Beste Stellematte: Anmeldelse av 9 Toppvalg for Trygg og Komfortabel Bleieskift (Best i Test 2023)

Product Image

Leander Stellematte 50x70cm

Innholdsfortegnelse

Lurer du på hva en Stellematte er, og hvorfor det er et must-have for enhver nybakt forelder? En stellematte er et mykt underlag designet for å gi babyen en komfortabel flate når det er tid for bleieskift. Både hjemme og på farten, en god stellematte er nøkkelen til en hygienisk og behagelig opplevelse for ditt lille underverk.

Med et utall produkter tilgjengelige på markedet, kan valg av den beste stellematten føles som en utfordring. Derfor har vi gjennomført en grundig Stellematte test for å guide deg gjennom jungelen av alternativer. Vi har nøye vurdert, testet, og anmeldt 9 av de mest populære stellemattene for å sikre at du kan ta et informert valg.

Leter du etter “Best i Test” stellematte? Vi har funnet fram til toppvalgene for deg! Oppdag hvilken beste Stellematte som møter dine behov for komfort, sikkerhet, og enkel rengjøring. Bli med oss videre i artikkelen for en dybdegående anmeldelse som vil forenkle hverdagen din og gi deg den tryggheten du trenger når du steller din baby. La oss avdekke de skjulte perlene på stellemattemarkedet sammen!

1. Leander Stellematte 50x70cm

1249 NOK
1349 NOK
1349 NOK
1464 NOK
1499 NOK
1499 NOK
1499 NOK

Vi har testet Leander Stellematte i størrelsen 50x70cm, en komfortabel og praktisk løsning for stellestunder. Etter vår grundige gjennomgang, er vi ikke overrasket over at denne stellematten kom på førsteplass i vår vurdering.

Denne stellematten fra Leander utmerker seg med sin høy kvalitet materialer og holdbarhet. Overflaten er myk og behagelig for babyen, samtidig som den er lett å rengjøre, noe som er essensielt for å opprettholde et hygienisk stellemiljø. Vi setter stor pris på at stellematten har vanntett overflate, noe som gjør uhell til noe mindre av en bekymring.

Et annet viktig aspekt ved Leander Stellematte er dens design. Den er ikke bare funksjonell, men også estetisk tilfredsstillende med en moderne utforming som passer godt inn i de fleste hjem. Stellemattens størrelse er også perfekt for å passe de fleste stellebord, og det gir god plass for babyen å bevege seg på.

Sikkerheten har også blitt ivaretatt, med løftede kanter som bidrar til å holde babyen på plass. Dette er særlig viktig for oss, da sikkerhet alltid er en prioritering.

Sammenfattende er Leander Stellematte 50x70cm et utmerket valg for foreldre som søker kvalitet, funksjonalitet og design, derfor er den vår soleklare vinner. Vi anbefaler denne stellematten med tillit til andre brukere som ønsker det beste for sitt barns stellebehov.

Fordele

 • Komfortabel og trygg: Leander Stellematte har en myk, behagelig overflate som er trygg for babyens hud, noe som gjør stellestunden til en komfortabel opplevelse.
 • Vannavvisende og lett å rengjøre: Stellematten er designet med et vannavvisende materiale som gjør det enkelt å tørke av og holde rent, noe som sikrer god hygiene.
 • Perfekt størrelse: Med dimensjonene 50x70cm passer Leander Stellematte perfekt på de fleste stellebord, og gir god plass for babyen uten å ta opp for mye plass.

Ulemper

 • Høy Pris: Leander Stellematte 50x70cm kan oppleves som dyr i forhold til andre stellematter på markedet, som kan være et negativt punkt for budsjettbevisste kjøpere.
 • Begrenset Størrelse: Selv om størrelsen på 50x70cm er tilstrekkelig for små babyer, kan stellematten bli for liten etter hvert som barnet vokser, noe som potensielt kan redusere produktets levetid og brukervennlighet.

2. Sebra Pusle Pur Stellematte 50x65cm

999 NOK
1099 NOK
1099 NOK
1199 NOK

Vi har testet Sebra Pusle Pur Stellematte som måler 50x65cm, og denne stellematten er en solid konkurrent i kategorien for beste stellematte til de minste. I vår vurdering kom den på en sterk andreplass, noe som signaliserer dens høye standard og funksjonalitet.

Sebra Pusle Pur er laget med tanke på komfort og sikkerhet for barnet ditt, med en overflate som er myk nok til lange puslestunder samtidig som den er robust og enkel å rengjøre etter bruk. Materialet er av høy kvalitet og føles holdbart, noe som er essensielt for alle foreldre som ønsker et langvarig produkt.

Designmessig utfyller Sebra Pusle Pur ethvert moderne barnerom med sine elegante linjer og subtile farger. Den er ikke bare praktisk, men også en stilig tilføyelse til barnerommet. Det er også verdt å nevne at denne stellematten er lett å håndtere, med praktiske dimensjoner som gjør at den passer inn på de fleste stellebord.

Selv om Sebra Pusle Pur Stellematte ikke inntok topplasseringen i vår test, er det uten tvil et utmerket valg for de som søker en kombinasjon av stil, kvalitet og komfort for sitt barn. Med riktig vedlikehold vil denne stellematten være en trofast følgesvenn gjennom baby- og småbarnsårene.

Fordele

 • Komfortabel for babyen: Sebra Pusle Pur Stellematte er polstret og myk, noe som sikrer at babyen ligger behagelig under bleieskift.
 • Praktisk størrelse: Med sine mål på 50x65cm passer stellematten perfekt på de fleste stellebord og i små rom.
 • Enkel å rengjøre: Overflaten på stellematten er vanntett og lett å tørke av, noe som gjør vedlikeholdet enkelt og hygienisk.

Ulemper

 • Høy pris: Sebra Pusle Pur Stellematte 50x65cm er relativt dyr sammenlignet med andre stellematter på markedet, noe som kan være en ulempe for budsjettbevisste foreldre.

3. Done By Deer Stellematte 50x65cm

387 NOK
599 NOK
679 NOK

Vi har testet Done By Deer Stellematte i størrelsen 50x65cm, og våre erfaringer plasserer den på en solid tredjeplass i vår evaluering. Denne stellematten byr på et moderne design som vil appellere til mange foreldre som setter pris på både stil og funksjonalitet på barnerommet.

Stellemattens kompakte størrelse gjør at den passer perfekt på de fleste stellebord, og den er enkel å flytte rundt på om det skulle være nødvendig. Overflaten er myk for babyen å ligge på, samtidig som den er enkel å rengjøre, noe som sparer tid i en ellers travel hverdag.

Vår erfaring viser at Done By Deer har lagt stor vekt på sikkerhet med høykantene som forebygger at babyen ruller av matten. Dette er et element vi i vår ekspertise verdsetter høyt, da det bidrar til å gjøre stelletiden til en sikker og behagelig opplevelse for både barn og foreldre.

Til tross for at det er noen få produkter som rangerer over den i vår test, står Done By Deer Stellematte sterkt med tanke på kvalitet og design. Det er en robust og stilig løsning som vil tilfredsstille mange av de krav moderne foreldre har til et stellematte.

Fordele

 • Komfortabel for babyen: Done By Deer stellematte er laget av myke materialer som gir en behagelig og støttende overflate for babyens hud under stell.
 • Praktisk størrelse: Med målene 50x65cm, passer denne stellematten perfekt på de fleste stellebord og kan enkelt flyttes rundt omkring i hjemmet.
 • Enkel å rengjøre: Overflaten på stellematten er vannavstøtende og lett å tørke av, noe som bidrar til å opprettholde god hygiene og enkel vedlikehold.

Ulemper

 • Begrenset plass: Done By Deer Stellematte i størrelsen 50x65cm kan være for liten for eldre barn, noe som begrenser bruken over tid.
 • Tynn polstring: Matten kan være litt for tynn, noe som potensielt kan gi utilstrekkelig støtte og komfort for barnet under lek eller mage-tid.

4. Jollein Stellematte 50x70cm

Vi har grundig testet Jollein Stellematte i størrelsen 50x70cm og oppdaget flere nøkkelfunksjoner som gjør den til et robust valg for moderne foreldre. Selv om den kom på fjerdeplass i vår test, viser den seg å være et produkt som er verdt oppmerksomheten.

Stellematten fra Jollein skiller seg ut med sitt komfortable design og størrelse, som passer godt på de fleste stellebord. Materialet i matten er milde mot babyens hud, noe som er essensielt for å forebygge irritasjon under stell.

Vår erfaring indikerer at matten er lett å rengjøre, en kritisk egenskap for å opprettholde et hygienisk stellemiljø. Dette er spesielt viktig for foreldre som stadig er i kamp med tiden og trenger effektive løsninger i hverdagen.

En annen positiv oppdagelse var dens holdbarhet. Matten bevarer sin form og komfort selv etter gjentatt bruk, noe som gjør den til en langsiktig investering for familien.

I vår evaluering finner vi Jollein Stellematte å tilby en god balanse mellom funksjonalitet og komfort. Det er et solid valg for de som søker kvalitet uten å komme på toppen av vår liste.

Fordele

 • Vanntett Materiale: Jollein Stellematte er laget med et vanntett overflatemateriale som er lett å tørke av og holde rent, noe som sikrer god hygiene for babyen din.
 • Bærbar Størrelse: Med dimensjonene 50x70cm, er stellematten praktisk å bære med seg, og passer perfekt på de fleste stellebord og i stellevesken for bleieskift på farten.
 • Komfortabel for Babyen: Matten er designet med myke materialer og en behagelig tykkelse, som gir en komfortabel og støttende overflate for babyen under stell.

Ulemper

 • Begrenset størrelse: Jollein Stellematte med målene 50×70 cm kan være for liten for noen barn, noe som betyr at den kan bli raskt utvokst.
 • Manglende ekstra funksjoner: I motsetning til noen andre stellematter, kommer Jollein Stellematte ikke med ekstra funksjoner som for eksempel lommer for oppbevaring eller en integrert pute for ekstra komfort.

5. That’s Mine Stellematte

249 NOK
379 NOK

Vi har testet Thats Mine Stellematte, og selv om den havnet på en femteplass i vår sammenligning, er det flere grunner til at den fortjener oppmerksomhet. Målene på stellematten er perfekt for en standard stellebord, som gjør at den passer inn i de fleste barnerom med sine 50×70 cm.

Designmessig er Thats Mine Stellematte både elegant og minimalistisk. Den er laget av høykvalitets materialer som er myke mot barnets hud, noe som sørger for en komfortabel stelleopplevelse. Stellematten er lett å rengjøre, noe som er en stor fordel for travle foreldre.

På funksjonalitetssiden, tilbyr denne stellematten god støtte og sikkerhet for babyen under bleieskift. Kanten rundt matten er litt forhøyet, som minsker risikoen for at babyen ruller av. Dette gir ekstra trygghet for oss som foreldre.

Selv om Thats Mine ikke toppet vår liste, er det tydelig at det er en solid stellematte som kombinerer funksjonalitet og stil. Den kan lett anbefales for de som søker en mattet som er både praktisk og estetisk tiltalende. Vår erfaring tilsier at denne matten kan være et godt valg for foreldre som prioriterer kvalitet og design.

Fordele

 • Vanntett materiale: That’s Mine Stellematte er laget med et vanntett stoff som enkelt kan tørkes rent, noe som gir en hygienisk overflate for stell av babyen.
 • Bærbar og lett: Matten er designet for å være lett og sammenleggbar, noe som gjør den praktisk å ta med seg på reiser eller når man er på farten.
 • Stilig design: Stellematten kommer i forskjellige moderne og stilige mønstre som passer godt inn i de fleste hjem og stellerom, og legger til et pent estetisk element.

Ulemper

 • Pris: That’s Mine Stellematte kan være relativt dyr sammenlignet med andre stellematter på markedet.
 • Størrelse: Størrelsen på stellematten kan være for stor for små stelleområder, noe som kan gjøre den mindre praktisk for de med begrenset plass.

6. Elodie Details Stellematte

399 NOK
429 NOK

Vi har nylig testet Elodie Details Stellematte, og etter å ha vurdert en rekke stellematter kom denne modellen inn på en sjetteplass i vår grundige gjennomgang. Selv om den ikke nådde toppen av listen, fant vi flere positive kvaliteter ved produktet.

Stellematten utmerker seg med sin innovative design og høy kvalitet. Den er klar over behovet for en kombinasjon av komfort og praktisk funksjonalitet i hverdagen til småbarnsforeldre. Stellematten har en myk og behagelig overflate som er skånsom mot babyens hud, noe som er essensielt for daglig bruk.

Vår erfaring viste at Elodie Details matte er enkel i bruk og passer inn i mange forskjellige stellerom situasjoner takket være sin fleksibilitet og lette vekt. Dette gjør den til et ypperlig valg for foreldre som er på farten. Vi satte pris på hvor lett det var å rengjøre overflaten, noe som sparer tid og krefter i en ofte hektisk hverdag.

Likevel, til tross for disse styrkene, fant vi at matten kunne forbedre på enkelte områder sammenlignet med de som kom foran i testen. Konkurrentene hadde ofte ekstra funksjoner som oppbevaringslommer og var mer kompakte når de var sammenbrettet.

Alt i alt fant vi at Elodie Details Stellematte er et solid valg for de som verdsetter kvalitet og design. Selv om det er rom for forbedringer, er det klart at denne stellematten tilbyr en god balanse mellom komfort og funksjonalitet, noe som gjør den verdt en nærmere titt for moderne foreldre.

Fordele

 • Komfortabel: Elodie Details Stellematten er designet med ekstra polstring for å gi maksimal komfort til babyen under bleieskift.
 • Vanntett overflate: Overflaten på stellematten er vanntett, noe som gjør den enkel å rengjøre og vedlikeholde.
 • Bærbar og stilig: Denne stellematten fra Elodie Details er lett og kan enkelt foldes sammen, samt den kommer i flere moderne design som passer godt inn i enhver barneromsdekor.

Ulemper

 • Pris: Elodie Details Stellematte kan være relativt dyr sammenlignet med andre stellematter på markedet, noe som kan være et minus for budsjettbevisste foreldre.
 • Størrelse: Stellematten kan være for stor eller for liten for noen stellebord, noe som krever at foreldre sjekker målene nøye før kjøp for å sikre at den passer til deres spesifikke behov.

7. Konges Slöjd Stellematte 50x62cm

472 NOK
499 NOK
539 NOK
589 NOK

Vi har testet Konges Slöjd Stellematte med dimensjonene 50x62cm, som har pakket seg inn på syvendeplass i vår omfattende evaluering av stellematter. Med sitt stilrene design og behagelige størrelse, er den et godt valg for foreldre som setter pris på både estetikk og funksjonalitet.

Denne stellematten skiller seg ut med sitt høykvalitative materiale som kjennes mykt og komfortabelt for den lille. Det er tydelig at Konges Slöjd har tenkt på de små detaljene som gjør stelletiden litt enklere, med en overflate som er enkel å tørke av og holde ren. Dette reduserer stresset rundt ulykker og søl betydelig.

En annen imponerende egenskap er mattenes mobile egenskaper. På grunn av sin ideelle størrelse, kan den enkelt bæres fra rom til rom, eller til og med tas med på reise, noe som tilbyr en stor grad av fleksibilitet for aktive familier.

Ved å legge til rette for en sikker stelleflate og sørge for at barnet ligger mykt og behagelig, bekrefter Konges Slöjd sitt rykte om å levere produkter som ikke bare ser bra ut, men som også prioriterer barnets velvære. Selv om den ligger i syvendeplass, er vårt inntrykk at denne stellematten er et solid valg for de som søker en kombinasjon av design og brukervennlighet.

Fordele

 • Komfortabel for babyen: Konges Slöjd Stellematte er designet med ekstra polstring som gir en myk og behagelig overflate for babyen under bleieskift.
 • Vanntett materiale: Matten er laget av et vanntett materiale som er lett å tørke av, noe som gjør rengjøringen rask og enkel og holder området hygienisk.
 • Elegant design: Med sitt stilige skandinaviske design og mønster vil Konges Slöjd Stellematte se bra ut på stellebordet og komplimentere det moderne hjemmet.

Ulemper

 • Kan Være For Liten: Konges Slöjd Stellematte på 50x62cm kan være for kompakt for noen, noe som kan gjøre stelleoppgavene mindre praktiske ettersom barnet vokser.
 • Høy Pris: Prisen på Konges Slöjd Stellematte kan oppfattes som høy sammenlignet med andre stellematter på markedet, noe som kan være en ulempe for prisbevisste kjøpere.

8. Ceba Stellematte 60x40cm

248 NOK

Vi har grundig vurdert Ceba Stellematte60x40cm og plassert den på åttende plass i vår sammenligning. Denne stellematten tilbyr en kompakt størrelse som kan passe perfekt for familier med begrenset plass, eller til de som ofte er på farten og trenger en lett, bærbar løsning.

Kvaliteten på stellematten er imponerende, med en solid konstruksjon som sikrer holdbarhet over tid. Overflaten er lett å rengjøre, noe som er viktig for å opprettholde god hygiene. Det komfortable skumfyllet beskytter barnet under bleieskiftet, samtidig som de hevede kantene gir ekstra sikkerhet for å forhindre at barnet ruller av matten.

Det synes imidlertid at Ceba Stellematte kunne ha dratt nytte av noen tilleggsfunksjoner som finnes på andre modeller, som for eksempel integrerte lommer for oppbevaring av bleier og våtservietter. Deres enkle design er funksjonell, men ikke like estetisk tiltalende som noen av de andre product-review-site som med mer intrikate mønstre og farger.

Selv om Ceba Stellematte ikke toppet vår liste, er det en solid og praktisk løsning som ivaretar det grunnleggende innenfor sikkerhet og komfort for de små. Den er et godt valg for foreldre som ønsker en enkel, rett-på-sak tilnærming til bleieskift underveis.

Fordele

 • Kompakt størrelse: Ceba Stellematte 60x40cm har en ideell størrelse for små plasser og er enkel å oppbevare.
 • Enkel rengjøring: Mattens overflate er lett å tørke av, noe som gjør den hygienisk og lettstelt.
 • Komfortabel for babyen: Matten er designet med en myk polstring som gir ekstra komfort for babyen under stell.

Ulemper

 • Størrelse: Ceba Stellematte 60x40cm kan være for liten for noen barn, noe som medfører at den ikke kan brukes like lenge som større stellematter.
 • Komfort: Matten er relativt tynn, noe som kan ha innvirkning på komforten for barnet under stell.

9. Troll Stellematte 54x77cm

994 NOK

Når det gjelder funksjonalitet og komfort for de små, tok vi et nøye blikk på Troll Stellematte, som kom på en niendeplass i vår omfattende test. Selv om den ikke toppet listen, fremhever vi at det er flere sterke egenskaper med denne modellen som kan passe mange familier.

Størrelsen på Troll Stellematten er på 54x77cm, noe som gir en god flate for bleieskift og påkledning. Til tross for dette, noterer vi oss at Ceba Stellematte utmerker seg med sine 60x40cm, noe som kan gi litt ekstra rom for bevegelse.

Vi observerer at Troll Stellematten har en enkel design, noe som vil passe inn i de fleste barnerom eller bad. Mattens overflate er myk og gjør at barnet ligger behagelig under stell, noe som er viktig for både barn og foreldre under bleieskift.

Denne stellematten har også en praktisk overflate som er lett å rengjøre, en egenskap vi prioriterer høyt i våre vurderinger. Dette fordi hygienen er essensiell når det handler om babyprodukter.

Samlet sett er Troll Stellematte et solid produkt. Selv om det ikke var vårt førstevalg, kan det helt klart være en passende løsning for de som ser etter en stellematte med basis funksjoner og komfort.

Fordele

 • Vanntett materiale: Troll Stellematte er laget av et vanntett materiale som gjør det enkelt å tørke av og holde rent, noe som bidrar til en mer hygienisk stelleopplevelse for barnet.
 • Størrelse tilpasset behov: Med mål på 54x77cm passer stellematten de fleste stellebord og gir god plass for babyen å ligge på under bleieskift og påkledning.
 • Komfortabel for babyen: Stellematten er designet for å være myk og behagelig for babyen å ligge på, noe som gjør stelletiden til en koselig opplevelse for både barn og foreldre.

Ulemper

 • Størrelsesbegrensning: Troll Stellematte har mål på 54×77 cm, noe som kan være for lite for de som ønsker en større stelleflate for økt bevegelsesfrihet og komfort.
 • Kompatibilitet: På grunn av spesifikke mål, kan det hende at denne stellematten ikke passer til alle stellebord eller -kommoder, noe som kan begrense brukervennligheten for noen foreldre.

Vanlige spørsmål om Stellematte

Hva er Stellematte?

Stellematte er en myk matte som brukes for å gi en ren, komfortabel og sikker overflate for å skifte babyens bleier. De er vanligvis polstret og enkle å rengjøre.

Er Stellematte nødvendig?

Ja, en stellematte er svært praktisk og kan anses som nødvendig for å gjøre bleieskift tryggere og mer behagelig for både baby og forelder.

Hvordan rengjør jeg en Stellematte?

De fleste stellematter kan rengjøres med en fuktig klut og mild såpe. Husk å tørke den godt etterpå for å forhindre at fuktighet samles.

Kan Stellematte brukes på enhver overflate?

Ja, stellematter er designet for å være portable og kan brukes på de fleste flate overflater, men for sikkerhets skyld, bruk matta på stabile og sikrede flater.

Hvor lenge kan jeg bruke en Stellematte?

Stellematter kan brukes så lenge de er i god stand og størrelsen passer for barnet. De fleste barn slutter med bleier rundt alderen 2-3 år, så en stellematte kan vare i hele bleieperioden om den er godt vedlikeholdt.

Konklusjon: Beste Stellematte

Etter en grundig gjennomgang og vurdering av ulike stellematter på markedet, har det blitt klart at Leander Stellematte i størrelsen 50x70cm skiller seg ut som den beste. Med sin optimale størrelse tilbyr den god plass for babyen å ligge på, samtidig som den ikke tar for mye plass i hjemmet. Leander sin kvalitetsmaterialer og ergonomiske design sikrer at barnet ligger komfortabelt under bleieskift, og matte er både enkel å rengjøre og slitesterk. For foreldre som ønsker en stellematte som kombinerer funksjonalitet, komfort og stil, er Leander Stellematte 50x70cm det åpenbare valget.

Product Image

Leander Stellematte 50x70cm

Author image of Emma Svensson

Emma Svensson

Emma er en erfaren barne- og familiereporter og foreldreekspert med en lidenskap for å hjelpe familier med å finne høykvalitets og trygge produkter og tjenester for barna sine. Hun er kjent med de siste trendene innen barneoppdragelse og har en dyp forståelse for hvordan man kan skape et trygt og kreativt miljø for barn.
testy.no logo
Utforsk testvinnere og velg med tillit!
Informasjon
Ansvarlig utgiver:
Top Notch Leads
Org nr: C 98958
Innholdet på dette nettstedet inkluderer sponsede annonser, som ikke påvirker vår evaluering i anmeldelsene.
© 2024 Top Notch Leads