Steamer best i test: Vi har testet 6 populære dampere oppdag de overlegne ytelsene og resultatene 2024

Product Image

Philips STH7020

Innholdsfortegnelse

Er du på jakt etter den beste Steamer? Vi har analysert og vurdert de mest populære produktene på markedet for å gjøre valget enklere for deg. I denne omfattende gjennomgangen har vi testet 6 ulike Steamer, basert på uavhengige tester, produktanmeldelser, kundetilbakemeldinger, funksjoner og prissammenligninger.

Bli med oss videre for å finne ut hvilket Steamer som virkelig er best i test! Du kommer til å få vite hva som skiller vinneren, Philips STH7020, fra de andre gode alternativene vi har tatt med. Vi er her for å hjelpe deg å finne din ideelle Steamer!

1. Vinneren og best i testen: Steamer Philips STH7020 tar førsteplassen

990 NOK
1067 NOK
1075 NOK
1099 NOK

Vi har testet steameren Philips STH7020, og vi er glade for å bekrefte at den virkelig er en vinner og best i testen. Dette dampapparatet har imponert oss med sin kraftige ytelse og enkelhet i bruk.

Et av de viktigste aspektene ved en steamer er hvor raskt den kan fjerne skrukker fra klærne våre. Philips STH7020 leverer her med stor suksess, med en oppvarmingstid på bare 45 sekunder, noe som gjør det enkelt å raskt friske opp klærne før vi går ut døren.

Det vi også satte pris på er den store vannbeholderen som gir dampkontinuerlig i opptil 20 minutter, noe som gir oss mer enn nok tid til å glatte ut klærne våre uten å måtte etterfylle vann underveis. Dessuten er det enkelt å fylle på vann og rengjøre apparatet, noe som gjør vedlikeholdet av steameren enkelt og effektivt.

Sammen med de praktiske funksjonene er Philips STH7020 også brukervennlig med sine intuitive kontroller og lettbevegelige hjul, slik at vi enkelt kan flytte den rundt i hjemmet når det er nødvendig.

Basert på vår erfaring med Philips STH7020, er det ikke rart at den er best i testen. Vi anbefaler denne steameren på det sterkeste for alle som ønsker å forbedre klespleien på en effektiv og enkel måte.

Philips STH7020: Rask enkel og effektiv damprens

Fordeler

 • Effektiv dampfunksjon: Philips STH7020 bruker kraftig damp for å fjerne rynker og folder fra klærne dine raskt og enkelt.
 • Allsidighet: Steameren er perfekt for å friske opp klær og fjerne lukt, og er skånsom nok for bruk på en rekke materialer, inkludert delikate stoffer som silke og kasjmir.
 • Enkel å bruke: Den kompakte størrelsen og ergonomiske designet gjør Philips STH7020 lett å bruke og lagre, perfekt for både hjemmebruk og på reise.

Ulemper

 • Dyrere enn andre alternativer: Philips STH7020 kan være noe dyrere sammenlignet med andre dampere i samme kategori.
 • Større og tyngre: Denne dampen kan være litt større og tyngre enn noen av konkurrentene, noe som kan gjøre den mindre praktisk for små rom eller reiseformål.

2. På andreplass kommer Philips Handheld Steamer 7000 Series STH7060/80 damprenser

1299 NOK

Vi har testet Philips Handheld Steamer 7000 Series STH7060/80 damprenser og kan konkludere med at den fortjener en solid andreplass på vår liste. Denne håndholdte damprenseren skiller seg ut for sin brukervennlighet og effektivitet i å fjerne rynker fra klær og tekstiler.

En av hovedfordelene med denne damprenseren er at den varmes opp svært raskt, og det tar kun 40 sekunder før den er klar til bruk. Dette er spesielt nyttig for de som ønsker å spare tid på stryking og slippe å vente lenge på at apparatet skal bli varmt.

De 1600 wattene gir kraftig og kontinuerlig damp, noe som gjør det enkelt å fjerne rynker fra alle typer tekstiler. Den har også en funksjon for tre nivåer av damp, slik at man kan velge den mest passende mengden damp for materialet som behandles.

Et annet pluss er det store vanntanken på 200 ml, som gir lang dampingsperiode uten at man trenger å etterfylle vann underveis. Dette gjør det enkelt å raskt gå gjennom en hel haug med klær.

Alt i alt, Philips Handheld Steamer 7000 Series STH7060/80 er en utmerket damprenser som tilbyr gode resultater, rask oppvarming og lang brukstid per vanntankfylling. Selv om den kanskje ikke nødvendigvis er den beste damprenseren på markedet, leverer den definitivt varene og er et godt valg for de som ønsker en effektiv og brukervennlig løsning for rynkefri klær.

Philips STH706080 Kraftig og Innovativ Dampkraft Hånd i Hånd

Fordeler

 • Enkel og effektiv fjerning av rynker: Philips Handheld Steamer 7000 Series STH7060/80 er designet for å fjerne rynker fra klær raskt og enkelt. Det oppvarmede dampplaten og den kraftige dampstrømmen glatter ut rynker på praktisk talt alle stofftyper.
 • Automatisk avstenging for økt sikkerhet: Denne håndholdte klesdamperen har en automatisk avstengingsfunksjon som slår av enheten når den er tom for vann eller har vært inaktiv i en gitt periode. Dette sikrer økt sikkerhet under bruk.
 • Kompakt og bærbar design: Philips Handheld Steamer 7000 Series STH7060/80 er kompakt og lett, noe som gjør den enkel å transportere og oppbevare. Den kan enkelt brukes hjemme, på kontoret eller når du er på reise.

Ulemper

 • Pris: Philips Handheld Steamer 7000 Series STH7060/80 kan være litt dyr sammenlignet med andre håndholdte dampere i markedet.
 • Vekt: Noen brukere kan oppleve at denne håndholdte dampen er litt tung å håndtere for lengre perioder, spesielt for store klær og stoffer.

3. På tredjeplass finner vi Philips Steam&Go GC362 steamer

Vi har testet Philips Steam&Go GC362 steamer og kan konkludere med at det er en verdig tredjeplass på listen vår. Denne kompakte steameren er perfekt for deg som liker å ha klærne dine freshe og strykefrie, uten for mye innsats.

En av de store fordelene med Philips Steam&Go GC362 er dens brukervennlighet. Dampen er klar på bare 45 sekunder og det er enkelt å fylle på vann. Som eksperter, imponerte oss dette hjelpemidlet, og vi vil anbefale det til alle som trenger en kjapp og effektiv steamer til daglig bruk.

Når det kommer til selve dampytelsen, leverer Philips Steam&Go GC362 godt. Det kontinuerlige dampen gjør det enkelt å takle krevende stoffer som bomull og lin, men vi ønsker å påpeke at dette ikke er den mest kraftige modellen på markedet.

Alt i alt er Philips Steam&Go GC362 et effektivt og brukervennlig alternativ til tradisjonell stryking. Selv om det finnes modeller med mer kraft, er denne steameren et godt valg for deg som ønsker et smidig og enkelt bruk i hverdagen.

Philips SteamGo GC362: Rask og enkel klesoppfriskning

Fordeler

 • Rask og enkel i bruk: Philips Steam&Go GC362 er designet for å være brukervennlig og rask å bruke, slik at klesvasken blir mindre tidkrevende og krever mindre innsats.
 • Kraftig dampfunksjon: Med en kontinuerlig damp på opptil 22 g/min, fjerner denne steameren raskt og effektivt rynker og skrukker fra klærne dine uten å skade stoffet.
 • Bærbar og kompakt: Philips Steam&Go GC362 har et slankt og kompakt design, som gjør den enkel å oppbevare og ta med seg på reise.

Ulemper

 • Kort ledning: Philips Steam&Go GC362 har en kort strømledning, noe som kan gjøre det vanskelig å streame tøy hengende på et stativ eller i en garderobe uten å bruke en skjøteledning.
 • Ingen justerbar temperatur: Enheten har ikke mulighet for å justere temperaturen, noe som kan gjøre det mindre effektivt for noen stofftyper og følsomme tekstiler.

4. Philips STH3010

Vi har testet Philips STH3010, en dampkoker som lover å gjøre matlagingen enklere og sunnere. Etter vår erfaring har dette produktet levert på flere fronter, og har vist seg å være et verdifullt tilskudd til vårt kjøkken.

Hovedfordelen med å bruke en dampkoker som Philips STH3010 er at maten beholder mye av sine næringsstoffer, da tilberedningen skjer uten direkte kontakt med høy varme eller vann. Vi ble imponert over hvor lett det var å lage en sunn og smakfull middag med denne dampkokeren. Grønnsaker og fisk ble perfekt dampet og saftig.

En annen fordel med Philips STH3010 er brukervennligheten. Det intuitive designet og brukergrensesnittet gjorde det enkelt å velge ønsket dampetid og temperatur, og de medfølgende oppskriftene var meget inspirerende. Rengjøring av maskinen viste seg også å være en enkel oppgave, ettersom delene lett kunne fjernes og vaskes i oppvaskmaskin.

Selv om vi generelt er veldig fornøyd med Philips STH3010, skulle vi ønske at den hadde litt større kapasitet. For større familier kan det være utfordrende å tilberede nok mat samtidig i dampkokeren.

Til tross for dette mindre ankepunktet, mener vi at Philips STH3010 er et godt valg for de som ønsker en raskere og sunnere måte å tilberede mat på. Produktet leverer på de fleste områder og er et flott tilskudd til ditt kjøkkenutstyr.

Philips STH3010: Magisk Dampkraft for Perfekte Resultater

Fordeler

 • Effektiv tøyrens: Philips STH3010 er en dampbåt som fjerner skrukker og lukt fra klær effektivt og raskt, uten behov for et strykebrett.
 • Kompakt og enkel å bruke: Med et kompakt design og brukervennlig funksjoner er dette produktet lett å oppbevare og enkelt å bruke, noe som gjør det perfekt for små boliger eller bruk på farten.
 • Sikker på alle stofftyper: Philips STH3010 bruker damp i stedet for direkte varme, noe som gjør det trygt å bruke på selv de mest ømfintlige stoffene, uten risiko for å skade dem.

Ulemper

 • Dyrt produkt: Philips STH3010 er et kostbart produkt sammenlignet med andre steamer alternativer i markedet.
 • Lengre oppvarmingstid: Philips STH3010 kan ta lengre tid å varme opp for å produsere damp enn noen av konkurrentene.

5. Electrolux Refine 700 E7HS1-4MN

599 NOK
799 NOK
886 NOK
895 NOK

Vi har testet Electrolux Refine 700 E7HS1-4MN, en dampbåt som virkelig imponerer. Denne Electrolux-modellen gir raske og gode resultater, og vi er svært fornøyd med ytelsen.

Når det kommer til energieffektivitet, merker vi at den lavt energiforbruket som Electrolux Refine 700 E7HS1-4MN har, sparer oss for både tid og penger. Den kraftige dampfunksjonen gjør det mulig å fjerne bakterier og allergener uten bruk av kjemikalier, noe som gjør våre klær og tekstiler trygge og hygieniske.

En annen stor fordel med Electrolux Refine 700 E7HS1-4MN er dens brukervennlighet. Funksjonene er enkle å forstå og betjene, og den stilige designen passer perfekt inn i vårt hjem.

Til slutt må vi nevne at denne dampbåten er laget av slitesterke materialer som sikrer lang holdbarhet. Vi anbefaler på det sterkeste Electrolux Refine 700 E7HS1-4MN til alle som ønsker en tidsbesparende, miljøvennlig og effektiv løsning for sin klespleie.

En Verden av Fordeler med Electrolux Refine 700

Fordeler

 • Effektiv dampproduksjon: Electrolux Refine 700 E7HS1-4MN har kraftig og kontinuerlig damp som enkelt fjerner rynker og krøller fra klærne, og gir dem et friskt og nystrøket utseende.
 • Enkel å bruke: Denne steameren er ergonomisk designet med et komfortabelt håndtak og lang strømledning for enkel bruk og bevegelsesfrihet.
 • Allsidig tilbehør: Electrolux Refine 700 E7HS1-4MN inkluderer forskjellige tilbehør som gjør det enkelt å bruke den på ulike stoffer og plagg, som for eksempel delikate klær, gardiner og møbler.

Ulemper

 • Dyr: Electrolux Refine 700 E7HS1-4MN kan være ganske kostbar sammenlignet med andre steamer-modeller på markedet.
 • Vanskelig å finne reservedeler: Det kan være utfordrende å finne reservedeler og tilbehør til Electrolux Refine 700 E7HS1-4MN, spesielt hvis du ikke bor i en storby eller i nærheten av en autorisert Electrolux-forhandler.

6. The Steamery Cirrus No.3

Vi har testet den populære damprenseren, The Steamery Cirrus No.3, og her er våre erfaringer. Som eksperter på området, var vi veldig spente på å se hvordan denne nye modellen ville prestere.

Cirrus No.3 imponerte oss med sin kompakte design og enkel bruk. Den varmer opp raskt og kan brukes både liggende og stående, noe som gjør den svært praktisk for ulike bruksområder. Med det ergonomiske håndtaket og den lange ledningen kunne vi enkelt behandle klærne våre og andre tekstiler.

Dampstyrken gjorde at vi kunne glatte ut selv de mest vanskelige stoffene, og samtidig ble både lukt og bakterier fjernet. Cirrus No.3 kommer også med en varmebestandig veske for enkel oppbevaring og transport.

Samlet sett har The Steamery Cirrus No.3 vist seg å være et utmerket tillegg til vårt utvalg av damprensere. Den kombinerer både kraft og fleksibilitet i et kompakt design som er enkelt å bruke. Dette gjør den perfekt for alle som ønsker en effektiv og enkel løsning for å få klær og tekstiler til å se nytt og friskt ut.

Slipp Krøllene Fri med Steamery Cirrus No3

Fordeler

 • Effektiv rynkefjerner: The Steamery Cirrus No.3 fjerner enkelt og raskt rynker fra klærne dine, og gir et friskt og ryddig utseende.
 • Enkel å bruke: Med en ergonomisk design og brukervennlig brukergrensesnitt, kan du enkelt damprense klærne uten problemer.
 • Kompakt og bærbar: Den kompakte størrelsen på The Steamery Cirrus No.3 gjør det enkelt å ta med på reise eller oppbevare når det ikke er i bruk.

Ulemper

 • Dyrt: The Steamery Cirrus No.3 kan være dyrere enn andre håndholdte klesdampere på markedet.
 • Kortere kontinuerlig damptid: Noen brukere rapporterer at The Steamery Cirrus No.3 kanskje ikke har så lang kontinuerlig damptid som ønsket for større jobber, og kan kreve hyppigere påfyll av vann for lengre bruk.

Ofte Stilte Spørsmål om Damprensere

Hva er en Steamer?

En steamer er en elektrisk kjøkkenmaskin som bruker damp for å tilberede mat, slik at den blir sunnere og beholder sine næringsstoffer.

Hvordan fungerer en Steamer?

En steamer varmer opp vann for å produsere damp, som deretter sirkulerer rundt maten som skal tilberedes. Denne dampen gjør at maten blir tilberedt jevnt og effektivt, uten direkte varme.

Hva slags mat kan man tilberede med en Steamer?

Du kan tilberede en rekke matvarer som grønnsaker, fisk, kjøtt, egg og dim sum med en steamer.

Er det sunt å tilberede mat med en Steamer?

Ja, dampkoking er en sunn metode for matlaging, ettersom det ikke krever olje, og næringsstoffene i maten beholdes bedre sammenlignet med andre metoder som koking eller steking.

Hvordan rengjør man en Steamer?

For å rengjøre en steamer kan man vanligvis ta av de ulike delene, for eksempel dampkurven og vannbeholderen, og vaske dem i oppvaskmaskin eller for hånd med varmt vann og mildt oppvaskmiddel. Deretter bør delene tørkes helt før de settes sammen igjen.

Oppsummering: Beste Steamer

Til slutt kan vi konkludere at Philips STH7020 fremstår som den beste klesdamperen på markedet. Med sine imponerende funksjoner, brukervennlighet og effektivitet, er det tydelig at Phillips STH7020 er et utmerket valg for de som ønsker å vedlikeholde klærne sine på en rask og enkel måte, og samtidig oppnå profesjonelle resultater hjemme. Så hvis du er på jakt etter en effektiv og pålitelig løsning for å friske opp og fjerne rynker fra klærne dine, er Philips STH7020 klesdamperen du bør satse på.

Product Image

Philips STH7020

Author image of Maria

Maria Karlsson

Maria Karlsson er en anerkjent husholdningsekspert med mer enn 10 års erfaring med å hjelpe mennesker med å skape et rent, organisert og innbydende hjem. Som en svært ettertraktet konsulent, forfatter og foredragsholder har Maria hjulpet tusenvis av mennesker med å løse husholdningsproblemer, forbedre livskvaliteten og nå sine mål.
testy.no logo
Utforsk testvinnere og velg med tillit!
Informasjon
Ansvarlig utgiver:
Top Notch Leads
Org nr: C 98958
Innholdet på dette nettstedet inkluderer sponsede annonser, som ikke påvirker vår evaluering i anmeldelsene.
© 2024 Top Notch Leads