Beste Internettradio: Anmeldelse av de 8 toppmodellene (Best i Test 2023)

Product Image

JBL Tuner 2

Innholdsfortegnelse

Lurer du på hva som gjør en Internettradio til et må-ha tilbehør for alle musikkelskere? En Internettradio gir deg tilgang til et globalt utvalg av stasjoner, musikksjangre og podcasts via internett, noe som bryter grensene for tradisjonell FM-radio. Med en sterk internettforbindelse kan du nytte en verden av underholdning uansett hvor du er.

I vår Internettradio test, har vi dykket ned i dette moderne underverket av teknologi for å gi deg en innsikt i hvilken modell som er Best i Test. Er du på jakt etter den beste Internettradioen, trenger du ikke lete lenger. Vi har nøye vurdert, testet og gransket 8 av de mest populære produktene på markedet, slik at du kan treffe et velinformert valg.

Med detaljerte vurderinger av funksjoner, brukervennlighet og lydkvalitet, er vår guide designet for å forenkle din beslutningsprosess. Oppdag din neste Internettradio hos oss, og forvandle lytteopplevelsen din allerede i dag. Bli med oss videre og finn ut hvilken Internettradio som har fortjent betegnelsen Best i Test!

1. JBL Tuner 2

896 NOK
1190 NOK
1190 NOK
1190 NOK

Vi har nylig fått gleden av å utforske den fantastiske verdenen av internettradioer, og vår erfaring med JBL Tuner 2 har vært intet mindre enn imponerende. Fra vår dyptgående analyse av toppmodeller på markedet, står det klart at denne modellen fortjener førsteplassen.

Den krystallklare lydkvaliteten til JBL Tuner 2 sikrer en rik og detaljert lytteopplevelse, noe som bekrefter selskapets ry for å skape høykvalitets lydprodukter. Vi har undersøkt en rekke radioer, og denne skiller seg ut med sitt brukervennlige grensesnitt og stabile trådløse forbindelse, noe som gjør den til en favoritt for både teknologientusiaster og radiofans.

Batterilevetiden til JBL Tuner 2 er også imponerende, og gir oss lange timer med uavbrutt lytting uten behov for hyppig lading. Dette, kombinert med dens kompakte størrelse, gjør det til en ideell følgesvenn for alle som ønsker god radio på farten.

Etter nøye vurdering av dens funksjoner og ytelse mot andre modeller, kan vi med tillit anbefale JBL Tuner 2 som den beste internettradioen på markedet i 2023. Den er en trofast lydpartner som leverer på alle fronter, og vil uten tvil berike lytteopplevelsen for kravstore brukere.

Fordele

 • Utmerket lydkvalitet: JBL Tuner 2 leverer krystallklar lyd og dype bassnoter, noe som sikrer en imponerende lytteopplevelse.
 • Portabilitet: Med sitt kompakte design og innebygde oppladbare batteri, er JBL Tuner 2 enkel å ta med seg overalt, noe som gjør det mulig å nyte favorittradiokanalene dine hvor som helst.
 • DAB/DAB+ Radio: Radioen støtter digital og analog broadcasting, noe som betyr at du kan få tilgang til et bredt spekter av radiokanaler med forbedret lydkvalitet og stabilitet.

Ulemper

 • Begrenset batterilevetid: JBL Tuner 2 har et integrert oppladbart batteri som tilbyr opp til 12 timers spilletid, noe som kan være utilstrekkelig for brukere som ønsker lengre uavbrutt lytting uten behov for å lade enheten.
 • Ingen støtte for multirom: JBL Tuner 2 mangler funksjonalitet for å koble til flere høyttalere for multiroms lydopplevelser, noe som kan være en ulempe for de som ønsker å spille musikk i flere rom samtidig.

2. Pinell Supersound 301

2390 NOK
2390 NOK
2690 NOK
2690 NOK
2690 NOK
2690 NOK
2695 NOK

Vi har utforsket det robuste og elegante universet av internettradioer og lar våre ører nyte lyden av den sofistikerte Pinell Supersound 301. Det er klart at denne modellen fortjener vår oppmerksomhet, og med en solid plassering som nummer to i vår test, er den et produkt som viser seg å være mer enn verdig.

Utstyrt med DAB+, FM og internettradio-tilkobling, tilbyr Pinell Supersound 301 et bredt spekter av lyttealternativer. Enhver audiofil kan glede seg over denne allsidigheten, noe som gjør den til et ideelt valg for de som verdsetter bred tilgang til både lokale og internasjonale stasjoner.

Designet er moderne, og den passer sømløst inn i et hvert hjem. Ikke bare er den brukervennlig, men også utstyrt med en fargeskjerm som viser relevant informasjon om spor og stasjoner, noe som hever brukeropplevelsen ytterligere.

Lydkvaliteten er upåklagelig med sitt klare og sterke lydbilde, noe som demonstrerer Pinell Supersound 301s kvalitet innen lydgjengivelse. Koblingen mot Wi-Fi er stabil, og de som verdsetter pålitelig tilkobling og uavbrutt strømming vil ikke bli skuffet.

Alt i alt er Pinell Supersound 301 en eksemplarisk internettradio som kombinerer funksjonalitet, kvalitet og estetikk. For de på utkikk etter en toppmodell som leverer på alle fronter, vil denne uten tvil være et foretrukket valg.

Fordele

 • Kraftig lydkvalitet: Pinell Supersound 301 tilbyr høykvalitets lydopplevelse med en kraftig innebygd høyttaler som gir klar og detaljert lyd.
 • Stort utvalg av kanaler: Med Internettradio-funksjonen har du tilgang til tusenvis av radiostasjoner fra hele verden, slik at du alltid kan finne musikk og innhold etter din smak.
 • Enkel å bruke: Radioen har et intuitivt grensesnitt med lett forståelige menyvalg og en praktisk fjernkontroll, noe som gjør den brukervennlig for alle aldersgrupper.

Ulemper

 • Begrenset tilkoblingsmuligheter: Pinell Supersound 301 støtter ikke noen nyere tilkoblingsstandarder som Wi-Fi eller Bluetooth, noe som kan hindre strømming fra moderne enheter.
 • Ingen berøringsskjerm: Produktet mangler en berøringsskjerm for enklere navigasjon og kontroll, noe som kan gjøre brukeropplevelsen mindre intuitiv sammenlignet med andre moderne internett-radioenheter.

3. Pinell SuperSound Radio

Vi har grundigt testet Pinell Supersound 301, og den lander solidt på en tredjeplads i vores sammenligning af top 8 internetradioer på markedet. Med dens elegante design og brugervenlige interface, imødekommer den de fleste behov man kunne ønske sig af en moderne internetradio.

Denne model byder på en krystalklar lydkvalitet, takket være dens avancerede akustiske konstruktion, og formår at levere en imponerende lydoplevelse. Vores lytteoplevelser med Pinell Supersound 301 har været særdeles positive, og dens rige lydbillede med velafbalancerede bas- og diskanttangenter står klart frem.

Vi bemærkede særligt enhedens stærke DAB+-modtagelse, hvilket gjorde det let at skifte mellem utallige kanaler uden tab af signal. Integreringen af WIFI-tilslutning var også fejlfri, og tilbyder adgang til et globalt udvalg af internetradiostationer og podcasts. En let anvendelig app forbedrer oplevelsen yderligere og gør det nemt at navigere de mange funktioner.

Selvom Pinell Supersound 301 ikke tog førstepladsen i vores test, har den vist sig at være en pålidelig og højtydende enhed, der tilbyder stor værdi for lydentusiaster på jagt efter en multifunktionel internetradio.

Fordele

 • Kraftig lydkvalitet: Pinell SuperSound Radio tilbyr imponerende lydkvalitet med klare høyder og dype basser, noe som gir en flott lytteopplevelse.
 • Allsidige tilkoblingsmuligheter: Med både DAB+, FM og internett-radio, samt mulighet for å streame musikk via Bluetooth og Wi-Fi, har den dekning for alle lyttebehov.
 • Bruker-vennlig design: Radioen har et enkelt og intuitivt brukergrensesnitt som gjør det lett å navigere mellom stasjoner og justere innstillinger.

Ulemper

 • Dårlig brukervennlighet: Noen brukere kan oppleve at grensesnittet til Pinell SuperSound Radio er vanskelig å navigere, spesielt for eldre som kanskje ikke er teknisk kyndige.
 • Begrenset tilkoblingsmuligheter: Radioen har kanskje ikke så mange tilkoblingsalternativer som noen brukere ønsker, slik som Bluetooth eller flere AUX-innganger.

4. Sangean DPR-39

799 NOK
799 NOK
2911 NOK
3263 NOK
3286 NOK

Vi har grundigt testet Sangean DPR-39, og vores erfaringer placerer den solidt på en fjerdeplads i vores sammenligning af topmodeller inden for internetradioer. Denne kompakte enhed imponerer med sin krystalklare lydkvalitet og er en fornøjelse for ørerne, hvilket er essentielt for ethvert godt produkt inden for denne kategori.

Sangean DPR-39s styrke ligger i dens bærbarhed, hvilket gør den til en ideel følgesvend ved udflugter eller bare til brug i forskellige rum derhjemme. Den simple, men effektive design sikrer en brugervenlig oplevelse, selv for dem, der måske ikke er teknisk kyndige.

Forbindelsen for denne internettradio er både stabil og pålidelig, hvilket er afgørende for streaming-service-elskere. Med et tryk på en knap bliver lytterne mødt med et multifacetteret udvalg af radiostationer fra hele verden.

Selvom Sangean DPR-39 ikke nåede helt til top i vores test, er det en radio der bestemt ikke bør overses. Dens kombination af kvalitet, portabilitet og brugervenlighed gør den til et stærkt valg for musikelskere, der ønsker en internettets lydtjenester lige ved hånden.

Fordele

 • Kompakt Design: Sangean DPR-39 har et lite og lett design, perfekt for reising eller for å ta med seg overalt inne i hjemmet.
 • Klar og Kraftig Lyd: Til tross for sin størrelse, leverer Sangean DPR-39 overraskende klar og kraftig lydkvalitet, noe som sørger for en god lytteopplevelse.
 • Forhåndsinnstillinger for Stasjoner: Radioen lar deg enkelt lagre dine favorittstasjoner med forhåndsinnstillinger, noe som gjør det raskt og enkelt å bytte mellom dine foretrukne radiokanaler.

Ulemper

 • Begrenset tilkoblingsmulighet: Sangean DPR-39 tilbyr ikke Bluetooth-tilkobling, som begrenser muligheten til å strømme musikk trådløst fra mobile enheter.
 • Liten skjerm: Radioen har en liten skjerm som kan gjøre det vanskelig for brukere å lese informasjon som vises, spesielt fra en avstand eller i dårlige lysforhold.

5. Tivoli Audio PAL+ BT

1999 NOK
2699 NOK
2699 NOK
2699 NOK
2890 NOK

Vi har testet Tivoli Audio PAL+ BT, og det står klart at denne internett-radioen byr på en blanding av stil og ytelse, som gjør den til et attraktivt valg for musikkelskere. Med sitt retroinspirerte design passer den perfekt inn i et hjem med sans for klassisk estetikk.

Lydkvaliteten imponerer med klar og balansert lyd, og med Bluetooth tilkobling, blir streaming av musikk en lek. DAB/DAB+/FM-tuner gir tilgang til et bredt spekter av radiostasjoner, og det innebygde batteriet sikrer at man kan ta med seg radioen overalt i hjemmet eller ut i hagen uten å være avhengig av en strømkilde.

Brukervennligheten til Tivoli Audio PAL+ BT er høy, med en intuitiv grensesnitt og en robust byggekvalitet som lover god holdbarhet. Selv om den kom på en femteplass i vår sammenligning, står det klart at denne modellen kan være den rette for de som setter pris på både design og funksjonalitet uten å måtte gå på kompromiss med lydkvaliteten. Som en radio som kombinerer både tradisjonelle og moderne trekk, fortjener Tivoli Audio PAL+ BT en solid anbefaling.

Fordele

 • Utmerket lydkvalitet: Tivoli Audio PAL+ BT tilbyr krystallklar lyd og førsteklasses akustikk, takket være sin høykvalitets full-range driver og avanserte tuning.
 • Bærbarhet: Denne internettradioen er kompakt og har et innebygdt oppladbart batteri, noe som gjør den perfekt for å ta med seg musikk og radio på farten.
 • Bluetooth-tilkobling: Tivoli Audio PAL+ BT kommer med Bluetooth-funksjonalitet, som betyr at du enkelt kan strømme din favorittmusikk trådløst fra din smarttelefon eller annen Bluetooth-enhet.

Ulemper

 • Pris: Tivoli Audio PAL+ BT kan være relativt dyr i forhold til andre internettradioalternativer på markedet, noe som kan være en ulempe for prisbevisste forbrukere.
 • Batterilevetid: Selv om Tivoli Audio PAL+ BT er utstyrt med en oppladbar batterifunksjon, har enkelte brukere rapportert om mindre tilfredsstillende batterilevetid enn forventet, noe som kan være upraktisk for de som ønsker å bruke radioen over lengre perioder uten tilgang til strøm.

6. Pinell North

2190 NOK
2190 NOK
2390 NOK
2690 NOK
2690 NOK
2990 NOK

Vi hadde gleden av å teste Pinell North, et tilbud på markedet for internettradioer, og den endte opp på en sjetteplass i vår grundige sammenligning. Designmessig scoret Pinell North godt med et moderne og stilrent utseende som enkelt kan passe inn i de fleste hjem.

Lydkvaliteten på denne modellen var ganske god, med klar lyd og tilstrekkelig bass som gir en behagelig lytteopplevelse. DAB+-funksjonen sørger for at man kan nyte radio i høy kvalitet, og med Bluetooth-funksjonen er det også enkelt å strømme egen musikk direkte fra smartenheter.

Brukervennligheten kunne imidlertid vært bedre. Vi erfarte at menyene kunne være litt krevende å navigere gjennom, og det tok noe tid å bli vant med brukergrensesnittet. Denne utfordringen kan det være verdt å merke seg for potensielle kjøpere som ikke er spesielt teknisk anlagt.

Til tross for sin posisjonering på sjetteplass, er Pinell North en solid internettradio som tilbyr mange av de funksjonene radioentusiaster ser etter. Den kan være et godt valg for de som ønsker god lydkvalitet og har tålmodighet til å lære seg systemet.

Fordele

 • Utmerket Lydkvalitet: Pinell North leverer krystallklar lyd, takket være sin avanserte lydteknologi og høykvalitets høyttalere.
 • Bruksvennlig Grensesnitt: Enkel navigasjon og et intuitivt brukergrensesnitt gjør det lett å finne og spille av favorittstasjonene dine uten problemer.
 • Stilig design: Med et moderne og elegant design, passer Pinell North perfekt inn i enhver husstand og tilfører et touch av stil til interiøret.

Ulemper

 • Begrenset tilkoblingsmuligheter: Pinell North støtter kanskje ikke alle de nyeste og mest populære tilkoblingsstandardene, noe som kan begrense brukernes mulighet til å strømme musikk fra visse enheter eller tjenester.
 • Middelmådig lydkvalitet: Noen brukere kan oppleve at lydkvaliteten ikke lever opp til forventningene, spesielt ved høyere volum eller om produktet sammenlignes med konkurrerende internettradioer i samme prisklasse.

7. Pinell Supersound 201

1590 NOK
1590 NOK
1590 NOK
1690 NOK
1690 NOK
1690 NOK
1695 NOK

Vi har grundig testet og sammenlignet Pinell Supersound 201 mot andre topmodeller på markedet, og det er klart at denne internettradioen har både sterke og svake sider. Etter å ha utforsket dens funksjoner og ytelse, landet den på en syvendeplass i vår rangering for årets beste internettradioer.

Den utmerker seg med en brukervennlig grensesnitt og et tiltalende skandinavisk design som vil passe godt inn i de fleste hjem. Lydkvaliteten er klar og behagelig, og enheten har en sterk mottakskvalitet som garanterer stabil tilkobling til dine favorittstasjoner på nettet.

På den annen side, kunne vi ønske oss flere avanserte funksjoner. Noen av de testete modellene tilbød mer tilpasningsmuligheter og et bredere utvalg av tilkoblingstyper, noe som gjør at Pinell Supersound 201 virker noe begrenset i forhold.

Men, for de som leter etter en enkel og effektiv måte å nyte internettbasert radio, leverer Supersound 201 en solid opplevelse. Den kombinerer brukervennlighet og god lydkvalitet, noe som gjør den til et fornuftig valg for de med mindre teknisk interesse eller behov.

Fordele

 • Utmerket lydkvalitet: Pinell Supersound 201 gir en klar og kraftfull lydopplevelse takket være sin avanserte akustiske design og kvalitetshøyttalere.
 • Stort utvalg av kanaler: Med DAB+, FM og Internettradio tilgang, tilbyr Pinell Supersound 201 et bredt spekter av radiostasjoner fra hele verden.
 • Enkel brukergrensesnitt: Apparatet har en intuitiv berøringsskjerm og en enkel meny som gjør det lett å finne og lagre favorittstasjonene dine.

Ulemper

 • Begrenset app-støtte: Pinell Supersound 201 kan ha begrensede app-muligheter, slik at ikke alle strømmetjenester og internettradio apper er kompatible eller tilgjengelige for enheten.
 • Ingen innebygd batteri: Med Pinell Supersound 201 må man enten være i nærheten av et strømuttak eller kjøpe et eksternt batteri, da den ikke har noe innebygd batteri for bærbar bruk.

8. JBL Tuner XL

1699 NOK
1749 NOK
1749 NOK
1749 NOK
1799 NOK
2805 NOK

Vi har grundig evaluert JBL Tuner XL og plassert den på 8. plass i vår sammenligning av toppmodellene på internettradio-markedet. Til tross for sin robuste design og tiltalende estetikk, støter dette apparatet på visse begrensninger som har påvirket dens plassering i vår test.

Den første tingen vi la merke til var den imponerende lydkvaliteten som er karakteristisk for JBL-produkter. Tuner XL leverer klar og kraftig lyd som passer godt til små til mellomstore rom. Den innebygde DAB/DAB+/FM-radiofunksjonen gir tilgang til et bredt spekter av radiostasjoner, noe som er et stort pluss for radioentusiaster.

Til tross for disse fordelene, fant vi at brukergrensesnittet ikke var like intuitivt som hos noen konkurrenter. Navigering gjennom menyer og innstillinger kan til tider virke kronglete, noe som kan være frustrerende for brukere som ønsker enkel og rask tilgang til deres favorittinnhold.

Batteryets ytelse er tilstrekkelig, men ikke banebrytende i forhold til andre modeller på markedet. Våre tester har vist at det er behov for forbedringer for å nå toppen av segmentet.

Selv om JBL Tuner XL har sterke sider, som lydkvaliteten og stasjonsutvalget, holdes den tilbake av sitt grensesnitt og gjennomsnittlig batterilevetid, noe som forklarer dens plassering i vår sammenligning av internettradioer.

Fordele

 • Kraftig lydkvalitet: JBL Tuner XL leverer imponerende og rik lyd i en portabel pakke, takket være JBLs kjente lydteknologi.
 • Lang batterilevetid: Med opptil 15 timers spilletid kan du nyte dine favorittradiostasjoner og spillelister hele dagen uten å bekymre deg for å måtte lade.
 • Innebygd DAB/DAB+/FM-radio: JBL Tuner XL gir deg tilgang til et bredt spekter av digitale og FM-radio stasjoner, noe som sikrer at du kan lytte til variert innhold uansett hvor du er.

Ulemper

 • Batterilevetid: JBL Tuner XL har en begrenset avspillingstid på batteri, noe som kan være en ulempe for de som ønsker å bruke radioen over lengre perioder uten å ha tilgang til en strømkilde.
 • Pris: Prisen på JBL Tuner XL kan oppfattes som høy i forhold til noen andre internett-radioer på markedet, noe som kan være en avskrekkende faktor for prisbevisste forbrukere.

Oftest Stilte Spørsmål om Internett-radio

Hva er internettradio?

Internettradio, eller nettradio, er en tjeneste som lar deg lytte til radiokanaler via internett. Man trenger ikke tradisjonell radio for å ta imot signalene, men kan bruke enheter som smarttelefoner, nettbrett, datamaskiner eller spesielle internettradioapparater.

Hvordan finner jeg stasjoner på internettradio?

Du kan finne internettradiostasjoner ved å bruke ulike apper og nettplattformer som TuneIn, iHeartRadio eller radioens egen nettjeneste. Søkefunksjoner gjør det lett å finne sjangere, spesifikke stasjoner eller programmer basert på dine interesser.

Er internettradio gratis?

Mange internettradio-stasjoner og tjenester er gratis å bruke, men noen krever abonnement for tilgang til premiuminnhold eller for å fjerne reklame.

Kan jeg lage min egen internettradiokanal?

Ja, det er mulig å lage din egen internettradiokanal ved hjelp av ulike streamingtjenester og programvare. Du må sørge for å ha rettigheter til musikken du spiller og følge eventuelle regler for kringkasting.

Hvordan er lydkvaliteten på internettradio sammenlignet med FM-radio?

Lydkvaliteten på internettradio kan være svært høy, spesielt hvis stasjonen sender i høy bitrate. Noen internettradiostasjoner tilbyr også strømming i HD- eller såkalt lossless-kvalitet. Generelt kan man si at lydkvaliteten på internettradio kan være bedre enn FM, forutsatt en stabil og rask internettforbindelse.

Konklusjon: Beste Internettradio

Avslutningsvis er det tydelig at JBL Tuner 2 har etablert seg som den beste internettradioen på markedet. Med sin kombinasjon av overlegen lydkvalitet, robust design og brukervennlig grensesnitt, har den overgått konkurrentene. Tilgjengeligheten av DAB+, FM og Bluetooth-tilkobling gir et bredt spekter av lyttealternativer, og det innebygde oppladbare batteriet sørger for bekvemmelighet og portabilitet.

JBL Tuner 2 viser seg å være et ideelt valg for dem som leter etter en allsidig og pålitelig internettradio som kan levere kvalitetsunderholdning i mange ulike sammenhenger. Enten hjemme, på kontoret eller på farten, har JBL Tuner 2 potensialet til å oppfylle og overgå forventningene til alle som verdsetter god lyd og moderne funksjonalitet. Denne radioen fortjener absolutt oppmerksomheten til musikkelskere og teknologi entusiaster overalt.

Product Image

JBL Tuner 2

Author image of David

David Berggren

David Berggren er en allsidig forfatter og entusiast innen teknologi, trening og gadgets. Med en sterk lidenskap for å utforske og dele de nyeste innovasjonene og produktene innenfor disse områdene, har David blitt en pålitelig kilde for alle som søker å forbedre sin livsstil.

David har en imponerende bakgrunn innen teknologiverdenen og har fulgt utviklingen av nye teknologier fra første rad. Han har skrevet om alt fra smarte hjemløsninger og bærbar teknologi til avanserte AI-systemer. Hans evne til å forklare komplekse tekniske konsepter på en enkel og forståelig måte har gjort ham til en populær skribent og influencer innen tech-samfunnet.

I tillegg til sin tekniske ekspertise er David en dedikert treningsentusiast. Han har delt sine erfaringer og kunnskap om trening, helse og kosthold på en måte som har inspirert og hjulpet folk med å nå treningsmålene sine. Gjennom utforsking av ulike treningsmetoder, dietter og helsevaner har David blitt et forbilde for de som søker en sunn og aktiv livsstil.

Når det kommer til gadgets og dingser, har David en nese for det nyeste og beste. Han har anmeldt alt fra bærbare datamaskiner og smarttelefoner til kjøkkenutstyr og utendørsutstyr. Hans grundige og ærlige vurderinger har hjulpet mange med å ta veloverveide kjøpsbeslutninger og unngå produkter som ikke innfrir forventningene.
testy.no logo
Utforsk testvinnere og velg med tillit!
Informasjon
Ansvarlig utgiver:
Top Notch Leads
Org nr: C 98958
Innholdet på dette nettstedet inkluderer sponsede annonser, som ikke påvirker vår evaluering i anmeldelsene.
© 2024 Top Notch Leads