Best i Test: 6 Ansiktskremer for Fet Hud Finn Din Perfekte Match 2024

Product Image

La Roche Posay Effaclar Duo+ Corrective Unclogging Care 40ml

Innholdsfortegnelse

Er du på jakt etter den beste ansiktskremen for fet hud? Det kan være overveldende å navigere gjennom jungelen av ansiktsprodukter, men frykt ikke! Vi har gjort jobben for deg og testet 6 av de mest populære ansiktskremene for fet hud på markedet i dag. Basert på uavhengig testing, produkt- og kundeanmeldelser, funksjoner og prissammenligninger har vi satt sammen en liste over de beste ansiktskremene for fet hud, med en klar vinner: La Roche Posay Effaclar Duo+ Corrective Unclogging Care 40ml. Fortsett å lese for å oppdage de andre anbefalte produktene i vår “best i test” oversikt.

1. Vinneren og best i testen: Ansiktskrem for fet hud – La Roche Posay Effaclar Duo+ Corrective Unclogging Care 40ml

Vi har testet La Roche Posay Effaclar Duo+ Corrective Unclogging Care 40ml, en ansiktskrem for fet hud, og vi er imponert over resultatene. Denne kremen ble kåret til best i test, og våre erfaringer stemmer godt overens med dette.

Effaclar Duo+ har en lett konsistens som raskt trekker seg inn i huden og gir umiddelbar fuktighet uten å gjøre huden fet. Vi merket også en synlig reduksjon i urenheter og tilstoppede porer etter kort tids bruk, noe som bidrar til et friskere og mer strålende utseende.

Ingrediensene i denne ansiktskremen inkluderer blant annet niacinamid og salisylsyre, som er kjent for å være effektive i kampen mot akne og huden tilstopping. I tillegg inneholder den termalsk kildevann fra La Roche Posay, som er kjent for å ha beroligende egenskaper.

Vi kan trygt anbefale La Roche Posay Effaclar Duo+ Corrective Unclogging Care 40ml til alle med fet hud som ønsker en effektiv ansiktskrem som motvirker urenheter og gir en frisk og sunn hudtone.

Effaclar Duo Ansiktskrem: Forvandling for fet hud på 123

Fordeler

 • Reduserer urenheter: La Roche Posay Effaclar Duo+ Corrective Unclogging Care 40ml bidrar til å redusere urenheter, som kviser og hudormer, ved å rense porene og kontrollere talgproduksjonen i fet hud. Formelen er ikke-komedogen og beriket med glykolsyre, som fremmer cellefornyelse og fjerner døde hudceller.
 • Mattende effekt: Denne ansiktskremen for fet hud inneholder La Roche Posay sin egen Thermal Spring Water og Niacinamid, som begge bidrar til å matte huden og gjøre den mindre blank, samtidig som den reduserer rødhet og inflammasjon.
 • Hypoallergen og allergivennlig: La Roche Posay Effaclar Duo+ Corrective Unclogging Care 40ml er dermatologisk testet, hypoallergen og uten parfyme. Dette gjør kremen enkel å bruke for alle hudtyper, selv de med sensitiv hud eller allergier.
 • Ulemper

 • Kan forårsake tørrhet: Noen brukere har rapportert at La Roche Posay Effaclar Duo+ Corrective Unclogging Care kan gjøre huden deres tørr og stram etter påføring. Dette kan være et problem for personer med fet hud som også opplever dehydrert eller sensitiv hud i tillegg.
 • Pris: La Roche Posay Effaclar Duo+ Corrective Unclogging Care er en litt dyrere produkt sammenlignet med andre ansiktskremer for fet hud. Dette kan være en ulempe for brukere som har et begrenset budsjett for hudpleie og som ønsker å finne et mer kostnadseffektivt alternativ.
 • 2. På andreplass: Neutrogena Hydro Boost Water Gel 50ml – Ansiktskrem for fet hud

  179 NOK

  Vi har testet Neutrogena Hydro Boost Water Gel 50ml, en ansiktskrem spesielt utviklet for fet hud. Kremen er en fuktighetsgivende gel som raskt absorberes inn i huden og gir en langvarig fuktighet uten å tette til porene.

  Vi liker at denne ansiktskremen har en lett og behagelig konsistens, noe som gjør den ideell for daglig bruk. Den er også ikke-komedogen, noe som betyr at den ikke vil føre til noe acne-utbrudd – noe som er viktig for oss med fet hud.

  Et annet pluss er at Neutrogena Hydro Boost Water Gel inneholder hyaluronsyre, en kraftig fuktighetsgivende ingrediens som er kjent for å holde opptil 1000 ganger sin egen vekt i vann. Dette bidrar til å holde huden fuktig og smidig gjennom hele dagen.

  I tillegg er denne ansiktskremen formulert uten olje, parabener og parfyme, noe som gjør den trygg for sensitiv hud også.

  Selv om vi setter pris på kremen, må vi også nevne at den kan være litt dyrere enn noen av konkurrentene. Men hvis du er villig til å betale litt ekstra for en ansiktskrem som er skreddersydd for fet hud, kan Neutrogena Hydro Boost Water Gel være et godt valg for deg.

  Neutrogena Hydro Boost: Forny Ansiktet med Fuktig Magi

  Fordeler

 • Hurtig absorbering: Neutrogena Hydro Boost Water Gel er spesielt utviklet for fet hud. Det absorberes raskt inn i huden uten å etterlate en fet eller oljete følelse.
 • Fuktighetsgivende: Formelen med hyaluronsyre gir intens fuktighet i huden uten å virke for tung. Huden føles fuktet og frisk hele dagen.
 • Oljefri og ikke-komedogen: Denne ansiktskremen er oljefri og ikke-komedogen, noe som betyr at den ikke tilstopper porene og er perfekt for fet hud som lett får utbrudd og hudormer.
 • Ulemper

 • Pris: Neutrogena Hydro Boost Water Gel 50ml kan være litt dyrere enn noen andre ansiktskremer for fet hud.
 • Inneholder parfyme: Denne ansiktskremen inneholder parfyme, noe som kan føre til allergiske reaksjoner eller hudirritasjon for noen personer med sensitiv hud.
 • 3. På tredjeplass finner vi Ansiktskrem for fet hud: Dermalogica Active Moist 100ml

  Vi har testet Dermalogica Active Moist 100ml og konkludert med at det fortjener en solid tredjeplass på listen over ansiktskrem for fet hud. Denne kremen imponerer med sin lette og oljefrie formel som raskt absorberes i huden og gir en umiddelbar følelse av fuktighet og næring.

  For de med fet hud kan det ofte være en utfordring å finne ansiktskremer som ikke tetter porene og bidrar til å kontrollere oljeproduksjonen. Heldigvis er Dermalogica Active Moist spesielt designet for dette formålet. Den inneholder naturlige planteekstrakter og silkeaminosyrer som bidrar til å forbedre hudens tekstur og redusere forekomsten av fine linjer.

  Samtidig har vi også lagt merke til at denne kremen har en veldig frisk og behagelig duft. Dette er noe vi setter pris på, da mange ansiktskremer for fet hud ofte kan ha en overveldende eller ubehagelig lukt.

  Selv om Dermalogica Active Moist 100ml ikke er den billigste ansiktskremen på markedet, mener vi at den gir god valuta for pengene og er et utmerket valg for de som sliter med fet hud. Med regelmessig bruk kan denne kremen bidra til å balansere hudens fuktighetsnivå og gi et sunnere og mer ungdommelig utseende.

  Dermalogica Active Moist 100ml: Magisk Ansiktskrem for Strålende Hud

  Fordeler

 • Oljefri fuktighetskrem: Dermalogica Active Moist 100ml er en lett, oljefri fuktighetskrem som gir optimal fuktighet til fet hud uten å føle seg tung eller tilstoppet.
 • Skreddersydd for fet hud: Formulert med blant annet silkeaminosyrer og en unik kombinasjon av planteekstrakter, hjelper denne ansiktskremen med å forbedre hudens tekstur og redusere overflødig talgproduksjon for en matt finish.
 • Hurtigabsorberende: Dermalogica Active Moist 100ml absorberes raskt inn i huden uten å etterlate noen fet hinne, og fungerer derfor utmerket som en base for make-up.
 • Ulemper

 • Dyrt prislapp: Dermalogica Active Moist 100ml er en ansiktskrem i øvre prisklasse, noe som kan være en ulempe for de som har et stramt budsjett eller ikke ønsker å bruke mye penger på hudpleieprodukter.
 • Kan forårsake kviser hos enkelte: Selv om produktet er designet for fet hud, kan noen brukere oppleve at det forårsaker kviser eller forverrer eksisterende uren hud. Dette kan skyldes individuelle reaksjoner på ingrediensene i kremen og varierer fra person til person.
 • 4. Exuviance Overnight Transformation Complex 50g

  Vi har testet Exuviance Overnight Transformation Complex 50g, en ansiktskrem spesielt utviklet for fet hud. Dette produktet har som mål å forbedre hudens tekstur, redusere fine linjer og rynker, samtidig som det kontrollerer oljeproduksjon og holder huden fuktig uten å tette porene.

  Etter noen uker med bruk av Exuviance Overnight Transformation Complex, merket vi en betydelig forskjell i hudens kvalitet. Huden føltes glattere, merkbart fastere og mindre oljete. Fine linjer og rynker ble også redusert, noe som ga et mer ungdommelig utseende.

  Produktets konsistens var kremet, men lett, og det ble raskt absorbert i huden uten å etterlate en klissete følelse. Vi opplevde også at kremen hadde en behagelig duft og irriterte ikke sensitiv hud.

  Som eksperter på feltet kan vi konkludere med at Exuviance Overnight Transformation Complex 50g er et effektivt produkt for personer med fet hud. Det faktum at den jobber mens man sover og gir synlige resultater, gjør denne ansiktskremen til et utmerket tilskudd til enhver hudpleierutine.

  Exuviance: Nattlig Mirakelkrem for Flott Frisk Hud

  Fordeler

 • Effektiv fuktighet: Exuviance Overnight Transformation Complex gir intensiv fuktighet til fet hud, og hjelper den å opprettholde en sunn og balansert tilstand over natten.
 • Forbedrer hudens tekstur: Denne ansiktskremen inneholder AHA- og PHA-syrer, som bidrar til å redusere fine linjer og ujevn hudtone, samt forbedre hudens tekstur og elastisitet.
 • Bekjemper akne og tilstoppede porer: Formulert med ingredienser som bidrar til å redusere overflødig talgproduksjon og forebygge akneutbrudd og tilstoppede porer, slik at huden blir klar og sunn.
 • Ulemper

 • Pris: Exuviance Overnight Transformation Complex 50g kan være litt dyr for noen kunder, spesielt hvis de trenger å bruke det regelmessig for å få optimale resultater.
 • Tilgjengelighet: Dette produktet er ikke alltid tilgjengelig i alle butikker eller nettbutikker, noe som kan kreve litt ekstra innsats for å finne det og kjøpe det.
 • 5. COSRX Oil-Free Ultra-Moisturizing Lotion 100ml

  Vi har testet COSRX Oil-Free Ultra-Moisturizing Lotion 100ml, en ansiktskrem spesielt utviklet for fet hud. Etter flere uker med bruk, er vi imponert over hvor godt produktet fungerer og hvor effektivt det kontrollerer oljeproduksjon og fuktighet i ansiktet.

  Denne lette ansiktskremen inneholder naturlige ingredienser som birkesaft og tea tree olje, som begge hjelper til med å kontrollere talgproduksjon og fuktighetsbalanse. Den trekker raskt inn i huden og etterlater den myk og fuktig uten å virke tung eller fet.

  Vi merket også at huden vår så friskere og jevnere ut etter bruk, med synlig reduksjon av rødhet og kviser. Det er et flott produkt for de med fet eller kombinasjonshud som ønsker en lett, men effektiv fuktighetskrem.

  Til slutt vil vi også nevne den praktiske pumpeflasken som gjør det enkelt å dosere riktig mengde produkt uten å kaste bort noe.

  I konklusjon, er COSRX Oil-Free Ultra-Moisturizing Lotion 100ml definitivt verdt å prøve for de med fet hud og kombinasjonshud, og vi anbefaler det på det sterkeste til våre lesere som leter etter en effektiv ansiktskrem for denne hudtypen.

  COSRX 100ml: Ansiktskrem Revolusjon for Fet Hud

  Fordeler

 • Effektiv fuktighetsgivende lotion: COSRX Oil-Free Ultra-Moisturizing Lotion 100ml er spesielt designet for fet hud og gir intens og langvarig fuktighet uten å tette porene eller føle seg tung på huden.
 • Naturlige ingredienser: Dette produktet inneholder naturlige ingredienser som Birch sap som beroliger, styrker og beskytter huden mot ytre irritasjon og skader.
 • Reduserer blankhet: COSRX Oil-Free Ultra-Moisturizing Lotion 100ml hjelper til med å kontrollere talgproduksjon og reduserer dermed blankhet i huden, for et friskere og mer matt utseende.
 • Ulemper

 • Kan føre til kviser hos noen: Noen brukere har rapportert at COSRX Oil-Free Ultra-Moisturizing Lotion kan føre til utbrudd av kviser, spesielt for de som har veldig følsom hud.
 • Pris: Denne ansiktskremen kan være litt dyrere enn andre produkter for fet hud, noe som kan være en ulempe for de som er på et stramt budsjett.
 • 6. ACO Spotless Daily Moisturiser 60ml

  Vi har testet ACO Spotless Daily Moisturiser 60ml, en ansiktskrem spesielt utviklet for fet hud. Som eksperter innen hudpleie kan vi bekrefte at dette produktet leverer gode resultater for de som sliter med fet hud og akneproblemer.

  ACO Spotless Daily Moisturiser er formulert med salisylsyre og niacinamide, to ingredienser kjent for å være effektive mot akne og for å balansere hudens talgproduksjon. Kremen absorberes raskt av huden, og etterlater en matt og fløyelsmyk finish som gir en utmerket base for makeup.

  Vi opplevde en markant reduksjon i antallet kviser og uren hud etter noen uker med daglig bruk av denne fuktighetskremen. Over tid forbedret også hudens tekstur og tone, noe som gjorde at vi følte oss mer selvsikre uten sminke.

  ACO Spotless Daily Moisturiser er også parfymefri, noe som minimerer risikoen for irritasjon og allergiske reaksjoner hos sensitive brukere. Vi anbefaler denne kremen til alle som sliter med fet hud og ønsker å oppnå en sunnere, klarere og mer balansert hud.

  ACO Spotless Din daglige fuktighetshelt for fet hud

  Fordeler

 • Fuktighetsgivende egenskaper: ACO Spotless Daily Moisturiser gir langvarig fuktighet til huden og bidrar til å gjenopprette hudens naturlige fuktighetsbalanse.
 • Bekjemper kviser og urenheter: Denne ansiktskremen inneholder salisylsyre og antiinflammatoriske ingredienser som hjelper med å redusere forekomsten av kviser, hudormer og urenheter.
 • Matte finish: ACO Spotless Daily Moisturiser er spesielt utviklet for fet hud og gir en matt finish som holder huden frisk og oljefri gjennom dagen.
 • Ulemper

 • Kan tørke ut huden: ACO Spotless Daily Moisturiser 60ml er spesielt designet for fet hud, og i noen tilfeller kan den tørke ut huden noe for mye, noe som kan føre til irritasjon og flassing.
 • Hudreaksjoner: Noen brukere kan oppleve allergiske reaksjoner eller sensitivitet ved bruk av denne ansiktskremen. Det anbefales å teste produktet på et lite område først for å sikre at huden din tolererer det godt.
 • Ofte Stilte Spørsmål om Ansiktskrem for Fet Hud

  Hva er ansiktskrem for fet hud?

  Ansiktskrem for fet hud er en type hudpleieprodukt som er spesifikke designet for å passe hudtyper som produserer mer olje og har en tendens til å bli blank og utsatt for kviser.

  Hva kan en god ansiktskrem for fet hud gjøre?

  En god ansiktskrem for fet hud kan bidra til å kontrollere oljeproduksjonen, redusere glans, fukte huden uten å tette porene og forebygge kviser.

  Hvordan velge riktig ansiktskrem for fet hud?

  Velg en krem som er oljefri, ikke-komedogen (som betyr at den ikke tetter porene), og som inneholder ingredienser som kan balansere fuktighetsnivået i huden, slik som hyaluronsyre, glyserin og niacinamide.

  Hvor ofte bør man bruke ansiktskrem for fet hud?

  Vanligvis anbefales det å bruke ansiktskrem morgen og kveld etter rensing av huden, men dette kan variere avhengig av det spesifikke produktet og din egen hudtype.

  Er det nok å bare bruke ansiktskrem for fet hud?

  Selv om ansiktskrem er viktig for hudpleierutinen, er det også anbefalt å bruke andre produkter som er skreddersydd for fet hud, slik som en skånsom rens, toner, og solkrem for å oppnå best mulig resultat.

  Oppsummering: Beste Ansiktskrem for fet hud

  Som konklusjon på denne artikkelen, La Roche Posay Effaclar Duo+ Corrective Unclogging Care 40ml fremstår som den beste ansiktskremen for fet hud. Denne kremen har bevist seg å være effektiv for å behandle og forebygge hudproblemer som kviser, sorte prikker og forstørrede porer. Kundetilbakemeldinger og anmeldelser bekrefter at kremen gir gode resultater og forbedrer hudens utseende og tekstur. Den praktiske og brukervennlige pakningen gjør det også enkelt å følge med og dosere riktig mengde produkt. Totalt sett er La Roche Posay Effaclar Duo+ et utmerket valg for de som ønsker en ansiktskrem spesielt utviklet for fet hud og en sunnere, friskere og mer balansert teint.

  Product Image

  La Roche Posay Effaclar Duo+ Corrective Unclogging Care 40ml

  Author image of Lisa Nilsson

  Lisa Nilsson

  Lisa Nilsson er en høyt respektert skjønnhetsekspert og helsecoach med mer enn 15 års erfaring i bransjen. Hun har en dyp forståelse av hva som skal til for å oppnå en sunn og vakker livsstil, og hennes ekspertise har vært til stor hjelp for mennesker over hele verden.

  Lisa har jobbet med et bredt spekter av kunder, fra enkeltpersoner til store selskaper, og har hjulpet dem med å nå sine helsemål gjennom en integrert tilnærming som inkluderer ernæring, trening og personlig velvære. Hun er utdannet kostholdsekspert og har solid utdannelse innen skjønnhet og helse.

  Lisa er også en populær forfatter og hennes artikler og bøker om helse og skjønnhet har blitt publisert i mange forskjellige magasiner og blogger. Hun blir ofte kalt til som en ekspertkilde innen sin bransje og har deltatt på mange forskjellige seminarer og konferanser.

  Lisa har en sterk lidenskap for å hjelpe folk til å ha det bra med seg selv, både innvendig og utvendig. Hun er kjent for sin empatiske og støttende personlighet, og har hjulpet tusenvis av mennesker med å nå sine helsemål. Hennes ekspertise og erfaring gjør henne til en høyt respektert autoritet på skjønnhet og helse.
  testy.no logo
  Utforsk testvinnere og velg med tillit!
  Informasjon
  Ansvarlig utgiver:
  Top Notch Leads
  Org nr: C 98958
  Innholdet på dette nettstedet inkluderer sponsede annonser, som ikke påvirker vår evaluering i anmeldelsene.
  © 2024 Top Notch Leads