Beste Bedside Crib: Vi har vurdert 5 topp produkter (Best i Test 2023)

Product Image

Troll Oslo Bedside Crib Sprinkleseng

Innholdsfortegnelse

En Bedside Crib er en innovativ løsning for nybakte foreldre. Den er designet for å plasseres ved siden av foreldresengen, for å fremme nærhet og lette nattmatning. I denne artikkelen skal vi se nærmere på fem av de mest populære produktene på markedet i dag med et fokus på Bedside Crib test.

Vi vil avdekke både fordeler og ulemper, slik at du kan være sikker på at du tar det beste valget for din lille. Med tittelen Best i Test, holder vi oss oppdatert på kvalitet, komfort og brukervennlighet.

Intensjonen er å hjelpe deg å navigere gjennom mylderet av tilgjengelige produkter, og å plukke ut den beste Bedside Crib for deg og din baby. Vi vet alle at den nattlige søvnen er viktig for både foreldre og barn. Vi er her for å hjelpe deg å få mest mulig ut av den.

Gjør deg klar for en grundig gjennomgang der vi dykker dypere inn i verdenen av Bedside Cribs. Så la oss komme i gang med denne omfattende og spennende Bedside Crib-anmeldelsen.

1. Troll Oslo Bedside Crib Sprinkleseng

2195 NOK
2199 NOK
2239 NOK
2795 NOK

Vi har testet Troll Oslo Bedside Crib Sprinkleseng og resultatet var utrolig asymmetrisk. Dette er absolutt den beste sprinkelsengen vi har prøvd.

Førsteinntrykket er at den er veldig stabil og trygg. Vi merket også raskt at den er veldig brukervennlig. Monteringen var enkel, og man kan lett justere høyden. Dette er altså en sprinkelseng som virkelig tilpasser seg behovene til oss og babyen vår.

Et annet høydepunkt med Troll Oslo Bedside Crib er utformingen. Det er en moderne og sofistikert sprinkelseng som ser bra ut på soverommet. Den har også en nyttig funksjon som gjør at en av sidene kan senkes. Dette gjør det lettere for oss å ta oss av babyen vår om natten uten å forlate sengen.

På grunn av dens robuste konstruksjon og det faktum at den er laget av bærekraftige materialer, er vi sikre på at denne sprinkelsengen er et trygt sted for babyen vår å sove.

Sammenlignet med andre modeller vi har prøvd, er Troll Oslo Bedside Crib Sprinkleseng den beste. Den er både funksjonell, vakker og trygg, noe som gjør den til den beste sprinkelsengen på markedet. Den har klart fortjent sin førsteplass i denne testen.

Fordele

 • Fleksibel bruk: Troll Oslo bedside crib kan brukes som en selvstendig sprinkelseng eller som et koselig bedside crib, for lettere tilgang til babyen din om natten.
 • Sikker og komfortabel: Den har en høydejusterbart system som tillater sengen å passe til foreldrenes seng perfekt, mens sterke stropper sikrer en sikker passform for en fredelig natts søvn.
 • Holdbar og langvarig: Denne sengen er laget med solid nordisk furu, den er robust og laget for å vare, noe som gir en lang levetid for produktet.

Ulemper

 • Dyr: Troll Oslo Bedside Crib Sprinkleseng er relativt dyr sammenlignet med andre bedside-cribs på markedet.
 • Utilstrekkelig høydejustering: Noen brukere har rapportert at denne sprinklesengen ikke har nok høydejusteringsnivåer, noe som gjør det vanskelig å justere den perfekt til foreldrenes seng.

2. Maxi-Cosi Iora Sprinkleseng 83x50cm

2205 NOK
2599 NOK
2809 NOK

I vår søken etter den beste bedside criben, prøvde vi Maxi-Cosi Iora Sprinkleseng. Denne modellen skilte seg ut på mange områder, og vi var imponert over funksjonene og brukervennligheten.

Iora sprinkleseng fra Maxi-Cosi står stødig og stabilt, og det føles trygt å ha den ved siden av sengen. Den er utstyrt med en komfortabel madrass som gir god støtte for barnet. Vi likte også vekten og størrelsen på denne modellen. Med mål på 83×50 cm gir den masse plass for barnet, men tar samtidig ikke unødvendig stor plass i rommet.

Vi satte stor pris på den robuste konstruksjonen. Den holder seg trygg og stødig, selv når barnet beveger seg i søvne. En annen stor fordel ved Maxi-Cosi Iora er dens fleksibilitet. Den kan enkelt justeres i høyde for å passe til din seng, og har også glidelås på siden som gjør nattamming enklere.

Alt i alt, klassifiserte vi Maxi-Cosi Iora Sprinkleseng som en svært sterk andreplass i vår test. Den overgikk mange andre modeller på områder som komfort, brukervennlighet og trygghet. For de som leter etter en solid og pålitelig bedside crib, er dette et utmerket valg.

Fordele

 • Praktisk og bærbar: Maxi-Cosi Iora seng er laget for å være lettvint og bærbar, noe som gjør den perfekt for reiser eller enkel bevegelse rundt i hjemmet.
 • Sikker og behagelig: Sengen er designet med ditt barns sikkerhet og komfort i tankene, med et mykt madrass og sikkerhetsseler for å sikre at ditt barn skal ligge trygt og behagelig.
 • Justerbar høyde: Med muligheten til å justere høyden, kan du enkelt tilpasse sengen til høyden på din egen seng, slik at du kan holde øye med barnet uten å måtte stå opp.

Ulemper

 • Dyrt: Maxi-Cosi Iora Sprinkleseng er en av de mer kostbare alternativene på markedet, noe som kan være en begrensning for noen familier.
 • Størrelse: Noen brukere har rapportert at denne krybben er litt på den lille siden, noe som betyr at barnet kan vokse ut av det raskere enn forventet.

3. Troll Lux Sprinkleseng 120x60cm

2396 NOK
2995 NOK

Vi var imponert over Troll Lux Sprinkleseng 120x60cm som kom på tredjeplass i testen vår for beste bedside crib modeller. Denne sprinklesengen oppfyller alle sikkerhetskrav, noe som gjør den til et sikkert valg for babyen din.

Selv om den ikke kom på førsteplass, skilte Troll Lux Sprinkleseng seg ut med sin robuste konstruksjon og romslige design. Denne sengen er laget med tanken på å sikre en komfortabel soveplass for babyen, samtidig som det gir nok plass for barnet når han eller hun vokser.

En av de flotte funksjonene vi likte med denne sprinklesengen er dens justerbare høyde. Dette gjør det mulig for oss å justere sengens høyde for å passe til våre egne senger. Det gjør ogsŽ det lettere for oss å ta oss av babyen uten å måtte forlate sengen, noe som er veldig praktisk, spesielt i løpet av natten.

Til tross for å være plassert på tredjeplass, tilbyr Troll Lux Sprinkleseng en solid kombinasjon av sikkerhet, komfort og brukervennlighet. Den har definitivt alle funksjonene du trenger i en bedside crib, til tross for å være en smule mindre ekstravagant enn noen av sine konkurrenter.

Fordele

 • Romslig og komfortabel: Troll Lux Sprinkleseng 120x60cm er romslig nok til å sørge for at babyen din har komforten de trenger gjennom natten. Denne sengen er spesielt laget for å gi optimal komfort og sikkerhet.
 • Høy kvalitet: Denne sprinkelsengen er laget av høykvalitatsmaterialer som sikrer holdbarhet og langvarig bruk. Den har også et stilig og moderne design som vil passe inn i enhver barnerom innredning.
 • Enkel å montere: Troll Lux Sprinkleseng kommer med en detaljert bruksanvisning som gjør det enkelt å sette sammen. Du trenger ikke noe spesialverktøy eller ekstra hjelp for å installere denne sengen.

Ulemper

 • Høy pris: Troll Lux Sprinkleseng 120x60cm er en av de dyrere barnesengene på markedet, noe som kan være en ulempe for familier med et stramt budsjett.
 • Størrelse: Med sine dimensjoner på 120x60cm kan denne sengen være for stor for mindre soverom, noe som gjør det vanskelig for foreldre å plassere den nær sin egen seng.

4. Maxi-Cosi Iora Air Bedside Crib

2317 NOK
3395 NOK
3399 NOK
3399 NOK

Ved å vurdere Maxi-Cosi Iora Air Bedside Crib fant vi mange positive aspekter ved dette produktet. Den første tingen vi la merke til var dens solide konstruksjon og robusthet. Produktet gir foreldrene trygghet, siden de vet at deres lille engel er trygt og godt plassert.

Maxi-Cosi Iora Air Bedside Crib levde opp til forventningene hva gjelder komfort. Madrassen er uten tvil veldig behagelig for babyen, noe som igjen sikrer barnet en trygg og god søvn. Et annet aspekt vi satte pris på var den gjennomtenkte designen. Denne bedside crib har en justerbar høyde, noe som gjør det mulig å plassere den ved siden av enhver seng. Dette gir foreldrene enkel tilgang til barnet gjennom natten.

Samtidig likte vi den viktigste funksjonen, nemlig «air flow» systemet, som sikrer optimal ventilasjon. Dette systemet gir god luftstrøm, noe som hjelper til med å opprettholde den rette temperaturen og hindrer barnet i å bli overopphetet.

Selv om Maxi-Cosi Iora Air Bedside Crib kommer på en fjerdeplass i vår test, er det likevel en crib vi absolutt vil anbefale. Dens høye kvalitet, komfort og gjennomtenkte design gjør dette til en fremragende modell blant bedside cribs.

Fordele

 • Enkel å montere: Maxi-Cosi Iora Air Bedside Crib kan enkelt settes sammen og tas fra hverandre, noe som gjør det ideelt for reiser eller for å oppbevare når det ikke er i bruk.
 • Komfortabel for babyen: Denne bedside-criben har en myk madrass og en justerbar høydeposisjon, noe som sikrer at babyen alltid er komfortabel og trygg.
 • Funksjonell og praktisk: Med en glidefunksjon som lar cribben bevege seg nærmere sengen, og en romslig oppbevaringskurv under, er dette produktet både funksjonelt og praktisk for foreldre.

Ulemper

 • Dyr: Maxi-Cosi Iora Air Bedside Crib kan være på den dyre siden for noen kjøpere, gitt dens funksjoner sammenlignet med andre tilgjengelige alternativer på markedet.
 • Manglende bærbarhet: Til tross for dens robuste design, kan dette produktet være vanskelig å transportere og flytte rundt på grunn av sin større størrelse og vekt.

5. Troll Sun Bedside Crib Sprinkleseng 98x47cm

Vi har hatt gleden av å bruke Troll Sun Bedside Crib Sprinkleseng i en periode, og vi ønsker å dele våre erfaringer med dere. Selv om den havnet på femteplass i denne store testen, er det viktig å påpeke at denne sprinkelsengen har mange sterke sider.

For det første er det lett å legge merke til designet. Troll Sun Bedside Crib Sprinkleseng er elegant, med en klassisk design som passer inn i de fleste soverom. Den er også behagelig for småbarn takket være myke, men sterke materialer.

En annen god funksjon er dens brukervennlighet. Vi fant det ganske enkelt å justere høyden på sengen for å passe perfekt til foreldrenes seng, noe som tillot oss å holde et nær øye med vår lille. Dessuten er denne modellen utstyrt med en side som lett kan senkes, noe som gjorde amming og trøsting i løpet av natten mye enklere.

Til tross for sin gode ytelse, må vi erkjenne at Troll Sun Bedside Crib Sprinkleseng savner noen funksjoner som sine konkurrenter tilbyr. For eksempel kommer den ikke med et reisesett. Dessuten kan den være litt upraktisk å flytte rundt i hjemmet på grunn av dens størrelse og vekt.

Alt i alt er Troll Sun Bedside Crib Sprinkleseng en solid og stilfull sprinkelseng. Selv om den ikke topper denne testen, er den likevel et godt valg for foreldre på utkikk etter en robust og komfortabel seng for deres nyfødte.

Fordele

 • Enkelt å bruke: Troll Sun Bedside Crib Sprinkleseng er designet for enkel bruk, noe som betyr at du kan ta barnet inn og ut av krybben uten problemer.
 • Sikker og Stabil: Denne krybben er laget av robuste materialer, noe som sikrer at den er trygg og stabil for barnet ditt.
 • Praktisk størrelse: Med dimensjonene 98x47cm passer denne krybben perfekt ved siden av sengen din, gjør nattlige fôringer og tilsyn enklere.

Ulemper

 • Begrenset vekt kapasitet: Troll Sun Sprinkleseng kan ikke støtte vekten av et barn som er tyngre enn spesifiserte grenser, noe som kan begrense brukstiden.
 • Manglende hjul: Denne modellen mangler hjul, noe som kan gjøre det vanskelig å flytte vuggen fra rom til rom.

Vanlige Spørsmål om Bedside Barneseng

Hva er en bedside crib?

En bedside crib er en type babykrybbe som kan festes til foreldrenes seng. Den sikrer at babyen er nær, men har sin egen plass å sove, noe som er tryggere enn å dele seng.

Er en bedside crib trygg for babyen min?

Ja, en bedside crib anses som trygg for babyene, forutsatt at alle sikkerhetstiltakene er fulgt. Den gir babyen sin egen sikre soveflate, samtidig som den gir enkel tilgang for foreldre å overvåke og mate babyen gjennom natten.

Hvordan fester jeg en bedside crib til min seng?

De fleste bedside cribs kommer med stropper som du bruker til å feste den til foreldresengen. Det er viktig at du følger instruksjonene som følger med produktet nøye for å sikre at den er fast festet og trygg for babyen din.

Hva er fordelene med en bedside crib?

Den største fordelen med en bedside crib er enkel tilgang til babyen om natten. Det gir også en egen soveplass for babyen, noe som reduserer risikoen for SIDS (Sudden Infant Death Syndrome). Det kan også bidra til å fremme amming og lettere nattmatinger.

Hva bør jeg se etter når jeg kjøper en bedside crib?

Når du kjøper en bedside crib, bør du se etter sikkerhetsfunksjoner som en solid konstruksjon, et sikkert festesystem og en passende madrass. Du bør også vurdere hvor lett det er å justere høyden og om det passer med høyden på sengen din. Det er også viktig at diner kan være lett å montere og demontere for reisebruk.

Konklusjon: Beste Bedside Crib

Troll Oslo Bedside Crib Sprinkleseng har vist seg å være den beste bedside-criben på markedet. Den er ikke bare stilig og robust, men gir også optimal sikkerhet og komfort for barnet. Dens brukervennlighet gjør den til et utmerket valg for alle foreldre. Tatt i betraktning alle disse fantastiske funksjonene, er det ingen overraskelse at Troll Oslo Bedside Crib Sprinkleseng står som den beste i sin kategori.

Product Image

Troll Oslo Bedside Crib Sprinkleseng

Author image of Emma Svensson

Emma Svensson

Emma er en erfaren barne- og familiereporter og foreldreekspert med en lidenskap for å hjelpe familier med å finne høykvalitets og trygge produkter og tjenester for barna sine. Hun er kjent med de siste trendene innen barneoppdragelse og har en dyp forståelse for hvordan man kan skape et trygt og kreativt miljø for barn.
testy.no logo
Utforsk testvinnere og velg med tillit!
Informasjon
Ansvarlig utgiver:
Top Notch Leads
Org nr: C 98958
Innholdet på dette nettstedet inkluderer sponsede annonser, som ikke påvirker vår evaluering i anmeldelsene.
© 2024 Top Notch Leads