Beste Smartklokke for barn: Vi har testet 7 ledende produkter på markedet (Best i Test 2023)

Product Image

Xplora XGO3

Innholdsfortegnelse

Vet du at en Smartklokke for barn er en smart enhet designet for å holde barna dine trygge? Med GPS-sporing, nødanrop funksjoner og foreldrekontroll, kan disse klokkene gi deg ro i sinnet du trenger i dagens digitale verden. Vi har netttopp fullført en omfattende Smartklokke for barn test, og har anmeldt 7 av de mest populære modellene på markedet.

Vårt mål er å hjelpe deg med å finne den beste Smartklokke for barn som passer til dine behov og budsjett. Vi har testet hver modell omhyggelig, vurdert deres funksjoner, brukervennlighet, og selvfølgelig, sikkerhet. Hvem ble Best i Test i vår sammenligning av smartklokker for barn? Fortsett å lese for å finne ut!

Hver dag kommer det nye produkter og teknologier på markedet, og vi forstår at det kan være vanskelig å holde følge med. Derfor har vi gjort det harde arbeidet for deg. Få de siste oppdateringene på hva som er best i vår Smartklokke for barn test og gjør det riktige valget for barnet ditt i dag. Sikkerhet kombinert med teknologi har aldri vært mer spennende!

1. Xplora XGO3

Etter vår grundige testing og sammenligning var det ingen tvil om at Xplora XGO3 skiller seg ut som den beste smartklokken for barn på markedet i 2023. Vår klare favoritt scorer høyest på blant annet brukervennlighet, funksjonalitet og sikkerhet.

Det første som slår oss med Xplora XGO3-klokken er dens kraftige byggekvalitet, kombinert med et tiltalende design som barna elsker. Den er robust nok til å overleve lek og løping, samtidig som den er stilig nok til at barna vil vise den frem til vennene sine med stolthet.

Et annet sterkt punkt med Xplora XGO3 er dens imponerende funksjonalitet. Fra GPS-sporing til spill og pedagogiske apper, tilbyr denne smartklokken en rekke praktiske og underholdende funksjoner som barna elsker. For oss som foreldre er den store bonusen sikkerhetsaspektet. GPS-sporingen betyr at vi alltid vet hvor barna våre er, og vi har full kontroll over hvem de kan ringe eller motta samtaler fra.

Alt i alt er Xplora XGO3 toppmodellen når det gjelder smartklokker for barn. Med sin robusthet, brukervennlighet og sikkerhet er den en utvilsom favoritt blant barna så vel som foreldrene.

Fordele

 • Sikkerhetsfunksjoner: Xplora XGO3 smartklokke for barn kommer med innebygde sikkerhetsfunksjoner som GPS-sporing og SOS-knapp, noe som gir foreldre ekstra ro i sinnet når barna er ute og leker.
 • Vanntett design: Denne smartklokken er IP68 klassifisert, noe som betyr at den er tåler vann og støv. Barnet kan bruke klokken mens de svømmer eller leker i regnet uten å bekymre seg for at den skal bli ødelagt.
 • Robust konstruksjon: Xplora XGO3 er laget med tanke på barns aktive livsstil. Den er bygget for å tåle støt og støt, og har en ripebestandig skjerm, noe som gjør den ideell for daglig bruk.
 • Ulemper

 • Begrenset batterilevetid: Xplora XGO3 har en begrenset batterilevetid. Du trenger kanskje å lade den hver natt, avhengig av bruken.
 • Kun støtter 3G-nettverk: Xplora XGO3 støtter bare 3G-nettverk, som kan være litt forældet sammenlignet med 4G og 5G som mange andre enheter støtter.
 • 2. Xplora X6Play

  Under kategorien Xplora XGO3 har vi grundigt testet produkterne og rangerede særligt Xplora X6Play højt. Vi er eksperter inden for denne branche og har fokus på brugervenlighed, funktionalitet, og sikkerhed i vores vurdering.

  Xplora X6Play er et produkt, der virkelig skilte sig ud. Dette er en smartklokke for barn med utroligt mange fængslende funktioner. Den har en letforståelig brugerflade, hvilket er afgørende for børns evne til at anvende produktet. Ikke nok med det, smarturets fremragende stregkode scanner-funktion letter betalingsprocessen og gør det sikkert for børnene at administrere deres lommepenge.

  Vi var også imponerede over GPS-sporets præcision, som konstant opdaterer barnets lokation. Dette er en vigtig sikkerhedsforanstaltning især når dette produkt er designet til brug af børn. Derudover er urets vandtætte funktion en reel fordel, da børn kan bære det i regn eller under leg uden frygt for skader.

  Samlet set er Xplora X6Play en fremragende smartklokke for barn. På trods af at det kun kom i 2. plads i vores test, overgik det vores forventninger på mange områder og er et solidt valg for forældre, der ønsker at give deres børn en sikker, sjov og teknologisk smart enhed.

  Fordele

 • Sikkerhet og plassering: Xplora X6Play har GPS-plassering som gir foreldrene mulighet til å holde øye med barnet sitt, og sikrer barnets sikkerhet.
 • Kommunikasjon: Denne smartklokken for barn støtter stemmesamtaler og tekstmeldinger, noe som gir en enkel kommunikasjonsmetode for barn og foreldre.
 • Robust og holdbart design: Xplora X6Play er laget med høykvalitetsmaterialer som sikrer holdbarheten og evnen til å tåle slips og fall, noe som gjør den ideell for aktive barn.
 • Ulemper

 • Kort batterilevetid: Noen brukere har rapportert at Xplora X6Play har en kort batterilevetid, noe som kan være problematisk hvis barnet ditt er på lange turer og ikke har mulighet til å lade enheten igjen.
 • Styrer i minne: Xplora X6Play har ikke mye internminne, noe som begrenser lagringskapasiteten for apper, bilder og annet data. Dette kan være frustrerende for brukerne.
 • 3. Forever See Me

  380 NOK
  431 NOK
  629 NOK
  849 NOK

  Vi har sett nærmere på den tredjeplasserte smartklokken for barn i denne testen, nemlig Forever See Me. Den første faktoren som imponerte oss var dens robuste design som tåler barnas lek og moro. Det er alltid en stor fordel når det kommer til barneelektronikk.

  Når det gjelder funksjonaliteten, gir Forever See Me trygghet til foreldrene med en GPS-sporingsfunksjon. I tillegg tilbyr den en toveis kommunikasjonsfunksjon som lar barnet ringe forhåndsprogrammerte numre.

  Men det er underholdningsfunksjonene som virkelig blåser oss bort. Med innebygd kamera kan barna gjøre smartklokken til et kreativt verktøy, og den har også morsomme spill for å holde dem engasjerte.

  På tross av alle de kule funksjonene, er brukervennligheten til Forever See Me imponerende enkel, noe som gjør den til et utmerket valg for yngre barn.

  Batterilevetiden på dette smarturet er også bemerkelsesverdig. På én enkelt lading, vil uret kunne fungere i flere dager, en viktig faktor som må vurderes når det kommer til barneprodukter.

  Basert på vår erfaring, kan vi trygt si at Forever See Me er en solid og pålitelig smartklokke for barn, utstyrt med en god blanding av sikkerhetsfunksjoner og underholdningsmuligheter.

  Fordele

 • Lett å bruke: Forever See Me smartklokke for barn er designet med et brukervennlig grensesnitt som barnet ditt kan bruke uten problemer.
 • Sikkerhetsfunksjoner: Denne smartklokken kommer med GPS for å spore barnets plassering og SOS-knapp for nødstilfeller, noe som gir ekstra sikkerhet for barnet ditt.
 • Holdbarhet: Forever See Me smartklokke er laget av robuste materialer som tåler barnets daglige aktiviteter og lek.
 • Ulemper

 • Begrenset batterilevetid: Forever See Me-smartklokken for barn kan ha en kort batterilevetid, noe som betyr at den må lades opp jevnlig, og kan derfor være utilgjengelig når barnet trenger den mest.
 • Ingen GPS-sporing: Forever See Me-smartklokken for barn tilbyr ikke GPS-sporingsfunksjon. Dette kan være en betydelig ulempe for foreldre som ønsker å overvåke barnets plassering for sikkerhetsformål.
 • 4. Garett Kids

  1080 NOK

  Vi hadde muligheten til å teste Garett Kids smartklokke, en av de mest populære smartklokkene for barn på markedet. Produktet kom på fjerde plass i vår rangering, men det er absolutt verdt oppmerksomheten din.

  Et høydepunkt er det holdbare designet og slitesterke materialene som brukes. Garett Kids smartklokke er designet for å tåle den lekne naturen til barn, noe som gjør den ideell for unge bærere. Vi fant også sporingsteknologien meget pålitelig, slik at foreldre kan ha ro i sinnet når det kommer til barnets sikkerhet.

  Programvarefunksjonene til denne smartklokken er imponerende. Den har en mengde appintegrasjoner og innebygget GPS for kontinuerlig sporing. Dessuten er oppsettet enkelt, og grensesnittet er intuitivt, slik at barn lett kan bruke det.

  Imidlertid, mens batterilevetiden er adekvat, er det rom for forbedring. Garett Kids kan definitivt dra nytte av lengre batterilevetid for å forbedre brukeropplevelsen.

  Alt i alt er vi fornøyde med Garett Kids smartklokke. Den balanserer funksjonalitet med brukervennlighet, noe som gjør den til en robust og praktisk følgesvenn for barna. En smartklokke er en god investering for barns komfort og foreldrenes sjelefred. Og med denne smartklokken, leverer Garett en god avtale.

  Fordele

 • Robsut Konstruksjon: Garett Kids smartklokke er laget med høykvalitets materialer, noe som gjør den holdbar og robust nok til å motstå barnets daglige aktiviteter.
 • Barnesikker Funksjoner: Denne smartklokken inneholder mange barnesikker funksjoner som real-time GPS sporing, SOS nødknapp, og geofence område begrensninger, som sikrer dine barns sikkerhet.
 • Praktiske Læringsverktøy: Garett Kids smartklokke har integrerte læringsverktøy og spill som bidrar til barnets intellektuelle utvikling mens de også har det gøy.
 • Ulemper

 • Begrenset batterilevetid: Mange brukere har rapportert at Garett Kids smartklokken har relativt kort batterilevetid, noe som kan være problematisk for barn som bruker klokken hele dagen.
 • Ingen vanntetthet: Denne smartklokken er ikke vanntett, noe som kan være en ulempe for barn som liker vannaktiviteter eller glemmer å ta den av før bad.
 • 5. Forever Find Me 2

  521 NOK
  659 NOK

  Vi har nylig testet Forever Find Me 2, en av de mest populære smartklokkene for barn som er ute på markedet. I rangeringen vår kom denne smartklokken på en solid femteplass.

  I utgangspunktet var vi imponert over klokkens robuste byggekvalitet og tiltalende design. Den har en GPS-funksjon som muliggjør sanntidssporing, noe som gir oss trygghet om barnets trausthet og sikkerhet.

  Vi i testgruppen setter stor pris på den nødstilfellefunksjonen hvor barnet med ett enkelt trykk, kan ringe forhåndsinnstilte numre. Dette gir både foreldre og barn en extra sikkerhetsmargin. Klokken leveres med en vanntett IP67-vurdering, noe som gjør at barnet kan holde på den uansett vær og vannaktiviteter.

  På tross av viktige sikkerhetsfunksjoner, fant vi brukergrensesnittet litt komplekst for yngre barn å navigere på egen hånd.

  Alt i alt er Forever Find Me 2 en utmerket smartklokke for barn. Den kombinerer viktige sikkerhetselementer med solide byggematerialer, noe som gjør den verdt å vurdere når du er på utkikk etter den beste smartklokken for ditt barn. Vi anbefaler den på det varmeste for den kvaliteten og tryggheten den tilbyr.

  Fordele

 • GPS-sporing: Med Forever Find Me 2 smartklokke for barn, kan du alltid vite hvor barnet ditt er. Dette gir deg mer trygghet når barnet ditt er ute å leker.
 • Ringer og mottar samtaler: Klokken kan lagre opptil 15 kontakter, slik at barnet alltid har tilgang til å ringe eller motta samtaler fra de nærmeste.
 • Lett å bruke: Forever Find Me 2 er designet med tanke på brukervennlighet, slik at barnet ditt enkelt kan navigere og bruke funksjonene på klokken.
 • Ulemper

 • Begrenset batterilevetid: Forever Find Me 2 har en kort batterilevetid som kan være et problem for lengre utflukter eller hvis barnet glemmer å lade klokken daglig.
 • Ingen vannbestandighet: Denne smartklokken er ikke vanntett, noe som betyr at den kan bli skadet i regn eller hvis barnet glemmer å ta den av før de vasker hendene eller svømmer.
 • 6. Cmee Playtime

  Vi hadde gleden av å teste Cmee Playtime, en smartklokke laget spesielt for barn. Denne smartklokken havnet på en respektabel sjetteplass i vår sammenligning av de mest populære barnesmartklokkene på markedet.

  Cmee Playtime er en lettnavigert og morsom smartklokke som har mange kjempegode funksjoner. Den sporter en brukervennlig berøringsskjerm og har et fargerikt design som tiltrekker barna. Det som virkelig får denne klokken til å skille seg ut, er imidlertid dens innovative lekefunksjonaliteter.

  En annen ting vi likte med Cmee Playtime er dens robuste byggekvalitet. Den tåler en god del og er derfor ypperlig for aktive barn som liker å leke utendørs. Selv om den kommer med mange funksjoner, er den også lett å bruke – en viktig detalj for yngre brukere.

  Denne smartklokken kommer med en komfortabel stropp som kan tilpasses etter barnets håndledd, noe som sikrer at barnet alltid vil ha det komfortabelt. Dessverre falt Cmee Playtime i vår øyne litt kort på batterilevetiden sammenlignet med noen av de andre klokkene vi testet.

  Alt i alt, Cmee Playtime er et solid produkt for de som leter etter en pålitelig og brukervennlig smartklokke for barn.

  Fordele

 • Trygghet for Foreldre: Cmee Playtime smartklokke har en innebygd GPS som lar foreldre spore barnets plassering i sanntid, noe som øker sikkerheten og gir foreldre fred i sinnet.
 • Styrket uavhengighet for barn: Med funksjoner som muliggjør telefonsamtaler, meldinger og til og med alarm/tidsinnstillinger, kan barn lære og øve på ansvar og uavhengighet på en sikker måte.
 • Høy kvalitet og holdbart design: Cmee Playtime er skapt for å tåle det aktive livet til et barn, med et robust design som er motstandsdyktig mot støt og fall, og til og med vannresistent, noe som sikrer langvarig bruk.
 • Ulemper

 • Begrenset batterilevetid: Cmee Playtime smartklokke for barn har en begrenset batterilevetid sammenlignet med noen andre modeller på markedet, noe som betyr at den kanskje trenger å bli ladet oftere.
 • Mangler GPS-sporing: Denne modellen av smartklokke mangler GPS-sporingsfunksjonalitet, noe som kan være ulemper for foreldre som ønsker å kunne spore barnets nøyaktige posisjon.
 • 7. Xplora 4

  1295 NOK

  Vi har grundig testet Xplora 4, en smartklokke for barn som kom på syvende plass i denne undersøkelsen. Til tross for sin plassering, må vi si at denne klokken har noen bemerkelsesverdige funksjoner.

  Xplora 4 er designet med tanke på sikkerhet. Med en pålitelig GPS-sporingsfunksjon kan foreldre alltid være oppmerksomme på hvor barna deres befinner seg. Dette er en funksjon vi virkelig setter pris på å se i smartklokker rettet mot yngre brukere.

  Denne klokken tilbyr også en rekke tilpassbare valg, noe som gjør det mulig for barnet å personalisere skjermen til sin smak. Dessuten har klokken et robust og motstandsdyktig design som tåler lek og daglig bruk.

  Noe vi vil trekke frem er den begrensede skjermtiden klokken tilbyr. Dette gjør det mulig for foreldre å kontrollere hvor ofte og hvor lenge barna kan bruke klokken, som igjen oppmuntrer til en sunn balanse mellom skjermtid og fysisk aktivitet.

  Selv om Xplora 4 ikke nådde toppen av listen vår, mener vi den tilbyr pålitelige funksjoner og massevis av moro for de yngste. Denne klokken er definitivt et solid valg for de som er opptatt av barns sikkerhet og digital velvære.

  Fordele

 • Vanntett: Xplora 4 smartklokke for barn er IP68-sertifisert, noe som betyr at den kan tåle både støv og vann. Dette er perfekt for barns aktive livsstil og garanterer at klokken tåler både regn og søle.
 • Sikkerhet: Klokken har innebygd GPS-sporing, slik at foreldrene kan vite hvor barna er i sanntid. I tillegg har den en SOS-knapp som barnet kan bruke i nødstilfeller.
 • Skolemodus: Xplora 4 har en unik skolemodus-funksjon som begrenser bruk i klassen for å minimere distraksjoner. Bare klokke- og SOS-funksjonen er tilgjengelig i denne modus, noe som sikrer at barnet fokuserer på skolarbeidet.
 • Ulemper

 • Dårlig batterilevetid: Xplora 4 kan ha en kort batterilevetid, noe som krever hyppig lading, spesielt ved intens bruk.
 • Begrenset funksjonalitet: Sammenlignet med lignende produkter på markedet, kan Xplora 4 ha begrenset funksjonalitet uten muligheten for å laste ned ekstra apper eller bruk av internett.
 • Vanlige Spørsmål om Smartklokke for Barn

  Hva er en smartklokke for barn?

  En smartklokke for barn er en digital enhet som barnet kan ha på håndleddet. Den kan ha forskjellige funksjoner som GPS-sporing, telefonsamtaler, spill, og mye mer, og kan hjelpe foreldre å holde oversikt over sine barn.

  Hva er fordelen med en smartklokke for barn?

  Fordelen med en smartklokke for barn er at den kan hjelpe til med å holde barnet ditt trygt ved å gi GPS-sporing og nødknappfunksjoner. Den kan også lære barnet ditt om teknologi i en tidlig alder.

  Er smartklokker for barn trygt å bruke?

  Ja, det er trygt for barn å bruke smartklokker så lenge foreldrene sørger for at de overvåker bruken. Det er viktig å sikre at barnet ikke deler personlig informasjon eller bruker smartklokken på en potensielt usikker måte.

  Hvilken alder er riktig for et barn å begynne å bruke en smartklokke?

  Dette avhenger av barnets modenhet og behov. Noen barn kan begynne å bruke en smartklokke i alderen 5-6 år, mens andre kanskje ikke har behov for en før de er 10-12 år.

  Hva bør jeg se etter når jeg kjøper en smartklokke for barn?

  Når du kjøper en smartklokke for barn, bør du se etter funksjoner som GPS-sporing og mulighet for å ringe ut, samt batterilevetid. Det kan også være lurt å sjekke anmeldelser for å se hvordan klokken tåler daglig bruk av et aktivt barn.

  Konklusjon: Beste Smartklokke for barn

  Etter å ha gjennomgått forskjellige smartklokker for barn, står det klart at Xplora XGO3 er det beste valget. Med dens funksjonaliteter, brukervennlighet og robuste design, utgjør den en overlegen opplevelse for barna. Foreldre kan også være trygge på at de alltid kan holde kontakt med barna sine. Kort sagt er Xplora XGO3 det beste valget for en smartklokke for barn på markedet.

  Product Image

  Xplora XGO3

  Author image of Emma Svensson

  Emma Svensson

  Emma er en erfaren barne- og familiereporter og foreldreekspert med en lidenskap for å hjelpe familier med å finne høykvalitets og trygge produkter og tjenester for barna sine. Hun er kjent med de siste trendene innen barneoppdragelse og har en dyp forståelse for hvordan man kan skape et trygt og kreativt miljø for barn.
  testy.no logo
  Utforsk testvinnere og velg med tillit!
  Informasjon
  Ansvarlig utgiver:
  Top Notch Leads
  Org nr: C 98958
  Innholdet på dette nettstedet inkluderer sponsede annonser, som ikke påvirker vår evaluering i anmeldelsene.
  © 2024 Top Notch Leads