Beste Trehjulssykler: Vår gjennomgang av de 8 toppmodellene (Best i Test 2023)

Product Image

smarTrike Breeze

Innholdsfortegnelse

Lurer du på hvilken trehjulssykkel som virkelig lever opp til navnet “Best i Test”? Du er ikke alene! En trehjulssykkel er ikke bare et leketøy, men et verktøy for moro, bevegelse og utvikling for smårollingene. I vår grundige trehjulssykler test har vi pedalert gjennom alternativene og nøye evaluert 8 av de mest populære trehjulssyklene på markedet i dag, for å sikre at du kan ta det beste valget for ditt barn.

Enten du er på utkikk etter den beste trehjulssykkelen med robust design, innovative funksjoner eller en modell som gir mest moro for pengene, er vår guide her for å hjelpe. Vi har sett nærmere på hver modell for komfort, sikkerhet, og selvfølgelig, den totale kjøreopplevelsen.

Vår forpliktelse er å gi deg en transparent og innsiktsfull veiledning for å gjøre kjøpsbeslutningen enklere. Er du klar for å finne den perfekte trehjulssykkelen som barnet ditt vil elske? Bli med oss videre for å utforske toppkandidatene i vår “Best i Test” trehjulssykkel anmeldelse!

1. smarTrike Breeze

799 NOK

Vi har testet en rekke trehjulssykler og smarTrike Breeze har virkelig imponert oss med sin kvalitet og funksjonalitet, og er uten tvil den fortjente vinneren i vår sammenligning av disse toppmodellene. Denne trehjulssykkelen ble klart mest populær blant våre små testere, takket være dens brukervennlighet og komfort.

SmarTrike Breeze utmerker seg med sitt dynamiske design og sterke konstruksjon, noe som gjør den både stilig og holdbar. Det intuitive Touch Steering-systemet lar foreldrene enkelt manøvrere sykkelen, mens barna føler at de har kontroll, noe som gir en fantastisk balanse mellom læring og sikkerhet.

Setet er designet for å gi maksimal komfort, og med den justerbare ryggstøtten kan sykkelen tilpasses etter hvert som barnet vokser. En annen positiv egenskap ved smarTrike Breeze er dens flertrinns funksjonalitet, som sikrer at den kan brukes fra barnet er ganske lite til det er klart for en mer selvstendig sykkelopplevelse.

Til sammenligning med andre modeller på markedet, stikker smarTrike Breeze seg virkelig frem som den beste trehjulssykkelen, og den leverer på alle de viktigste punktene: sikkerhet, brukervennlighet, og holdbarhet. Den er helt klart en favoritt blant både barn og voksne, og vi anbefaler den på det varmeste for familier på utkikk etter et pålitelig og morsomt kjøretøy for sine små eventyrere.

Fordele

 • Fleksibilitet: SmarTrike Breeze kan enkelt omvandles fra en tricycle til en tohjulsykkel noe som gjør den ideell for barn i ulike aldre og utviklingsstadier.
 • Komfort: Den har en polstret sete og et justerbart styre, noe som sikrer en komfortabel tur for barnet.
 • Sikkerhet: Utrustet med sikkerhetsbelter og en robust ramme for å holde barnet sikkert under bruk.

Ulemper

 • Komplisert Sammensetning: smarTrike Breeze kan være utfordrende å sette sammen uten hjelp, og bruksanvisningen er ikke alltid like klar.
 • Begrenset Levetid: Produktet er designet for små barn, og ettersom barnet vokser kan smarTrike Breeze bli for liten, begrensende bruken over en kort tidsperiode.

2. KinderKraft Aston

1029 NOK

Vi har grundig testet og analysert KinderKraft Aston trehjulssykkelen, og vi er imponert over hva den har å tilby. Dette er en trehjulssykkel som virkelig skiller seg ut i mengden, og det er ikke vanskelig å se hvorfor den har sikret seg andreplassen i vår sammenligning av toppmodeller på markedet.

Konstruksjonen av KinderKraft Aston er solid og robust, noe som gir trygghet for små barn og deres foreldre. Sikkerheten er ivaretatt med funksjoner som 3-punkts sikkerhetsbelte og en avtagbar sikkerhetsbøyle, noe som sørger for at de små alltid sitter trygt under turen.

Det som virkelig gjør at KinderKraft Aston utmerker seg, er dens multifunksjonalitet. Den kan enkelt tilpasses som barnet vokser – alt fra en barnevognfunksjon for de minste, til en selvstendig sykkel for de større barna. Dette gjør at produktet har en lang brukstid og kan sees som en god investering for familiene.

Komforten er heller ikke glemt, med et mykt sete og en justerbar foreldrekontrollstang som gjør det enkelt for voksne å styre sykkelen ved behov. I tillegg har sykkelen svingbare hjul, som gir god manøvrerbarhet og enkel styring.

I vår ekspertvurdering er KinderKraft Aston et solid valg for foreldre som ser etter en trehjulssykkel som kombinerer sikkerhet, komfort og lang levetid. Den er innovativ, pålitelig og en favoritt blant kresne foreldre og deres små oppdagere.

Fordele

 • Stabilitet: KinderKraft Aston trehjulssykkel har et stabilt og robust design som gir ekstra sikkerhet for små barn under sykling.
 • Komfort: Denne modellen kommer med en komfortabel sete og justerbar styre, noe som gjør det mulig for barnet å sykle komfortabelt over lengre perioder.
 • Vokser med barnet: KinderKraft Aston kan justeres etter hvert som barnet vokser, takket være det omstillbare setet og styret. Dette sikrer en langvarig bruk.

Ulemper

 • Stabilitetsutfordringer: KinderKraft Aston kan i noen tilfeller oppleves som ustabil, spesielt under svinging, grunnet designet med tre hjul.
 • Begrenset levetid: Denne modellen er designet for små barn, og kan derfor bli for liten etter hvert som barnet vokser, noe som betyr at produktet har begrenset brukstid.

3. Smoby Be Move

598 NOK
699 NOK
719 NOK

Vi har hatt gleden av å prøve ut Smoby Be Move trehjulssykkel, en solid og fargerik følgesvenn for de minste syklistene. Vår erfaring tilsier at denne modellen er spesielt designet for å gi barna en sikker og komfortabel sykkelopplevelse, og vi forstår godt hvorfor den har kapret en flott tredjeplass i vår omfattende sammenligning av trehjulssykler.

Smoby Be Move skiller seg ut med sin stabile ramme og ergonomiske sete som enkelt kan justeres etter barnets størrelse, noe som garanterer en lengre levetid. Styringen fremstår som intuitiv og gir mulighet for god manøvrering, noe som er essensielt i de kritiske første fasene av sykkellæringen.

Sykkelen er utstyrt med belte for ekstra sikkerhet, noe som beroliger oss som foreldre. Dets stilige design og livlige farger har uten tvil også vært en hit blant barna. Det er merkbart at Smoby har lagt stor vekt på detaljene, noe som speiler seg i produktets holdbarhet og funksjonalitet.

Summa summarum gir Smoby Be Move en trygg og morsom sykkelopplevelse for de yngste, og er et produkt vi uten tvil kan anbefale for de som er på utkikk etter en pålitelig trehjulssykkel av høy kvalitet.

Fordele

 • Stabilitet: Smoby Be Move trehjulssykkel har en solid og stabil konstruksjon, noe som gjør den ideell for små barn som lærer å sykle.
 • Sikkerhetsfunksjoner: Denne trehjulssykkelen er utstyrt med sikkerhetsseler og en låsbar styremekanisme, som sikrer barnets sikkerhet under bruk.
 • Justerbart design: Smoby Be Move kan justeres ettersom barnet vokser, med en justerbar setestilling og avtakbar foreldrehåndtak for økt brukervennlighet.

Ulemper

 • Begrenset holdbarhet: Smoby Be Move trehjulssykkel kan vise tegn til slitasje etter kort tid, spesielt på plastkomponentene som ikke tåler røff behandling over lengre perioder.
 • Ingen justeringsmuligheter for setet: Sykkelen har ikke justerbart sete, noe som kan være et problem når barnet vokser og trenger mer benplass for å sykle komfortabelt.

4. Globber Explorer Trike 4in1

1529 NOK

Vi har grundig testet Globber Explorer Trike 4in1, og resultatene viser at dette er et solid valg for foreldre som ser etter en trehjulsykkel som kan vokse med barnet. Dette innovative konseptet tilbyr hele fire konfigurasjoner, noe som gjør at sykkelen kan tilpasses barnets utvikling fra de er små til de blir mer selvstendige syklister.

Designet er både elegant og funksjonelt, med en holdbar ramme og komfortable detaljer som sørger for en sikker kjøretur. Våre tester viste at setet er justerbart og komfortabelt, noe som er kritisk for lange trilleturer. Styret har også en intuitiv håndtering som gir en god første kjøreopplevelse.

Sikkerheten er også ivaretatt med en 5-punkts sikkerhetssele og en avtakbar sikkerhetsbøyle, som gir oss trygghet når de små er på eventyr. For de som er opptatt av oppbevaringsløsninger, kommer denne trehjulssykkelen med en hendig kurv bak.

Selv om Globber Explorer Trike 4in1 kom på fjerdeplass i vår sammenligning, står den ut som et flott alternativ for foreldre som ønsker en langsiktig investering i barnas mobilitet. Med tanke på brukervennlighet, design og sikkerhet, er dette en trehjulsykkel vi varmt kan anbefale.

Fordele

 • 4-i-1 design: Globber Explorer Trike 4in1 kan enkelt omkonfigureres for å passe til aldersgrupper fra 10 måneder til 5 år, noe som gjør det til en varig investering som vokser med barnet.
 • Komfort og sikkerhet: Trisykkelen har en komfortabel sete, sikkerhetsbelter og beskyttende bøyle som sikrer at de små holder seg trygge og komfortable under turene.
 • Enkel manøvrering: Utstyrt med berøringsstyringsteknologi og enkel styring, gjør denne trisykkelen det lettere for foreldre å kontrollere retningen uten å skape ubalanse for barnet.

Ulemper

 • Pris: Globber Explorer Trike 4in1 kan være relativt dyr sammenlignet med andre trehjulssykler på markedet.
 • Vekt: Sykkelen kan være noe tung, noe som gjør det vanskelig for yngre barn å manøvrere den selvstendig.

5. Merida Julia

Vi har nylig testet den imponerende Merida Julia trehjulssykelen, som med rette har sikret seg en topp 5-plassering i vår grundige gjennomgang av de beste trehjulssyklene på markedet i 2023. Merida Julia skiller seg ut med sitt elegante design og robuste konstruksjon, noe som umiddelbart gir et kvalitetsinntrykk.

Denne sykkelen er designet med en imponerende anatomisk sete som gir optimal komfort og støtte for barnet. Det ergonomiske setet sikrer at barna kan nyte lengre turer uten ubehag. Vi har merket at sykkelens justerbare styr og sete virkelig kommer til sin rett, da det muliggjør en perfekt tilpasning til hvert enkelt barns størrelse og vekst, noe som forlenger sykkelens levetid.

En annen stor fordel med Merida Julia er dens stabilitet. Med en solid ramme og trehjulskonfigurasjon står denne sykkelen stødig, noe som gir en sikker og pålitelig brukeropplevelse. Sikkerheten forsterkes med dens punkteringsfrie hjul, som forsikrer at turen ikke avbrytes av unødvendige uhell.

Til tross for å ikke ha nådd toppen av vår liste, er Merida Julia et utmerket valg for foreldre som ser etter en balanse mellom funksjonalitet, sikkerhet og design i en trehjulssykkel for sine små. Med en slik solid ytelse og anvendelighet, er det lett å se hvorfor denne modellen er blant de beste i test for 2023.

Fordele

 • Komfortabel design: Merida Julia har en stabil og brukervennlig konstruksjon som gjør den egnet for lange sykkelturer uten ubehag.
 • Sikkerhetsfokusert: Utstyrt med pålitelige bremser og reflekser, sikrer trehjulssykkelen økt sikkerhet for brukeren i ulike trafikkmiljøer.
 • Tilpasset alle aldre: Med justerbart sete og styre passer Merida Julia for syklister i forskjellige aldre og med ulike ferdighetsnivåer.

Ulemper

 • Pris: Merida Julia trehjulssykler kan være relativt dyre sammenlignet med andre merker, noe som kan være en barriere for noen kjøpere med strammere budsjett.
 • Vekt: Merida Julia kan være tyngre enn tilsvarende trehjulssykler, noe som kan gjøre den mindre håndterlig for yngre barn eller mindre praktisk å transportere.

6. Smoby Be Move Confort

1009 NOK

Vi har nylig testet Smoby Be Move Confort trehjulssykkel, og våre erfaringer har vært ganske blandet. Selv om dette kjøretøyet har sikret seg en sjetteplass i vår sammenligning, skiller den seg ut med sin brukervennlige design og solide konstruksjon.

Modellen kommer med et ergonomisk sete som gir god komfort for de små, noe som er viktig for lengre turer. Også sikkerhetsbeltet er et stort pluss, hvilket gir ekstra trygghet for foreldre. Konstruksjonen er robust, noe som gjør at den føles stabil under bruk, selv om barnet er i den mer aktive siden.

Når det gjelder manøvreringen, tilbyr Smoby Be Move Confort en styringsstang som lar foreldre ta kontroll når det er nødvendig. Dette er et flott tillegg, spesielt i overfylte områder hvor barnet kan trenge litt hjelp til å styre unna hindringer.

Selv om denne modellen kanskje ikke toppet vår liste, er det viktig å anerkjenne dens durable hjul og tilpasningsdyktighet til ulike aldre takket være den justerbare konstruksjonen. Samlet sett representerer Smoby Be Move Confort et solid valg for de som er på jakt etter en pålitelig og komfortabel trehjulssykkel for sine små.

Fordele

 • Justérbar sete: Smoby Be Move Confort har et justérbar sete, noe som betyr at sykkelen kan vokse med barnet og være i bruk over lengre tid.
 • Sikkerhetsbelte: Sykkelen er utstyrt med et sikkerhetsbelte som sikrer at barnet sitter trygt og komfortabelt under turen.
 • Holdbarhet: Smoby Be Move Confort er laget av robust plast som tåler tøffe værforhold og gir langvarig kvalitet gjennom mange års bruk.

Ulemper

 • Begrenset aldersgruppe: Smoby Be Move Confort er designet for små barn, og den kan bli for liten etter hvert som barnet vokser. Dette gjør at sykkelen har en begrenset brukstid før barnet krever et større kjøretøy.
 • Ingen gir eller hastighetsjusteringer: Denne trehjulssykkelen kommer ikke med gir eller hastighetsjusteringer, noe som kan begrense bruksmulighetene og gjør den mindre tilpassbar til ulike terreng eller barnets sykkelferdigheter.

7. Trybike Steel 3

1799 NOK

Vi har gitt Trybike Steel den sjette plassen i vår grundige sammenligning av beste trehjulssykler. Denne robuste og holdbare sykkelen har markert seg med sitt stilige design og justerbarhet, noe som gjør den til en favoritt blant mange småbarnsfamilier.

Trybike Steel utmerker seg med en solid og kvalitetssterk stålramme, noe som sikrer lang levetid på sykkelen. Den er utviklet for å kunne tåle røff behandling, som er en uunngåelig del av barnas lek. Det er spesielt imponerende hvordan denne trehjulssykkelen vokser med barnet, takket være de justerbare sete- og styreinnstillingene.

Den konverterbare designen betyr også at Trybike Steel kan følge barnets utvikling fra trehjulssykkel til tohjuls balansesykkel, noe som blir høyt verdsatt av foreldre ivrige etter å gi sitt barn en sømløs overgang til en vanlig sykkel.

Selv om Trybike Steel er plassert på syvende plass, er det ikke til å legge skjul på at dette er en solid investering for barnefamilier på utkikk etter en sykkel som kan vare i årevis og tilpasse seg barnets voksende ferdigheter og behov.

Fordele

 • Robust materiale: Trybike Steel 3 er laget av holdbart stål, noe som sikrer en lang levetid og tåler tøff bruk over tid.
 • Justerbarhet: Sykkelen kan enkelt justeres i høyde og størrelse, noe som gjør at den vokser med barnet og kan brukes over flere år.
 • Støtte til motorisk utvikling: Denne trehjulssykkelen hjelper barn med å utvikle balanse og koordinering, noe som er fundamentalt for overgangen til en tohjulssykkel.

Ulemper

 • Tung å manøvrere: Trybike Steel 3 kan være noe tung å styre for mindre barn på grunn av sin robuste stålkvalitet.
 • Høy pris: Prisen på Trybike Steel 3 er relativt høy, noe som kan være en ulempe for familier med stramt budsjett.

8. Milly Mally Trehjuling Axel

Vi har grundig testet Milly Mally Trehjuling Axel og konkluderer med at denne modellen fortjener en plass på vår liste over de beste trehjulssykler på markedet. Denne sykkelen har en solid konstruksjon og et tiltalende design som appellerer til både foreldre og barn, noe som gjør den til et godt valg for familier på jakt etter en første sykkel til sitt barn.

Stabiliteten er et høydepunkt ved Milly Mally Trehjuling Axel, og derfor oppleves den som svært pålitelig og trygg i bruk. Sikkerheten er kritisk viktig når det gjelder trehjulssykler for de minste, og med Axel-modellen kan man føle seg trygg på at barnet har et godt grunnlag for å utvikle sin balanse og motorikk.

Sykkelen har også varige materialer, som sikrer en lang levetid. Den kan tåle det daglige slitasjet et lekent barn kan forårsake. På grunn av dette ser vi at Milly Mally Trehjuling Axel gir god verdi for pengene over tid.

På den negative siden, skorter det noe på justeringsmulighetene og fleksibiliteten sammenlignet med andre modeller vi har testet, hvilket plasserer den i åttende og siste plass. Men for dem som er ute etter en grunnleggende og stødig trehjulssykkel, kan dette absolutt være et alternativ verdt å overveie.

Fordele

 • Støttende og trygg: Milly Mally Trehjuling Axel er utstyrt med et sikkerhetsbelte og støttehjul som gjør at de minste kan sykle trygt og med god stabilitet.
 • Komfortabel og justerbar: Sykkelen har et komfortabelt sete og justerbart styre, noe som tillater en ergonomisk og behagelig posisjon for barnet under syklingen.
 • Varig og solid: Konstruert med høykvalitets materialer, sikrer Milly Mally Trehjuling Axel lang levetid og motstandsdyktighet mot slitasje, slik at den kan nytes over flere år.

Ulemper

 • Begrenset tilpasning: Milly Mally Trehjuling Axel tilbudet har ikke høydejusterbart sete eller styre, som kan begrense komforten og bruksperioden ettersom barnet vokser.
 • Ingen lagringsplass: Det er ingen kurv eller bagasjerom for å bære leker eller nødvendigheter, noe som kan være ulempe på lengre turer.

Ofte Stilte Spørsmål om Trehjulssykler

Hva er en trehjulssykkel?

En trehjulssykkel er en sykkel med tre hjul, to bak og ett foran, som gir ekstra stabilitet. Den er ideell for små barn som lærer å sykle, eldre personer som ønsker bedre balanse, eller personer med nedsatt funksjonsevne.

Kan voksne bruke trehjulssykler?

Ja, trehjulssykler er ikke bare for barn. Det finnes spesielt designet trehjulssykler for voksne, som ofte blir benyttet av de som har balanseproblemer eller som ønsker en stabil og komfortabel sykkel.

Er trehjulssykler trygge for barn?

Trehjulssykler anses som svært trygge for barn fordi de har god stabilitet og er vanskeligere å velte enn vanlige tohjulssykler. De hjelper også med å utvikle barnets motorikk og koordinasjonsevner.

Hva bør jeg se etter når jeg kjøper en trehjulssykkel?

Når du kjøper en trehjulssykkel, se etter en robust ramme, justerbart sete og styre for komfort, og sikkerhetsfunksjoner som sikkerhetsbelter eller støttehjul. Det kan også være lurt å velge en modell med en korg eller lasteplattform for oppbevaring.

Hvordan vedlikeholder jeg en trehjulssykkel?

Vedlikehold av en trehjulssykkel inkluderer regelmessig sjekk og justering av skruer og bolter, smøring av kjede og bevegelige deler, samt sjekk av dekktrykk. Det er også viktig å holde sykkelen ren for å forebygge rust og slitasje.

Konklusjon: Beste Trehjulssykler

Etter en grundig evaluering av trehjulssykler på markedet har det blitt klart at smarTrike Breeze skiller seg ut som den beste i kategorien. Dens innovative design, sikkerhetsfunksjoner og brukervennlighet sikrer at små barn kan nyte sykkelturer med komfort og stil. Med smarTrike Breeze får foreldre en holdbar og pålitelig trehjulssykkel som vokser med barnet, noe som gjør det til et fornuftig valg for familier på jakt etter det ypperste innenfor barnetransport. Derfor kan vi med stor tillit anbefale smarTrike Breeze som det beste valget for alle som vurderer å kjøpe en trehjulssykkel til sitt barn.

Product Image

smarTrike Breeze

Author image of Emma Svensson

Emma Svensson

Emma er en erfaren barne- og familiereporter og foreldreekspert med en lidenskap for å hjelpe familier med å finne høykvalitets og trygge produkter og tjenester for barna sine. Hun er kjent med de siste trendene innen barneoppdragelse og har en dyp forståelse for hvordan man kan skape et trygt og kreativt miljø for barn.
testy.no logo
Utforsk testvinnere og velg med tillit!
Informasjon
Ansvarlig utgiver:
Top Notch Leads
Org nr: C 98958
Innholdet på dette nettstedet inkluderer sponsede annonser, som ikke påvirker vår evaluering i anmeldelsene.
© 2024 Top Notch Leads