Beste Airfryer: Vi har Anmeldt 6 Topp Produkter (Best i Test 2023)

Product Image

COSORI Dual Blaze Airfryer P583S

Innholdsfortegnelse

Er du nysgjerrig på hva en Airfryer egentlig er? Denne moderne kulinariske trenden har endret måten vi tilbereder mat på. Airfryer er kort sagt et høyteknologisk kjøkkenverktøy som bruker varmluft for å steke mat, noe som gir ett sunnere måltid med mindre fett. I denne artikkelen har vi gjennomført en grundig Airfryer test og vurdert seks av de mest populære modellene på markedet i dag.

Er du på jakt etter den beste Airfryer? Greit nok. Informasjonen i denne artikkelen vil utvilsomt hjelpe deg å ta et informert kjøpsvalg. Vi har gravd dypt ned i detaljene i hver modell og sammenlignet funksjoner, pris, kvalitet og kundevurderinger for å gi deg den mest pålitelige informasjonen.

Best i Test er selvsagt det vi alle ønsker når vi investerer i nye husholdningsapparater, og airfryere er ikke noe unntak. Så hvorfor ikke gjøre det enklere for deg selv ved å ta en titt på vår omfattende sammenligning? Fra gourmetmatlaging til hurtigmat hjemme, vi har det komplette bildet som vil lede deg til ditt ideelle kjøp. Fortsett å lese og finn din perfekte Airfryer!

1. COSORI Dual Blaze Airfryer P583S

Etter å ha testet seks populære modeller av airfryers, satt vi COSORI Dual Blaze Airfryer P583S på toppen av vår liste. Årsaken er enkel: Denne maskinen lever opp til sitt navn. Den har en romslig kapasitet, slank design og overlegen ytelse som setter den i en klasse for seg.

Vi ble overrasket over hvor praktisk COSORI Dual Blaze Airfryer P583S er. Den har et digitalt panel med tydelige anvisninger og en brukervennlig berøringsskjerm. Den har også en toveisteknologi som sørger for jevn og rask oppvarming, noe som sparer oss for mye tid på kjøkkenet.

Vi var spesielt imponert over kvaliteten på rettene vi laget med denne airfryeren. Fra sprø fries til saftig kylling, sikret den alltid perfekte resultater. Ingen andre modeller vi testet kunne matche COSORIs konsistente ytelse.

Det som også imponerte oss var det brede temperaturområdet (fra 80°C til 204°C), noe som gir oss mer fleksibilitet til å tilberede forskjellige typer mat.

Den smarte funksjonen med forhåndsinnstillinger for populære retter, gjør matlagingen ennå mer morsom og enkel, fordi vi bare kan velge ønsket modus og la COSORI Airfryer gjøre resten.

I tillegg til å levere høy yteevne, er COSORI Dual Blaze Airfryer P583S attraktiv og robust, noe som betyr at den vil vare og se godt ut på kjøkkenbenken i mange år fremover.

Fordele

 • Stor kapasitet: COSORI Dual Blaze Airfryer P583S har en stor kapasitet på 5,8 liter, noe som gjør det mulig å tilberede større mengder mat, perfekt for familie middager eller fester.
 • Avansert teknologi: Denne Airfryer bruker 360° Air Circulation Technology for å redusere 85% fett i maten uten å ofre smaken. Dermed er det et sunnere alternativ til tradisjonell frituresteking.
 • Enkel å bruke: COSORI Dual Blaze Airfryer P583S er utstyrt med en intuitiv berøringsskjerm og innebygde forhåndsinnstilte matlagingstilstander, noe som gjør det til en lek å tilberede mat.
 • Ulemper

 • Dyr: COSORI Dual Blaze Airfryer P583S er relativt dyr sammenlignet med andre luftfritøser på markedet.
 • Størrelse: Noen brukere har bemerket at denne enheten er ganske stor og kan ta opp mye benkeplass på kjøkkenet.
 • 2. Xiaomi Airfryer BHR6943EU

  1090 NOK
  1105 NOK
  1107 NOK
  1107 NOK
  1107 NOK
  1175 NOK

  I den store testen vår kom Xiaomi Airfryer BHR6943EU på en sterk andreplass. Vi var særlig imponerte over flere av funksjonene denne airfryeren tilbyr.

  Formålet med en airfryer er å tilberede sunnere måltider med mindre fett, og her leverer Xiaomi-varianten fremragende resultater. Luftfriteringsfunksjonen ga oss sprø, gylne frites med minimalt med olje, historisk har det vært vanskelig å oppnå slike resultater uten å ty til dypfritering.

  Xiaomi Airfryer BHR6943EU er også svært brukervennlig, med en inkludert app som gjør det enkelt å velge og styre matlagingen. Den forhåndsinnstilte oppskriftsfunksjonen gir oss mulighet til å prøve nye smaker og oppskrifter, og dermed utnytte denne luftfryserens kapasiteter til fulle.

  Et annet pluss er designet. Vi liker den elegante utførelsen, som gjør at denne airfryeren står frem som et moderne og attraktivt tillegg til kjøkkenet vårt. Den effektive airfryeren er også lett å rengjøre, takket være det avtakbare og oppvaskmaskinvaskbare fritérkurvet.

  Avslutningsvis kan vi trygt anbefale Xiaomi Airfryer BHR6943EU for alle som søker en high-tech, brukervennlig og effektiv airfryer. Denne modellen leverte jevnt over gode resultater i vår testing, og til slutt var det kun smådetaljer som sa fra den å ta første plassen.

  Fordele

 • God matlagingseffektivitet: Xiaomi Airfryer BHR6943EU har en høy effektivitet på 800W som gir rask og ensartet matlaging. Denne modellen tilbyr også en intelligent temperaturkontroll som sikrer at maten din blir stekt jevnt.
 • Flervariabel temperaturkontroll: Denne luftfriter har variabel temperaturkontroll som strekker seg fra 40C til 200C, noe som gjør det mulig å tilberede ulike typer mat perfekt.
 • Stort matlagingsområde: Xiaomi Airfryer BHR6943EU har en stor matlagingskapasitet på 2.5L, noe som gjør det mulig å lage mat for hele familien på en gang.
 • Ulemper

 • Støyende: Xiaomi Airfryer BHR6943EU har en tendens til å være litt støyende under bruk, noe som kan være forstyrrende for noen brukere.
 • Begrenset kapasitet: Med sin relativt små kapasitet, kan denne Airfryeren ikke være egnet for større familier eller for de som liker å underholde og trenger å lage store mengder mat raskt.
 • 3. Philips Premium Airfryer XXL HD9650

  Vi har testet Philips Premium Airfryer XXL HD9650, og vi er imponert over dens funksjoner og kapasitet. Philips Premium Airfryer XXL HD9650 er en robust modell med et romslig indre som tillater matlaging av større måltider, som passer perfekt for familier.

  Luftfritøseprinsippet som brukes i denne maskinen er hurtig Air-teknologi, som gir en jevn og effektiv varmefordeling. Maten blir sprø utenfor, men fortsatt saftig innvendig. Vi har testet flere matvarer, inkludert frosne pommes frites, bakt kylling og til og med kaker, og resultatene har alltid vært utmerkede.

  Fatfjerningsteknologien som er brukt av Philips er en annen ting vi setter stor pris på. Den fjerner overflødig fett fra maten og samler det i bunnen av maskinen. Dette holder maten sunnere og, viktigst av alt, reduserer opprydningen etter matlaging.

  Selv om Philips Premium Airfryer XXL HD9650 kom på tredjeplass i denne testen, er det uten tvil et høykvalitets produkt. Med sine mange funksjoner og enkel bruk er det et flott tilskudd til ethvert kjøkken.

  Fordele

 • Stor kapasitet: Philips Premium Airfryer XXL HD9650 har en stor kapasitet som kan tilberede opptil 1,4 kg mat, noe som gjør det perfekt for store familier eller sammenkomster.
 • Minimalistisk design: Denne modellen kommer med et strømlinjeformet svart og sølvdesign, noe som gir et elegant utseende og lar det smelte pent inn i de fleste kjøkkeninnredninger.
 • Twin TurboStar-teknologi: Philips luftfryer bruker Twin TurboStar-teknologi for å sikre at maten blir jevn, sprø og perfekt tilberedt hver gang. Denne teknologien fjerner også overflødig fett for sunnere måltider.
 • Ulemper

 • Høy pris: Philips Premium Airfryer XXL HD9650 er en av de dyrere modellene på markedet, noe som kan være en ulempe for noen forbrukere.
 • Stor størrelse: På grunn av sin XXL-størrelse, kan denne Airfryeren ta opp mye plass på kjøkkenbenken, noe som kan være en ulempe for de med mindre kjøkken.
 • 4. Ninja Foodi Dual Zone Airfryer AF300 7.6L

  I vår søken etter den beste airfryeren, har vi også testet Ninja Foodi Dual Zone Airfryer AF300 7.6L. Denne gjorde et sterkt inntrykk med sine tekniske spesifikasjoner, selv om den ikke klarte å kapre topplasseringen i vår test.

  Ninja Foodi Dual Zone kommer med en romslig matlageringskapasitet på 7,6 liter, noe som er ideelt for større husholdninger. Den har to uavhengige soner som gir matlaging av forskjellige retter samtidig, noe som sparer på tid og strømforbruk.

  Ytterligere et pluss er mangfoldet i matlagingsmuligheter. Denne modellen gjør det ikke bare mulig å frityrsteke uten olje, men vi kan også grille, bake, rotere og varme opp mat. Dermed gir den et bredt spekter av muligheter på kjøkkenet.

  Når det gjelder brukervennlighet, imponerer Ninja Foodi Dual Zone med en intuitiv berøringsskjerm og klar visning. Den har også seks forhåndsinnstilte matlagingstilstander for å lette matlagingsprosessen.

  Likevel, selv om Ninja Foodi har mange positive aspekter, endte den på fjerdeplass i vår test. Grunnen til dette er hovedsakelig at den er noe høyere og bredere enn de andre modellene, noe som kan gjøre det vanskelig å passe den inn i noen kjøkkenkonfigurasjoner. Likevel mener vi at dette er en liten ulempe sammenlignet med alle dens positive aspekter.

  Fordele

 • Stor kapasitet: Ninja Foodi Dual Zone Airfryer AF300 7.6L har en stor kapasitet på 7,6 liter, som lar deg forberede store porsjoner på en gang. Perfekt for familier eller selskap!
 • DualZone-teknologi: Denne luftfritøren har DualZone-teknologi som lar deg tilberede to forskjellige matvarer med forskjellige innstillinger samtidig. Det er en tidsbesparende funksjon at du vil sette pris på.
 • Flere innstillinger: Med en rekke forhåndsinnstillinger og temperaturkontroll, gir denne luftfritøren deg muligheten til å tilberede forskjellige typer mat til perfeksjon.
 • Ulemper

 • Dyr: Ninja Foodi Dual Zone Airfryer AF300 7.6L er relativt dyr sammenlignet med andre luftfritøse på markedet.
 • Størrelse: Noen kunder har klaget over at denne modellen er ganske stor og tar mye plass på kjøkkenbenken.
 • 5. Philips Premium Airfryer XXL HD9867

  I vår erfaring har Philips Premium Airfryer XXL HD9867 en rekke gode funksjoner som gir det et klart konkurransefortrinn. Det tar femteplassen i vår omfattende test, men det betyr ikke at det er en modell å overse.

  Denne airfryeren har vært utrolig effektiv. Med kapasiteten til å lage mat til hele familien, takket være den generøse 1,4 kg-kurven, har den levert gode resultater hver gang. Det er også bemerkelsesverdig at tekstur på maten var perfekt krispy, akkurat slik vi liker det.

  Philips Premium Airfryer XXL har også imponert oss med sin Twin TurboStar-teknologi som bidrar til å redusere fettinnholdet i maten. Det gjør det mulig å nyte våre favoritt snacks med mindre skyldfølelse.

  Brukervennligheten er også et stort pluss. Det lettleste digitale displayet og de forhåndsinnstilte kokeprogrammene gjør det enkelt å bruke, selv for de som ikke er kjent med airfryere i det hele tatt.

  Konklusjonen vår på Philips Premium Airfryer XXL HD9867 er at den er en robust og høykapasitetsmodell som har levert ypperlige resultater. Selv om det finnes andre modeller med flere spesialfunksjoner på markedet, gir denne airfryeren deg god verdi for pengene med dens superior ytelse og brukervennlighet.

  Fordele

 • Stor kapasitet: Philips Premium Airfryer XXL HD9867 har en romslig innvendig matlagingsplass som er perfekt for større familier eller tilstelninger.
 • Smart sensing teknologi: Denne airfryeren har en smart sensing teknologi som automatisk justerer tiden og temperaturen for deg, noe som sikrer en perfekt matlaging hver gang.
 • Energibesparende: Philips Premium Airfryer XXL HD9867 bruker mindre energi sammenlignet med tradisjonelle ovner og gir raskere matlagingstider.
 • Ulemper

 • Høy pris: Philips Premium Airfryer XXL HD9867 er en av de dyrere alternativene på markedet, noe som kan være en avskrekkende faktor for mange forbrukere.
 • Stor i størrelsen: Denne modellen er stor i størrelsen, noe som kan gjøre den upraktisk for mindre kjøkken eller for de som mangler rikelig lagringsplass.
 • 6. Ninja Foodi Dual Zone AF400 9.5L

  Når vi vurderer Ninja Foodi Dual Zone AF400 9.5L, plassert på sjetteplass i denne testen, anerkjenner vi ubetinget dens unike funksjoner, men etter vår mening holder den seg fortsatt litt tilbake sammenlignet med konkurrentene.

  Ninja Foodi Dual Zone AF400 9.5L skinner virkelig når det kommer til kapasitet. Med sine 9.5 liter gir den rikelig med plass for å forberede flere forskjellige retter samtidig – en stor fordel for større familier eller selskap. Dens doble matlagingssoner, som tillater samtidig matlaging av to forskjellige matvarer ved forskjellige temperaturer, er også et sterkt salgspunkt. Dette gjør det mulig å tilberede en komplett middag – alt i én go.

  Dette til tross finner vi at Ninja Foodi Dual Zone AF400 9.5L kanskje ikke gir den samme jevne og konsekvente resultatene vi har sett i toppmodellene. Styringssystemet kan også være litt komplisert for noen brukere.

  Til slutt sammenlignet med Philips Premium Airfryer XXL HD9867 som sitter øverst på pallen, føler vi at Ninja Foodi Dual Zone AF400 9.5L mangler litt av den høy kvalitetsfølelsen. Det betyr ikke at det ikke er et godt valg – det er en stor og versatil airfryer som vil være en kraftig arbeidshorse i ethvert kjøkken. Knapt slått av fem andre modeller i denne testen, er det en respektabel konkurrent.

  Fordele

 • Stor Kapasitet: Med en kapasitet på 9,5 liter, er Ninja Foodi Dual Zone AF400 9.5L stor nok til å håndtere store måltider, noe som er perfekt for store familier eller fester.
 • Dual Zone Teknologi: Dette produktet inneholder Dual Zone teknologi som tillater deg å lage to forskjellige matretter samtidig, og enda velge forskjellige tilberedningsmetoder for hver.
 • Enkel å Bruke: Ninja Foodi Dual Zone AF400 9.5L er designet med brukervennlighet i tankene. Den har intuitive kontroller og et klart display, noe som gjør det enkelt å lage perfekte måltider hver gang.
 • Ulemper

 • Høy pris: Ninja Foodi Dual Zone AF400 9.5L ligger i det høyere prissegmentet for Airfryers, noe som kan være en ulempe for noen forbrukere.
 • Stor størrelse: Denne modellen kan oppta ganske mye plass på kjøkkenbenken på grunn av sin størrelse, noe som kan være en ulempe for de med mindre kjøkken.
 • Vanlige spørsmål om Airfryer

  Hva er en Airfryer?

  En Airfryer er en kjøkkenapparat som brukes til å steke, grille og rotere mat ved å sirkulere varm luft rundt maten. Den fungerer som en mindre, raskere ovn som gir maten en sprø utside uten å bruke mye olje.

  Hvordan fungerer en Airfryer?

  Airfryeren bruker sirkulerende varm luft for å lage en sprø overflate på matvarene, i en prosess som ligner på konveksjonsovnstekking. Dette tillater maten å bli stekt med minimal olje, noe som gir et sunnere alternativ til tradisjonell frityrsteking.

  Er mat laget i en Airfryer sunnere?

  Ja, mat som er laget i en Airfryer kan være sunnere enn mat som er stekt i en konvensjonell frityrkoker. Fordi Airfryeren bruker mindre olje, inneholder maten mindre fett og kalorier.

  Hvilken type mat kan jeg lage i en Airfryer?

  Du kan lage en rekke forskjellige matvarer i en Airfryer. Dette inkluderer alt fra frites og kyllingnuggets til grønnsaker og til og med baking. Noen mennesker bruker til og med sin Airfryer til å grille laks eller steke biff.

  Hvordan rengjør jeg min Airfryer?

  For å rengjøre din Airfryer, fjern først kurven og skuffen og vask dem i varmt såpevann. Du kan også sette dem i oppvaskmaskinen hvis de er oppvaskmaskinsikre. Tørk deretter av innsiden av Airfryeren med en fuktig klut og la den tørke helt før du setter den sammen igjen.

  Konklusjon: Beste Airfryer

  Etter å ha anmeldt forskjellige luftfritøser, står COSORI Dual Blaze Airfryer P583S ut som den beste. Med dens overlegne funksjoner og imponerende ytelse, leverer denne luftfritøseren utmerket verdi for pengene. Den smarte teknologien som brukes gir enestående resultater, og dens allsidighet gjør det til et utmerket valg for ethvert kjøkken. Enten du er en erfaren kokk eller bare begynner, er COSORI Dual Blaze Airfryer P583S et pålitelig og effektivt verktøy som vil hjelpe deg å lage sunn og smakfull mat med minimal innsats.

  Product Image

  COSORI Dual Blaze Airfryer P583S

  Author image of Maria

  Maria Karlsson

  Maria Karlsson er en anerkjent husholdningsekspert med mer enn 10 års erfaring med å hjelpe mennesker med å skape et rent, organisert og innbydende hjem. Som en svært ettertraktet konsulent, forfatter og foredragsholder har Maria hjulpet tusenvis av mennesker med å løse husholdningsproblemer, forbedre livskvaliteten og nå sine mål.
  testy.no logo
  Utforsk testvinnere og velg med tillit!
  Informasjon
  Ansvarlig utgiver:
  Top Notch Leads
  Org nr: C 98958
  Innholdet på dette nettstedet inkluderer sponsede annonser, som ikke påvirker vår evaluering i anmeldelsene.
  © 2024 Top Notch Leads