Toppvalgene for Truger i 2023: En Grundig Gjennomgang av de 8 Fremste Modellene på Markedet

Product Image

MSR Lightning Ascent

Innholdsfortegnelse

Er du ute etter det beste utstyret for å nyte vinterlandskapet? Vel, da har du kommet til rett sted! Denne artikkelen gir deg en detaljert truger test. Hvis du ikke er kjent med begrepet, er truger snøsko som brukes til å bevege seg over snøen uten å synke ned i den.

Her har vi testet og vurdert åtte av de mest populære produktene på markedet. Resultatet presenteres i en grundig og interessant best i test sammenligning. Vi går i dybden på hver modell og avslører hvilken av dem som står fram som de beste trugene basert på ytelse, kvalitet og verdi for pengene.

Dette vil gi deg viktig innsikt og hjelp til å ta det riktige valget når du skal investere i de beste trugene. Frem mot en uforglemmelig vintertur, la oss dykke dypt inn i vår ‘Truger test’ og avdekke vinneren av ‘Best i Test’ kategorien. Så lenge du er klar for eventyr, kan truger gjøre vinteren morsommere enn noensinne!

1. MSR Lightning Ascent

3824 NOK
4899 NOK

Vårt team har grundig testet MSR Lightning Ascent, og den fortjener virkelig topplasseringen i denne analysen av de mest populære truger på markedet. Konstruksjonen er avant-garde med 360° trekk-såler, som gir ekstraordinær trekkraft under alle forhold, samt keramiske kanter for enda bedre grep.

MSR Lightning Ascent utmerker seg også med sine stivere rammematerialer. Dette gir mer effektiv vektoverføring og stabilitet, hvilket er ideelt for oss når vi navigerer i vanskelig terreng. I tillegg tilbyr den en veldig praktisk T -formet håndtak for enkel håndtering, noe vi satte stor pris på under testen vår.

Vår eneste anke er kanskje vekten, da de er litt tyngre enn andre modeller vi har testet. Men igjen, de ekstra grammene oversettes til bedre ytelse og holdbarhet, noe som gjør Lightning Ascent til et av de mest pålitelige truger vi har prøvd.

Alt i alt betrakter vi MSR Lightning Ascent som et topprangert truger. Med forbedret grep, robust konstruksjon og brukervennlighet, er denne modellen lederen på markedet og en flott investering for alle snøvandrere.

Fordele

 • Utmerket grep: MSR Lightning Ascent har 360-graders trekkraft for utmerket grep på ulendt terreng.
 • Holdbar konstruksjon: Dette produktet er konstruert med holdbare, lette materialer som kan motstå hard bruk og ekstreme værforhold.
 • Effektiv fremdrift: Det unike designet til MSR Lightning Ascent gir effektiv, energisparende fremdrift i snø og is.
 • Ulemper

 • Dyrt: MSR Lightning Ascent er en av de dyrere truger på markedet.
 • Vanskelig å justere: Noen brukere melder om at bindingene kan være vanskelige å justere, spesielt i kaldt vær.
 • 2. Tubbs Mountaineer

  I vår søken etter de beste trugene på markedet, har vi studert mange produkter nøye. Et av disse produktene er Tubbs Mountaineer – en truger som tok en sterk andre plass i vår test.

  Vi ble imponert over Tubbs Mountaineers sterke konstruksjon og design som tilbydde selv den mest erfarne truger bruker en utmerket opplevelse. Deres patenterte ActiveFit ™ -binding gir sikkert grep og komfortabel passform, noe vi satt stor pris på under lange turer i snøen.

  Vi oppdaget også at Tubbs Mountaineer har utrolige bremse- og traksjonskapasiteter. Deres karbonstål TractionRails og Viper 2.0 Crampons arbeider sammen for å gi enestående balanse og stabilitet uansett terreng.

  Til tross for deres robusthet, bød disse trugene på overraskende lett vekt. Dette bidro til større bevegelsesfrihet og mindre tretthet, noe som gjorde vår utendørs opplevelse enda mer behagelig.

  Vi må også fremheve fleksibiliteten til Tubbs Mountaineer. Deres Pro-Step ramme og Easy-Stance-nese tillot en naturlig gangart, noe som økte vår totale tilfredshet når vi brukte dem.

  Alt i alt, har Tubbs Mountaineer vist seg å være en topp kandidat i vår søken etter de beste trugene på markedet. Vi kan trygt anbefale dem for både erfarne og nybegynnere innen truger.

  Fordele

 • Utmerket grep: Tubbs Mountaineer har en karbonstål crampon som sikrer utmerket grep på alle slags overflater, enten det er isete, steinete eller snødekket.
 • Høy kvalitet: Denne modellen er kjent for sin holdbarhet og kvalitet, som vil vare i mange år med hyppig bruk.
 • Komfort: Den har også en myk og behagelig ramme som sørger for maksimal komfort under alle dine eventyr.
 • Ulemper

 • Dyr: Tubbs Mountaineer er en av de dyrere Truger på markedet.
 • Størrelse: Noen brukere har rapportert at størrelsene løper litt stort, noe som kan føre til ubehag ved lengre bruk.
 • 3. MSR Revo Explore

  2081 NOK
  3799 NOK
  3799 NOK
  4061 NOK
  4349 NOK

  Vi har i vores test haft fornøjelsen af at prøve MSR Revo Explore, som ved rette anledning viste sig som et særdeles godt bud inden for moderne truger. Produktet befinder sig på en velindtjent 3. plads⁠- et resultat vi nøje analyserede og sammenlignede med de øvrige på markedet.

  MSR Revo Explore er karakteriseret ved sin enestående komfort og slidstyrke. Takket være deres innovative og ergonomisk designede binding system, kunne vi ubesværet påtage os de vanskeligste terræner.

  Disse truger byder på et fantastisk greb, hvor de konkave bindinger arbejder i harmoni med deres robuste perimetertråde. Resultatet er en forbedret traction og ubesværet fodfæste.

  Selvom MSR Revo Explore ikke topper vores liste, oplevede vi en betydelig forbedring i ydeevne i forhold til masser af andre truger på markedet. Derudover er de bemærkelsesværdigt letpakkede, hvilket gør dem til det perfekte accompaniment for dine bjergvandringer.

  I det store hele bekræfter vores analyse, at MSR Revo Explore er et fremragende valg for både begyndere og erfarne trugbrugere. Med en unik kombination af holdbarhed, komfort og funktionel design, tilbyder de trugbrugerne en pålidelig og effektiv løsning for deres behov.

  Fordele

 • Holdbarhet: MSR Revo Explore er kjent for sin holdbarhet, takket være bruk av sterke og høykvalitets materialer i konstruksjonen.
 • Komfort: Denne modellen legger stor vekt på komfort. Den har en unik binding som gir en sikker passform slik at du kan gå lengre distanser uten ubehag.
 • Fleksibilitet: MSR Revo Explore har et allsidig design som passer til mange forskjellige snøforhold, gjør det til et utmerket valg for mangfoldige vinteraktiviteter.
 • Ulemper

 • Dyre: MSR Revo Explore kan være dyrere sammenlignet med andre Truger i samme kategori.
 • Kompleks bindingssystem: Noen brukere har rapportert at bindingssystemet kan være litt komplisert å justere og feste på skoen.
 • 4. Gridarmor Pasvik Snowshoe

  999 NOK

  Gridarmor Pasvik Snowshoe er et produkt som virkelig skiller seg ut i trugetesten vår. Med sin solide konstruksjon og høy brukervennlighet, landet den på en solid fjerdeplass i vår analyse av de åtte mest populære produktene i 2023.

  En svært positiv egenskap ved Gridarmor Pasvik er dens stabilitet på all slags terreng. Takket være gridarmorkonstruksjonen gir den en følelse av sikkerhet i uforutsigbare snøforhold. Den robuste konstruksjonen av rustfritt stål ivaretar produktets levetid og er ideell for turer i skogen.

  Utmerket gripedesign på undersiden av trugen gjør det lett å manøvrere i bratte bakker. Den gode balansen mellom lett vekt og solid byggkvalitet kommer også til sin rett under lange turer. Det er også mye å sette pris på hos bindingssystemet, som er lett å justere og meget behagelig selv på lengre turer.

  Selv om Gridarmor Pasvik Snowshoe ikke er nummer én i vår test, vil vi fremdeles anbefale den for sin høye ytelse og solide konstruksjon. Det er uten tvil et produkt som fortjener sin plass i Bedste Truger: Analyse og sammenligning av de mest populære produkter på markedet.

  Fordele

 • God holdbarhet: Gridarmor Pasvik snøsko er laget med høykvalitetsmaterialer som sikrer god holdbarhet selv under tøffe forhold.
 • Optimalt grep: Disse snøskoene er designet for å gi optimalt grep, noe som gjør det sikrere og enklere å bevege seg i snødekket terreng.
 • Komfort og enkel justering: Gridarmor Pasvik snøsko har justerbare stropper for enkel tilpasning og maksimal komfort under bruk.
 • Ulemper

 • Vekt: Gridarmor Pasvik Snowshoe kan være litt tung for enkelte brukere, spesielt over lengre distanser.
 • Pris: Dette produktet er på den dyrere siden, som kan være et avskrekkende for noen potensielle kjøpere.
 • 5. Tubbs Flex TRK

  1795 NOK

  I vår testing av de mest populære produktene på markedet, plasserte Tubbs Flex TRK seg på en solid femteplass. Til tross for sin plassering leverte disse trugene en sterk ytelse i flere områder, og fortjener absolutt å bli sett nærmere på.

  Tubbs Flex TRK er kjent for sin unike Flex Tail teknologi, som bidrar til å redusere belastningen på achillessenen og leggen under lange turer. Dette gir en mer behagelig opplevelse for brukeren, og gir mulighet til lengre utflukter på snødekte bakker.

  Det andre elementet vi var imponert over er deres robuste og justerbare bindningssystem, noe som gjør det enkelt å tilpasse truger til de fleste fottyper og størrelser. Denne funksjonen kan også forbedre stabiliteten under testing i ulendt terreng.

  Selv om det varierer litt fra de høyere rangerte modellene, tilbyr Tubbs Flex TRK fremdeles en høy grad av trekkraft kontroll takket være deres karbon stål tanntrådkabler, og gir god sikkerhet selv ved utfordrende forhold.

  Sammenfattet, er Tubbs Flex TRK en svært anbefalelsesverdig trug for de som søker en komfortabel og brukervennlig opplevelse, og klarer å holde seg i konkurransen med de mer anerkjente modellene i vår test.

  Fordele

 • Lett vekt: Tubbs Flex TRK er laget med lette materialer, noe som gjør det enkelt å ta med seg på turer.
 • Gode på all slags terreng: Med sin innovative og fleksible design er disse trugene utmerket på alle typer terreng, inkludert bratt og isete terreng.
 • Høy kvalitet : Tubbs Flex TRK har en slitesterk konstruksjon som kan tåle tøffe forhold og langvarig bruk.
 • Ulemper

 • Dårlig grep: Tubbs Flex TRK kan ha problemer med å gi tilstrekkelig grep på isete eller meget glatte overflater, noe som kan gjøre turen litt utfordrende.
 • Høy pris: Sammenlignet med andre truger i samme kategori, kan Tubbs Flex TRK være mer kostbar, noe som kan være en ulempe for noen forbrukere med et begrenset budsjett.
 • 6. Tubbs Flex VRT

  Vi har testet Tubbs Flex VRT grundig og føler oss komfortable med å si at det er et solid produkt, selv om det ikke klarte å klatre til toppen i vår sammenligning. Trugene er robust konstruert og har flere funksjoner som skiller seg ut og forbedrer opplevelsen på snødekte stier.

  Fleksibiliteten som er innebygd i disse trugene er bemerkelsesverdig. Den adaptive passformen gir utmerket komfort og gir god ytelse på ulendt terreng. Bindingene er enkle å justere, noe som betyr at vi kunne tilbringe mer tid på å nyte vår utendørs eventyr i stedet for å fikle med utstyret.

  Tubbs Flex VRT er også utstyrt med et ActiveLift™ 19° hælløft, som er utmerket for å unngå overanstrengelse på bratte oppstigninger. Det er en funksjon som virkelig øker brukervennligheten på lange turer.

  En annen ting vi likte er den kraftige vredestabilisatoren som reduserer tverrrotasjon og gir god støtte. Selv om Tubbs Flex VRT ikke gjorde det til det høyeste på vår liste, går vi overbevist om at det er et pålitelig valg for de som planlegger å bruke mye tid på snørike stier.

  Fordele

 • Enkel justering: Tubbs Flex VRT har et enkelt og intuitivt justeringssystem som gjør det lett å tilpasse etter dine behov.
 • Eksepsjonell komfort: Med sin dynamiske binding og densitet i EVA-skum, tilbyr Tubbs Flex VRT eksepsjonell komfort for langdistanse turer.
 • Utmerket grep: Utforsk uutforsket terreng med den robuste Torsion Deck flexen og det avanserte belagssystemet, som sikrer optimalt grep i varierte snøforhold.
 • Ulemper

 • Middels trekkraft på hard snø: Tubbs Flex VRT har bedre trekkraft på løs snø enn hard snø, noe som kan være en ulempe for noen kunder.
 • Høy pris: Prisen er litt høy sammenlignet med andre snøsko på markedet, noe som kan avskrekke potensielle kjøpere som har et budsjett å overholde.
 • 7. Tubbs Journey

  I vår test av de beste trugene på markedet, ble Tubbs Journey vurdert på syvende plass. På tross av denne plasseringen, vil man ikke bli skuffet over denne trugen.

  Man kan se på kvaliteten av Tubbs Journey fra det første øyeblikket man åpner pakken. Lerretsbelagte bindinger er slitesterke og komfortable, noe som gjør dem til en utmerket følgesvenn på lengre turer i snø. Balansen og stabiliteten de gir, er takket være designen med Flex Tail og Torsion Deck.

  Tross det kompakte design, har Tubbs Journey allsidighet og ytelse i tankene. Med FLEX TRK-bindingen, som er lett å justere, er påstigning og avstigning fra trugene enkel, selv under uvante forhold. I tillegg gir roterende tåkordene bedre tråkkevne og reduserer stress på leggmuskulaturen, noe som gjør det lettere å fortsette turen selv etter en lang dag på snøen.

  Totalt sett gir Tubbs Journey utmerket ytelse, komfort og holdbarhet, og setter standarden høyt for hva man kan forvente av truger. Selv om de ikke toppet vår liste, er de en pålitelig og høykvalitets løsning for enhver vinterutflukt.

  Fordele

 • Utmerket trekkraft: Tubbs Journey har en fulldekning crampon og fremovervendte tå-crampons noe som gir en utmerket trekkraft i alle slags terreng og snøforhold.
 • Komfortabel: Dette produktet har en 180 EZ-binding som gir rask inn- og avstigning, og klemmer foten sikkert for stabil og behagelig tur.
 • Robust: Tubbs Journey er konstruert med aluminium Fit-Step ramme, noe som reduserer innvirkningen på leddene med opptil 10%.
 • Ulemper

 • Dyrt: Tubbs Journey kan være litt kostbar sammenlignet med andre lignende produkter på markedet.
 • Komponentkvalitet: Noen brukere har rapportert om problemer med kvaliteten på visse komponenter som spenner og straps etter hyppig bruk.
 • 8. TSL Highlander Adjust

  1799 NOK
  2057 NOK
  2057 NOK

  I vår søken etter de beste trugene på markedet, kom vi over TSL Highlander Adjust. Dette produktet tok 8. plass i vårt test og studie, og viser styrker som er verdt å vurdere.

  Selv om TSL Highlander Adjust ikke nådde toppen av listen, tilbyr de funksjonaliteter som fortjener anerkjennelse. Vi lot oss imponere av deres patenterte justeringssystem, noe som gir dem fleksibilitet til å passe til ulike sko-størrelser, et viktig element for de som liker å variere mellom forskjellige typer fottøy.

  Vi fant også ut at de har en god stabilitet, takket være deres laterale justerbarhet. Dette aspektet, sammen med deres 8 kompakte stålpigger, gir en solid følelse under tråkk og en pålitelig grep, uansett terreng.

  Når det kommer til komfort, kommer deres 3D-design virkelig til nytte. Det bidrar til å omdistribuere presset over hele foten, noe som reduserer tretthet og forbedrer overordnet komfort på lange turer.

  Dog, vi opplever at TSL Highlander Adjust kan være litt kompliserte å justere for noen, spesielt de som er nye til verdenen av truger.

  Alt i alt, selv om TSL Highlander Adjust ikke toppede vår liste, er de et sterkt alternativ for de som er ute etter høy funksjonalitet, stabilitet og komfort.

  Fordele

 • Kvalitetskonstruksjon: TSL Highlander Adjust er laget med holdbare materialer og solid håndverk, noe som gir det lang levetid, uansett bruk.
 • Justerbar størrelse: Takket være justerbare stropper, kan denne Truger justeres etter fotens størrelse, noe som gir stor fleksibilitet og et godt passform.
 • Fremragende grep: Highlander har toppnotch grep, takket være sine karbonstålspisser. Dette betyr at den kan brukes på alle typer underlag – alt fra isete stier til snødekte bakker.
 • Ulemper

 • Pris: TSL Highlander Adjust er ganske dyrt, noe som kan være en ulempe for de som er på et strammere budsjett.
 • Vekt: Noen brukere har bemerket at disse trugene kan føles litt tunge etter langvarig bruk, noe som kan redusere komforten under lange turer.
 • Ofte Stilte Spørsmål om Truger

  Hva er en Truger?

  Truger er fotutstyr som blir brukt på snø for å hindre at føttene synker i dype snø. De distribuerer vekten din over et større område.

  Hvordan fungerer en Truger?

  Truger fungerer ved å spre brukerens vekt over en stor flat overflate. Dette hindrer føttene i å synke ned i snøen, og gir mer stabilitet og mobilitet i dyp snø.

  Hva er Truger laget av?

  Tradisjonelt var truger laget av tre og råhud. Moderne truger er vanligvis laget av lettere materialer som plast, aluminium og syntetisk stoff.

  Hvem bruker Truger?

  Truger kan brukes av alle som trenger å bevege seg i dyp snø. Det kan inkludere fjellklatrere, vinterjegere, redningsmannskaper, eller bare folk som liker å gå turer i snøen.

  Hvordan velger jeg de rette Trugene?

  Valg av truger avhenger av flere faktorer som kroppsvekt, terrengtype og snøforhold. Generelt bør større truger brukes i dyp, myk snø, mens mindre truger er mer egnet for hard snø og isete forhold.

  Konklusjon: Beste Truger

  Etter å ha gått gjennom en rekke Truger, står MSR Lightning Ascent frem som den beste. Dens utmerkede trekkraft og pålitelighet i alle terrengforhold gjør den til et utmerket valg. Fra robust konstruksjon til dens brukervennlighet, overgår denne trugen alle andre i kvalitet og ytelse. Uansett om du er en erfaren turgåer eller en nybegynner, vil MSR Lightning Ascent tilfredsstille alle dine behov for truger.

  Product Image

  MSR Lightning Ascent

  Author image of David

  David Berggren

  David Berggren er en allsidig forfatter og entusiast innen teknologi, trening og gadgets. Med en sterk lidenskap for å utforske og dele de nyeste innovasjonene og produktene innenfor disse områdene, har David blitt en pålitelig kilde for alle som søker å forbedre sin livsstil.

  David har en imponerende bakgrunn innen teknologiverdenen og har fulgt utviklingen av nye teknologier fra første rad. Han har skrevet om alt fra smarte hjemløsninger og bærbar teknologi til avanserte AI-systemer. Hans evne til å forklare komplekse tekniske konsepter på en enkel og forståelig måte har gjort ham til en populær skribent og influencer innen tech-samfunnet.

  I tillegg til sin tekniske ekspertise er David en dedikert treningsentusiast. Han har delt sine erfaringer og kunnskap om trening, helse og kosthold på en måte som har inspirert og hjulpet folk med å nå treningsmålene sine. Gjennom utforsking av ulike treningsmetoder, dietter og helsevaner har David blitt et forbilde for de som søker en sunn og aktiv livsstil.

  Når det kommer til gadgets og dingser, har David en nese for det nyeste og beste. Han har anmeldt alt fra bærbare datamaskiner og smarttelefoner til kjøkkenutstyr og utendørsutstyr. Hans grundige og ærlige vurderinger har hjulpet mange med å ta veloverveide kjøpsbeslutninger og unngå produkter som ikke innfrir forventningene.
  testy.no logo
  Utforsk testvinnere og velg med tillit!
  Informasjon
  Ansvarlig utgiver:
  Top Notch Leads
  Org nr: C 98958
  Innholdet på dette nettstedet inkluderer sponsede annonser, som ikke påvirker vår evaluering i anmeldelsene.
  © 2024 Top Notch Leads