Best i Test: De 6 Fremste Pastamaskinene Anmeldt for 2023

Product Image

Marcato Atlas 150

Innholdsfortegnelse

Ønsker du å ta din hjemmelagde pastaopplevelse til neste nivå? En Pastamaskin kan være løsningen du trenger. Dette innovative kjøkkenverktøyet gjør det mulig å lage forskjellige typer pasta rett fra komforten i ditt eget hjem. Men med alle alternativene der ute, kan det være overveldende å velge den beste for dine behov.

Her har vi utført et omfattende Pastamaskin test, og vurdert seks av de mest populære produkter på markedet i dag. Fra slitesterk konstruksjon til brukervennlighet, vi har tatt høyde for alle viktige aspekter for å hjelpe deg med å finne ditt neste kjøkkenmust-have.

Vårt mål er å gjøre det enklere for deg å velge den beste Pastamaskin. Vi har sammenlignet pris, kvalitet, og funksjoner for å avdekke hvilken modell som virkelig er Best i Test. Dette kommer til å være en omfattende guide som gir deg all informasjonen du trenger for å gjøre det beste valget. Så er du klar for å oppdage hvilken pastamaskin som passer best til dine behov? La oss dykke rett inn i anmeldelsen!

1. Marcato Atlas 150

Vi har hatt gleden av å bruke Marcato Atlas 150 i noe tid nå, og det er virkelig en pastamaskin uten like. Den overgår alle andre modeller vi har prøvd hittil og fortjener virkelig sin første plass i denne testen.

Designet er flott og solid. Den er laget i Italia, så du vet du får autentisk italiensk kvalitet. Den er bygget med solid rustfritt stål som sikrer at den varer lenge. I tillegg er den utstyrt med et valsesystem som lar oss justere tykkelsen på pastaen fra 0,6 – 4,8 mm.

Den flotte funksjonen vi virkelig elsker med Marcato Atlas 150 er dens evne til å lage forskjellige typer pasta. Enten vi ønsker klassisk spaghetti, fettuccine eller ravioli, gjør denne maskinen det enkelt og raskt. Det er virkelig en allsidig maskin.

Kjøkkenet vårt har blitt et mer produktivt sted med denne pastamaskinen. Den er virkelig et must for enhver pastaelsker der ute. Vi anbefaler Marcato Atlas 150 på det sterkeste for sin kvalitet, allsidighet og brukervennlighet.

Fordele

 • Høy kvalitet: Marcato Atlas 150 er produsert i Italia med robust metall som gir langvarig holdbarhet og stabilitet.
 • Allsidig: Denne pastamaskinen kan lage forskjellige typer pasta som fettuccine, lasagne, og tagliatelle.
 • Enkel i bruk: Marcato Atlas 150 har et brukervennlig design med en justerbar roller for ulike pastatyper og tykkelser.
 • Ulemper

 • Pris: Marcato Atlas 150 er relativt dyr sammenlignet med andre pastamaskiner på markedet.
 • Kompleksitet: Noen brukere har rapportert at Marcato Atlas 150 kan være litt kompleks å bruke og rengjøre, spesielt for nybegynnere.
 • 2. Modern House Basic Pastamaskin

  Vi har opplevd Modern House Basic Pastamaskin som et virkelig godt alternativ til den førsteplassen på listen. Denne pastamaskinen klarte seg utmerket i test, og er uten tvil et kvalitetsprodukt.

  Modern House Basic Pastamaskin er virkelig bygget for å vare. Den er laget av rustfritt stål, noe som ikke bare gir pastamaskinen et moderne og stilrent utseende, men også sikrer at maskinen vil holde seg i lang tid uten tegn til rust eller korrosjon.

  Våre erfaringer viser at pastaen som produseres av Modern House sin maskin er jevn og konsistent. Med opptil 9 tykkelsesinnstillinger er det mulig å lage nøyaktig den tykkelsen på pastaen vi ønsker, og det er dette som virkelig setter denne maskinen i en klasse for seg.

  I tillegg er det svært enkelt å rengjøre etter bruk. Enkelte andre modeller kan være ganske krevende å holde rene, men Modern House Basic Pastamaskin er litt av en drøm i denne forbindelse. Alt i alt fortjener denne pastamaskinen definitivt sin andreplass i denne sammenligningen av pastamaskiner. Vi kan trygt anbefale den til alle som er ute etter et høykvalitets, pålitelig og brukervennlig pastamaskin.

  Fordele

 • Enkel å bruke: Modern House Basic Pastamaskin er designet for å være enkel å bruke, noe som betyr at du kan begynne å lage pasta umiddelbart uten mye forvirring eller besvær.
 • Høy kvalitet: Denne pastamaskinen er laget med høy kvalitet og varighet i tankene, noe som sikrer at du får bruke den i mange år fremover. Den lar deg lage perfekt pasta hver gang.
 • Allsidig: Med Modern House Basic Pastamaskin kan du lage en rekke forskjellige typer pasta, som spaghetti, fettuccine og lasagne. Det gir deg fleksibiliteten til å eksperimentere og bruke din favoritt pasta oppskrifter.
 • Ulemper

 • Begrenset bruksområde: Modern House Basic Pastamaskin er designet for å håndtere grunnleggende pastaformer, men kan ikke klare komplekse typer pasta som ravioli eller tortellini.
 • Litt tidkrevende rengjøring: Selv om denne pastamaskinen er laget av lett-å-rense rustfritt stål, kan det noen ganger være litt tidkrevende å fjerne pasta restene fra maskinen etter bruk.
 • 3. Marcato Atlas 150 Motor

  Vi har grundig testet Marcato Atlas 150 Motor, og det er ingen tvil om at denne pastamaskinen virkelig fortjener sin plass i topp tre. Selv om den er tredje på listen, er den på ingen måte en dårlig modell.

  Marcato Atlas 150 Motor er en effektiv og kraftig maskin for pastaproduksjon. Den har et bredt utvalg av innstillinger for forskjellige typer pasta, og det tar ikke lang tid å lage de deiligste pastarettene.

  Vi var spesielt imponert over maskinens kvalitet. Marcato er kjent for sin utmerkede byggekvalitet, og Atlas 150 Motor er ikke noe unntak. Den er laget av førsteklasses materialer som gir den ekstraordinær holdbarhet.

  En av de tilbakemeldingene vi har mottatt fra brukerne av Atlas 150 Motor, er at den er utrolig brukervennlig. Selv uten mye erfaring med pastamaskiner, er det enkelt å komme i gang med denne maskinen.

  Selv om Marcato Atlas 150 Motor er i tredjeplass, er det fremdeles en veldig respektabel plassering. Alt i alt er dette en fantastisk pastamaskin som gir utmerket valuta for pengene, og som vi absolutt kan anbefale.

  Fordele

 • Holdbar konstruksjon: Marcato Atlas 150 Motor er laget av anodisert aluminium og rustfritt stål, noe som gir den holdbarheten og styrken til å vare i mange år.
 • Velsmakende pasta: Med hjelp utstyrt med en kvalitetsmotor kan denne Pastamaskinen lett lage jevn og velsmakende pasta i forskjellige tykkelser.
 • Rask og enkel å bruke: Takket være den kraftige motoren kan du gjøre pastaproduksjonen raskere og enklere. Det er også brukervennlig med justerbar tykkelse på pastaen.
 • Ulemper

 • Pris: Marcato Atlas 150 Motor er relativt dyr sammenlignet med andre pastamaskiner på markedet.
 • Vekt: Denne maskinen kan være litt tung og plasskrevende for noen kjøkken, spesielt små kjøkken.
 • 4. Marcato Atlas Pasta Roller 150

  700 NOK
  708 NOK
  708 NOK
  829 NOK
  934 NOK
  1155 NOK

  Vi har testet Marcato Atlas Pasta Roller 150 som er en annen pastamaskin fremhevet i denne artikkelen. Etter å ha prøvd alle funksjonene nøye, er vi i stand til å gi en grundig vurdering.

  Marcato Atlas Pasta Roller 150 er et solid og pålitelig verktøy for enhver pasta elsker. Produsert i Italia, gir det en autentisk matlagingsopplevelse. Dens smidige betjening og høykvalitets bygning tiltrekker oss mest.

  Denne maskinen leveres med ni tykkelseinnstillinger, noe som gir oss en rekke alternativer for å tilpasse pastaen vår, et poeng vi setter stor pris på. Marcato Atlas 150 er ingen tvil om en høyytelsesmaskin når det gjelder nøyaktighet og presisjon.

  Det imponerende er at den kommer med en motor, noe som betyr at vi ikke trenger å bruke håndkraft for å dreie hjulet, noe som sparer tid og energi. Dens robuste konstruksjon sikrer at maskinen vil vare i mange år fremover.

  Imidlertid er det en ulempe: denne maskinen er litt vanskelig å rengjøre på grunn av dens komplekse design. Dette kan være en utfordring for noen brukere.

  Alt i alt, selv om Marcato Atlas Pasta Roller 150 ikke toppet vår liste, er det fortsatt et kvalitetsvalg og vi anbefaler den for ivrige pastaentusiaster.

  Fordele

 • Utmerket konstruksjonskvalitet: Marcato Atlas Pasta Roller 150 er laget av høykvalitets materialer som sørger for holdbarhet og pålitelighet.
 • Justérbar tykkelse: Gir deg muligheten til å tilpasse pastadeigens tykkelse etter ditt ønske, noe som gir en god grad av fleksibilitet under matlagingen.
 • Enkel å bruke: Den er designet på en slik måte at både nybegynnere og erfarne kokker enkelt kan bruke den til å lage perfekt pasta.
 • Ulemper

 • Høy pris: Marcato Atlas Pasta Roller 150 kan være litt dyr sammenlignet med andre pastamaskiner på markedet.
 • Krevende rengjøring: Denne modellen er ikke kompatibel med oppvaskmaskin, som betyr at du må vaske den manuelt, noe som kan være vanskelig og tidkrevende.
 • 5. Gefu Perfetta

  757 NOK
  769 NOK
  993 NOK
  1049 NOK
  1049 NOK
  1131 NOK

  Vi hadde høye forventninger til Gefu Perfetta når vi begynte denne testen. Derfor var det noe skuffende å se at den endte på femte plass i vår rangering av beste pastamaskiner.

  Gefu Perfetta gjorde ingen feil i sin konstruksjon eller funksjonalitet. Den er solid bygget, med robuste materialer som gir en følelse av holdbarhet. Den har også en bredde på 145 mm, noe som lar oss lage lange og jevne pastabiter.

  Når det kommer til funksjonalitet, skal Gefu Perfetta være i stand til å håndtere en rekke pastaformer. Vi var dog ikke helt fornøyde med hvor enkel den var å bruke. Justeringsmekanismen for tykkelse på pasta er litt vanskelig å bruke, og det krever litt tid til å bli vant med den.

  Vi var imponert over kvaliteten på pastaen som Gefu Perfetta leverte. Den kan lage tynne og jevne pastabiter, noe som er essensielt for en autentisk italiensk pastaopplevelse.

  Til slutt kan vi si at selv om Gefu Perfetta ikke tok topplassering i vår test, er det fortsatt en solid og funksjonell pastamaskin. Den er noe for dem som er ute etter et robust og pålitelig verktøy for å lage hjemmelaget pasta. Selv om brukervennligheten kan forbedres, får du fortsatt en maskin som lager kvalitetspasta.

  Fordele

 • Høy kvalitet: Gefu Perfetta er laget av robust rustfritt stål som sikrer holdbarhet og solid ytelse over tid.
 • Enkel å bruke: Denne pastamaskinen har en manuell betjening, som er enkel å bruke, og gir deg full kontroll over pastaens tykkelse.
 • Versatilitet: Gefu Perfetta gir mulighet for å lage mange forskjellige typer pasta, inkludert spaghetti, tagliatelle og lasagne.
 • Ulemper

 • Kompleks montering: Noen brukere har rapportert at Gefu Perfetta pastamaskin kan være litt kompleks å sette sammen og demontere etter bruk.
 • Kvalitet på håndtaket: Noen brukere har merket at håndtaket på Gefu Perfetta pastamaskin kan føles litt skjør og ikke tåler røff behandling.
 • 6. Imperia iPasta Original

  1168 NOK

  Etter å ha grundig testet Imperia iPasta Original, er vi fascinert av kvaliteten og funksjonaliteten som denne pastamaskinen tilbyr. Selv om den havnet på sjette plass i vår store sammenligning av topmodeller, har Imperia iPasta likevel flere fremragende egenskaper.

  For det første har vi beundret konstruksjonskvaliteten. Imperia iPasta Original er laget av slitesterkt rustfritt stål som garanterer holdbarheten. Derfor kan vi trygt si at dette er en investering som vil vare.

  Denne pastamaskinen kommer med et bredt utvalg av kuttere og ruller, noe som gjør det mulig å lage en rekke forskjellige pastatyper. Uansett om vi ønsker spaghetti, fettuccine eller lasagne, gir iPasta Original oss muligheten til å lage det akkurat slik vi foretrekker.

  En annen kvalitet vi la merke til med Imperia iPasta er dens brukervennlighet. Den har en intuitiv design, og det medfølger en detaljert instruksjonsbok, så selv nybegynnere kan bruke den med letthet.

  Samlet sett har vi funnet imperia iPasta Original utmerket, men det er rom for forbedring for at den skal kunne konkurrere med toppmodellene. Vi anbefaler denne pastamaskinen for alle som verdsetter kvalitet og funksjonalitet.

  Fordele

 • Enkel å bruke: Imperia iPasta Original er intuitiv og brukervennlig, noe som gjør det enkelt å lage perfekte pasta hver gang.
 • Høy kvalitet: Denne pastamaskinen er laget i Italia med høykvalitetsmaterialer, noe som garanterer langvarig bruk og utmerket ytelse.
 • Versatilitet: Imperia iPasta Original tilbyr forskjellige tykkelser for pasta, noe som gir deg muligheten til å tilpasse din kulinariske kreasjon.
 • Ulemper

 • Høy pris: Imperia iPasta Original er en av de dyrere pastamaskinene på markedet, noe som kan være en barriere for noen forbrukere.
 • Kompakt størrelse: Noen brukere har rapportert at Imperia iPasta Original har en litt for liten og kompakt størrelse, noe som gjør det vanskelig å lage større mengder pasta om gangen.
 • Vanlige Spørsmål om Pastamaskin

  Hva er en pastamaskin?

  En pastamaskin er et kjøkkenverktøy som brukes til å lage hjemmelaget pasta. Den kan kverne og strimle deigen i forskjellige former og tykkelser.

  Hvordan fungerer en pastamaskin?

  En pastamaskin fungerer ved at du skaper en pastadeig, som du deretter mater gjennom maskinen. Maskinen vil så flate ut og kutte deigen til ønsket form og størrelse.

  Hva kan du lage med en pastamaskin?

  Du kan lage forskjellige typer pasta med en pastamaskin, inkludert spaghetti, fettuccine, lasagne, og mer. Noen maskiner kommer også med ekstra vedlegg for å lage andre former som rigatoni eller tortellini.

  Er det verdt å kjøpe en pastamaskin?

  Det kommer an på hvor mye du liker pasta og hvor ofte du lager det. Hvis du lager pasta ofte og liker å eksperimentere med forskjellige former og tykkelser, kan en pastamaskin være en god investering.

  Hvordan rengjør du en pastamaskin?

  Rengjøring av en pastamaskin kan variere avhengig av modellen, men generelt bør du ikke bruke vann da dette kan ruste maskinen. I stedet bør du tørke av eventuelle rester med en tørr klut eller børste, og deretter lagre maskinen på et tørt sted.

  Konklusjon: Beste Pastamaskin

  Etter en grundig gjennomgang har vi konkludert med at Marcato Atlas 150 er den beste pastamaskinen på markedet. Den tilbyr enestående funksjonalitet, holdbarhet og brukervennlighet som setter den over konkurrentene. Hvis du ønsker å lage fersk pasta hjemme, er Marcato Atlas 150 et utmerket valg.

  Product Image

  Marcato Atlas 150

  Author image of Maria

  Maria Karlsson

  Maria Karlsson er en anerkjent husholdningsekspert med mer enn 10 års erfaring med å hjelpe mennesker med å skape et rent, organisert og innbydende hjem. Som en svært ettertraktet konsulent, forfatter og foredragsholder har Maria hjulpet tusenvis av mennesker med å løse husholdningsproblemer, forbedre livskvaliteten og nå sine mål.
  testy.no logo
  Utforsk testvinnere og velg med tillit!
  Informasjon
  Ansvarlig utgiver:
  Top Notch Leads
  Org nr: C 98958
  Innholdet på dette nettstedet inkluderer sponsede annonser, som ikke påvirker vår evaluering i anmeldelsene.
  © 2024 Top Notch Leads