Beste Elektriske Tannbørster: Vi Tester 7 Populære Produkter for en Strålende Hvit Smil 2024

Product Image

Philips Sonicare DiamondClean 9000 HX9914 Duo

Innholdsfortegnelse

Er du på jakt etter den beste elektriske tannbørsten for å oppnå en skinnende ren og sunn munn? En elektrisk tannbørste er designet for å gjøre tannpussen mer effektiv og enkel, og vi har vurdert noen av de mest populære produktene på markedet i dag for å hjelpe deg med å finne den som passer best for deg. Vi har testet 7 elektriske tannbørster basert på uavhengige tester, produktanmeldelser, kundeanmeldelser, funksjoner og prissammenligninger. I denne anmeldelsesartikkelen vil du finne vår “best i test” vinner, Philips Sonicare DiamondClean 9000 HX9914 Duo, sammen med andre anbefalte modeller. Bli med videre for å oppdage hvilken elektrisk tannbørste som passer best for dine behov!

1. Vinneren og best i testen: Philips Sonicare DiamondClean 9000 HX9914 Duo – Elektrisk tannbørste på førsteplass!

3414 NOK
3455 NOK
3999 NOK
3999 NOK
4499 NOK

Vi har testet Philips Sonicare DiamondClean 9000 HX9914 Duo og kan trygt si at denne elektriske tannbørsten fortjener førsteplassen i vår test. Med sin overlegne teknologi og utmerkede design har Philips skapt en brukervennlig og effektiv tannbørste som gir et rent og friskt smil hver gang.

Sonicare-teknologien med høyfrekvente børstebevegelser fjerner opptil 10 ganger mer plakk enn en manuell tannbørste og gir oss hvitere tenner på en uke. Vi setter også pris på at den har fire rengjøringsmoduser som gir tilpasset rengjøring for ulike behov: Clean, White+, Gum Health og DeepClean+. I tillegg justerer børstehastigheten automatisk, slik at vi får en skånsom og grundig rengjøring.

Det følger med to børstehoder, noe som sørger for at vi kan dele tannbørsten med kjæresten eller familie. Den smarte ladeglasset som også kan brukes som vannglass, samt reiseetuiet med USB-lading gjør denne tannbørsten enda mer praktisk og brukervennlig. Alt i alt er Philips Sonicare DiamondClean 9000 HX9914 Duo en klar vinner og best i testen.

Forvandle tannpussen med DiamondClean 9000 Duo

Fordeler

 • Svært effektiv rengjøring: Philips Sonicare DiamondClean 9000 HX9914 Duo benytter seg av sonisk teknologi som gir opptil 62 000 børstehodbevegelser per minutt, noe som sørger for grundig fjerning av plakk og misfarging.
 • Personaliserte børsteinnstillinger: Denne elektriske tannbørsten har 4 ulike børstemoduser og 3 intensitetsnivåer som gir deg muligheten til å tilpasse rengjøringen etter dine personlige behov og preferanser.
 • Smart-skjerm og app-integrasjon: Philips Sonicare DiamondClean 9000 HX9914 Duo er utstyrt med en smart-skjerm som gir sanntids tilbakemelding om din børsteteknikk, og den kan også kobles til en mobilapp for å få ytterligere veiledning og sporing av din munnhelse.
 • Ulemper

 • Høy pris: Philips Sonicare DiamondClean 9000 HX9914 Duo er en av de dyrere elektriske tannbørstene på markedet, noe som kan være en ulempe for noen forbrukere som søker etter et rimelig alternativ.
 • Kompakt ladestasjon: Ladestasjonen som følger med dette produktet er ganske kompakt og kan være vanskelig å plassere begge tannbørstene på samtidig, noe som kan føre til at oppladingen tar lenger tid.
 • 2. På andreplass kommer elektriske tannbørsten Oral-B iO Series 9S med ekstra tannbørstehode

  Vi har testet Oral-B iO Series 9S med ekstra tannbørstehode, og vi kan si med sikkerhet at denne elektriske tannbørsten fortjener en solid andreplass på listen over de beste elektriske tannbørstene på markedet.

  Med sitt innovative design og imponerende børsteteknologi, gir denne tannbørsten en overlegen rengjøring, og den gir en følelse av å ha vært hos tannlegen etter hver bruk. Det ekstra tannbørstehodet som medfølger sørger for at man kan bytte det ut når det er på tide, noe som også øker hygiene- og helseresultatene.

  En av de beste funksjonene med Oral-B iO Series 9S er trykksensoren, som sørger for at man ikke børster for hardt og beskytter tannkjøttet mot skader. I tillegg har tannbørsten en praktisk LED-skjerm som gjør det enkelt å velge mellom de ulike børstemodusene og se batteristatus.

  Til tross for sin litt høyere pris sammenlignet med andre elektriske tannbørster, mener vi at Oral-B iO Series 9S er et godt valg for de som ønsker en tannbørste av høy kvalitet og som tar munnhelsen på alvor.

  OralB iO Series 9S: Smil som glitrer

  Fordeler

 • Effektiv rengjøring: Oral-B iO Series 9S bruker innovativ teknologi for å gi en grundig og skånsom rengjøring, som fjerner opptil 100% mer plakk sammenlignet med en manuell tannbørste.
 • Intelligent trykksensor: Tannbørsten har en innebygd trykksensor som gir deg en tilbakemelding i sanntid, slik at du ikke pusser for hardt og samtidig beskytter tannkjøttet ditt.
 • Smart Coaching: Oral-B iO Series 9S kobler seg til en app som gir deg personlig veiledning på tannpussen og følger med på dine pussevaner, for å sikre at hver vinkel av munnen din får riktig oppmerksomhet.
 • Ulemper

 • Høy pris: Oral-B iO Series 9S med ekstra tannbørstehode er dyrere enn mange andre elektriske tannbørster på markedet, noe som gjør den mindre tilgjengelig for alle forbrukere.
 • Ladetid: Selv om produktet har en lang batterilevetid, kan ladetiden være lang for enkelte brukere, og det kan hende at du må lade tannbørsten i flere timer før den er klar til bruk.
 • 3. På tredjeplass finner vi elektriske tannbørsten Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 HX6830

  1080 NOK
  1080 NOK
  1121 NOK
  1349 NOK
  1399 NOK

  Vi har testet Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 HX6830 elektriske tannbørste, og den plasserer seg på en solid tredjeplass i vår rangering. Vi er imponert over hvor effektiv denne tannbørsten er, samtidig som den er skånsom mot tennene og tannkjøttet.

  Sonicare-teknologien gir en unik rengjøring med opptil 62 000 børstehodebevegelser per minutt, noe som fjerner opptil 7 ganger mer plakk sammenlignet med manuell tannbørsting. Dette merket vi godt, og resultatet etter bruk var en betydelig renere følelse i munnen.

  ProtectiveClean 4500 har en innebygd trykksensor som gir oss beskjed hvis vi trykker for hardt mot tennene, noe som er svært nyttig for å unngå skader på tannkjøttet. Videre gir tannbørsten lydsignaler hver 30. sekund for å minne oss på å skifte børsteområde, og en automatisk avslutning etter 2 minutter bidrar til en optimal pussetid.

  Sammen med alt dette har Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 HX6830 et praktisk og elegant design, samt en batteritid på opptil 14 dager som gjør den ideell for reising.

  Totalt sett har vi hatt en positiv opplevelse av denne elektriske tannbørsten, og vi anbefaler den varmt til alle som ønsker å ta tannpleien til et nytt nivå.

  Philips Sonicare 4500: Skånsom Effektivitet i Hver Tannpuss

  Fordeler

 • Lengre batterilevetid: Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 HX6830 elektrisk tannbørste leveres med et oppladbart lithium-ion batteri som varer opptil 2 uker på en enkelt ladning, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å lade den ofte.
 • Sonicare-teknologi: Med sin unike Sonicare-teknologi gir denne elektriske tannbørsten opptil 62 000 børstehodetbevegelser per minutt, og sørger for effektiv og skånsom rengjøring av tennene og tannkjøttet.
 • Trykksensor: Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 HX6830 har en innebygd trykksensor som varsler deg med et pulserende lyssignal og reduserer børstehastigheten hvis du presser for hardt mot tennene og tannkjøttet. Dette beskytter tannkjøttet fra å bli skadet under rengjøringsprosessen.
 • Ulemper

 • Pris: Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 HX6830 kan være dyrere enn andre elektriske tannbørster på markedet.
 • Børstehode-tilgjengelighet: Kunder kan ha problemer med å finne utskiftbare børstehoder i butikker eller må bestille dem på nettet.
 • 4. Oral-B iO Series 10

  2990 NOK
  3790 NOK
  3854 NOK
  4790 NOK

  Vi har testet Oral-B iO Series 10 elektriske tannbørste, og vi må si at vi er imponert over resultatene. Vi ønsker å dele vår erfaring med denne toppmoderne tannbørsten og hvorfor vi mener den er verdt å vurdere for å forbedre tannhelsen.

  Det første vi la merke til med Oral-B iO Series 10 er dens elegante design og brukervennlighet. Den kommer med syv forskjellige børstehoder som er enkle å bytte ut og justere etter dine spesifikke behov. I tillegg har tannbørsten en smart trykksensor som sørger for at vi ikke pusser for hardt, slik at vi kan minimere risikoen for tannkjøttskader.

  Oral-B iO Series 10 er utstyrt med et interaktivt display som gir oss sanntidsinformasjon om børsteteknikk og hvor godt vi pusser. Tannbørsten kan også kobles til Oral-B-appen via Bluetooth, slik at vi kan tilpasse vår børsteopplevelse og følge med på pussevanene våre. Dette gjør det enkelt for oss å sørge for at vi pusser våre tenner tilstrekkelig hver dag.

  Et annet aspekt vi liker med tannbørsten er dens magnetiske lader, som er enkel å bruke og holder batteriet fulladet i opptil to uker. Dette gjør Oral-B iO Series 10 til et utmerket valg for de som ofte er på farten og trenger en pålitelig tannbørste.

  Til slutt mener vi at Oral-B iO Series 10 er en innovativ og effektiv elektrisk tannbørste som kan hjelpe oss med å oppnå en bedre tannhygiene. Vi anbefaler den til alle som ønsker å investere i et kvalitetsverktøy for tannhelsen.

  OralB iO Series 10: Fremtidens tannbørsteopplevelse

  Fordeler

 • Rengjøringseffektivitet: Oral-B iO Series 10 elektriske tannbørste gir en eksepsjonell rengjøring av tennene og tannkjøttet, fjerner mer plakk og reduserer malingsforholdet sammenlignet med en manuell tannbørste.
 • Interaktivt display: Denne elektriske tannbørsten fra Oral-B har et interaktivt display som hjelper til med å tilpasse og optimalisere børsteopplevelsen, ledsager børsteøktene med sanntidsinformasjon og gir personlige anbefalinger om børsteteknikker.
 • Teknologi for trykksensor: Oral-B iO Series 10 er utstyrt med en teknologi for trykksensor som gir deg en umiddelbar tilbakemelding hvis du trykker for hardt på tannbørsten, beskytter tannkjøttet mot skade og garanterer en skånsom og effektiv børsteopplevelse.
 • Ulemper

 • Pris: Oral-B iO Series 10 er en av de dyrere elektriske tannbørstene på markedet, noe som kan være en ulempe for de med et stramt budsjett.
 • Størrelse på børstehode: Noen brukere kan finne børstehodet til Oral-B iO Series 10 litt for lite, noe som kan gjøre det utfordrende å nå alle tannflater effektivt.
 • 5. Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 HX6800

  Vi har testet Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 HX6800 elektriske tannbørste og resultatene er imponerende. Dette er en elektrisk tannbørste som virkelig tar munnhygiene på alvor. Med sin unike teknologi gir den en grundig rengjøring og fjerner plakk effektivt samtidig som den beskytter tenner og tannkjøtt.

  Sonicare-teknologien sørger for at tannbørsten gir en skånsom, men grundig rengjøring ved hjelp av høye børstehastigheter som penetrerer tannkjemiske plakk på en effektiv måte. Tannbørsten har også en innebygd trykksensor som gir deg beskjed hvis du pusser for hardt, noe som kan skade tenner og tannkjøtt.

  Med hele 14 dagers batterilevetid trenger man ikke å bekymre seg for å lade tannbørsten ofte. I tillegg har den en praktisk timerfunksjon som sørger for at du pusser tennene i anbefalte to minutter. Designet er også moderne og stilrent, og den føles behagelig å holde.

  Alt i alt er vi meget fornøyde med Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 HX6800, og mener at dette er en investering verdt hver krone for de som tar god munnhygiene på alvor.

  Philips Sonicare 4300: Revolusjonere Tannpleieopplevelsen

  Fordeler

 • Børstehastighet: Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 HX6800 har en kraftig og effektiv børstehastighet som fjerner opptil 7 ganger mer plakk enn manuell tannbørste for bedre munnhygiene.
 • Trykksensor: Den innebygde trykksensoren beskytter tannkjøttet fra for hard børsting ved å gi deg beskjed når du bruker for mye kraft og dermed bidrar til å holde tannkjøttet sunt og i god stand.
 • Lang batterilevetid: Med en batteritid på opptil 14 dager per lading, kan du stole på at Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 HX6800 holder seg klar til bruk, enten du er på farten eller hjemme.
 • Ulemper

 • Pris: Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 HX6800 kan være litt dyrere enn andre elektriske tannbørster på markedet.
 • Børstehastighet: Noen brukere kan synes at børstehastigheten er for intens, noe som kan føre til ubehag for de med sensitive tenner og tannkjøtt.
 • 6. Oral-B iO Series 6 Sensitive

  2712 NOK
  2812 NOK

  Vi har testet Oral-B iO Series 6 Sensitive elektriske tannbørste, og våre erfaringer tilsier at dette er et flott og effektivt verktøy for å opprettholde vår munnhygiene. Produktet er designet med tanke på brukere med sensitivt tannkjøtt og tenner, og vi merket en betydelig forskjell i komfort sammenlignet med vanlige elektriske tannbørster.

  Oral-B iO Series 6 Sensitive benytter seg av mikrovibrasjoner og oscillerende bevegelser for å gi en skånsom, men grundig rengjøring. Vi bemerket at denne teknologien resulterte i en behageligere børsteopplevelse, og det var lett å nå vanskelige områder i munnen.

  Vi likte også den intuitive bruken av produktet. Den innebygde trykksensoren og timeren hjalp oss med å bruke riktig trykk og tid for å oppnå best mulig resultat.

  Det inkluderte ladeetuiet er kompakt og praktisk for reise, og med en batterilevetid på opptil tre uker kan vi enkelt ta med oss denne elektriske tannbørsten på lengre turer.

  Som eksperter innen munnhelse, vil vi definitivt anbefale Oral-B iO Series 6 Sensitive elektriske tannbørste for personer med sensitivt tannkjøtt og tenner som ønsker en skånsom, men effektiv rengjøring.

  Revolutioner tannpleie med OralB iO Series 6 Sensitive

  Fordeler

 • Effektiv rengjøring: Oral-B iO Series 6 Sensitive elektriske tannbørste gir en grundig og skånsom rengjøring av tennene, takket være sin spesielle børsteteknologi som fjerner opptil 100% mer plakk sammenlignet med en manuell tannbørste.
 • Trykksensor: Denne elektriske tannbørsten er utstyrt med en trykksensor som beskytter tannkjøttet ved å gi deg beskjed dersom du pusser for hardt. Dette fører til en sunnere og mer skånsom tannpussopplevelse.
 • Kobling til smarttelefon-app: Oral-B iO Series 6 Sensitive kan kobles til en smarttelefon-app som gir deg tilbakemeldinger på tannpussvanene dine og gir personlig veiledning for hvordan du kan forbedre pusseteknikken din. Dette hjelper deg med å opprettholde en god munnhygiene på lang sikt.
 • Ulemper

 • Dyr: Oral-B iO Series 6 Sensitive er en av de dyrere elektriske tannbørstene på markedet, noe som kan være en ulempe for noen forbrukere.
 • Størrelse på børstehoder: Børstehodene til Oral-B iO Series 6 Sensitive kan være litt små for noen brukere, noe som kan gjøre det vanskeligere å rengjøre i mellomrommene mellom tennene effektivt.
 • 7. Xiaomi Oclean X10

  561 NOK
  812 NOK

  Vi har testet Xiaomi Oclean X10 elektriske tannbørste og vi er imponert over dens mange funksjoner og ytelse. Denne tannbørsten kommer med en kraftig motor som gir opptil 42 000 børstehastigheter per minutt, noe som sikrer en grundig rengjøring av både tenner og tannkjøtt.

  En annen funksjon som imponerte oss var den innebygde trykksensoren som gir beskjed når vi pusser for hardt, og dette hjelper oss med å unngå skader på tannkjøttet. Tannbørsten er også utstyrt med en 2 minutters smart timer, slik at vi enkelt kan følge anbefalte pussetider.

  Gjennom Oclean-appen kan vi tilpasse våre egne børsteinnstillinger for å dekke våre individuelle behov, noe som gjør denne tannbørsten unik fra andre elektriske tannbørster på markedet.

  Xiaomi Oclean X10 har et elegant design, og batterilevetiden er imponerende med opptil 30 dagers bruk på en enkelt lading. Alt i alt er vi svært fornøyde med vår erfaring med Xiaomi Oclean X10 elektriske tannbørste og vil anbefale den til alle som ønsker en effektiv og skånsom tannpuss.

  Xiaomi Oclean X10: Elektrisk tannbørste for et strålende smil

  Fordeler

 • Effektiv rengjøring: Xiaomi Oclean X10 elektriske tannbørste bruker sonisk teknologi som gir opp til 42 000 børstetakter per minutt, og gir en mer effektiv rengjøring enn manuelle tannbørster.
 • Personlig tilpasset: Med Oclean-appen kan du velge mellom ulike moduser, og tilpasse børfeksfasthet og rensetid etter dine personlige behov og preferanser.
 • Lang batterilevetid: Den innebygde oppladbare lithium-ion-batteriet gir opptil 30 dagers bruk på én enkelt lading, noe som gjør det praktisk for daglig bruk og reiser.
 • Ulemper

 • Rimelig høy pris: Xiaomi Oclean X10 er en av de dyrere elektriske tannbørstene på markedet, noe som kan gjøre den mindre attraktiv for folk som er ute etter et budsjettalternativ.
 • Tilgjengelighet: Xiaomi Oclean X10 er kanskje ikke like enkelt å finne som noen av de mer populære merkene, som Oral-B eller Philips, noe som kan begrense kjøpsvalgene for norske kunder.
 • Ofte Stilte Spørsmål om Elektriske Tannbørster

  1. Hva er fordelen med elektriske tannbørster sammenlignet med manuelle tannbørster?

  Elektriske tannbørster er mer effektive i å fjerne plakk og redusere tannkjøttbetennelse enn manuelle tannbørster.

  2. Hvor ofte bør man bytte børstehodet på en elektrisk tannbørste?

  Børstehodet bør skiftes når busten blir slitt, som regel hver 3. til 4. måned.

  3. Hvilken type børstehode bør man velge for en elektrisk tannbørste?

  Det avhenger av individuelle behov, men det er vanlig å bruke et børstehode med myk bust for å beskytte tennene og tannkjøttet.

  4. Hvor lenge bør man pusse tennene med en elektrisk tannbørste?

  Man bør pusse tennene i minst 2 minutter, to ganger daglig.

  5. Hvordan skal man rengjøre en elektrisk tannbørste etter bruk?

  Skyll børstehodet under rennende vann, fjern eventuelle tannkremrester, og tørk grundig før du setter det tilbake på håndtaket.

  Oppsummering: Beste Elektriske tannbørste

  Etter å ha grundig vurdert ulike elektriske tannbørster i markedet, kan vi konkludere at Philips Sonicare DiamondClean 9000 HX9914 Duo utvilsomt er det beste valget for dem som ønsker en optimal munnhygiene. Med sin avanserte teknologi og imponerende funksjoner, gir denne tannbørsten ikke bare en overlegen rengjøring, men bidrar også til å forbedre tannhelsen på lang sikt. Dersom du ønsker en førsteklasses elektrisk tannbørste som gir deg en profesjonell og skånsom puss, er Philips Sonicare DiamondClean 9000 HX9914 Duo uten tvil et ypperlig valg.

  Product Image

  Philips Sonicare DiamondClean 9000 HX9914 Duo

  Author image of Lisa Nilsson

  Lisa Nilsson

  Lisa Nilsson er en høyt respektert skjønnhetsekspert og helsecoach med mer enn 15 års erfaring i bransjen. Hun har en dyp forståelse av hva som skal til for å oppnå en sunn og vakker livsstil, og hennes ekspertise har vært til stor hjelp for mennesker over hele verden.

  Lisa har jobbet med et bredt spekter av kunder, fra enkeltpersoner til store selskaper, og har hjulpet dem med å nå sine helsemål gjennom en integrert tilnærming som inkluderer ernæring, trening og personlig velvære. Hun er utdannet kostholdsekspert og har solid utdannelse innen skjønnhet og helse.

  Lisa er også en populær forfatter og hennes artikler og bøker om helse og skjønnhet har blitt publisert i mange forskjellige magasiner og blogger. Hun blir ofte kalt til som en ekspertkilde innen sin bransje og har deltatt på mange forskjellige seminarer og konferanser.

  Lisa har en sterk lidenskap for å hjelpe folk til å ha det bra med seg selv, både innvendig og utvendig. Hun er kjent for sin empatiske og støttende personlighet, og har hjulpet tusenvis av mennesker med å nå sine helsemål. Hennes ekspertise og erfaring gjør henne til en høyt respektert autoritet på skjønnhet og helse.
  testy.no logo
  Utforsk testvinnere og velg med tillit!
  Informasjon
  Ansvarlig utgiver:
  Top Notch Leads
  Org nr: C 98958
  Innholdet på dette nettstedet inkluderer sponsede annonser, som ikke påvirker vår evaluering i anmeldelsene.
  © 2024 Top Notch Leads