Beste Ansiktsmasker: Vi anmelder 8 toppprodukter for strålende hud (Best i Test 2023)

Product Image

Laneige Lip Sleeping Mask 20g

Innholdsfortegnelse

Er du på jakt etter den perfekte ansiktsmasken som kan gi huden din den pleien den fortjener? En god ansiktsmaske kan rense, tilføre fuktighet, og gi huden din en etterlengtet glød. Men med det enorme utvalget der ute, hvordan vet du hvilken maske som er best i test?

Vi har tatt på oss oppgaven å sile gjennom markedets mest populære ansiktsmasker og har grundig testet og vurdert ikke mindre enn 8 topp-kandidater. Vårt mål har vært å finne den beste ansiktsmasken for ulike hudtyper og behov, slik at du kan foreta et velinformert valg uten å kaste bort tid eller penger.

I vår omfattende ansiktsmask test, har vi sett på alt fra ingredienser og effektivitet, til brukervennlighet og pris. Uansett om du sliter med tørr hud, ønsker en detox for porene eller trenger en hurtigvirkende fuktighetskikk, vil vår guide hjelpe deg på veien. Så gjør huden din en tjeneste, og les videre for å oppdage hvilken maske som fortjener en plass i din skjønnhetsrutine. Er du klar for å forvandle hudpleien din? La oss dykke ned i de ansiktsmaskene som virkelig gjør en forskjell!

1. Laneige Lip Sleeping Mask 20g

325 NOK

Vi var begeistret for å prøve Laneige Lip Sleeping Mask 20g etter å ha hørt så mange lovord, og vi må si at produktet virkelig lever opp til forventningene. Dette er ikke bare en hvilken som helst ansiktsmaske – det er en spesialbehandling spesielt for dine lepper.

Vårt førsteinntrykk av lip masken var at den kommer i en elegant forpakning, og det følger med en applikator som gjør påføringen enkel og hygienisk. Konsistensen er rik og luksuriøs, noe som lover godt for en nærende nattbehandling. Når vi påførte masken, la vi merke til at den duftet mildt og behagelig, noe som bidrar til den avslappende opplevelsen.

Etter flere brukernes konsekvente bruk over natten, er det tydelig hvorfor Laneige Lip Sleeping Mask har kommet på førsteplass i testen. Våre lepper føltes forvandlet – mykere, jevnere og mer hydrerte. Produktet benytter en Berry Mix Complex™ og Moisture Wrap™ teknologi, og disse ingrediensene arbeider i harmoni for å reparere og berolige tørre og chappede lepper over natten.

Vår konklusjon er at hvis du er på utkikk etter en effektiv måte å gi dine lepper ekstra pleie og oppmerksomhet, så er Laneige Lip Sleeping Mask et utmerket valg. Masken tilfører nødvendig fuktighet og næring, og etterlater leppene fornyet og klare for en ny dag.

Fordele

 • Fuktighetsgivende: Laneige Lip Sleeping Mask inneholder hyaluronsyre og mineraler som dypt fukter og reparerer leppene over natten.
 • Beroligende Effekt: Med ingredienser som vitamin C og bær ekstrakter, har masken en beroligende og helende effekt på sprukne og tørre lepper.
 • Lett og Behagelig Tekstur: Produktet har en lett og behagelig tekstur som ikke føles klissete eller tungt på leppene.

Ulemper

 • Høy pris: Laneige Lip Sleeping Mask 20g kan oppfattes som kostbart sammenlignet med andre leppeprodukter på markedet.
 • Kan føre til irritasjon: Noen brukere kan oppleve irritasjon eller allergiske reaksjoner på grunn av de aktive ingrediensene eller duftstoffer som er brukt i masken.

2. Dermalogica MultiVitamin Power Recovery Mask 75ml

Vi har nylig prøvd Dermalogica MultiVitamin Power Recovery Mask og er positivt overrasket over denne kraftpakken av en ansiktsmaske. Denne masken tok en imponerende andreplass i vår test og det er lett å forstå hvorfor. Vår erfaring viser at den er spesielt egnet for de av oss med stresset og trøtt hud, takket være dens høye konsentrasjon av antioksidanter og vitaminer.

Denne ansiktsmasken kjennetegnes av sin evne til å redusere tegn på aldring og revitalisere huden, noe som er essensielt for dagens travle livsstil. Etter bruk er det tydelig at huden føles mer elastisk og ser mer strålende ut. Deres unike formulering av vitamin A, C, E og F bidrar til å bekjempe frie radikaler og fremmer hudens naturlige reparasjonsprosess.

Vi observerte også at Dermalogicas maske er svært mild, noe som gjør den passende for selv de med sensitiv hud. Denne egenskapen er spesielt viktig for produkter som er ment til å virke over en lengre periode, som i tilfellet med en gjenopprettende maske.

Som eksperter på feltet, vil vi absolutt anbefale Dermalogica MultiVitamin Power Recovery Mask til de som ønsker å gi huden en seriøs boost av næring. Masken lever opp til sitt navn ved å gi en følelse av power recovery og bidrar til et sunnere og mer vibrerende hudbilde.

Fordele

 • Intensiv fuktighet: Dermalogica MultiVitamin Power Recovery Mask gir huden dyptvirkende hydrering og bidrar til å gjenopprette fuktighetsbalansen i huden.
 • Anti-aging fordeler: Masken er beriket med kraftige antioksidanter som hjelper til med å bekjempe tegn på aldring og fremmer hudregenerering for en glattere og yngre utseende hud.
 • Gjenoppretter hudhelsen: Inneholder et multivitamin-kompleks som hjelper til med å berolige stresset hud og forbedrer hudens motstandsdyktighet mot skadelige miljøpåvirkninger.

Ulemper

 • Pris: Dermalogica MultiVitamin Power Recovery Mask 75ml kan være kostbar for noen forbrukere, noe som kan virke avskrekkende på de som ser etter mer budsjettvennlige hudpleiealternativer.
 • Innhold av duftstoffer: Selv om mange finner lukten av masken behagelig, kan tilstedeværelsen av duftstoffer være problematisk for personer med sensitiv hud eller for de som foretrekker hudpleieprodukter uten parfyme.

3. COSRX Ultimate Nourishing Rice Overnight Spa Mask 60ml

Vi har lenge vært på utkikk etter en ansiktsmaske som kan gi dyp næring og ekstra pleie over natten. Da vi testet COSRX Ultimate Nourishing Rice Overnight Spa Mask, forstod vi hvorfor den kom på tredjeplass i vår nylige evaluering av hudepleieprodukter.

Formulert med hele 65% riskli-ekstrakt, gir denne ansiktsmasken intensiv fuktighet og forbedrer hudens vitalitet. Vi la merke til en markant forbedring i hudens tekstur og tone etter regelmessig bruk, noe som beviser dens effektivitet.

Selv om masken er rik og nærende, ble vi positivt overrasket over hvor lett den føltes på huden. Det forble ikke noe klissete residue, noe som gjør COSRX til en ideell løsning også for dem med kombinert hud.

Den forfriskende effekten sammen med maskens evne til å redusere tretthetstegn på huden gjorde at vi kunne våkne opp med en strålende, gjenopplivet hudtone. Dens milde, men effektive sammensetning er også verdt å merke seg, og vi observerte ingen irritasjon selv på sensitiv hud.

For de som søker et produkt som utfører sine løfter om gjenoppretting og næring over natten, vil vi definitivt anbefale COSRX Ultimate Nourishing Rice Overnight Spa Mask som en pålitelig og effektiv tilføyelse til deres kveldsrutine.

Fordele

 • Intensiv fuktighetsgivende: COSRX Ultimate Nourishing Rice Overnight Spa Mask gir dyp hydrering til tørr og dehydrert hud over natten, takket være innholdet av ricinusolje som effektivt fukter og nærer huden.
 • Lysner hudtonen: Inneholder risekstrakt som er kjent for sine lysnende egenskaper, noe som bidrar til å jevne ut hudtonen og gir en glødende, frisk utstråling.
 • Mild og ikke-irriterende: Formulert med naturlige ingredienser og uten sterke kjemikalier, egner masken seg for selv sensitiv hud og hjelper til med å forbedre hudens helhetlige tilstand uten å forårsake irritasjon.

Ulemper

 • Kan føles tung for noen hudtyper: COSRX Ultimate Nourishing Rice Overnight Spa Mask har en rik konsistens som kan virke for tung eller tettende for personer med svært fet hud.
 • Begrenset eksfolieringseffekt: Selv om produktet inneholder næringsrike ingredienser, tilbyr det lite i form av eksfoliering, noe som kunne være en ulempe for de som også ønsker en fornyende effekt.

4. Origins Drink Up Intensive Overnight Mask 75ml

284 NOK
290 NOK
299 NOK
299 NOK

Vi har hatt gleden av å teste Origins Drink Up Intensive Overnight Mask, en ansiktsmaske som virkelig har gjort seg bemerket i vår nylige undersøkelse. Selv om den landet på en respektabel fjerdeplass, vil vi påpeke at denne 75ml masken skiller seg ut med sin evne til å tilføre huden intens fuktighet over natten.

Med en rik og kremet konsistens, er det tydelig at Origins har formulert et produkt som ikke bare fukter men også nærende huden mens man sover. Ingredienser som avokado og sveitsisk gletsjervann arbeider i samspill for å bekjempe tørrhet og gi ansiktet en fornyet glød til morgenen.

Brukervennligheten er en annen fordel med denne masken, ettersom den kan påføres som en del av kveldsrutinen og ikke krever skylling før morgenen. Våre tester har funnet at huden føles smidig og oppfrisket, takket være dens dyptvirkende hydreringseffekt.

Selv om Origins Drink Up Intensive Overnight Mask ikke toppet vår liste, er det klart at denne ansiktsmasken er en sterk konkurrent med sine nærende egenskaper og evne til å opprettholde hudens fuktighetsnivå gjennom natten. For de som søker en overnattingsmaske som kan tilføre huden en solid dose fuktighet, er denne produktet absolutt verdt å vurdere.

Fordele

 • Intens fuktighetsgivende: Masken gir en kraftig dyp hydrering og næring til huden over natten, noe som resulterer i en mykere og mer smidig hud ved oppvåkning.
 • Naturlige ingredienser: Origins Drink Up Intensive Overnight Mask inneholder naturlige planteekstrakter som avokado og aprikoskjerneolje, som er kjent for sine nærende egenskaper.
 • Forbedrer hudens utseende: Regelmessig bruk av masken kan bidra til å forbedre hudens elastisitet og redusere tegn på tørrhet og fine linjer.

Ulemper

 • Kan føles tung: Noen brukere rapporterer at Origins Drink Up Intensive Overnight Mask kan føle seg litt for tung eller fet på huden, noe som kan være ubehagelig for de med allerede oljete hudtyper.
 • Høy pris: Masken er relativt dyr sammenlignet med andre ansiktsmasker på markedet, noe som kan være en ulempe for budsjettbevisste forbrukere.

5. REN Evercalm Ultra Comforting Rescue Mask 50ml

Vi har nylig hatt gleden av å teste REN Evercalm Ultra Comforting Rescue Mask på 50ml, og erfaringene våre kommer definitivt til å være av interesse for de med sensitiv hud. Dette er en ansiktsmaske som lover både lindring og gjenoppretting av hudens naturlige balanse, og det er nøyaktig hva den leverte, noe som plasserte den på en respektabel femteplass i vår test.

Med en formel rik på naturlige ingredienser, spesielt utvalgt for å berolige irritert hud, har REN Evercalm blitt et go-to produkt i vår hudpleierutine. Den har en kremet konsistens som enkelt lar seg påføre, og vi merket at huden vår føltes umiddelbart roligere så snart masken ble brukt.

Etter å ha latt den virke i 10-15 minutter, kunne vi skylle av masken, og vår hud føltes hydrert og vesentlig mindre stresset. Dette er en større bragd for produktet gitt at noen av oss lider av perioder med eksem og rosacea. Det faktum at REN fokuserer på renhet i sine produkter, uten å tilsette sintetisk parfyme eller sterke kemikalier, gjør også Ultra Comforting Rescue Mask ideell for de som foretrekker etisk produserte og skånsomme hudpleieprodukter.

Gjennom vår grundige vurdering av denne masken har vi blitt imponert over dens evne til å levere beroligende effekter og styring mot en mer resillient hudbarriere. Det er definitivt et produkt som fortjener oppmerksomhet for de som søker umiddelbar lindring og langvarig komfort.

Fordele

 • Beroligende Effekt: Masken er spesielt formulert for å roe ned irritert og stresset hud, og etterlater huden følelsen beroliget og komfortabel.
 • Nærende Ingredienser: REN Evercalm Ultra Comforting Rescue Mask inneholder nærende ingredienser som bidrar til å gjenopprette hudens naturlige forsvar og styrke hudbarrieren.
 • Hurtigvirkende: Denne ansiktsmasken virker umiddelbart for å redusere rødhet og ubehag, og er ideell for sensitiv hud eller når huden trenger en rask fuktighetsgivende og beroligende behandling.

Ulemper

 • Pris: REN Evercalm Ultra Comforting Rescue Mask 50ml kan oppfattes som relativt dyr sammenlignet med andre ansiktsmasker på markedet.
 • Inneholder eteriske oljer: Noen brukere kan oppleve irritasjon eller allergiske reaksjoner på grunn av tilstedeværelsen av eteriske oljer i formelen, som ikke passer for alle hudtyper, spesielt sensitiv hud.

6. Kiehl’s Rare Earth Deep Pore Cleansing Mask 125ml

399 NOK
405 NOK
405 NOK

Vi har testet Kiehls Rare Earth Deep Pore Cleansing Mask på 125ml, og denne ansiktsmasken tar en sterk sjetteplass i vår sammenligning. Det er en leiremaske designet spesielt for å trekke ut urenheter og minske synligheten av porer, noe som gjør den perfekt for de med kombinert eller fet hud.

Maskens hovedingredienser inkluderer Amazonian White Clay og Bentonit, kjent for deres dyptrensende egenskaper. I vår erfaring arbeider disse naturlige mineralene effektivt for å absorbere overflødig olje og rense porer. Etter flere bruksområder har vi sett merkbare forskjeller i hudens tekstur og klarhet.

Brukervennligheten er også en faktor å merke seg; masken er lett å påføre og tørker i en moderat fart, noe som gir oss nok tid til å virke uten å skape en stiv følelse. Når det gjelder fjerning, anbefaler vi å bruke en fuktig klut for enkel og mindre rotete rensing.

Til tross for sin robuste rengjøringsevne, fant vi at Kiehls Rare Earth Deep Pore Cleansing Mask ikke tørket ut huden vår. Dette er nok takket være tillegg av aloe vera, som gir en beroligende effekt – en ekte bonus for de med sensitiv hud.

Vår konklusjon? Kiehls har laget en solid pore-rensing maske som leverer på sine løfter, et verdifullt tillegg til enhver hudpleie rutine.

Fordele

 • Dybderensende: Kiehl’s sjeldne jordmaske inneholder hvit leire fra Amazonas som trekker ut olje, skitt og giftstoffer fra porer.
 • Poreforminsking: Med regelmessig bruk kan masken bidra til å redusere synligheten av porer, og etterlater en glattere og mer raffinert hudtekstur.
 • Naturlige ingredienser: Formulert med aloe vera, produktet beroliger og hjelper til med å minimere rødhet, samtidig som det gir næring til huden.

Ulemper

 • Kan være tørkende: Noen brukere rapporterer at Kiehl’s Rare Earth Deep Pore Cleansing Mask kan virke uttørkende på huden, spesielt for de med en allerede tørr hudtype.
 • Høy pris: Med en størrelse på 125ml kan produktet anses som ganske dyrt, noe som kan være en barriere for kunder som ønsker å prøve masken uten å forplikte seg til en høy kostnad.

7. MASHH Golden Tan Glow Mask 100ml

324 NOK
379 NOK
395 NOK
399 NOK
399 NOK

Vi har testet MASHH Golden Tan Glow Mask på 100ml og er imponerte over resultatene. Denne ansiktsmasken lover en gyllen glød og kommer på en sterk syvendeplass i vår vurdering.

Med en formulering rik på nærende ingredienser, gir masken huden en umiddelbar oppfriskning. Den unike sammensetningen av naturlige oljer og ekstrakter hjelper til med å fukte huden grundig mens den bygger opp en subtil og naturlig utseende brunfarge. Dette er ideelt for de som ønsker en sunn glød uten skadelige UV-stråler.

Brukervennligheten imponerer også; masken er enkel å påføre og trenger ikke lang tid på huden for å virke. Etter bruk, opplever vi at huden føles myk og glatt, og teller dette som en stor fordel av produktet. MASHH Golden Tan Glow Mask er et flott valg for de som ønsker et friskt og solkysset utseende uten mye arbeid.

Selv om det ikke toppet vår liste, har MASHH Golden Tan Glow Mask definitivt fortjent sin plass med sin evne til å fremheve en naturlig gyllen tan og forbedre hudens generelle utstråling.

Fordele

 • Naturlig gyllen glød: Gir huden en umiddelbar strålende og solkysset glød uten å eksponere den for skadelige solstråler.
 • Fuktighetsgivende formel: Inneholder hyaluronsyre og næringsrike oljer som dypt hydrerer og næring til huden, som gir en myk og smidig følelse.
 • Lett å påføre: Masken er enkel å smøre ut og absorberes raskt av huden, uten å etterlate et klissete lag eller flekker.

Ulemper

 • Kan forårsake allergiske reaksjoner: Personer med sensitiv hud kan oppleve allergiske reaksjoner på grunn av ingrediensene i MASHH Golden Tan Glow Mask 100ml.
 • Midlertidig effekt: Selv om produktet gir en umiddelbar glød, er brunfargen den gir midlertidig og må vedlikeholdes med regelmessig bruk.

8. Clinique Moisture Surge Overnight Mask 100ml

329 NOK
335 NOK
344 NOK
375 NOK
395 NOK
395 NOK

Vi har nylig testet den populære Clinique Moisture Surge Overnight Mask på 100ml og våre tanker er ganske positive til tross for at den tok en åttende plass i testen vår. Denne ansiktsmasken lover å gi intens fuktighet over natten, og i dette tilfellet leverer den faktisk på sitt løfte.

Påføringen av masken er enkel og problemfri. I vår bruk fant vi at den silkemyke konsistensen gjorde det behagelig å påføre et jevnt lag over ansiktet før sengetid. Det oppstår ingen klissete eller ubehagelig følelse, og det er et stort pluss at den ikke trenger å vaskes av, men kan forbli på huden over natten for optimal hydrering.

Om morgenen var resultatet våre myke og smidige hud som føltes fuktet og revitalisert. Clinique har lagt sin vekt på å skape en formel som er både nærende og beroligende, noe de har truffet godt med. Det er også verdt å nevne at masken ser ut til å være egnet for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud, da den er uten parfyme og forsiktig nok til daglig bruk.

Samlet sett gir Clinique Moisture Surge Overnight Mask en forfriskende og hydrerende opplevelse som våre kunne anbefale, spesielt for dem som ønsker å våkne opp til en mer moisturized og glødende hud.

Fordele

 • Intens fuktighet: Clinique Moisture Surge Overnight Mask gir dyptgående hydrering og hjelper til med å gjenopprette hudens fuktighetsbalanse over natten.
 • Næringsrik formel: Masken er beriket med næringsstoffer som styrker huden og forlater den myk, glatt og sunn hver morgen.
 • Allergitestet og parfymefri: Produktet er utviklet for å være skånsomt mot huden, og er derfor allergitestet og helt uten parfyme, noe som minimerer risikoen for hudirritasjoner.

Ulemper

 • Pris: Clinique Moisture Surge Overnight Mask 100ml kan oppfattes som forholdsvis dyrt sammenlignet med andre ansiktsmasker på markedet.
 • Tung konsistens: Noen brukere kan oppleve at denne ansiktsmasken har en tung konsistens som føles for rik eller klissete på huden, spesielt hvis de har fet hudtype.

Vanlige spørsmål om ansiktsmasker

Hva er en ansiktsmask og hvordan virker den?

En ansiktsmask er et hudpleieprodukt som påføres ansiktet for å rengjøre, fukte, eksfoliere eller pleie huden. Det finnes forskjellige typer ansiktsmasker for ulike hudbehov, og de virker ved å tilføre aktive ingredienser som arbeider med å forbedre hudens tilstand.

Hvordan bruker jeg en ansiktsmask riktig?

Rens først ansiktet ditt for å fjerne sminke og smuss. Påfør ansiktsmasken jevnt over ansiktet, unngå øyne og munn. La masken virke i den anbefalte tiden på produktet, vanligvis mellom 10-20 minutter. Skyll av med lunkent vann og klapp huden tørr.

Hvor ofte bør jeg bruke en ansiktsmask?

Frekvensen av bruk avhenger av din hudtype og den spesifikke maskens formål. Generelt anbefales det å bruke en ansiktsmask 1-3 ganger i uken. For sensitive hudtyper kan det være lurt å starte med en gang i uken for å se hvordan huden reagerer.

Kan alle hudtyper bruke den samme typen ansiktsmask?

Nei, det finnes ulike ansiktsmasker tilpasset forskjellige hudtyper og problemer. Personer med tørr hud kan ha nytte av fuktighetsgivende masker, mens de med oljete hud kan velge masker som renser dypt eller regulerer oljeproduksjonen. Velg en maske som passer dine hudbehov.

Er det mulig å lage en ansiktsmask hjemme?

Ja, det er absolutt mulig å lage ansiktsmasker hjemme ved å bruke naturlige ingredienser fra kjøkkenet. For eksempel kan du lage en fuktighetsmaske med avokado og honning eller en rensende leirmaske med grønn leire og aloe vera. Det er mange oppskrifter tilgjengelig på nettet for hjemmelagde ansiktsmasker.

Konklusjon: Beste Ansiktsmask

Etter å ha vurdert flere ansiktsmasker på markedet, har det blitt klart at Laneige Lip Sleeping Mask på 20g utmerker seg som den beste ansiktsmasken for lepper. Denne nyskapende masken tilbyr intens fuktighet gjennom natten og har etterlatt brukere med silkemyke og godt nærede lepper. Laneiges unike formel som er rik på vitamin C og antioksidanter, kombinert med deres patenterte Moisture Wrap teknologi, sørger for at dine lepper er optimalt pleiet og beskyttet mot ytre påvirkninger. Om du leter etter en produkt som virkelig kan gjøre en forskjell for tørre og sprukne lepper, er Laneige Lip Sleeping Mask det ultimate valget. Gjennomgangen og de positive tilbakemeldingene fra fornøyde brukere bekrefter at denne ansiktsmasken fortjener sin plassering på toppen av listen.

Product Image

Laneige Lip Sleeping Mask 20g

Author image of Lisa Nilsson

Lisa Nilsson

Lisa Nilsson er en høyt respektert skjønnhetsekspert og helsecoach med mer enn 15 års erfaring i bransjen. Hun har en dyp forståelse av hva som skal til for å oppnå en sunn og vakker livsstil, og hennes ekspertise har vært til stor hjelp for mennesker over hele verden.

Lisa har jobbet med et bredt spekter av kunder, fra enkeltpersoner til store selskaper, og har hjulpet dem med å nå sine helsemål gjennom en integrert tilnærming som inkluderer ernæring, trening og personlig velvære. Hun er utdannet kostholdsekspert og har solid utdannelse innen skjønnhet og helse.

Lisa er også en populær forfatter og hennes artikler og bøker om helse og skjønnhet har blitt publisert i mange forskjellige magasiner og blogger. Hun blir ofte kalt til som en ekspertkilde innen sin bransje og har deltatt på mange forskjellige seminarer og konferanser.

Lisa har en sterk lidenskap for å hjelpe folk til å ha det bra med seg selv, både innvendig og utvendig. Hun er kjent for sin empatiske og støttende personlighet, og har hjulpet tusenvis av mennesker med å nå sine helsemål. Hennes ekspertise og erfaring gjør henne til en høyt respektert autoritet på skjønnhet og helse.
testy.no logo
Utforsk testvinnere og velg med tillit!
Informasjon
Ansvarlig utgiver:
Gidleads AB
Org nr: 559270-7672
Innholdet på dette nettstedet inkluderer sponsede annonser, som ikke påvirker vår evaluering i anmeldelsene.
© 2023 Gidleads AB