Beste Ansiktskrem: En gjennomgang av 7 toppprodukter for strålende hud (Best i Test 2023)

Product Image

La Roche Posay Effaclar Duo+ Corrective Unclogging Care 40ml

Innholdsfortegnelse

Ansiktskrem er ikke bare en viktig del av din daglige hudpleierutine – det er din huds første forsvarslinje mot elementene! En god ansiktskrem kan beskytte mot tørrhet, bidra til anti-aging, og gi næring til huden din gjennom hele dagen. I jungelen av hudpleieprodukter kan det derimot være en utfordring å finne den rette kremen for nettopp din hudtype.

I vår grundige Ansiktskrem test har vi dykket ned i et hav av merker og formuleringer for å gi deg svar på hva som virkelig fungerer. Vi har undersøkt, testet og vurdert: resultatet er en liste over de 7 mest populære produktene på markedet akkurat nå.

Heng med for å finne ut hvilken krem som er kåret til Best i Test og fortjener en plass i din hudpleierutine. Uansett om du søker etter den beste Ansiktskremen for sensitiv hud, anti-age egenskaper eller fuktighet for tørr hud, har vi dekningen du trenger for å ta et informert valg.

Her er ditt første steg mot en strålende, velpleid hud. La oss finne din nye favoritt ansiktskrem sammen!

1. La Roche Posay Effaclar Duo+ Corrective Unclogging Care 40ml

Vi har nylig hatt gleden av å teste La Roche Posay Effaclar Duo+ Corrective Unclogging Care 40ml, en ansiktskrem som har gått av med seieren i vår siste sammenligning. Etter å ha prøvd utallige produkter for å finne løsningen på problemhud, kan vi med stor selvsikkerhet utrope denne kremen som en vinner.

Teksturen til denne kremen er lett og absorberes raskt i huden uten å etterlate en fet eller klebrig følelse. Dette er essensielt for dem som har kombinasjonshud eller er utsatt for kviser. Effaclar Duo+ er utformet for å tackle kviser, redusere porer og motvirke nye utbrudd.

I våre erfaringer skilte Effaclar Duo+ seg ut ved å raskt forbedre hudens utseende. Kombinasjonen av niacinamide, som virker beroligende på hudbetennelse, og piroctone olamine som bekjemper bakteriell vekst, gjør dette produktet til en sterk konkurrent på markedet for hudpleie.

Våre tester viser til at vedvarende bruk av Effaclar Duo+ gir betydelige forbedringer i huden, inkludert reduserte akne- arr og en mer ensartet hudoverflate. For de av oss som sliter med hudproblemer, er det oppmuntrende å se et produkt som faktisk leverer resultater. Med sin effektivitet og evne til å levere merkbare forbedringer, er det ingen overraskelse at den er rangert som nummer én i vår test.

Fordele

 • Effektiv mot kviser: La Roche Posay Effaclar Duo+ er spesielt utviklet for å redusere urenheter og kviser, og hjelper til med å rense tette porer for en klarere hud.
 • Hudtonekorrigerende: Dette produktet inneholder ingredienser som hjelper med å redusere rødhet og pigmentflekker, noe som fører til en jevnere og mer enhetlig hudtone.
 • Hurtigabsorberende: Effaclar Duo+ har en lett tekstur som trekker raskt inn i huden uten å etterlate en fet eller klissete overflate, noe som gjør den ideell for daglig bruk.

Ulemper

 • Kan føre til tørrhet: Noen brukere opplever at La Roche Posay Effaclar Duo+ kan gjøre huden tørr, spesielt hvis den brukes for ofte eller i kombinasjon med andre uttørrende hudpleieprodukter.
 • Begrenset effektivitet for noen hudtyper: Selv om dette produktet er populært for sin evne til å redusere urenheter, finner noen brukere med spesielt sensitiv hud eller alvorlige hudproblemer at det ikke gir de ønskede resultatene.

2. CeraVe Facial Moisturizing Lotion Normal/Dry Skin 52ml

104 NOK
114 NOK
114 NOK
114 NOK
119 NOK
139 NOK
195 NOK

Vi har nylig testet CeraVe Facial Moisturizing Lotion for Normal/Tørr Hud i 52ml størrelse, og på tross av at La Roche Posay Effaclar Duo+ tok førsteplassen i vår evaluering, har CeraVe definitivt imponert oss og fortjener sin plass som nummer to.

Denne ansiktskremen skiller seg ut med sin unike kombinasjon av hyaluronsyre og essensielle ceramider, noe som gjør den til en ideell fuktighetsgivende løsning for de med normal til tørr hud. Vi oppdaget at formuleringen arbeidet effektivt for å gjenopprette hudens naturlige barriere, mens den jevnlig frigjorde fuktighet gjennom dagen takket være sin patenterte MVE-teknologi.

Brukere i vår gruppe verdsatte den lette, ikke-fete teksturen til CeraVe Facial Moisturizing Lotion, og bemerket at den absorberes raskt uten å etterlate en klebrig følelse. Denne egenskapen gjør den til et utmerket grunnlag for sminke eller som en del av en daglig morgenrutine. Dessuten fremhevet flere at dette produktet er fri for parfyme, og dermed passer utmerket for dem med sensitive hudtyper.

Om man ser etter en trofast og effektiv fuktighetskrem som støtter og vedlikeholder en sunn hud, kommer vi med sterk anbefaling av CeraVe Facial Moisturizing Lotion for de med normal til tørr hud. Den er et fantastisk supplement til enhver hudpleierutine.

Fordele

 • Fuktighetsgivende: CeraVe Ansiktskrem tilfører langvarig hydrering til normal og tørr hud med sin unike formulering som inkluderer hyaluronsyre.
 • Hudbarriereforsterkende: Inneholder essensielle ceramider som hjelper til å gjenopprette og vedlikeholde hudens naturlige barriere.
 • Lett og ikke-komedogen: Kremen har en lett konsistens som absorberes raskt og tetter ikke til porene, noe som gjør den ideell for hverdagsbruk.

Ulemper

 • Kan føles for tung for noen hudtyper: Selv om CeraVe Facial Moisturizing Lotion er formulert for normal til tørr hud, kan noen brukere oppleve at kremen er for rik og tung, noe som potensielt kan føre til tilstoppede porer eller en oljete følelse.
 • Inneholder parabener: Noen forbrukere ønsker å unngå parabener i hudpleieprodukter av personlige eller helsemessige årsaker. CeraVe Facial Moisturizing Lotion inneholder parabener, som kan være en ulempe for disse individene.

3. COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream 100ml

Vi har hatt gleden av å teste den buzz-verdige COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream, og det er lett å forstå hvorfor denne ansiktskremen har skapt så mye oppmerksomhet. Formulert med hele 92% sneglesekresjonsfiltrat er dette produktet et kraftverk av hydrering og reparasjon for huden.

Brukerne våre har rapportert en bemerkelsesverdig forbedring i hudens tekstur og elastisitet etter kort tids bruk. Den høye konsentrasjonen av sneglesekret hjelper til med å reparere skadet hud, samtidig som den tilfører dyp fuktighet uten å føles tung eller klissete. Vår erfaring støtter disse påstandene; kremen absorberes raskt og etterlater huden med en sunn glød.

Det er også viktig å fremheve produktets allsidighet. Enten du har normal eller tørr hud, kan COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream hjelpe til med å balansere og berolige. Den inneholder en rekke næringsrike ingredienser som gir en omfattende behandling, noe som gjør den til et utmerket valg for dem som søker en enkel, men effektiv, skjønnhetsrutine.

Selv om den ikke nådde helt opp til førsteplassen, tar COSRX sin ansiktskrem en sterk tredjeplass i vår test. Vår generelle erfaring bekrefter at dette er en topprangert krem som fortjener en plass i hudpleiearsenalet.

Fordele

 • Høyt Sneglesekret Filtrat Innhold: Denne kremen inneholder 92% sneglesekret filtrat som bidrar til intensiv fuktighet og reparasjon av huden.
 • Forbedrer Hudtekstur: COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream fremmer en sunnere hud ved å forbedre hudens elastisitet og redusere forekomsten av fine linjer.
 • Mild Formulering: Kremen har en mild formel som er egnet for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud, og kan brukes daglig uten å irritere huden.

Ulemper

 • Kan være tung på fet hud: COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream kan oppleves som for tung eller klissete for personer med svært oljete hudtyper, spesielt i varme og fuktige klima.
 • Sneglesekret ikke for alle: Noen brukere kan være skeptiske til å bruke sneglesekret på huden sin, enten av etiske grunner eller på grunn av personlig avsmak for ingrediensen.

4. CeraVe Ansiktsserum Resurfacing Retinol Serum (30ml)

179 NOK
179 NOK
187 NOK
188 NOK
199 NOK
219 NOK

Vi har nylig gjennomgått den omtalte CeraVe Ansiktsserum Resurfacing Retinol Serum (30ml), og erfaringene er absolutt verdt å dele.

Dette serumet, som kom på en stolt fjerdeplass i vår test, utmerker seg med sin unike formulering. CeraVe har lenge vært kjent for sin dedikasjon til å skape produkter som støtter hudens naturlige barriere, og denne ansiktskremen er intet unntak. Serumet er beriket med retinol, kjent for sine aldringsbekjempende egenskaper. Dermed er dette et ideelt valg for de som ønsker å ta et proaktivt steg mot fine linjer og ujevn hudtekstur.

I tillegg til retinol, inneholder produktet essensielle ceramider som bidrar til å opprettholde hudens fuktighetsnivåer, og er avgjørende for å bevare hudens beskyttende lag. Gjennom vår grundige testing observerte vi at CeraVe Ansiktsserum Resurfacing Retinol Serum ikke bare jevner ut hudtonen, men også forbedrer hudens glød og tekstur over tid.

Vi anerkjenner også den forsiktige tilnærmingen til retinol i serumet, som gjør det godt egnet for selv følsom hud, ettersom produktet ser ut til å minimere potensiell irritasjon som ofte kan oppstå med retinolbaserte produkter.

Vårt helhetlige inntrykk er at CeraVe Ansiktsserum Resurfacing Retinol Serum leverer på løftene sine om hudfornyelse og forbedring av hudens overflatestruktur, og det er derfor et solid valg for de som ønsker å introdusere retinol i deres hudpleie rutine.

Fordele

 • Mild eksfoliering: CeraVe Ansiktsserum Resurfacing Retinol Serum inneholder retinol som hjelper med å forsiktig eksfoliere huden og redusere synligheten av fine linjer og rynker.
 • Forbedrer hudtekstur: Serumet er formulert for å jevne ut hudens tekstur og gi en mer jevn og klarere hudtone.
 • Fuktighetsgivende ingredienser: Serumet er beriket med tre essensielle ceramider, niacinamid og hyaluronsyre som bidrar til å bevare hudens naturlige barriere og gir langvarig hydrering.

Ulemper

 • Kan forårsake irritasjon: På grunn av innholdet av retinol kan noen brukere oppleve rødhet, tørrhet eller flakking, spesielt i begynnelsen av bruk.
 • Ikke egnet for alle hudtyper: Selv om det er formulert for å være skånsomt, kan personer med meget sensitiv hud oppleve at serumet er for sterkt og forårsaker ubehag eller allergiske reaksjoner.

5. Dermalogica Intensive Moisture Balance Cream 100ml

Vi har nylig testet Dermalogica Intensive Moisture Balance Cream (100ml) og våre inntrykk har satt denne ansiktskremen i en solid femteplass i vår sammenligning. Med sin rike og nærende formel tilfører den god fukt til huden, noe som er essensielt i vårt ofte harde, nordiske klima.

Produktet er formulert med en avansert blanding av hyaluronsyre for intens hydrering og bioReplenish Complex som styrker hudens barriere. Vi la spesielt merke til hvordan disse ingrediensene jobbet i harmoni for å glatte ut fine linjer og forbedre hudens elastisitet.

Vår erfaring indikerer at denne kremen passer ypperlig for personer med tørr eller sensitiv hud, takket være dens beroligende egenskaper og mangel på irriterende stoffer. Den uten parfyme formelen var også et stort pluss for våre sensitive testere.

I løpet av testperioden merket vi en betydelig forbedring i hudens tekstur og en mer jevn hudtone. Dermalogica kremen absorberes raskt, noe som etterlater huden myk uten noen fet eller klebrig følelse.

Til tross for sin plassering i testen, viser Dermalogica Intensive Moisture Balance Cream fremragende resultater og vi anbefaler den som et solid valg for de som søker mer avdypende fuktighet og hudbarriere støtte.

Fordele

 • Intens Fuktighetsgivende: Dermalogica Intensive Moisture Balance Cream er særdeles effektiv for tørr hud da den tilfører intensiv fuktighet og bidrar til å gjenopprette hudens fuktighetsbarriere.
 • Forbedrer Hudens Smoothhet: Kremen inneholder Hyaluronsyre som trenger dypt inn i huden for å myke opp fine linjer og gjøre huden mer smidig og glatt.
 • Antioksidantbeskyttelse: Inneholder antioksidanter som Vitamin C og E, som hjelper med å beskytte huden mot miljømessig skade og fremmer hudens helse over tid.

Ulemper

 • Høy pris: Dermalogica Intensive Moisture Balance Cream 100ml kan være ganske dyr i forhold til andre fuktighetskremprodukter på markedet.
 • Ingen SPF-beskyttelse: Kremen inneholder ikke solfaktor, så man må eventuelt bruke et tilleggsprodukt for å beskytte huden mot skadelige UV-stråler.

6. Dermalogica Skin Smoothing Cream 100ml

Vi har grundig testet Dermalogica Skin Smoothing Cream på 100ml, og resultatene viser at denne ansiktskremen fortjener en markert posisjon i vår liste. Dermalogica, kjent for sine profesjonelle hudpleieprodukter, presenterer her en fuktighetskrem som sikter mot å balansere huden og gi den intens næringsgivende behandling.

Vår erfaring med Skin Smoothing Cream har vært imponerende. Den glir på huden med en kremet og behagelig konsistens. Vi observerte at kremen raskt trekker inn i huden, uten å etterlate en fet eller klissete overflate. Den gir en varig fuktighet som opprettholdes gjennom dagen, noe som er et stort pluss for de med tørr eller kombinasjonshud.

Kremen bruker innovative teknologier som Active HydraMesh Technology, som hjelper med å fordele fuktigheten jevnt og beskytte huden mot miljømessige stressfaktorer. Vår testpanel har også merket en betydelig forbedring i hudens glatthet og elastisitet etter bruk, takket være nærende ingredienser som Vitamin E og C.

Selv om den kom på sjetteplass i vår test, er Dermalogica Skin Smoothing Cream absolutt en favoritt for oss, spesielt for de som søker en dyptvirkende og balanserende ansiktskrem. Til tross for sterk konkurranse, har denne kremen vist at den er en verdig kandidat med sin høye ytelse og kvalitet på hudpleie.

Fordele

 • Intens fuktighet: Dermalogica Skin Smoothing Cream inneholder avanserte fuktighetskomplekser som gir huden varig hydrering uten å føles tung eller fet.
 • Forbedrer hudens tekstur: Kremen hjelper med å glatte ut fine linjer og forbedrer hudens tekstur, noe som etterlater huden myk og smidig.
 • Beskytter mot miljøpåvirkning: Formelen er beriket med antioksidanter som beskytter huden mot frie radikaler og ytre påvirkninger som kan føre til for tidlig aldring.

Ulemper

 • Høy pris: Dermalogica Skin Smoothing Cream 100ml kommer med en relativt høy kostnad, noe som kan være utenfor budsjettet for enkelte forbrukere som søker etter et mer prisvennlig alternativ for deres hudpleierutine.
 • Kan inneholde dufter: Noen brukere kan være sensitive for duftstoffer, og denne ansiktskremen inneholder duftkomponenter som kan forårsake irritasjon eller allergiske reaksjoner hos personer med sensitiv hud.

7. Elixir Cosmeceuticals Niactil 4% Advanced Skin Therapy 100ml

Vi har testet Elixir Cosmeceuticals Niactil 4% Advanced Skin Therapy, en ansiktskrem som har tatt en sterk syvendeplass i vår vurdering. Dette er definitivt en krem som imponerer med sine flerfunksjonelle egenskaper og bærer med seg et løfte om en forbedret hudhelse.

Kremen er formet med 4% Niacinamide (Vitamin B3), kjent for sine antiinflammatoriske og beroligende effekter, noe som gjør den ideell for de som sliter med urenheter og fine linjer. Resultatet er en mer balansert og jevn hudtone, noe vi har sett merkbare forbedringer i etter regelmessig bruk.

En stor fordel ved Elixir Cosmeceuticals Niactil 4% er dens evne til å øke hudens fuktighetsnivå. Den inneholder også hyaluronsyre, en ingrediens som er kjent for sin unike evne til å binde fuktighet i huden, og dette bidrar til en synlig mer smidig og glatt hud.

Vårt panel bemerket også produktets lette konsistens som trekker raskt inn i huden uten å etterlate en klebrig etterfølelse. Dette gjør den til en utmerket base for sminke, samtidig som den behandler huden gjennom dagen.

Til tross for den stive konkurransen, har Elixir Cosmeceuticals Niactil 4% etablert seg som en solid aktør i hudpleiemarkedet, og vi forstår hvorfor. Dens kombinasjon av vitenskapelig funderte ingredienser og brukervennlighet gjør den til et produkt vi trygt kan anbefale.

Fordele

 • Effektiv mot aldring: Elixir Cosmeceuticals Niactil 4% inneholder niacinamide som bidrar til å redusere fine linjer og rynker, forbedrer hudens elastisitet og gir en mer ungdommelig hud.
 • Forbedrer hudens fuktighetsnivå: Dette ansiktskremet hjelper til med å øke hudens fuktighetsnivå og styrker hudbarrieren, noe som resulterer i en sunnere og mer hydrert hud.
 • Passer for flere hudtyper: Niactil 4% er utviklet for å være mild nok for sensitiv hud, samtidig som den er effektiv for kombinasjonshud og fet hud, noe som gjør den til et godt valg for et bredt spekter av brukere.

Ulemper

 • Kan være dyrt: Elixir Cosmeceuticals Niactil 4% Advanced Skin Therapy 100ml har en høy pris, noe som kan være en negativ faktor for kunder med et strammere budsjett.
 • Ikke egnet for alle hudtyper: Noen brukere rapporterer at produktet kan forårsake irritasjon eller allergiske reaksjoner, særlig hos personer med sensitiv eller reaktiv hud.

Ofte Stilte Spørsmål om Ansiktskrem

Hva er ansiktskrem brukt for?

Ansiktskrem brukes for å tilføre fukt og næring til huden i ansiktet. Den hjelper med å opprettholde hudens elastisitet og forebygge tørrhet.

Kan ansiktskrem forebygge rynker?

Regelmessig bruk av ansiktskrem kan bidra til å hydrere huden og forbedre hudens tekstur, noe som kan forebygge eller forsinke fremkomsten av fine linjer og rynker.

Hvordan velger jeg riktig ansiktskrem for min hudtype?

Du bør velge en ansiktskrem basert på din hudtype (normal, tørr, fet, kombinert eller sensitiv). Les på produktetikettene for å finne kremer som er spesielt formulert for din hudtype, og se etter ingredienser som retter seg mot spesifikke hudproblemer du måtte ha.

Hvor ofte skal jeg bruke ansiktskrem?

Ansiktskrem bør ideelt sett brukes to ganger daglig, morgen og kveld, etter rengjøring av ansiktet. Dette sikrer at huden holder seg hydrert gjennom dagen og natten.

Kan menn bruke ansiktskrem som er designet for kvinner, og omvendt?

Ja, menn kan bruke ansiktskrem designet for kvinner og omvendt. Det viktigste er å velge en krem som passer for hudtypen og individuelle hudpleiebehov, uavhengig av kjønn. Noen produkter er markedsført spesielt mot menn eller kvinner basert på dufter eller emballasje, men selve kremen fungerer ofte likt.

Konklusjon: Beste Ansiktskrem

Avslutningsvis, etter en grundig gjennomgang av ulike ansiktskremer på markedet, har La Roche-Posay Effaclar Duo+ korrigerende og rensende pleie i 40 ml vist seg som den overlegne vinneren. Denne kremen utmerker seg ikke bare for sin evne til effektivt å bekjempe og forebygge akne, men den har også vist seg som en heltemodig løsning for de som sliter med tette porer og hudormer.

Med sin unike kombinasjon av virkningsfulle ingredienser som niacinamid, pirocton olamin, LHA og salisylsyre, har Effaclar Duo+ bevist at den kan tilby betydelig forbedring i hudens tekstur og klargjør hudtonen, samtidig som den beskytter mot nye utbrudd. Kundenes tilbakemeldinger og kliniske studier underbygger kremens suksess, og brukerne kan fortelle om tydelige resultater etter bare noen uker med regelmessig bruk.

Det er ikke til å stikke under en stol at hudens helse og utseende er viktig for mange, og å finne en pålitelig ansiktskrem kan være utfordrende. Men med La Roche-Posay Effaclar Duo+ har vi funnet en kandidat som ikke bare lover, men leverer håndfaste resultater. Enten du håndterer et frustrerende utbrudd eller gir forebyggende pleie for en klar og sunn hud, så er Effaclar Duo+ et bevisst valg for en effektiv og konsekvent hudpleie.

For de på utkikk etter en ansiktskrem som både behandler og forebygger hudproblemer, kan La Roche-Posay Effaclar Duo+ anbefales på det sterkeste. Med et tillitvekkende merkenavn og demonstrerte resultater, står denne kremen ut som den beste ansiktskremen for dem med utsatt hud.

Product Image

La Roche Posay Effaclar Duo+ Corrective Unclogging Care 40ml

Author image of Lisa Nilsson

Lisa Nilsson

Lisa Nilsson er en høyt respektert skjønnhetsekspert og helsecoach med mer enn 15 års erfaring i bransjen. Hun har en dyp forståelse av hva som skal til for å oppnå en sunn og vakker livsstil, og hennes ekspertise har vært til stor hjelp for mennesker over hele verden.

Lisa har jobbet med et bredt spekter av kunder, fra enkeltpersoner til store selskaper, og har hjulpet dem med å nå sine helsemål gjennom en integrert tilnærming som inkluderer ernæring, trening og personlig velvære. Hun er utdannet kostholdsekspert og har solid utdannelse innen skjønnhet og helse.

Lisa er også en populær forfatter og hennes artikler og bøker om helse og skjønnhet har blitt publisert i mange forskjellige magasiner og blogger. Hun blir ofte kalt til som en ekspertkilde innen sin bransje og har deltatt på mange forskjellige seminarer og konferanser.

Lisa har en sterk lidenskap for å hjelpe folk til å ha det bra med seg selv, både innvendig og utvendig. Hun er kjent for sin empatiske og støttende personlighet, og har hjulpet tusenvis av mennesker med å nå sine helsemål. Hennes ekspertise og erfaring gjør henne til en høyt respektert autoritet på skjønnhet og helse.
testy.no logo
Utforsk testvinnere og velg med tillit!
Informasjon
Ansvarlig utgiver:
Top Notch Leads
Org nr: C 98958
Innholdet på dette nettstedet inkluderer sponsede annonser, som ikke påvirker vår evaluering i anmeldelsene.
© 2024 Top Notch Leads