Beste Toastjern: Vi har vurdert de 6 beste produktene på markedet (Best i Test 2023)

Product Image

OBH Nordica 6889 Sandwich

Innholdsfortegnelse

Er du på utkikk etter det beste Toastjernet på markedet? Du er på riktig sted. I denne artikkelen vil vi dekke de seks mest populære produktene på markedet i dag i vår store Toastjern test. Vi vil guide deg gjennom de forskjellige modellene, deres funksjoner, brukervennlighet og selvfølgelig, hvilket Toastjern som kom best ut i vår Best i Test.

Et Toastjern, også kjent som en smørbrødgrill, er et nyttig kjøkkenverktøy som gir deg muligheten til å lage deilige, sprø toast hjemme. Men alle Toastjern er ikke laget like. Kvalitet, ytelse og funksjonalitet kan variere betydelig mellom modellene, og det er derfor vi har satt dem på prøve i vår test.

Så, hvilket er det beste Toastjern å investere i? La oss finne det ut sammen! Med vårt grundige og uvildige blikk på tingene, vil vi hjelpe deg med å ta et informert valg som passer nettopp dine behov. Nøl ikke, bli med oss på denne spennende reisen inn i verden av Toastjern!

1. OBH Nordica 6889 Sandwich

Vi er virkelig imponert over OBH Nordica 6889 Sandwich. Som det ledende toastjernet på markedet, gir det oss alle funksjonene vi trenger for å lage en deilig, perfekt grillet sandwich. I vår bruk av produktet, la vi merke til dens konsekvente og effektive oppvarming som gir oss et godt resultat hver gang.

Designet på OBH Nordica 6889 Sandwich er en annen ting som virkelig fanger oppmerksomheten vår. Det er robust, slitesterkt og kombinerer både estetikk og funksjonalitet. Denne kompakte enheten er lett å oppbevare og passer perfekt på ethvert kjøkken.

Ytelsen er upåklagelig. Med sitt kraftige varmeelement på 700W, er vi i stand til å lage deilige toasts på kort tid. Det har også en praktisk indikatorlampe som signaliserer når toasten er ferdig. Non-stick belagt grillplate gjør rengjøringen enkel og rask.

Vi ser også stor verdi i sikkerhetsaspektet ved dette toastjernet. OBH Nordica 6889 Sandwich har termisk utkopling og overopphetingsbeskyttelse som gir oss trygghet mens vi bruker produktet.

Alt i alt, er vi virkelig fornøyd med vår erfaring med OBH Nordica 6889 Sandwich. Det er definitivt det beste toastjernet vi har testet og vi kan trygt anbefale det til alle som er på utkikk etter det beste toastjernet på markedet. Det skuffer absolutt ikke.

Fordele

 • Enkel å bruke: OBH Nordica 6889 Sandwich er svært brukervennlig. Du trenger bare å legge inn dine ingredienser, lukke lokket, og grillen vil gjøre resten.
 • Høy kvalitet: Denne sandwichmakeren er laget av høykvalitets materialer som sikrer lang levetid og holdbarhet.
 • Gode resultater: Med OBH Nordica 6889 Sandwich, er du garantert perfekt grillet sandwich hver gang, takket være jevn varme og god selpongforskyvning.
 • Ulemper

 • Størrelse: OBH Nordica 6889 Sandwich Toastjern er ganske stor, noe som kan gjøre det vanskelig for noen å lagre eller transportere.
 • Bruksområde: Dette produktet kan kun lage sandwich toast, og har ikke funksjoner for å lage andre typer mat, noe som kan være begrensende for noen brukere.
 • 2. Breville Paninigrill VST026X

  699 NOK
  699 NOK
  699 NOK
  890 NOK

  Vi har nøye testet Breville Paninigrill VST026X og funnet den til å være en nær rival til vår førsteplass, OBH Nordica 6889. Denne modellen havnet på andre plass i vår undersøkelse av de beste toastjernene på markedet, og vi ble imponert over dens allsidighet og robuste sammensetning.

  Breville Paninigrill VST026X er enestående i standardens høyhet, presentasjon og funksjonalitet. Den ble laget med tanke på dem som elsker kjøkkenapparater med flere bruksområder, og det står opp til forventningene. Dens flate plategrill-design gjør den til et ideelt toastjern for en rekke matvarer, strekker seg langt utover dine vanlige smørbrød.

  Vi elsket også dens robuste konstruksjon, med sterk aluminiumsutførelse og holdbar belegg. Påliteligheten og holdbarheten gjør denne modellen til en langsiktig partner på kjøkkenet, noe som er en fordel for de som bruker toastjern regelmessig.

  Med hensyn til brukervennlighet, er Breville Paninigrill VST026X en drøm å bruke. Uansett om du lager enkelt ristet brød til frokost eller gourmet smørbrød til en spesiell anledning, håndterer denne modellen oppgaven med letthet. Vi er overbevist om at denne modellen vil være et verdifullt tillegg til ethvert kjøkken.

  Fordele

 • Effektivitet: Breville Paninigrill VST026X er utstyrt med en 2000W effekt, noe som gjør den i stand til å varme opp raskt og grille maten effektivt.
 • Stor kapasitet: Med plass til fire smørbrød samtidig, kan du lage en lunsj for hele familien på kort tid.
 • Robust Design: Grillen er lagd av robust rustfritt stål, noe som bidrar til en lengre levetid og forbedret ytelse. Det har også en hengekrok for enkel lagring.
 • Ulemper

 • Dyr: Sammenlignet med andre Paninigrill på markedet, er Breville Paninigrill VST026X relativt dyrt.
 • Størrelse: Noen brukere har rapportert at Breville Paninigrill VST026X kan være for stor for små kjøkken, noe som gjør oppbevaringen litt utfordrende.
 • 3. OBH Nordica 6882 Sandwich Crispy

  Vi har testet OBH Nordica 6882 Sandwich Crispy, og er generelt godt fornøyd med denne toastjernet. Den er en solid modell med tanke på kvalitet og ytelse. Brukervennligheten kommer tydelig frem når vi ser på funksjonene toastjernet har.

  OBH Nordica 6882 er utrolig letthåndterlig og enkel å bruke. Den er utstyrt med en stor håndtak, det gjør at vi kan enkelt åpne og lukke toastjernet. Den praktiske lysindikatoren gir oss beskjed når toastjernet er klar til bruk, noe som vi setter stor pris på.

  En annen styrke med dette toastjernet er det anti-klissete belegget som letter rengjøringen etter bruk. Vi merket at selv etter lengre brukstid, var det ingen tegn til brenning eller fastklebing.

  En ulempe kan være at toastjernet virker litt mer robust enn noen av de andre modellene vi har testet. Dette kan være et problem hvis kjøkkenet har begrenset plass. Men generelt er OBH Nordica 6882 Sandwich Crispy en sterk kandidat for den som ønsker en solid og pålitelig toastjern.

  Selv om den ikke klatret helt til topps i vår test, er den et godt valg for de som setter pris på brukervennlighet og pålitelighet.

  Fordele

 • Flott design: OBH Nordica 6882 Sandwich Crispy har et moderne og stilig design som passer inn i ethvert kjøkken.
 • Høy kvalitet: Dette toastjernet er laget av høykvalitets materialer, noe som gir en utmerket varmeoverføring og langvarig holdbarhet.
 • Enkel bruk: Med enkel konfigurasjon og praktisk rengjøring, er OBH Nordica 6882 et brukervennlig valg for enhver husholdning.
 • Ulemper

 • Lite fleksibel: Mange brukere har rapportert at OBH Nordica 6882 Sandwich Crispy er litt stiv og lite fleksibel når det gjelder å justere til forskjellige tykkelser på smørbrødene.
 • Kort nettkabel: Noen brukere har rapportert at nettkabelen på OBH Nordica 6882 Sandwich Crispy er for kort, noe som kan begrense plasseringsmulighetene for den i kjøkkenet.
 • 4. Breville Paninigrill DuraCeramic VST071

  799 NOK
  799 NOK
  799 NOK
  879 NOK

  Vi har testet Breville Paninigrill DuraCeramic VST071, og her er våre tanker. Denne modellen har fått fjerdeplassen i vår test, men det betyr ikke at den ikke er et fantastisk valg.

  Vi er imponert over DuraCeramic belegget som er både slitesterkt og non-stick, noe som betyr at sandwichene ikke fester seg til platen og at rengjøring blir enklere. I tillegg sørger dette materialet for at toastjernet varmes opp 20% raskere enn andre sammenlignbare modeller.

  Videre er grillens skråstilte design verd å merke seg. Dette er praktisk som det hjelper til med å drenering bort overflødig fett som samler seg i en egen beholder. Til tross for den kraftige varmefunksjonen, er ikke dette en energi-intensiv enhet. Vi likte også det justerbare lokket, noe som betyr at det lett kan tilpasse seg tykkelsen på din sandwich eller panini.

  Breville Paninigrill DuraCeramic VST071 er en pålitelig og effektiv toastjern, som leverer rykende varme, smakfulle sandwicher raskt, samtidig som den er lav på energiforbruket. Den er resultatet av å kombinere flott design med fantastiske funksjoner og holdbarhet, noe som gjør den til et verdt kjøp på ethvert kjøkken.

  Fordele

 • Høy varmeeffekt: Breville Paninigrill DuraCeramic VST071 har en høy varmeeffekt som gjør at maten grilles raskt og effektivt.
 • DuraCeramic overflate: Grillplaten har en DuraCeramic overflate, noe som betyr at den er mer slitesterk enn tradisjonelle non-stick overflater og varmes opp 20% raskere.
 • Flott design: Den har et børstet rustfritt stål utseende, noe som gjør at den ser elegant ut i ethvert kjøkken.
 • Ulemper

 • Størrelse: Breville Paninigrill DuraCeramic VST071 kan være for stor for noen kjøkken, noe som kan gjøre det vanskelig å oppbevare og bruke.
 • Kostbar: Prisen på Breville Paninigrill DuraCeramic VST071 kan være for høy for noen forbrukere, sammenlignet med andre toastjern i samme kategori.
 • 5. WMF Lono Sandwich Toaster

  908 NOK
  908 NOK
  1099 NOK
  1101 NOK
  1469 NOK

  Vi har hatt gleden av å teste WMF Lono Sandwich Toaster. Som eksperter på området, kan vi bekrefte at dette toastjernet oppfyller mange av kriteriene vi ser etter når det gjelder valg av utstyr for oppvarming av brød.

  Utgangspunktet for WMF Lono Sandwich Toaster er et elegant, slankt design og konstruksjon i krom. Dette gir utstyret et moderne og høykvalitets utseende som vil passe inn i de fleste kjøkken. Vi har bemerket at utstyret er i stand til å lage to toast samtidig, noe som gir en viss effektivitet i bruk.

  I tillegg har vi merket oss den særegne oppvarmingsplaten i keramikk, med et non-stick belegg som gjør at det er enkelt å rengjøre etter bruk. Ovennevnte keramiske materiale kjennertegnes ved lav varmeledningsevne, som bevarer toastens sprøhet og hindrer den i å bli for myk.

  Ikke desto mindre setter vi spørsmålstegn ved oppvarmingskapasiteten. Selv om det klarer å lage to toast samtidig, opplever vi at denne oppvarmingstiden er litt lengre enn hos noen av de andre modellene vi har sjekket ut. Dette er et lite minus for de av oss som elsker sin toast klar raskt om morgenen.

  Alt i alt er WMF Lono Sandwich Toaster et solid valg, og det har en plass på vår liste over de 5 beste toastjernene på markedet.

  Fordele

 • Flott design: WMF Lono Sandwich Toaster kommer med et stilig og moderne design som passer godt på ethvert kjøkken.
 • Enkel rengjøring: Denne toastjernet har non-stick overflater som gjør det enkelt å rengjøre etter bruk.
 • Praktiske funksjoner: Med funksjoner som timer, temperaturkontroll og en indikatorlampe, er det lett å lage perfekte smørbrød hver gang.
 • Ulemper

 • Dyrt: WMF Lono Sandwich Toaster er mer kostbart enn andre tilsvarende produkter i samme kategori.
 • Størrelse: Noen brukere har rapportert at det er litt for stort og tar opp mye plass på kjøkkenbenken.
 • 6. Ariete Toast & Grill Compact 1982

  272 NOK

  Vi hadde muligheten til å teste Ariete Toast & Grill Compact 1982 nylig, og vi må si at vi ble imponert over en rekke aspekter ved denne lille men kraftfulle maskin. Bærekapasitet og kompakthet gjør dette toastjernet til et populært valg, spesielt for små kjøkken.

  Ariete Toast & Grill Compact 1982 leverer jevn og rask oppvarming, takket være dens to grillingsoverflater. Dette betyr at du kan tilberede toasten din til perfeksjon på kort tid. Vårt brød kom ut jevnt ristet hver gang, noe som beviser produktets kvalitet og effektivitet.

  Selve maskinen er ganske brukervennlig, med enkel innstilling og håndtering. Vedlikeholdet er også en lek, takket være de avtakbare, non-stick stekeplatene som er lette å rengjøre. Skuffen for smuleoppsamling er også nyttig og holder området rent og ryddig.

  Ariete Toast & Grill Compact 1982 kan kanskje plasseres på sjetteplass i vår test, men for oss er det absolutt et pålitelig valg som tilbyr stor verdi. Dette toastjernet imøtekommer ethvert grunnleggende toastbehov med letthet og stil. Det er en solid investering hvis du er ute etter en kompakt, effektiv og pålitelig maskin til å lage perfekt toast hver gang.

  Fordele

 • Kompakt design: Ariete Toast & Grill Compact 1982 har et kompakt og plassbesparende design, noe som gjør den perfekt for små kjøkken.
 • Allsidighet: Denne toastjernet kan både riste og grille, noe som åpner for mange matlagingsmuligheter.
 • Enkel å rengjøre: Ariete Toast & Grill Compact 1982 har non-stick belagte plater som gjør rengjøringen enkel og rask.
 • Ulemper

 • Ikke allsidig nok: Ariete Toast & Grill Compact 1982 tilbyr bare grunnleggende toasting og grilling funksjoner. Den mangler andre kjøkkenfunksjoner som steke og bake som mange andre lignende produkter har.
 • Lite ristområde: Dette produktet har ganske lite ristområde som kan være en begrensning for brukere som ønsker å lage større måltider.
 • Ofte Stilte Spørsmål om Toastjern

  Hva er en toastjern?

  Toastjern er en elektrisk enhet som brukes til å lage toast ved å varme opp skiver av brød til de er sprø.

  Hvordan fungerer en toastjern?

  Toastjern fungerer ved å distribuere varme jevnt over brødskivene. Når toastjernet er slått på, varmes de elektriske elementene opp og overfører varme til brødskivene.

  Kan jeg lage annet enn toast i en toastjern?

  Ja, mange mennesker bruker en toastjern for å lage andre ting som smørbrød, panini, og til og med pizza.

  Hvordan rengjør jeg en toastjern?

  For å rengjøre en toastjern, vent til den er kjølt ned helt og bruk en myk klut til å tørke bort eventuell matrester. Bruk aldri skarpe objekter til å rengjøre toastjern, da dette kan skade den.

  Er det trygt å forlate en toastjern på når den ikke er i bruk?

  Nei, det er ikke trygt å forlate en toastjern på når den ikke er i bruk. Det er alltid best å slå av og koble fra toastjernet når det ikke er i bruk for å forhindre risikoen for brann.

  Konklusjon: Beste Toastjern

  Avslutningsvis kan vi si at OBH Nordica 6889 Sandwich utmerker seg som det beste toastjernet på markedet. Dens overlegne funksjoner, høy kvalitet og brukervennlighet gir en uovertruffen opplevelse for alle som ønsker å nyte perfekt tilberedt toast. Det er et must-have produkt for alle kjøkken.

  Product Image

  OBH Nordica 6889 Sandwich

  Author image of Maria

  Maria Karlsson

  Maria Karlsson er en anerkjent husholdningsekspert med mer enn 10 års erfaring med å hjelpe mennesker med å skape et rent, organisert og innbydende hjem. Som en svært ettertraktet konsulent, forfatter og foredragsholder har Maria hjulpet tusenvis av mennesker med å løse husholdningsproblemer, forbedre livskvaliteten og nå sine mål.
  testy.no logo
  Utforsk testvinnere og velg med tillit!
  Informasjon
  Ansvarlig utgiver:
  Top Notch Leads
  Org nr: C 98958
  Innholdet på dette nettstedet inkluderer sponsede annonser, som ikke påvirker vår evaluering i anmeldelsene.
  © 2024 Top Notch Leads