Beste Bodylotion: Vår Gjennomgang av 7 Favoritter for Silkemyk Hud (Best i Test 2023)

Product Image

CeraVe Moisturizing Face & Body Lotion 473ml

Innholdsfortegnelse

Er du på jakt etter den perfekte Bodylotion til din hudtype? Det er ingen enkel oppgave å finne en krem som hydrerer og pleier huden uten å føles tung eller fettete. Bodylotion er et essensielt hudpleieprodukt som holder huden din myk, smidig og godt fuktet. Ikke bare det, men det rette produktet kan forbedre hudens struktur og til og med dens tone.

I dagens marked er det et hav av valgmuligheter, og det kan fort bli overveldende. Derfor har vi gjennomført en grundig Bodylotion test for å skille klinten fra hveten. Vi har analysert, testet og vurdert 7 av de mest populære bodylotion-produktene som er tilgjengelige akkurat nå, for å gi deg den ultimate guiden til den beste Bodylotion.

Fra luksuriøse merker til budsjettvennlige alternativ, vår gjennomgang gir en klar oversikt over hver lotion’s fordeler, slik at du kan gjøre et informert valg. Vil du vite hvilken som er Best i Test? Les videre for å finne din nye favoritt bodylotion og ta vare på huden din på best mulig måte. Utforsk vår innsikt og la oss hjelpe deg med å finne den beste Bodylotion for dine behov.

1. CeraVe Moisturizing Face & Body Lotion 473ml

Vi har lenge vært på utkikk etter den ultimate fuktighetskremen som kan brukes til både ansikt og kropp, og vi må si at vår søken ser ut til å ha funnet sitt svar i CeraVe Moisturizing Face & Body Lotion 473ml. Denne blide, men effektive lotionsformelen har vunnet førsteplassen i vår test, og vi forstår hvorfor.

Fra den første påføringen merket vi hvor lett lotionen er på huden. Dens unike MVE-teknologi sikrer en langvarig frigjøring av fuktighetsgivende ingredienser, noe som betyr at huden vår forble hydrert gjennom dagen uten at vi måtte påføre kremen flere ganger.

Den inneholder også hyaluronsyre og essensielle ceramider, som arbeider i synergi for å styrke hudens naturlige barriere og holde på fuktighet. Perfekt for selv de med sensitiv hud, CeraVes lotion er fri for parfyme og oljer, noe som minimerer risikoen for irritasjon.

Vårt panel med eksperter var imponert over hvor hurtig lotionen absorberes uten å etterlate en fet følelse. Det er sjeldent at en slik allsidig krem passer så godt for både ansikt og kropp.

I konklusjonen, CeraVe Moisturizing Face & Body Lotion lever opp til sitt rykte. Den er en multifunksjonell fuktighetskrem som enkelt har tatt posisjonen på toppen av vår liste. Vi anbefaler den på det varmeste til alle som ønsker en hudpleie som virkelig fungerer.

Fordele

 • Fuktighetsgivende: CeraVe fuktighetskrem inneholder hyaluronsyre og 3 essensielle ceramider som hjelper til med å opprettholde hudens naturlige fuktighetsbarriere og holder huden hydrert gjennom dagen.
 • Velegnet for alle hudtyper: Den er utviklet med dermatologer og passer utmerket for både normal og tørr hud, og er til og med skånsom nok for sensitiv hud.
 • Frarøver ikke huden essensielle næringsstoffer: CeraVe sin lotion er ikke-komedogen, noe som betyr at den ikke tetter porene, og den er fri for parfyme hvilket minimerer risikoen for hudirritasjoner.

Ulemper

 • Tyngde: Noen brukere kan oppleve at lotionen føles for tung eller fet på huden, spesielt i varmt klima eller hvis de har oljet hudtype.
 • Duft: Selv om CeraVe Moisturizing Face & Body Lotion er markedsført som uten parfyme, kan noen brukere være følsomme for de naturlige ingrediensenes lukt eller rapportere en svak kjemisk duft.

2. Biotherm Lait Corporel Anti Drying Body Milk 400ml

Vi har testet et utvalg av kroppslotioner, og Biotherm Lait Corporel Anti Drying Body Milk 400ml imponerte oss nok til å ta en imponerende andreplass. Denne fuktighetsgivende lotionen skiller seg ut med sin lette, men effektive hydrering som er ideell for daglig bruk.

Formulert med Life Plankton™-essens kombinert med vitaminer og næringsstoffer, hjelper Biotherm sin lotion til å gjenopprette hudens naturlige mykhet og elastisitet. Vi la merke til at vår hud følte seg betydelig mer næret og smidig etter bruk.

Denne parfymerte lotionen har også en forfriskende duft av sitrus som vekker sansene uten å være overveldende. Den myke teksturen absorberes raskt uten å etterlate en klebrig følelse, noe som gjør at huden føles behagelig og velpleiet gjennom dagen.

Til tross for sterk konkurranse, har Biotherm Lait Corporel bevist at det er en verdig motstander i kroppslotion-markedet, og deres omsorg for hudens helse og fuktighetsbalanse er tydelig i deres produkt. Den er et utmerket valg for de som ser etter en effektiv og oppfriskende løsning på tørr hud.

Fordele

 • Fuktighetsgivende: Biotherm Lait Corporel Anti Drying Body Milk 400ml tilfører intens fuktighet til huden takket være sin rike og nærende formel, og etterlater huden myk og smidig hele dagen.
 • Hurtigabsorberende: Denne bodylotionen har en lett konsistens som raskt trekker inn i huden uten å etterlate en fet eller klissete overflate, noe som gjør den ideell for daglig bruk.
 • Behagelig duft: Produktet er kjent for sin friske sitrusduft som gir en forfriskende følelse ved påføring og bidrar til en oppkvikkende velværeopplevelse.

Ulemper

 • Pris: Biotherm Lait Corporel Anti Drying Body Milk 400ml kan betraktes som ganske dyr i forhold til andre kroppslotioner tilgjengelig på markedet.
 • Tung konsistens: Noen brukere kan oppleve at lotionen har en litt tung konsistens som ikke absorberes så raskt som ønskelig av huden.

3. Locobase Repair Cream 100g

139 NOK
149 NOK
149 NOK
149 NOK
198 NOK
299 NOK

Vi har lenge vært på utkikk etter en kroppskrem som ikke bare lover, men også leverer intens fuktighet og reparasjon. Etter grundig testing, har vi funnet at Locobase Repair Cream 100g virkelig står ut som et pålitelig valg for tørr og neglisjert hud.

Denne reparasjonskremen har en tykk konsistens som pleier huden dypt uten å etterlate en fet etterfølelse. Forbrukerne som sliter med eksem eller psoriasis har rapportert betydelige forbedringer etter bruk av Locobase Repair, takket være kremens effektive formel som er designet for å gjenopprette hudens barriere.

Det imponerende med Locobase Repair er dens evne til å låse inn fuktighet over lang tid, noe som er essensielt i kalde norske vintere. Vi anbefaler påføring om kvelden, slik at den næringsrike kremen kan jobbe gjennom natten for optimal reparasjon.

Til tross for sterk konkurranse fra andre produkter som Biotherm Lait Corporel, tar Locobase Repair Cream en stolt tredjeplass i vår test. Denne plasseringen bekrefter våre observasjoner om produktets høye kvalitet og effektivitet for å berolige og reparere tørr hud.

Fordele

 • Intens fuktighetsgivende: Locobase Repair Cream tilbyr dypt næringsgivende og langvarig fuktighet for tørr og sensitiv hud.
 • Reparerer hudbarrieren: Kremen hjelper med å gjenopprette hudens naturlige beskyttelsesbarriere og forebygger ytterligere fukttap.
 • Hudvennlig sammensetning: Formulert uten parfyme og parabener, noe som gjør den ideell for personer med sensitiv hud og de som er utsatt for allergier.

Ulemper

 • Kan føles fet: Noen brukere rapporterer at Locobase Repair Cream kan etterlate en fet følelse på huden som tar tid å absorbere.
 • Pris: Prisen kan oppfattes som høy sammenlignet med andre bodylotioner i markedet, spesielt når man vurderer størrelsen på 100g.

4. Bepanthen Nappy Care Ointment 100g

135 NOK
135 NOK
145 NOK
149 NOK
149 NOK

Vi har grundig testet Bepanthen Nappy Care Ointment 100g og funnet ut at denne bleiekremen fortjener sin plass i toppsjiktet av kroppskremer. Selv om den kom på en solid fjerdeplass i vår vurdering, skiller Bepanthen seg ut med sin multifunksjonalitet og effektivitet.

Kremen har en rik sammensetning som er< b>fuktighetsgivende og beskyttende, noe som er essensielt for å forebygge og behandle bleieutslett. Den inneholder provitamin B5, som er kjent for å støtte hudens naturlige regenereringsprosess. Dette gjør den til et utmerket valg ikke bare for babyers delikate hud, men også for voksne med sensitiv eller irritert hud.

Våre erfaringer viser at Bepanthen Nappy Care Ointment kan hjelpe til med å lindre og reparere tørr og sprukken hud. Den er lett å påføre og absorberes raskt, uten å etterlate huden fet eller klissete. Dette er spesielt viktig for de med en travel livsstil som ønsker et problemfritt produkt.

Selv om denne ointmenten kom på fjerdeplass, mener vi at den fortjener anerkjennelse for sin allsidighet og effektive hydrering. I det store og hele er Bepanthen Nappy Care Ointment et fremragende valg for dem som søker en krem som gir grundig pleie og beskyttelse for huden.

Fordele

 • Fuktighetsgivende: Bepanthen Nappy Care Ointment inneholder pro-vitamin B5 som hjelper til med å holde babyens hud myk, smidig og fuktig, og forhindrer tørrhet og irritasjon.
 • Barrierebeskyttelse: Ointmenten danner en gjennomsiktig barriere som hjelper til med å beskytte delikat hud mot irritanter og bidrar til å forhindre bleieutslett.
 • Mild og trygg: Den er utformet uten fargestoffer, konserveringsmidler og parfymer, noe som gjør den mild nok til å brukes ved hver bleieskift på selv den mest sensitive hud.

Ulemper

 • Kan føles fet: Noen brukere rapporterer at Bepanthen Nappy Care Salve kan etterlate en fet følelse på huden, noe som kan være ubehagelig eller forårsake ubehag i visse situasjoner.
 • Begrenset anvendelse: Selv om produktet er godt for bleieområdet, kan det være mindre effektivt for tørr hud eller irritasjoner på andre deler av kroppen.

5. ACO Cano+ Moisturizing Body Spray 150ml

129 NOK
179 NOK
179 NOK
188 NOK

Vi har hatt gleden av å teste ACO Cano+ Fuktighetsgivende Kroppsspray 150ml, og resultatene har vært bemerkelsesverdige. Denne kroppslotionen, som har sikret seg en sterk femteplass i vår gjennomgang, imponerer med sin unike sprayapplikasjon og evnen til å raskt trekke inn i huden.

ACO Cano+ skiller seg ut med sin letthet og non-greasy formula, noe som er et stort pluss for de av oss som verdsetter en rask og effektiv hudpleierutine. Sprayflasken forenkler applikasjonsprosessen, og gjør det lett å dekke store deler av kroppen uten mye bryderi.

Vår erfaring med produktet viser at det gir en umiddelbar følelse av hydrering, uten å etterlate en klissete eller tung følelse på huden. Denne egenskapen gjør ACO Cano+ til en ideell løsning for de som ønsker å gi huden en rask fuktighetsboost, spesielt på stressende dager eller når tiden er knapp.

Samlet sett er ACo Cano+ Fuktighetsgivende Kroppsspray en praktisk og effektiv måte å vedlikeholde hudens fuktighetsnivå på, og vår erfaring bekrefter at den fortjener sin plassering blant topp fem kroppslotioner i vår evaluering.

Fordele

 • Fuktighetsgivende: ACO Cano+ Moisturizing Body Spray inneholder nærende ingredienser som effektivt hydrerer og mykgjør tørr hud.
 • Rask absorbering: Dette produktet har en lett formel som trekker raskt inn i huden, noe som gjør at du ikke føler deg klissete etter påføring.
 • Praktisk bruk: Body Spray formatet er enkelt og raskt å anvende, perfekt for personer med en aktiv livsstil som ønsker fuktighet på farten.

Ulemper

 • Kan Være Klissete: Noen brukere opplever at ACO Cano+ Fuktighetsgivende Kroppsspray 150ml etterlater en klissete følelse på huden etter påføring.
 • Raskt Forbruk: På grunn av sprayformatet kan det være at produktet blir brukt opp raskere enn forventet, noe som kan lede til hyppigere kjøp og høyere forbruk.

6. Cosmica Rich Body Lotion 400ml

112 NOK
127 NOK
144 NOK
149 NOK

I vår jakt på den optimale kroppslotionen, støtte vi på Cosmica Rich Body Lotion 400ml, og våre erfaringer har vært blandet. Denne lotionen lover intensiv fuktighet og er tilpasset for tørr og sensitiv hud, noe som er et stort pluss for de av oss med slike hudtyper.

Et aspekt vi satte pris på var den rike konsistensen, som virkelig føles nærende ved påføring. På grunn av dette trodde vi at Cosmica kunne være en sterk konkurrent i vårt testpanel. Lotionen har også en hyggelig duft som er diskret og ikke overveldende, noe som er ideelt for daglig bruk.

Men selv om Cosmica Rich Body Lotion har noen fordeler, fant vi at den ikke trakk inn i huden like raskt som vi hadde håpet. Dette førte til en litt klissete følelse som vedvarte en stund etter påføring. Dessuten kunne fuktighetsgivende effekt vært mer langvarig, ettersom noen av oss opplevde at huden føltes tørr igjen etter noen timer.

Til tross for at Cosmica Rich Body Lotion kom på sjette plass i vår test, er det mulig at denne lotionen kan være et tilfredsstillende alternativ for de som foretrekker rikere produkter og ikke har noe imot en litt tregere absorpsjonstid.

Fordele

 • Fuktighetsgivende: Cosmica Rich Body Lotion 400ml har en dyptvirkende fuktighetsgivende effekt som etterlater huden silkemyk og hydrert hele dagen.
 • Nære og reparere: Formulert med næringsrike ingredienser som hjelper til med å reparere og styrke hudens barriere, som gir en sunn og elastisk hud.
 • Mild parfyme: Lotionen har en mild og behagelig duft som passer godt selv for de med sensitiv hud, uten å overvelde sansene.

Ulemper

 • Kan føles for fet for noen: Noen brukere har rapportert at Cosmica Rich Body Lotion kan føles for fet og tung på huden, spesielt i varme eller fuktige klima.
 • Prisen: Prisen kan oppfattes som høy sammenlignet med andre body lotions i samme størrelse, noe som kan være en ulempe for kunder som søker et mer budsjettvennlig alternativ.

7. Biotherm Oil Therapy Nutri Replenishing Body Lotion 400ml

219 NOK
223 NOK
235 NOK
266 NOK
285 NOK
334 NOK

Vi har nylig testet Biotherm Oil Therapy Nutri Replenishing Body Lotion 400ml, og vår erfaring tilsier at denne kremen fortjener en plass i rutinen til de som søker etter intens næring. Formulert med en trio av dyrebare oljer: passionsfruktolje, aprikosolje og kornolje, gir lotionen huden en dyptgående moisturizing-effekt som varer.

Vårt panel la merke til at kremen absorberes raskt og etterlater huden med en følelse av fuktighetsrikhet uten noen fet film. Det er en kvalitet vi setter pris på, spesielt i de travle morgenrutinene. Duften er også et aspekt som vekker oppmerksomhet, da den er luksuriøst subtil og tiltalende.

Selv om Biotherm Oil Therapy Nutri Replenishing Body Lotion ikke nådde toppen av vår liste, er den absolutt verdig til å bli ansett som en av de premium body lotion-alternativene på markedet. De som sliter med tørr hud vil finne trøst i dens rikdom, og vår erfaring er at den er velegnet for daglig bruk gjennom alle sesonger. Næringsinnholdet i denne lotionen imponerte oss, og vi ser den som en solid kandidat for dem som ser etter luksuriøs fuktighetspleie til kroppen.

Fordele

 • Fuktighetsgivende: Biotherm Oil Therapy Nutri Replenishing Body Lotion gir intens fuktighet og næring til huden, takket være sine rike oljer og omegafettsyrer.
 • Hurtigabsorberende: Denne body lotion trenger raskt inn i huden uten å etterlate en fet følelse, noe som gjør at huden føles myk og smidig umiddelbart etter påføring.
 • Nærende Ingredienser: Formelen er beriket med essensielle mineraler som bidrar til å styrke hudens naturlige barrierer og forbedre hudens generelle tilstand over tid.

Ulemper

 • Høy pris: Biotherm Oil Therapy Nutri Replenishing Body Lotion 400ml kan være relativt dyr sammenlignet med andre body lotion produkter på markedet.
 • Kan føles fet: Noen brukere rapporterer at lotionen kan føles litt for fet, noe som kan være en ulempe for de med allerede oljete hudtyper.

Ofte Stilte Spørsmål om Kroppslotion

Hva er bodylotion og hvordan virker det?

Bodylotion er en hudpleieprodukt som er designet for å tilføre fuktighet og næring til huden. Den virker ved å danne en beskyttende barriere på hudoverflaten som hjelper med å holde på fuktigheten, og ofte inneholder den ingredienser som reparerer og mykgjør huden.

Hvordan bør man bruke bodylotion?

Bodylotion bør påføres på ren hud, gjerne etter et bad eller en dusj når huden er litt fuktig. Masser kremen forsiktig inn i huden med sirkelbevegelser til den er fullstendig absorbert.

Kan bodylotion brukes på alle hudtyper?

Ja, det finnes bodylotions som er tilpasset alle hudtyper, enten du har tørr, fet, sensitiv eller kombinert hud. Det er viktig å velge en lotion som er tilpasset din hudtype for best mulig resultat.

Hva er forskjellen på bodylotion og body butter?

Hovedforskjellen ligger i konsistensen og fettholdigheten. Body butter er tykkere og rikere enn bodylotion, og er derfor ofte bedre egnet for svært tørr eller skadet hud som trenger ekstra pleie og beskyttelse.

Er det nødvendig å bruke bodylotion hver dag?

Det er ikke nødvendig for alle å bruke bodylotion hver dag, men det kan være gunstig hvis du har tørr eller utsatt hud. Daglig bruk kan bidra til å opprettholde hudens fuktighetsnivå og forhindre tørrhet og irritasjon.

Konklusjon: Beste Bodylotion

CeraVe Fuktighetsgivende Ansikts- og Kroppslotion 473ml utmerker seg som den beste kroppslotionen på markedet. Med sin unike sammensetning av essensielle ceramider, hyaluronsyre og niacinamid, tilbyr denne lotionen en optimal balanse av næring og hydrering for huden. Tilpasset for alle hudtyper, har produktet bevist sin effektivitet gjennom grundige brukertester og positiv tilbakemeldinger fra forbrukere. Dens ikke-fete konsistens og evne til å styrke hudens beskyttende barriere, har gjort CeraVe Fuktighetsgivende Ansikts- og Kroppslotion til et must-have produkt for de som søker en sunn og velpleiet hud. Den store 473ml flasken sikrer også at man har god verdi for pengene, noe som gjør dette til et klok valg for daglig hudpleie.

Product Image

CeraVe Moisturizing Face & Body Lotion 473ml

Author image of Lisa Nilsson

Lisa Nilsson

Lisa Nilsson er en høyt respektert skjønnhetsekspert og helsecoach med mer enn 15 års erfaring i bransjen. Hun har en dyp forståelse av hva som skal til for å oppnå en sunn og vakker livsstil, og hennes ekspertise har vært til stor hjelp for mennesker over hele verden.

Lisa har jobbet med et bredt spekter av kunder, fra enkeltpersoner til store selskaper, og har hjulpet dem med å nå sine helsemål gjennom en integrert tilnærming som inkluderer ernæring, trening og personlig velvære. Hun er utdannet kostholdsekspert og har solid utdannelse innen skjønnhet og helse.

Lisa er også en populær forfatter og hennes artikler og bøker om helse og skjønnhet har blitt publisert i mange forskjellige magasiner og blogger. Hun blir ofte kalt til som en ekspertkilde innen sin bransje og har deltatt på mange forskjellige seminarer og konferanser.

Lisa har en sterk lidenskap for å hjelpe folk til å ha det bra med seg selv, både innvendig og utvendig. Hun er kjent for sin empatiske og støttende personlighet, og har hjulpet tusenvis av mennesker med å nå sine helsemål. Hennes ekspertise og erfaring gjør henne til en høyt respektert autoritet på skjønnhet og helse.
testy.no logo
Utforsk testvinnere og velg med tillit!
Informasjon
Ansvarlig utgiver:
Top Notch Leads
Org nr: C 98958
Innholdet på dette nettstedet inkluderer sponsede annonser, som ikke påvirker vår evaluering i anmeldelsene.
© 2024 Top Notch Leads