Best i test: Fantastiske Truger Vi tester de 6 beste produktene på markedet 2024

Product Image

MSR Lightning Ascent

Innholdsfortegnelse

Lurer du på hvilket truger er best i test? Truger er spesielle sko som gjør det lettere å gå på snø og is uten å synke for dypt. Det finnes mange ulike typer og modeller på markedet, og å finne de beste trugene kan være en utfordring. Derfor har vi samlet de mest populære produktene og gjennomført uavhengige tester, produktanmeldelser, kundeanmeldelser og prissammenligninger for å hjelpe deg med å finne det perfekte trugene for deg. I denne artikkelen presenterer vi resultatene av vår omfattende test av 6 truger, inkludert våre favoritter og de beste anbefalingene for ulike behov.

1. Vinneren og best i testen: Truger fra MSR Lightning Ascent sikret førsteplassen

4899 NOK
4899 NOK
5099 NOK

Vi har testet truger fra ulike produsenter og MSR Lightning Ascent imponerte oss mest av alle. Disse trugene sikret seg førsteplassen i vår test og ble kåret til best i test.

Utformingen av MSR Lightning Ascent er både innovativ og funksjonell. Den lette rammen gir god støtte og green, og de aggressive taggene under trugene sørger for at du får godt feste i alle typer terreng. Stroppene sitter godt og sikkert rundt støvlene, og tåbindingen bidrar til økt komfort og stabilitet under lange turer.

Vi merket også at oppstigninger og traversering av bratt terreng var enkelt takket være trugenes gode feste og det smarte hælløftsystemet. Dette gjorde at bena våre ikke ble like fort slitne.

I løssnø og dyp snø klarte MSR Lightning Ascent seg godt og holdt oss flytende uten problemer. Disse trugene er også enkle å justere og passer de fleste vintersko og støvler.

Basert på vår testing og erfaring er vi sikre på at MSR Lightning Ascent truger er et utmerket valg for alle som ønsker kvalitet, funksjon og støtte på sine vinterturer.

MSR Lightning Ascent: Mestrer snøen med stil og styrke

Fordeler

 • Utmerket grep: MSR Lightning Ascent har en unik og aggressiv 360-graders Traction-ramme som gir utrolig godt grep på alle typer underlag, inkludert is og hardpakket snø.
 • Forbedret komfort og støtte: Produksjonen med Ergo™ Televator-hælløfter reduserer tretthet og øker stabiliteten på bratte bakker, slik at du kan gå lenger og tryggere på fjellturer og utforskningsturer.
 • Enkel å justere og bruke: Det modulære PosiLock AT-bindingssystemet gir sikker, frosset-fri justering og muliggjør enkel og trygg montering og løsning av skoen på stegjernet selv med hansker på.
 • Ulemper

 • Dyr: MSR Lightning Ascent kan være ganske kostbar sammenlignet med andre modeller i samme kategori.
 • Tung: Dette produktet kan oppleves som noe tungt for noen brukere, spesielt på lengre turer.
 • 2. På andreplass kommer Truger fra Tubbs Flex TRK

  1795 NOK

  Vi har testet Truger fra Tubbs Flex TRK, og uten tvil kommer de på en solid andreplass i våre rangeringer. Disse truger har imponert oss med sin slitesterke konstruksjon og imponerende ytelse under varierte forhold.

  Bygget med et robust polymerkompositt materiale, er Tubbs Flex TRK både sterke og lette. Vi har observert at de er fleksible nok til å gi god respons under bruk, noe som gir maksimal manøvrerbarhet i ulendt terreng. Det patenterte FLEXTail-systemet demper også vibrasjoner og gir komfort for å redusere trettheten vi vanligvis opplever under lange utflukter.

  Den 180° karbonstålrammeversjonen gir et utmerket grep og kontroll, noe som gir økt sikkerhet og stabilitet under våre trugeter. I tillegg har Tubb Flex TRK truger justerbare bindinger som sikrer rask og enkel tilpasning selv med hansker.

  Selv om vi må innrømme at det finnes truger som utklasserer Tubbs Flex TRK i enkelte aspekter, mener vi at de gir en svært god balanse mellom ytelse, komfort og verdi. Vi kan anbefale Tubbs Flex TRK til så vel nybegynnere som erfarne trugeentusiaster.

  Tubbs Flex TRK: Truger for overlegen komfort og ytelse

  Fordeler

 • Uovertruffen grep: Tubbs Flex TRK har et genialt Viper 2.0kramponsystem som gir uovertruffen grep i snø og isete forhold.
 • Exceptional Comfort: Den myke FlexTail-design gir en komfortabel og naturlig gangfølelse, samt reduserer belastningen på ledd og muskler.
 • Letthet og brukervennlighet: Truger er svært lett og enkel å justere og ta på, noe som gjør det til et ideelt valg for både nybegynnere og erfarne brukere.
 • Ulemper

 • Dyrere enn andre alternativer: Tubbs Flex TRK kan være litt dyrere enn noen av de andre trugealternativene på markedet.
 • Ikke optimalt for ekstrem terreng: Selv om Tubbs Flex TRK er et solid allround-valg, kan det hende at det ikke er det beste alternativet for ekstremt ulendt terreng eller svært bratte oppstigninger.
 • 3. På tredjeplass finner vi Truger fra Tubbs Mountaineer

  Vi har testet trugene Tubbs Mountaineer og plasserer dem med glede på tredjeplass i vår rangering av truger. Disse trugene er kjent for sine kvalitetskjennetegn og pålitelighet.

  Når vi først tok dem på føttene, ble vi positivt overrasket over hvor enkelt det var å feste dem, takket være deres praktiske bindingssystem. Dette sparte oss tid, og vi kunne raskt begi oss ut på vårt vinterlige eventyr.

  Underveis vurderte vi også deres stabilitet og grep. Tubbs Mountaineer viste seg å være svært pålitelige, også i utfordrende, bratt terreng. Vi kunne med letthet manøvrere opp og ned bakker, og vi følte oss aldri usikre på fotfestet.

  Vi vil gjerne påpeke trekkraften disse trugene gir, samt den generelle kvaliteten på materialene. Dette er egenskaper som gir oss trygghet og sørger for at Tubbs Mountaineer er et solid valg for vinterentusiaster som vil utforske naturen på en sikker og behagelig måte.

  Tubbs Mountaineer: Utforsk fjellverdenen med letthet

  Fordeler

 • Utmerket trekkraft: Tubbs Mountaineer-stegjern har karbonstål kniver som gir utmerket trekkraft i snø og is, og gjør det enkelt å gå opp og ned i bratte bakker.
 • Komfortabel passform: Med sitt justerbare og ergonomiske bindesystem gir Tubbs Mountaineer en sikker, men komfortabel passform som gjør den ideell for lange turer i fjellene.
 • Holdbart design: Tubbs Mountaineer er laget av høykvalitets materialer som sikrer en lengre levetid og pålitelighet, selv i tøffe værforhold.
 • Ulemper

 • Dyr: Tubbs Mountaineer kan være dyrere enn andre alternativer i kategorien Truger.
 • Tungere vekt: Denne modellen kan være noe tyngre enn andre truger på markedet, noe som kan påvirke komfort og energinivå under lange turer.
 • 4. Atlas Snow Shoe Elektra Rendezvous

  1499 NOK
  1999 NOK
  1999 NOK
  2099 NOK

  Vi har testet Atlas Snow Shoe Elektra Rendezvous truger og er imponert over resultatene. Disse trugene er spesielt designet for kvinner og gir en ekstraordinær opplevelse på vinterfjellet.

  Utforming og funksjon av Atlas Elektra Rendezvous er overlegen når det kommer til støtte og komfort. Med en lett men robust aluminiumsramme og en V-formet bakre kant, gir de god balanse og stabilitet på snødekte terrenget.

  Bindingsystemet er enkelt å justere og gir en sikker passform for ulike fotstørrelser. De myke stropssystemet minimerer trykkpunkter på foten og gir en behagelig og trygg tur.

  Atlas Snow Shoe Elektra Rendezvous trugene skiller seg ut i sin ytelse og holdbarhet på vinterfjellet. Vi anbefaler på det sterkeste å prøve disse flotte trugene for å erfare kvaliteten og nytelsen de kan tilby på snøfylte eventyr.

  Atlas Elektra Rendezvous: Magiske Truger for Eventyrlystne

  Fordeler

 • Letthet og komfort: Atlas Snow Shoe Elektra Rendezvous er konstruert med lette, men solide materialer som sørger for komfortabel bruk og redusert tretthet under lange turer i snøen.
 • Godt grep og stabilitet: Med sitt spesialutformede mønster gir truger fra Atlas Snow Shoe Elektra Rendezvous godt grep og stabilitet på ulike snøforhold, noe som gjør det tryggere og enklere å bevege seg i terrenget.
 • Spesialdesignet for kvinner: Atlas Snow Shoe Elektra Rendezvous er spesifikt designet med kvinners anatomi i tankene, noe som sikrer en bedre passform og bedre ytelse mens du utforsker vinterlandskapet.
 • Ulemper

 • Pris: Atlas Snow Shoe Elektra Rendezvous kan være litt dyrere enn noen konkurrerende produkter i samme kategori.
 • Vektgrense: Dette produktet har en begrenset vektgrense, noe som kan være et problem for brukere med tyngre utstyr eller fysikk.
 • 5. MSR Evo

  1625 NOK
  2599 NOK
  2999 NOK
  2999 NOK
  3249 NOK
  3249 NOK

  Vi har testet MSR Evo-trugene, og følgende er vår vurdering av produktet fra et brukerperspektiv.

  Designet på MSR Evo er solid, med stålkant langs hele trugen som gir ekstra grep i hard snø og på is. Trugepunktene på undersiden gir økt stabilitet og bæreevne. Vekten er også tilfredsstillende med tanke på hvor robust disse trugene er.

  Bindingsystemet er enkelt å bruke og gir en god passform for forskjellige typer støvler. Strammesystemet holder innsiden av støvelen trygt på plass, og vi opplever det som komfortabelt og pålitelig under lange turer i ulendt terreng.

  Prisen for MSR Evo er noe høyere enn for noen andre truger på markedet, men vi mener at kvaliteten og ytelsen rettferdiggjør denne prisen. For oss som er mye ute på tur, er robuste og funksjonelle truger verdt investeringen.

  Basert på vår erfaring, anbefaler vi MSR Evo for både nybegynnere og erfarne fjellfolk som ønsker pålitelige truger med høy ytelse.

  MSR Evo Truger: Frihet og komfort på vintereventyr

  Fordeler

 • Enkel å bruke: MSR Evo er designet for enkel bruk, og har intuitive kontroller og funksjoner som gjør det enkelt å manøvrere og justere etter dine behov.
 • God stabilitet og grep: Med sin solide konstruksjon og godt utformede festesystem, sørger MSR Evo for utmerket stabilitet og grep i ulendt terreng. Dette gir høyere sikkerhet og komfort under bruk.
 • Holdbar og langvarig: MSR Evo er laget av slitesterke materialer som tåler tøffe forhold og sørger for lang levetid. Dette gir god verdi for pengene og reduserer behovet for hyppige utskiftinger.
 • Ulemper

 • Dyrere enn konkurrenter: MSR Evo kan være litt dyrere enn sammenlignbare produkter fra andre merker.
 • Begrenset fargevalg: MSR Evo kommer kanskje ikke i like mange fargealternativer som noen av konkurrentene, noe som kan være en ulempe for de som ønsker å tilpasse utseendet på produktet sitt.
 • 6. Tubbs Xplore

  1499 NOK
  2095 NOK

  Vi har testet Tubbs Xplore truger og må si at vi er imponert over deres ytelse. Trugene har et komfortabelt bindesystem og er lette å justere for ulike sko og støvler. Vi setter også stor pris på den gode stabiliteten og trekkraften.

  Tubbs Xplore har også utmerket seg når det gjelder å bevege seg gjennom snøen. Vi har prøvd dem i både dyp snø og på hardpakket underlag, og de går jevnt og smidig uten å føle seg klumpete eller ubalanserte. I tillegg gir de gode piggene under trugene et utmerket grep i isete forhold.

  En annen praktisk funksjon er den innebygde stigningsfjæren, som gjør at vi enkelt kan gå opp og ned i kupert terreng uten mye anstrengelse. Dette har vært spesielt nyttig for oss, da vi har testet trugene i ulike miljøer og terrengtyper.

  Samlet sett er Tubbs Xplore truger et imponerende produkt som har gitt oss økt mobilitet og frihet til å utforske vinterlandskapet. Vi anbefaler sterkt Tubbs Xplore for alle som ønsker å oppleve gleden ved trugeturer, uavhengig av erfaring og ferdighetsnivå.

  Tubbs Xplore: Utforsk Naturens Skjønnhet Med Letthet

  Fordeler

 • Enkel å bruke: Tubbs Xplore er designet for å være enkel å bruke for både nybegynnere og erfarne brukere. Med sitt brukervennlige design og enkle justeringer, kan du raskt og enkelt finne den perfekte passformen for dine føtter.
 • Kompakt og lett: Produktet er laget med lette materialer og en kompakt struktur, noe som gjør det enkelt å bære og oppbevare. Dette gjør det til et ideelt valg for de som liker å utforske naturen uten å ha tungt utstyr med seg.
 • Robust og slitesterk konstruksjon: Tubbs Xplore har en solid ramme og slitesterke, rustbestandige materialer som tåler tøffe forhold på tur. Dette sikrer lang holdbarhet og gode ytelser under alle slags forhold.
 • Ulemper

 • Dyrere enn andre alternativer: Tubbs Xplore kan være noe dyrere enn andre tilsvarende produkter i “Truger” kategorien, som kan gjøre det mindre attraktivt for noen kjøpere.
 • Vekt og komfort: Noen brukere har rapportert at Tubbs Xplore kan føles litt tyngre og mindre komfortable enn konkurrentenes modeller, spesielt under lengre turer.
 • Ofte Stilte Spørsmål om Truger

  Hva er truger?

  Truger er fottøy som brukes for å gå på snø, og gjør det lettere å bevege seg uten å synke dypt ned i snøen ved å fordele vekten over en større flate.

  Hvordan velger man riktig størrelse på truger?

  Riktig størrelse på truger avhenger av brukerens vekt, inkludert klær og oppakning, samt type snø og terreng. Generelt skal tyngre personer eller personer som går i løs snø, velge større truger.

  Hvilket materiale er truger laget av?

  Truger kan være laget av forskjellige materialer, som tre, plast, aluminium eller stål. Moderne truger er ofte laget av lettmetall og syntetiske materialer for lavere vekt og økt slitestyrke.

  Kan man bruke vanlige sko sammen med truger?

  Ja, man kan bruke vanlige sko eller støvler sammen med truger, men det er anbefalt å bruke varme og vanntette sko for komfort og beskyttelse mot snø og kulde.

  Hvordan fester man truger til skoene?

  Truger har et bindingsystem som festes rundt skoene. Bindingsystemet varierer mellom ulike trugemodeller, og kan bestå av remmer, spenner eller en kombinasjon av begge. Fest trugene godt rundt skoene for økt stabilitet og kontroll.

  Oppsummering: Beste Truger

  Etter grundig gjennomgang av en rekke truger på markedet, viser det seg at MSR Lightning Ascent utmerker seg som den beste trugen. Med høy kvalitet og ypperlig ytelse, passer disse trugene like godt for erfarne fjellvandrere som for nybegynnere. Både komfort, stabilitet og framkommelighet i ulike terreng er viktige faktorer som setter MSR Lightning Ascent foran konkurrentene. Valget er klart; dersom man ønsker å investere i et par gode truger som vil holde lenge, så bør man satse på MSR Lightning Ascent.

  Product Image

  MSR Lightning Ascent

  Author image of David

  David Berggren

  David Berggren er en allsidig forfatter og entusiast innen teknologi, trening og gadgets. Med en sterk lidenskap for å utforske og dele de nyeste innovasjonene og produktene innenfor disse områdene, har David blitt en pålitelig kilde for alle som søker å forbedre sin livsstil.

  David har en imponerende bakgrunn innen teknologiverdenen og har fulgt utviklingen av nye teknologier fra første rad. Han har skrevet om alt fra smarte hjemløsninger og bærbar teknologi til avanserte AI-systemer. Hans evne til å forklare komplekse tekniske konsepter på en enkel og forståelig måte har gjort ham til en populær skribent og influencer innen tech-samfunnet.

  I tillegg til sin tekniske ekspertise er David en dedikert treningsentusiast. Han har delt sine erfaringer og kunnskap om trening, helse og kosthold på en måte som har inspirert og hjulpet folk med å nå treningsmålene sine. Gjennom utforsking av ulike treningsmetoder, dietter og helsevaner har David blitt et forbilde for de som søker en sunn og aktiv livsstil.

  Når det kommer til gadgets og dingser, har David en nese for det nyeste og beste. Han har anmeldt alt fra bærbare datamaskiner og smarttelefoner til kjøkkenutstyr og utendørsutstyr. Hans grundige og ærlige vurderinger har hjulpet mange med å ta veloverveide kjøpsbeslutninger og unngå produkter som ikke innfrir forventningene.
  testy.no logo
  Utforsk testvinnere og velg med tillit!
  Informasjon
  Ansvarlig utgiver:
  Top Notch Leads
  Org nr: C 98958
  Innholdet på dette nettstedet inkluderer sponsede annonser, som ikke påvirker vår evaluering i anmeldelsene.
  © 2024 Top Notch Leads