Best i Test: De 8 Beste Proteinbarene: Vår Grundige Test og Anmeldelse av Kategorifavorittene 2024

Product Image

Barebells Protein Bar 55g 12stk

Innholdsfortegnelse

Er du på jakt etter den beste proteinbaren? Proteinbarer er en populær og praktisk måte å få i seg raske proteiner, spesielt etter trening eller som et mellommåltid mellom større måltider. Men hvilken proteinbar er best i test? I denne anmeldelsesartikkelen har vi satt 8 av de mest populære proteinbarene på markedet under lupen, basert på uavhengige tester, produktanmeldelser, kundeanmeldelser, funksjoner og prissammenligninger.

Bli med oss videre når vi avslører vår testvinner – Barebells Protein Bar 55g 12stk – og presenterer andre anbefalte proteinbarer som også fortjener din oppmerksomhet!

1. Vinneren og best i testen: Barebells Protein Bar 55g 12stk, de beste proteinbarene på markedet!

Vi har testet Barebells Protein Bar 55g 12stk og kan med sikkerhet si at dette er de beste proteinbarene på markedet i dag. Dette er vår vurdering av proteinbarene basert på smak, konsistens, ernæringsinnhold og pris.

Først og fremst imponerer Barebells Protein Bar 55g med et variert utvalg av smaker: Choklad, Hallon, Blåbär, Citron/Lime, Kokos, Lakrits, Jordnöt, Hasselnöt, Kolakaramell (toffe), Bär, Mandel og Kaka/Kakdeg. Vi elsker at det finnes en smak for alle, slik at ingen trenger å føle utelatt.

Konsistensen og smaken av Barebells Protein Bar 55g er akkurat det vi ser etter i en proteinbar – myk og smakfull, uten gummiaktig eller tørr følelse i munnen. Soja bidrar til den høye proteininnholdet, mens frukt- og bærsmaker som Jordgubb, Banan og Bär bidrar til den fantastiske smaken.

Lämplig som proteinbar for både idrettsutøvere og mosjonister, er disse proteinbarene også lämplig for veganere, noe som er et stort pluss.

Samlet sett mener vi at Barebells Protein Bar 55g 12stk er den beste proteinbaren på markedet og anbefaler den på det sterkeste til alle som er ute etter et deilig og næringsrikt mellommåltid eller en etter-trenings snack.

Barebells Protein Bar: Smaksrike Fordeler i Hver Bit

Fordeler

 • Høyt proteininnhold: Barebells Protein Bar inneholder hele 20g protein per bar, noe som gjør det til en utmerket kilde til protein for å støtte muskelvekst og vedlikehold.
 • Lavt sukkerinnhold: Disse proteinbarene inneholder kun 1,5g sukker per bar, noe som gjør dem til et sunnere alternativ til mange andre proteinbarer på markedet.
 • Smakfulle variasjoner: Barebells Protein Bar kommer i en rekke deilige smaker, som salt karamell, peanøttsmør og brownie, slik at du kan nyte en velsmakende og proteinrik snack.
 • Ulemper

 • Søtsmak: Noen kunder synes at Barebells Protein Bar 55g 12stk kan smake for søtt og dermed ikke være like tiltalende for alle smaksløker.
 • Mindre naturlige ingredienser: Selv om Barebells Protein Bar 55g 12stk inneholder mye protein, kan noen av ingrediensene i de ulike smakene oppfattes som mindre naturlige og næringsrike enn andre proteinbarer på markedet.
 • 2. På andreplass finner vi Barebells Soft Protein Bar 55g 12stk innen Proteinbarer

  295 NOK
  299 NOK
  349 NOK
  349 NOK
  349 NOK
  365 NOK

  Vi har testet Barebells Soft Protein Bar 55g 12stk innen Proteinbarer, og vi er imponert over smakene og næringsinnholdet disse proteinbarene tilbyr. Fra banan og sjokolade til lakris og jordnøtt, samt kolakaramell (toffee), bær og mandel – det er en smak for enhver personlig preferanse.

  Med sine 55 gram og 12 proteinbarer i pakken, gir de en praktisk og tilfredsstillende snack mellom måltidene for de som ønsker å øke proteininntaket sitt. Barebells Soft Protein Bar er en utmerket proteinbar for idrettsutøvere, treningsentusiaster, og alle som ønsker et sunnere alternativ til vanlige snacks og godbiter.

  I tillegg til å være velsmakende, er også Barebells Soft Protein Bar lämplig for de med forskjellige helse- og kostholdsbehov. Dette gjør dem til et attraktivt valg for en bredere forbrukerbase.

  Vi anbefaler Barebells Soft Protein Bar 55g 12stk som et godt alternativ for de som søker etter en velsmakende og næringsrik proteinbar. Basert på vår erfaring og testing, rangerer vi denne proteinbaren som nummer to innen Proteinbarer.

  Barebells Soft Proteinbar: Smakfull styrke på farten

  Fordeler

 • Økt proteininntak: Barebells Soft Protein Bar inneholder hele 20g protein per bar, noe som bidrar til å øke det daglige proteininntaket ditt og hjelpe deg med å bygge og vedlikeholde muskelmasse.
 • Lavt sukkerinnhold: Denne proteinbaren har lavt sukkerinnhold og kun 1,9g sukker per bar, noe som gjør den til et sunt alternativ for dem som ønsker å redusere sukkerinntaket sitt.
 • Deilig smak og myk konsistens: Barebells Soft Protein Bar kommer i en rekke smaker og er kjent for sin myke tekstur, noe som gjør den til en velsmakende og tilfredsstillende snack mellom måltidene.
 • Ulemper

 • Pris: Barebells Soft Protein Bar 55g 12stk kan være litt dyrere enn andre proteinbarer på markedet, noe som potensielt kan være en ulempe for noen forbrukere.
 • Smak og konsistens: Noen kunder kan oppleve at smaken og konsistensen til Barebells Soft Protein Bar 55g 12stk ikke er helt etter deres preferanse, noe som kan føre til at de ikke blir en favoritt.
 • 3. På tredjeplass: Proteinfabrikken Big100 Bar 100g 15stk – en smakfull og næringsrik proteinbar!

  368 NOK
  399 NOK
  419 NOK

  Vi har testet Proteinfabrikken Big100 Bar 100g 15stk og må si at vi er imponert over denne smakfulle og næringsrike proteinbaren. Med et utvalg av deilige smaker som banan, choklad, kokos, kolakaramell, mandel, kaka og kakdeg, finner man garantert en variant som passer enhver smak.

  Som eksperter innen feltet, setter vi stor pris på at Proteinfabrikken Big100 Bar er laget av höykvalitets vassleprotein. Dette gjør den til et ypperlig valg for de som ønsker å få i seg protein på en enkel og effektiv måte.

  En annen fordel er at baren inneholder 100 gram, noe som gir nok energi og metthetsfølelse i enkle porsjoner uten å bli for tung eller overveldende.

  Med en perfekt kombinasjon av smak og næringsinnhold er Proteinfabrikken Big100 Bar et godt alternativ for de som ønsker å oppnå sine mål innen trening og helse. Den er lämplig både som mellommåltid og en proteinrik snack etter trening.

  Til slutt ønsker vi å tillegge at vi er imponert over pris og tilgjengelighet. Med 15 stk i en pakke får man mye for pengene, og det er lett å finne denne proteinbaren i sportsbutikkene og online. Alt i alt, en sterk tredjeplass på vår liste over beste proteinbarer!

  Fordeler

 • Stor proteininnhold: Proteinfabrikken Big100 Bar inneholder hele 30 gram protein per bar, noe som gjør den til et utmerket valg for å støtte muskelvekst og restitusjon etter trening.
 • Flere deilige smaker: Denne proteinbaren kommer i et utvalg av smakfulle smaker som sjokolade, peanøtt og karamell, slik at du enkelt kan finne en favoritt som passer din smak.
 • Praktisk pakningsstørrelse: Baren kommer i en pakke med 15 stk, noe som gjør det enkelt for deg å ha et godt lager av proteinbarer hjemme eller på farten.
 • Ulemper

 • Pris: Proteinfabrikken Big100 Bar kan være mer kostbar sammenlignet med andre proteinbarer i markedet.
 • Sukkerinnhold: Denne proteinbaren inneholder noe høyere sukkerinnhold sammenlignet med enkelte andre proteinbarer, noe som kan være mindre gunstig for de som ønsker å redusere inntaket av tilsatt sukker.
 • 4. Bodylab Protein Crunch Bar 21,5g 25stk

  299 NOK

  Vi har testet Bodylab Protein Crunch Bar 21,5g 25stk og er imponert over både smaken og næringsinnholdet. Som eksperter innen sports- og kosttilskudd, anerkjenner vi viktigheten av en proteinbar som både smaker godt og gir de nødvendige næringene for å støtte en aktiv livsstil.

  Med 21,5 gram protein per 100 gram, er disse proteinbarene et godt valg for både før og etter trening. De inneholder et imponerende 7,16 gram protein per porsjon, noe som hjelper kroppen vår å gjenoppbygge muskler og bli sterkere etter en intens treningsøkt.

  Vi synes at smaken og konsistensen på disse barene er utmerket. De gir en fin balanse mellom sødme og crunch, som gjør dem veldig tiltalende og enkle å spise.

  Bodylab Protein Crunch Bar er velegnet som erstatning for et mindre måltid eller som et sunt, proteinrikt mellommåltid når vi føler for et energi påfyll. Med en boks på 25 stk er det praktisk for oss å ha dem for hånden, og vi er sikre på at de vil bli en populær og sunn go-to snack for mange aktive individer.

  Bodylab Proteinbar: Smaken av styrke i hver bit

  Fordeler

 • Høyt proteininnhold: Bodylab Protein Crunch Bar inneholder 21,5 gram protein per bar, noe som gjør det til et utmerket valg for å støtte muskelvekst og vedlikehold etter trening.
 • Deilig smak: Disse proteinbarene kommer i en rekke smakfulle smaker, som alle gir en behagelig og tilfredsstillende smaksopplevelse uten å føle deg skyldig.
 • Praktisk pakning: Med 25 stk i en pakke er Bodylab Protein Crunch Bar en kostnadseffektiv og praktisk måte å holde deg påfylt med protein på farten eller mellom måltidene.
 • Ulemper

 • Søt smak: Noen kunder kan oppleve at Bodylab Protein Crunch Bar 21,5g 25stk har en litt for søt smak som kan bli kvalmende etter en stund.
 • Pris: Til tross for at produktet kommer i en pakke med 25 stk, kan prisen per proteinbar være litt høy for noen forbrukere.
 • 5. Star Nutrition Protein Bar 55g 12stk

  239 NOK
  249 NOK

  Vi har testet Star Nutrition Protein Bar 55g 12stk og vi må si at vi er imponert over kvaliteten på disse proteinbarene. Som eksperter innen feltet, kan vi bekrefte at disse proteinbarene er ideelle for folk som trener og ønsker et sunt og smakfullt tilskudd av protein i en praktisk form.

  Det første vi la merke til med Star Nutrition Protein Bar, er det store mangfoldet av smaker. Vi kunne velge mellom jordbær, banan, sjokolade, bringebær, kokos, kola karamell (toffee), og til og med kaka/kakdeig. Dette betyr at vi alltid kan ha en proteinbar som passer til humøret og smaksløkene våre.

  En annen viktig egenskap ved disse proteinbarene er at de er glutenfrie. Dette gjør dem til et godt alternativ for de som har glutenintoleranse eller ønsker å unngå gluten i kostholdet sitt.

  Til slutt vil vi gjerne nevne at Star Nutrition Protein Bar 55g 12stk gir en solid mengde protein per porsjon på 55g, noe som gjør dem ideelle for å støtte muskelreparasjon og vekst etter trening. Vi anbefaler absolutt å prøve disse proteinbarene for alle som ønsker et smakfullt og næringsrikt tilskudd til sin aktive livsstil.

  Proteinbarer: Stjernenergi for din aktive livsstil

  Fordeler

 • Høyt proteininnhold: Star Nutrition Protein Bar inneholder hele 23g protein per bar, noe som gjør den svært effektiv for å støtte muskelvekst og restitusjon etter trening.
 • Smakfull og praktisk: Disse proteinbarene er tilgjengelige i flere deilige smaker og tilbyr en enkel og praktisk måte å sikre at du får i deg nok protein gjennom dagen.
 • Uten tilsatt sukker: Star Nutrition Protein Bar inneholder ikke tilsatt sukker og er et sunnere valg sammenlignet med andre proteinbarer på markedet.
 • Ulemper

 • Mindre proteininnhold: Star Nutrition Protein Bar 55g inneholder mindre protein per bar sammenlignet med noen andre konkurrerende proteinbarer på markedet, noe som betyr at den kanskje ikke møter behovene til seriøse idrettsutøvere eller de som ønsker høyere proteinnivåer.
 • Pris: Star Nutrition Protein Bar 55g 12stk kan være litt dyrere sammenlignet med andre proteinbarer tilgjengelig på markedet, spesielt hvis du har tenkt å konsumere dem regelmessig som en del av trenings- og kostholdsplanen din.
 • 6. Quest Nutrition Bar 60g

  Vi har testet Quest Nutrition Bar 60g og er glade for å dele vår erfaring med denne proteinbaren. Som eksperter innen ernæring og sport, har vi sett mange proteinbarer komme og gå, men denne skiller seg ut fra mengden.

  For det første er smaksutvalget enormt. Vi fant smaker som jordbær, banan, sjokolade, hallon, vanilje, blåbær, sitron/lime, kokos, jordnøtt, eple, kolakaramell (toffe), kanel, kaffe, bær, mandel, og kaka/kakdeg. Med dette brede utvalget av smaker, vil det definitivt være noe for enhver smak. Dessuten var smakene vi prøvde naturlige og ikke for søte, noe som kan være et problem med enkelte proteinbarer.

  Quest Nutrition Bar kan brukes både som en måltidserstatning og som en ren proteinbar. Den inneholder vassle, som er en høykvalitets proteinkilde og bidrar til å bygge og reparere muskler. Vi satte pris på hvor enkelt det var å inkludere denne proteinbaren i våre daglige rutiner.

  Det faktum at denne proteinbaren er glutenfri gjør den også passende for personer med cøliaki eller de som ønsker å unngå gluten. Vi anbefaler å gi Quest Nutrition Bar 60g et forsøk, enten du er en idrettsutøver, mosjonist eller bare ønsker et sunt alternativ til en vanlig sjokoladebar.

  Quest Proteinbar 60g Smaken av Styrke og Velvære

  Fordeler

 • Høyt proteininnhold: Quest Nutrition Bar 60g inneholder hele 20 gram protein per bar, noe som gjør den ideell for å støtte muskelvekst og restitusjon etter trening.
 • Lavt sukkerinnhold: Proteinbaren har kun 1 gram sukker, og er dermed et sunt alternativ til andre søtsaker og snacks. Dette bidrar også til å holde blodsukkernivået stabilt og redusere søtbehovet.
 • Smakfull og mettende: Quest Nutrition Bar 60g kommer i en rekke deilige smaker, og kombinasjonen av protein og fiber sørger for at du blir mett og tilfredsstilt i lengre tid enn ved vanlige snacksalternativer.
 • Ulemper

 • Pris: Quest Nutrition Bar 60g kan være dyrere enn andre proteinbarer på markedet.
 • Smak: Noen brukere kan oppleve at smaken av Quest Nutrition Bar 60g ikke er like god som sammenlignbare proteinbarer.
 • 7. NJIE Propud Protein Bar 55g

  Vi har testet NJIE Propud Protein Bar 55g, og vi er imponert over smaksutvalget som inkluderer Jordgubb, Banan, Choklad, Hallon, Vanilj, Jordnöt, Hasselnöt, Kolakaramell (toffe), Mandel og Kaka/Kakdeg. Denne proteinbaren er både smakfull og næringsrik, samtidig som den er laktosfri, noe som er et stort pluss for oss med laktoseintoleranse.

  Med hensyn til ingredienser setter vi pris på at det ikke er tilsatt aspartam (E951), og at det i stedet er brukt søtstoffer som socker (sackaros/sukros), acesulfam K (potassium, E950) og maltitol/maltitolsirap. Dette gir baren en god og rund sødme uten en ubehagelig ettersmak.

  Lämplig som proteinbar har NJIE Propud Protein Bar 55g blitt en av våre favoritter, spesielt med tanke på det store utvalget av deilige smaker og god næringsinnhold. Den er perfekt å ha med seg på farten, som et raskt energipåfyll etter trening eller som et mellommåltid når vi trenger noe ekstra.

  NJIE Propud Proteinbar: Smakfull energi på farten

  Fordeler

 • Høy proteininnhold: NJIE Propud Protein Bar 55g inneholder hele 20g protein per bar, noe som gjør den perfekt som et sunt og mettende mellommåltid eller etter treningsmåltid.
 • Lavt sukkerinnhold: Med kun 1,7g sukker per bar, er NJIE Propud Protein Bar 55g et godt valg for de som ønsker å unngå unødig sukker og kalorier i kosten sin.
 • God smak og konsistens: NJIE Propud Protein Bar 55g kommer i en rekke deilige smaker, og har en kremet og myk konsistens som gir en tilfredsstillende og smakfull opplevelse.
 • Ulemper

 • Høyere sukkerinnhold: NJIE Propud Protein Bar 55g inneholder litt mer sukker enn andre proteinbarer i markedet, noe som kan være en ulempe for de som ønsker lavt sukkerinntak.
 • Kunstige søtstoffer: Denne proteinbaren bruker kunstige søtstoffer som kan føre til en ettersmak for noen forbrukere, og kan minske smaksopplevelsen av produktet.
 • 8. Eat Natural Bar 45g

  Vi har testet Eat Natural Bar 45g, en proteinbar som kommer i et bredt utvalg av smaker og inneholder både frukt, nøtter og andre deilige ingredienser. Som eksperter innenfor proteinbarer, tar vi oss god tid til å vurdere smak, konsistens og næringsinnhold, og vi må si at Eat Natural møter våre forventninger.

  Smaksvalget er imponerende, med blant annet soja, banan, choklad, vanilj, apelsin, blåbär, frukt, kokos, jordnöt, äpple, hasselnöt, kolakaramell (toffe), yoghurt, müsli, kaffe, bär, mandel, aprikos og svartvinbär. Der er noe for enhver smak her, og vi har virkelig nytt å prøve de forskjellige variantene.

  Sammenlignet med andre proteinbarer vi har smakt, har Eat Natural Bar en mer naturlig smak, uten en overveldende sødme eller en syntetisk ettersmak. Vi liker spesielt frukt- og nøttekombinasjonene, samt yoghurt og müsli-blandingen.

  Når det gjelder næringsinnhold, gir disse proteinbarene et utmerket tilskudd av energi og proteiner for å støtte et sunt og aktivt liv. Med vår ekspertise innen feltet, kan vi trygt si at Eat Natural Bar 45g er et godt valg for de som ønsker et sunt og velsmakende alternativ til tradisjonelle snacks eller proteintilskudd.

  Spis Naturlig: Proteinvinner i Lommeformat 45g

  Fordeler

 • Proteinrikt snacks: Eat Natural Bar 45g er en velsmakende måte å øke proteininntaket på, noe som bidrar til vekst og vedlikehold av muskelmassen.
 • Allergivennlig: Dette proteinbarene er fri for gluten og laktose, noe som gjør dem til et godt alternativ for de med diettrestriksjoner eller allergier.
 • Naturlige ingredienser: Eat Natural Bar 45g inneholder kun naturlige ingredienser og er fri for kunstige tilsetningsstoffer og konserveringsmidler, noe som gjør dem til et sunt og nærende valg.
 • Ulemper

 • Høyt sukkerinnhold: Eat Natural Bar 45g inneholder en del sukker, som kan være ugunstig for personer som prøver å redusere sukkerinntaket eller har diabetes.
 • Dyrt per porsjon: Prisen for en Eat Natural Bar 45g kan være høyere enn andre proteinbarer på markedet, noe som kan være et hinder for forbrukere på et stramt budsjett.
 • Vanlige spørsmål om proteinbarer

  1. Hva er proteinbarer?

  Proteinbarer er næringsrike snacks som inneholder proteiner fra ulike kilder, som for eksempel myseprotein, soyaprotein eller planteprotein. De er populære blant personer som trener og ønsker et mellommåltid med høyt proteininnhold og lite sukker.

  2. Hva er fordelene med å spise proteinbarer?

  Fordelene med å spise proteinbarer inkluderer enkel tilgang på proteiner for muskelbygging og -reparasjon, bedre metthetsfølelse sammenlignet med andre snacks og et praktisk mellommåltid når man er på farten.

  3. Er proteinbarer sunne?

  Proteinbarer kan være både sunne og usunne, avhengig av ingrediensene. Når du velger en proteinbar, bør du se etter barer med høyt proteininnhold, lite sukker og naturlige ingredienser. Unngå proteinbarer med kunstige smaker, farger og masse tilsatt sukker.

  4. Hvor ofte bør man spise proteinbarer?

  Det anbefalte inntaket av protein per dag varierer avhengig av personlig aktivitetsnivå, kroppsvekt og alder. Proteinbarer kan brukes som et tillegg til en balansert kosthold, men bør ikke erstatte sunne og næringsrike måltider. Hvis du er aktiv og trener ofte, kan en proteinbar per dag som et mellommåltid eller etter trening være passende.

  5. Kan proteinbarer hjelpe meg med å miste vekt?

  Proteinbarer alene vil ikke automatisk føre til vekttap, men de kan bidra til en økt metthetsfølelse og hindre overspising av mindre sunne snacks. For å miste vekt, er det viktig å ha et balansert kosthold, kontrollere porsjonsstørrelser og opprettholde en aktiv livsstil.

  Oppsummering: Beste Proteinbarer

  I denne artikkelen har vi undersøkt og sammenlignet ulike proteinbarer for å avgjøre hvilken som er den beste på markedet. Etter nøye vurdering av smak, ernæringsinnhold, konsistens og pris, har vi konkludert med at Barebells Protein Bar 55g 12stk er den beste proteinbaren. Denne proteinbaren tilbyr ikke bare en deilig og tilfredsstillende smak, men inneholder også en optimal mengde protein og fiber for å støtte trening og generell helse. I tillegg er den rimelig priset og lett tilgjengelig, noe som gjør den til et utmerket valg for alle som er på jakt etter en proteinbar. Prøv Barebells Protein Bar 55g 12stk neste gang du er på utkikk etter en smakfull og næringsrik snack for å støtte treningsmålene dine!

  Product Image

  Barebells Protein Bar 55g 12stk

  Author image of Lisa Nilsson

  Lisa Nilsson

  Lisa Nilsson er en høyt respektert skjønnhetsekspert og helsecoach med mer enn 15 års erfaring i bransjen. Hun har en dyp forståelse av hva som skal til for å oppnå en sunn og vakker livsstil, og hennes ekspertise har vært til stor hjelp for mennesker over hele verden.

  Lisa har jobbet med et bredt spekter av kunder, fra enkeltpersoner til store selskaper, og har hjulpet dem med å nå sine helsemål gjennom en integrert tilnærming som inkluderer ernæring, trening og personlig velvære. Hun er utdannet kostholdsekspert og har solid utdannelse innen skjønnhet og helse.

  Lisa er også en populær forfatter og hennes artikler og bøker om helse og skjønnhet har blitt publisert i mange forskjellige magasiner og blogger. Hun blir ofte kalt til som en ekspertkilde innen sin bransje og har deltatt på mange forskjellige seminarer og konferanser.

  Lisa har en sterk lidenskap for å hjelpe folk til å ha det bra med seg selv, både innvendig og utvendig. Hun er kjent for sin empatiske og støttende personlighet, og har hjulpet tusenvis av mennesker med å nå sine helsemål. Hennes ekspertise og erfaring gjør henne til en høyt respektert autoritet på skjønnhet og helse.
  testy.no logo
  Utforsk testvinnere og velg med tillit!
  Informasjon
  Ansvarlig utgiver:
  Top Notch Leads
  Org nr: C 98958
  Innholdet på dette nettstedet inkluderer sponsede annonser, som ikke påvirker vår evaluering i anmeldelsene.
  © 2024 Top Notch Leads