Beste Alkometer: Vi har testet 8 av de mest anbefalte produktene på markedet (Best i Test 2023)

Product Image

AlcoTrx FCA-30

Innholdsfortegnelse

Er du i tvil om du er edru nok til å kjøre, eller bare nysgjerrig på hva alkoholnivået ditt er? En Alkometer kan gi deg svaret. En alkometer er en enhet som tester utåndingsluften din for å måle blodalkoholnivået. Med så mange modeller tilgjengelige på markedet i dag, kan det være vanskelig å velge den beste. Ingen grunn til bekymring. Vi har gjennomført en detaljert Alkometer test og samlet en liste over de åtte mest populære produktene i dag.

Vår Best i Test liste gir en grundig gjennomgang av hver alkometer, deres funksjoner, nøyaktighet, brukervennlighet og mer. Hvis du er på jakt etter den beste Alkometer, vil vår uavhengige og grundige sammenligning hjelpe deg med å ta et informert valg. Ta del i informasjonen vi har samlet sammen og finn ut hvilken alkometer som er best for deg. Ditt valg kan være avgjørende for sikkerheten din og andres. La oss gjøre valget enklere for deg! Bli med oss mens vi utforsker verdenen av Alkometers og hjelper deg å velge det beste.

1. AlcoTrx FCA-30

699 NOK
699 NOK
699 NOK
729 NOK
749 NOK
799 NOK
897 NOK

Vi har hatt gleden av å teste AlcoTrx FCA-30, og vi er imponert. AlcoTrx FCA-30 er en suveren alkometer som klarte seg best i vår omfattende test av populære modeller på markedet i 2023.

Denne alkometeren skiller seg ut med sin presisjon og brukervennlighet. AlcoTrx FCA-30 fungerte uten problemer hver gang vi brukte den og vi opplevde aldri noen unøyaktigheter i målingene. Gadgets som disse er vanligvis kompliserte å bruke, men AlcoTrx FCA-30 viste seg å være enkel å håndtere.

AlcoTrx FCA-30 utmerker seg også med sin raske responstid og lang levetid. Den gir resultater nesten umiddelbart, noe som er utrolig praktisk. Vi var også imponerte over hvor lenge batteriet varte.

Sammenlignet med andre alkometere vi har testet, setter AlcoTrx FCA-30 standarden. Det er helt klart en pålitelig enhet man kan stole på. Vi anbefaler denne alkometeren på det sterkeste. AlcoTrx FCA-30 er et høyteknologisk og funksjonelt verktøy som leverer på alle aspekter.

Med AlcoTrx FCA-30 vet vi at vi får et eksepsjonelt produkt. Vi kunne ikke vært mer fornøyd.

Fordele

 • Produktets nøyaktighet: AlcoTrx FCA-30 gir meget nøyaktige resultater, noe som gir deg full tillit til målingene.
 • Enkel å bruke: Denne alkometeren er brukervennlig med enkel navigasjon og klare instruksjoner, noe som gjør det raskt og enkelt å måle alkoholnivået.
 • Portabel design: AlcoTrx FCA-30 er kompakt og lett, noe som gjør det beleilig å ta med på reise.
 • Ulemper

 • Komplisert brukergrensesnitt: AlcoTrx FCA-30 kan være vanskelig å bruke for noen brukere på grunn av sitt komplekse brukergrensesnitt.
 • Manglende nøyaktighet: Noen brukere har rapportert at AlcoTrx FCA-30 kan vise unøyaktige resultater, som kan være problematisk for de som er avhengige av nøyaktige resultater.
 • 2. Dignita AM 7000

  1199 NOK
  1275 NOK
  1390 NOK
  1390 NOK
  1399 NOK
  1446 NOK

  Vi var imponert over ytelsen til Dignita AM 7000, som tok den andre plassen i vår test. Denne alkometeren kombinerer toppmoderne teknologi med brukervennlighet, noe som resulterer i en svært pålitelig og nøyaktig måling.

   

  Det første vi la merke til med denne enheten er dens solide byggekvalitet. Den er laget for å tåle intens bruk uten å gå på bekostning av nøyaktigheten. Dens elektrokjemiske sensor er kjent for høy kvalitet og sikrer stabilitet og lang levetid.

   

  Brukervennligheten er et annet sterkt punkt hos Dignita AM 7000. De store og klare tallene på skjermen gir lett forståelige resultater, og enhetens intuitive brukergrensesnitt gjør at du kan bruke den umiddelbart etter oppladning.

   

  Det vi virkelig satte pris på, var enhetens hurtige reaksjonstid. Den enkle målemetoden og raske resultater reduserer ventetiden, en enorm fordel når du har det travelt.

   

  Til tross for å komme inn på andre plass, har Dignita AM 7000 fremdeles mange flotte egenskaper som absolutt gjør det verdt hensyn. Den gir troverdig og rask lesing, kombinert med stabil og holdbar kvalitet, noe som gjør den til et ypperlig valg.

  Fordele

 • Presis alkoholmåling: Dignita AM 7000 leverer nøyaktige tester ved å måle alkoholkonsentrasjonen i utåndingsluften, noe som gir deg sikker data om din egen alkoholstatus.
 • Kompakt og bærbar: Dignita AM 7000 har et kompakt design som er lett å frakte, dette gjør det enkelt å teste deg selv uansett hvor du er.
 • Enkel å bruke: Denne alkoholmåleren er svært brukervennlig. Du blåser bare inn i enheten for å få en lesning, og resultater kan leses av på den klare, digitale skjermen.
 • Ulemper

 • Nøyaktighet: Noen brukere har rapportert at Dignita AM 7000 kan gi unøyaktige resultater, noe som kan være problematisk i situasjoner hvor presisjon er avgjørende.
 • Pris: Sammenlignet med andre alkometere på markedet, kan Dignita AM 7000 være dyrere, noe som kan være en ulempe for noen kunder.
 • 3. Sentech AL7000

  795 NOK
  795 NOK
  795 NOK

  Vi er imponert over hvor godt Sentech AL7000 har prestert i denne testen. Selv om det kom på 3. plass, leverer det en høy kvalitet og pålitelige resultater.

  Sentech AL7000 er enkel å bruke med sitt intuitive brukergrensesnitt og rask responstid. Den benytter seg av avansert sensorikk som gir nøyaktige målinger av alkoholnivået i pusten. Instrumentet er veldig pålitelig, en viktig faktor å vurdere når du velger en alkometer.

  En annen ting vi verdsetter med Sentech AL7000 er dens robusthet. Designet er solid og holdbart, noe som gjør at den skiller seg ut fra andre modeller på markedet.

  Interessant nok, tilbyr denne modellen også en energisparefunksjon som bidrar til å forlenge batteriets levetid. Dette viser hvor gjennomtenkt dette produktet egentlig er.

  Kort sagt, Sentech AL7000 er definitivt en av de beste alkometerne på markedet. Selv om den ikke toppet vår liste, overgår den fortsatt mange andre modeller i sin kategori. Den er et solid, brukervennlig og pålitelig verktøy som gir nøyaktige resultater. Vi anbefaler den sterkt til alle som trenger en pålitelig alkometer.

  Fordele

 • Pålitelig og nøyaktig: Sentech AL7000 leverer presise og stabile resultater ved hjelp av sin avanserte sensor teknologi.
 • Enkel å bruke: Enkelhet i design gjør Sentech AL7000 lett å bruke, selv ved lav lysstyrke.
 • Utbyttbar sensor: Den har en utbyttbar sensor som gjør vedlikehold enklere og forlenger produktets levetid.
 • Ulemper

 • Ikke alltid nøyaktig: Selv om Sentech AL7000 alkometer er ment å gi pålitelige resultater, har noen brukere rapportert om varierende resultater, noe som kan gjøre det vanskelig å stole fullt og helt på enheten.
 • Krevende vedlikehold: Sentech AL7000 krever jevnlig kalibrering for å fungere nøyaktig, noe som er både tidkrevende og kan pådra seg ekstra kostnader hvis du ikke har de nødvendige ferdighetene til å utføre dette selv.
 • 4. Dräger Alcotest 4000

  3749 NOK
  3799 NOK
  3799 NOK
  3824 NOK
  3899 NOK
  5389 NOK

  Vi ble ganske imponert over Dräger Alcotest 4000 i vår storstilte alkometer-test. Selv om den havnet på fjerdeplass på vår rangering, skal det sies at den klarte seg svært godt i forhold til konkurransen.

  Dräger Alcotest 4000 virker robust og pålitelig, og tilbyr en rekke funksjoner som gjør den meget brukervennlig. Den har et klart og lett lesbart display som umiddelbart gir deg en forståelig lesing, og et enkelt betjeningssystem som sikrer brukereffektivitet.

  En ting som skiller Dräger Alcotest 4000 fra andre modeller, er dens evne til å gi nøyaktige og konsekvente resultater. Vi fant at den minimale variasjonen i resultatene bidrar til å opprettholde høy pålitelighet.

  Dräger Alcotest 4000 har en rask oppvarmingstid, som betyr at du ikke trenger å vente lenge for å få en pålitelig måling. Dessuten er den lett i vekt og kompakt, noe som gjør den enkel å håndtere og transportere.

  Selv om denne modellen ikke toppet listen vår, mener vi bestemt at Dräger Alcotest 4000 absolutt er et kvalitetsvalg når det kommer til alkometre. Vi er sikre på at du vil bli imponert over dens ytelse og pålitelighet.

  Fordele

 • Svært nøyaktig: Dräger Alcotest 4000 gir svært nøyaktige resultatene når du sjekker alkoholnivået.
 • Rask respons: Denne alkometeret gir raske resultater, noe som gjør det enklere for brukeren å vite alkoholnivået sitt raskt.
 • Brukervennlig: Dräger Alcotest 4000 er enkelt å bruke og har en oversiktlig skjerm som viser resultatene på en tydelig måte.
 • Ulemper

 • Dyrt: Dräger Alcotest 4000 kan være ganske dyrt sammenlignet med andre alkoholmalere på markedet.
 • Kompleks funksjonalitet: Noen brukere kan finne Dräger Alcotest 4000 litt kompleks å bruke, da det har flere funksjoner som ikke alltid er like enkle å forstå.
 • 5. AlcoTrx FCA-35

  Vi har også sett på AlcoTrx FCA-35, som kom på femte plass i denne testen. Denne alkometeren utmerker seg med sin enkle håndtering og tydelige display. Størrelsen er ikke større enn en mindre smarttelefon, noe som gjør den enkel å ta med seg rundt.

  AlcoTrx FCA-35 bruker avansert sensor-teknologi for å gi raske og nøyaktige resultater. Den har også minnefunksjon som lagrer de siste målingene, noe som kan være nyttig for å følge med på utviklingen over tid. Kvaliteten på deteksjonssystemet er imponerende, og gir pålitelige resultater som man kan stole på.

  Til tross for disse fordelene, er det noen ulemper som førte til at det bare kommer til femte plass i denne testen. En av de største nedturene er batterilevetiden. Selv om denne enheten er kompakt og hendig, har den heller kort batterilevetid. Den tar også litt tid å varme opp, som kan virke irriterende hvis du er i et hastverk.

  Samlet sett, er AlcoTrx FCA-35 et godt valg i midtklassen, med pålitelige resultater og enkel bruk. Det er verdt å vurdere hvis du ikke har noe imot å lade den ofte og kan håndtere litt ventetid.

  Fordele

 • Nøyaktige resultat: AlcoTrx FCA-35 er kjent for sin høy nøyaktighet når det gjelder å måle alkoholnivå.
 • Enkel å bruke: Denne alkometeret er meget brukervennlig, med en enkel og intuitiv brukergrensesnitt.
 • Kompakt og bærbar: AlcoTrx FCA-35 er lett, liten og kompakt, noe som gjør det enkelt å ta med seg overalt.
 • Ulemper

 • Dyr: AlcoTrx FCA-35 kan være for pricy for noen forbrukere.
 • Komplekse funksjoner: Noen brukere kan synes det er vanskelig å navigere i de mange funksjonene på AlcoTrx FCA-35.
 • 6. Alcosense Pro

  2299 NOK
  2490 NOK
  2495 NOK
  2576 NOK
  2737 NOK
  2952 NOK
  2955 NOK

  Vi hadde ganske store forventninger til Alcosense Pro, gitt dens sterke posisjon i bransjen. Plassert på sjetteplass i denne testen, fant vi at denne alkometermodellen har mange positive egenskaper, men den var ikke helt på topp sammenlignet med andre modeller vi testet.

  Alcosense Pro har et slående design og er enkel å transportere og bruke. Denne brukervennligheten utgjør en stor del av dens appell. Det er også verdt å merke seg at denne enhetens nøyaktighet er pålitelig. Mens noen av de andre modellene vi testet hadde noen mindre variasjoner i resultater, var Alcosense Pro alltid konsistent.

  En viktig funksjon er at den kan lagre inntil 200 testresultater, noe som er ideelt for brukere som ønsker å sammenligne resultater over tid. Dette kom i virkelig godt med under vår testing.

  Derimot, selv om Alcosense Pro leverer på mesteparten, ser vi rom for forbedringer. Den lange oppvarmingstiden og ikke justerbare varslingstrekk kan være noe frustrerende.

  Alt i alt gir vi Alcosense Pro tommelen opp for sin konsistent nøyaktige lesing, brukervennlighet og minnefunksjoner, men med noen mindre ulemper. Det er en solid modell som vi trygt kan anbefale for de som trenger en pålitelig alkometer.

  Fordele

 • Nøyaktig måling: Alcosense Pro har avanserte sensorer som gir svært nøyaktige resultater hver gang; ideelt for de som vil sørge for at de alltid er trygg til å kjøre.
 • Enkel å bruke: Denne enheten er designet for å være svært brukervennlig, med klar og lettlest skjerm, enkel navigasjon og hurtige resultater.
 • Praktisk størrelse: Alcosense Pro er kompakt og lett, noe som gjør den praktisk å ta med seg i lommen eller vesken, og er alltid tilgjengelig når du trenger å sjekke alkoholnivået ditt.
 • Ulemper

 • Høy pris: Alcosense Pro er en av de dyrere alkometerne på markedet, noe som kan være avskrekkende for noen kjøpere.
 • Kompleks Bruksanvisning: Noen brukere har rapportert at bruksanvisningen kan være litt kompleks å forstå, spesielt for de som ikke er teknisk tilbøyelige.
 • 7. Digital Breath Alcohol Tester

  399 NOK

  Vi har nå testet Alcosense Pro, et digitalt alkometer som havnet på syvende plass i vår store test. Til tross for sin plassering, fant vi flere positive aspekter ved dette produktet.

  For det første er Alcosense Pro utstyrt med en avansert sensor som raskt og nøyaktig måler alkoholnivået i pusten, noe som gir oss tillit til de oppnådde resultatene. Vi la også merke til at enheten har et tydelig og lettleselig display, noe som gjør den brukervennlig i ulike situasjoner.

  En annen viktig funksjon vi fant verdt å nevne er enhetens evne til å lagre tidligere resultater. Dette gir oss muligheten til å sammenligne og analysere våre tidligere målinger, et funksjonsnivå vi synes utmerker seg fra mindre avanserte modeller.

  Imidlertid var det noen mindre aspekter som førte til at Alcosense Pro ikke scoret høyere i testen vår. Vi opplevde at kalibreringen av enheten kan være litt tidkrevende, og det tok noen forsøk før vi ble komfortable med prosessen.

  Samlet gir vi Alcosense Pro en solid vurdering. Til tross for noen mindre ulemper, tilbyr denne modellen nøyaktige resultater og brukervennlige funksjoner som gjør den til et verdig tilskudd til alkometermarkedet.

  Fordele

 • Nøyaktige resultater: Den digitale pustealkoholtester gir svært nøyaktige resultater, noe som gjør det enkelt å måle blodalkoholinnholdet.
 • Enkelt å bruke: Dette produktet er lett å bruke. Bare blås inn i enheten, og resultatene vises på det digitale displayet innen sekunder.
 • Portabel: Den digitale pustealkoholtester er liten og lett, noe som gjør det enkelt å ta med seg overalt. Du kan enkelt oppbevare den i lommen eller håndvesken.
 • Ulemper

 • Ukonsekvente målinger: Digital Breath Alcohol Tester kan noen ganger levere inkonsekvente resultater, noe som kan føre til feiltolkning av alkoholnivået.
 • Krevende kalibrering: Denne alkometer kan kreve hyppige kalibreringer for nøyaktighet, noe som kan være tidkrevende og dyrt over tid.
 • 8. Dräger Alcotest 6000

  6399 NOK
  6499 NOK
  6879 NOK

  I vår søken etter det optimale alkometeret, kom vi over Dräger Alcotest 6000. Selv om det falt på 8.plass i dette omfattende produkttestet, har vi noen observasjoner til dette høykvalitets alkometeret vi vil dele.

  Først og fremst skal vi nevne dens utmerkede presisjonsnivå. Vår erfaring tilsier at den returnerer konsistente og nøyaktige resultater, noe som er avgjørende for et alkometer. Samtidig er det veldig brukervennlig og krever minimal ferdigheter for å operere.

  Annen bemerkelsesverdig funksjon er dens hurtige responstid. I motsetning til mange modeller på markedet, gir Dräger Alcotest 6000 rask feedback, noe som bidrar til brukerens bekvemmelighet. Videre er designet robust og holdbart, noe som lover en langvarig levetid for produktet.

  Imidlertid har det noen ulemper. En hovedulempe er at enheten er litt stor og ikke så bærbar som de andre modellene vi har testet. Dette kan være et problem for de som ønsker en enhet de enkelt kan bære med seg.

  Til slutt, selv om Dräger Alcotest 6000 ikke besto testen med den høyeste rangeringen, mener vi at det fortsatt er et hav av kvaliteter som gjør det til et solid kjøp. Det gir deg pålitelige og nøyaktige resultater, noe som er det viktigste aspektet ved et alkometer.

  Fordele

 • Nøyaktige resultater: Dräger Alcotest 6000 gir nøyaktige og pålitelige resultater, noe som gjør den til en troverdig enhet for å måle alkoholnivået.
 • Enkel å bruke: Denne alkoholtesteren har et brukervennlig design, noe som gjør det enkelt for enhver person å bruke den uten noen forutgående opplæring eller tekniske ferdigheter.
 • Holdbar og pålitelig: Dräger Alcotest 6000 er laget for å vare. Med solid konstruksjon og pålitelig teknologi leverer den en jevn ytelse over tid.
 • Ulemper

 • Høy pris: Dräger Alcotest 6000 kan være ganske dyr sammenlignet med andre alkoholmåler på markedet, noe som kan være en hindring for noen forbrukere.
 • Komplisert å bruke: Noen brukere har rapportert at Dräger Alcotest 6000 kan være litt komplisert å bruke spesielt for første gang brukere, sammenlignet med andre lignende produkter.
 • Ofte Stilte Spørsmål om Alkometer

  Hva er en alkometer?

  En alkometer er en enhet som brukes til å måle nivået av alkohol i pusten. Det er et verktøy som vanligvis brukes av politiet for å oppdage kjøring under påvirkning av alkohol.

  Hvordan fungerer en alkometer?

  Når du blåser inn i alkometeret, detekterer en kjemisk sensor aldehydet inne i enheten. Mengden alkohol i pusten omdannes deretter til en blodalkoholkonsentrasjon, som vises på enhetens skjerm.

  Er alkometeret alltid nøyaktig?

  Selv om alkometere er utformet for å være så nøyaktige som mulig, kan faktorer som temperatur, høyde og tidspunkt etter inntak av alkohol påvirke nøyaktigheten. Det anbefales alltid å vente minst 20 minutter etter å ha drukket alkohol før du tester med et alkometer.

  Hvordan kan jeg bruke en alkometer?

  Du blåser inn i enheten etter å ha ventet nødvendige minutter etter ditt siste alkoholinntak. Resultatet vises på skjermen. For noen enheter kan du også få resultater sendt til en smarttelefon via Bluetooth.

  Hvor kan jeg kjøpe en alkometer?

  Du kan kjøpe alkometer i mange elektronikkbutikker, helsekostbutikker eller online. Det anbefales å kjøpe en enhet som oppfyller offisielle standarder for nøyaktighet og pålitelighet.

  Konklusjon: Beste Alkometer

  Basert på vår vurdering, skiller AlcoTrx FCA-30 seg ut som den beste alkometeren på markedet. Med sin overlegne nøyaktighet, brukervennlighet og pålitelighet er dette utvilsomt det beste valget for de som trenger et pålitelig instrument for å måle alkoholnivået i blodet. Sluttresultatet er at AlcoTrx FCA-30 gir deg den høyeste kvalitet og ytelse på markedet.

  Product Image

  AlcoTrx FCA-30

  Author image of Maria

  Maria Karlsson

  Maria Karlsson er en anerkjent husholdningsekspert med mer enn 10 års erfaring med å hjelpe mennesker med å skape et rent, organisert og innbydende hjem. Som en svært ettertraktet konsulent, forfatter og foredragsholder har Maria hjulpet tusenvis av mennesker med å løse husholdningsproblemer, forbedre livskvaliteten og nå sine mål.
  testy.no logo
  Utforsk testvinnere og velg med tillit!
  Informasjon
  Ansvarlig utgiver:
  Top Notch Leads
  Org nr: C 98958
  Innholdet på dette nettstedet inkluderer sponsede annonser, som ikke påvirker vår evaluering i anmeldelsene.
  © 2024 Top Notch Leads