Beste Fotbad: Testing av 6 populære produkter for fantastiske føtter 2024

Product Image

Beurer FB 35

Innholdsfortegnelse

Jakten på det beste Fotbad kan være tidkrevende og utfordrende, men frykt ikke – vi har gjort jobben for deg! Gjennom grundige undersøkelser og testing har vi samlet en komplett liste over de beste Fotbadene på markedet. Med denne guiden vil du raskt kunne finne det beste Fotbad for dine behov.

Vi har testet og anmeldt 6 av de mest populære Fotbadene, basert på uavhengige tester, produkt- og kundeanmeldelser, funksjoner og prissammenligninger. Så, hvilket Fotbad er best i test?

Den ubestridte vinneren av vår testing er Beurer FB 35, men listen inneholder også flere andre gode alternativer som kan passe forskjellige behov og budsjett. La oss dykke ned i detaljene og hjelpe deg med å skaffe det ideelle Fotbadet for deg!

1. Vinneren og best i testen: Fotbad Beurer FB 35 tar førsteplassen!

599 NOK
844 NOK
1299 NOK
1329 NOK
1329 NOK

Vi har testet og sammenlignet flere fotbad på markedet, og vi kan med glede kåre Beurer FB 35 som vinneren og best i testen! Som eksperter innenfor feltet, har vi tatt i betraktning noen av hovedaspektene som gjør et fotbad overlegen: funksjonalitet, ytelse, design, og komfort.

Først og fremst er Beurer FB 35 et allsidig fotbad med tre forskjellige funksjoner: varmtvann, vibrasjonsmassasje og magnetterapi. Dette gir en fullstendig avslappende og terapeutisk opplevelse, uansett hva slags fotbehandling du måtte ønske.

Ytelsen er også upåklagelig. Den jevne temperaturen på vannet og de effektive vibrerende massasjefunksjonene gir en ultimat velværeopplevelse. I tillegg bidrar de medfølgende massasjevalsene og infrarød punktmassasje til bedre blodsirkulasjon og lindring av slitne føtter.

Designet er både stilig og brukervennlig. Den innebygde sklisikre gummiplaten sørger for en trygg og stødig base under bruk, mens det har en kompakt størrelse og godt håndtak for enkel transport og lagring.

Til slutt er komforten Beurer FB 35 gir utmerket. Med plass til føtter opptil størrelse 46 i Norge, kan de fleste nyte dette fotbadet uten problemer. Den ergonomiske formen og myke overflaten gir en nærmest luksuriøs følelse under bruk.

Basert på våre grundige tester og erfaringer, gir vi Beurer FB 35 en velfortjent førsteplass på vår liste over beste fotbad. Den er en absolutt vinner på alle fronter.

Beurer FB 35: Nyt luksuriøs fotpleie hjemme

Fordeler

 • Massasjefunksjon: Beurer FB 35 fotbadet har en integrert massasjefunksjon som gir en avslappende og lindrende massasje til føtter og muskler. Dette gjør det ideelt for å få slappet av etter en lang dag eller for å lindre smerter og ubehag i føttene.
 • Aromaterapi: Fotbadet inkluderer en aromaterapifunksjon, som gjør at du kan legge til eteriske oljer for å få maksimal avslapning og velvære. Det gir en behagelig duft og et behagelig bademiljø.
 • Varme- og vanntemperaturinnstillinger: Beurer FB 35 fotbadet har innstillinger for varme og vanntemperatur, slik at du kan tilpasse badetilbudet etter dine ønsker og behov. Dette gir en komfortabel og avslappende opplevelse.
 • Ulemper

 • Støy: Beurer FB 35 kan være litt støyende under bruk, noe som kan forstyrre avslapningen for enkelte brukere.
 • Begrenset massasjefunksjonalitet: Fotbadet har enkle massasjefunksjoner, men kan ikke tilby avansert massasje som noen konkurrerende produkter gir.
 • 2. På andreplass kommer fotbadet Beurer FB 50

  1879 NOK
  1912 NOK

  Vi har testet Beurer FB 50 fotbad, og dette fantastiske fotbadet fortjener absolutt sin andre plass på listen. Med sine seks integrerte magnetfeltterapi-punkter og infrarød lysfunksjon, kan Beurer FB 50 hjelpe med å forbedre blodsirkulasjonen og lindre muskelspenninger i føttene etter en lang dag.

  Beurer FB 50 har et avtagbart massasjehode, samt tre utskiftbare pedikyrtilbehør som gjør det enda enklere å skjemme bort føttene. I tillegg kan varmefunksjonen sørge for å holde vannet på en behagelig temperatur, slik at man kan nyte fotbadet så lenge man ønsker.

  Vann- og massasjefunksjonene kan brukes separat eller kombineres for en ekstra avslappende opplevelse. Fotbadet gir også muligheten til å justere massasjestyrken etter eget ønske, noe som sikrer at folk med ulike behov kan få en individuelt tilpasset behandling.

  I det store og hele imponerte Beurer FB 50 med sitt brukervennlige design og en rekke innstillingsmuligheter. Det er definitivt et fotbad som både pleier og avslapper føttene og som vi kan anbefale på det varmeste.

  Beurer FB 50 Fotbad: Velvære for føttene dine

  Fordeler

 • Avansert temperaturregulering: Beurer FB 50 fotbadet lar deg enkelt justere vannets temperatur etter dine ønsker, slik at fotbad-opplevelsen blir optimal for avslapning og velvære.
 • Allsidige funksjoner: FB 50 inneholder seks ulike funksjoner, inkludert vibrasjonsmassasje, boblemassasje, og vannoppvarming for å gi maksimal komfort og stimulere blodsirkulasjonen i føttene.
 • Infrarød lysvirkning: Dette fotbadet har også en ekstra infrarød lysfunksjon som kan bidra til å lindre spenninger og forbedrer fotterapien ytterligere.
 • Ulemper

 • Dyrt: Beurer FB 50 er et fotbad i en høyere prisklasse, noe som kan gjøre det mindre attraktivt for noen forbrukere.
 • Stort og tungt: Dette fotbadet er både større og tyngre enn noen konkurrenter, noe som kan gjøre det mindre praktisk for oppbevaring og transport.
 • 3. På tredjeplass i testen kommer fotbadet OBH Nordica 6063 Infra Heat Foot Spa

  819 NOK

  Vi har testet OBH Nordica 6063 Infra Heat Foot Spa, og det kommer på en solid tredjeplass i vår sammenligning av fotbad. Dette fotbadet imponerte oss med sin kombinasjon av vanntemperaturkontroll og infrarød varme.

  En av de største fordelene med dette fotbadet er muligheten til å stille inn vanntemperaturen etter eget ønske, noe som gjør det enklere å finne en behagelig temperatur. Infrarød varme gir også en ekstra dybde til fotmassasjen og hjelper med å lindre smerter og stivhet i føttene.

  Vi likte også de avtakbare massasjerullene og de innebygde massasjepunktene som gir en variert og deilig fotmassasje. En annen smart funksjon er fotbadets vibrasjon, som bidrar til å forbedre blodsirkulasjonen og lindre stress.

  Selv om OBH Nordica 6063 Infra Heat Foot Spa ikke kommer på førsteplass i vår test, mener vi at det er et godt valg for de som ønsker en avslappende fotmassasje med ekstra varme og komfort. Med sin brukervennlighet, varierte funksjoner og infrarød varme er dette fotbadet absolutt verdt å vurdere.

  OBH Nordica 6063: Luksus fotbad med varme og velvære

  Fordeler

 • Infra Heat-teknologi: OBH Nordica 6063 Infra Heat Foot Spa bruker infrarød varme for å gi en dyp og effektiv oppvarming av føttene og bidra til å lindre smerter og ømhet.
 • Massasjefunksjon: Fotbadet er utstyrt med en massasjefunksjon som stimulerer og masserer føttene, noe som hjelper til med å forbedre blodsirkulasjonen og redusere stress.
 • Enkel håndtering og vedlikehold: Fotbadet er kompakt og lett, noe som gjør det enkelt å håndtere og oppbevare. Det er også utstyrt med et avtakbart deksel, noe som gjør det enkelt å rengjøre og tørke etter bruk.
 • Ulemper

 • Pris: OBH Nordica 6063 Infra Heat Foot Spa er en av de dyrere alternativene på markedet, noe som kan gjøre at folk med strammere budsjetter velger et annet produkt.
 • Størrelse: Fotbadet kan være litt stort, og tar derfor opp en del plass når det skal oppbevares eller brukes. Dette kan være en ulempe for personer med mindre bosteder eller lite ledig plass.
 • 4. Sharper Image Foot Bath

  1829 NOK

  Vi har testet Sharper Image Fotbad, og vi er imponert. Dette fotbadet skiller seg tydelig ut blant konkurrentene. Vi la først merke til den elegante designen og de brukervennlige funksjonene. Temperaturen kan enkelt justeres, og kontrollene er intuitive og enkle å bruke.

  Vannstrålene gir en behagelig og avslappende massasje, og vi kunne virkelig kjenne at spenningen i føttene våre løsnet under behandlingen. Fotbadet har også en innebygd infrarød oppvarming for å lindre smerter og ømhet.

  Vi er spesielt fornøyde med den ekstra bredde og dybde som fotbadet gir, noe som gjør det komfortabelt for både små og store føtter. Og med den uttagbare skrubb og massasjeroller følger det mulighet for en ekstra avslappende fotbehandling.

  Sammenlignet med lignende produkter på markedet, har Sharper Image Fotbad definitivt en kant. Det er en flott investering for de som ønsker å ta vare på føttene sine og unne seg litt hjemmespa. Vi anbefaler det på det sterkeste!

  Fordeler

 • Massasjefunksjon: Sharper Image Foot Bath gir en avslappende massasje til beina og stimulerer blodsirkulasjonen for å redusere tretthet og smerter.
 • Varmefunksjon: Dette fotbadet har en innebygd varmeelement som varmer opp vannet og holder det på en behagelig temperatur, perfekt for å slappe av etter en lang dag på jobb eller trening.
 • Statusdisplay: Sharper Image Foot Bath har et lettlest LED-display som viser innstillingene og funksjonene, slik at det er enkelt å tilpasse fotbadet etter dine preferanser.
 • Ulemper

 • Dyr: Sharper Image fotbad er dyrere sammenlignet med andre fotbadprodukter på markedet.
 • Størrelse og vekt: Dette fotbadet kan være litt tungt og tar opp mer plass, noe som gjør det mindre kompakt og vanskeligere å transportere eller lagre.
 • 5. Beurer FB 30

  599 NOK
  735 NOK
  899 NOK

  Vi har testet Beurer FB 30 fotbad, og her er våre erfaringer.

  Som eksperter i feltet, la vi merke til at Beurer FB 30 er utviklet med tanke på komfort. Med tre massasjeinnstillinger, inkludert vibrasjons-, boble- og vannstrålemassasje, følte vi virkelig at føttene våre fikk en deilig og avslappende behandling. Fotbadet har også et varmeelement som holder vannet på en behagelig temperatur, slik at vi kunne nyte vårt fotbad så lenge vi ønsket.

  Beurer FB 30 er enkel å bruke, med en avtakbar rulle for fotmassasje og et integrert sprutvern. Fotbadet er også sammenleggbar, noe vi fant svært praktisk, spesielt med tanke på lagring.

  Alt i alt er Beurer FB 30 et velutstyrt og komfortabelt fotbad som gir en spa-lignende opplevelse hjemme. Vi anbefaler denne enheten til alle som søker etter en effektiv og avslappende måte å pleie sine føtter og redusere stress i hverdagen.

  Beurer FB 30: Magisk Fotbad for Himmelsk Velvære

  Fordeler

 • Sammenleggbar: Beurer FB 30 er et sammenleggbart fotbad som er enkelt å oppbevare og tar minimalt med plass. Dette gjør det perfekt for hjem med begrenset lagringsplass, eller for å ta med seg på reise.
 • Vibrasjonsmassasje: Beurer FB 30 inneholder en vibrasjonsmassasjefunksjon som gir en deilig og avslappende massasje for føttene. Massasjen kan bidra til bedre blodsirkulasjon og lindre smerter fra ømme og slitne føtter.
 • Varme- og infrarød funksjon: Fotbadet har en varmefunksjon som holder vannet ved en behagelig temperatur, og en infrarød funksjon som kan bidra til å øke avslapningen og gi et mer behagelig fotbad. Disse funksjonene gir en mer komplett og avslappende opplevelse ved bruk av Beurer FB 30.
 • Ulemper

 • Lite avanserte funksjoner: Beurer FB 30 har ikke like mange funksjoner som noen andre fotbad på markedet, noe som kan gjøre det mindre interessant for noen brukere.
 • Manglende massasjeruller: Dette fotbadet kommer ikke med massasjeruller, noe som betyr at du må massere føttene manuelt eller kjøpe ekstra massasjetilbehør separat.
 • 6. Medisana FS 885

  968 NOK
  988 NOK

  Vi har testet Medisana FS 885 fotbad, og vi er imponert over funksjonene og kvaliteten den tilbyr. Dette fotbadet kombinerer avslapning og velvære perfekt, og gir en behagelig massasje til slitne og ømme føtter.

  En av de mest bemerkelsesverdige funksjonene ved Medisana FS 885 er de seks stk integrerte magnetene, som bidrar til å stimulere de magnetiske feltene i føttene og forbedre blodsirkulasjonen. Dessuten tilbyr fotbadet fire stk utskiftbare vedlegg, inkludert en børste, massasjerulle og en hode for midje- og ryggmassasje. Disse vedleggene gir en komplett fotmassasjeopplevelse og gir brukeren en følelse av å være i en skjønnhetssalong.

  Vannoppvarmingsfunksjonen i Medisana FS 885 gjør det mulig å varme opp vannet til ønsket temperatur, mellom 20°C og 48°C. Dette skaper en avslappende atmosfære og bidrar til å lindre spenning og stivhet i musklene.

  Selv om Medisana FS 885 kan være litt dyr, mener vi at dette er en utmerket investering for de som krever ekstra omsorg for føttene sine. Alt i alt anbefaler vi dette fotbadet til de som ønsker en førsteklasses fotpleieopplevelse hjemme.

  Medisana FS 885 Fotbad: Velvære for slitne føtter

  Fordeler

 • Avslappende fotmassasje: Medisana FS 885 fotbadet gir en avslappende fotmassasje med vibrasjons- og boblemassasje, som hjelper til med å lindre stress og trette føtter.
 • Infrarød varmefunksjon: Dette fotbadet har en infrarød varmefunksjon som varmer vannet og holder det på en behagelig temperatur, noe som øker blodsirkulasjonen og fremmer avslapning.
 • Ta vare på føttene: Medisana FS 885 fotbadet har utskiftbare fotfile- og massasjevedlegg, som gjør det enkelt å eksfoliere og ta vare på føttene hjemme.
 • Ulemper

 • Dyrt: Medisana FS 885 har en høyere pris sammenlignet med andre fotbader i markedet, noe som kan være en ulempe for noen forbrukere som ønsker et mer budsjettvennlig alternativ.
 • Manglende funksjoner: Selv om Medisana FS 885 har flere funksjoner, som vibrasjons- og boblemassasje, kan det hende at det mangler noen funksjoner som brukere ser etter, for eksempel varmefunksjonen som holder vannet varmt gjennom hele fotbadet.
 • Vanlige spørsmål om fotbad

  Hva er fordelene med et fotbad?

  Fotbad kan bidra til å redusere stress, lindre smerter og stivhet i føttene, samt forbedre blodsirkulasjonen.

  Hvordan lage et fotbad hjemme?

  Du kan lage et enkelt fotbad ved å fylle en balje med varmt vann, og eventuelt tilsette noen dråper eterisk olje eller Epsom-salt for ekstra avslapning og lindring.

  Hvor lenge bør man la føttene ligge i fotbadet?

  Det anbefales å la føttene ligge i fotbadet i cirka 15-20 minutter, eller til vannet begynner å føles kaldt.

  Hvor ofte bør man ta fotbad?

  Det er ingen fast regel, men fotbad kan tas etter behov, for eksempel etter en lang dag med mye gange eller ved spesielle anledninger. Å ta fotbad et par ganger i uken kan være fordelaktig for generelt velvære.

  Kan man bruke fotbad for å behandle fotproblemer som soppinfeksjoner eller vorter?

  Selv om fotbad kan lindre noen symptomer, er det ikke en erstatning for medisinsk behandling av spesifikke fotproblemer. Kontakt lege eller fotterapeut for riktig behandling av slike tilstander.

  Oppsummering: Beste Fotbad

  Etter en grundig gjennomgang av ulike fotbad finner vi at Beurer FB 35 skiller seg ut som det beste alternativet for å skjemme bort føttene hjemme. Dette fotbadet kombinerer avslappende funksjoner som vanntemperaturkontroll, vibrasjonsmassasje og magnetterapi for å gi en helhetlig velværeopplevelse for slitne føtter. I tillegg tilbyr den en praktisk løsning med avtakbare massasjeruller og en brukervennlig betjening. Det gode designet og de brukervennlige funksjonene gjør Beurer FB 35 til et fremragende valg for de som ønsker å unne seg selv litt hverdagsluksus.

  Product Image

  Beurer FB 35

  Author image of Lisa Nilsson

  Lisa Nilsson

  Lisa Nilsson er en høyt respektert skjønnhetsekspert og helsecoach med mer enn 15 års erfaring i bransjen. Hun har en dyp forståelse av hva som skal til for å oppnå en sunn og vakker livsstil, og hennes ekspertise har vært til stor hjelp for mennesker over hele verden.

  Lisa har jobbet med et bredt spekter av kunder, fra enkeltpersoner til store selskaper, og har hjulpet dem med å nå sine helsemål gjennom en integrert tilnærming som inkluderer ernæring, trening og personlig velvære. Hun er utdannet kostholdsekspert og har solid utdannelse innen skjønnhet og helse.

  Lisa er også en populær forfatter og hennes artikler og bøker om helse og skjønnhet har blitt publisert i mange forskjellige magasiner og blogger. Hun blir ofte kalt til som en ekspertkilde innen sin bransje og har deltatt på mange forskjellige seminarer og konferanser.

  Lisa har en sterk lidenskap for å hjelpe folk til å ha det bra med seg selv, både innvendig og utvendig. Hun er kjent for sin empatiske og støttende personlighet, og har hjulpet tusenvis av mennesker med å nå sine helsemål. Hennes ekspertise og erfaring gjør henne til en høyt respektert autoritet på skjønnhet og helse.
  testy.no logo
  Utforsk testvinnere og velg med tillit!
  Informasjon
  Ansvarlig utgiver:
  Top Notch Leads
  Org nr: C 98958
  Innholdet på dette nettstedet inkluderer sponsede annonser, som ikke påvirker vår evaluering i anmeldelsene.
  © 2024 Top Notch Leads