Best i Test: De 6 Topp Ansiktsvaskene for Tørr Hud En Grundig Gjennomgang og Sammenligning 2024

Product Image

CeraVe Hydrating Cleanser 473ml

Innholdsfortegnelse

Er du på jakt etter den beste ansiktsvasken for tørr hud? Vi har gjort jobben for deg og anmeldt noen av de mest populære produktene på markedet i dag. Basert på uavhengige tester, produktanmeldelser, kundeanmeldelser, funksjoner og prissammenligninger, har vi testet 6 ansiktsvasker for å finne den ultimate vinneren og kåre den som best i test. I vår oversikt over de beste ansiktsvaskene for tørr hud vil du finne vår toppanbefaling, CeraVe Hydrating Cleanser 473ml, samt andre sterke kandidater verdt å vurdere. Ta en titt og la oss hjelpe deg med å finne den perfekte ansiktsvasken for tørr hud.

1. Vinneren og best i testen: Ansiktsvask for tørr hud – CeraVe Hydrating Cleanser 473ml

116 NOK
119 NOK
139 NOK
146 NOK
159 NOK
177 NOK

Vi har testet mange ansiktsvasker for tørr hud, og vi må si at CeraVe Hydrating Cleanser 473ml helt klart er vinneren og best i testen. Dette produktet har vist seg å være utmerket til å rense ansiktet skånsomt, uten å fjerne for mye fuktighet fra huden.

Vi kunne merke at vår hud føltes mykere og mer hydrert etter bruk, takket være dens unike formel som inneholder tre viktige ceramider og hyaluronsyre. Disse ingrediensene hjelper til med å styrke hudens naturlige barrierer og sørger for at fuktigheten blir værende der den hører hjemme.

I tillegg er CeraVe Hydrating Cleanser 473ml parfymefri, noe som er flott for de med sensitiv hud. I bruk fant vi også at den fjernet sminke og urenheter effektivt, uten at huden føltes stram eller tørr etterpå.

Basert på vår erfaring anbefaler vi på det sterkeste CeraVe Hydrating Cleanser 473ml for alle som sliter med tørr hud og er på utkikk etter en mild, men effektiv ansiktsvask.

CeraVe Hydrating Cleanser: Magisk fuktighet for ansiktet ditt

Fordeler

 • Fuktighetsgivende: CeraVe Hydrating Cleanser er spesielt utviklet for tørr hud og gir intens fuktighet, slik at huden føles myk og smidig etter hver vask.
 • Inneholder ceramider: Denne ansiktsvasken inneholder tre essensielle ceramider som hjelper til med å styrke hudens naturlige beskyttelsesbarriere og forhindre fuktighetstap.
 • Fri for parfyme og irriterende stoffer: CeraVe Hydrating Cleanser er fri for parfyme, sulfater og andre potensielt irriterende stoffer, som gjør den skånsom og egnet for sensitiv hud.
 • Ulemper

 • Kan føles for tung for noen: Selv om CeraVe Hydrating Cleanser er formulert for tørr hud, kan noen brukere oppleve at den er for rik eller for tung på huden og etterlater en fettete følelse.
 • Ikke effektiv på sminkefjerning: CeraVe Hydrating Cleanser kan ikke alltid være den mest effektive når det gjelder å fjerne sminke, spesielt mer hardfør sminke som vanntett mascara og eyeliner. Det kan være nødvendig å bruke en separat sminkefjerner eller en dobbeltrensingsmetode først.
 • 2. På andreplass i testen: Ansiktsvask for tørr hud – Dermalogica Special Cleansing Gel 500ml

  Vi har testet Dermalogica Special Cleansing Gel 500ml, en ansiktsvask spesielt utviklet for tørr hud. Etter flere uker med bruk, kan vi konkludere at dette produktet virkelig holder hva det lover.

  Formelen er mild, men samtidig effektiv og fjerner alle spor av smuss, sminke og urenheter uten å tørke ut huden. Den er såpefri og inneholder beroligende ingredienser som lavendel og sitronmelisse, noe som gir huden en behagelig følelse etter rens.

  I tillegg er det et stort pluss at denne ansiktsvasken er miljøvennlig, uten syntetiske fargestoffer eller kunstig parfyme. Flasken er også laget av resirkulert plast og kan resirkuleres igjen når den er tom.

  Nå som vi har prøvd Dermalogica Special Cleansing Gel 500ml, vil den definitivt være en del av vår daglige hudpleierutine for tørr hud. Selv om vi plasserer den på andreplass i testen, er det ingen tvil om at det er et produkt av høy kvalitet som gir gode resultater.

  Dermalogica 500ml: Magisk Ansiktsvask for Fantastisk Hud

  Fordeler

 • Effektiv rengjøring: Dermalogica Special Cleansing Gel 500ml fjerner skånsomt smuss og overflødig olje fra ansiktet, uten å forstyrre hudens naturlige fuktighetsbalanse.
 • Fuktighetsgivende ingredienser: Denne ansiktsvasken inneholder blant annet beroligende kamille og naturlig fuktighetsgivende stoffer som hjelper til med å holde huden hydrert og myk, selv for de med tørr hud.
 • Stor størrelse: Med en beholder på hele 500 ml, varer denne ansiktsvasken lenge og hjelper deg med å spare penger i det lange løp.
 • Ulemper

 • Kan være for mild: Noen brukere med ekstra tørr hud kan synes at Dermalogica Special Cleansing Gel 500ml er for mild og ikke gir nok fuktighet til huden deres.
 • Pris: Dermalogica Special Cleansing Gel 500ml kan være litt dyr for noen kunder, spesielt hvis de bruker produktet regelmessig og trenger å kjøpe det ofte.
 • 3. På tredjeplass kommer Ansiktsvask for tørr hud: CeraVe SA Smoothing Cleanser 236ml

  109 NOK
  136 NOK
  136 NOK
  139 NOK
  181 NOK

  Vi har testet CeraVe SA Smoothing Cleanser 236ml, og vi er glade for å rangere den på tredjeplass blant ansiktsvasker for tørr hud. Denne skånsomme, men effektive vasken inneholder salisylsyre, som bidrar til å eksfoliere og glatte ut huden. Ideell for både ansikt og kropp, og dette produktet fungerer godt for personer med tørr, flassende eller ujevn hudtekstur.

  Vi elsker at denne ansiktsvasken også inneholder CeraVe’s kjente ceramider, som er essensielle for å opprettholde hudens naturlige barrierefunksjon. Ceramidene jobber i harmoni med hyaluronsyre for å gi fuktighet og låse den inne, samtidig som de styrker hudens beskyttelseslag.

  Pumpemekanismen på CeraVe SA Smoothing Cleanser er en annen ting vi setter pris på. Den gjør det enkelt å dosere den ønskede mengden produkt og hindrer overforbruk.

  Selv om dette produktet fungerer godt for mange med tørr hud, bør de med svært sensitiv hud være oppmerksomme på at salisylsyren kan føre til en mild prikkende eller brennende følelse ved første gangs bruk.

  Dersom du søker en effektiv ansiktsvask for tørr hud som også hjelper med eksfoliering og hudforbedring, så er CeraVe SA Smoothing Cleanser 236ml et utmerket valg.

  CeraVe SA: Perfekt Ansiktsvask for Silkemyk Hud

  Fordeler

 • Fuktighetsgivende: CeraVe SA Smoothing Cleanser inneholder hyaluronsyre og glyserin som bidrar til å bevare fuktigheten i huden og forhindrer uttørking.
 • Eksfolierer og renser: Med ingredienser som salisylsyre og amfotere surfaktanter, hjelper denne ansiktsvasken å fjerne døde hudceller og oppbygging i porene, og gir en mer glatt og strålende hud.
 • Inneholder ceramider: Denne rensen er formulert med tre essensielle ceramider (1, 3, 6-II) som styrker hudbarrieren og bidrar til å holde huden sunn og beskyttet.
 • Ulemper

 • Kan forårsake irritasjon: CeraVe SA Smoothing Cleanser inneholder salisylsyre som kan forårsake irritasjon og rødhet, spesielt for de med sensitiv hud.
 • Ikke egnet for ekstremt tørr hud: Salisylsyre i produktet kan ha en uttørkende effekt, og dermed er denne ansiktsvasken kanskje ikke den beste løsningen for de med veldig tørr hud.
 • 4. CeraVe Foaming Facial Cleanser 473ml

  165 NOK
  165 NOK
  165 NOK
  166 NOK
  220 NOK

  Vi har testet CeraVe Foaming Facial Cleanser 473ml, en ansiktsvask spesielt utviklet for tørr hud. Basert på vår erfaring og ekspertise innen feltet, kan vi si at dette produktet er en meget effektiv og skånsom ansiktsrens.

  Formulert med tre essensielle ceramider og hyaluronsyre, sikrer denne ansiktsvasken at huden bevarer sin naturlige fuktighetsbarriere. Vi har merket hvordan denne ansiktsvasken renser huden grundig, fjerner overflødig olje, smuss og makeup, samtidig som den etterlater huden fuktet og mykgjort.

  Et annet positivt aspekt ved CeraVe Foaming Facial Cleanser er at den er parfymefri og ikke-komedogen, noe som betyr at den ikke blokkerer porene og er mindre sannsynlig å forårsake irritasjon. Dette gjør den velegnet for personer med sensitiv hud.

  Til tross for sin skånsomhet, har vi opplevd en effektiv dyprens med denne ansiktsvasken, og vi er svært fornøyd med resultatene den gir. Vi anbefaler CeraVe Foaming Facial Cleanser 473ml til alle som sliter med tørr hud og som søker en ansiktsvask som renser effektivt, samtidig som den gir nødvendig fuktighet til huden.

  CeraVe Skum Ansiktsvask: Fantastisk forfriskning for tørr hud

  Fordeler

 • Intens fuktighet: CeraVe Foaming Facial Cleanser inneholder en blanding av tre essensielle ceramider og hyaluronsyre, som arbeider sammen for å gjenopprette hudens naturlige fuktighetsbarriere og holde huden hydrert.
 • Renser skånsomt: Denne ansiktsvasken bruker en mild, såpefri og ikke-komedogen formel som effektivt fjerner smuss, olje og sminke uten å tørke ut eller irritere huden.
 • Lar huden puste: CeraVe Foaming Facial Cleanser er fri for parabener og parfyme, noe som gjør den til et godt valg for personer med følsom hud og reduserer risikoen for allergiske reaksjoner og hudirritasjon.
 • Ulemper

 • Kan forårsake tørrhet: Noen brukere kan oppleve at CeraVe Foaming Facial Cleanser 473ml forverrer tørrheten i huden, spesielt hvis de allerede har veldig tørr hud til å begynne med.
 • Parabener: CeraVe Foaming Facial Cleanser 473ml inneholder parabener, som noen foretrekker å unngå grunnet bekymringer for helse- og miljøeffekter.
 • 5. Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil 150ml

  Vi har testet Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil 150ml og er svært fornøyde med resultatene. Denne ansiktsvasken er spesielt utviklet for tørr hud og har en mild formel som effektivt renser og fukter huden.

  Formuleringen av Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil er basert på naturlige oljer som svart sesamolje, svart bønneolje og svart agurkolje. Disse ingrediensene bidrar til å fjerne smuss, sminke og urenheter fra huden, samtidig som de gir næring og fuktighet.

  Etter vår erfaring har Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil en konsistens som er lett å jobbe med. Oljen smelter raskt inn i huden og etterlater den ren, myk og hydrert. Dette er spesielt viktig for oss med tørr hud, da vi ofte kan oppleve at ansiktsvasker tørker ut huden ytterligere.

  Vi har også lagt merke til at huden vår føles mindre sensitiv og irritert etter bruk av Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil. Dette kan vi anta skyldes den milde og næringsrike formelen som hensyntar hudens behov og beskytter dens naturlige fuktighetsbarriere. Alt i alt kan vi varmt anbefale denne ansiktsvasken til andre med tørr hud.

  Klairs Gentle Black 150ml: Magi for din tørre hud

  Fordeler

 • Mild og effektiv rens: Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil er en svært mild og effektiv ansiktsvask som fjerner smuss, makeup og overflødig sebum uten å tørke ut eller irritere huden.
 • Næringsrike ingredienser: Produktet inneholder en blanding av naturlige oljer og ekstrakter, som blant annet sort sesamolje og sort løyromekstrakt, som gir næring og fuktighet til tørr hud og forbedrer hudens struktur og elastisitet.
 • pH-balansert: Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil har en pH-verdi på ca. 6, noe som er tett på hudens naturlige pH-verdi. Dette bidrar til å bevare hudens naturlige beskyttelsesbarriere og motvirker tørrhet og irritasjon.
 • Ulemper

 • Pris: Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil 150ml er kanskje litt dyrere enn andre ansiktsvask for tørr hud.
 • Kan føles litt fet: Noen kunder har rapportert at denne oljerens føles litt fet på huden, noe som kan legge igjen en oljete følelse etter vask.
 • 6. COSRX Low pH Good Morning Gel Cleanser 150ml

  Vi har testet COSRX Low pH Good Morning Gel Cleanser 150ml, en ansiktsvask som er spesielt utviklet for tørr hud. Denne ansiktsvasken har en mild, men effektiv formel som bidrar til å rense huden uten å tørke den ut.

  Vi la merke til at COSRX Low pH Good Morning Gel Cleanser inneholder naturlige botaniske ekstrakter og en lav pH-verdi som bidrar til å opprettholde hudens naturlige fuktighetsbalanse. Dette er viktig for oss med tørr hud, da huden vår trenger ekstra pleie for å holde seg sunn og hydrert.

  Under bruk merket vi at denne gelrensens konsistens er lett og behagelig å påføre. Den skummer opp til en mild, men rik skum som fjerner sminke, olje og urenheter effektivt. Huden vår føltes svært ren, men ikke stram, etter bruk – noe som er et stort pluss for oss med tørr hud.

  Samlet sett vil vi anbefale COSRX Low pH Good Morning Gel Cleanser 150ml til de som har tørr hud og er på utkikk etter en skånsom, men effektiv ansiktsvask som bidrar til å opprettholde hudens naturlige fuktighetsbalanse. Denne rensegelen kan være en god investering i din daglige hudpleierutine.

  COSRX Ansiktsvask: Vekk med tørrhet god morgen

  Fordeler

 • Mild og effektiv rengjøring: COSRX Low pH Good Morning Gel Cleanser er laget med naturlige ingredienser som er skånsomme mot huden og effektive nok til å fjerne smuss, olje og makeup uten å tørke ut huden.
 • PH-balansert formel: Denne ansiktsvasken har en svak sur pH-verdi som ligner hudens naturlige pH-nivå, noe som bidrar til å bevare hudbarrieren og redusere risikoen for irritasjon og tørrhet.
 • Fuktighetsgivende og beroligende: COSRX Low pH Good Morning Gel Cleanser inneholder tea tree olje og naturlige BHA-er som hjelper med å eksfoliere huden forsiktig, samtidig som den tilfører fuktighet og lindrer tørrhet og irritasjon. Perfekt for tørr og sensitiv hud.
 • Ulemper

 • Kan være for mild: COSRX Low pH Good Morning Gel Cleanser 150ml er designet for å være mild på tørr hud, men noen brukere kan oppleve at den ikke er sterk nok til å fjerne all smuss og sminke.
 • Ikke alltid tilstrekkelig fuktighetsgivende: Selv om produktet er skapt for tørr hud, kan noen brukere finne det nødvendig å følge opp med en ekstra fuktighetskrem for å forhindre ytterligere uttørking av huden.
 • Ofte Stilte Spørsmål om Ansiktsvask for Tørr Hud

  1. Hva er en god ansiktsvask for tørr hud?

  En god ansiktsvask for tørr hud bør være mild, fuktighetsgivende og uten sterke såpestoffer som kan fjerne hudens naturlige oljer. Se etter produkter som er spesielt laget for tørr hud og inneholder ingredienser som glyserin og hyaluronsyre.

  2. Hvor ofte bør man vaske ansiktet når man har tørr hud?

  Det anbefales å vaske ansiktet én til to ganger om dagen, helst morgen og kveld. Det er viktig å ikke vaske for ofte, da dette kan fjerne hudens naturlige oljer og gjøre huden enda tørrere.

  3. Kan man bruke ansiktsvask for normal hud på tørr hud?

  Det kan være lurt å velge en ansiktsvask som er spesielt formulert for tørr hud for å unngå at huden blir enda tørrere og mer irritert. Ansiktsvask for normal hud kan inneholde ingredienser som er for sterke eller uttørkende for tørr hud.

  4. Hvordan skal man tørke ansiktet etter å ha vasket det med en ansiktsvask for tørr hud?

  Etter å ha vasket ansiktet, klapp det forsiktig tørt med et rent, mykt håndkle. Unngå å gni eller tørke for hardt, da dette kan skape friksjon og ytterligere irritere huden.

  5. Hvilken type fuktighetskrem bør man bruke etter en ansiktsvask for tørr hud?

  Det anbefales å bruke en fuktighetskrem som er spesielt formulert for tørr hud og inneholder ingredienser som gir næring og fuktighet, for eksempel glyserin, hyaluronsyre, ceramider og naturlige oljer. Påfør fuktighetskremen mens huden fortsatt er litt fuktig, for å låse inn fuktigheten og forbedre absorpsjonen.

  Oppsummering: Beste Ansiktsvask for tørr hud

  Etter å ha vurdert ulike ansiktsvasker for tørr hud, er konklusjonen at CeraVe Hydrating Cleanser 473ml fremstår som det beste valget. Denne ansiktsvasken tilbyr en skånsom og effektiv rengjøring som fukter huden samtidig som den fjerner smuss og make-up. Formulert med ceramider og hyaluronsyre sørger denne ansiktsvasken for å gjenopprette hudens naturlige fuktighetsbarriere på en unik måte. Dette gir langvarig hydrering og bidrar til en myk og sunn hud. CeraVe Hydrating Cleanser er derfor det beste alternativet for alle som ønsker å gi huden en fuktighetsgivende behandling i hverdagen.

  Product Image

  CeraVe Hydrating Cleanser 473ml

  Author image of Lisa Nilsson

  Lisa Nilsson

  Lisa Nilsson er en høyt respektert skjønnhetsekspert og helsecoach med mer enn 15 års erfaring i bransjen. Hun har en dyp forståelse av hva som skal til for å oppnå en sunn og vakker livsstil, og hennes ekspertise har vært til stor hjelp for mennesker over hele verden.

  Lisa har jobbet med et bredt spekter av kunder, fra enkeltpersoner til store selskaper, og har hjulpet dem med å nå sine helsemål gjennom en integrert tilnærming som inkluderer ernæring, trening og personlig velvære. Hun er utdannet kostholdsekspert og har solid utdannelse innen skjønnhet og helse.

  Lisa er også en populær forfatter og hennes artikler og bøker om helse og skjønnhet har blitt publisert i mange forskjellige magasiner og blogger. Hun blir ofte kalt til som en ekspertkilde innen sin bransje og har deltatt på mange forskjellige seminarer og konferanser.

  Lisa har en sterk lidenskap for å hjelpe folk til å ha det bra med seg selv, både innvendig og utvendig. Hun er kjent for sin empatiske og støttende personlighet, og har hjulpet tusenvis av mennesker med å nå sine helsemål. Hennes ekspertise og erfaring gjør henne til en høyt respektert autoritet på skjønnhet og helse.
  testy.no logo
  Utforsk testvinnere og velg med tillit!
  Informasjon
  Ansvarlig utgiver:
  Top Notch Leads
  Org nr: C 98958
  Innholdet på dette nettstedet inkluderer sponsede annonser, som ikke påvirker vår evaluering i anmeldelsene.
  © 2024 Top Notch Leads