Beste Sprinkelseng: Vi Har Anmeldt 8 Topp Produkter (Best i Test 2023)

Product Image

Stokke Sleepi Mini Sprinkleseng 82x67cm

Innholdsfortegnelse

Ønsker du å sikre at barnet ditt har en god nattesøvn? Da kan en Sprinkelseng være akkurat det du trenger! En Sprinkelseng er en sikkert og behagelig sted for ditt barn å sove som gir deg ro i sinnet om natten. Men, hvordan velger du den rette? Frykt ikke! For å hjelpe deg i jakten på den beste Sprinkelsengen, har vi gjennomført en dyptgående Sprinkelseng test av 8 populære modeller i markedet i dag.

Vår Best i Test guide gir deg en detaljert gjennomgang av hvert produkt og sammenligner deres funksjoner, design, og pris for å hjelpe deg med å finne den som best passer dine behov og budsjett. Enten du er på utkikk etter beste Sprinkelseng når det gjelder sikkerhet, komfort eller verdi for pengene, er vi sikre på at du vil finne noe som appellerer til deg i vår omfattende guide.

Før du hopper ut i din Sprinkelseng shopping, les videre for å oppdage hvilken modell som topper vår liste, og finn ut hva som gjør den til en overlegen Sprinkelseng på markedet i dag. Bli med oss for en grundig gjennomgang, og finn den perfekte Sprinkelsengen for ditt hjem og ditt barn.

1. Stokke Sleepi Mini Sprinkleseng 82x67cm

2999 NOK
3900 NOK
4099 NOK

Vi har nylig utført en omfattende test på flere populære sprinkelsenger og Stokke Sleepi Mini Sprinkleseng 82x67cm skilte seg ut som den ypperste favoritten. Denne sengen kombinerer funksjonalitet og design på en fantastisk måte, og har derfor tatt plassen på toppen av listen vår.

Sikkerhet er alltid vår førsteprioritet når det kommer til produkter beregnet for barna våre. Vi var imponert over hvor solid denne sengen er. Med dens justerbare høydeinnstillinger og kraftig konstruksjon ble vi berolighet om at denne sengen holder barnet trygt og sikkert gjennom hele natten.

Det som gjorde Stokke Sleepi Mini Sprinkleseng til vår favoritt var dens innebygde oppbevaring og omformbarhet. Med ekstra plass for nødvendige babyartikler ble alt praktisk og lett tilgjengelig akkurat når vi trengte det. Sengen vokser med barnet, noe som betyr at det gir valuta for pengene over tid.

Estetisk sett, er denne sengen et kunstverk. Med sitt rene, skandinaviske design, vil det være et vakkert tilskudd til ethvert barnerom. Kort sagt, valget av en Stokke Sleepi Mini Sprinkleseng 82x67cm betyr å velge sikkerhet, komfort, funksjonalitet og design forent i ett produkt.

Fordele

 • Kompakt størrelse: Stokke Sleepi Mini Sprinkleseng måler kun 82x67cm, noe som gjør det enkelt å plassere den i ethvert rom, uavhengig av størrelse.
 • Multifunksjonell: Denne sengen er designet for å vokse med barnet ditt, noe som gir den ekstra verdi over tid.
 • Høy kvalitet: Stokke Sleepi Mini Sprinkleseng er laget med høykvalitets materialer, noe som sikrer dens holdbarhet og sikkerheten til barnet ditt.

Ulemper

 • Pris: Stokke Sleepi Mini Sprinkleseng 82x67cm er betydelig dyrere enn mange andre sprinkelsenger på markedet.
 • Størrelse: Noen kunder kan finne at sengen er litt for liten for deres voksende barn, noe som betyr at de må oppgradere til en større seng tidligere enn forventet.

2. Sebra Baby Sprinkleseng 112,5/155x70cm

7596 NOK
7596 NOK
8995 NOK
9495 NOK
9995 NOK
9995 NOK
11499 NOK

Etter å ha utforsket mange populære Sprinkelsenger i markedet, kommer Sebra Baby Sprinkelseng 112,5/155x70cm på en sterk andreplass. Selv om det klarte ikke å klatre helt til toppen, er denne sengen definitivt i en egen klasse for seg.

Vi har blitt imponert over det ikoniske designet og den brede utrulling. Sengen er designet for å vokse med barnet ditt, noe vi setter stor pris på. Den 112,5/155x70cm størrelse gir god plass for barn i alle aldre.

Konstruksjonen av sengen er solid og holdbar. Sebra Baby Sprinkelseng er laget av materialer av topp kvalitet, noe som betyr at det vil holde seg godt selv etter mange års bruk. Det ivaretar både sikkerhet og komfort, som er ekstremt viktig for oss.

En annen funksjon vi likte med denne modellen er dens justerbarhet. Den kan lett tilpasses barnets behov mens de vokser. Dette gjør sengen til et kostnadseffektivt og langsiktig valg for foreldre, noe som understreker dens verdi.

Så selv om Sebra Baby Sprinkelseng ikke nådde førsteplassen i vår test, mener vi at det tett konkurrerer med Stokke Sleepi Mini Sprinkelseng 82x67cm og høster fortjent anerkjennelse for sin utmerkede kvalitet, design og funksjonalitet. Vi kan trygt anbefale det til alle foreldre som søker en premium sprinkelseng for deres uvurderlige små.

Fordele

 • Høy kvalitet: Sebra Baby Sprinkleseng 112,5/155x70cm er laget av robust og holdbart materiale, noe som sikrer lang levetid og gir god valuta for pengene.
 • Justerbar størrelse: Denne sengen kan justeres i størrelse fra 112,5 cm til 155 cm, noe som gjør den ideell for voksende barn og gir den en større grad av fleksibilitet.
 • Sikkert og komfortabelt design: Med sine avrundede kanter og solide konstruksjon, tilbyr Sebra Baby Sprinkleseng et sikkert og komfortabelt sovemiljø for din lille.

Ulemper

 • Dyrt: Sebra Baby Sprinkleseng 112,5/155x70cm anses generelt å være ganske dyrt sammenlignet med andre barnesenger på markedet. Dette kan være en betydelig ulempe for familier på budsjett.
 • Ingen teleskopfunksjon: Denne sprinkelsengen har ikke en teleskopisk funksjon som lar den vokse med barnet. Dette betyr at du kanskje må investere i en større seng etter hvert som barnet ditt vokser.

3. Troll Oslo Bedside Crib Sprinkleseng

2195 NOK
2199 NOK
2239 NOK
2795 NOK

Vi kunne ikke unngå å legge merke til hvor enkel og praktisk Troll Oslo Bedside Crib Sprinkleseng er. Dette er en sprinkelseng som har slått seg opp til en tredjeplass i vår sammenlignende test, og av god grunn.

Vi elsket virkelig hvor multifunksjonell denne sprinkelsengen er. Takket være dens unike sideåpning, kan den enkelt fungere som en bedside crib, slik at babyen kan hvile trygt ved siden av foreldre.

Designmessig er Troll Oslo Bedside Crib Sprinkleseng både klassisk og tidløs, utformet med en høy kvalitet vi har kommet til å forvente av Troll’s produkter. Sengen er også laget av FSC-sertifisert treverk, og viser dermed en forpliktelse til bærekraft som vi virkelig verdsetter.

Sikkerhet er selvfølgelig en topp prioritet for oss, og Troll sprinkelseng har en justerbar bunndybde for å sikre at babyen er optimalt beskyttet og komfortabel.

Til tross for å ha kommet på tredje plass, føler vi absolutt at Troll Oslo Bedside Crib Sprinkleseng holder en høy standard. Vi kan på det varmeste anbefale denne sprinkelseng til alle foreldre som er ute etter en sikker, funksjonell og stilfull løsning for barnet sitt.

Fordele

 • Gode sikkerhetsfunksjoner: Troll Oslo Bedside Crib Sprinkleseng har høye sikkerhetsstandarder, inkludert solide vegger og stabil konstruksjon, som sørger for at babyen din er trygg.
 • Praktisk og komfortabel: Denne sprinkelsengen er utformet for å være like ved siden av foreldresengen, slik at det er enklere for foreldre å ta vare på og mates babyen om natten uten å forstyrre den lille sin søvn.
 • Høy kvalitet materialer: Den er laget av massivt tre, en miljøvennlig og holdbart materiale. Dette garanterer at produktet vil vare lenge og tåler bruk over tid.

Ulemper

 • Dyre: Troll Oslo Sprinkleseng er relativt dyrt sammenlignet med andre sprinkelsenger på markedet.
 • Ingen justerbar madrasshøyde: Denne modellen tilbyr ikke funksjonen for justering av madrassens høyde, noe som kan være en ulempe for brukerens komfort.

4. Maxi-Cosi Iora Sprinkleseng 83x50cm

2205 NOK
2599 NOK
2809 NOK

I deres søken etter den ideelle sprinkelseng, ble de imponert over Maxi-Cosi Iora Sprinkleseng 83x50cm. Selv om det bare har oppnådd fjerde plass i deres test, har denne modellen fremdeles mye å tilby.

For det første lagt merke til at Maxi-Cosi Iora er designet for bekvemmelighet og komfort for foreldre og barn. Med en bred størrelse på 83 x 50 cm, gir det nok plass for barnet å sove komfortabelt. Den faste madrassen og nattlysfunksjonen gjør at barnet sovner enkelt og søtt.

Forelderenes komfort ble også tatt i betraktning, takket være de fem justerbare høydeinnstillingene. Med denne funksjonen kan foreldrene enkelt nå barnet sitt uten å måtte lene seg for mye.

Stabiliteten og holdbarheten til dette sprinkelseng er også noe de verdsetter høyt. De har funnet at Maxi-Cosi Iora er robust nok til å stå opp mot de livlige bevegelsene til et aktivt barn.

Det eneste som mangler for å gjøre denne sprinkelseng perfekt, er en bærehåndtak, noe som ville ha gjort transporten lettere. Allikevel anser de Maxi-Cosi Iora Sprinkleseng 83x50cm som et solid og pålitelig valg for enhver forelder.

Fordele

 • Komfortabelt for barnet: Maxi-Cosi Iora Sprinkleseng 83x50cm er utstyrt med en myk og behagelig madrass, som sikrer en god natts søvn for barnet ditt.
 • Enkel å transportere: Denne sprinkelsengen er lett og kompakt, noe som gjør den enkel å ta med seg på reise.
 • Robust og sikker: Maxi-Cosi Iora Sprinkleseng er laget med robuste materialer og har stabile sidevegger. Dette gir ekstra sikkerhet for barnet.

Ulemper

 • Dyr: Maxi-Cosi Iora Sprinkleseng 83x50cm er relativt dyrt sammenlignet med noen andre alternativer på markedet.
 • Størrelse: Noen kunder har rapportert at denne sprinkelseng er litt mindre enn de hadde forventet, noe som kan begrense dens brukbarhet over tid.

5. KinderKraft Neste Up

1666 NOK

Vi hadde muligheten til å vurdere KinderKraft Neste Up og det er definitivt et pålitelig valg når det kommer til søvnbehovene til de yngste medlemmene i familien. Denne sprinkelsengen tilbyr en rekke funksjoner som vi fant svært gunstige for både foreldre og barn.

Først og fremst, er KinderKraft Neste Up bygget med stabilitet og sikkerhet i tankene. Den er laget av høykvalitets materialer som sikrer langvarighet og pålitelighet. Vi merket også at sengen er letthåndterlig, noe vi alltid setter pris på når det gjelder barnerelaterte produkter.

Funksjonene som er inkludert er virkelig tankevekkende. KinderKraft Neste Up kommer med en komfortabel madrass og en justerbar høydeinnstilling, noe som gir oss muligheten til å tilpasse sengen etter barnets vekst og utvikling. Vi kunne også bruke den som en ekstra seng ved siden av vår, noe som gjorde nattlige fôringer mye mer praktiske.

Mens denne sprinkelsengen ikke rangerte som nummer én i vår test, er KinderKraft Neste Up slett ikke noe dårlig alternativ. Vi fant det som et allsidig, komfortabelt og pålitelig alternativ for våre små. Dette strålende produktet er absolutt noe vi anbefaler for alle søkende foreldre.

Fordele

 • Enkel montering: KinderKraft Neste Up er utrolig enkel å sette sammen, så du kan bruke mer tid på å nyte med barnet ditt.
 • Komfort og sikkerhet: Dette produktet har sikkerhetsbarrierer og en myk madrass for å sikre at barnet ditt kan sove trygt og komfortabelt.
 • Flere bruksområder: Neste Up kan brukes som en uavhengig barneseng og som en vedlegg seng, noe som gjør den svært fleksibel og praktisk.

Ulemper

 • Dyrt: KinderKraft Neste Up er relativt dyrt sammenlignet med andre produkter i samme kategori.
 • Fast størrelse: Sengen kommer ikke med justerbar størrelse eller høyde, noe som kan være et potensielt problem ettersom barnet vokser.

6. Stokke Sleepi Sprinkleseng 127x74cm

4999 NOK
6799 NOK
6809 NOK

I våre hender landet Stokke Sleepi Sprinkelseng i sjette plass. En svært estetisk modell, med en unik og sjarmerende oval form. Denne sprinkelsengen er designet for å passe inn i ethvert barnerom, og det er ingen tvil om at Stokke merket er synonymt med kvalitet og eleganse.

Den er laget av solid bøk og har fire justerbare høydenivåer, noe som gjør det enkelt å tilpasse sengen i takt med at barnet vokser. Romslig, med dimensjoner på 127x74cm, Stokke Sleepi tilbyr god plass for barnet til å sove komfortabelt. Vi elsket virkelig hvor robust og trygg denne sengen føltes, i tillegg til de låsbare hjulene – et praktisk tillegg for enkel forflytning.

Stokke Sleepi Sprinkelseng

kommer med en hypoallergenisk madrass og et justerbart bunnsprinkler for optimering av luftsirkulasjonen. Dette bidrar til å opprettholde en perfekt sovetemperatur for ditt barn. Vi fant monteringen av sengen til å være forholdsvis enkel, med klare og detaljerte instruksjoner inkludert.

Selv om det er litt synd at Stokke Sleepi ikke lå øverst i testen, kan vi forsikre om at det er en solid, trygg og vakker sprinkelseng som garantert vil være et flott tillegg til ethvert barnerom.

Fordele

 • Bærbarhet: Med sin kompakte størrelse på 127x74cm, er Stokke Sleepi Sprinkleseng lett å flytte rundt i hjemmet ditt etter behov.
 • Komfort: Denne sprinklesengen har en komfortabel madrass som sikrer en god natts søvn for babyen din.
 • Sikkerhet: Stokke Sleepi Sprinkleseng er designet med solide materialer og møter alle sikkerhetsstandarder, noe som gir deg trygghet for at barnet ditt sover trygt.

Ulemper

 • Pris: Stokke Sleepi Sprinkleseng 127x74cm er ganske kostbar sammenlignet med andre sprinkelsenger.
 • Tilgjengelige størrelser: Denne sprinkelsengen kommer bare i en størrelse, noe som kan være begrensende for noen foreldre som kanskje ønsker en annen størrelse for deres barn.

7. Troll Lux Sprinkleseng 120x60cm

2396 NOK
2995 NOK

I vår søken etter den perfekte sprinkelsengen, kom vi tvers over en modell som fortjener oppmerksomhet, nemlig Troll Lux Sprinkleseng 120x60cm. Skjønt denne sengen ble rangert på syvende plass i artikkelen Bedste Sprinkelseng: 8 populære modeller i stor sammenlignende test [Bäst i Test 2023], mener vi at den har flere bemerkelsesverdige kvaliteter å tilby.

Troll Lux har en klassisk design som vi fant estetisk tiltalende, samt den inneholder kvalitetsmaterialer som gjør den solid og varig. Rammen er laget av massivt tre og bunnplaten kan justeres i tre ulike høyder, noe vi ser på som en stor fordel for praktisk bruk.

En annen positiv funksjon er deres sikkerhetsegenskaper. Denne sengen har solide spiler og en låsbar sengebunn, noe som er essensielt for barneroms sikkerhet. Selv om noen kanskje synes sengen er litt kompakt i størrelse, fant vi at dette bare gir mer plass på barnerommet.

I sum fant vi at Troll Lux Sprinkleseng er en god investering. Den kombinerer funksjonalitet, sikkerhet og design på en fantastisk måte, noe som gir denne sengen en solid plass på vår liste. Selv om den ikke endte opp helt på topp i denne testen, er vi enige om at den absolutt fortjener anerkjennelse og anbefaling.

Fordele

 • Høy kvalitet: Troll Lux Sprinkleseng 120x60cm er laget av holdbart tre, noe som garanterer lang levetid og robusthet.
 • Komfort: Med en størrelse på 120x60cm tilbyr denne sengen god plass og komfort for barnet ditt. Madrassen er også veldig behagelig, noe som sikrer en god natts søvn for barnet.
 • Design: Troll Lux Sprinkleseng har et tidløst, elegant design som passer til ethvert barnerom. Det er også lett å montere og demontere, noe som gjør det ideelt for små og store rom.

Ulemper

 • Størrelsesbegrensning: Troll Lux Sprinkleseng 120x60cm har en verdi i størrelse som kanskje ikke passer til eldre eller større barn. Den er utformet med hensyn til små barn, derfor kan størrelsen være utilstrekkelig så barnet vokser.
 • Mangel på ekstra funksjoner: Til tross for den høyere prisen sammenlignet med andre sprinkelsenger, mangler Troll Lux Sprinkleseng ekstra funksjoner som justerbar madrashøyde eller innebygde skuffer til oppbevaring. Dette kan være ulemper for noen kunder som søker mer funksjonalitet for prisen.

8. Carena Karlsudd Reiseseng 120x60cm

499 NOK
499 NOK

I vår gjennomgang av forskjellige sprinkelsenger, fant vi Carena Karlsudd Reiseseng 120x60cm som en anstendig modell, selv om den plasserte seg på åttende plass i vår sammenlignende test.

Denne sprinkelsengenes størrelse på 120x60cm gir rikelig soveplass for barnet. Den praktiske størrelsen gjør det mulig å plassere denne sengen i de fleste rom uten å okkupere for mye plass.

Vi satte pris på at Carena Karlsudd har prioritert reisevennlighet i sin produktdesign. Den enkle klappemekanismen gjør denne sprinkelsengen perfekt for familier på farten. På reiser vil det være lettere å sikre barnet en trygg og komfortabel soveplass.

Når det kommer til kvalitet, leverer Carena Karlsudd en anstendig byggekvalitet. Derimot fant vi potensial for forbedring i til sammenligning med de øvrige sengene vi testet. Vi likte at den hadde et solid og robust design.

Samlet sett er Carena Karlsudd Reiseseng en god sprinkelseng for reiseglade familier og er verdig til sin plass i vår rangering. Hvis du leter etter en sprinkelseng med fokus på reisevennlighet, vil denne sengen definitivt være en seriøs kandidat.

Fordele

 • Enkel montering og demontering: Carena Karlsudd Reiseseng er utformet for å være lett å sette opp og ta ned, noe som gjør den ideell for reiser og overnattingsbesøk.
 • Kompakt og bærbar: Denne reisesengen kan enkelt pakkes ned i en mindre størrelse, noe som gjør den enkel å transportere og lagre når den ikke er i bruk.
 • Komfortabel og sikker: Carena Karlsudd Reiseseng er utstyrt med en komfortabel madrass og sterke sikkerhetsfunksjoner for å sikre at barnet ditt kan sove trygt og godt.

Ulemper

 • Vanskelig å montere: Noen brukere har rapportert at Carena Karlsudd Reiseseng 120x60cm kan være litt vanskelig å montere, spesielt for første gang.
 • Tung å transportere: Til tross for å være en reiseseng, kan denne modellen være ganske tung å bære, noe som kan gjøre transporten mindre praktisk for lange turer eller flyreiser.

Vanlige Spørsmål om Sprinkelseng

Hva er Sprinkelseng?

Sprinkelseng er en type barneseng designet med sidevegger med tverrstenger eller nett, for å forhindre at barnet faller ut av sengen.

Er Sprinkelseng trygg for babyer?

Ja, Sprinkelseng er meget trygg for babyer så lenge alle sikkerhetsstandarder er oppfylt, for eksempel riktig avstand mellom sprinklene og ingen løse eller skarpe deler.

Hvor gammel bør barnet være for å bruke Sprinkelseng?

Sprinkelsenger er designet for barn fra de er nyfødte opp til de er omkring 2-3 år gamle. Det kommer an på størrelsen på barnet og deres bevegelsesevner.

Hva skal jeg se etter når jeg kjøper Sprinkelseng?

Når du kjøper Sprinkelseng, se etter en som oppfyller alle sikkerhetsstandarder, har en fast madrass, ingen utstikkende metalldeler, og en sidevegg som kan senkes for enkel tilgang. Kontroller også at avstanden mellom sprinklene er trygg.

Hvordan skal jeg rengjøre og vedlikeholde Sprinkelseng?

Rengjøring av en Sprinkelseng kan gjøres med mild såpe og varmt vann. Unngå sterke rengjøringsmidler. Sjekk regelmessig at alle deler er sikre og stramme. Pass på å tørke alle overflater godt etter rengjøring for å forhindre mugg og råte.

Konklusjon: Beste Sprinkelseng

Konklusjonen er klar: Stokke Sleepi Mini Sprinkleseng 82x67cm skiller seg markert ut som den beste sprinkelsengen på markedet. Med sin overlegne kvalitet, komfort og design, tilbyr denne sengen utmerket verdi for pengene. Den er det ultimate valget for alle foreldre som ønsker det aller beste for sine barn.

Product Image

Stokke Sleepi Mini Sprinkleseng 82x67cm

Author image of Emma Svensson

Emma Svensson

Emma er en erfaren barne- og familiereporter og foreldreekspert med en lidenskap for å hjelpe familier med å finne høykvalitets og trygge produkter og tjenester for barna sine. Hun er kjent med de siste trendene innen barneoppdragelse og har en dyp forståelse for hvordan man kan skape et trygt og kreativt miljø for barn.
testy.no logo
Utforsk testvinnere og velg med tillit!
Informasjon
Ansvarlig utgiver:
Top Notch Leads
Org nr: C 98958
Innholdet på dette nettstedet inkluderer sponsede annonser, som ikke påvirker vår evaluering i anmeldelsene.
© 2024 Top Notch Leads