Beste Vaskemaskin: Grundig Testing av 7 Populære Vaskemaskiner 2024

Product Image

LG FV90VNS2QE (Hvit)

Innholdsfortegnelse

Er du på jakt etter den beste vaskemaskinen for å holde klærne dine rene og pene? Vi har testet og evaluert 7 av de mest populære produktene på markedet, og basert på uavhengige tester, produktanmeldelser, kundeanmeldelser, funksjoner og prissammenligninger, har vi satt sammen en oversikt over de beste vaskemaskinene i markedet i dag.

Blant våre topplister finner du vår “best i test” vinner, LG FV90VNS2QE (Hvit), samt flere andre anbefalte modeller som vil gjøre klesvasken enklere og mer effektiv. Les videre for å finne din ideelle vaskemaskin!

1. Vinneren og best i testen: LG FV90VNS2QE (Hvit) Vaskemaskin

9995 NOK

Vi har testet LG FV90VNS2QE (Hvit) vaskemaskin, og det er ikke uten grunn at den har blitt kåret til best i test. Denne vaskemaskinen imponerer oss med sin store kapasitet, effektive vaskeresultater og stillegående ytelse.

Med en kapasitet på hele 9 kg, får vi plass til mye tøy i maskinen og kan dermed vaske store mengder tekstiler uten behov for flere omganger. Dette sparer oss både tid og strøm. I tillegg tilbyr LG FV90VNS2QE en rekke smarte og nyttige vaskeprogrammer som sørger for å ta vare på tøyet vårt.

Maskinen har en energiklasse på A+++-40% og en sentrifugeringsevne på A, noe som betyr at den er svært energieffektiv i tillegg til å fjerne vannet effektivt fra klesvasken. Vi merker også at våre klær kommer ut av maskinen nesten tørre og klare for å henges opp.

LG FV90VNS2QE er utstyrt med funksjonen TurboWash som gir oss muligheten til å vaske klærne raskt og effektivt når vi har dårlig tid. Maskinen er også stillegående, noe som gjør den perfekt for husholdninger som vasker tøy ofte og på forskjellige tider av døgnet.

Alt i alt, er LG FV90VNS2QE (Hvit) vaskemaskin en vinner og absolutt vår favoritt. Den leverer utmerket ytelse og er brukervennlig, noe som gjør den til det beste valget på markedet.

LG FV90VNS2QE Hvit: Fremtidens vaskemaskin for smarte hjem

Fordeler

 • Stor kapasitet: LG FV90VNS2QE (Hvit) har en kapasitet på 9 kg, noe som gjør det enkelt å vaske store mengder klær om gangen. Dette er spesielt praktisk for familier eller husholdninger med mange klær som skal vaskes.
 • Steam+ teknologi: Denne vaskemaskinen har også Steam+ funksjon, som forbedrer rengjøringsytelsen ved å redusere allergener og bakterier i klærne. Dette er spesielt nyttig for personer med allergier eller sensitiv hud.
 • Energiklasse A+++: LG FV90VNS2QE (Hvit) er ekstremt energieffektiv, med en energiklasse A+++. Dette betyr at du vil spare penger på strømregningen samtidig som du bidrar til å være miljøvennlig.
 • Ulemper

 • Støy: LG FV90VNS2QE (Hvit) kan produsere litt mer støy enn andre vaskemaskiner i samme kategori, spesielt under spinning. Dette kan være irriterende i mindre leiligheter eller åpne boarealer.
 • Pris: LG FV90VNS2QE (Hvit) er en av de dyrere modellene innenfor vaskemaskin-kategorien. Det finnes rimeligere alternativer på markedet som tilbyr lignende funksjoner og ytelse.
 • 2. På andreplass kommer Electrolux PerfectCare 700 EW7W5468E6 (Hvit) Vaskemaskin

  7490 NOK
  7490 NOK
  7490 NOK
  7490 NOK
  7490 NOK
  9999 NOK
  10572 NOK

  Vi har testet Electrolux PerfectCare 700 EW7W5468E6 (Hvit) vaskemaskin, og den imponerer stort med sitt lekre design og gode funksjonalitet. Vi mener den fortjener en solid andreplass på vår liste over anbefalte vaskemaskiner.

  Denne vaskemaskinen har en kapasitet på 8 kg, noe som passer perfekt for en gjennomsnittlig familie. Det er nok av vaskeprogrammer å velge mellom, inkludert hurtigvask, ullvask og anti-allergiprogram. Vi likte spesielt godt tidsbesparende øko-programmet, som sørger for at vasken blir ren og pen uten unødvendig energiforbruk.

  Vi verdsetter også vaske- og tørkefunksjonen, som lar deg kombinere vask og tørk i en og samme maskin. Dette sparer både plass og tid når klærne skal tas ut av maskinen.

  Ikke bare er Electrolux PerfectCare 700 EW7W5468E6 (Hvit) en effektiv vaskemaskin – den er også enkel i bruk. Det store displayet er lett å forstå, og navigasjonen mellom de ulike programmene går som en lek.

  Electrolux Perfeksjon: Alltid Rengjøre Alltid Omsorg

  Fordeler

 • Skånsom og effektiv: Electrolux PerfectCare 700 EW7W5468E6 er utstyrt med UltraCare-systemet som gjør at vaskemiddelet og skyllemiddelet blandes grundig med vannet for bedre fordeling. Dette betyr at vasken blir skånsom og effektiv.
 • Sparer tid og energi: Med TimeCare-funksjonen kan du tilpasse varigheten på vaskeprogrammene etter dine behov, slik at du sparer tid og energi uten å gå på bekostning av vaskeresultatet.
 • Praktisk tørketrommelfunksjon: Electrolux PerfectCare 700 EW7W5468E6 er en vaske-tørkemaskin som gjør det enkelt å vaske og tørke klærne dine på et sted. Med AutoAdjust-sensorene beregnes optimalt tørketid og energiforbruk for hver last, slik at du får et flott resultat og ingen overbelastning.
 • Ulemper

 • Pris: Electrolux PerfectCare 700 EW7W5468E6 (Hvit) er en vaskemaskin i den dyrere enden av skalaen, og kan være for kostbar for noen husstander.
 • Størrelse: Modellen har en kapasitet på 10 kg, noe som kan være unødvendig stort for små husholdninger og kan også ta mye plass i vaskerommet.
 • 3. På tredjeplass finner vi Miele WSG363 WCS PWash Vaskemaskin (Hvit)

  17990 NOK

  Vi har testet Miele WSG363 WCS PWash Vaskemaskin (Hvit) og er imponert over ytelsen og kvaliteten. Denne vaskemaskinen kommer på en solid tredjeplass i vår vurdering og er absolutt verdt å vurdere for de som ønsker en pålitelig og effektiv maskin.

  Det første som slår oss med denne modellen er dens stillegående drift og fremragende vaskeresultater. Miele er kjent for sin holdbarkeit og kvalitet, og denne vaskemaskinen er intet unntak. Den bruker det innovative PowerWash-systemet som gir en grundig og effektiv rengjøring av klærne.

  Kapasiteten på 9 kg er perfekt for en gjennomsnittlig familie, og med en energiklasse på A+++, kan man være trygg på at maskinen også er strømbesparende. Miele WSG363 WCS PWash har et brukervennlig display og et stort utvalg av vaskeprogrammer som passer til en rekke stofftyper og behov.

  Alt i alt er vi svært fornøyde med Miele WSG363 WCS PWash Vaskemaskin (Hvit) og anbefaler den på det varmeste for de som ønsker en høykvalitets vaskemaskin som leverer gode resultater gang på gang.

  Miele WSG363 WCS: Ekspert på renhet og effektivitet

  Fordeler

 • Skånsom rengjøring: Miele WSG363 WCS PWash (Hvit) har et spesialtilpasset trommelsystem som skånsomt vasker klærne, samtidig som det gir effektiv rengjøring.
 • Energisparende funksjoner: Denne vaskemaskinen har energiklasse A+++, som sikrer lavt energiforbruk og bidrar til å redusere strømregningen.
 • Stor kapasitet: Med en kapasitet på 9 kg, er Miele WSG363 WCS PWash (Hvit) godt egnet for familier eller de som har mye vaskerom på en gang.
 • Ulemper

 • Pris: Miele WSG363 WCS PWash (Hvit) har en høyere pris enn mange andre vaskemaskiner i samme kategori, noe som kan være en ulempe for enkelte forbrukere med et begrenset budsjett.
 • Størrelse og vekt: Denne vaskemaskinen er relativt stor og tung sammenlignet med noen konkurrerende modeller. Dette kan bety at den tar opp mer plass og krever mer innsats ved installasjon og flytting.
 • 4. AEG L7FBM862E (Hvit)

  Vi har testet den populære vaskemaskinen AEG L7FBM862E (Hvit) og ønsker å dele våre tanker og erfaringer med dere.

  Denne vaskemaskinen har 8 kg kapasitet, noe som er passende for de fleste husholdninger. Vaskemaskinen har en energiklasse A+++-30%, som betyr at den er svært energieffektiv. Den er også utstyrt med ProSense-teknologi, som veier hver vask og tilpasser vasketiden og energiforbruket til mengden tøy i trommelen.

  Et av høydepunktene med denne maskinen er dens stillegående drift. Vi observerte at den arbeider med et lydnivå på kun 51 dB under vask, og dette er definitivt en fordel for de som ønsker en vaskemaskin som ikke forstyrrer hverdagen.

  Maskinen har også flere nyttige funksjoner og programmer, som Anti-Allergi, Ullprogram, 20-minutters hurtigvask og Time Saver-funksjon. Dette gjør det enkelt for oss å finne et program som passer til ulike tekstiltyper og tidskrav.

  I konklusjon synes vi at AEG L7FBM862E (Hvit) er et godt valg for de som ønsker en stilig, energieffektiv og brukervennlig vaskemaskin som ivaretar behovet for ulike typer vask og tidsrammer.

  AEG L7FBM862E: Vaskemaskin For Fantastisk Klespleie

  Fordeler

 • ProAutodosering: AEG L7FBM862E (Hvit) er utstyrt med autodosering, som gjør at du ikke trenger å måle opp vaskemiddel hver gang. Maskinen doserer automatisk riktig mengde – sparer tid og gir det beste vaskeresultatet.
 • ProDampfunksjon: Denne vaskemaskinen har en unik dampfunksjon som gjør at du kan friske opp klærne uten å vaske dem. Dette sparer både tid, penger og miljøet, og klærne vil se og føles ferske ut igjen.
 • ProBrukervennlighet: AEG L7FBM862E (Hvit) har et oversiktlig og intuitivt display som gjør det enkelt å velge vaskesyklus og tilpasse innstillinger etter behov. Maskinen har også en praktisk tidsbesparende funksjon som gjør at vasken blir ferdig når det passer deg.
 • Ulemper

 • Høy pris: AEG L7FBM862E (Hvit) har en relativt høy pris sammenlignet med noen andre vaskemaskiner i samme kategori, noe som kan være en ulempe for de med et strammere budsjett.
 • Størrelse: Denne modellen er ganske stor og kan være vanskelig å plassere i mindre rom eller der plass er begrenset. Det kan være lurt å vurdere plassen før du kjøper denne vaskemaskinen.
 • 5. Miele WSA023 WCS NDS (Hvit)

  9990 NOK
  9990 NOK
  9990 NOK
  9990 NOK
  9990 NOK

  Vi har testet Miele WSA023 WCS NDS (Hvit) vaskemaskin, og vi er imponert over denne modellen. Maskinen har et elegant og moderne design i hvit farge som passer perfekt inn i ethvert hjem. Kapasiteten på 7 kg gjør det enkelt for oss å vaske våre daglige klær og små laster, mens den også kan håndtere større laster i helgene.

  En av de beste funksjonene vi liker ved denne vaskemaskinen er den automatiske doseringen av vaskemiddel, som sikrer at vi alltid bruker riktig mengde og får best mulig vaskeresultater. Den har også en smart TwinDos-system som automatisk tilpasser doseringen av vaskemiddel og skyllemiddel basert på lastens størrelse og mengde smuss.

  Maskinen er også energieffektiv, med en energiklasse på A+++. Dette betyr at vi ikke bare sparer penger på strømregningen, men også bidrar til å redusere vårt energiforbruk og miljøpåvirkning.

  Overordnet sett er vi meget fornøyde med vår nye Miele WSA023 WCS NDS vaskemaskin og vil anbefale den til alle som er på jakt etter en høykvalitets, energieffektiv og elegant vaskemaskin som får jobben gjort.

  Miele WSA023: Effektiv og skånsom hvit vaskemaskin

  Fordeler

 • Effektiv energibruk: Miele WSA023 WCS NDS (Hvit) har en energiklasse A+++, noe som betyr at den bruker mindre strøm og er miljøvennlig sammenlignet med andre modeller.
 • Kapasitet: Med en kapasitet på 7 kg, er denne vaskemaskinen ideell for små og mellomstore husholdninger, og lar deg vaske klær uten å måtte kjøre mange små vaskesykluser.
 • Praktisk design: Miele WSA023 WCS NDS (Hvit) har en lett-tilgjengelig dør, samt et oversiktlig og brukervennlig kontrollpanel som gjør det enkelt å velge riktig program for dine behov.
 • Ulemper

 • Pris: Miele WSA023 WCS NDS (Hvit) kan være dyrere sammenlignet med andre vaskemaskiner i samme kategori.
 • Størrelse: Denne vaskemaskinen har en relativt stor størrelse, noe som kan gjøre det vanskelig for de med begrenset plass i vaskerommet.
 • 6. Beko BWFT7104210WB (Hvit)

  Vi har testet Beko BWFT7104210WB (Hvit) vaskemaskin, og våre erfaringer med dette produktet har vært imponerende. Denne vaskemaskinen har en rekke funksjoner som gjør at den skiller seg ut fra konkurrentene, både når det gjelder ytelse og design.

  På ytelsessiden har Beko BWFT7104210WB (Hvit) en kapasitet på imponerende 10 kg, noe som gjør den ideell for større familier eller de med store mengder klær å vaske. I tillegg kommer den med 16 ulike vaskeprogrammer som dekker alle behovene vi måtte ha i en travel hverdag. Det fine med denne maskinen er også at den er svært stillegående, noe som er verd å nevne for de av oss som bor i leiligheter eller har åpent kjøkkenløsning.

  Designmessig er maskinen hvit og elegant, og vil passe inn i de fleste hjem. Displayet er også intuitivt og enkelt å forstå, noe som gjør det enkelt for oss å velge rett program og få en effektiv vask.

  I konklusjon, vi er svært fornøyde med Beko BWFT7104210WB (Hvit) vaskemaskin og vil anbefale den til andre som er på jakt etter en vaskemaskin som kombinerer ytelse, funksjonalitet og design på en god måte.

  Beko BWFT7104210WB: Effektiv og stilfull hvit vaskemaskin

  Fordeler

 • Energieffektivitet: Beko BWFT7104210WB (Hvit) er en energieffektiv vaskemaskin med energiklasse A+++, som hjelper deg med å spare på strømforbruket og samtidig være miljøvennlig.
 • Stor kapasitet: Med en kapasitet på 7 kg er denne vaskemaskinen godt egnet for familier og husholdninger med flere personer, og du kan enkelt vaske store mengder klær.
 • Stille og skånsom vask: Beko BWFT7104210WB (Hvit) har et lavt lydnivå på 52 dB under vask og 75 dB under sentrifugering, noe som gjør det mulig å vaske klær uten å forstyrre andre i hjemmet. Maskinen har også en rekke skånsomme vaskeprogrammer som passer for ulike typer tekstiler og klær.
 • Ulemper

 • Høy pris: Beko BWFT7104210WB (Hvit) er en vaskemaskin i høyere prisklasse, noe som kan være uønsket for noen forbrukere.
 • Størrelse: Med sine store dimensjoner kan denne vaskemaskinen ta opp en del plass og være vanskelig å plassere i mindre rom eller leiligheter.
 • 7. LG K4WV408S0WE(Hvit)

  Vi har testet LG K4WV408S0WE(Hvit), en vaskemaskin som virkelig imponerer med sine egenskaper, både når det gjelder ytelse og design.

  For det første har denne vaskemaskinen en kapasitet på hele 8 kg, noe som gjør den ideell for familier. Den har også et høyt sentrifugeringstall på 1400 o/min, og vi var behagelig overrasket over hvor stille og rolig den var under kjøring.

  LG K4WV408S0WE(Hvit) er utstyrt med en rekke smarte funksjoner, som direkte drevet motor, allergivennlig og tidsutsatt start. Dette gjør det enkelt å tilpasse vasken etter våre behov og ønsker.

  Designet på denne vaskemaskinen er svært stilrent, med sin hvite farge som passer godt inn i de fleste hjem. Den er også energieffektiv med energiklasse A+++, noe som er bra for både miljøet og lommeboka.

  Alt i alt er vi imponert over LG K4WV408S0WE(Hvit) og mener at denne vaskemaskinen er et godt valg for de som ønsker en kombinasjon av kraftig ytelse, smarte funksjoner og elegant design.

  LG K4WV408S0WE: Hvit Vaskemaskin Bedre Livskvalitet

  Fordeler

 • Stor kapasitet: LG K4WV408S0WE har en kapasitet på 8 kg, noe som er ideelt for familier eller de som vasker mye tøy.
 • Energisparende teknologi: Denne vaskemaskinen kommer med energiklasse A+++, noe som betyr at den er svært energieffektiv og vil bidra til lavere strømforbruk og strømregning.
 • Smart teknologi: LG K4WV408S0WE er utstyrt med SmartThinQ-teknologi, som lar deg koble den til en smarttelefon for fjernstyring og feilsøking.
 • Ulemper

 • Høy pris: LG K4WV408S0WE(Hvit) er en dyr vaskemaskin som kan være utenfor budsjettet for noen forbrukere.
 • Stort fotavtrykk: Denne vaskemaskinen har et stort fotavtrykk, noe som kan være et problem for de med begrenset plass i vaskerommet.
 • Ofte Stilte Spørsmål om Vaskemaskiner

  Hvor ofte bør jeg rense vaskemaskinen?

  – Det er anbefalt å rense vaskemaskinen omtrent én gang i måneden for å holde den i god stand.

  Hvor mye vaskemiddel skal jeg bruke?

  – Mengden vaskemiddel avhenger av hvor skitten klesvasken er, og hvor stor kapasitet vaskemaskinen har. Følg anbefalingene på vaskemiddelpakken eller i bruksanvisningen for vaskemaskinen.

  Hvilket program skal jeg velge for ulike typer tøy?

  – Delikate og fine tekstiler bør vaskes på et skånsomt program med lav temperatur, mens bomull og andre slitesterke stoffer kan tåle høyere temperaturer og et mer intensivt vaskeprogram. Sjekk alltid klesvaskens vaskeanvisning først.

  Hva kan jeg gjøre hvis vaskemaskinen ikke vil sentrifugere?

  – Kontroller først at døren er ordentlig lukket og at sentrifugering ikke er deaktivert i programinnstillingene. Hvis problemet vedvarer, kan det være en teknisk feil, og du bør kontakte en servicetekniker.

  Kan jeg vaske sko i vaskemaskinen?

  – Mange sko, spesielt joggesko, kan vaskes i vaskemaskinen. Men det er viktig å først sjekke vaskeanvisningen på skoene og evt. bruke en sko-vaskenett eller putevar. Husk å ta ut sålen før vask og velg et skånsomt vaskeprogram.

  Oppsummering: Beste Vaskemaskin

  Etter en grundig gjennomgang og sammenligning av ulike vaskemaskinmodeller, kan vi konkludere med at LG FV90VNS2QE (Hvit) fremstår som den beste løsningen av de vi har vurdert. Dens kombinasjon av kapasitet, ytelse, energieffektivitet og brukervennlighet gjør den til et utmerket valg for norske husholdninger. Som en LG maskin, kan man også forvente god kvalitet og lang levetid. For de som ønsker en vaskemaskin som skiller seg ut når det gjelder funksjonalitet og design, er LG FV90VNS2QE (Hvit) definitivt et godt alternativ å vurdere.

  Product Image

  LG FV90VNS2QE (Hvit)

  Author image of Maria

  Maria Karlsson

  Maria Karlsson er en anerkjent husholdningsekspert med mer enn 10 års erfaring med å hjelpe mennesker med å skape et rent, organisert og innbydende hjem. Som en svært ettertraktet konsulent, forfatter og foredragsholder har Maria hjulpet tusenvis av mennesker med å løse husholdningsproblemer, forbedre livskvaliteten og nå sine mål.
  testy.no logo
  Utforsk testvinnere og velg med tillit!
  Informasjon
  Ansvarlig utgiver:
  Top Notch Leads
  Org nr: C 98958
  Innholdet på dette nettstedet inkluderer sponsede annonser, som ikke påvirker vår evaluering i anmeldelsene.
  © 2024 Top Notch Leads