Beste Setting Spray: En gjennomgang av de 9 beste produktene (Best i Test)

Product Image

Urban Decay All Nighter Makeup Setting Spray 118ml

Innholdsfortegnelse

Har du noen gang lurt på hva som holder sminken din på plass hele dagen? Svaret er en god Setting Spray. Denne lille mirakelflaske etterlater en usynlig film som låser inn sminke, forhindrer smudging, og forlenger holdbarheten av din makeup. Men med så mange alternativer på markedet, har du sikkert lurt på hvilken Setting Spray som er den beste for deg.

Vårt mål er å levere den beste Setting Spray veiledningen på nettet, for å hjelpe deg å finne den perfekte match for din hudtype og livsstil. Så uansett om du er ute etter en matt finish, ekstra fuktighet, eller bare noe å holde sminken din på plass gjennom varme sommerdager, har vi dekket deg. Hold deg til vår anmeldelse, og oppdag hvilken Setting Spray som er kronet som vår toppvelger.

 

1. Urban Decay All Nighter Makeup Setting Spray 118ml

314 NOK
314 NOK
425 NOK

Etter å ha prøvd en rekke forskjellige innstillings-sprayprodukter, er vi enige om at Urban Decay All Nighter Makeup Setting Spray fortjener sin førsteplass i denne sammenligningstesten. Den gir ypperlig holdbarhet, og vi ble imponert over den fjærlette følelsen når den påføres huden.

Urban Decay All Nighter Makeup Setting Spray kommer i en genial flaske på 118 ml, som sikrer en jevn og fin forstøving hver gang. Denne innstillingssprayen etterlater ikke bare en matt finish, men bidrar også til å beholde makeupen frisk og fargesterk hele dagen. Vi la merke til en betydelig forbedring i holdbarheten til vår foundation og øyenskygge.

En annen fordel er at denne innstillingssprayen er tåfri, noe som betyr at den er egnet for alle hudtyper. Vårt team opplevde ingen irritasjon eller tørking, selv med hyppig bruk. Urban Decay All Nighter Makeup Setting Spray er uten tvil et toppvalg for de som leter etter en effektiv setting spray. Den oppfyller og overgår de høyeste forventningene og garanterer et perfekt og holdbart makeupresultat hver gang.

Fordele

 • Låser sminken på plass: Urban Decay’s All Nighter Make-up Setting Spray holder sminken på plass i opptil 16 timer, noe som sparer deg for tid og bekymringer om at sminken kan smitte av i løpet av dagen.
 • Hydrerer huden: Denne innstillingssprayen er ikke bare effektiv for å holde sminke på plass, den gir også huden din ekstra fuktighet, noe som gjør at huden ser frisk og strålende ut.
 • Passer alle hudtyper: Urban Decay’s All Nighter Make-up Setting Spray er utformet for alle hudtyper, fet, tørr eller kombinert, det sikrer perfekt påføring og langvarig hold av sminken hele dagen.

Ulemper

 • Høy pris: Urban Decay All Nighter Makeup Setting Spray er relativt dyr sammenlignet med andre setting sprays på markedet.
 • Kan forårsake utslett: Noen brukere har rapportert om hudirritasjon og utslett etter bruk av dette produktet.

2. Urban Decay All Nighter Ultra Matte Setting Spray 118ml

389 NOK
425 NOK
439 NOK
445 NOK

Vi har virkelig likt å bruke Urban Decay All Nighter Ultra Matte Setting Spray 118ml. Produktet kom på andreplass i vår test, noe som betyr at det klarte å levere nesten perfekt ytelse ved å sette makeup og holde den på plass hele dagen.

Urban Decays All Nighter er kjent for sin værbestandige formel. Sprayen hindrer sminken i å bli ødelagt av svette, regn eller fuktighet. Den gir et ultra matt resultat, som er perfekt for dem med oljete hud. Den er lett å påføre og etterlater ikke klebrig, fett eller tung hudfølelse etter bruk.

En annen fordel ved denne setting spray er dens langvarige effekt. Etter første påføring fortsetter den å jobbe, og holder sminken på plass i opptil 16 timer. Dette er ideelt for lange arbeidsdager, spesielle begivenheter eller varme dager når sminken har en tendens til å smelte lett.

Urban Decay All Nighter Ultra Matte Setting Spray kommer i en 118ml flaske, som er nok til flere måneders bruk, selv med daglig påføring. Den har også en behagelig duft som ikke er for overveldende, noe vi satte pris på. Vi vil sterkt anbefale dette produktet for de som ønsker en setting spray som virkelig fungerer.

Fordele

 • Langvarig effekt: Urban Decay All Nighter Ultra Matte Setting Spray holder sminken din på plass i opptil 16 timer, noe som gjør den ideell for lange dager eller netter ute.
 • Ultra Matte finish: Denne innstillingssprayen etterlater huden med en ultra matt finish, perfekt for de som foretrekker en ikke-skinnende hud.
 • Passer for alle hudtyper: Denne innstillingssprayen er egnet for alle hudtyper og er fri for parabener.

Ulemper

 • Høyt prisnivå: Urban Decay All Nighter Ultra Matte Setting Spray 118ml kan være litt dyrt sammenlignet med andre settingsprays på markedet.
 • Matte finish: Noen brukere kan synes at den matte finishen er for tørr for deres hudtype, spesielt de med allerede tørr hud.

3. Anastasia Dewy Set Setting Spray 100ml

Fra tredjeplass i testen kommer Anastasia Dewy Set Setting Spray 100ml. Dette er en setting spray vi absolutt vil anbefale til de av oss som er på jakt etter et produkt som holder sminken på plass hele dagen.

Anastasia Dewy Set Setting Spray er en eminent blanding av holdbarhet og fuktighet. Dette produktet tilbyr ikke bare en fantastisk holdbarhet, men gir også huden en fuktighetsboost. Dens formulering er beriket med aloe vera og rosenvann, noe som bidrar til å holde huden hydrert og oppløftende. Vi ble positivt overrasket over det fine duggen det etterlater, som gir huden en skinnende, duggfrisk effekt.

Det vi spesielt likte var at denne sprayen ikke etterlater en klistret eller stram følelse på huden. Det fremhever sminken og gir en frisk glöd uten noen synlige spor. Flasken har også et eksepsjonelt velutviklet spraymunnstykke som sørger for en jevn påføring.

Hvis du liker en setting spray som gir litt ekstra glød og duft, vil du definitivt bli fornøyd med Anastasia Dewy Set Setting Spray 100ml. Denne setter virkelig prikken over i-en i en skjønnhetsrutinen, og har vist seg gjennom denne testen å være et pålitelig produkt for å holde sminken på plass hele dagen.

Fordele

 • Langvarig finish: Anastasia Dewy Set Setting Spray 100ml hjelper til med å forlenge levetiden på sminke, slik at den ser frisk og feilfri ut gjennom hele dagen.
 • Lett å påføre: Med sin finmist-sprayapplikator, er denne innstillingssprayen utrolig lett å påføre jevnt over hele ansiktet.
 • Hudvennlig: Dette produktet er fri for parabener og sulfater, så det er mildt på huden og egnet for alle hudtyper.

Ulemper

 • Høy pris: Anastasia Dewy Set Setting Spray 100ml er mer kostbar sammenlignet med andre setting sprays på markedet.
 • Kan føre til breakouts: Noen brukere rapporterer at de har opplevd breakouts eller hudirritasjon etter bruk av dette produktet, spesielt de med følsom hud.

4. NYX Dewy Finish Setting Spray 60ml

110 NOK
116 NOK
117 NOK
127 NOK
159 NOK

Vi har testet NYX Dewy Finish Setting Spray på vår egen hud for å se hvor godt det holder sminken på plass og gir en frisk og duggete effekt. Med hele 60ml flaske, har du nok produkt til å vare en god stund.

Etter flere timers bruk, observerte vi at sminken holdt seg frisk og glødende, takket være denne setting sprayen. Det tørker raskt uten å føles stramt, og gir huden en flatterende, duggfrisk finish. Den har en fin tåke som er letta å spre jevnt på ansiktet.

NYX Dewy Finish Setting Spray ble overraskende komfortabel å ha på hele dagen. Vi observerte ingen irritasjon eller kløe, selv på sensitiv hud, noe som tyder på at produktets formular er av høy kvalitet.

Selv om det ble rangert på fjerdeplass i denne testen, fant vi en rekke ting å elske med denne setting sprayen. Fra den styrkende effekten den har på sminken til den forfriskende følelsen den gir huden, har denne sprayen bevist at den hører hjemme i enhver kosmetisk bag.

Fjerdeplass betyr imidlertid ikke at den ikke kunne gjøre det bedre. Vi ville kanskje foretrukket en litt mer saftig effekt, men resultatet er fortsatt vakker og holdbar. Med tanke på innholdsstoffene det tilbyr, fortjener det absolutt din oppmerksomhet.

Fordele

 • Langvarig finish: NYX Dewy Finish Setting Spray 60ml sikrer at sminken din holder seg på plass hele dagen, uten å føles tørr eller tung på huden.
 • Fuktighetsgivende: Denne innstillingssprayen gir en duggfrisk finish, noe som betyr at den også bidrar til å fukte huden og holde den sunn og levende.
 • Prisverdig: I forhold til mange andre setting sprays på markedet, gir NYX Dewy Finish Setting Spray 60ml god verdi for pengene uten å kompromissere kvalitet.

Ulemper

 • For kort holdbarhet: Noen brukere har uttrykt at NYX Dewy Finish Setting Spray 60ml ikke holder sminke på plass så lenge som de skulle ønske. Dette kan føre til hyppigere påføring og forbruk.
 • Oljete utseende: Selv om dette produktet skal gi en “dewy” effekt, kan noen brukere synes at ansiktet kan se oljete eller fet ut etter bruk av denne sprayen. Dette kan være uønsket for de med en allerede oljete hudtype.

5. Urban Decay All Nighter Vitamin C Makeup Setting Spray 118ml

343 NOK
350 NOK
425 NOK

Vi testet Urban Decay All Nighter Vitamin C Makeup Setting Spray 118ml som kom på femte plass i vår gjennomgang av setting sprays på markedet. Denne sprayen skilte seg ut med sin spesielle formel, beriket med C-vitamin, kjent for sine antioksidante og reparerende egenskaper.

Påføringen er veldig enkel. Den finfordelte sprayen gir en lett, usynlig finish og holder sminken på plass hele dagen. Vi merket at huden vår så frisk ut og sminke lyset opp uten å se for tung ut. Urban Decay sine produkter er kjent for deres holdbarhet, og denne setting sprayen er intet unntak.

Vitamininnholdet i denne sprayen gir en ekstra fordel, det hjelper til med å opprettholde hudens naturlige glød og fuktighet, noe som er spesielt viktig i kaldere måneder. Vi elsket også at dette produktet er vegansk og cruelty-free.

Til tross for den store nedgangen i rangering har Urban Decay All Nighter Vitamin C Makeup Setting Spray flere fordeler sammenlignet med andre setting sprays. Den leverer på sitt løfte om langvarig hold, og gir ekstra hudpleiefordeler på grunn av C-vitamininnholdet. Alt i alt gir det en solid ytelse i et svært konkurransedyktig felt.

Fordele

 • Forbedrer hudens utseende: Denne innstillingssprayen er beriket med vitamin C for å forbedre hudens utseende. Det bidrar til å gi huden din en sunn glød.
 • Lengre varighet: Urban Decay All Nighter Vitamin C Makeup Setting Spray holder sminke frisk og intakt hele dagen og natten.
 • Hydrerende effekt: I tillegg til innstilling av sminke, tilbyr denne sprayen også hydrering for huden, noe som hjelper med å forhindre tørrhet og flaking.

Ulemper

 • Høy pris: Urban Decay All Nighter Vitamin C Makeup Setting Spray er en av de dyrere innstillingssprayene på markedet.
 • Kan forårsake hudirritasjon: Noen kunder har rapportert om hudirritasjon etter bruk, muligens på grunn av de høye nivåene av Vitamin C i produktet.

6. NYX Matte Finish Setting Spray 180ml

265 NOK
429 NOK

NYX Matte Finish Setting Spray kommer inn på sjetteplass i vår vurdering av de ni mest populære setting sprayene på markedet. Vi ble imponert over effektiviteten til denne sprayen som utmerket seg med sin evne til å holde sminken frisk hele dagen, uten å tørke ut huden.

Denne setting sprayen fra NYX, kjent for sitt unike matte finish, gir en feilfri og naturlig glans til huden. Vi opplevde en jevn fordeling av produktet som ikke etterlot hvite flekker eller urenheter. Dessuten setter den sminke uten noen følelse av tyngde.

Vi ble særlig imponert over den lekre matte finishen som denne setting sprayen produserte. Den er perfekt for de med fet hud, eller for de som ønsker å oppnå en mindre glansfull makeup look.

Beste av alt, er at NYX Matte Finish Setting Spray respekterer huden og er fri for skadelige ingredienser. Sammenlignet med andre produkter vi testet, fant vi at denne setting sprayen kan konkurrere med høyprisede merker i ytelse og holbarhet.

Selv om den kom på sjetteplass i vår vurdering, mener vi at NYX Matte Finish Setting Spray absolutt er et kvalitetsprodukt verdt å prøve. Den leverer fremragende resultater for en matt finish som varer hele dagen.

Fordele

 • Langvarig Finish: NYX Matte Finish Setting Spray gir en langvarig finish som holder sminke på plass hele dagen.
 • Matte resultat: Produktet gir en vakker matt finish som hindrer uønsket glans og oljeopphopning.
 • Stor størrelse: Med 180ml får du mye produkt som varer lenge og gir god verdi for pengene.

Ulemper

 • Kan gi tørr hud: Noen brukere rapporterer at NYX Matte Finish Setting Spray kan gjøre huden litt tørr, spesielt hvis den allerede er utsatt for tørrhet.
 • Holder ikke alltid hele dagen: Noen kunder har merket at produktet ikke nødvendigvis holder sminken på plass hele dagen, spesielt i fuktig klima eller under fysisk aktivitet.

7. NYX Dewy Finish Setting Spray 180ml

229 NOK
429 NOK

I vår søken etter det perfekte setting spray, har vi nå prøvd NYX Dewy Finish Setting Spray 180ml. Denne kom tydeligvis på syvende plass i en test som gikk gjennom de mest populære produktene på markedet, og vi får se hvorfor.

Til å begynne med er pakningen enkelt, men stilig. Den passer lett i sminkemappen, klar til bruk når det er behov. Når det kommer til selve sprayen, gir den en jevn fordeling og har en fin duggaktig finish. Vi bemerket også at den tørker raskt på huden.

Viktigst av alt, gir NYX Dewy Finish Setting Spray sminken en langvarig hold. Vi opplevde ikke noe sverting eller smøring, selv etter lange timer med bruk. Det er viktig å nevne at dette produktet også er cruelty-free, noe som vi mener er viktig i dagens kosmetikkverden.

På den annen side, har vi lagt merke til at denne setting spray gir mer av en dewy finish, noe som kanskje ikke passer for de med fet hud. Overordnet sett er vi fornøyde med dette produktet. Selv om det kom på syvende plass, gir NYX Dewy Finish Setting Spray utvilsomt en god ytelse og bør betraktes for de som ønsker en holdbar, duggfrisk finish.

Fordele

 • Langvarig effekt: NYX Dewy Finish Setting Spray har en holdbar formel som sikrer at sminken din holder seg på plass hele dagen.
 • Fuktighetsgivende: Denne innstillingssprayen gir en fuktighetsgivende finish, som hjelper med å holde huden din hydrert og glødende.
 • Stor størrelse: Med 180ml produkt, gir denne innstillingssprayen fra NYX mye for pengene, med nok produkt til mange bruksområder.

Ulemper

 • Kan føre til hudirritasjon: Noen brukere har rapportert om mild hudirritasjon eller allergiske reaksjoner etter bruk, inkludert rødhet og kløe. Hvis du har sensitiv hud, kan det være lurt å gjøre en lappetest før du bruker dette produktet.
 • Duggfinish kan ikke vare hele dagen: Selv om NYX Dewy Finish Setting Spray gir en umiddelbart hydrert, glødende finish, har noen brukere bemerket at effekten ikke nødvendigvis varer hele dagen, spesielt i varmt vær eller under fysisk aktivitet.

8. Urban Decay All Nighter Ultra Glow Makeup Setting Spray 118ml

Vi (oss) har testet Urban Decay All Nighter Ultra Glow Makeup Setting Spray 118ml som kommer på 8. plass i denne testen og artikkelen. Dette er et produkt som vi har stor tro på kan være et godt alternativ for mange.

Setting sprayen er kjent for sin evne til å gi en varig glød og sørge for at sminken holder seg fresk hele dagen. Dette er en egenskap vi virkelig har merket, og anser dette som en stor fordel. Formelen er lett og behagelig, noe vi setter stor pris på.

Den er vegansk og cruelty-free, noe som vi ser på som en stor bonus. Dette er et produkt for de som ønsker å ta stilling til dyrevern og bærekraft, samtidig som de vil ha et produkt som virkelig leverer på kvalitet.

Vi merket at denne setting sprayen ga oss en naturlig og strålende glød, noe vi anser som en essensiell kvalitet for et slikt produkt. Vi synes også det er verdt å merke seg at sprayen er lett å påføre, takket være den fine spraymekanismen.

Alt i alt var vår opplevelse med Urban Decay All Nighter Ultra Glow Makeup Setting Spray 118ml stort sett positiv. Vi mener at det er et solid produkt som vi kan anbefale til flere av våre lesere. Men det er viktig å påpeke at den havnet på 8. plass i denne testen, så det finnes alternativer på markedet som oppfyller visse krav bedre.

Fordele

 • Lengre holdbarhet: Urban Decay All Nighter Ultra Glow Makeup Setting Spray forlenger holdbarheten til sminke, og holder den frisk og strålende i opptil 16 timer.
 • Fuktighetsgivende: Denne innstillingssprayen er infundert med hyaluronsyre og agaveekstrakt for å hjelpe huden å holde på fuktighet, noe som gir en frisk, naturlig glød.
 • Krever ingen påføring: Med sin lette, ikke-klebrig formel, er Urban Decay All Nighter Ultra Glow Makeup Setting Spray enkel å påføre og krever ingen berøring

Ulemper

 • Prisen: Selv om Urban Decay All Nighter Ultra Glow Makeup Setting Spray har en høy ytelse, kan prisen være litt høy for noen forbrukere.
 • Finnes ikke i mindre størrelse: Dette produktet finnes kun i 118ml størrelse, det kan være for stort for noen forbrukere som kanskje ønsker å teste produktet før de forplikter seg til en full størrelse.

9. NYX Bare With Me Prime Set Refresh Multitasking Spray 130ml

I vår søken etter den beste setting sprayen, kom vi på niendeplass over de mest populære produktene på markedet med NYX Bare With Me Prime Set Refresh Multitasking Spray 130ml. Selv om det ikke klatret til toppen av rangeringen, har denne setting sprayen fortsatt mye å tilby for hverdagens skjønnhetsrutiner.

For det første gir NYXs produkt et lett fuktighetsgivende lag som forfrisker og setter sminke. Og det er ikke alt – det fungerer også som primer, slik at det virkelig er et flerbruks produkt. Dette gir deg mulighet til å definere, hydrere og forfriske huden din, alt sammen i ett enkelt sprøyt .

Tatt i betraktning at den inneholder både agurk- og marshmallow-ekstrakt, gir det også en beroligende effekt på huden. Vi er bjørnetjenere av bærekraftige og hudvennlige produkter, og vi setter pris på at NYX imøtekommer denne trenden. Produktet har en behagelig, naturlig duft og er lett på huden.

Mens det absolutt er noen sterkere konkurrenter i forhold til hold, gir NYX Bare With Me Prime Set Refresh Multitasking Spray fremdeles et solid resultat for en grundig hverdagsbruk. I tillegg til å gi deg den etterlengtede glød, vil det også bidra til å forbedre makeupens holdbarhet gjennom dagen.

Det er verdt å merke seg at selv om det ikke kom på toppen av vår liste, er det et trygt valg for de som søker en allsidig setting spray til daglig bruk.

Fordele

 • Lett å bruke: NYX Bare With Me Prime Set Refresh Multitasking Spray er designet med en fin mist sprayer som gir enkel og jevn påføring.
 • Multifunksjonell: Dette produktet kan brukes som primer, setting spray og refresher, noe som gir det stor allsidighet og verdi for pengene.
 • Størrelse: Med sin 130ml størrelse, gir den en langvarig bruk og er hvor som helst, når som helst egnet for rask touch-ups.

Ulemper

 • Lav spraykapasitet: Til tross for dens størrelse, har NYX Bare With Me Prime Set Refresh Multitasking Spray 130ml en kapasitet som kan vurderes som lav, noe som ikke gir for mange applikasjoner.
 • Pris: Sammenlignet med andre setting sprays på markedet, er den ganske dyrt, noe som kan være et avskrekkende for noen kunder.

Vanlige Spørsmål om Innstillingspray

Hva er setting spray?

Setting spray er en liksom et sminke-produkt som brukes til å bevare og sette sminken på ansiktet ditt, slik at det varer lenger og ser friskt ut.

Hvordan bruker jeg setting spray?

Etter at du har påført all sminke, holder du flasken noen centimeter unna ansiktet og sprayer på en lett tåke. Unngå øynene når du sprayer.

Er setting spray nødvendig?

Selv om det ikke er et obligatorisk produkt, kan det være til stor hjelp hvis du vil at sminken din skal vare lenger, spesielt hvis du har en lang dag eller en spesiell anledning.

Kan jeg bruke setting spray hver dag?

Det er trygt å bruke setting spray hver dag så lenge det inneholder sunne ingredienser. Men det er alltid lurt å la huden hvile og puste uten sminke regelmessig.

Hva er forskjellen mellom fikseringsspray og setting spray?

Fikseringsspray brukes til å forsterke holdbarheten av sminke, mens setting spray brukes for å sette lagene av sminke sammen og gi et mer naturlig utseende. Noen ganger kan disse begrepene brukes om hverandre da noen merker bruker termen “fikseringsspray” for det som egentlig er en “setting spray”. Regenerate conclusion

Konklusjon: Beste Setting Spray

Urban Decay All Nighter Makeup Setting Spray 118ml har bevist at det er det beste innen Setting Spray. Det sikrer at sminken holder seg frisk og feilfri i lang tid, og gir et fantastisk resultat hver gang. Hvis du vil ha et produkt som virkelig kan tåle testen av tid og hjelpe sminken din til å se bedre ut lenger, er Urban Decay All Nighter Makeup Setting Spray 118ml det opplagte valget.

Product Image

Urban Decay All Nighter Makeup Setting Spray 118ml

Author image of Lisa Nilsson

Lisa Nilsson

Lisa Nilsson er en høyt respektert skjønnhetsekspert og helsecoach med mer enn 15 års erfaring i bransjen. Hun har en dyp forståelse av hva som skal til for å oppnå en sunn og vakker livsstil, og hennes ekspertise har vært til stor hjelp for mennesker over hele verden.

Lisa har jobbet med et bredt spekter av kunder, fra enkeltpersoner til store selskaper, og har hjulpet dem med å nå sine helsemål gjennom en integrert tilnærming som inkluderer ernæring, trening og personlig velvære. Hun er utdannet kostholdsekspert og har solid utdannelse innen skjønnhet og helse.

Lisa er også en populær forfatter og hennes artikler og bøker om helse og skjønnhet har blitt publisert i mange forskjellige magasiner og blogger. Hun blir ofte kalt til som en ekspertkilde innen sin bransje og har deltatt på mange forskjellige seminarer og konferanser.

Lisa har en sterk lidenskap for å hjelpe folk til å ha det bra med seg selv, både innvendig og utvendig. Hun er kjent for sin empatiske og støttende personlighet, og har hjulpet tusenvis av mennesker med å nå sine helsemål. Hennes ekspertise og erfaring gjør henne til en høyt respektert autoritet på skjønnhet og helse.
testy.no logo
Utforsk testvinnere og velg med tillit!
Informasjon
Ansvarlig utgiver:
Top Notch Leads
Org nr: C 98958
Innholdet på dette nettstedet inkluderer sponsede annonser, som ikke påvirker vår evaluering i anmeldelsene.
© 2024 Top Notch Leads