakten på 74mm gjør det enkelt å fylle på store biter av frukt og grønnsaker uten å måtte kutte dem i små biter, noe som gjør juicing mer praktisk og rask.
 • Enkel rengjøring: Juiceren er laget med enkle, avtakbare deler, noe som gjør rengjøringsprosessen enkel og rask, og dermed spare tid og innsats.
 • Ulemper

 • Støyende: Braun Multiquick 5 J500 kan være ganske støyende under bruk, noe som kan bli et problem for noen brukere.
 • Høy pris: Sammenlignet med andre saftsentrifuger i samme kategori, kan prisen på Braun Multiquick 5 J500 være litt høyere enn det enkelte forbrukere ønsker å betale.
 • 2. På andreplass kommer Saftsentrifug Witt by Kuvings C9600

  Vi har testet Witt by Kuvings C9600 saftsentrifugen og er svært imponert over denne modellen. Den kommer på en solid andreplass i vår vurdering blant beste saftsentrifugene på markedet.

  Designet på C9600 er både stilig og funksjonelt, noe som gjør den til et fint tillegg på kjøkkenbenken. Vi merket oss at den robuste konstruksjonen gir denne saftsentrifugen en stabil plassering under bruk.

  Ytelsen på Witt by Kuvings C9600 er meget bra, og vi var særlig imponert over den kraftige motoren og det brede materør. Dette resulterte i kortere forberedelsestid og en mer effektiv bruk av råvarene. Vi fikk utrolig god kvalitet på juicen, med minimalt med frø og rusk i den ferdige saften.

  Rengjøringen av saftsentrifugen er enkel, takket være dens konstruksjon og inkluderte rengjøringsbørste. Det medfører at man sparer tid og krefter på vedlikehold.

  Alt i alt er Witt by Kuvings C9600 et utmerket valg for den som ønsker å investere i en skikkelig saftsentrifuge.

  Witt by Kuvings C9600: Saftmesteren for en sunnere livsstil

  Fordeler

 • Effektiv Saftutvinning: Witt by Kuvings C9600 bruker en kraftig motor og en sakte roterende mastikerende teknologi som gjør at den får ut maksimal mengde saft fra frukt og grønnsaker, samtidig som den beholder viktige næringsstoffer og enzymer.
 • Stillegående drift: Denne saftsentrifugen er kjent for sin stillegående drift, som betyr at du kan lage fersk saft uten å forstyrre andre i husstanden din.
 • Enkel å bruke og rengjøre: Witt by Kuvings C9600 er laget med en intuitiv design og har få deler, noe som gjør den enkel å sette sammen, bruke og rengjøre etter bruk. Lag saft enkelt og raskt, og nyt et sunnere liv!
 • Ulemper

 • Dyrt: Witt by Kuvings C9600 er en av de dyrere saftsentrifugene på markedet, noe som kan være et hinder for enkelte forbrukere.
 • Størrelse og vekt: Denne modellen er relativt stor og tung, noe som kan gjøre den vanskelig å oppbevare og håndtere for noen brukere.
 • 3. På tredjeplass kommer Philips Viva Collection HR1855 Saftsentrifug

  Vi har testet Philips Viva Collection HR1855 Saftsentrifug, og den kommer på tredjeplass i vår vurdering av saftsentrifuger. Dette produktet har mange gode kvaliteter som vi verdsetter.

  Philips Viva Collection HR1855 har en kraftig 700 W motor og et bekvemt innmatingssystem, slik at vi enkelt kan legge inn større fruktstykker og grønnsaker. Den utvendige dryppstoppfunksjonen bidrar til mindre søl og et renere kjøkken, noe som alltid er et pluss.

  Kapasiteten i saftsentrifugen er litt mindre enn vi hadde foretrukket, med en fruktkjøttbeholder på kun 1 liter og en saftbeholder på 0,8 liter. Det betyr at vi måtte tømme beholderne oftere enn med enkelte andre modeller.

  Rengjøring av Philips Viva Collection HR1855 var middels enkelt. Noen av delene kunne skylles enkelt under vannkranen, mens andre krevde litt mer innsats for grundig rengjøring.

  Sammenlignet med andre saftsentrifuger vi har testet, vurderer vi Philips Viva Collection HR1855 til en solid tredjeplass. Den har noen gode funksjoner og et tiltalende design, men kapasiteten og rengjøringsprosessen kunne vært litt bedre.

  Philips HR1855 Saftsentrifug i Vivakolleksjon for sunn nytelse

  Fordeler

 • Enkel rengjøring: Philips Viva Collection HR1855 Saftsentrifug har færre deler som enkelt kan skylles under vann, noe som gjør rengjøringsprosessen rask og enkel.
 • Effektiv saftutvinning: Med en kraftig 700 W motor og en effektiv saftutvinningsteknologi, kan du raskt lage opptil 2 liter saft om gangen uten å måtte tømme fruktkjøttbeholderen.
 • Stor mateåpning: En stor 75mm mateåpning gjør det enklere å legge inn hele frukt og grønnsaker uten å måtte kutte dem først, spar tid og reduser blendingsprosessen.
 • Ulemper

 • Støy: Philips Viva Collection HR1855 kan være ganske høylytt under bruk, noe som kan være forstyrrende for noen brukere.
 • Pris: Denne saftsentrifugen kan være dyrere sammenlignet med noen konkurrenter i markedet, noe som kan være en ulempe for budgettbevisste kunder.
 • 4. Witt by Kuvings C9620DG

  6699 NOK
  6699 NOK
  6699 NOK

  Vi har testet Witt by Kuvings C9620DG saftsentrifugen og vil dele våre tanker og erfaringer om denne kraftige maskinen. Først og fremst imponerte den oss med sin store og robuste design. Den har en bred innmatingstrakt som gjør at vi kan legge inn hele frukt og grønnsaker uten å måtte skjære dem opp i mindre biter først.

  Ytelsen til Witt by Kuvings C9620DG saftsentrifuge er også imponerende. Det tar ikke lang tid før vi har en frisk og delikat juice klar til å nytes. Den lave hastighetspressingen på 60 omdreininger per minutt sørger for at vi får ut så mye væske som mulig, samtidig som den ytterste juicen holder seg næringsrik og smakfull.

  Det vi også liker med Witt by Kuvings C9620DG er det at den er enkel å rengjøre. De fleste delene kan enkelt skilles og settes i oppvaskmaskinen, noe som gjør renholdsprosessen praktisk og effektiv. Dette sparer oss for tid og krefter, slik at vi kan fokusere på å nyte den sunne og deilige juicen vi lager.

  Til slutt vil vi si at Witt by Kuvings C9620DG saftsentrifuge er et utmerket valg for de som ønsker en kraftig og effektiv juicepresse. Vi er veldig fornøyde med ytelsen, designen og brukervennligheten, og anbefaler denne modellen på det sterkeste.

  Nyt Friske Smaker med Witt by Kuvings C9620DG

  Fordeler

 • Effektiv og kraftig: Witt by Kuvings C9620DG er en saftsentrifuge med en kraftig motor på 200W, som gjør det raskt og effektivt å lage fersk juice fra frukt og grønt.
 • Enkel rengjøring: Denne saftsentrifugen har et patentert uttaksmateriale og uttaksskive, som gjør at du kan rengjøre maskinen enkelt under vannkranen uten behov for spesialverktøy.
 • Stillegående og stabil: Witt by Kuvings C9620DG har en stabil underlagsplate og en støyredusert motor, som gjør det behagelig å bruke uten for mye støy og vibrasjon.
 • Ulemper

 • Dyrt: Witt by Kuvings C9620DG er en høykvalitets saftsentrifuge, men prisen kan være litt høy for noen forbrukere.
 • Størrelse og vekt: Denne modellen er relativt stor og tung, noe som kan gjøre den vanskelig å flytte og ta opp verdifull benkeplass på kjøkkenet.
 • 5. SMEG CJF01

  Vi har testet SMEG CJF01, en innovativ og stilren saftsentrifuge, og vi er imponert over resultatene. Med denne saftsentrifugen er det enkelt og raskt å presse fersk og sunn juice av både frukt og grønt.

  Designet er veldig tiltalende, ikke bare estetisk, men også funksjonelt. Den høyglansede ytre og det krøllete håndtaket gir et retro-utseende som passer perfekt i et retro-inspirert kjøkken. Samtidig legger de avtakbare delene og den sølvbelagte rustfrie ståltanken til en ekstra profesjonell touch.

  Ytelsen til SMEG CJF01 er også imponerende. Den kraftige 800-watts motoren klarer å presse ut maksimal mengde juice, så vi ikke skal gå glipp av noen næringsstoffer. Kombinert med det brede påfyllingsrøret blir det veldig enkelt å presse juice av hele frukt og grønnsaker, uten å bruke tid på forberedelser.

  Rengjøring er en bris, da alle avtakbare deler kan vaskes i oppvaskmaskinen, noe som betyr at det er enkelt å holde saftsentrifugen ren og hygienisk. Samlet er vi svært fornøyde og anbefaler SMEG CJF01 for alle som ønsker å nyte frisk og næringsrik juice uten mye innsats.

  Smeg CJF01: Saftsentrifugs revolusjon i smak og stil

  Fordeler

 • Effektiv saftpressing: Smeg CJF01 har en kraftig motor som raskt og enkelt presser både frukt og grønnsaker, slik at du kan nyte en frisk og sunn juice.
 • Elegant design: Denne saftsentrifugen har et stilig og retro design som vil se flott ut på kjøkkenbenken.
 • Enkel rengjøring: Smeg CJF01 har flere avtakbare deler, noe som gjør rengjøringen enkel og rask.
 • Ulemper

 • Pris: SMEG CJF01 kan være litt dyrere sammenlignet med andre saftsentrifuger i markedet.
 • Størrelse: Noen brukere kan finne at SMEG CJF01 har et relativt stort fotavtrykk, noe som kan oppta mer plass på kjøkkenbenken.
 • 6. Philips Viva Collection HR1832 400W

  Vi har testet Philips Viva Collection HR1832 400W saftsentrifugen og våre erfaringer har vært svært positive. Denne kompakte saftsentrifugen kombinerer effektivitet og enkelhet, og leverer en førsteklasses juicingopplevelse til alle entusiaster.

  Først og fremst imponerer HR1832 400Ws kraftige motor som gir 400 watt, dette tillater oss å enkelt lage fersk juice av både harde og myke frukt og grønnsaker. Dessuten er den patenterte QuickClean-teknologien en åpenbaring, noe som betyr at vi kunne rengjøre saftsentrifugen på under ett minutt.

  En annen viktig funksjon for oss var den innebyggede oppsamlingsbeholderen som kan romme opptil 1,5 liter juice. Dette betyr at vi kunne lage store mengder juice uten behov for å tømme beholderen kontinuerlig.

  Til slutt verdsetter vi den kompakte designen og den lille formfaktoren som gjør den enkel å oppbevare og plassere på kjøkkenbenken. Philips Viva Collection HR1832 400W saftsentrifuge er åpenbart laget med tanke på både effektivitet og brukervennlighet. Vi anbefaler det på det sterkeste for alle som ønsker å oppleve fordelene med fersk juice hjemme.

  Philips Viva HR1832: Saftsentrifug for en sunnere hverdag

  Fordeler

 • Rask og effektiv safting: Philips Viva Collection HR1832 400W er utstyrt med en kraftig 400W motor som sikrer rask og effektiv safting av både myke og harde frukter og grønnsaker.
 • Kompakt design: Med sitt kompakte design tar denne saftsentrifugen liten plass på kjøkkenbenken og er perfekt for små kjøkken. Den er også enkel å sette sammen og rengjøre.
 • Høy saftutbytte: Denne saftsentrifugen har en innovativ saftutløser som presser ut mer saft fra frukt og grønnsaker. Dette gir deg mer saft i glasset og mindre avfall.
 • Ulemper

 • Støy: Philips Viva Collection HR1832 400W kan lage en del støy under bruk, noe som kan være sjenerende for noen brukere.
 • Rengjøring: Enkelte brukere har rapportert at det kan være litt tidkrevende å rengjøre alle delene av juiceren etter bruk, spesielt hvis mye frukt- og grønnsaksrester har samlet seg opp.
 • Ofte Stilte Spørsmål om Saftsentrifuger

  Hva er en saftsentrifuge?

  En saftsentrifuge er en elektrisk maskin som brukes til å skille saft fra frukt og grønnsaker ved å male dem og deretter sentrifugere dem for å fjerne faste stoffer.

  Hvordan fungerer en saftsentrifuge?

  Frukter og grønnsaker mates gjennom en trakt på toppen av maskinen, der de blir malt av skarpe kniver eller valsene. Den resulterende mosten presses deretter mot en fin sil, og saften passerer gjennom mens faste stoffer og fruktavfall blir fanget og skilles ut.

  Hva kan man lage med en saftsentrifuge?

  En saftsentrifuge kan brukes til å lage et bredt utvalg av ferske frukt- og grønnsaksjuicer, som for eksempel eplejuice, gulrotjuice, spinatsaft, sitrusjuice og mange andre kombinasjoner.

  Er det forskjell på saft fra en saftsentrifuge og kjøpt juice?

  Ja, fersk juice laget med en saftsentrifuge inneholder ofte mer næringsstoffer og enzymer, samt mindre sukker og konserveringsmidler, sammenlignet med kommersiell juice som selges i butikkene. Fersk juice har også en friskere og mer levende smak.

  Hvordan rengjør man en saftsentrifuge?

  For å rengjøre en saftsentrifuge, fjern alle delene som har vært i kontakt med frukt og grønnsaker, skyll dem grundig under rennende vann og bruk en myk børste for å fjerne eventuelle faste partikler. Noen modeller kan ha deler som er oppvaskmaskin-sikre, men det er viktig å sjekke bruksanvisningen for spesifikke rengjøringsinstruksjoner. Det er også viktig å rengjøre saftsentrifugen umiddelbart etter bruk for å hindre at faste stoffer tørker og blir vanskelig å fjerne.

  Oppsummering: Beste Saftsentrifug

  Til slutt har Braun Multiquick 5 J500 bevist å være det beste valget innen saftsentrifuger i denne vurderingen. Med sin kraftige motor, solide design og effektive saftutvinning, sørger den for enestående ytelse, samtidig som den er enkel og behagelig å bruke. Diverse funksjoner og smarte løsninger er inkludert for å maksimere brukeropplevelsen og de ulike behovene for safting. Hvis du ønsker å skaffe deg en saftsentrifuge av høy kvalitet som imøtekommer kravene for både effektivitet og brukervennlighet, ser det ut til at Braun Multiquick 5 J500 er et utmerket valg å vurdere.

  Product Image

  Braun Multiquick 5 J500

  Author image of Maria

  Maria Karlsson

  Maria Karlsson er en anerkjent husholdningsekspert med mer enn 10 års erfaring med å hjelpe mennesker med å skape et rent, organisert og innbydende hjem. Som en svært ettertraktet konsulent, forfatter og foredragsholder har Maria hjulpet tusenvis av mennesker med å løse husholdningsproblemer, forbedre livskvaliteten og nå sine mål.
  testy.no logo
  Utforsk testvinnere og velg med tillit!
  Informasjon
  Ansvarlig utgiver:
  Top Notch Leads
  Org nr: C 98958
  Innholdet på dette nettstedet inkluderer sponsede annonser, som ikke påvirker vår evaluering i anmeldelsene.
  © 2024 Top Notch Leads