Beste Stekepannene: Vi Har Vurdert 6 Topp Produkter på Markedet (Best i Test 2023)

Product Image

Scanpan CTX Ceramic Titanium Stekepanne 28cm

Innholdsfortegnelse

Å finne den beste Stekepannenen kan være en krevende oppgave, gitt det store utvalget på markedet. Er du på utkikk etter den perfekte Stekepannenen som kan løfte matlagingen din til et nytt nivå? Da har vi noe som kan være av interesse for deg.

I dette gjennomførte Stekepannene test, har vi grundig vurdert seks av de mest populære Stekepannene på dagens marked. Vi har tatt hensyn til en rekke faktorer som pris, holdbarhet, varmeledning, non-stick egenskaper og så videre for å avdekke hvilken som er Best i Test.

Vurderingene våre er basert på omfattende research og empiriske tester, og dermed kan du stole på at vi hjelper deg med å finne den beste Stekepannenen for dine behov. La oss dykke inn i verden av Stekepanner og finne ut hvilken som passer best for deg.

1. Scanpan CTX Ceramic Titanium Stekepanne 28cm

Vi har nettopp mottatt vår Scanpan CTX Ceramic Titanium Stekepanne 28cm, og vi er ekstremt imponerte!

Scanpan CTX-serien tilbyr overlegen ytelse og funksjonalitet. Denne stekepannen fanger perfekt opp varmen og fortsetter å beholde den lenge etter at kilden er skrudd av – noe som gjør matlagingen mer effektiv og energibesparende.

En fremtredende funksjon er den keramiske titanbelegget som gir en usedvanlig robust og ripefast overflate. Vi ble begeistret over hvor lett maten slapp taket i pannen. Dette fører til at vi bruker mindre olje, noe som gagner helsen og gir et mer bærekraftig valg.

Vår favorittfunksjon er at denne stekepannen er egnet for alle typer kokeplater. Den kan også brukes i ovnen opp til 260 grader Celsius, noe som gir oss ekstra fleksibilitet ved matlaging.

Å ha en stekepanne som tåler oppvaskmaskin er en viktig bonus for oss. Denne stekepannen scorer høyt på vedlikehold og letthet i rengjøring med sin oppvaskmaskinsikre funksjon.

Det er ikke rart at den kommer på førsteplass i stekepannetesten. Scanpan CTX Ceramic Titanium Stekepanne 28cm er virkelig en overlegen stekepanne. Vi ser frem til mange gastronomiske opplevelser med dette fantastiske produktet.

Fordele

 • Høykvalitets materiale: Scanpan CTX Ceramic Titanium Stekepanne er laget av keramisk titan, som er kjent for sin holdbarhet og evne til å distribuere varmen jevntover hele pannen.
 • Non-stick overflate: Dette produktet har en non-stick overflate som gjør matlaging og rengjøring enklere, og hjelper deg med å redusere mengden olje eller fett som trengs for å lage mat.
 • Stor størrelse: Med en diameter på 28 cm kan denne stekepannen håndtere større matlaging oppgaver, noe som gjør den perfekt for familier eller middagsselskaper.
 • Ulemper

 • Pris: Scanpan CTX Ceramic Titanium Stekepanne 28cm er litt dyrere enn andre stekepanner på markedet. Dette kan være en ulempe for noen kunder som er på et stramt budsjett.
 • Vekt: Noen brukere har rapportert at denne stekepannen er litt på den tyngre siden, noe som kan gjøre det vanskelig å håndtere for noen mennesker, spesielt under lange matlagingssesjoner.
 • 2. Fiskars All Steel Pure Stekepanne 28cm

  Vi prøvde nylig Fiskars All Steel Pure Stekepanne i 28cm-størrelse, som kom på en sterk andre plass i vår store test av stekepanner. Det var et enkelt valg å inkludere denne pannen i vår test. Fiskars er kjent for å lage produkter som er både robuste og funksjonelle, og denne stekepannen var ingen unntak.

  Vi ble imponert over stekepannens kvalitet. Den er laget av rustfritt stål med en keramisk non-stick coating, noe som betyr at maten ikke fester seg til pannen. Dette la til rette for et utmerket steke-resultat, uansett hva vi lagde.

  Pannen ble raskt varm, og holdt godt på varmen. Dette er en viktig faktor for å oppnå et jevnt og godt steke-resultat. I tillegg er håndtaket isolert, noe som betyr at det ikke blir varmt. Det gir en sikker og komfortabel matlagingsopplevelse.

  Fiskars All Steel Pure Stekepanne er også kompatibel med alle typer kokeplater, inkludert induksjon. Vi var også imponert over at den kunne vaskes i oppvaskmaskin, noe som gjorde rengjøringen enkel.

  På grunnlag av vår grundige testing, vil vi anbefale Fiskars All Steel Pure Stekepanne. Vi er sikre på at denne pålitelige stekepannen vil være en verdifull tilføjelse til ethvert kjøkken.

  Fordele

 • Robust design: Fiskars All Steel Pure Stekepanne 28cm er designet til å være ekstremt robust, noe som gjør det varig og mindre sannsynlig å bli skadet.
 • Enkel rengjøring: Pannen er laget av rustfritt stål, noe som betyr at den er lett å rengjøre etter bruk. Mindre tid på rengjøring betyr mer tid på matlaging!
 • Effektiv varmedistribusjon: Stålmaterialet sørger for en jevn og effektiv distribusjon av varme, noe som gir perfekte matlagingsresultater hver gang.
 • Ulemper

 • Høy pris: Fiskars All Steel Pure Stekepanne 28cm er priset høyere enn andre merker, noe som kan være en ulempe for enkelte forbrukere.
 • Tung vekt: På grunn av det robuste stålmaterialet kan denne stekepannen være ganske tung, noe som kan gjøre håndtering og matlaging mer krevende.
 • 3. Hexclad by Gordon Ramsay Hybrid 26cm

  1149 NOK
  1190 NOK
  1599 NOK
  1749 NOK
  1749 NOK
  1749 NOK

  Vi ble virkelig imponert over Hexclad by Gordon Ramsay Hybrid 26cm stekepannen da vi testet den. På tredjeplass i vår rangering skilte denne stekepannen seg virkelig ut med sin unike hybridteknologi og dens forbløffende allsidighet.

  Hexclad har virkelig tatt i bruk nyskapende teknologi med sine sekskantede design. Dette gir en bemerkelsesverdig non-stick-ytelse uten at det går på bekostning av stekepannens evne til å tåle høye temperaturer. Vi bemerket også at maten ble jevnt oppvarmet, noe som gir perfekte resultater hver gang.

  Gordon Ramsay, en anerkjent mesterkokk, står bak denne kvalitetsstekepannen, og det viser. Byggekvaliteten på Hexclad Hybrid er uten sidestykke, og vi kunne virkelig føle den solide konstruksjonen og stabiliteten i håndtaket når vi brukte den.

  Den eneste ulempen vi merket var at, på grunn av den unike sekskantede designen, kan denne stekepannen være litt vanskelig å rengjøre, spesielt for matbitene som har satt seg fast i hullene.

  I helhet, Hexclad by Gordon Ramsay er en fremragende stekepanne som kombinerer funksjonalitet, design og kvalitet på en måte vi sjelden ser. Selv om den ikke tok topplasseringen i vår test, var den uten tvil en sterk konkurrent.

  Fordele

 • Utmerket varmefordeling: Hexclad av Gordon Ramsay Hybrid 26cm er designet med en unik sekskantform som gir jevn og effektiv varmefordeling, noe som gjør det ideelt for en rekke matlagingsteknikker.
 • Robust konstruksjon: Den har en tri-lags (rustfritt stål + non-stick + rustfritt stål) konstruksjon som garanterer langvarig bruk uten å bøye eller warp.
 • Sikker og lett å bruke: Denne stekepannen har ergonomiske håndtak som gir et sikkert grep og er trygg for bruk i oppvaskmaskin og ovn opptil 500 grader, noe som gir ekstra allsidighet i kjøkkenet.
 • Ulemper

 • Høy pris: Hexclad by Gordon Ramsay Hybrid 26 cm er betydelig dyrere enn mange andre panner i samme kategori.
 • Vekt: Denne pannen er litt tyngre enn andre stekepanner, noe som kan gjøre håndteringen litt mer utfordrende for noen brukere.
 • 4. de Buyer Mineral B Pro Stekepanne 28cm

  1381 NOK

  Vi har testet de Buyer Mineral B Pro Stekepanne 28cm og vi ble imponert, selv om den havnet på fjerde plass i vår test. Denne pannen står ut med sin førsteklasses konstruksjon og fremragende varmefordeling.

  Dette er en støpejerns-stekepanne med en naturlig, organisk beeswax-finish, noe som gir den nokså unike non-stick egenskaper. Til tross for dens robusthet, mottok den vår anerkjennelse for både dens evne til å koke mat jevnt og dets overlegne non-stick egenskaper, takket være den enestående beeswax-behandlingen.

  Vi observerte at den har en ypperlig varmefordeling, som garanterer jevn steking, enten det er snakk om steke biff eller sautere grønnsaker. Man overhodet ikke undervurdere viktigheten av god varmefordeling når det kommer til matlaging.

  Det vi definivt satte mest pris på med de Buyer Mineral B Pro Stekepanne, var dens langvarige holdbarhet. Denne pannen er bygget for å vare, selv med intensiv daglig bruk, som er en stor bonus for enhver ivrig hjemmekokk. Dessverre led denne pannen under dens tyngre vekt og høyere vedlikeholdsbehov, som kan være problematisk for noen brukere.

  Samlet sett vil vi si at de Buyer Mineral B Pro Stekepanne 28cm er en solid valg for de som ønsker en holdbar, høykvalitets panne med utmerket varmefordeling. Selv om det er noen utfordringer med hensyn til vekt og vedlikehold, lever denne pannen definitivt opp til forventningene når det gjelder ytelse.

  Fordele

 • Utmerket varmefordeling: de Buyer Mineral B Pro Stekepanne 28cm har en utmerket varmefordeling som sikrer jevn koking.
 • Naturlig non-stick egenskap: Denne stekepannen kommer med en naturlig non-stick finish som forbedrer seg med bruk og tillater sunnere matlaging med mindre olje.
 • Langlebig og miljøvennlig: de Buyer Mineral B Pro Stekepanne 28cm er laget av 100% naturlig mineralmateriale, noe som gjør det et miljøvennlig valg og sikkert å bruke i mange år.
 • Ulemper

 • Høy Pris: de Buyer Mineral B Pro Stekepanne 28cm har en tendens til å være dyrere enn mange andre stekepanner på markedet.
 • Tung: På grunn av sin robuste konstruksjon, kan denne stekepannen være ganske tung og kan være vanskelig å håndtere for noen brukere.
 • 5. Le Creuset Støpejern Stekepanne 28cm (med trähandtag)

  1560 NOK
  1669 NOK
  1693 NOK
  2419 NOK
  2419 NOK
  2419 NOK
  2419 NOK

  Vi har grundig undersøkt Le Creuset Støpejern Stekepanne 28cm (med trähandtag) og er klare til å dele våre resultater. Denne pannen er en solid konstruksjon i høy kvalitet, men kunne bare sikre seg en femteplass i vår vurdering.

  På det første punktet skiller Le Creuset seg ut ved sin høye byggekvalitet. Pannen er laget av robust støpejern som varer i årevis, og takket være det solide trähandtaget, er det enkelt å manøvrere under matlaging. Den er også egnet for alle varmekilder, inkludert induksjon.

  Imidlertid går vår glede over denne kvaliteten litt ned når det kommer til pannens ytelse på varmedistribusjon. Under våre tester opplevde vi at støpejern ikke distribuerer varmen jevnt, som resulterer i ujevn steking.

  Det er også verdt å merke seg at denne pannen krever eierens oppmerksomhet. Støpejern krever spesiell omsorg og vedlikehold for å beholde sin topp ytelse og utseende. Dette kan være en stor ulempe for mange, og gjorde at vi trakk noen poeng.

  Alt i alt, Le Creuset Støpejern Stekepanne 28cm (med trähandtag) har en fantastisk byggekvalitet men faller litt kort i noen viktige områder. Derfor gir vi den en fortjent femteplass i vår vurdering.

  Fordele

 • Ekstrem varmeledning: Med sitt støpejernsmateriale er Le Creuset Støpejern Stekepanne 28cm kjent for å ha utmerket varmeledning og jevn varmetilførsel, noe som gir pålitelig matlaging og perfekt stekeoverflate hver gang.
 • Holdbar og langvarig: Denne stekepannen er laget for å vare, med sin slitesterke konstruksjon og kvalitetsmaterialer. Med riktig vedlikehold kan du forvente at denne pannen skal vare i mange år.
 • Trähandtag for komfort: Le Creuset Støpejern Stekepanne kommer med trähandtag som ikke bare gir et komfortabelt grep, men også holder hånden avkjølt under matlagingsprosessen, noe som gjør den sikker å bruke.
 • Ulemper

 • Høy pris: Le Creuset Støpejern Stekepanne 28cm (med trähandtag) er kjent for å være ganske kostbar sammenlignet med andre stekepanner i samme kategori, noe som kan være et betydelig hinder for noen forbrukere.
 • Tungt å håndtere: Stekepannen er laget av støpejern, noe som gjør den tyngre enn mange andre stekepanner. Dette kan gjøre den vanskelig å håndtere, spesielt for de med begrenset styrke i hender eller armer.
 • 6. Hexclad by Gordon Ramsay Hybrid Wok 30cm

  1495 NOK
  1530 NOK
  2199 NOK
  2199 NOK
  2199 NOK
  2199 NOK

  Vi har testet Hexclad by Gordon Ramsay Hybrid Wok 30cm, en stekepanne som kom på en sjetteplass i denne stortesten.

  Det første vi la merke til er det unike hybrid designet til Hexclad. Den kombinerer toppmoderne teknologi med tradisjonell kokekunst, noe som gir en enestående stekeopplevelse. Tar man også hensyn til det robuste støpejernsmaterialet, er dette et produkt som absolutt burde vurderes når man skal kjøpe en ny stekepanne.

  Gordon Ramsay har gjort seg kjent for å legge vekt på kvalitet, og dette gjenspeiles i Hexclad woken. Pannen leverer jevn varmedistribusjon og en uovertruffen stekeskorpe, uten behov for å bruke store mengder matolje under kokingen.

  Trass i dette, skuffet Hexclad på enkelte andre områder. Det faktum at det mangler en trähåndtag gjør håndteringen av pannen mindre bekvem, spesielt ved høyere temperaturer. I tillegg ble vi overrasket over at en panne i denne prisklassen ikke er kompatibel med alle kokeflater, noe som potensielt kan være et problem for enkelte brukere.

  Alt i alt er Hexclad by Gordon Ramsay Hybrid Wok 30cm en solid stekepanne, selv om det er rom for forbedringer.

  Fordele

 • Holdbar og tåler høy varme: Wokken fra Hexclad er laget av en kombinasjon av rustfritt stål og non-stick materiale, noe som gir den en høy varmetoleranse og langvarig holdbarhet.
 • Hybrid design: Designet av Gordon Ramsay, denne wokken har en hybrid overflate som slipp maten lett, noe som gjør matlagingen enkel og uten problemer.
 • Rens enkelt: Denne wokken er laget slik at den kan være rengjøringsvennlig. Du kan enkelt vaske det med såpe og vann, eller til og med sette det i oppvaskmaskinen.
 • Ulemper

 • Høy pris: Hexclad av Gordon Ramsay Hybrid Wok 30cm er betydelig dyrere enn mange andre wokpanner på markedet. Dette kan gjøre den mindre attraktiv for forbrukere med et strammere budsjett.
 • Tung: Denne wokpannen er ganske tung sammenlignet med andre wokpanner. Dette kan gjøre det vanskeligere å håndtere, spesielt for de som ikke er vant til å håndtere tungt kjøkkenutstyr.
 • Vanlige Spørsmål om Stekepannene

  Hva er stekepanner?

  Stekepanner er vanligvis flate plater med et håndtak, laget for å lage mat over oppvarming.

  Hvilke materialer brukes for å lage stekepanner?

  De mest vanlige materialene som brukes for å lage stekepanner inkluderer rustfritt stål, aluminium, kobber, jern og keramikk.

  Hvordan rengjør jeg en stekepanne?

  Generelt kan en stekepanne rengjøres med varmt såpevann og en mild skrubbebørste eller svamp. Imidlertid kan spesifikke instruksjoner variere avhengig av stekepannens materialtype.

  Hvor lenge kan en stekepanne vare?

  Levetiden til en stekepanne avhenger av mange faktorer som frekvensen av bruk, materialkvalitet og generell vedlikehold. Med god vedlikehold kan en kvalitetsstekepanne vare i flere år.

  Er alle stekepanner ovnssikre?

  Ikke alle stekepanner er ovnssikre. Det avhenger av materialene stekepannen er laget av og design av håndtaket. Det er alltid best å sjekke produsentens instruksjoner før du bruker en stekepanne i ovnen.

  Konklusjon: Beste Stekepannene

  Etter å ha gått igjennom flere stekepanner, er det klart at Scanpan CTX Ceramic Titanium Stekepanne 28cm er den beste stekepannen på markedet. Den kombinerer overlegen varmefordeling, holdbarhet og non-stick ytelse for å gi en enestående matlaging opplevelse. Enten du er en hjemmekokk eller en profesjonell, vil denne stekepannen gi deg de beste resultatene hver gang.

  Product Image

  Scanpan CTX Ceramic Titanium Stekepanne 28cm

  Author image of Maria

  Maria Karlsson

  Maria Karlsson er en anerkjent husholdningsekspert med mer enn 10 års erfaring med å hjelpe mennesker med å skape et rent, organisert og innbydende hjem. Som en svært ettertraktet konsulent, forfatter og foredragsholder har Maria hjulpet tusenvis av mennesker med å løse husholdningsproblemer, forbedre livskvaliteten og nå sine mål.
  testy.no logo
  Utforsk testvinnere og velg med tillit!
  Informasjon
  Ansvarlig utgiver:
  Top Notch Leads
  Org nr: C 98958
  Innholdet på dette nettstedet inkluderer sponsede annonser, som ikke påvirker vår evaluering i anmeldelsene.
  © 2024 Top Notch Leads