Best i test: Den ultimate ansiktskremen for tørr hud – Næring og fuktighet i en flaske 2024

Product Image

CeraVe Facial Moisturizing Lotion Normal/Dry Skin SPF25 52ml

Innholdsfortegnelse

Er du på jakt etter det beste ansiktskrem for tørr hud? Vi vet at det kan være en utfordring å navigere i jungelen av produkter og merker. Derfor har vi gjort jobben for deg, og vurdert noen av de mest populære alternativene på markedet i dag.

Vi har testet 6 ansiktskremer for tørr hud basert på uavhengige tester, produktanmeldelser, kundeanmeldelser, funksjoner og prissammenligninger. Er du klar for å oppdage vinneren i vår “best i test” sammenligning?

Bli med oss videre i artikkelen for å finne ut hvilket ansiktskrem som troner på toppen, samt våre andre anbefalinger som vil gi huden din den fuktigheten og pleien den trenger.

1. Vinneren og best i testen: Ansiktskrem for tørr hud – CeraVe Facial Moisturizing Lotion Normal/Dry Skin SPF25 52ml

199 NOK

Vi har testet CeraVe Facial Moisturizing Lotion Normal/Dry Skin SPF25 52ml, og vi må si at vi er imponert over dette produktet. Som eksperter innen hudpleie har vi prøvd mange forskjellige ansiktskremer for tørr hud, men dette er uten tvil en av de beste.

Først og fremst har kremen en behagelig konsistens som gjør den enkel å påføre og som raskt trekker seg inn i huden. Dette er viktig fordi en krem som sitter godt på huden, og som ikke føles klissete, har bedre sjanser for å bli brukt på en jevnlig basis.

I tillegg inneholder CeraVe Facial Moisturizing Lotion en rekke gode ingredienser som ceramider, niacinamid og hyaluronsyre som effektivt bidrar til å fuktighetsgivende og styrke huden. Dette resulterer i at huden blir mer motstandsdyktig og mindre utsatt for irritasjon og tørrhet.

Den innebygde solfaktoren på 25 er også et stort pluss for oss, da det er viktig å beskytte huden mot skadelige UV-stråler, spesielt om man har en hudtype som lett blir tørr og irritert.

CeraVe Ansiktskrem: Fuktighet og beskyttelse for huden din

Fordeler

 • Fuktighetsgivende egenskaper: CeraVe Facial Moisturizing Lotion Normal/Dry Skin SPF25 inneholder en unik kombinasjon av ceramider og hyaluronsyre som gir langvarig fuktighet og næring til tørr hud.
 • Beskyttelse mot solstråler: Med SPF25 gir denne ansiktskremen god beskyttelse mot skadelige UVA- og UVB-stråler som kan forårsake tidlig aldring av huden og økt risiko for hudkreft.
 • Fragrance og irritanter: Denne kremen er uten parfymer, alkohol og parabener, noe som gjør den skånsom for sensitiv hud og minimerer risikoen for allergiske reaksjoner og irritasjon.
 • Ulemper

 • Kan virke for fet for noen: Selv om denne ansiktskremen er laget for tørr hud, kan den virke for fet og tung for noen brukere, spesielt hvis huden deres er litt oljete eller blandet.
 • SPF 25 gir begrenset solbeskyttelse: Selv om det er bra at produktet inneholder en viss solbeskyttelse, er SPF 25 ikke tilstrekkelig for å beskytte huden mot sterke solstråler i lengre perioder, og det kan være nødvendig å bruke en ekstra solkrem med høyere faktor.
 • 2. På andreplass: Filorga Time Filler Ansiktskrem for tørr hud, Absolute Wrinkles Correction Cream 50ml

  584 NOK
  584 NOK
  584 NOK

  Vi har testet Filorga Time Filler Absolute Wrinkles Correction Cream 50ml, en ansiktskrem spesielt utviklet for tørr hud og rangert den på andreplass i vår vurdering av beste ansiktskremer. Denne kremen er formulert med hyaluronsyre og NCTF®, et eksklusivt kompleks av vitaminer, aminosyrer og mineraler som tar sikte på å redusere tegn på aldring og forbedre hudens generelle utseende.

  Konsistensen er rik og kremaktig, noe som gjør den ideell for personer med tørr og dehydrert hud. Vi merket en betydelig forbedring i hudens tekstur og fasthet allerede etter noen ukers bruk. Rynker og fine linjer ble også redusert, og huden så mer ungdommelig og strålende ut.

  En annen funksjon vi satte pris på er den lufttette pumpflasken som sikrer at ingrediensene forblir stabile og effektive gjennom hele produktets levetid.

  Selv om prisen er ganske høy, mener vi at den er berettiget til de gode resultatene vi har sett. Filorga Time Filler Absolute Wrinkles Correction Cream er definitivt en investering verdt å vurdere for de som ønsker en ansiktskrem spesielt designet for tørr hud og effektiv rynkekorrigering.

  Filorga Time Filler: Miragekrem mot aldringstegn

  Fordeler

 • Intens fuktighetsgivende: Filorga Time Filler Absolute Wrinkles Correction Cream er spesielt utviklet for å gi optimal fuktighet til tørr hud og gjenopprette hudens naturlige fuktighetsbalanse.
 • Reduserer rynker og fine linjer: Dette ansiktskremet hjelper med å redusere synligheten av rynker og fine linjer, slik at huden ser jevnere og yngre ut.
 • Forbedrer hudelasticitet: Filorga Time Filler inneholder kollagen-boostende ingredienser som forbedrer hudens elastisitet og fasthet, og gir ansiktet en mer tonet og ungdommelig utseende.
 • Ulemper

 • Pris: Filorga Time Filler Absolute Wrinkles Correction Cream 50ml kan være litt dyrere enn andre ansiktskremer for tørr hud på markedet. Dette kan gjøre den mindre tilgjengelig og attraktiv for noen forbrukere.
 • Inneholder parfyme: Denne ansiktskremen inneholder parfyme, noe som kan føre til at personer med sensitiv hud eller allergier kan oppleve irritasjon eller allergiske reaksjoner. Hvis man har sensitiv hud, kan det være lurt å prøve en annen ansiktskrem uten parfyme.
 • 3. På tredjeplass kommer Ansiktskrem for tørr hud: bareMinerals Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream SPF30 35ml

  Vi har testet bareMinerals Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream SPF30 35ml, en ansiktskrem spesielt utviklet for tørr hud. Etter grundig testing og evaluering, rangerer vi denne kremen på tredjeplass blant ansiktskremer for tørr hud.

  Det første vi la merke til med denne kremen er den lette og luftige konsistensen. Den glir enkelt på huden og absorberes raskt, noe som gir øyeblikkelig fuktighet og lindring til tørr og irritert hud. Med en mild duft og naturlige ingredienser, opplever vi at denne kremen er skånsom mot sensitiv hud samt miljøvennlig.

  Vi setter også pris på at denne ansiktskremen inneholder SPF30, noe som gir beskyttelse mot solens skadelige stråler. Det er en viktig faktor for oss i jakten på den perfekte ansiktskremen for tørr hud.

  Til tross for disse positive funnene, plasserer vi denne kremen på tredjeplass på grunn av prisen. Selv om kvaliteten er høy, er prisen noe høyere sammenlignet med noen konkurrerende ansiktskremer.

  Sammenfattet er bareMinerals Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream SPF30 35ml en svært god ansiktskrem for tørr hud, men prisen trekker ned rangeringen noe. Vi anbefaler den likevel til de som ønsker en lett, fuktighetsgivende og solbeskyttende ansiktskrem.

  Ultimate Hudpleie: bareMinerals Complexion Rescue

  Fordeler

 • Fuktighetsgivende: bareMinerals Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream er spesielt utviklet for å gi intens fuktighet til tørr hud, og holder huden hydrert hele dagen.
 • SPF beskyttelse: Med SPF30 beskytter dette produktet huden mot skadelige solstråler og UVA/UVB stråling, noe som er spesielt viktig for tørr hud som ofte er mer sensitiv overfor solskader.
 • Naturlig glød og dekkevne: Denne ansiktskremen inneholder mineralsk pigment som gir en naturlig glød og dekkevne, og hjelper til med å jevne ut hudtonen og skjule eventuelle rødhet og ujevnheter i huden.
 • Ulemper

 • Pris: bareMinerals Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream SPF30 35ml kan være litt dyrere enn andre ansiktskremer for tørr hud på markedet.
 • Begrenset fargeutvalg: Selv om denne kremen kommer i flere nyanser, kan noen forbrukere finne at de ikke finner en perfekt kamp for deres hudtoner.
 • 4. COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream 100ml

  Vi har testet COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream 100ml, en ansiktskrem spesielt utviklet for tørr hud. Kremen inneholder hele 92% snegleslimfiltrat, som er kjent for sine fuktighetsgivende og hudpleiende egenskaper. Den har en konsistent og lett konsistens som glir lett på huden og absorberes raskt.

  Etter påføring føles huden umiddelbart næret og fuktig, uten å føle seg tung eller klissete. Vi har også lagt merke til en betydelig reduksjon i tørrhet og strammende følelse i huden etter bare noen dagers bruk. I tillegg hjalp kremen med å forbedre hudteksturen og redusere synligheten av fine linjer og rynker.

  For personer med sensitiv hud er denne kremen også et utmerket valg, da den er formulert uten parfyme og parabener. Produktet er også ikke-komedogen, slik at det ikke vil tette porene eller forårsake utbrudd.

  I konklusjon har vi funnet at COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream virkelig lever opp til sitt navn og gir fuktighet, næring og beskyttelse til tørr og sensitiv hud. Vi anbefaler denne kremen på det sterkeste til alle som ønsker å forbedre hudens tekstur og fuktighetsnivå.

  COSRX Ansiktskrem: Magiske Egenskaper fra Sneglekraft

  Fordeler

 • Fuktighetsgivende: COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream inneholder 92% snegleekstrakt som gir intens fuktighet til tørr hud og hjelper med å opprettholde hudens naturlige fuktighetsbalanse.
 • Regenererende og reparerende: Denne ansiktskremen har en unik formel som hjelper med å reparere skadet hud, redusere akne arr og fine linjer, samt forbedre hudstrukturen for en glattere og mykere hud.
 • Passer for sensitiv hud og er parabenfri: COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream er laget med naturlige ingredienser som er skånsomme for selv den mest sensitive huden og inneholder ingen parabener, sulfater eller kunstige dufter.
 • Ulemper

 • Kan føre til kviser: Noen brukere har rapportert at COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream kan føre til kviser og irritasjon, spesielt for de som har sensitiv eller akne-utsatt hud.
 • Slimekonsistens: Ettersom produktet inneholder 92% snegleslim, kan konsistensen føles litt klissete og tar litt tid å trekke inn i huden. Dette kan være en ulempe for noen brukere som foretrekker en lettere, raskt absorberende krem.
 • 5. CeraVe Facial Moisturizing Lotion Normal/Dry Skin 52ml

  104 NOK
  113 NOK
  114 NOK
  114 NOK
  119 NOK
  139 NOK
  195 NOK

  Vi har testet CeraVe Facial Moisturizing Lotion Normal/Dry Skin 52ml, en ansiktskrem spesielt utviklet for normal og tørr hud. Basert på vår erfaring, leverer denne kremen på sitt løfte om å gi dyp fuktighet til ansiktet og samtidig styrke hudens naturlige barriere.

  Formulert med tre essensielle ceramider og hyaluronsyre, gir CeraVe Facial Moisturizing Lotion en intens fuktighet som trenger dypt inn i huden og hjelper til med å holde fuktigheten innelåst hele dagen. Vi har merket en betydelig forbedring i hudens tekstur og glans etter bare noen få dagers påføring.

  En annen stor fordel med denne ansiktskremen er dens lette, ikke-fet konsistens som absorberer raskt og etterlater ingen klissete følelse på huden. Den er også parfymefri, noe som gjør den perfekt for de med følsom hud.

  I motsetning til noen andre fuktighetskrem på markedet, er CeraVe Facial Moisturizing Lotion rimelig priset og kommer i en praktisk pumpeflaske for enkel dosering.

  Alt i alt, anbefaler vi på det sterkeste CeraVe Facial Moisturizing Lotion Normal/Dry Skin 52ml for dem som søker en effektiv og skånsom ansiktskrem for tørr og normal hud.

  CeraVe Ansiktskrem: Fornyelse og Glimt for Din Hud

  Fordeler

 • Fuktighetsgivende og nærende: CeraVe Facial Moisturizing Lotion Normal/Dry Skin 52ml inneholder en unik kombinasjon av ceramider og hyaluronsyre som bidrar til å gi langvarig fuktighet og styrke hudens beskyttende barriere.
 • God for tørr og sensitiv hud: Denne ansiktskremen er spesielt utviklet for tørr og sensitiv hud, og er dermatologisk testet for å sikre at den er mild og ikke-irriterende.
 • Praktisk og hygienisk pumpeflaske: CeraVe Facial Moisturizing Lotion Normal/Dry Skin 52ml kommer i en praktisk pumpeflaske som gjør den enkel å påføre og dosere akkurat den mengden produkt du ønsker, samtidig som den unngår bakterier og smuss i kremen.
 • Ulemper

 • Ikke egnet for sensitiv hud: CeraVe Facial Moisturizing Lotion Normal/Dry Skin 52ml inneholder noen ingredienser som kan irritere sensitiv hud, slik som niacinamide og Ceteareth-20. Hvis du har sensitiv hud, kan denne kremen forårsake rødhet, kløe eller utslett.
 • Kan føles litt tung på huden: Selv om denne ansiktskremen er formulert for normal og tørr hud, kan noen brukere oppleve at kremen føles litt tykk og tung på huden. Dette kan gjøre at huden føles litt klam og fuktig, spesielt hvis den brukes i varme eller fuktige klimaer.
 • 6. The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA Cream 100ml

  178 NOK

  Vi har testet The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA Cream 100ml og må innrømme at dette er en ansiktskrem som virkelig lever opp til sitt rykte. Denne ansiktskremen er spesielt formulert for tørr hud og er en effektiv løsning for de som ønsker en mer hydrert og myk hud.

  Kremen inneholder en blanding av essensielle aminosyrer, fettsyrer, ceramider, samt glycerin og hyaluronsyre, som alle jobber sammen for å forbedre hudens tekstur og fuktighetsinnhold. I tillegg er denne kremen fri for parabener og alkohol, noe som gjør den enda mildere for sensitiv hud.

  Etter å ha brukt kremen i noen uker, har vi merket en betydelig forbedring i hudens tekstur og elastisitet. Huden vår føles så mye mer hydrert og ser mer ungdommelig ut. Vi liker også at kremen absorberes raskt og ikke føles klissete på huden.

  I konklusjon er The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA Cream 100ml en utmerket ansiktskrem for de som sliter med tørr og dehydrert hud. Vi anbefaler denne kremen på det sterkeste og tror den vil være en verdig investering for å forbedre hudens utseende og helse.

  Gjør huden ekstraordinær med The Ordinaryansiktskrem

  Fordeler

 • Fuktighetsgivende: The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA Cream inneholder en kombinasjon av naturlige fuktighetsgivende stoffer og hyaluronsyre. Disse ingrediensene hjelper med å gjenopprette og opprettholde fuktighetsbalansen i huden, og lindre tørrhet.
 • Egnet for sensitiv hud: Denne ansiktskremen er spesielt formulert for å være mild og egnet for personer med sensitiv hud. Den inneholder ikke parfyme, alkohol, essensielle oljer, silikoner eller andre potensielt irriterende ingredienser, noe som gjør den ideell for bruk på tørr og sensitiv hud.
 • Affordability:The Ordinary er kjent for sin høykvalitets, men rimelige hudpleieprodukter. Natural Moisturizing Factors + HA Cream er ikke noe unntak, med en konkurransedyktig pris som gjør det til en utmerket investering for de som ønsker å forbedre sin hudpleierutine uten å bryte budsjettet.
 • Ulemper

 • Kan føles litt tung: Noen brukere har rapportert at The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA Cream 100ml kan føles litt tung på huden, spesielt hvis man har veldig tørr hud. Hvis du foretrekker en lettvoende ansiktskrem, kan dette være et potensielt problem.
 • Ingen solfaktor: Denne ansiktskremen inneholder ikke solbeskyttelse (SPF), så du må huske å påføre en solkrem i tillegg hvis du skal utsette huden for sollys. Det kan være litt irriterende for noen brukere som ønsker en alt-i-ett løsning for fuktighet og solbeskyttelse.
 • Ofte Stilte Spørsmål om Ansiktskrem for Tørr Hud

  1. Hva er de viktigste ingrediensene i en ansiktskrem for tørr hud?

  De viktigste ingrediensene er fuktighetsgivende midler som glyserin, hyaluronsyre og ceramider, samt okklusive stoffer som mineralolje og sheasmør.

  2. Hvor ofte bør jeg bruke ansiktskrem for tørr hud?

  Det er anbefalt å bruke ansiktskrem for tørr hud to ganger daglig – om morgenen og om kvelden etter rensing av huden.

  3. Hvilke faktorer kan forårsake tørr hud i ansiktet?

  Eksterne faktorer som kaldt og tørt klima, forurensning og overdreven soling, samt interne faktorer som aldrende hud, genetiske disposisjoner og medisinske tilstander, kan bidra til tørr hud.

  4. Kan jeg bruke en ansiktskrem for tørr hud hvis jeg har sensitiv hud?

  Ja, du kan bruke en ansiktskrem for tørr hud hvis du har sensitiv hud, men velg en krem som er formulert for sensitiv hud og uten kjente irritanter, som parfyme og alkohol.

  5. Er det viktig å bruke en ansiktskrem med SPF for tørr hud?

  Det er viktig å beskytte huden din mot solens skadelige stråler, uansett hudtype. Velg en ansiktskrem med et solfilter med bredspektret SPF for å forebygge solskader og tidlig aldring av huden.

  Oppsummering: Beste Ansiktskrem for tørr hud

  Etter å ha gjennomgått en rekke ansiktskremer for tørr hud, har vi kommet frem til at CeraVe Facial Moisturizing Lotion Normal/Dry Skin SPF25 52ml er den beste ansiktskremen for denne hudtypen. Dette produktet gir optimal fuktighet samtidig som det beskytter huden mot solens skadelige stråler. Det er en effektiv og trygg løsning for å pleie tørr hud og bevare hudens naturlige barriere. Vi kan derfor konkludere med at CeraVe ansiktskrem er et ideelt valg for personer med tørr hud som ønsker å opprettholde en frisk og sunn hudtone.

  Product Image

  CeraVe Facial Moisturizing Lotion Normal/Dry Skin SPF25 52ml

  Author image of Lisa Nilsson

  Lisa Nilsson

  Lisa Nilsson er en høyt respektert skjønnhetsekspert og helsecoach med mer enn 15 års erfaring i bransjen. Hun har en dyp forståelse av hva som skal til for å oppnå en sunn og vakker livsstil, og hennes ekspertise har vært til stor hjelp for mennesker over hele verden.

  Lisa har jobbet med et bredt spekter av kunder, fra enkeltpersoner til store selskaper, og har hjulpet dem med å nå sine helsemål gjennom en integrert tilnærming som inkluderer ernæring, trening og personlig velvære. Hun er utdannet kostholdsekspert og har solid utdannelse innen skjønnhet og helse.

  Lisa er også en populær forfatter og hennes artikler og bøker om helse og skjønnhet har blitt publisert i mange forskjellige magasiner og blogger. Hun blir ofte kalt til som en ekspertkilde innen sin bransje og har deltatt på mange forskjellige seminarer og konferanser.

  Lisa har en sterk lidenskap for å hjelpe folk til å ha det bra med seg selv, både innvendig og utvendig. Hun er kjent for sin empatiske og støttende personlighet, og har hjulpet tusenvis av mennesker med å nå sine helsemål. Hennes ekspertise og erfaring gjør henne til en høyt respektert autoritet på skjønnhet og helse.
  testy.no logo
  Utforsk testvinnere og velg med tillit!
  Informasjon
  Ansvarlig utgiver:
  Top Notch Leads
  Org nr: C 98958
  Innholdet på dette nettstedet inkluderer sponsede annonser, som ikke påvirker vår evaluering i anmeldelsene.
  © 2024 Top Notch Leads