Beste VR-briller: Vi har Anmeldt 7 Toppmodeller (Best i Test 2023)

Product Image

Meta (Oculus) Quest 3 128GB

Innholdsfortegnelse

Bli med inn i fremtiden med VR-briller! Hvis du noen gang har lurt på hvordan det føles å være i en annen verden, vil Virtual Reality (VR) gi deg svaret. Gjennom disse fantastiske brillene kan du dykke ned i en troverdig simulert verden som utvider horisonter og gir deg fantastiske opplevelser. Vi har satt 7 av de mest populære produktene på markedet i dag under luppen i vår omfattende VR-briller test.

Uansett om du er en gamer, en filmelsker eller bare en nysgjerrig teknologientusiast, vil vår innsikt hjelpe deg å finne de beste VR-brillene. Vi har gjort research og dybdeanalyserte hvert produkt for å gi deg det mest nøyaktige bildet av hva markedet har å by på. Gjennom vår omfattende Best i Test sammenligning, vil du få muligheten til å finne hvilken VR-brille som passer best for dine behov og preferanser.

Ikke la denne teknologiske nyvinningen gå deg forbi. Les videre for å få ærlige tilbakemeldinger, dyptgående analyser og nyttige anbefalinger i jakten på de beste VR-brillene på markedet idag.

1. Meta (Oculus) Quest 3 128GB

6889 NOK
6890 NOK
6890 NOK
8417 NOK
8882 NOK

Vi hadde muligheten til å teste Meta (Oculus) Quest 3 128GB, og vi kan trygt si at det levde opp til forventningene. Det er ingen overraskelse at denne VR-brillen kom på første plass i denne store testen.

Betjeningen av Quest 3 er enkel og intuitiv. 128GB lagringskapasitet gir oss god plass til spill og applikasjoner, noe som gir en svært allsidig VR-opplevelse. Quest 3 byr på imponerende grafisk ytelse, noe som virkelig trekker oss inn i VR-verdenen.

Videre er komforten til Quest 3 helt topp. Vektfordelingen er forbedret sammenlignet med tidligere modeller, noe som betyr at vi kan bruke den lengre uten ubehag. Den har også et hyggelig justerbart stroppesystem som passer til forskjellige hodeformer og -størrelser.

Når det gjelder funksjoner, tilbyr Meta (Oculus) Quest 3 romskalering, håndsporing, og integrert lyd som tar opplevelsen til det neste nivået. Romskalering gjør at vi kan navigere sikkert i det virkelige rommet, mens håndsporing lar oss bruke våre egne hender i VR-verdenen.

Alt i alt, Meta (Oculus) Quest 3 128GB er en klar vinner, og setter en ny standard for fremtidige VR-briller. Den gir en oppslukende og komfortabel VR-opplevelse som vi virkelig kan anbefale.

Fordele

 • Høy Immersjon: Meta (Oculus) Quest 3 128GB tilbyr en virkelig høy kvalitet og oppslukende VR-opplevelse, større enn noen tidligere modeller.
 • Trådløs Frihet: Trådløs design gir deg frihet til å bevege deg uten begrensninger, noe som forbedrer din VR-opplevelse betydelig.
 • Stor lagringskapasitet: Med en lagringskapasitet på 128GB har du mer enn nok plass til å lagre et stort antall spill og programmer.
 • Ulemper

 • Pris: Meta (Oculus) Quest 3 128GB kan være ganske kostbar, spesielt for forbrukere som er nye til VR-teknologi og ikke er sikre på om de vil bruke den regelmessig.
 • Behov for Facebook-konto: Du må ha en Facebook-konto for å bruke Meta (Oculus) Quest 3 128GB, noe som kan være en ulempe for de som ikke ønsker å knytte sin VR-bruk til et sosialt nettverk.
 • 2. Meta (Oculus) Quest 2 128GB

  3290 NOK
  3290 NOK
  3295 NOK
  4222 NOK
  4249 NOK
  4399 NOK
  4490 NOK

  Når vi utforsket Meta (Oculus) Quest 2 128GB, var vi raskt imponerte over teknologien. I vår omfattende test av populære VR-briller havnet denne modellen på en solid 2. plass.

  Dens 128GB lagringsplass ivaretar nedlasting av diverse VR-opplevelser. Vi ble spesielt imponert over den høye oppløsningen og den oppslukende opplevelsen vi fikk. Den gir en følelse av å være midt i handlingen, enten det er et spill eller en virtuell realitetsopplevelse.

  En annen interessant funksjon vi oppdaget, er dens integrerte sporingsteknologi, som lar brukeren bevege seg rundt i rommet mens de bruker VR-brillene, noe som resulterer i en enda mer realistisk opplevelse.

  Designmessig er Meta (Oculus) Quest 2 128GB både stilig og komfortabel. Selv i lengre perioder opplevde vi ikke ubehag, noe som gjør den velegnet for lengre VR-økter.

  Men det som virkelig gjorde denne modellen til et overbevisende valg i vår test, er dens trådløse funksjon. Siden det er helt ledningsfritt, kommer brukeren aldri i fare for å snuble over irriterende ledninger mens du dykker inn i virtuell virkelighet.

  Til tross for at det kom til kort i forhold til vår nr. 1 modell på små områder, mener vi definitivt at Meta (Oculus) Quest 2 128GB er en av de beste VR-brillene på markedet i 2023.

  Fordele

 • Utmerket skjermoppløsning: Meta (Oculus) Quest 2 128GB har en av de høyeste skjermoppløsningene i bransjen, noe som gir krystallklare bilder og en realistisk VR-opplevelse.
 • Trådløs design: Dette produktet har en totalt trådløs design, noe som øker bekvemmeligheten og mobiliteten til brukeren under VR-spill eller -opplevelser.
 • Dybde og Sporingsnøyaktighet: Meta (Oculus) Quest 2 har avansert dybdesporing og posisjonssporing for håndkontroller, noe som gir en intuitiv og engasjerende VR-opplevelse.
 • Ulemper

 • Strenge Konto Krav: For å bruke Meta (Oculus) Quest 2 128GB, må du ha en Facebook-konto. Dette kan være en ulempe for de som ikke ønsker å binde sin VR-opplevelse til en sosial media plattform.
 • Batterilevetid: Noen brukere har rapportert om kort batterilevetid med Meta (Oculus) Quest 2. Dette betyr at brukere kan oppleve avbrudd i lengre VR-økter, ettersom enheten må lades ofte.
 • 3. Sony PlayStation VR2

  6990 NOK
  7290 NOK
  7390 NOK
  7390 NOK
  8054 NOK

  Vi kjørte en grundig test på Sony PlayStation VR2, lansert som etterfølgeren til PlayStation VR. VR-brillene skilte seg ut med sin imponerende grafikk og brukervennlighet, plassert på en gledelig tredje plass i testen vår.

  Det første som fanget vår oppmerksomhet med PlayStation VR2 var det solide designet og høy kvalitetsfølelse. Med en komfortabel passform, gjør briller for dypping i utvidede virkelighetssesjoner en bris. Vi likte også enkelheten i oppsettet. Med klare veiledninger og minimal tilkobling krav, er du oppe og kjører på kort tid.

  I tillegg har PlayStation VR2 også en høy oppløsning. Med 4K HDR, 110-grads synsfelt og en oppdateringsfrekvens på 120Hz, opplever vi en jevn og realistisk opplevelse i den virtuelle verden. Vi ble også positivt overrasket over sporene på hodesettet og bevegelseskontrollene, som ga oss presis kontrol i spill.

  På tross av Sony PlayStation VR2s mange fordeler, klarte den ikke å nå toppen i vår test hovedsakelig på grunn av mangel på trådløs tilkobling og kompatibilitetsbegrensninger. Brillene jobber kun med PlayStation 5, noe vi mener begrenser anvendeligheten.

  Samlet sett anser vi Sony PlayStation VR2 for å være en topp VR-brille for de som eier en PlayStation 5, takket være dens brukervennlighet, suverene grafikk og responsive bevegelsessporing.

  Fordele

 • Førsteklasses visuell opplevelse: Sony PlayStation VR2 gir en fantastisk 4K-oppløsning, som gir deg en skarp og realistisk opplevelse når du spiller.
 • Forbedret brukerkomfort: Denne modellen har en lett design og brukervennlige funksjoner, noe som gjør den komfortabel å bruke over lengre tid.
 • Større sporingsområde: Med et større sporingsområde kan Sony PlayStation VR2 detektere flere bevegelser, noe som gir en mer nøyaktig og engasjerende spilløkt.
 • Ulemper

 • Komfort: Noen brukere kan oppleve at Sony PlayStation VR2 er litt ubehagelig å ha på i lengre perioder. Dette kan skyldes vekten av enheten eller måten den sitter på hodet.
 • Pris: Med tanke på den avanserte teknologien som Sony PlayStation VR2 tilbyr, kan det være ganske dyrt. Det kan være en avstikker for de som søker et mer budsjettvennlig alternativ.
 • 4. Pico 4 All-in-one 128gb

  4490 NOK

  Vi har anmeldt Pico 4 All-in-one 128gb som kom på fjerdeplass i Sony PlayStation VR2-sammenligningstesten. På mange måter leverer denne VR-brillen særskilt godt, selv om det er rom for forbedring.

  Pico 4 har et komfortabelt design som gjør det mulig å bruke VR-brillene over lengre perioder. Den har også utmerket batterilevetid, noe som gjør at vi kan dykke dypt inn i verdener uten avbrudd. Vi er også imponert over at Pico 4 har innebygd lagring på 128gb, noe som gir oss rikelig med plass til å lagre spill og applikasjoner på enheten.

  Likevel, mens Pico 4 All-in-one gjør mange ting riktig, er det visse aspekter som kunne vært bedre. Sporingsnøyaktigheten er ikke helt på topp, noe som kan hindre den fulle opplevelsen i noen VR-spill. Selv om enheten er all-in-one, kan dens programvare begrense nedlastningsalternativene noe, sammenlignet med noen andre premium alternativene i VR-bransjen.

  Samlet sett er vi fornøyde med Pico 4 All-in-one 128gb, og vi mener at den tilbyr god verdi for kvaliteten du får. Den har noen ulemper, men dens fordeler utgjør ofte for disse.

  Fordele

 • Høy lagringskapasitet: Med en lagringskapasitet på 128GB, gir Pico 4 All-in-one deg mulighet til å lagre massive mengder data som spill, videoer og apps.
 • All-In-One funksjon: Denne VR-brillen er allsidig og selvstendig, trenger ikke å være koblet til en PC for å fungere. Dette betyr at du kan nyte VR-opplevelsen hvor som helst og når som helst.
 • God komfort: Pico 4 All-in-one er designet med brukerkomfort i tankene. Denne er lett og har justerbar stropp for en sikker og komfortabel passform, noe som gjør det mulig for lengre bruk uten ubehag.
 • Ulemper

 • Begrenset applikasjonstilgjengelighet: Selv om Pico 4 All-in-one 128gb har et bredt utvalg av spill og opplevelser, har den ikke tilgang til det samme store biblioteket som andre mer populære plattformer som Oculus eller HTC.
 • Høy pris: Pico 4 All-in-one 128gb er mer kostbar sammenlignet med andre konkurrenter i samme kategori. Det kan være en ulempe for kunder med et begrenset budsjett.
 • 5. HP Reverb G2 Virtual Reality Headset + Controllers

  Vi har hatt gleden av å teste HP Reverb G2 Virtual Reality Headset + Controllers og vi kan trygt si at vi har hatt det gøy! Utformingen av hodesettet er strømlinjeformet og det er lett å se hvorfor det har blitt et populært valg blant VR-brukere.

  Til tross for sin plassering på 5. plass i denne testen, leverer HP Reverb G2 en solid ytelse over hele linjen. Grafikkvaliteten vi opplevde var ingenting annet enn fantastisk, og den realistiske 360-graders synsfeltet følelsen gjorde opplevelsen enda mer nedsenkende.

  Når det kommer til kontrollene, er de både intuitive og responsive, noe som fører til en jevn og sømløs spillaktivitet. Det er verdt å nevne at både headsettet og kontrollene føles veldig komfortable, selv etter lengre perioder med bruk.

  Selv om det ikke topper vår liste, er det klart at HP Reverb G2 har mye å tilby. Det leverer høy kvalitet visuell opptreden, brukervennlighet og komfort. For de som ser etter et solid og pålitelig VR-hodesett, kan definitivt vurdere HP Reverb G2.

  Fordele

 • Enestående oppløsning: HP Reverb G2 Virtual Reality-headsettet har en fantastisk oppløsning på 2160 x 2160 piksler per øye, noe som gir knivskarpe og klare bilder, og en oppslukende VR-opplevelse.
 • Stereo lydkvalitet: Dette VR-headsettet har innebygd spatial lyd, som betyr at lyden beveger seg i takt med brukerens hodebevegelser. Dette gir en mer realistisk og engasjerende VR-opplevelse.
 • Komfortabelt design: HP Reverb G2 er utformet med en justerbar hodebøyle og ansiktsmaske for bedre passform og komfort. Dette gjør det lettere å bruke headsettet over lengre perioder.
 • Ulemper

 • Dyrt: HP Reverb G2 Virtual Reality Headset + Controllers er en av de dyrere VR-brillene på markedet. Dette kan utgjøre en betydelig investering for noen kunder.
 • Kan kreve kraftig PC: For å maksimere opplevelsen av HP Reverb G2 Virtual Reality Headset + Controllers, kan det være nødvendig med en PC med høy ytelse. Dette kan være et problem for de som ikke allerede har eller er villige til å investere i en slik PC.
 • 6. Pico 4 All-in-One VR-headset (256 GB)

  5290 NOK
  7640 NOK

  Som teknologientusiaster har vi sikkert møtt på en rekke VR-briller i løpet av vår karriere, men Pico 4 All-in-One VR-headset (256 GB) er absolutt en modell verdt å nevne. Med 6 plass på listen over de beste VR-brillene i 2023, er den et solid alternativ til de dyrere modellene.

  Med sitt all-in-one design, er det behagelige og lette headsettet fantastisk for de som vi starte opplevelsen med virtuell virkelighet. Det gir en sømløs VR-opplevelse uten behov for ekstra utstyr.

  Pico 4 har en imponerende 256 GB lagringsplass, noe som lar oss laste ned et bredt utvalg av VR-programmer, spill og andre opplevelser. Det leveres også med to bevegelseskontrollere, noe som gir en mer realistisk interaksjon i den virtuelle verden.

  Det er likevel verdt å merke seg at, selv om Pico 4 All-in-One VR-headset presterer godt, er det fortsatt avstand opp til de fem beste VR-brillene i vår test. Vi opplever at den i noen tilfeller kan ha begrenset sporingsnøyaktighet og mindre detaljert grafikk i forhold til toppmodellene.

  Men uansett disse mindre ulempene, verdsetter vi dens brukervennlighet og minner potensielle brukere om at dette er et utmerket allsidig VR-headset for nybegynnere og de som foretrekker enkelhet og komfort over ytelse.

  Fordele

 • Generøs lagring: Med en stor 256 GB internminne har Pico 4 All-in-One VR-headset mer enn nok lagringsplass for alle dine favorittspill og programmer.
 • Høy oppløsning: Denne VR-briller gir høykvalitetsbilder med sin skarpe 4K-oppløsning, som sikrer deg en realistisk og engasjerende virtuell opplevelse.
 • Allsidighet: Pico 4 All-in-One VR-headset er mer enn bare et spillheadset. Du kan også se filmer, nyte en virtuell konsert eller utforske nye verdener med dette allsidige VR-headsettet.
 • Ulemper

 • Begrenset bibliotek: Pico 4 All-in-One VR-headset (256 GB) har et begrenset bibliotek med spill og apper sammenlignet med andre VR-enheter på markedet.
 • Høy pris: Kostnaden for Pico 4 All-in-One VR-headset (256 GB) kan være høy sammenlignet med andre VR-briller i samme kategori.
 • 7. Meta Quest Pro 256GB

  16959 NOK

  I vår søken etter de beste VR-brillene, har vi testet Meta Quest Pro 256GB, som inntok en syvende plass i vår sammenligning.

  Det første vi la merke til er at Quest Pro er en All-in-One VR-headset, noe som betyr at det fungerer uavhengig, uten behov for å være koblet til en PC. Dette gir brukeren større frihet og fleksibilitet, samt en mer sømløs opplevelse.

  Denne headsett-modellen har en imponerende 256 GB lagringsplass, noe som betyr at du kan lagre et stort antall spill og applikasjoner. Videre har den god skjermoppløsning og gir skarp og klart bilde, noe som gir en bedre VR-opplevelse.

  Vi setter stor pris på de presise bevegelsessensorene, som gir en glatt og realistisk VR-opplevelse. Plusset på denne modellen er også innebygde stereohøyttalere som gir en imponerende lydopplevelse.

  Men til tross for disse positive sidene, er det også noen ulemper. For det første har Meta Quest Pro en begrenset batterilevetid sammenlignet med andre modeller vi har vurdert. For det andre, selv om det er et allsidig sett, gir det ikke samme grad av realisme i grafikken som noen andre headsets for VR-øyeblikket på markedet.

  Alt i alt, Meta Quest Pro 256GB er en verdig deltaker i vår test, men det er rom for forbedringer.

  Fordele

 • Imponerende lagringskapasitet: Med en stor 256 GB lagringskapasitet, gir Meta Quest Pro deg muligheten til å lagre en rekke VR-apper, spill og videoer uten å bekymre deg for manglende lagringsplass.
 • Utmerket brukeropplevelse: Meta Quest Pro tilbyr en intuitiv og brukervennlig opplevelse, med enkel navigasjon og høy bildekvalitet for en mer immersiv VR-opplevelse.
 • Høy kvalitet på spill og video: Meta Quest Pro støtter høyoppløselige spill og videoer, noe som forbedrer VR-opplevelsen betydelig og gjør det mer virkelighetsnært.
 • Ulemper

 • Høy pris: Meta Quest Pro 256GB er en av de dyrere VR-brillene på markedet, noe som kan være et hinder for enkelte forbrukere.
 • Begrenset batterilevetid: Til tross for sin høyteknologiske funksjoner, har Meta Quest Pro 256GB en relativt kort batterilevetid, noe som kan begrense spilletiden for brukerne.
 • Vanlige Spørsmål om VR-Briller

  Hva er VR-briller?

  VR-briller er høyteknologiske enheter som gir brukerne en fordybende, tredimensjonal virtuell realitetsopplevelse. Ved å imitere syn og hørsel, føles det som om du er i en helt annen verden.

  Hvordan fungerer VR-briller?

  VR-briller fungerer ved å vise to litt forskjellige vinkler av en scene til hvert øye, etterligner 3D-visjon. Sensorene vil spore hodets bevegelser, og systemet tilpasser bildet på skjermen basert på disse bevegelsene.

  Er det trygt å bruke VR-briller?

  Som med alle digitale enheter, kan overdreven bruk av VR-briller føre til øyespenning eller tretthet. Det er altså viktig å ta regelmessige pauser. Imidlertid er ikke VR-briller kjent for å forårsake langvarig skade på øyne eller helse.

  Hvilke typer spill kan jeg spille med VR-briller?

  Du kan spille en rekke spill med VR-briller, inkludert skytespill, simuleringsspill, og eventyrspill. Mange spill er spesifikt designet for VR, som gir en helt unik spillopplevelse.

  Er det nødvendig med ekstra utstyr for å bruke VR-briller?

  Noen VR-briller krever en kraftig PC eller spillkonsoll for å kjøre, mens andre er frittstående enheter. Du kan også trenge forskjellige kontrollere og sensorer, avhengig av hvilket VR-system du bruker.

  Konklusjon: Beste VR-briller

  Artikkelen har grundig undersøkt og analysert forskjellige VR-briller i markedet, og konklusjonen er klar: Meta (Oculus) Quest 3 128GB overgår de andre alternativene. Med sin høye lagringskapasitet, utmerkede grafikk og brukervennlighet, er dette de beste VR-brillene du kan få for pengene. Enten du er en ivrig gamer eller bare nysgjerrig på virtuell virkelighet, er Meta (Oculus) Quest 3 128GB et utmerket valg.

  Product Image

  Meta (Oculus) Quest 3 128GB

  Author image of David

  David Berggren

  David Berggren er en allsidig forfatter og entusiast innen teknologi, trening og gadgets. Med en sterk lidenskap for å utforske og dele de nyeste innovasjonene og produktene innenfor disse områdene, har David blitt en pålitelig kilde for alle som søker å forbedre sin livsstil.

  David har en imponerende bakgrunn innen teknologiverdenen og har fulgt utviklingen av nye teknologier fra første rad. Han har skrevet om alt fra smarte hjemløsninger og bærbar teknologi til avanserte AI-systemer. Hans evne til å forklare komplekse tekniske konsepter på en enkel og forståelig måte har gjort ham til en populær skribent og influencer innen tech-samfunnet.

  I tillegg til sin tekniske ekspertise er David en dedikert treningsentusiast. Han har delt sine erfaringer og kunnskap om trening, helse og kosthold på en måte som har inspirert og hjulpet folk med å nå treningsmålene sine. Gjennom utforsking av ulike treningsmetoder, dietter og helsevaner har David blitt et forbilde for de som søker en sunn og aktiv livsstil.

  Når det kommer til gadgets og dingser, har David en nese for det nyeste og beste. Han har anmeldt alt fra bærbare datamaskiner og smarttelefoner til kjøkkenutstyr og utendørsutstyr. Hans grundige og ærlige vurderinger har hjulpet mange med å ta veloverveide kjøpsbeslutninger og unngå produkter som ikke innfrir forventningene.
  testy.no logo
  Utforsk testvinnere og velg med tillit!
  Informasjon
  Ansvarlig utgiver:
  Top Notch Leads
  Org nr: C 98958
  Innholdet på dette nettstedet inkluderer sponsede annonser, som ikke påvirker vår evaluering i anmeldelsene.
  © 2024 Top Notch Leads