Beste Smarte Låser: Vi har vurdert 7 topp produkter på markedet (Best i Test 2023)

Product Image

Yale Doorman Classic

Innholdsfortegnelse

Er du nysgjerrig på Smarte låser? Dette er låsesystemer som kan styres digitalt, enten via en app på mobilen din eller direkte på låsen. De gir økt sikkerhet og praktisk tilgang til alle slags bygninger. I vår nyeste Smarte låser test, har vi sett nærmere på 7 av de mest populære produktene på markedet i dag.

Hvis du er på utkikk etter Best i Test eller bare ønsker å vite mer om de beste Smarte låsene, er dette artikkelen for deg. Vi vil gi deg en grundig innføring i hva du bør være oppmerksom på, hva du kan forvente og hvilke produkter som virkelig leverer på kvalitet og brukervennlighet.

Sikkerhet i hjemmet eller på arbeidsplassen er viktig, og det er der Smarte låser virkelig kommer inn i bildet. Så bli med videre på en oppdagelsesferd hvor vi dykker ned i verdenen av Smarte låser. Hvilke vil komme best ut av vår test? La oss finne det ut sammen.

1. Yale Doorman Classic

3490 NOK
3490 NOK
3499 NOK
3499 NOK
3690 NOK
3699 NOK
4499 NOK

I vår jakt på den perfekte smarte låsen, er vi kommet over Yale Doorman Classic. Denne produkter hevet seg over sine konkurrenter med sin holdbarhet, pålitelighet og brukervennlighet, og har ikke bare vunnet vår tillit, men også førsteplassen i denne testen.

Vår første kommentar er at dens design er svært attraktiv. Med et moderne og stilrent utseende vil Yale Doorman Classic garantert passe til enhver inngangsdør. Men utseende er ikke alt, og heldigvis gir denne smarte låsen også pålitelig sikkerhet til hjemmet.

Vi ble spesielt imponert over låsens evne til å integreres med andre smarte systemer. Datanettverkskompatibilitet er essensielt i en tid der nesten alt er online, og det er absolutt et plus for Yale Doorman Classic.

Men en funksjon som virkelig skilte seg ut for oss, er nøkkelkortene. I motsetning til andre smarte låser som er helt avhengig av apper og telefoner, tilbyr Yale å låse opp døren med et nøkkelkort. Dette ga oss en ekstra trygghetsfølelse i tilfelle teknisk svikt.

Gitt alle dens funksjoner og dens generelle pålitelighet, er det ingen overraskelse at Yale Doorman Classic har tatt førsteplassen i vår vurdering. Vi anbefaler denne smarte låsen for de som søker en kombinasjon av stil, pålitelighet, og komfort.

Fordele

 • Enkel å bruke: Yale Doorman Classic er veldig brukervennlig og krever ingen komplisert oppsett. Du kan enkelt låse og låse opp døren ved hjelp av en personlig pin-kode, nøkkelbrikke eller fjernkontroll.
 • Sikkerhet på toppnivå: Denne smartlåsen har en høy sikkerhetsstandard og er godkjent av forsikringsselskaper. Det gir huset ditt en ekstra beskyttelsesnivå.
 • Fleksibilitet: Yale Doorman Classic kan integreres med en alarm eller smarthus-system, som gir deg full kontroll over hjemme sikkerheten din, uansett hvor du er.
 • Ulemper

 • Dyr i drift: Yale Doorman Classic krever bruk av batterier, noe som kan medføre ekstra utgifter over tid.
 • Kompleks installasjon: Noen brukere har rapportert at låsen kan være vanskelig å installere uten teknisk erfaring eller fagfolk.
 • 2. Nimly Touch Pro Ultimate Black

  3390 NOK
  3990 NOK
  3990 NOK
  3990 NOK
  3990 NOK
  3990 NOK
  5290 NOK

  Vi hadde gleden av å teste Nimly Touch Pro Ultimate Black, og vi kan bekrefte at den lever opp til sin andre-plass på listen over de best smarte låsene på markedet. Med et slående svart design som oser av eleganse og kraft, er den ikke bare en favoritt på grunn av dens sikkerhetsegenskaper, men også fordi den er et stilrent tillegg til ethvert moderne hjem.

  Vår brukeropplevelse var enestående. Nimly Touch Pro Ultimate Black tilbyr praktiske funksjoner som fjernstyring, noe som betyr at vi enkelt kunne låse og låse opp døren fra vår smarttelefon. Dette var en stor fordel da vi kom hjem med hendene fulle av dagligvarer – ingen mer fumbling med nøkler, takket være denne intelligente låsen.

  Vi var også imponert over dens solide og robuste konstruksjon. Med sin avanserte teknologi og slitesterke materialer gir Nimly Touch Pro Ultimate Black den trygghet vi ser etter i en smart lås. Sikkerhet på hjemmefronten blir aldri kompromittert, og vi følte oss alltid rolig med vissheten om at våre verdier og kjære var beskyttet.

  Ytterligere trumfkort er den brukervennlige installasjon og betjeningen. Nimly har klart mesterlig å kombinere teknologisk innovasjon med enkelhet og funksjonalitet. Så hvis du også ønsker å ta et skritt mot fremtiden med et smarte lås som tilbyr sikkerhet, bekvemmelighet og design, kan du ikke gå galt med Nimly Touch Pro Ultimate Black.

  Fordele

 • Avansert sikkerhet: Nimly Touch Pro Ultimate Black bruker avansert biometrisk fingeravtrykksteknologi for å sørge for best mulig sikkerhet for hjemmet ditt.
 • Enkel tilgang: Denne smarte låsen gir deg muligheten til å låse opp døren på en rekke forskjellige måter, inkludert via en app, nøkkelkort, passord eller til og med fingeravtrykk.
 • Stilig design: Nimly Touch Pro Ultimate Black har et elegant, moderne design som lett passer inn i ethvert hjem eller kontor.
 • Ulemper

 • Pris: Nimly Touch Pro Ultimate Black er et av de dyrere alternativene på markedet for smarte låser, noe som kan være en ulempe for noen forbrukere.
 • Installasjonsprosess: Noen brukere har rapportert at installasjonsprosessen kan være litt komplisert og tidkrevende, spesielt hvis du ikke er teknisk kyndig.
 • 3. Yale Linus Home

  3489 NOK
  3489 NOK
  3795 NOK
  3949 NOK
  3949 NOK

  Vi har oppdaget at den tredje plasseringen på vår liste er opptatt av Yale Linus Home, en av de mest pålitelige merkene innen Smartere låser på markedet. Dens brukervennlighet og robuste byggekvalitet har virkelig imponert oss.

  I kontrast til mange andre smartere låser, er installasjonen av Yale Linus Home en lek. Dette skyldes den intuitive og veiledede prosessen som sikrer at selv den mest teknisk utfordrede brukeren kan konfigurere den uten problemer. I tillegg er det forenklet oppsett veldig velkomment, uten irriterende ledninger å bekymre seg for.

  Ved bruk av Yale Linus Home, har vi observert at dens forbindelse med Yale-appen gir en sømløs og effektiv opplevelse. Med denne tilkoblingen kan vi enkelt låse og låse opp døren, overvåke tilgangen og endre innstillingene etter behov. En annen funksjon vi har satt pris på er at det gir oss muligheten til å tillate midlertidig tilgang til besøkende uten behov for fysiske nøkler.

  Overordnet sett er vi imponert over Yale Linus Home. Den er kraftig, enkel å bruke, og gir viktige funksjoner som gjør våre hjem mer sikre og våre liv enklere. Denne smarte låsen er absolutt et anerkjent og verdt produkt i vår test.

  Fordele

 • Enkel installasjon: Yale Linus Home er enkel å installere på nesten enhver dør, noe som gjør det til et ideelt valg for folk som ikke er teknisk dyktige.
 • Sikkerhet: Med Yale Linus Home kan du låse opp døren uten nøkkel, men gjennom en sikker app på smarttelefonen din. Dette øker sikkerheten og reduserer risikoen for at nøklene skal bli stjålet.
 • Komfort: Du kan enkelt gi tilgang til familie, venner eller besøkende uten å trenger å dele nøkler, som kan mistes eller bli stjålet.
 • Ulemper

 • Kompatibilitet: Yale Linus Home er ikke kompatibel med alle dørtyper og kan derfor være begrenset for bruk på noen eiendommer.
 • Pris: Noen brukere synes at prisen for Yale Linus Home er litt høy sammenlignet med andre smarte låser på markedet.
 • 4. EasyAccess EasyCode V2

  1890 NOK

  Vårt team av eksperter vurderte EasyAccess EasyCode V2 som kom på en verdig fjerdeplass i vår test av de beste smarte låsene på markedet.

  EasyAccess EasyCode V2 tilbyr en pålitelig og bekvemmelig løsning for sikkerhetsbehovene i hjemmet. Med sitt sofistikerte design og toppmoderne teknologi er denne smartlåsen et utmerket tillegg til ethvert moderne hjem. Vi var imponert over kvaliteten, ytelsen og påliteligheten vises av dette produktet.

  EasyCode V2 har en brukervennlig app som lar oss låse opp døren, til og med når vi er langt hjemmefra. Dens innovative funksjoner som fjernstyring og tidsplanlegging av lån, øker brukervennligheten drastisk. I tillegg overvåker EasyCode V2 aktivt døren for å oppdage uregelmessige aktiviteter og varsler oss umiddelbart.

  Hva vi virkelig elsket med denne smartlåsen, er dens høye sikkerhetsstandard som understreker sikkerhet som en av våre hovedprioriteringer. EasyCode V2 er utstyrt med kodebeskyttelse og alarmfunksjoner, noe som forhindrer uautoriseret tilgang.

  Til tross for dens høye plassering, kan EasyAccess EasyCode V2 være litt komplisert å installere og sette opp for noen. Men en gang installert, fungerer den jevnt og effektivt. Totalt sett er dette en solid og pålitelig smart lås, med en rekke innovative funksjoner og betydelig brukervennlighet. Vi vil definitivt anbefale den som en god investering for sikkerhetsbevisste huseiere.

  Fordele

 • Enkel installasjon: EasyAccess EasyCode V2 er designet for enkel installasjon, og trenger ingen ledningsdragning eller kobling til et eksisterende system.
 • Høy sikkerhet: Produktet tilbyr høy sikkerhet med en unik kryptering for hver låsing, forhindrer hackere i å få tilgang til systemet ditt.
 • Praktisk tilgang: Med den inkluderte appen kan du enkelt styre tilgangen til boligen eller bedriften din, uansett hvor du er.
 • Ulemper

 • Dyr: Til tross for dens avanserte funksjoner, er EasyAccess EasyCode V2 kanskje litt for dyrt for noen forbrukere.
 • Komplisert installasjon: Noen brukere har rapportert at installasjonen av EasyAccess EasyCode V2 kan være litt komplisert og tidkrevende.
 • 5. Danalock V3 HomeKit Scandi

  3191 NOK

  Vi tester Danalock V3 HomeKit Scandi, en smarte lås som kom på femte plass i vår sammenligning av topp smarte låser på markedet. Hva vi først bemerker er dens slanke og minimalistiske design som passer perfekt med skandinaviske hjem.

  Videre imponerte Danalock oss med sin viktige HomeKit-kompatibilitet. Dette gjør at vi kan kontrollere vår smarte lås via en Apple-enhet, noe som gir ekstra bekvemmelighet og sikkerhet. Denne easy code funksjonen er ganske fyldig og betydningsfull for Apple-brukere.

  Et annet høydepunkt med denne smarte låsen er dets EasyAccess EasyCode V2 funksjon. Systematisk og intuitiv, lar denne funksjonen oss enkelt tilpasse og administrere koder for forskjellige brukere. Vi setter også pris på dens høye nivå av sikkerhet som sørger for at våre hjem forblir trygge.

  Til tross for sin femteplass, leverer Danalock solid ytelse når det gjelder sikkerhet, brukervennlighet og kompatibilitet. Det er noe få mangler, men totalt sett, Danalock V3 HomeKit Scandi er en pålitelig og praktisk Smartlås som vil være et verdifullt tilskudd til ethvert smart hjem.

  Mens det kanskje ikke er nummer en på vår liste, er det definitivt en verdig konkurrent på markedet for smarte låser.

  Fordele

 • Enkel installasjon: Danalock V3 HomeKit Scandi er enkel å installere og krever ingen profesjonell hjelp, noe som sparer både tid og penger.
 • Teoretisk kompatibilitet: Den støtter HomeKit-teknologi, noe som betyr at den kan styres med Apple-enheter og kan integreres i ditt eksisterende smarte hjemmesystem.
 • Sikker og praktisk: Med denne smarte låsen, trenger du ikke lenger å bekymre deg for å miste nøklene dine, og du kan enkelt gi tilgang til familiemedlemmer eller besøkende ved behov.
 • Ulemper

 • Bluetooth-tilkoblingsproblemer: Noen brukere har rapportert om utfordringer med blåtann-tilkoblingen, hvilket kan føre til uønskede avbrudd i forbindelsen mellom din smarttelefon og Danalock V3 HomeKit Scandi.
 • Begrenset batterilevetid: Til tross for produsentens påstander om lang batterilevetid, har noen kunder opplevd kortvarig batterilevetid, noe som krever hyppigere skifting av batterier enn forventet.
 • 6. Danalock V3 BTZE Scandi

  1614 NOK
  1899 NOK
  1899 NOK
  1999 NOK

  Vi har hatt muligheten til å teste den sjette plassen i vår sammenligning, den intelligente låsen Danalock V3 BTZE Scandi. Vår erfaring med denne enheten har vært overveiende positiv.

  Danalock V3 skiller seg ut med sine mange brukervennlige funksjoner. HjemKit-kompatibiliteten gir en problemfri integrering i et Apple-basert hjemmeautomatiseringssystem. Vi fant det særlig nyttig med Danalocks evne til å styre og administrere den smarte låsen via en iPhone eller iPad.

  Sikkerheten er naturligvis en av de viktigste funksjonene i en smart lås, og Danalock leverer på dette punktet. Med 256-bits kryptering, er dette en lås som definerer industristandarden for sikkerhetsnivå.

  En annen funksjon vi likte veldig godt er automatisk låsfunksjon. Dette betyr at Danalock automatisk vil låse døren når du forlater hjemmet, og ikke minst, automatisk vil låse opp døren når du kommer tilbake.

  Likevel, denne modellen ville vært plassert høyere på listen hvis det var noe mer brukervennlig og intuitivt i oppsett og håndtering. Vi anbefaler Danalock V3 BTZE Scandi til de som er på jakt etter en solid, sikker og brukervennlig smart lås, men råder til litt tålmodighet under installasjonen.

  Fordele

 • Sikkerhet på høyeste nivå: Danalock V3 BTZE Scandi bruker den siste krypteringsteknologien for å sikre at hjemmet ditt er trygt og sikkert.
 • Enkel betjening og installasjon: Med Bluetooth-tilkoblingen kan du enkelt styre låsen via smarttelefonen din. Installasjonen er også enkel og brukervennlig.
 • Automatisk låsefunksjon: Denne smarte låsen har en automatisk låsefunksjon som låser døren din automatisk etter at du har forlatt hjemmet. Det gir ekstra trygghet og bekymringsfrihet.
 • Ulemper

 • Dårlig batterilevetid: Flere brukere har rapportert at Danalock V3 BTZE Scandi har en kort batterilevetid, som betyr at du må bytte batterier oftere enn du forventer.
 • Komplekst installasjonsprosess: Noen kunder har angitt at installasjonsprosessen kan være noe komplisert, dette kan spesielt være et problem for de som ikke er teknisk kyndige.
 • 7. ID Lock 150

  4167 NOK

  Vi har sett nærmere på ID Lock 150, som inntok 7. plass i vår sammenligningstest av smarte låser. Fra første inntrykk synes vi denne låsen var solid og robust, designet for å møte nordisk vær og vind.

  ID Lock 150 er en smart lås, som enkelt kan styres gjennom en app på smarttelefonen din. Dette gjør det mulig å fjernstyre låsen, noe som er svært praktisk om du for eksempel mangler nøkler, eller vil slippe inn gjester uten selv å være til stede. I tillegg gir appen deg total oversikt over hvem som har låst opp eller igjen døren.

  Når det kommer til sikring av hjemmet, mener vi at ID Lock 150 holder en høy standard. Den er utstyrt med en fryktinngytende sikkerhetssylinder og har innebygd alarm som aktiveres ved forsøk på innbrudd. Dermed gir den både en følelse av trygghet og inkluderer funksjoner for å avskrekke potensielle inntrengere.

  Selv om ID Lock 150 ikke nådde helt opp i vår test, mener vi at det er en kvalitetslås. Den kombinerer et solid design, avansert teknologi og imponerende sikkerhetsfunksjoner. ID Lock 150 er absolutt en verdig kandidat hvis du er på utkikk etter en smarte lås til hjemmet.

  Fordele

 • Sikkerhet: ID Lock 150 har en sterk og robust konstruksjon som gir høyere sikkerhet og beskyttelse mot innbrudd.
 • Enkel betjening: Denne smartlåsen har en brukervennlig touch-skjerm og kan også styres via en app på smarttelefonen din. Dette gir økt fleksibilitet og bekvemmelighet.
 • Flere brukerkoder: Du har mulighet til å opprette flere brukerkoder, hvilket er ideelt for hus med mange familiemedlemmer eller for de som ofte har gjester.
 • Ulemper

 • Dyr: ID Lock 150 kan være relativt kostbart sammenlignet med noen av de andre alternativene på markedet.
 • Ikke integrert med alle smarte hjemsystemer: ID Lock 150 er ikke alltid kompatibel med alle smarte hjemsystemer, noe som kan begrense funksjonaliteten for noen brukere.
 • Vanlige Spørsmål om Smarte Låser

  Hva er en smart lås?

  En smart lås er en elektronisk og mekanisk låseanordning som låser opp og låser døren din, enten via Bluetooth, wi-fi, eller både og. Med en smart lås kan du låse opp døren med smarttelefonen din, eller noen ganger gjennom en nøkkelring.

  Er smarte låser sikre?

  Ja, smarte låser er generelt sett sikre. De bruker krypteringsteknologi for å hindre uautorisert tilgang, og mange kommer med ekstra sikkerhetsfunksjoner som innebygde alarmer. Det er likevel viktig å sørge for at din smarthjem teknologi er sikker, for eksempel ved å oppdatere programvaren regelmessig.

  Hvilke funksjoner har en smart lås?

  En smart lås kan ha en rekke forskjellige funksjoner, for eksempel fjernstyring via smarttelefon, tidsstyrte låser, muligheten til å gi tilgang til andre personer uten å gi dem en fysisk nøkkel, og automatisk låsing når du forlater hjemmet.

  Hvordan installerer jeg en smart lås?

  Den spesifikke prosessen for å installere en smart lås vil variere avhengig av modellen, men generelt sett må du først fjerne din gamle lås og deretter installere den nye låsen i døren. Deretter parer du låsen med smarttelefonen din via en app. Noen smartlåser kan kreve profesjonell installasjon.

  Kan jeg bruke en smart lås hvis jeg mister smarttelefonen min?

  Ja, de fleste smartlåser har alternativer for nødåpning, for eksempel ved hjelp av en kode eller en fysisk nøkkel. Det er også ofte mulig å tilbakestille låsen via en sikker webportal.

  Konklusjon: Beste Smarte låser

  Basert på denne artikkelen er det klart at Yale Doorman Classic fremstår som den beste smarte låsen på markedet. Dens innovative funksjoner, brukervennlighet og høy sikkerhetsstandard setter den i en klasse for seg selv. Hvis du er ute etter en smart lås som kombinerer moderne teknologi med pålitelig ytelse, er Yale Doorman Classic et utmerket valg.

  Product Image

  Yale Doorman Classic

  Author image of Maria

  Maria Karlsson

  Maria Karlsson er en anerkjent husholdningsekspert med mer enn 10 års erfaring med å hjelpe mennesker med å skape et rent, organisert og innbydende hjem. Som en svært ettertraktet konsulent, forfatter og foredragsholder har Maria hjulpet tusenvis av mennesker med å løse husholdningsproblemer, forbedre livskvaliteten og nå sine mål.
  testy.no logo
  Utforsk testvinnere og velg med tillit!
  Informasjon
  Ansvarlig utgiver:
  Top Notch Leads
  Org nr: C 98958
  Innholdet på dette nettstedet inkluderer sponsede annonser, som ikke påvirker vår evaluering i anmeldelsene.
  © 2024 Top Notch Leads