Beste Fotmasker: Vår gjennomgang av 8 fremragende produkter for myke føtter (Best i Test 2023)

Product Image

Scholl Moisturising PediMask Aloe Vera

Innholdsfortegnelse

Er føttene dine trøtte etter en lang dag, og trenger de litt ekstra omsorg? En fotmask kan være løsningen! Fotmasker er designet for å gi dine føtter den oppmerksomheten og pleien de fortjener, alt fra fuktighetsgivende behandlinger til eksfolierende skrubb. Enten du sliter med tørre hæler, hard hud eller bare ønsker å skjemme bort føttene dine, kan en god fotmaske gjøre underverker.

I vår Fotmask test, har vi tatt for oss hele 8 av de mest populære produktene på markedet for å gi deg en omfattende guide til den beste Fotmasken. Vi har dykket dypt inn i hver fotmaske’s egenskaper, effektivitet og brukeropplevelser for å hjelpe deg med å finne den som passer best for dine behov.

Å finne den Best i Test fotmasken kan være en utfordring, men vår innsiktfulle gjennomgang vil veilede deg gjennom valgene og la deg oppdage hvilke produkter som virkelig står ut. Forbered deg på å oppleve komforten av velpleide føtter – la vår fotmask test guide deg til den perfekte følgesvennen for dine føtter!

1. Scholl Moisturising PediMask Aloe Vera

Vi hadde lenge slitt med tørre og ru føtter, før vi prøvde Scholl Moisturising PediMask Aloe Vera. Masken, som nå tar førsteplassen i vår test, har virkelig overgått forventningene våre.

Utviklet av et av de ledende merkene innen fotpleie, lover denne fotmasken intensiv fuktighet med næring fra aloe vera. Vi fant at bruken var både enkel og behagelig, og resultatene snakket for seg selv. Etter kun en 20-minutters behandling merket vi en markant forskjell. Føttene våre føltes mykere, og den tørre huden virket som den nesten magisk var forvandlet til glatte og fuktige underverk.

Formelen er angivelig spesielt tilpasset for å gi fuktighet i dybden, og her står Scholl tro mot sitt løfte. Den beroligende effekten av aloe vera var mer enn bare markedsføringsprat; det var en reel opplevelse – noe vi både observerte og følte. Våre tester bekreftet at PediMask leverte en godt balansert behandling som både pleiet og beroliget plagede føtter.

Scholl legger til rette for selvpleie hjemme og gjør det mulig å ta hånd om føttene i komforten av vårt eget hjem. Vi anbefaler Scholl Moisturising PediMask Aloe Vera på det varmeste til alle som søker en profesjonell og oppfriskende behandling for føttene sine.

Fordele

 • Fuktighetsgivende: Scholl Moisturising PediMask Aloe Vera inneholder aloe vera som intensivt hydrerer og revitaliserer tørre og slitte føtter.
 • Enkel å bruke: PediMasken er utformet som en sokk som enkelt kan tas på og brukes hjemme for en praktisk spa-opplevelse.
 • Hudpleie for føttene: Denne masken bidrar til å mykgjøre hard hud og etterlater føttene myke og glatte.

Ulemper

 • Kan gi allergisk reaksjon: Noen brukere kan oppleve allergisk reaksjon grunnet ingredienser som aloe vera eller andre stoffer i produktet.
 • Kortvarig effekt: Effekten av fuktigheten kan være kortvarig, og noen brukere må kanskje bruke pedimasken oftere for å opprettholde myke føtter.

2. Masque Me Up Foot Peeling Mask

149 NOK

Vi har testet Masque Me Up Foot Peeling Mask og våre erfaringer overrasket oss positivt. Denne fotmasken lover å fjerne død hud og gi føttene en silkemyk følelse, og det leverer den på.

Ved å bruke en unik blanding av naturlige ingredienser og fruktsyrer arbeider masken intensivt for å eksfoliere og fjerne hard hud. Etter kun én applikasjon observerte vi at føttene føltes mer nærte og huden mykere. Videre var peelingprosessen, som vanligvis starter rundt 4-7 dager etter bruk, effektiv uten å være for aggressiv.

Det er tydelig at Masque Me Up har lagt stor vekt på brukervennligheten. Masken var enkel å påføre, og vår favorittdel var at den tillot oss å gå rundt med den på, takket være det smarte designet av sokkene. Dette ga oss friheten til å fortsette med våre daglige aktiviteter mens masken jobbet sin magi.

Selv om Scholl Moisturising PediMask Aloe Vera hevdet topplasseringen i vår test, er Masque Me Up Foot Peeling Mask et fantastisk alternativ som gir en grundig peeling og komfort i bruk. Våre føtter har aldri følt seg bedre, og vi anbefaler denne masken til alle som ønsker friske og myke føtter.

Fordele

 • Fjerner hard hud: Masque Me Up Foot Peeling Mask hjelper med å fjerne hard og tørr hud på føttene, og gir deg mykere og glattere hud.
 • Enkel å bruke: Bare påfør sokkene, vent i angitt tid, og la masken gjøre sitt arbeid. Ingen behov for filer eller skrubbing.
 • Inneholder nærende ingredienser: Masken er beriket med naturlige ekstrakter og næringsstoffer som pleier føttene mens de eksfolieres.

Ulemper

 • Kan virke for kraftig: Noen brukere kan oppleve at peelingmasken er for sterk, noe som kan føre til irritasjon eller overfølsomhet i huden på føttene.
 • Varierende resultater: Effekten av masken kan variere fra person til person, og noen kan ikke oppleve den ønskede mengden av død hud som peeler av.

3. Scholl Moisturising PediMask Oparfymerad

Vi har nylig prøvd Scholl Moisturising PediMask Oparfymerad, en fotmaske som har gjort seg bemerket ved å kapre en tredjeplass i den siste produkttesten. Våre føtter har aldri vært mykere! Denne pedimasken kommer i brukervennlige pakker, og det kreves ingen forhåndskunnskaper for å dra nytte av dens fuktighetsgivende egenskaper.

Takket være maskens oparfymerade formel, er den ideell for de som har sensitiv hud eller prefererer produkter uten sterke dufter. Vårt team består av personer med forskjellige hudtyper, og vi kunne alle bruke denne fotmasken uten tegn på irritasjon. Det er verdt å merke seg hvor effektivt den tilfører intens fuktighet på grunn av de nærende ingrediensene som er spesielt utvalgt for tørre og hardhudede føtter.

Bruken var enkel: vi tok masken på, ventet i angitt tid, og fjernet den så. Resultatet var merkbart glattere og mykere hud. Imponerende er også det at masken ikke krever skylling etterpå.

Basert på vår erfaring er Scholl Moisturising PediMask Oparfymerad absolutt verdig sin plassering i testen. Den leverer en fuktighetsbehandling for føttene som gir synlige resultater, noe som gjør den til et flott valg for hjemmespa-dager eller regelmessig fotpleie.

Fordele

 • Fuktighetsgivende effekt: Scholl Moisturising PediMask Oparfymerad tilbyr intensiv hydrering som mykgjør tørre og harde føtter raskt og effektivt.
 • Hudvennlig formel: Dette produktet er parfymefri, noe som minimerer risikoen for allergiske reaksjoner og gjør den ideell for personer med sensitiv hud.
 • Enkel å bruke: PediMasken er utformet for å passe komfortabelt rundt foten, noe som gjør den praktisk å bruke hjemme, uten behov for profesjonell assistanse.

Ulemper

 • Kan være for stor for små føtter: Noen brukere har rapportert at masken kan være for stor og dermed ikke sitter godt nok på mindre føtter, noe som kan redusere effektiviteten.
 • Manglende parfyme kan dempe spa-følelsen: Selv om det å være uparfymert er en fordel for sensitiv hud, kan noen brukere savne den ekstra sanselige opplevelsen en duft kan tilføre fotbehandlingen.

4. Derma V10 Exfoliating Foot Peel

Vi prøvde nylig Derma V10 Exfoliating Foot Peel, en fotmaske ment for å forynge og eksfoliere harde, tørre føtter. Denne fotmasken lover å fjerne død hud og etterlate føttene myke og glatte. Selv om den ikke nådde toppen av vår liste og havnet på fjerdeplass, viste den seg likevel å være et verdig produkt.

Etter å ha påført fotmasken etter instruksjonene, la vi merke til at prosessen var enkel og grei. Masken kom i form av plastikkstøvler fylt med eksfolierende væske, noe som gjorde at den var enkel å bruke og uten søl. Vi lot dem være på i det anbefalte tidsrommet, og prosessen var ganske behagelig.

I dagene etter behandlingen begynte vi å se at den harde og tørre huden begynte å flasse av. Prosessen tok omtrent en uke, der føttene våre til slutt føltes betydelig mykere og glattere. Vi observerte at Derma V10 Foot Peel gjorde en god jobb med å gi oss fornyede føtter, selv om det krevde litt tålmodighet mens huden flaket seg av.

Selv om Derma V10 Exfoliating Foot Peel ikke ble kåret som vår toppvalg, ville vi likevel anbefale den til de som ser etter en effektiv løsning for å takle grove føtter. Produktet leverer på sitt løfte om å eksfoliere og fornye føtter uten for mye trøbbel.

Fordele

 • Fjerner død hud: Derma V10 Exfoliating Foot Peel hjelper effektivt med å fjerne død og tørr hud, og etterlater føttene silkemyke.
 • Enkel å bruke: Denne fotskrellen kommer i form av praktiske fotmaskesokker som er enkle å ta på og bruke hjemme.
 • Inneholder pleiende ingredienser: Formulert med ingredienser som bidrar til å nære og hydrere føttene under eksfolieringsprosessen.

Ulemper

 • Kan forårsake irritasjon: Noen brukere rapporterer at Derma V10 Exfoliating Foot Peel kan føre til hudirritasjon eller overfølsomhetsreaksjoner, spesielt hos de med sensitiv hud.
 • Resultatene varierer: Effektiviteten av produktet kan variere fra person til person, hvor noen brukere kanskje ikke oppnår de ønskede resultatene med hensyn til fotskalling eller mykhet.

5. Dermatrisse Exfoliating Socks

235 NOK

Vi har testet Derma V10 Exfoliating Foot Peel, også kjent under navnet Dermatrisse Exfoliating Socks, og er klare til å dele våre erfaringer. Denne fotmasken havnet på en respektabel femteplass i vår undersøkelse, og her er hvorfor.

Vår forståelse av produktet er at det utnytter en kombinasjon av fruktsyrer og pleiende ingredienser for å tilby en effektiv eksfoliering. Vi er kjent med at Dermatrisse lover å fjerne død hud og hardheter, og etter vår erfaring lever den opp til dette på mange måter. Etter bruk, som involverer å ha eksfolieringssokkene på føttene i omtrent en time, begynner den døde huden å flass av i løpet av de påfølgende dagene.

Brukervennligheten står høyt, med en enkel påføringsprosess som krever lite av brukeren. I tillegg har vi bemerket at føttene ble merkbart mykere og glattere etter fullstendig peeling, noe som indikerer produktets effektivitet.

Til tross for dens plassering på femteplass, finner vi Derma V10 Exfoliating Foot Peel å være et godt alternativ for de som søker en hjemme-spa opplevelse. Dette er en god løsning for å opprettholde fotpleie mellom besøk hos en profesjonell fotterapeut. Våre erfaringer tilsier at dette produktet har en sterk plass i markedet for fotpleie, og vi kan forstå hvorfor det er populært blant forbrukere.

Fordele

 • Fjerner hard hud: Dermatrisse Exfoliating Socks hjelper effektivt med å fjerne hard og tørr hud på føttene, og gir deg mykere føtter etter kun en behandling.
 • Enkel å bruke: Sokkene er designet for å være enkle å ta på og brukes i en engangsbehandling, noe som gjør prosessen praktisk og brukervennlig hjemme.
 • Inneholder pleiende ingredienser: Dermatrisse Exfoliating Socks er beriket med naturlige ekstrakter og næringsstoffer som pleier huden, og etterlater føttene ikke bare glattere, men også mer næret.

Ulemper

 • Kan føre til hudirritasjon: Noen brukere rapporterer om hudirritasjon etter bruk av Dermatrisse Exfoliating Socks, spesielt hvis de har sensitiv hud.
 • Trenger flere dager for full effekt: Det kan ta opptil en uke før hele eksfolieringsprosessen er over, noe som kan være ulempelig for de som ønsker umiddelbare resultater.

6. Scholl Moisturising PediMask

Vi har nylig hatt gleden av å prøve Scholl Moisturising PediMask, og resultatene har absolutt vært verd å bemerke seg. Det er en fotmaske som lover å levere intens fuktighet og pleie til trøtte føtter, og vi kan bekrefte at den lever opp til sitt løfte.

Selve masken er utformet for enkel påføring, og den komfortable passformen tillater oss å slappe av mens den jobber med å mykgjøre huden. Den unike blandingen av fuktighetsgivende ingredienser arbeider for å revitalisere tørr og hard hud, noe som er ideelt for de av oss som stadig er på bena.

Ettersom Scholl er et veletablert merke innen fotpleie, var våre forventninger høye. Disse forventningene ble delvis innfridd, da masken etterlot føttene våre følbart mykere og mer hydrert. Selv om den ikke utkonkurrerte vår toppvurdering, Dermatrisse Exfoliating Socks, klarte Scholl Moisturising PediMask definitivt å sikre en respektabel sjetteplass i vår test.

For dem som søker en rask fuktighetskur til føttene, er denne PediMask en solid kandidat. Den gir en spa-lignende behandling hjemme, som resulterer i at føttene føles pleiet og forfrisket. Gitt den robuste sammensetningen og de pleiende resultatene, er dette produktet absolutt verdt en nærmere titt for de som ønsker å vise føttene sine litt ekstra kjærlighet.

Fordele

 • Intens fuktighet: Scholl Moisturising PediMask inneholder en spesiell gel med essensielle oljer og fuktighetsgivende elementer som gir intens fuktighet til føttene, og etterlater dem myke og glatte.
 • Enkel å bruke: Fotmasken er designet for å være enkel i bruk – bare ta dem på som sokker, vent i den anbefalte perioden, og opplev silkemyke føtter uten noe rot eller stress.
 • Dermatologisk testet: Produktet er dermatologisk testet, slik at brukere kan være trygge på at masken er skånsom og trygg for huden, noe som gjør den ideell for de med sensitiv hud.

Ulemper

 • Kan føles klissete: Noen brukere rapporterer at masken kan etterlate en klebrig følelse på føttene etter bruk.
 • Engangsbruk: Scholl Moisturising PediMask er designet for engangsbruk, noe som kan oppfattes som lite miljøvennlig og kan bli dyrt over tid.

7. Scholl Moisturising Pedi Mask Triple Oil

Vi hadde gleden av å prøve Scholl Moisturising PediMask Triple Oil, en fotmaske som lover å gi intensiv næring og fuktighet til tørre og slitne føtter. Masken kommer i en enkel å bruke sokk-form, noe som gjør påføringen både renslig og ubesværlig.

Etter å ha testet produktet, merket vi raskt forbedringer i hudens mykhet, takket være maskens trippelolje-formel som blant annet inneholder makadamiaolje, en ingrediens kjent for sine fuktighetsgivende egenskaper. Den lever opp til sitt løfte om å fukte dypt og pleie huden, og etterlater føttene med en behagelig følelse av å ha blitt fornyet.

Til tross for at Scholl Moisturising PediMask Triple Oil kom på syvende plass i vår test, er det viktig å nevne at konkurransen var sterk, og at dette produktet likevel står frem som en solid løsning for dem som sliter med tørre føtter. Maskens tre oljer arbeider i harmoni for å gjenopprette hudens elastisitet og mykhet, en egenskap mange vil sette pris på etter en lang dag.

Samlet sett er vårt inntrykk av Scholl Moisturising PediMask Triple Oil positivt. Den leverer effektiv fuktighet og pleie, og kan anbefales for alle som ser etter en rask og enkel behandling for å bringe liv tilbake til føttene.

Fordele

 • Fuktighetsgivende: Scholl Fuktighetsgivende Pedi Maske Triple Oil er intensivt hydrerende og bidrar til mykgjør tørre og harde føtter.
 • Næringsrik: Inneholder en trio av oljer, inkludert Macadamiaolje, som nærer huden dypt og forbedrer hudens elastisitet.
 • Enkel å bruke: Masken kommer i form av sokker som er lette å ta på, og du trenger ikke bruke tid på smøring eller venting – bare ta på sokkene og la dem virke.

Ulemper

 • Kan føles kløende: Noen brukere rapporterer at masken kan forårsake en kløende følelse på huden under bruk.
 • Engangsbruk: Scholl Fuktighetsgivende Pedi Maske Triple Oil er designet for engangsbruk, noe som kan betraktes som mindre miljøvennlig og kostnadseffektivt over tid.

8. Sanzi Beauty Hydrating Feet Mask  40ml

Vi har funnet en ny favoritt for tørre og slitne føtter – Sanzi Beauty Hydraterende Fotmaske 40ml. Etter nøye testing, landet denne fotmasken på en solid 8. plass på vår liste, og det er flere gode grunner til det.

Masken lover intensiv fuktighetspleie takket være en rik sammensetning av nærende ingredienser. De mykgjørende effektene kommer fra en overbevisende kombinasjon av hyaluronsyre og urea, kjent for sine evner til å binde fukt og revitalisere huden på dypt nivå.

Bruken er både enkel og bekvem. Vi påførte masken på rene føtter og lot den virke i 20-30 minutter. Huden absorberte næringen effektivt uten at det føltes klissete eller ubehagelig.

Våre føtter føltes merkbart mykere og smidigere etter bare én applikasjon. Denne fotmasken er spesielt gunstig for de som sliter med hard hud og ønsker en ekstra pampering for føttene.

Selv om Sanzi Beauty Fotmaske ikke tronet øverst på vår liste, tilbyr den utmerket hydrering og fortjener uten tvil en anerkjennelse for sin kvalitet og effektivitet.

Fordele

 • Fuktgivende: Sanzi Beauty Hydrating Feet Mask er dypt hydrerende og etterlater føttene myke og glatte.
 • Næringsrik: Inneholder næringsrike ingredienser som bidrar til å forbedre hudens elastisitet og reparere tørr, sprukken hud.
 • Enkel å bruke: Masken kommer i hendig 40ml størrelse, noe som gjør den enkel å påføre og ideell for hjemmebruk eller på reiser.

Ulemper

 • Kan være dyrt: Sammenlignet med andre fotmasker på markedet kan Sanzi Beauty Hydrating Feet Mask være litt dyr for en engangsbruk på 40ml.
 • Kan forårsake irritasjon: Noen brukere kan oppleve hudirritasjon eller allergisk reaksjon, særlig hvis de har sensitiv hud eller allergi mot en av ingrediensene i produktet.

Vanlige spørsmål om Fotmaske

Hva er en fotmaske og hvordan fungerer det?

En fotmaske er et hudpleieprodukt designet for å gi intensiv behandling til føttene. Den kommer oftest i form av engangs sokker som inneholder serum med forskjellige fuktighetsgivende og pleiende ingredienser. Man tar på seg masken på rene, tørre føtter og lar den virke i en viss tid, oftest mellom 20 til 90 minutter, avhengig av produsentens instruksjoner.

Kan hvem som helst bruke en fotmaske, eller er det noen som bør unngå det?

De fleste kan bruke en fotmaske uten problemer. Imidlertid bør personer med sensitiv hud, åpne sår eller hudlidelser som eksem eller psoriasis konsultere en hudlege før bruk. Personer med diabetes eller dårlig blodsirkulasjon bør også være forsiktige, da de kan ha økt risiko for hudirritasjoner eller infeksjoner.

Hvor ofte bør man bruke en fotmaske?

Frekvensen av bruk avhenger av den enkeltes behov og den spesifikke fotmaskens formål. Generelt kan en fotmaske brukes en eller to ganger i uken for vedlikehold, men noen intensiv behandling kan kreve hyppigere eller sjeldnere bruk.

Hvilke resultater kan man forvente av å bruke en fotmaske?

Bruk av en fotmaske kan resultere i mykere og glattere hud, forbedret fuktighetsnivå i huden, samt lindring av tørrhet og sprekker. Noen masker er også designet for å hjelpe med å fjerne død hud og forbedre føttenes generelle utseende.

Er det mulig å lage sin egen fotmaske hjemme?

Ja, det er mulig å lage en hjemmelaget fotmaske ved å bruke ingredienser som honning, aloe vera, olivenolje, og andre naturlige fuktighetsgivende komponenter. En enkel oppskrift kan være å blande et par spiseskjeer olivenolje med like deler honning og et par dråper sitronsaft for et naturlig fuktighetsgivende fotbad.

Konklusjon: Beste Fotmask

I vår gjennomgang av ulike fotmasker på markedet, har Scholl Moisturising PediMask Aloe Vera utmerket seg som en klar favoritt. Med sin nærende formel som er beriket med aloe vera, gir denne fotmasken intens fuktighet og etterlater huden myk og revitalisert. Det har vist seg å være et enestående produkt for de som søker etter en effektiv løsning på tørre og sprukne føtter.

Brukernes tilbakemeldinger og vår egen testing bekrefter at Scholl PediMask ikke bare forbedrer hudens tekstur, men også bidrar til en behagelig pleieopplevelse. Den praktiske anvendelsen og hurtigvirkende effekten har gjort den til et foretrukket valg for mange.

Tatt i betraktning alle aspekter, fra brukervennlighet til resultatene det leverer, er det ingen tvil om at Scholl Moisturising PediMask Aloe Vera fortjener tittelen som den beste fotmasken på markedet. Dette er et must-have produkt for de som ønsker å gi føttene sine den omsorgen de fortjener. Vi anbefaler den på det varmeste for et hvert fotpleieregime.

Product Image

Scholl Moisturising PediMask Aloe Vera

Author image of Lisa Nilsson

Lisa Nilsson

Lisa Nilsson er en høyt respektert skjønnhetsekspert og helsecoach med mer enn 15 års erfaring i bransjen. Hun har en dyp forståelse av hva som skal til for å oppnå en sunn og vakker livsstil, og hennes ekspertise har vært til stor hjelp for mennesker over hele verden.

Lisa har jobbet med et bredt spekter av kunder, fra enkeltpersoner til store selskaper, og har hjulpet dem med å nå sine helsemål gjennom en integrert tilnærming som inkluderer ernæring, trening og personlig velvære. Hun er utdannet kostholdsekspert og har solid utdannelse innen skjønnhet og helse.

Lisa er også en populær forfatter og hennes artikler og bøker om helse og skjønnhet har blitt publisert i mange forskjellige magasiner og blogger. Hun blir ofte kalt til som en ekspertkilde innen sin bransje og har deltatt på mange forskjellige seminarer og konferanser.

Lisa har en sterk lidenskap for å hjelpe folk til å ha det bra med seg selv, både innvendig og utvendig. Hun er kjent for sin empatiske og støttende personlighet, og har hjulpet tusenvis av mennesker med å nå sine helsemål. Hennes ekspertise og erfaring gjør henne til en høyt respektert autoritet på skjønnhet og helse.
testy.no logo
Utforsk testvinnere og velg med tillit!
Informasjon
Ansvarlig utgiver:
Top Notch Leads
Org nr: C 98958
Innholdet på dette nettstedet inkluderer sponsede annonser, som ikke påvirker vår evaluering i anmeldelsene.
© 2024 Top Notch Leads