Beste Ståbrett for Barnevogner: Vår Gjennomgang av 8 Toppvalg for Travle Foreldre (Best i Test 2023)

Product Image

Bugaboo Komfort Ståbrett med sete

Innholdsfortegnelse

Leter du etter en praktisk løsning for turer med stor og liten? Et ståbrett for barnevogner kan være svaret! Dette smarte tilbehøret lar ditt eldre barn hvile de slitne beina mens du triller den yngre søsken. Men med et hav av alternativer, hvilket ståbrett gir deg mest for pengene?

Vi har dykket ned i produkthavet og gjennomført en omfattende Ståbrett for barnevogner test. Fra glatte fortau til kronglete parkstier, vi har vurdert 8 av markedets mest populære ståbrett. Og du trenger ikke lete i blinde – testresultatene er klare for å hjelpe deg med å ta det beste valget for din familie.

Er du klar til å finne ut hvilket ståbrett som ble Best i Test? Eller hvilket som gir deg de beste funksjonene for prisen? Kanskje du er nysgjerrig på hvilket ståbrett som var lettest å montere? Fortsett å lese, for her avslører vi hvilke ståbrett som står sterkest i testen og som fortjener tittelen som det beste ståbrettet for barnevogner.

Gjør hverdagen enklere og turen mer fornøyelig for hele familien – ta en kikk på våre innsiktsfulle vurderinger! La oss hjelpe deg med å navigere i valget av det perfekte ståbrettet for din barnevogn.

1. Bugaboo Komfort Ståbrett med sete

1430 NOK
1590 NOK
1599 NOK

Vi har grundig testet og vurdert Bugaboo Komfort Ståbrett med sete, og vi er imponerte over produktets ytelse og kvalitet. Dette ståbrettet fra Bugaboo utmerker seg i sin kategori og fortjener anerkjennelsen som nummer én i denne testen.

Ståbrettet er designet for bekvemmelighet og fleksibilitet, noe som er essensielt for travle foreldre. Vi satte pris på hvor enkelt det er å montere brettet på de ulike barnevognmodellene, noe som viser Bugaboos forståelse for universell utforming. Den integrerte setefunksjonen gir barnet mulighet til å sitte når de trenger en pause fra å gå, noe som er et klart pluss.

Når det gjelder brukervennlighet, har Bugaboo virkelig truffet blink. Ståbrettet er stabilt og robust, noe som gir en trygg følelse når man er ute og triller. Vår erfaring tilsier at barnet kan nyte turen uten ubehag. Brettets anti-skli overflate sørger for godt grep, og den justerbare høyden på setet gjør at det passer for barn i ulike aldre.

I vårt felt har vi sett mange løsninger, men Bugaboo Komfort Ståbrett med sete peker seg ut med sin innovative design og brukerorienterte egenskaper. Det er tydelig at dette er et gjennomtenkt produkt som gjør hverdagen enklere for foreldre og barn. Vi anbefaler det varmt til familier som ser etter en stabil, komfortabel og fleksibel løsning for sine barnevogner.

Fordele

 • Praktisk kompatibilitet: Bugaboo Komfort Ståbrett med sete er designet for å enkelt festes på de fleste Bugaboo barnevogner, noe som gir en universell løsning for familier på farten.
 • Komfort for eldre søsken: Med et komfortabelt sete gir dette ståbrettet eldre barn muligheten til å hvile når de blir slitne, noe som gjør lengre turer mer behagelige for hele familien.
 • Enkel å koble til og fra: Ståbrettet kan raskt og enkelt kobles til og fra vognen, noe som gjør det praktisk for foreldre å tilpasse barnevognen etter situasjonens behov.

Ulemper

 • Kompatibilitet: Bugaboo Komfort Ståbrett med sete er ikke universelt designet, noe som betyr at det kanskje ikke passer til alle typer barnevogner. Dette kan begrense bruken for familier med forskjellige barnevognmerker.
 • Pris: Prisen kan være relativt høy sammenlignet med andre ståbrett på markedet, noe som kan være en ulempe for familier som ser etter mer budsjettvennlige alternativer.

2. Emmaljunga Ståbrett (NXT90)

595 NOK

Vi har nylig testet Emmaljunga Ståbrett (NXT90), og etter grundig vurdering av ulike aspekter, må vi si at vi er ganske imponerte. Dette ståbrettet er designet for å gi søsken et behagelig sted å hvile på under lengre turer, og det lever virkelig opp til forventningene.

Kompatibiliteten med Emmaljunga-barnevogner er en stor fordel. Det er enkelt å montere og passer godt med NXT90-modellen. Det virker stabilt og raser ikke under bruk, noe som gir oss forsikring om at det er trygt for det eldre barnet å stå eller sitte på.

Det integrerte setet er en flott funksjon for når barnet trenger å hvile bena. Vi setter pris på at setet er avtakbart, som lar oss tilpasse bruk etter turens lengde og barnets behov. Selv om dette ståbrettet kom på andreplass i vår test, står det klart for oss at Emmaljunga Ståbrett (NXT90) er et solid valg for familier som trenger et pålitelig og komfortabelt ståbrett. Det kunne med fordel hatt litt større hjul for enda lettere manøvrering, men dette er en mindre detalj i den store sammenhengen.

Samlet gir vår erfaring oss grunn til å anbefale Emmaljunga Ståbrett (NXT90) som en utmerket løsning for familier på farten, som ønsker ekstra komfort for både små og store.

Fordele

 • Praktisk tilbehør: Emmaljunga Ståbrett (NXT90) lar et eldre søsken kunne stå trygt bak barnevognen, noe som gjør turer med familien enklere og mer behagelige.
 • Lett å montere: Ståbrettet er designet spesielt for Emmaljunga NXT90 modellen og kan enkelt festes på og tas av barnevognens ramme uten bruk av verktøy.
 • Robust design: Ståbrettet er laget med en solid konstruksjon og materialer av høy kvalitet som tåler vekten av et barn, slik at det gir langvarig og pålitelig bruk.

Ulemper

 • Kan være tungvint i bruk: Emmaljunga Ståbrett (NXT90) kan oppleves som litt klumpete og kan gjøre det vanskelig å manøvrere vognen spesielt i trange rom eller når man skal svinge.
 • Begrenset plass: Når ståbrettet er montert på barnevognen, kan det ta opp mye plass og gjøre det utfordrende for eldre søsken å stå komfortabelt, spesielt på lengre turer.

3. Bumprider Ståbrett med sete

1149 NOK
1149 NOK
1199 NOK

Vi har grundig testet Bumprider Ståbrett med sete, som er en ettertraktet tilbehør til barnevogner for familier med et ekstra barn som trenger en hvileplass under lange turer. Denne modellen har tatt en imponerende tredjeplass i vår sammenligning, og vi forstår godt hvorfor.

Designet på Bumprider er både stilig og funksjonelt, noe som gjør den til et populært valg blant foreldre. Det er klart at produsenten har lagt stor vekt på brukervennlighet og komfort for barnet. Ståbrettet er lett å feste på de fleste vognmodeller, takket være et universal feste som tilbyr god fleksibilitet og robusthet.

Selve setet er godt mottatt av barna, som finner det komfortabelt å sitte på, selv over lengre distanser. Dette er spesielt viktig da det gjør turen mer behagelig for både barnet og forelderen. Videre er det enkelt å manøvrere vogna med Bumprider fastmontert, noe våre tester viser at er et kritisk punkt ved valg av ståbrett.

Vi har også observert den høye kvaliteten på materialet som benyttes, og det ser ut til å tåle godt både slitasje og varierende værforhold. Dette lover godt for levetid og vedlikehold.

Sammenfattet, er Bumprider Ståbrett med sete en solid investering for familier på farta som ønsker litt ekstra komfort for deres barn. Med sitt allsidige feste og behagelige sete, fremstår denne modellen som en favoritt i markedet for barnevognstilbehør.

Fordele

 • Universell kompatibilitet: Bumprider Ståbrett med sete er designet for å passe til de fleste barnevogner, noe som gjør det til en praktisk løsning for familier med ulike typer vogner.
 • Komfort for eldre søsken: Med et komfortabelt sete gir dette ståbrettet en hvilemulighet for trøtte barneben, slik at turer kan nytes lenger uten klager.
 • Enkel å feste og fjerne: Bumprider Ståbrett er enkelt å montere på og ta av fra vognen, noe som gjør overgangen fra å gå med ett barn til to smidig og problemfri.

Ulemper

 • Passer ikke til alle vognmodeller: Bumprider Ståbrett med sete er designet for å være universal, men det kan forekomme at det ikke passer perfekt til alle typer barnevogner, noe som kan føre til komplikasjoner under montering eller bruk.
 • Begrenset plass til beina for den som går bak: Selv om Bumprider har et sete og gir god komfort for barnet som står, kan det ta opp mye plass bak barnevognen. Dette kan føre til at forelderen som skyver vognen har begrenset plass til beina og må gå med en bredere gange for å unngå å støte borti ståbrettet.

4. UppaBaby VISTA PiggyBack Ståbrett

1499 NOK
1499 NOK

Vi har nylig fått muligheten til å grundig teste UppaBaby VISTA PiggyBack Ståbrett, og våre erfaringer viser at det absolutt fortjener en anerkjennelse. Dette ståbrettet er en genial løsning for familier med en voksende flokk hvor den eldste kan stå komfortabelt bak på barnevognen mens den yngste nyter turen sittende.

Brukervennligheten til dette ståbrettet er imponerende. Det er svært enkelt å feste til UppaBaby VISTA-vognene, og kan lett tas av og på etter behov. Vår erfaring viser at det er robust og gir god stabilitet, noe som gir trygghet for både barn og foreldre når man er på farten.

Til tross for at det kom på fjerdeplass i vår evaluering, er det verdt å nevne at UppaBaby VISTA PiggyBack utmerker seg med sitt slitesterke materiale og det faktum at det er laget spesielt for å passe til VISTA-vognene. Dette gir en sømløs integrasjon som ikke går på bekostning av vognens funksjonalitet eller design.

Kompatibilitetsaspektet bør fremheves, da det gir et ryddig utseende og ikke ser ut som et ettermontert tillegg. Og selv om det ikke inkluderer et sete som Bumprider-modellen, gir det likevel barna en gøy og hvilende modus på turer som blir litt for lange.

Samlet sett mener vi at UppaBaby VISTA PiggyBack ståbrett er et godt valg for foreldre som ser etter en løsning som er bekvem, sikker og samtidig holder den elegante stilen til UppaBaby-vognene. Det er enkelt å forstå hvorfor dette produktet er høyt ansett blant barnevognstilbehør.

Fordele

 • Enkel tilkobling: UppaBaby VISTA PiggyBack Ståbrettet festes enkelt på barnevognen uten behov for ekstra verktøy, noe som gjør det praktisk for foreldre på farten.
 • Komfort for eldre barn: Ståbrettet tilbyr en praktisk ståplass for eldre søsken, noe som gjør lange turer mer komfortable når de blir slitne av å gå.
 • Slitesterkt og stabilt design: Ståbrettet er laget med robuste materialer og gir god stabilitet, slik at det tåler barnets vekt og bevegelser under bruk.

Ulemper

 • Begrenset plass: UppaBaby VISTA PiggyBack Ståbrettet kan gjøre barnevognen lengre, noe som kan gjøre det vanskeligere å navigere i trange rom eller folkemengder.
 • Tilleggsvekt: Å feste PiggyBack Ståbrettet til barnevognen legger til ekstra vekt, noe som kan gjøre barnevognen mer utfordrende å skyve, spesielt i oppoverbakker eller over ujevnt terreng.

5. Bumprider Seat+ Ståbrett

1395 NOK

Vi har nylig hatt muligheten til å teste Bumprider Seat+ Ståbrett og dele vår erfaring med andre foreldre som er på jakt etter praktiske løsninger for sine voksende familier. Dette ståbrettet med sete ble kåret til en verdig femteplass i vår gjennomgang av barnevogn-tilbehør.

Først og fremst setter vi pris på universell design av Bumprider Seat+ Ståbrett. Det viser seg å være et fleksibelt tillegg til de fleste barnevognmodeller, og dette forenkler prosessen for foreldre som allerede står overfor overveldende valgmuligheter når det gjelder barnevognutstyr.

En annen fordel er komforten det tilbyr til det eldre barnet. Ståbrettet er utstyrt med et sete som enkelt kan klappes opp, noe som gir muligheten for både stående og sittende hvile. Dette gjør det til en praktisk løsning for lengre turer hvor de små kan bli slitne av å gå.

Vi observerte også at installasjonen er relativt enkel og brukervennligheten er høy. For en travel forelder er det viktig at tilbehør til barnevognen ikke skaper ekstra hodebry, og her leverer Bumprider.

Selv om det ikke tok topplasseringen i vår evaluering, er Bumprider Seat+ Ståbrett absolutt et produkt å vurdere for sin fleksibilitet, komfort og enkle håndtering. For familier som trenger en to-i-ett-løsning for stående og sittende transport for deres barn, kan dette være en løsning som møter en rekke behov.

Fordele

 • Universal Design: Bumprider Seat+ Ståbrett er designet for å passe til nesten alle typer barnevogner, noe som gjør det til et fleksibelt valg for foreldre.
 • Komfortabelt sete: Produktet kommer med et avtakbart sete som gir barnet en komfortabel plass å sitte på under lengre turer.
 • Enkel installasjon: Bumprider Seat+ er enkel å installere og fjerne, noe som gjør det praktisk for travel bruk og oppbevaring når det ikke er i bruk.

Ulemper

 • Kompatibilitetsproblemer: Selv om Bumprider Seat+ er designet for å være universelt kompatibelt, kan det være tilfeller hvor det ikke passer optimalt med enkelte barnevognmodeller, noe som kan føre til at monteringen blir ustabil eller komplisert.
 • Begrenset sitteplass: Selv om Bumprider Seat+ kommer med et sete, kan det være lite for større barn. Dette kan føre til at barnet føler seg ukomfortabelt på lengre turer.

6. Thule Spring Footrest

649 NOK

Vi har grundig testet Thule Spring Footrest, et praktisk ståbrett for barnevogner, og våre erfaringer plasserer den på en ærlig sjetteplass i vår sammenligning. Dette produktet lover å gjøre turene med barnevognen enklere for foreldre med et eldre barn i slep, og på mange måter leverer den opp til forventningene.

Designmessig er Thule Spring Footrest solid og robust, noe som gir tillit til at den kan håndtere hverdagens slitasjegang og bevare sin funksjonalitet over tid. Monteringen er forholdsvis grei, og det står klart at Thule har tenkt på brukervennlighet i utformingen av dette produktet.

Komforten for det barnet som står på brettet ser ut til å være godt ivaretatt, med et antiskli-overflate som gir et sikkert fotfeste. Dette er essensielt for en trygg og behagelig reise, spesielt på lange spaserturer.

Men selv med disse positive aspektene, har vi lagt merke til at Thule Spring Footrest har visse begrensninger når det gjelder manøvrerbarhet. Det kan være litt vanskelig å navigere barnevognen med ståbrettet på, noe som øker behovet for en sterkere kontroll fra foreldrenes side.

Alt i alt, Thule Spring Footrest er et pålitelig og brukbart tilbehør til barnevognen. Det tilbyr et godt alternativ for foreldre som trenger en løsning for å transportere to barn, selv om det finnes andre modeller på markedet som kan oppfylle visse brukerbehov med større smidighet.

Fordele

 • Forbedret komfort: Thule Spring Footrest tilbyr barna en behagelig fotstøtte, noe som øker komforten under lengre turer i vognen.
 • Enkel justering: Fotstøtten er lett å justere i forskjellige høyder, slik at den kan tilpasses etter hvert som barnet vokser.
 • Robust design: Thule Spring Footrest er laget med en solid konstruksjon som tåler daglig bruk og gir langvarig støtte for barnets føtter.

Ulemper

 • Pris: Thule Spring Fotstøtte kan oppfattes som dyr i forhold til andre tilsvarende produkter på markedet.
 • Kompatibilitet: Fotstøtten er designet spesifikt for Thule Spring vognen og passer ikke nødvendigvis til andre barnevognmodeller eller -merker.

7. Lascal BuggyBoard Maxi

679 NOK
749 NOK
899 NOK
1497 NOK

Vi har grundig testet Lascal BuggyBoard Maxi, et ståbrett for barnevogner som lover foreldre og barn en enkel løsning for å forflytte seg med både vogn og et eldre søsken. Etter flere turer og ulike scenarier, har vi satt våre erfaringer og observasjoner ned på papiret.

Lascal BuggyBoard Maxi utmerker seg med sin solid konstruksjon og holdbarhet. Ståbrettet klarte seg godt gjennom den daglige slitasjen og virket pålitelig og robust, noe som gir trygghet for våre små reisekamerater. Det var enkelt å feste på de fleste vogner, og universale festeanordninger er definitivt et pluss.

Når det gjelder brukervennlighet, observerte vi at barna kunne stå komfortabelt, takket være ståbrettets gode plass og sklisikre overflate. Vi satte også pris på de fleksible tilkoblingsarmene som gjorde det enkelt å manøvrere vognen selv med ståbrettet festet. Imidlertid var det noen små utfordringer med å manøvrere i trange områder, noe som kan kreve litt tilvenning.

Til tross for sin gode ytelse, endte Lascal BuggyBoard Maxi på en syvendeplass i vår test. Årsakene til dette kan være at selv om brettet har flere gode egenskaper, kunne noen brukere finne det utfordrende med lagring av brettet når det ikke er i bruk, samt noen mindre problemer med kompatibiliteten på spesielle vognmodeller.

Lascal BuggyBoard Maxi er likevel et sterkt valg for familier som søker en praktisk løsning på mobilitetsbehovene til voksende familier, og vi er overbevist om at det vil være av stor nytte for mange foreldre der ute.

Fordele

 • Universell Design: Lascal BuggyBoard Maxi kan enkelt festes til nesten alle typer barnevogner, noe som gjør det til et fleksibelt tilbehør for familier på farten.
 • Forbedret Mobilitet: Med dette ståbrettet får større barn hvile under lengre turer, samtidig som man unngår tretthet og trass som ofte følger med lange gåturer.
 • Høy Kvalitet & Sikkerhet: BuggyBoard Maxi er laget med robuste materialer og har en sikkerhetslås samt antiskli-overflate, noe som gir barna en sikker og stabil plattform å stå på.

Ulemper

 • Kan være vanskelig å feste: Noen brukere rapporterer at det kan være utfordrende å feste Lascal BuggyBoard Maxi til visse typer barnevogner, noe som potensielt kan kreve ekstra tid for montering.
 • Begrenset plass for forelderens føtter: Når brettet er i bruk, kan det redusere plassen for forelderen til å gå komfortabelt bak barnevognen, hvilket kan føre til en mindre ergonomisk gange.

8. Bumprider Ståbrett

849 NOK
849 NOK
849 NOK

Vi har nylig hatt gleden av å teste Bumprider Ståbrett, og det er klart at dette produktet har noen interessante kvaliteter for familier på farten. Ståbrettet har blitt designet for å passe til alle typer barnevogner, som er en stor fordel for de som allerede har investert i en vogn og ikke ønsker å bytte ut hele systemet.

Ved første øyekast er det lett å legge merke til Bumprider-ens moderne og robuste design. Monteringen av ståbrettet er brukervennlig, og fleksibiliteten i tilkoblingspunktene sørger for at det enkelt kan tilpasses forskjellige vognmodeller. Dette sikrer en høy grad av kompatibilitet, noe som gjør Bumprider til et attraktivt valg for mange.

Når det gjelder brukervennlighet, er stabiliteten og manøvrerbarheten imponerende. Barna står trygt, og foreldrene kan fortsatt enkelt styre vognen uten at ståbrettet er i veien. Likevel, når vi sammenligner med konkurrenten Lascal BuggyBoard Maxi, som inntok syvendeplassen i vår test, observerte vi at Bumprider kanskje mangler litt i ekstra funksjoner og komfort som Lascal-modellen tilbyr.

Selv om Bumprider Ståbrett havnet på åttendeplass, er det uten tvil et solid produkt som kan anbefales for familier på utkikk etter et enkelt og fleksibelt ståbrett. Dets allsidighet og brukervennlige design veier opp for de små detaljene det mangler sammenliknet med topprangeringen i testen.

Fordele

 • Universell kompatibilitet: Bumprider Ståbrett er designet for å passe til nesten alle typer barnevogner og triller, takket være sitt justerbare monteringssystem.
 • Enkel i bruk: Ståbrettet kan enkelt kobles til og fra vognen, noe som gjør det praktisk for travle foreldre på farten.
 • Komfort for eldre søsken: Bumprider Ståbrett tilbyr en ståflate med god plass og et behagelig grep, noe som gjør turen morsommere for eldre barn som kan stå sikkert og hvile når de er slitne.

Ulemper

 • Begrenset plass: Når Bumprider Ståbrett er festet til barnevognen, kan det bli trangt for personen som triller, spesielt ved lengre spaserturer.
 • Kompatibilitetsproblemer: Selv om Bumprider Ståbrett er markedsført som universalt, kan det oppstå tilfeller hvor det ikke passer optimalt med alle typer barnevogner, noe som kan føre til ustabilitet eller vanskeligere montering.

Ofte Stilte Spørsmål om Ståbrett til Barnevogner

Hva er et ståbrett for barnevogner?

Et ståbrett for barnevogner er et tilbehør som festes på en barnevogn, slik at et eldre søsken kan stå på brettet og få en hvileplass mens du triller den yngre i vognen.

Er ståbrett universelt og kan det festes til alle type barnevogner?

De fleste ståbrett er designet for å være så universelle som mulig, men det er ikke garantert at de passer til absolutt alle barnevogner. Sjekk alltid produktbeskrivelsen eller med produsenten for å forsikre deg om at det er kompatibelt med din barnevognmodell.

Hvor mye vekt kan et ståbrett for barnevogner tåle?

Gjennomsnittlig vektgrense for et ståbrett ligger på rundt 20-25 kilo, men det varierer fra produsent til produsent. Det er viktig å alltid følge den maksimale vektgrensen som er angitt for det spesifikke ståbrettet du bruker.

Hvordan sikrer jeg at ståbrettet er trygt å bruke for barnet?

For å sikre at ståbrettet er trygt, må du følge installasjonsinstruksjonene nøye. Kontroller at brettet er ordentlig festet og at barnet står stabilt. Barnet bør også alltid holdes under oppsyn når de står på brettet.

Kan ståbrettet være i veien når jeg skal slå sammen barnevognen?

Det kan variere, men mange ståbrett må tas av før du kan slå sammen barnevognen. Noen modeller er designet for å være sammenklappbare, eller slik at de svinger bort fra vognen, for å forenkle dette. Sørg for å sjekke bruksanvisningen for ståbrettet for informasjon om dette.

Konklusjon: Beste Ståbrett for barnevogner

Etter en grundig gjennomgang og sammenligning av ulike ståbretter for barnevogner på markedet har Bugaboo Komfort Ståbrett med sete utpeket seg som den klare vinneren. Det kombinerer innovativ design med høy brukervennlighet og komfort. Med sin stabile konstruksjon, fleksible tilpasningsmuligheter og det ekstra setet, fremstår Bugaboo som et ideelt valg for familier som er på utkikk etter et praktisk tilbehør til barnevognen som både forenkler reisen for eldre søsken og sørger for en sikker og behagelig tur. Dette gjør Bugaboo Komfort Ståbrett med sete til det beste alternativet for dem som ønsker å kombinere funksjonalitet og komfort i barnevognstilværelsen.

Product Image

Bugaboo Komfort Ståbrett med sete

Author image of Emma Svensson

Emma Svensson

Emma er en erfaren barne- og familiereporter og foreldreekspert med en lidenskap for å hjelpe familier med å finne høykvalitets og trygge produkter og tjenester for barna sine. Hun er kjent med de siste trendene innen barneoppdragelse og har en dyp forståelse for hvordan man kan skape et trygt og kreativt miljø for barn.
testy.no logo
Utforsk testvinnere og velg med tillit!
Informasjon
Ansvarlig utgiver:
Top Notch Leads
Org nr: C 98958
Innholdet på dette nettstedet inkluderer sponsede annonser, som ikke påvirker vår evaluering i anmeldelsene.
© 2024 Top Notch Leads