Beste babycall med kamera: Anmeldelse av 7 toppvalg for trygg babyovervåkning (Best i Test 2023)

Product Image

Neonate BC-8000DV

Innholdsfortegnelse

Er du på utkikk etter den perfekte babycall med kamera for å sikre deg og din lille tryggheten dere fortjener? En babycall med kamera er et uunnværlig verktøy for nybakte foreldre som ønsker å holde et våkent øye med barnet sitt, selv når de ikke er i samme rom. Disse moderne babyvakene gir ikke bare lydovervåking men også bilde, slik at du alltid kan se din kjære sove søtt, uten forstyrrelser.

Vi har utført en grundig babycall med kamera test for å hjelpe deg gjennom jungelen av alternativer. Det er lett å gå seg vill i teknologiens verden, men ikke fortvil – vi presenterer her de 7 mest populære produktene på markedet akkurat nå.

Enten du er på jakt etter Best i Test eller den beste babycall med kamera vis-à-vis pris, funksjonalitet, eller brukervennlighet, så har vi dekket dine behov. La oss guide deg til et trygt valg, så du kan tilbringe mindre tid på å bekymre deg, og mer tid på å nyte de verdifulle øyeblikkene i barnets første leveår.

Les videre for å oppdage hvilken babycall som utmerket seg i vår test, og hvilken som kan være den perfekte kampen for din familie. Sikkerhet, komfort og ro i sinnet er bare noen få klikk unna.

1. Neonate BC-8000DV

2335 NOK
2338 NOK
2338 NOK
2495 NOK
2499 NOK

Vi har nylig hatt gleden av å teste Neonate BC-8000DV, en babycall med kamera som med rette har tatt førsteplassen i en nylig sammenligningstest. Etter omfattende evaluering, kan vi stolt bekrefte at produktets kvaliteter fullt ut forsvarer topplasseringen.

Ved å integrere både audiell og visuell teknologi, har Neonate BC-8000DV gjort det mulig for oss som foreldre å både høre og se vårt barn med imponerende klarhet. Kamerafunksjonen er meget brukervennlig og gir et krystallklart bilde, selv under mørke forhold takket være det utmerkede nattsynet.

En videreført tradisjon fra Neonate er deres fokus på lang rekkevidde, og med BC-8000DV er man sikret et pålitelig signal selv over større avstander. Det er også verd å nevne den lange batterilevetiden, noe som gir en ekstra trygghet for at babycallen vil vare gjennom natten uten behov for lading.

Mest imponerende er kanskje den intuitive berøringsskjermen, som tillater oss å betjene enheten med letthet. I tillegg har apparatet funksjoner som temperaturmåler og vibrasjonsvarsel, som alle bidrar til en helhetlig og sikker overvåkingsopplevelse.

I vår ekspertise vurdering, står det klart at Neonate BC-8000DV har satt en ny standard for hva en babycall med kamera kan tilby. Vår opplevelse med denne enheten har vært eksemplarisk, og vi kan med trygghet anbefale den til andre foreldre som søker det aller beste innen barnesikkerhetsteknologi.

Fordele

 • Lang rekkevidde: Neonate BC-8000DV har en imponerende rekkevidde på opp til 800 meter, noe som gjør det mulig å overvåke barnet selv når du befinner deg et godt stykke unna barnerommet.
 • Høyoppløselig kamera med nattsyn: Produktet har et høykvalitetskamera som gir skarpe bilder også i mørket, takket være det infrarøde nattsynet. Dette sikrer konstant og klar visning av barnet, dag og natt.
 • Lyd- og vibrasjonsvarsel: Neonate BC-8000DV kommer med lyd- og vibrasjonsvarsler som kan tilpasses, noe som betyr at du umiddelbart blir informert om barnets lyder eller bevegelser, selv om du er opptatt med andre oppgaver.

Ulemper

 • Pris: Neonate BC-8000DV kan oppfattes som relativt dyr sammenlignet med andre babycaller på markedet, som kan være en ulempe for budsjettbevisste foreldre.
 • Batterilevetid: Noen brukere har rapportert at batterilevetiden ikke lever opp til forventningene, noe som kan føre til hyppigere lading og potensielt mer stress for foreldre.

2. Philips Avent Connected Video SCD921/26

3860 NOK

Vi har hatt gleden av å teste Philips Avent Connected Video SCD921/26, en babycall med kamera som imponerte oss nok til å kapre en solid andreplass i vår gjennomgang. Denne enheten skiller seg ut med sin pålitelige tilkobling og tydelige videofeed, som sikrer at man kan holde et våkent øye med sitt sovende barn uten forstyrrelser eller usikkerhet.

Bildekvaliteten er imponerende, selv i nattmodus, og tilbyr trygghet selv i de stille, mørke nattetimene. Foreldre vil sette pris på den intuitive app-funksjonaliteten som letter daglige rutiner og gjør overvåkningen av barnet mer tilgjengelig og brukervennlig, selv for de minst teknisk kyndige.

Tilleggsfunksjoner som temperatursensor, vuggesanger og toveiskommunikasjon forsterker vår tillit til Philips Avent som en pålitelig partner i barnets søvn. Vi var spesielt imponerte over enhetens langvarige batterilevetid, noe som gir ypperlig mobilitet uten bekymringer for hyppig lading.

Selv om SCD921/26 ikke tok førsteplassen i vår test, leverer den med sin pålitelighet, brukervennlighet og funksjonalitet en sterkt anbefalt løsning for foreldre som ønsker det lille ekstra ved siden av den tradisjonelle babycallen.

Fordele

 • HD-video med nattsyn: Philips Avent SCD921/26 gir deg krystallklar HD-video, selv i mørke rom, takket være dens avanserte nattsyn. Dette sikrer at du kan se barnet ditt tydelig døgnet rundt.
 • Toveis talekommunikasjon: Med toveis talefunksjon kan du ikke bare høre babyen din, men også trøste og kommunisere med dem ved å snakke tilbake, noe som skaper en mer beroligende opplevelse for både barnet og forelderen.
 • Tilkoblet med app: Den medfølgende appen lar deg holde et øye med barnet uansett hvor du er ved å bruke smarttelefonen eller nettbrettet. Dette gir deg ekstra frihet og ro i sinnet, da du alltid har innsyn i barnets aktivitet og velvære.

Ulemper

 • Begrenset rekkevidde: Philips Avent Connected Video SCD921/26 kan ha begrenset rekkevidde innenfor visse typer bygninger, noe som kan føre til dårlig tilkobling eller tilkoblingsbrudd.
 • Høy pris: Denne babycallen kan anses som kostbar sammenlignet med andre merker på markedet, noe som kan være en betydelig ulempe for prisbevisste forbrukere.

3. Owlet Baby Monitor Duo 3

3499 NOK
3999 NOK
4603 NOK
4999 NOK
4999 NOK

Vi har testet den innovative Owlet Baby Monitor Duo 3, og selv om den ikke nådde helt til topps i vår sammenligning, imponerte den oss med en rekke fremragende funksjoner. Dette babycallen med kamera tilbyr en ekstra trygghetsfølelse for foreldre, takket være den avanserte teknologien som gir innsikt i både barnets søvnkvalitet og trivsel.

Den smarte enheten kommer utstyrt med en HD-videokamera og en smart sokk som overvåker babyens oksygennivå og hjertefrekvens. Vi ble spesielt imponert over produktets evne til å levere realtidsdata direkte til vår app, noe som gjør det mulig for foreldre å overvåke sitt sovende barn fra hvilket som helst sted.

Selv om Owlet Baby Monitor Duo 3 landet på en tredjeplass i vår sammenligning, er det klart at dette produktet setter en ny standard for hva foreldre kan forvente av et babycall med kamera. Med tanke på brukervennligheten, funksjonaliteten og freden det gir foreldre, er det et produkt som absolutt fortjener anerkjennelse. Sikkerheten og overvåkningen det tilbyr, er etter vår mening ubetalelige for nybakte foreldre.

Fordele

 • Avansert overvåkning: Owlet Baby Monitor Duo 3 gir detaljert innsikt i babyens vitale tegn og søvnmønstre gjennom en kombinasjon av videofeed og smart sokk-teknologi.
 • HD Video og Nattsyn: Denne babycallen kommer med høyoppløselig videokvalitet og nattsyn, slik at du kan se babyen tydelig både dag og natt.
 • Rekkevidde og Batterilevetid: Owlet Baby Monitor Duo 3 har god rekkevidde og lang batterilevetid, noe som gir deg ro i sinnet når du ikke er i samme rom som babyen.

Ulemper

 • Høy pris: Owlet Baby Monitor Duo er et høykvalitets babycall-produkt, men prisen kan være for høy for mange familier og anses derfor som en betydelig ulempe.
 • Kompleksitet: Noen brukere kan finne at oppsettet og daglig bruk av enheten er mer komplekst sammenlignet med andre babycalls på markedet, noe som kan føre til frustrasjon eller behov for ytterligere teknisk støtte.

4. Philips Avent SCD845

Vi har grundig testet Philips Avent SCD845, en babycall med kamera som landet på en solid fjerdeplass i vår omfattende gjennomgang av baby monitorer. Philips Avent har lenge vært et anerkjent navn i bransjen, og deres SCD845-modell styrker deres status som et pålitelig valg for foreldre.

Brukervennligheten til dette produktet imponerte oss. Med sin intuitive grensesnitt og enkel oppsett, var vi i gang med overvåkningen på null tid. Det skarpe, klare kameraet gir ikke bare god bildekvalitet selv i nattmodus, men også en beroligende sikkerhet om at vi kunne se barnet vårt uansett tid på døgnet.

Lydkvaliteten er en annen styrke ved SCD845. Den klare toveiskommunikasjonen tillater oss å snakke med vårt barn og berolige dem med stemmen vår, et uvurderlig tillegg som styrker båndet mellom oss og vårt lille ett selv når vi er i et annet rom.

Selv om det havner på fjerdeplass i vår test, tilbyr Philips Avent SCD845 en tilfredsstillende balanse mellom funksjonalitet og pålitelighet. Dens omfattende rekkevidde og batterilevetid sikrer at vi kan overvåke uten frykt for plutselige avbrudd. For foreldre som søker etter en solid og troverdig babycall, står SCD845 ut som et sterkt alternativ på markedet.

Fordele

 • Utdypende Video: Med Philips Avent SCD845, får foreldre høykvalitets videoovervåking, noe som gir ekstra trygghet ved å kunne se babyen tydelig både dag og natt.
 • Zoom og panorering: Dette produktet tilbyr muligheten til å zoome inn og panorere kameraet slik at man kan få bedre oversikt over babyens soveområde eller se nærmere på bestemte detaljer.
 • Toveiskommunikasjon: Med toveiskommunikasjonsfunksjonen kan foreldre både høre babyen og snakke tilbake for å trøste eller roe ned barnet uten å måtte gå inn på rommet. Dette er en hendig funksjon som også kan bidra til bedre søvn for hele familien.

Ulemper

 • Pris: Philips Avent SCD845 babycall med kamera kan være relativt dyr sammenlignet med andre modeller på markedet, noe som kan være en betydelig ulempe for familier med stramt budsjett.
 • Nattmodusbildekvalitet: Noen brukere rapporterer at selv om kameraet fungerer godt i godt opplyste omgivelser, kan bildene i nattmodus være kornete, noe som gjør det vanskeligere å se barnet klart om natten.

5. Motorola Baby Monitor VM55

1994 NOK
1994 NOK
1999 NOK
2399 NOK
2880 NOK
3359 NOK
3369 NOK

Vi har grundig undersøkt og brukt den Motorola Baby Monitor VM55, en babycall med kamera som plasserte seg på en femteplass i vår nyeste test. Vårt grundige blikk på denne babycallen har gitt oss en dyp innsikt i dens funksjoner og brukervennlighet.

Motorola er kjent for å levere kvalitetsprodukter, og VM55 er intet unntak. Denne babycallen gir foreldre en trygg og pålitelig måte å overvåke sitt barn. Med sitt klare kamera som gir høyoppløselig video, har man alltid et godt øye med hva som skjer i barnets rom.

Vår erfaring med VM55-modellen viser at enheten har en imponerende rekkevidde, noe som betyr at man kan bevege seg rundt i hjemmet uten å miste signalet. Babycallen har også to-veis talefunksjon, noe som tillater foreldre å berolige babyen med sin stemme.

Til tross for en sterk konkurranse fra andre topprangerte babycalls i testen, hevder Motorola Baby Monitor VM55 sin posisjon som et solid valg for de som verdsetter enkelhet og pålitelighet. Et intuitivt grensesnitt kombinert med nyttige funksjoner gjør at foreldre kan hvile lett om natten, og vite at de har en pålitelig enhet i deres hjørne.

Fordele

 • Klar nattsyn: Motorola Baby Monitor VM55 har avansert infrarød nattsynsteknologi, som sikrer tydelig video selv i komplett mørke. Dette gjør det mulig for foreldre å overvåke babyen sin uten å forstyrre søvnen.
 • Toveis kommunikasjon: Med den innebygde toveis lydkommunikasjonen kan du ikke bare høre din baby, men også snakke tilbake beroligende ord eller vuggeviser, noe som bidrar til å roe barnet hvis det våkner.
 • Romtemperaturmåling: Produktet har en innebygd temperatursensor som overvåker og viser romtemperaturen på babyens rom. Dette hjelper foreldrene med å sørge for at babyens miljø er behagelig og sikkert.

Ulemper

 • Begrenset batterilevetid: Motorola Baby Monitor VM55 kan ha en batterilevetid som er kortere enn noen brukere forventer, noe som krever hyppigere oppladninger.
 • Ingen avanserte funksjoner: Kan mangle avanserte funksjoner som temperaturestimering og pustemonitorering, noe som er tilgjengelig på andre høyere-end babycaller med kamera.

6. Philips Avent SCD843

3999 NOK

Vi hadde store forventninger til Philips Avent SCD843, en babycall med kamera som har en rekke funksjoner og har blitt godt mottatt i markedet. Etter å ha brukt det i noen uker, oppdaget vi at enheten leverer en sterk kombinasjon av video- og lydkvalitet, som er essensielt for å holde et øye med våre små.

Kameraet på Philips Avent SCD843 skiller seg ut med sin imponerende klare nattsyn funksjon. Det ga oss trygghet gjennom natten, med evnen til å se våre barn tydelig uten å forstyrre deres søvn. Den justerbare synsvinkelen var også praktisk, og panoreringen og tilt-funksjonene gjorde det mulig for oss å få et fullstendig oversikt over babyens rom.

Lydkvaliteten var en annen stjernefunksjon, med krystallklar lyd som sørget for at vi kunne høre hvert lite knirk eller gurgle fra barnet. Vi ble også imponert over rekevidden til enheten, som var standhaftig gjennom hele huset uten avbrudd eller forstyrrelser, noe som er kritisk for enhver forelder.

Men selv om Philips Avent SCD843 har mange positive aspekter, følte vi at brukergrensesnittet kunne vært mer intuitivt. Enkelte funksjoner tok lengre tid å venne seg til, og det påvirket den generelle brukeropplevelsen.

Vårt inntrykk er at Philips Avent SCD843 fortjener sin plass på listen, selv om den ikke klarte å klatre til topps. Det er en solid babycall med viktige egenskaper som vil passe de fleste familier, selv om det er rom for forbedringer.

Fordele

 • Utviklet med nattsyn: Philips Avent SCD843 har et høykvalitets kamera med nattsyn som gjør det mulig for foreldre å se tydelige bilder av babyen selv i et helt mørkt rom.
 • 3,5-tommers fargeskjerm: Denne babycallen kommer med en stor 3,5-tommers skjerm som gir klar og skarp videoovervåking, slik at du kan overvåke ditt barn med komfort og letthet.
 • Toveiskommunikasjon: Med toveiskommunikasjonsfunksjonen kan du høre babyen din og også trøste eller snakke med dem takket være det innebygde svarapparatet, noe som gir en følelse av nærhet selv når du er i et annet rom.

Ulemper

 • Høy pris: Philips Avent SCD843 kommer med en forholdsvis høy pris, noe som kan være et avskrekkende faktor for familier på budsjett eller som ikke ønsker å investere stort i en babycall med kamera.
 • Begrenset kamerafunksjonalitet: Selv om produktet har kamera, rapporterer noen brukere om begrensninger i kameraets panorerings- og tiltmuligheter, noe som kan gjøre det vanskelig å få et fullstendig overblikk over babyens rom.

7. Tris ViewIT 4.3″ Baby Monitor

1476 NOK
1601 NOK
2850 NOK

Vi har grundig testet Tris ViewIT 4.3 Baby Monitor, en babycall med kamera som landet på en syvendeplass i vår siste samletest. Denne babycallen skiller seg ut med sin klare 4.3-tommers skjerm som gir foreldre en skarp og tydelig visning av deres småbarn.

Med Tris ViewIT, oppdaget vi at den tilbyr to-veis lydkommunikasjon, noe som gjør det mulig for oss å snakke beroligende til barnet vårt uten å måtte være i samme rom. Dette er en funksjon som mange foreldre vil sette pris på, spesielt når det kommer til å trøste barnet uten for mange forstyrrelser.

Vi la også merke til at enhetens infrarøde nattsyn sikret tydelig video om natten, som er essensielt for kontinuerlig overvåkning. Selv i svært mørke rom, var billedkvaliteten imponerende. Kameraets justerbare vinkelmuligheter bidro til at vi fikk optimal synsvinkel, et pluss for ethvert romoppsett.

Til tross for dens solide prestasjon, er det verd å merke seg at noen av de andre modellene ranket høyere på grunn av ekstra funksjoner som romtemperatursensorer og mer avanserte tilpassingsalternativer. Likevel, Tris ViewIT 4.3 Baby Monitor tilbyr pålitelig og brukervennlig teknologi, og er et godt valg for foreldre som søker en grunnleggende, men effektiv babycall med kamera.

Fordele

 • Klargjort skjerm: Tris ViewIT 4.3″ Baby Monitor kommer med en 4,3 tommers fargeskjerm som gir en klar og detaljert visning av babyen, noe som gjør det mulig for foreldre å enkelt overvåke deres lille uten å forstyrre deres søvn.
 • Nattsyn og temperatursensor: Med avansert nattsynsteknologi kan Tris ViewIT 4.3″ Baby Monitor gi et tydelig bilde av barnet selv i totalt mørke, og den innebygde temperatursensoren sikrer at babyens rom alltid har en komfortabel temperatur.
 • To-veis talefunksjon: Monitoren inkluderer en to-veis lydfunksjon som tillater foreldre å både lytte til og snakke med babyen, noe som er ideelt for å trøste babyen fra et annet rom.

Ulemper

 • Lav oppløsning: Noen brukere har rapportert at 4.3-tommers skjermen gir en relativt lav oppløsning, noe som kan gjøre det vanskelig å se detaljene klart, spesielt ved zoom-funksjonen.
 • Begrenset rekkevidde: Tris ViewIT 4.3″ Baby Monitor kan ha en begrenset rekkevidde sammenlignet med andre modeller, noe som kan forårsake tilkoblingsproblemer i større hus eller over flere etasjer.

Ofte Stilte Spørsmål om Babycall med Kamera

Hva er babycall med kamera?

Babycall med kamera er en babyovervåkningsenhet som tillater foreldre å se og noen ganger også lytte til sitt barn fra en annen rom via en video skjerm. Dette gir ekstra trygghet da man kan følge med på at barnet har det bra uten å forstyrre det.

Hvilke funksjoner bør jeg se etter i en babycall med kamera?

Viktige funksjoner inkluderer nattsyn for å se barnet klart om natten, toveiskommunikasjon for å kunne snakke og berolige barnet på avstand, temperaturovervåkning for å sikre at rommet har en komfortabel temperatur, og muligheten for å spille vuggeviser. Rekkevidde og batterilevetid er også viktige faktorer å vurdere.

Er babycall med kamera sikre mot hacking?

Moderne babycall med kamera har ofte sikkerhetsfunksjoner som kryptert signal og passordbeskyttelse. Det er viktig å sikre at kameraet og tilhørende apper har oppdatert programvare for å minimere risikoen for hacking.

Hvordan kan jeg optimalisere plasseringen av kameraet i babycallen?

Plasser kameraet slik at det har et klart syn på babyens seng eller lekeområde, uten å være for nært slik at barnet kan nå det. Pass på at det ikke er i direkte sollys eller i nærheten av sterke lyskilder, og unngå plasseringer som kan blokkere signalene eller forårsake interferens.

Kan jeg bruke babycall med kamera på flere enheter?

Ja, mange babycall med kamera tilbyr muligheten til å koble til flere enheter, slik at flere enn en person kan overvåke barnet. Dette krever vanligvis at man installerer den tilhørende appen på de ekstra enhetene og logger inn med samme konto.

Konklusjon: Beste babycall med kamera

Etter en grundig evaluering av forskjellige babycall-modeller med kamera på markedet er det tydelig at Neonate BC-8000DV utmerker seg som den beste i sin kategori. Med sin overlegne rekkevidde, krystallklare bildekvalitet, og tilpassede funksjoner for foreldrenes trygghet og barnets komfort, står den frem som en uovertruffen leder. Enhetens innovative design og brukervennlighet bekrefter at dette er et produkt som møter de strenge kravene moderne foreldre har til teknologi som skal passe på det mest dyrebare de har – deres barn. Neonate BC-8000DV gir ikke bare et ekstra øye og øre ved barnets side men også fred i sinnet for foreldre, noe som gjør den til det opplagte valget for de som søker det beste innen babycall-løsninger med kamera.

Product Image

Neonate BC-8000DV

Author image of Emma Svensson

Emma Svensson

Emma er en erfaren barne- og familiereporter og foreldreekspert med en lidenskap for å hjelpe familier med å finne høykvalitets og trygge produkter og tjenester for barna sine. Hun er kjent med de siste trendene innen barneoppdragelse og har en dyp forståelse for hvordan man kan skape et trygt og kreativt miljø for barn.
testy.no logo
Utforsk testvinnere og velg med tillit!
Informasjon
Ansvarlig utgiver:
Top Notch Leads
Org nr: C 98958
Innholdet på dette nettstedet inkluderer sponsede annonser, som ikke påvirker vår evaluering i anmeldelsene.
© 2024 Top Notch Leads