Beste Tørketromler: Test og sammenligning av 7 nøye utvalgte modeller 2024

Product Image

Bosch WTH8307LSN (Hvit)

Innholdsfortegnelse

Er du på jakt etter den beste tørketrommelen? Det kan være vanskelig å navigere i jungelen av ulike produkter på markedet i dag. Vi har derfor gjennomført en grundig gjennomgang av de mest populære tørketromlene, og testet hele 7 forskjellige modeller. Her presenterer vi resultatene fra vår uavhengige testing, basert på produktanmeldelser, kundeanmeldelser, funksjoner og prissammenligninger. Finn ut hvilken tørketrommel som går av med seieren som “best i test”, og oppdag også våre andre anbefalte modeller – alt for å hjelpe deg med å finne den perfekte tørketrommelen for deg og ditt hjem.

1. Vinneren og best i testen: Bosch WTH8307LSN Tørketrommel (Hvit)

7490 NOK

Vi har testet Bosch WTH8307LSN tørketrommel i hvitt og kan med glede kunngjøre at denne modellen er vinneren og best i testen.

Med en kapasitet på 7 kg, er denne tørketrommelen perfekt for små og mellomstore familier. Vi likte spesielt godt det intelligente varmepumpesystemet, som sikrer at klærne tørkes skånsomt og energieffektivt. Den har også et selvrensende system, som gjør det enkelt å vedlikeholde og holde maskinen i topp stand.

En annen funksjon som imponerte oss, er dens stille drift. Med en lydutgang på bare 62 dB, kan du tørke klær uten å forstyrre resten av hjemmet ditt. Den har også et praktisk starttidsforvalg, slik at du kan planlegge når tørkingen skal begynne og dermed spare energi og tid.

I tillegg til alt dette, er Bosch WTH8307LSN tørketrommel enkel å bruke, med oversiktlig display og en rekke valgbare tørkeprogrammer. Vi er enige om at dette er best i test, og anbefaler denne modellen på det sterkeste for de som ønsker et høykvalitets og energieffektivt valg.

Bosch WTH8307LSN: Innovativ tørking for hjemmets glede

Fordeler

 • Energieffektivitet: Bosch WTH8307LSN (Hvit) er en tørketrommel med energiklasse A+++, noe som betyr at den bruker mindre strøm enn tørketromler med lavere energiklassifisering.
 • Stor kapasitet: Denne tørketrommelen har en kapasitet på 7 kg, noe som gjør den ideell for familier som trenger å tørke store mengder klær og tekstiler raskt og effektivt.
 • Intelligent tørking: Bosch WTH8307LSN (Hvit) kommer med AutoDry-teknologi, som justerer tørketiden og temperaturen automatisk for å hindre skade på tekstiler og garantere optimal tørking.
 • Ulemper

 • Høy pris: Bosch WTH8307LSN (Hvit) har en høyere pris enn mange andre tørketromler i samme kategori, noe som kan gjøre den mindre attraktiv for noen kunder.
 • Stor størrelse: Denne tørketrommelen kan være for stor for mindre rom eller områder med begrenset plass, noe som kan begrense plasseringsmulighetene i hjemmet ditt.
 • 2. På andreplass finner vi Tørketrommel Bosch WTW85L48SN (Hvit)

  Vi har testet Bosch WTW85L48SN (Hvit) tørketrommel, og vi er imponert over ytelsen og funksjonene den har å tilby. Denne modellen er en varmepumpetørketrommel, som betyr at den bruker mindre energi enn en konvensjonell kondensatortørketrommel.

  Kapasiteten på 8 kg gjør at vi kan tørke store mengder klesvask på én gang, og vi er særlig fornøyde med det selvrensingende kondensatorsystemet, som fjerner lo og støv automatisk. Dette bidrar til å holde enerigieffektivitetsnivået konstant og reduserer vedlikeholdsbehovet.

  En annen funksjon vi har satt pris på er det sensitive tøymenysystemet, som lar oss velge mellom et stort utvalg av tørkeprogrammer, inkludert en spesialfunksjon for sportstøy. Dette gir oss optimal behandling for alle typer tekstiler og forlenger kleslivet.

  Bosch WTW85L48SN (Hvit) er stille i drift, og vi har også lagt merke til at den ikke utvikler for mye varme. Samlet sett er dette en utmerket tørketrommel som gir gode resultater og brukervennlighet, og den fortjener dermed en plass høyt oppe på listen over anbefalte tørketromler.

  Bosch WTW85L48SN: Tørketrommelens hvite vidunder

  Fordeler

 • Energisparing: Bosch WTW85L48SN (Hvit) er en tørketrommel med varmepumpeteknologi, som bruker mindre energi enn konvensjonelle tørketromler og har en A++ energiklasse.
 • Stor kapasitet: Denne tørketrommelen har en kapasitet på 8 kg, som gjør det mulig å tørke store mengder klær og sengetøy i én omgang.
 • Stille drift: Med et lydnivå på bare 64 dB er Bosch WTW85L48SN (Hvit) en av de mer stillegående tørketromlene på markedet, hvilket gjør den ideell for familier med små barn eller de som ønsker et stille hjemmemiljø.
 • Ulemper

 • Høy pris: Bosch WTW85L48SN (Hvit) er en litt dyrere tørketrommel sammenlignet med andre modeller i samme kategori.
 • Størrelse: Denne tørketrommelen kan være litt stor for noen vaskerom, og det kan være vanskelig å finne plass til den i mindre rom.
 • 3. På tredjeplass finner vi Electrolux SimpliCare EW2C327R1 Tørketrommel (Hvit)

  Vi har testet Electrolux SimpliCare EW2C327R1 tørketrommel (hvit) og vil dele våre erfaringer og synspunkter om denne modellen. Denne tørketrommelen kommer på en solid tredjeplass i vår vurdering av tørketromler, og det er flere grunner til dette.

  For det første har Electrolux SimpliCare EW2C327R1 et godt energiforbruk, med energiklasse A+++, som betyr at den er både miljøvennlig og kostnadseffektiv. Dette er et stort pluss for oss, da vi verdsetter bærekraftige og økonomiske valg.

  Videre er vi imponert over tørkeevnen til denne tørketrommelen. Med en kapasitet på 7 kg og AutoAdjust-teknologi, tilpasser den tiden og energiforbruket til den faktiske mengden av klær i trommelen. Dette gir gode tørkeresultater og beskytter klærne mot slitasje.

  Til slutt vil vi fremheve brukervennligheten og designet til Electrolux SimpliCare EW2C327R1. Den har et stilrent og pent utseende i hvitt, og er enkel å bruke med det brukervennlige displayet og de intuitive Eco-valgprogrammene.

  I sum er vi godt fornøyde med Electrolux SimpliCare EW2C327R1 tørketrommel, og vi anbefaler den for de som ønsker en miljøvennlig og effektiv tørketrommel til en rimelig pris.

  Electrolux SimpliCare: Forvandler Tørking til en Enkel Glede

  Fordeler

 • Energibesparende: Electrolux SimpliCare EW2C327R1 er en tørketrommel med energiklasse A++, noe som betyr at den bruker mindre strøm og er mer energieffektiv sammenlignet med andre modeller. Dette sparer både miljøet og strømregningen.
 • Stor kapasitet: Med en kapasitet på 7 kg kan denne tørketrommelen enkelt håndtere store mengder klær, noe som er spesielt praktisk for store familier eller for personer som liker å vaske store mengder klær om gangen.
 • SensiDry-teknologi: Tørketrommelen er utstyrt med SensiDry-teknologi fra Electrolux, som sikrer at klærne tørkes ved lavere temperaturer uten å påvirke tørketiden. Dette betyr at klærne blir tatt bedre vare på og holder seg fine lengre.
 • Ulemper

 • Høyt energiforbruk: Electrolux SimpliCare EW2C327R1 (Hvit) er en tørketrommel som bruker relativt mye energi sammenlignet med andre modeller i kategorien, noe som kan føre til høyere strømregninger.
 • Lav kapasitet: Denne modellen har en tørkekapasitet på 7 kg, noe som kan være litt lavt for større familier eller de som trenger å tørke store mengder klær samtidig.
 • 4. Electrolux EDE1072PDW (Hvit)

  Vi har testet Electrolux EDE1072PDW (Hvit), en tørketrommel som imponerer med sine funksjoner og ytelse. Vår erfaring viser at denne tørketrommelen er et utmerket valg for både små og store husholdninger.

  Denne Electrolux-modellen har en kapasitet på 7 kg, noe som gir deg muligheten til å tørke store mengder klær samtidig. SensiDry-teknologien sørger for at klærne tørkes skånsomt, og bidrar til å bevare kvaliteten og fargene. Vi er imponert over hvor stille og effektiv EDE1072PDW er under bruk, noe som er en stor fordel for oss som har tørketrommelen plassert i nærheten av våre oppholdsrom.

  En annen viktig faktor er energieffektiviteten. Electrolux EDE1072PDW har en energiklasse B, noe som betyr at den ikke bare er skånsom mot klærne dine, men også mot miljøet og lommeboken. Vi har erfart at tørketrommelen bruker mindre strøm enn forventet, noe som fører til lavere energikostnader for oss.

  Alt i alt er Electrolux EDE1072PDW (Hvit) en pålitelig, effektiv og praktisk tørketrommel som lever opp til våre forventninger. Vi kan trygt anbefale denne modellen til andre som er på utkikk etter en ny tørketrommel.

  Electrolux EDE1072PDW: Tørketrommelens hvite vidunder

  Fordeler

 • Energibesparende: Electrolux EDE1072PDW (Hvit) er en tørketrommel med energiklasse A++ som hjelper deg å spare på strømforbruket og redusere strømregningen.
 • Effektiv tørking: Med en kapasitet på 7 kg sørger denne tørketrommelen for at klærne dine tørkes raskt og jevnt, noe som er ideelt for store familier og travle husholdninger.
 • Stillegående: Denne Electrolux EDE1072PDW (Hvit) er designet for å være stillegående under drift, noe som betyr at du kan tørke klærne dine uten å forstyrre resten av hjemmet.
 • Ulemper

 • Energiforbruk: Electrolux EDE1072PDW (Hvit) har en energiklasse B, noe som betyr at den bruker mer strøm enn tørketrommelmodeller med høyere energiklassifiseringer.
 • Støy: Denne tørketrommelen har et støynivå på 68 dB, noe som kan oppleves som ganske høyt ved bruk i mindre rom eller leiligheter.
 • 5. Bosch WTX8HKL9SN (Hvit)

  Vi har testet Bosch WTX8HKL9SN tørketrommel og finner den høytytende og effektiv.

  Denne tørketrommelen gir oss muligheten til å tørke opptil 9 kg klær av gangen, noe som gir oss bedre energieffektivitet og reduserer antall tørkesykluser som trengs. Den har en intuitiv, brukervennlig betjeningsskjerm og et stort utvalg av programmer og alternativer, som gjør det enkelt for oss å tilpasse tørkeprosessen etter de ulike tekstilene og mengden klær som skal tørkes.

  Denne modellen er også svært stillegående, takket være den unike EcoSilence Drive motoren. Dette betyr at vi kan bruke denne tørketrommelen uten å bli forstyrret av høy støy, selv om den er plassert i nærheten av oppholdsrom.

  En annen stor fordel med denne tørketrommelen er dens varmepumpeteknologi. Det gjør den mer energieffektiv enn de fleste andre tørketromler på markedet. Bosch WTX8HKL9SN er utstyrt med en selvrensende kondensator som sikrer konsistent ytelse over tid, noe som gir oss trygghet for investeringen vår i denne høykvalitets tørketrommelen.

  Samlet sett har Bosch WTX8HKL9SN (Hvit) gått ut over våre forventninger og gir oss en effektiv, brukervennlig og energibesparende tørketrommel. Vi anbefaler denne tørketrommelen på det sterkeste!

  Bosch WTX8HKL9SN: Magisk Tørking for Hjemmets Velvære

  Fordeler

 • Energieffektivitet: Bosch WTX8HKL9SN (Hvit) er en tørketrommel med energiklasse A+++, noe som betyr at den bruker mindre energi og vil derfor bidra til å redusere strømregningen.
 • Selvrensingsteknologi: Denne tørketrommelen er utstyrt med et selvrensende kondensator som automatisk renser seg selv, noe som gir en vedlikeholdsfri opplevelse og forbedret effektivitet.
 • Home Connect-app: Bosch WTX8HKL9SN (Hvit) kan enkelt styres via Home Connect-appen på smarttelefonen eller nettbrettet ditt, slik at du kan starte, stoppe og overvåke tørkeprogrammer selv når du ikke er hjemme.
 • Ulemper

 • Pris: Bosch WTX8HKL9SN (Hvit) kan være litt dyrere enn andre tørketrommelmodeller i markedet.
 • Størrelse: Denne tørketrommelen kan ta en del plass i vaskerommet, så det kan være en ulempe for de med begrenset plass.
 • 6. Electrolux PerfectCare 600 EW6C527G2 (Hvit)

  6790 NOK
  6790 NOK
  8302 NOK
  8499 NOK
  8499 NOK
  8999 NOK

  Vi har testet Electrolux PerfectCare 600 EW6C527G2 (Hvit), en tørketrommel som imponerer med sine funksjoner og ytelse. Denne modellen har en kapasitet på 7 kg, noe som er passende for de fleste små og mellomstore husholdninger.

  Det vi først la merke til med denne tørketrommelen er den avanserte teknologien den benytter, kalt SensiDry. Dette systemet sikrer at klærne tørkes på en skånsom og energieffektiv måte. Vi opplevde at klærne kom ut av trommelen myke og uten skrukker, noe som sparer tid på stryking.

  Et annet element vi setter pris på med Electrolux PerfectCare 600 er dens fokus på energieffektivitet. Modellen har energiklasse A+++, og bruker dermed langt mindre strøm enn mange andre tørketromler på markedet. Dette er en fordel både for lommeboken og miljøet.

  Alt i alt er vi svært fornøyde med Electrolux PerfectCare 600 EW6C527G2, og anbefaler den til alle som er på utkikk etter en effektiv, energisparende og brukervennlig tørketrommel.

  Electrolux Tørketrommel: Perfekt Omsorg i Hvit Skjønnhet

  Fordeler

 • Reduserer rynker: Electrolux PerfectCare 600 EW6C527G2 har et skånsomt tørkesystem som reduserer rynker og krøller på klærne, slik at strykingen blir enklere og raskere.
 • Reservefilter: Denne tørketrommelen har et reservefilter som er enkelt å rengjøre og bidrar til at maskinen jobber effektivt og energibesparende.
 • Spesialprogrammer: Electrolux PerfectCare 600 EW6C527G2 har en rekke spesialprogrammer for ulike tekstiler, som sportstøy, silke og ull, noe som gir optimal tørking og beskyttelse for klærne dine.
 • Ulemper

 • Støyende: Electrolux PerfectCare 600 EW6C527G2 (Hvit) kan være støyende under drift, som kan være irriterende for noen brukere.
 • Pris: Prisen på Electrolux PerfectCare 600 EW6C527G2 (Hvit) tørketrommel kan være høyere enn andre modeller i markedet, noe som kan påvirke kjøpsbeslutningen for noen forbrukere.
 • 7. Gorenje DNES8B (Hvit)

  7695 NOK
  7695 NOK
  7695 NOK

  Vi har testet Gorenje DNES8B tørketrommel, og vi ønsker å dele våre erfaringer og vurderinger med dere. Dette er en enhet med en kapasitet på 8 kg, noe som gjør den velegnet for både små og store husholdninger.

  En av de største fordelene med denne tørketrommelen er dens energieffektivitet. Med energiklasse A+++, bidrar den til lavere strømforbruk og dermed også en redusert strømregning. I tillegg er den utstyrt med varmepumpeteknologi, som bidrar til å redusere tørketiden og spare ytterligere energi.

  Når det gjelder brukervennlighet, er Gorenje DNES8B enkel å bruke med sitt oversiktlige betjeningspanel og mange ulike tørkeprogrammer. Vi syntes også at trommelen var lett å fylle og tømme, takket være den store døråpningen.

  Vi er også imponert over ytelsen til denne tørketrommelen. Klærne ble tørre og myke etter hver tørkeøkt, og vi opplevde minimal krymping av tekstiler.

  Alt i alt er vi godt fornøyd med Gorenje DNES8B tørketrommel, og vi kan absolutt anbefale den til andre som er på utkikk etter en energieffektiv og brukervennlig tørketrommel.

  Gorenje DNES8B Hvit: Tørketrommel for et enklere liv

  Fordeler

 • Energibesparende: Gorenje DNES8B (Hvit) er en energieffektiv tørketrommel med energiklasse A+++, som betyr at den bruker mindre strøm og dermed sparer penger på strømregningen.
 • Stor kapasitet: Denne tørketrommelen har en kapasitet på 8 kg, noe som gjør den egnet for familier med behov for å tørke mye tøy på en gang.
 • Enkel i bruk: Gorenje DNES8B (Hvit) har et tydelig og brukervennlig betjeningspanel samt flere praktiske programalternativer for ulike tekstiler og tørkebehov.
 • Ulemper

 • Støyende: Gorenje DNES8B (Hvit) kan være ganske støyende under bruk, noe som kan være et problem om du bor i et lite rom eller har sensitive naboer.
 • Energieffektivitet: Denne tørketrommelen har ikke den høyeste energiklasse (A+++), noe som betyr at den kan være dyrere i drift sammenlignet med mer energieffektive modeller.
 • Ofte Stilte Spørsmål om Tørketromler

  Hvor lang tid tar det å tørke klær i en tørketrommel?

  – Tørketiden varierer avhengig av tørkeprogram, mengde klær og type stoff, men ligger vanligvis mellom 40 og 120 minutter.

  Kan alle typer klær tørkes i en tørketrommel?

  – Nei, noen tekstiler tåler ikke høy varme og kan krympe eller bli ødelagt. Se på klesplaggets etikett for anbefalte tørkemetoder.

  Hvor mye energi bruker en tørketrommel?

  – Energiforbruket avhenger av tørketrommelens effektivitetsklasse og varighet. En tørketrommel med A+++-klasse bruker cirka 1,5 kWh, mens en tørketrommel med B-klasse bruker omtrent 4 kWh.

  Hvor ofte bør jeg rengjøre filteret i tørketrommelen?

  – Det er lurt å rengjøre filteret etter hver bruk for å holde maskinen ren, og for å unngå brannfare grunnet oppsamlet lo.

  Hvilken tørketrommel bør jeg velge; kondenstrommel eller avtrekkstrommel?

  – Kondenstromler er mer energieffektive, men krever at du tømmer en vannbeholder regelmessig. Avtrekkstromler krever en ventilasjonskanal for å slippe ut fuktigheten, og bruker mer energi. Valget avhenger av dine preferanser og mulighetene i hjemmet ditt.

  Oppsummering: Beste Tørketrommel

  Etter grundig gjennomgang og sammenligning av ulike tørketromler på markedet, har Bosch WTH8307LSN (Hvit) utmerket seg som den beste tørketrommelen. Med sine avanserte funksjoner og teknologi, energieffektivitet og høy kapasitet, gir denne modellen en enestående tørkeopplevelse. I tillegg til å være stillegående og brukervennlig, imponerer den med sitt moderne design og holdbarhet. Dersom du er på jakt etter en tørketrommel av høy kvalitet, er Bosch WTH8307LSN (Hvit) definitivt et godt valg.

  Product Image

  Bosch WTH8307LSN (Hvit)

  Author image of Maria

  Maria Karlsson

  Maria Karlsson er en anerkjent husholdningsekspert med mer enn 10 års erfaring med å hjelpe mennesker med å skape et rent, organisert og innbydende hjem. Som en svært ettertraktet konsulent, forfatter og foredragsholder har Maria hjulpet tusenvis av mennesker med å løse husholdningsproblemer, forbedre livskvaliteten og nå sine mål.
  testy.no logo
  Utforsk testvinnere og velg med tillit!
  Informasjon
  Ansvarlig utgiver:
  Top Notch Leads
  Org nr: C 98958
  Innholdet på dette nettstedet inkluderer sponsede annonser, som ikke påvirker vår evaluering i anmeldelsene.
  © 2024 Top Notch Leads