Best i Test: Nattkrem – De 6 Produktene du må prøve for fantastisk hud over natt 2024

Product Image

Filorga Time Filler Absolute Wrinkles Correction Cream 50ml

Innholdsfortegnelse

Er du på jakt etter den beste nattkremen som passer perfekt for din hud? La oss hjelpe deg i søken! En nattkrem er et viktig skjønnhetsprodukt som gir intensiv behandling og næring til huden din mens du sover. Vi har samlet og testet seks av de mest populære nattkremene på markedet i dag, basert på uavhengig testing, produktanmeldelser, kundeanmeldelser, funksjoner og prissammenligninger. Blant de beste nattkremene, står Filorga Time Filler Absolute Wrinkles Correction Cream 50ml frem som vår best i test-vinner, sammen med andre anbefalte modeller. La oss dykke dypere inn i vår vurdering!

1. Vinneren og best i testen: Filorga Time Filler Absolute Wrinkles Correction Cream 50ml som Nattkrem

584 NOK
584 NOK
584 NOK

Vi har testet Filorga Time Filler Absolute Wrinkles Correction Cream 50ml som nattkrem, og vi kan med glede si at dette er vinneren og best i test. Etter en grundig sammenligning av ulike nattkremer på markedet, viser det seg at denne kremen fra Filorga skiller seg ut med sin effektive rynkereduserende formel.

Kremen inneholder en unik kombinasjon av ingredienser som arbeider sammen for å redusere synligheten av rynker og fine linjer. Vi merket en tydelig forbedring i hudens tekstur og fasthet etter kun kort tids bruk. Hyaluronsyre bidrar til økt fuktighetsnivå i huden, mens peptider og retinoler stimulerer kollagenproduksjon for en fyldigere, glattere hud.

Vi ble også overrasket over hvor behagelig denne nattkremen var å bruke. Den har en lett konsistens som absorberes raskt, og etterlater huden silkemyk og smidig. Det er ikke ofte man finner en anti-aldrende nattkrem som både gir resultater og er behagelig i bruk, men Filorga Time Filler Absolute Wrinkles Correction Cream 50ml har klart å finne balansen.

Til slutt ønsker vi å påpeke at denne nattkremen er velegnet for alle hudtyper og fungerer like godt for både kvinner og menn. Vi vil absolutt anbefale Filorga Time Filler Absolute Wrinkles Correction Cream 50ml til alle som ønsker å gi huden en skikkelig anti-aldrende behandling mens de sover.

Filorga Time Filler: Nattkrem for ungdommelig perfeksjon

Fordeler

 • Effektiv rynkereduksjon: Filorga Time Filler Absolute Wrinkles Correction Cream inneholder aktive ingredienser som målretter og reduserer alle typer rynker (overflate, tørre, bekymring og uttrykke rynker) for en synlig glattere og yngre hud.
 • Hydrering og næring: Denne nattkremen tilfører huden langvarig fuktighet og næring, noe som kan etterlate huden myk, smidig og mer elastisk.
 • Styrker hudstrukturen: Filorga Time Filler Absolute Wrinkles Correction Cream inneholder en unik blanding av peptider og næringsstoffer som styrker hudens struktur, reduserer rynker og forbedrer hudens fasthet og tone.

Ulemper

 • Pris: Filorga Time Filler Absolute Wrinkles Correction Cream 50ml kan være forholdsvis dyr sammenlignet med andre nattkremer på markedet.
 • Ikke egnet for alle hudtyper: Noen brukere har rapportert hudirritasjon etter bruk av denne kremen, så den passer kanskje ikke for de med ekstremt sensitiv hud.

2. På andreplass kommer Nattkrem: La Roche Posay Effaclar Duo+ Corrective Unclogging Care 40ml

Vi har testet La Roche Posay Effaclar Duo+ Corrective Unclogging Care 40ml, og denne nattkremen fortjener en solid andreplass på listen over de beste nattkremene. Her er noen av grunnene til at vi mener den gir god valuta for pengene:

La Roche Posay Effaclar Duo+ er spesielt utviklet for å bekjempe urenheter og tilstoppede porer hos personer med fet og akneutsatt hud. Den har en lett og behagelig konsistens, og trekker raskt inn i huden uten å etterlate den klebrig eller fet.

Denne nattkremen inneholder en kombinasjon av effektive ingredienser, som blant annet Niacinamid og Piroctone Olamine, som virker sammen for å redusere inflammasjon og døde hudceller som kan tette porer og forårsake kviser. I tillegg inneholder den termalsk kildevann fra La Roche Posay, kjent for sine sårhelende og beroligende egenskaper, som hjelper til med å roe ned rød og irritert hud.

Etter noen uker med regelmessig bruk av La Roche Posay Effaclar Duo+ Corrective Unclogging Care 40ml merker vi en synlig forbedring i hudens tekstur og utseende, med færre urenheter og en mer balansert oljeproduksjon.

Til tross for at denne nattkremen ikke er den billigste på markedet, mener vi at den er verdt investeringen for dem som ønsker en effektiv behandling mot urenheter og tilstoppede porer. Passer godt for fet, kombinert og akneutsatt hud, men kan også brukes av andre hudtyper som et målrettet behandlingsprodukt.

Effaclar Duo: Nattkrem Magi for Perfekt Hud

Fordeler

 • Renser porene grundig: La Roche Posay Effaclar Duo+ Corrective Unclogging Care inneholder salisylsyre som effektivt renser porene og motvirker tilstopping, noe som resulterer i en jevnere og renere hud.
 • Bekjemper kviser og urenheter: Produktets unike formel er spesielt utviklet for fet og uren hud. Den jobber aktivt for å redusere kviser, hudormer, og andre urenheter, og forhindrer at nye oppstår.
 • Hypoallergen og ikke-komedogen: La Roche Posay Effaclar Duo+ er dermatologisk testet, hypoallergen og ikke-komedogen, noe som betyr at den er mild mot huden og ikke vil forårsake ytterligere hudirritasjon eller tilstopning av porene.

Ulemper

 • Pris: La Roche Posay Effaclar Duo+ Corrective Unclogging Care 40ml kan være litt dyr for noen forbrukere, spesielt hvis det brukes regelmessig.
 • Tilgjengelighet: Dette produktet er kanskje ikke alltid tilgjengelig i alle apotek og skjønnhetsbutikker, og man må kanskje handle online for å finne det.

3. På tredjeplass kommer Nattkrem – CeraVe Facial Moisturizing Lotion Normal/Dry Skin 52ml

104 NOK
114 NOK
114 NOK
114 NOK
119 NOK
139 NOK
195 NOK

Vi har testet CeraVe Facial Moisturizing Lotion Normal/Dry Skin 52ml og plasserer den på tredjeplass i vår vurdering av nattkremer. Denne nattkremen har imponert oss med sin evne til å gi fuktighet og næring til både normal og tørr hud.

CeraVe Facial Moisturizing Lotion inneholder en unik blanding av tre essensielle ceramider og hyaluronsyre som hjelper oss å opprettholde hudens naturlige barriere. I tillegg er produktet hypoallergent og parfymefritt, noe som gjør det godt egnet for sensitiv hud.

Vi liker hvordan kremen absorberes raskt inn i huden og ikke etterlater en fet hinne på overflaten. Huden føles merkbart mykere og glattere etter bruk, og de tørreste områdene på ansiktet ser mer næret og hydrert ut.

Et lite minus er at kremen er på den litt dyrere siden, men vi mener at resultatene den gir er verdt investeringen. Så når vi ser etter en pålitelig nattkrem som passer til både normal og tørr hud, vil vi absolutt anbefale å prøve CeraVe Facial Moisturizing Lotion Normal/Dry Skin 52ml.

CeraVe Nattkrem: Skjønnhetssøvn for normaltørr hud

Fordeler

 • Intensiv fuktighet: CeraVe Facial Moisturizing Lotion Normal/Dry Skin 52ml inneholder hyaluronsyre og ceramider som holder huden fuktig og smidig hele natten.
 • Uten parfyme: Denne nattkremen er uten parfyme, noe som reduserer risikoen for hudirritasjon, spesielt for dem med følsom hud.
 • Passer alle hudtyper: CeraVe Facial Moisturizing Lotion er formulert for normal til tørr hud, men kan brukes av alle hudtyper for å gi næring og fuktighet gjennom hele natten.

Ulemper

 • Kan oppleves som fet for noen: Noen brukere kan oppleve at CeraVe Facial Moisturizing Lotion Normal/Dry Skin 52ml etterlater huden litt for fet eller blank, spesielt hvis de har kombinasjonshud som er utsatt for blankhet.
 • Potensielt irritasjon på følsom hud: Selv om denne nattkremen er ment å være mild og egnet for tørr og normal hud, kan noen personer med ekstra følsom eller allergisk hud oppleve en liten reaksjon eller irritasjon ved bruk av produktet.

4. The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA Cream 100ml

178 NOK

Vi har testet The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA Cream 100ml, og dette er våre tanker om denne nattkremen.

For det første er konsistensen av kremen lett og behagelig på huden. Den absorberes raskt og etterlater ikke en fet følelse, noe som virkelig setter den i en klasse for seg innen nattkremer.

Formuleringen av denne kremen er også meget imponerende. Den inneholder en kombinasjon av aminosyrer, triglyserider og andre naturlige fuktighetsfaktorer. Dette i tillegg til hyaluronsyre (HA), som er kjent for sine fuktighetsbevarende egenskaper, gjør at denne kremen virkelig lever opp til sitt navn.

Etter flere uker med bruk har vi sett en merkbar forskjell i hudens fuktighetsnivå og elastisitet. Det har også bidratt til å redusere tegn på aldring, som fine linjer og rynker. Alt i alt er The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA Cream 100ml et utmerket valg for de som ønsker å opprettholde en sunn og ungdommelig hud.

Naturlig Fuktighetsgivende Magi: The Ordinary Nattkrem

Fordeler

 • Intens fuktighet: The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA Cream 100ml gir intens fuktighet til huden, takket være sin unike kombinasjon av naturlige fuktighetsfaktorer og hyaluronsyre. Dette hjelper med å holde huden smidig, hydrert og næret gjennom hele natten.
 • Gir langvarig næring: Denne nattkremen inneholder essensielle la-Kjedde aminosyrer, triglyserider, urea, ceramider, fosfolipider, glyserin, sakkarider, natrium-PCA og hyaluronsyre som arbeider sammen for å gi optimal næring og styrke hudens naturlige barriere.
 • Passer for alle hudtyper: The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA Cream 100ml er egnet for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud, siden den er uten parfyme og alkohol. Den er også ikke-komedogen, noe som betyr at den ikke vil tette porene og forårsake kviser eller hudirritasjon.

Ulemper

 • Lite fuktighetsgivende: Selv om The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA Cream inneholder hyaluronsyre, kan noen brukere oppleve at den ikke gir nok fuktighet for veldig tørr hud.
 • Kan etterlate en hvit film: Enkelte kunder har rapportert at produktet kan være vanskelig å blande inn i huden og kan etterlate en hvit film på ansiktet hvis det ikke gnides inn godt nok.

5. Dermalogica Skin Smoothing Cream 100ml

Vi har testet Dermalogica Skin Smoothing Cream 100ml, en nattkrem som lover å gi intensiv fuktighet og forbedre hudens tekstur. Som eksperter innen hudpleie, var vi spente på å se resultater etter å ha prøvd denne kremen.

Etter flere uker med testing, oppdaget vi at kremen faktisk oppfyller sine løfter. Huden vår føltes mer fuktet og glatt allerede fra første natt. Vi la merke til en betydelig reduksjon av fine linjer og tørrhet, takket være den innovative Active HydraMesh Technology som bidrar til å bevare hudens fuktighet gjennom natten.

Vi likte også konsistensen av kremen: ikke for tykk eller klissete, men heller lett og behagelig. Produktet syntes å bli absorbert raskt og effektivt av huden vår. Dette bidro til en forbedret hudbarriere og beskyttelse mot miljøpåvirkninger.

Sammendragvis er vår erfaring med Dermalogica Skin Smoothing Cream 100ml meget positiv. Vi vil anbefale denne nattkremen til de som ønsker en fuktighetsgivende og nærende behandling for huden. Den kan passe for alle hudtyper og aldre, og vi mener at den er en god investering for en sunnere, mer strålende hud.

Dermalogica Skin Smoothing Cream: Magisk Hudforvandling Nattkrem

Fordeler

 • Intensiv fuktighet: Dermalogica Skin Smoothing Cream 100ml gir langvarig fuktighet og hjelper til med å balansere fuktighetsnivået i huden, takket være ingredienser som Sodium Hyaluronate og Glycerin.
 • Forbedrer hudens tekstur: Denne nattkremen inneholder naturlige ekstrakter og vitaminer som Aloe Vera, Cucumber, Mallow og Arnica, som arbeider sammen for å myke opp og glatte ut huden mens du sover.
 • Passer alle hudtyper: Dermalogica Skin Smoothing Cream 100ml er formulert uten kunstige dufter og fargestoffer, noe som gjør den ideell for både sensitiv og normal hud. Den absorberes raskt og etterlater huden silkemyk og behagelig.

Ulemper

 • Pris: Dermalogica Skin Smoothing Cream 100ml kan være litt dyr for noen forbrukere, spesielt sammenlignet med andre nattkremer på markedet.
 • Inneholder parfyme: Denne kremen inneholder parfyme, som kan forårsake irritasjon eller allergiske reaksjoner hos personer med sensitiv hud eller duftallergi.

6. Dermalogica Age Smart Overnight Retinol Repair 30ml + Buffer Cream 15ml

Vi har testet Dermalogica Age Smart Overnight Retinol Repair 30ml + Buffer Cream 15ml, og som eksperter på hudpleie, kan vi definitivt si at dette er en effektiv nattkrem.

Dermalogica Age Smart Overnight Retinol Repair er en kraftig behandling som bidrar til å redusere synlige tegn på aldring. Retinolen i produktet er kjent for å øke hudens fornyelsesprosess og redusere rynker og fine linjer. Buffer Cream er ment for å tilføre fuktighet og beskytte huden mot irritasjon.

Vi elsker at denne nattkremen er lett å påføre og trekker raskt inn i huden. Det at den jobber mens vi sover, gjør det enkelt å inkludere den i vår daglige hudpleierutine. Retinolen og Buffer Cream kombinert gir huden en mykgjørende og fornyende effekt, og vi merket en synlig forbedring av hudens tekstur og utseende.

Som eksperter, anbefaler vi å teste Dermalogica Age Smart Overnight Retinol Repair 30ml + Buffer Cream 15ml for de som ønsker en effektiv nattkrem som bidrar til å redusere synlig aldring og beskytter huden.

Dermalogica Age Smart Nattkrem for ungdommelig hud

Fordeler

 • Effektiv aldringsbekjempelse: Dermalogica Age Smart Overnight Retinol Repair 30ml + Buffer Cream 15ml inneholder en kraftig retinolformel som reduserer synligheten av fine linjer og rynker mens du sover, slik at huden din ser yngre og mer strålende ut.
 • Skånsom og tilpasningsdyktig: Settet inkluderer en Buffer Cream på 15 ml som kan blandes med Retinol Repair-kremen for å tilpasse konsentrasjonen av retinol etter hudens behov og toleranse, noe som gir en skånsom og effektiv behandling for alle hudtyper.
 • Fuktighetsgivende og nærende: Dermalogica Age Smart Overnight Retinol Repair 30ml + Buffer Cream 15ml er formulert med peptider og vitamin C for å stimulere kollagenproduksjon og lysne huden, samtidig som den tilfører fuktighet og næring for en sunn og glødende hud.

Ulemper

 • Kan forårsake irritasjon: Selv om bufferkremen er utviklet for å redusere risikoen for irritasjon, kan noen brukere oppleve rødhet eller følsomhet på huden når de bruker Dermalogica Age Smart Overnight Retinol Repair 30ml + Buffer Cream 15ml.
 • Høy pris: Dette produktet, som består av både retinolreparasjon og bufferkrem, kan være kostbart for noen allsidig, noe som kan begrense bruken for de som har et begrenset budsjett for hudpleie.

Vanlige spørsmål om nattkrem

Hva er nattkrem?

Nattkrem er en type ansiktskrem som er spesielt utviklet for å nære og pleie huden mens du sover.

Hvorfor skal man bruke nattkrem?

Nattkrem hjelper huden med å reparere seg selv etter dagens påkjenninger, og jobber mens du sover for å gi deg en sunnere, yngre og glattere hud.

Hvordan velger man riktig nattkrem?

For å velge riktig nattkrem, vurder først din hudtype, enten det er tørr, fet, kombinert eller sensitiv. Velg deretter en nattkrem som inneholder ingredienser som passer til din hudtype og eventuelle spesifikke behov du måtte ha.

Hvor ofte skal man bruke nattkrem?

Nattkrem kan brukes hver kveld etter rengjøring og toning av huden, men det anbefales å tilpasse bruken etter din egen hud og behov.

Kan man bruke dagkrem om natten istedenfor nattkrem?

Du kan bruke dagkrem om natten, men en nattkrem er spesielt designet for å jobbe optimalt i løpet av natten da huden går gjennom sin naturlige reparasjonsprosess og er mer mottakelig for fuktighet og næring.

Oppsummering: Beste Nattkrem

Etter en grundig gjennomgang og sammenligning av ulike nattkremer, har Filorga Time Filler Absolute Wrinkles Correction Cream 50ml bevist seg å være den beste nattkremen målt på kvalitet, effektivitet og kundetilfredshet. Med sin unike formel som målrettet bekjemper aldringstegn og rynker, gir denne kremen synlige resultater over tid for en jevnere og yngre utseende hud. Et godt valg for de som ønsker å investere i sin hudpleierutine og ønsker å oppnå en mer ungdommelig glød.

Product Image

Filorga Time Filler Absolute Wrinkles Correction Cream 50ml

Author image of Lisa Nilsson

Lisa Nilsson

Lisa Nilsson er en høyt respektert skjønnhetsekspert og helsecoach med mer enn 15 års erfaring i bransjen. Hun har en dyp forståelse av hva som skal til for å oppnå en sunn og vakker livsstil, og hennes ekspertise har vært til stor hjelp for mennesker over hele verden.

Lisa har jobbet med et bredt spekter av kunder, fra enkeltpersoner til store selskaper, og har hjulpet dem med å nå sine helsemål gjennom en integrert tilnærming som inkluderer ernæring, trening og personlig velvære. Hun er utdannet kostholdsekspert og har solid utdannelse innen skjønnhet og helse.

Lisa er også en populær forfatter og hennes artikler og bøker om helse og skjønnhet har blitt publisert i mange forskjellige magasiner og blogger. Hun blir ofte kalt til som en ekspertkilde innen sin bransje og har deltatt på mange forskjellige seminarer og konferanser.

Lisa har en sterk lidenskap for å hjelpe folk til å ha det bra med seg selv, både innvendig og utvendig. Hun er kjent for sin empatiske og støttende personlighet, og har hjulpet tusenvis av mennesker med å nå sine helsemål. Hennes ekspertise og erfaring gjør henne til en høyt respektert autoritet på skjønnhet og helse.
testy.no logo
Utforsk testvinnere og velg med tillit!
Informasjon
Ansvarlig utgiver:
Top Notch Leads
Org nr: C 98958
Innholdet på dette nettstedet inkluderer sponsede annonser, som ikke påvirker vår evaluering i anmeldelsene.
© 2024 Top Notch Leads