Best i Test: Ansiktskrem til Menn Vi Tester 6 Populære Produkter for Din Perfekte Hudpleie 2024

Product Image

bareMinerals Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream SPF30 35ml

Innholdsfortegnelse

Er du på jakt etter den beste ansiktskremen til menn? Det finnes et stort utvalg i dagens marked, og det kan være utfordrende å finne det perfekte alternativet. Vi har derfor gjennomført en grundig vurdering og teste av 6 av de mest populære ansiktskremene til menn for å gjøre valget enklere for deg. Basert på uavhengige tester, produktanmeldelser, kundeanmeldelser, funksjoner og prissammenligninger, gir vi deg vår oversikt over de beste ansiktskremene til menn. Her finner du vår best i test-vinner, samt andre anbefalte produkter som vil gi din hud den pleien den fortjener.

1. Vinneren og best i testen: Ansiktskrem til menn – bareMinerals Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream SPF30 35ml

Vi har testet ansiktskrem for menn og resultatet er klart – bareMinerals Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream SPF30 35ml er vinneren og best i testen! Denne ansiktskremen imponerte oss med sin unike sammensetning og effektivitet.

Vi oppdaget at bareMinerals Complexion Rescue ikke bare gir god hydrering til huden, men også beskytter mot skadelige UVA- og UVB-stråler takket være sin SPF30. Dette er viktig for å forhindre tidlig aldring og skade på huden.

Konsistensen på denne gelkremen er lett og behagelig, og huden føles myk og glatt etter påføring. En annen flott egenskap ved denne ansiktskremen er at den er farget, noe som gir en lett dekning og demper synligheten av rødhet og ujevn hudtone. Dette er et stort pluss for menn som ønsker en naturlig og frisk look.

Vi synes absolutt at bareMinerals Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream SPF30 er verdt investeringen og fortjener sin plass som best i testen. Huden vår har aldri føltes bedre!

Gi huden din en rask redningsoperasjon med bareMinerals

Fordeler

 • Fuktighetsgivende: BareMinerals Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream gir intens fuktighet til huden, noe som er spesielt viktig for menn som ønsker å bekjempe tørrhet og stramhet.
 • SPF30-beskyttelse: Denne ansiktskremen kommer med en SPF30 beskyttelse som hjelper menn med å beskytte huden sin mot skadelige UV-stråler og forhindrer aldring og solskader.
 • Forbedrer hudtonen: Med sin lette fargetone bidrar Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream til å forbedre hudtonen og gir et naturlig og feilfritt utseende.

Ulemper

 • Dyr: bareMinerals Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream SPF30 35ml kan være litt dyrere enn noen andre ansiktskremer til menn på markedet.
 • Begrenset fargeutvalg: Produktet kommer i et begrenset antall nyanser, noe som kan gjøre det vanskelig for noen menn å finne en nyanse som passer perfekt til deres hudtone.

2. På andreplass kommer Ansiktskrem til menn – COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream 100ml

Vi har testet COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream 100ml, og vi er imponert over denne ansiktskremen til menn. Kremen inneholder en høy konsentrasjon av snegleslimfiltrat, som påstås å ha mange positive effekter på huden, som fuktighetsgivende, antiage og utslett lindrende.

Etter å ha brukt kremen i noen uker, har huden vår føltes mer hydrert, glattere og generelt sunnere. Vi merket også at denne lett absorberes av huden uten å etterlate en fet hinne, noe som er et stort pluss for oss med fet hud.

COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream imponerer også med sin behagelige konsistens og milde duft, noe som gjør at den er lett å inkludere i den daglige hudpleierutinen.

Selv om prisen er noe høyere enn for andre ansiktskremer på markedet, mener vi at denne kremen gir god valuta for pengene. Den er skånsom for huden og gir synlige og langvarige resultater. Vi rangerer COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream 100ml som en solid andreplass på vår liste, og kan trygt anbefale den til andre menn.

COSRX Snail 92: Allsidig ansiktskrem for moderne menn

Fordeler

 • Fuktighetsgivende: COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream inneholder 92% snegleslimfiltrat, som er kjent for sine intense fuktighetsgivende egenskaper. Dette gjør at ansiktskremen holder huden din hydrert og smidig hele dagen.
 • Anti-aldring og hudreparasjon: Snegleslimfiltratet inneholder også ingredienser som stimulerer kollagenproduksjon og hjelper med å reparere skadet hud, noe som kan redusere fine linjer og rynker.
 • Sensitiv hudvennlig: Denne ansiktskremen er fri for parabener, alkohol og kunstige farger, som gjør den trygg for bruk på alle hudtyper, inkludert sensitiv og utsatt hud.

Ulemper

 • Kan føre til allergisk reaksjon: COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream 100ml inneholder sneglekresjonsekstrakt, som kan forårsake allergisk reaksjon hos noen personer med sensitiv hud eller en eksisterende allergi mot snegler eller lignende ingredienser.
 • Kan føles litt klissete: Selv om denne ansiktskremen er formulert for å absorbere raskt, kan den konsistensen oppleves som litt klissete av noen brukere, spesielt hvis man har fet hudtype.

3. På tredjeplass finner vi Ansiktskrem til menn fra Klairs: Fundamental Water Gel Cream 70ml

Vi har testet Klairs Fundamental Water Gel Cream 70ml, en ansiktskrem spesielt utviklet for menn. Produktet kommer på tredjeplass i vår kåring av beste ansiktskrem til menn.

Gel-kremen har en lett og behagelig konsistens som trekker raskt inn i huden. Den gir godt med fuktighet uten å etterlate huden fet. Dette er et stort pluss for oss som ønsker å holde huden hydrert og frisk gjennom dagen.

En ting som skiller Klairs Fundamental Water Gel Cream fra konkurrentene er dens naturlige ingredienser. Den inneholder blant annet grønn te, som har antioksidante og antiinflammatoriske egenskaper og bidrar til å berolige huden og bekjempe aldringstegn.

Selv om vi liker konsistensen og ingrediensene, finner vi det litt skuffende at kremen ikke inneholder solfaktor, noe som kan være viktig for å beskytte huden mot solskader.

Til tross for dette, mener vi at Klairs Fundamental Water Gel Cream er et godt valg for menn som ønsker en allsidig, hydrerende og naturlig ansiktskrem. Den kvalifiserer seg derfor til en solid tredjeplass i vår kåring. solkrem

Klairs Fundamental Gelkrem: Revolusjonerende Ansiktskrem for Menn solkrem

Fordeler

 • Fuktighetsgivende: Klairs Fundamental Water Gel Cream 70ml gir optimal fuktighet og næring til huden, og passer spesielt godt for menns hud, som ofte kan være litt grovere og tørrere enn kvinners.
 • Frisk følelse: Denne ansiktskremen har en lett og geléaktig tekstur som absorberes raskt og etterlater huden frisk og myk uten en klissete følelse.
 • Naturlige ingredienser: Klairs Fundamental Water Gel Cream er basert på naturlige ingredienser og er fri for parabener, alkohol og syntetiske dufter, noe som gjør den skånsom og egnet for sensitiv hud.

Ulemper

 • Tørrhet på huden: Klairs Fundamental Water Gel Cream 70ml kan i noen tilfeller føre til tørrhet på huden for menn med svært tørr hudtype.
 • Ingen solbeskyttelse: Dette produktet tilbyr ikke solbeskyttelse, så brukere må sørge for å påføre solkrem i tillegg for å beskytte ansiktet mot solens skadelige stråler.

4. Clarins Extra-Firming Night Cream All Skin Types 50ml

Vi har testet Clarins Extra-Firming Night Cream All Skin Types 50ml, en ansiktskrem spesielt utviklet for menn. Etter vår grundige testing og evaluering, er det klart at denne nattkremen virkelig lever opp til sitt navn og sitt løfte om å gi ekstra fuktighet og fasthet i huden.

Denne kremen har en utrolig rik og luksuriøs konsistens, som umiddelbart gir en følelse av næring og fuktighet når den påføres huden. Vi merket at huden vår føltes mykere og mer smidig allerede etter første gangs bruk.

Et av de viktigste ingrediensene i denne kremen er ekstrakt fra kangaroo flower, som er kjent for sine antioksidant- og cellefornyende egenskaper. Dette, i kombinasjon med en effektiv blanding av planter og vitaminer, hjelper til med å revitalisere og styrke huden.

Vi har også lagt merke til at Clarins Extra-Firming Night Cream er ideell for alle hudtyper, noe som er viktig når det gjelder å velge en ansiktskrem til menn, ettersom vi ofte har forskjellige behov og preferanser.

Alt i alt er Clarins Extra-Firming Night Cream All Skin Types 50ml en høykvalitets ansiktskrem som virkelig gir gode resultater. Den leverer på både fuktighetsgivende og oppstrammende effekter, og vi anbefaler den på det sterkeste for alle menn som ønsker å ta godt vare på huden sin.

Clarins nattkrem: EkstraFirming for Alle Hudtyper

Fordeler

 • Forbedrer hudens elastisitet: Clarins Extra-Firming Night Cream All Skin Types 50ml er designet spesifikt for å bidra til å forbedre hudens elastisitet og fasthet, og dermed redusere synligheten av fine linjer og rynker.
 • Kraftige naturlige ingredienser: Denne ansiktskremen inneholder en blanding av kraftige naturlige ingredienser, deriblant ekstrakter fra kangaroo blomst og Acerola-frukt, som gir næring til huden og gir den et sunnere og mer ungdommelig utseende.
 • Passer alle hudtyper: Clarins Extra-Firming Night Cream All Skin Types 50ml er en allsidig ansiktskrem som passer for menn med alle hudtyper, inkludert sensitiv og fet hud, takket være sine milde og ikke-irriterende ingredienser.

Ulemper

 • Pris: Clarins Extra-Firming Night Cream kan være litt dyr for enkelte kunder, spesielt når det finnes rimeligere alternativer tilgjengelig.
 • Hudreaksjoner: Noen personer med sensitiv hud kan oppleve allergiske reaksjoner eller irritasjon ved bruk av denne ansiktskremen, så det kan være lurt å prøve produktet på et lite hudområde først.

5. Embryolisse Lait Creme Sensitive 100ml

235 NOK
249 NOK
305 NOK
305 NOK
305 NOK
305 NOK
315 NOK

Vi har testet Embryolisse Lait Creme Sensitive 100ml, en ansiktskrem spesielt utviklet for menn med sensitiv hud. Denne kremen har raskt blitt en favoritt blant oss etter å ha prøvd ut flere ansiktskremer for menn.

Embryolisse Lait Creme Sensitive er en svært fuktighetsgivende og nærende krem som absorberes raskt av huden uten å etterlate en fet eller klebrig følelse. Den har en lett, behagelig konsistens som gjør den perfekt for daglig bruk.

Kremen er beriket med naturlige ingredienser som sheasmør, aloe vera og soyaekstrakt, som alle bidrar til å berolige huden samtidig som de tilfører fuktighet. Dette gjør at huden føles myk, smidig og behagelig etter påføring, og vi merker en betydelig forbedring i hudens helhetlige tilstand.

En annen stor fordel med Embryolisse Lait Creme Sensitive er at den er uten parfyme, parabener og andre skadelige stoffer. Dette gjør den til et ideelt valg for menn med sensitiv hud eller de som foretrekker milde hudpleieprodukter.

Vi kan kun anbefale Embryolisse Lait Creme Sensitive 100ml for menn med sensitiv hud eller andre som ønsker en fuktighetsgivende ansiktskrem uten irriterende stoffer. Dessuten er forpakningen både praktisk og elegant, noe som gjør den til et flott tilskudd til hudpleierutinen.

Embryolisse Lait Creme Sensitive 100ml: Perfeksjon for menns ansikt

Fordeler

 • Fuktighetsgivende: Embryolisse Lait Creme Sensitive tilfører huden intensiv fuktighet og næring, slik at den føles myk og smidig. Kremen er spesielt utviklet for sensitiv hud og inneholder naturlige, pleiende ingredienser som pålitelig beskytter huden.
 • Beskytter og beroliger: Kremen inneholder aktive ingredienser som kamilleekstrakt, aloe vera og vitamin E, som virker betennelsesdempende, beskytter huden mot ytre påvirkning og gir en beroligende effekt på irritert og stresset hud.
 • Raskt absorberende og ikke-fet: Embryolisse Lait Creme Sensitive har en lett tekstur som trekker raskt inn i huden uten å etterlate en fet eller klissete følelse. Det gjør den ideell for daglig bruk og som base under sminke.

Ulemper

 • Pris: Embryolisse Lait Creme Sensitive 100ml kan være litt dyrere sammenlignet med andre ansiktskremer til menn på markedet.
 • Egnet for alle hudtyper: Selv om dette produktet er formulert for sensitiv hud, kan det hende det ikke passer for alle hudtyper, spesielt de med veldig fet eller akne-utsatt hud.

6. Vichy Homme Hydra Mag C+ Cream 50ml

209 NOK
226 NOK
245 NOK
245 NOK
257 NOK

Vi har testet Vichy Homme Hydra Mag C+ Cream 50ml, en ansiktskrem spesielt utviklet for menn. Dette har blitt vår nye favoritt blant ansiktskremer, og vi anbefaler den sterkt til andre menn som ønsker å holde huden frisk og hydrert.

Kremen inneholder magnesium og vitamin C, som gir huden en sunn glød og fornyer cellene. I tillegg bidrar den til å redusere tegn på tretthet og stress, noe som passer perfekt for oss som har en hektisk hverdag.

Vi har også lagt merke til at ansiktskremen er svært lettabsorberende, noe som betyr at den ikke føles fet eller klissete på huden etter påføring. Et annet pluss er at kremen har en mild og maskulin duft, noe vi setter pris på i en ansiktskrem for menn.

Sammenlagt er vi svært fornøyde med Vichy Homme Hydra Mag C+ Cream 50ml og anbefaler den på det sterkeste til alle menn som ønsker å investere i en fantastisk ansiktskrem.

Ansiktskrem til menn: Vichy Hydra Mag C revolusjonerer hudpleie

Fordeler

 • Intens fuktighet: Vichy Homme Hydra Mag C+ Cream gir langvarig fuktighet og næring til huden, og passer spesielt til menn med tørr og sensitiv hud.
 • Anti-trøtthet: Denne ansiktskremen inneholder et energigivende kompleks av magnesium, vitamin C og Dextran, som bidrar til å redusere tegn på trøtthet og stress i huden.
 • Forbedrer hudens tekstur: Vichy Homme Hydra Mag C+ Cream jevner ut hudtonen og teksturen for en glattere, friskere og mer ungdommelig ansiktshud.

Ulemper

 • Pris: Vichy Homme Hydra Mag C+ Cream 50ml kan være litt dyrere enn andre ansiktskremer til menn.
 • Parfymerte ingredienser: Produktet inneholder parfymerte ingredienser som kan forårsake hudirritasjon hos noen brukere med følsom hud.

Ofte Stilte Spørsmål om Ansiktskrem for Menn

Hvorfor skal menn bruke ansiktskrem?

– Menn bør bruke ansiktskrem for å tilføre fuktighet, beskytte huden mot ytre påvirkninger og forhindre tidlige aldringstegn.

Hvordan velge riktig ansiktskrem for menn?

– Velg ansiktskrem ut fra din hudtype (tørr, fet, kombinasjon eller normal) og eventuelle spesifikke behov, som for eksempel sensitiv hud, anti-aging eller aknebekjempelse.

Hvor ofte bør menn bruke ansiktskrem?

– Menn bør bruke ansiktskrem daglig, helst både om morgenen og kvelden etter rens av huden.

Kan menn bruke ansiktskrem for kvinner?

– Menn kan bruke ansiktskrem for kvinner, men det finnes kremer spesifikt designet for menns hud, som ofte er tykkere og mer utsatt for skjeggvekst og inngrodde hår.

Hvilke ingredienser bør man se etter i ansiktskrem for menn?

– Ingredienser som glyserin, hyaluronsyre og ceramider er gunstige for fuktighet, mens antioksidanter som vitamin C og E kan beskytte huden mot skader. Aloe vera, kamille og nattlysolje er gode for sensitiv hud.

Oppsummering: Beste Ansiktskrem til menn

Avslutningsvis kan vi konkludere med at bareMinerals Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream SPF30 35ml er den beste ansiktskremen for menn på markedet. Med sine unike egenskaper som fuktighetsgivende gelkrem, naturlig finish og solbeskyttelse på SPF30, gjør denne ansiktskremen et tydelig valg for menn som ønsker en sunn og hydrert hud. I tillegg får du også litt lett fargekorrigering og jevning av hudtonen, noe som kan være en bonus for mange. Alt i alt er denne ansiktskremen et utmerket valg for menn som ønsker en komplett og effektiv hudpleieløsning på ett produkt.

Product Image

bareMinerals Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream SPF30 35ml

Author image of Lisa Nilsson

Lisa Nilsson

Lisa Nilsson er en høyt respektert skjønnhetsekspert og helsecoach med mer enn 15 års erfaring i bransjen. Hun har en dyp forståelse av hva som skal til for å oppnå en sunn og vakker livsstil, og hennes ekspertise har vært til stor hjelp for mennesker over hele verden.

Lisa har jobbet med et bredt spekter av kunder, fra enkeltpersoner til store selskaper, og har hjulpet dem med å nå sine helsemål gjennom en integrert tilnærming som inkluderer ernæring, trening og personlig velvære. Hun er utdannet kostholdsekspert og har solid utdannelse innen skjønnhet og helse.

Lisa er også en populær forfatter og hennes artikler og bøker om helse og skjønnhet har blitt publisert i mange forskjellige magasiner og blogger. Hun blir ofte kalt til som en ekspertkilde innen sin bransje og har deltatt på mange forskjellige seminarer og konferanser.

Lisa har en sterk lidenskap for å hjelpe folk til å ha det bra med seg selv, både innvendig og utvendig. Hun er kjent for sin empatiske og støttende personlighet, og har hjulpet tusenvis av mennesker med å nå sine helsemål. Hennes ekspertise og erfaring gjør henne til en høyt respektert autoritet på skjønnhet og helse.
testy.no logo
Utforsk testvinnere og velg med tillit!
Informasjon
Ansvarlig utgiver:
Top Notch Leads
Org nr: C 98958
Innholdet på dette nettstedet inkluderer sponsede annonser, som ikke påvirker vår evaluering i anmeldelsene.
© 2024 Top Notch Leads