Beste IPLenheter: Vår grundige gjennomgang av 8 toppmodeller for hjemmebruk (Best i Test 2023)

Product Image

Braun Silk-expert 5 IPL PL5054

Innholdsfortegnelse

Lurer du på hva en IPL egentlig er? IPL står for Intense Pulsed Light, og er en teknologi brukt for hårfjerning som lover langsiktige resultater, helt hjemme i din egen stue. Ved å benytte lysbaserede metoder, kan en IPL-enhet bidra til å redusere uønsket hårvekst på en effektiv måte.

I jungelen av IPL-enheter på markedet, kan det være vanskelig å vite hvilken som er den beste IPL-enheten for deg. Derfor har vi gjort jobben for deg og gjennomgått IPL test på 8 av de mest populære produktene som er tilgjengelige i dag. Enten du er på utkikk etter det ypperste innen teknologi eller beste valg for budsjettet ditt, har vi analysert, testet og vurdert for å finne frem til Best i Test-produktene.

Lyst til å finne ut hvilke IPL-enheter som fikk tommelen opp i vår grundige gjennomgang? Vår utfyllende artikkel gir deg innsikt i funksjoner, brukervennlighet, og selvfølgelig, effektiviteten til hver enkelt enhet. Vi veileder deg gjennom din beslutningsprosess med pålitelig og grundig informasjon. Så, før du investerer i din neste skjønnhetsgadget, ta en titt på våre opplysende og ubiasede vurderinger for å gjøre et velinformert valg.

1. Braun Silk-expert 5 IPL PL5054

4972 NOK
5159 NOK
5496 NOK
5599 NOK

Vi har testet Braun Silk-expert 5 IPL PL5054, og det er ingen overraskelse at dette produktet klatret til topps i vår test. Med sin avanserte IPL-teknologi, tilbyr den effektive resultater for en rekke hudtoner, noe som gjør den til et ideelt valg for de fleste brukere.

Først og fremst imponerer SmartSkin-sensoren oss. Denne funksjonen justerer automatisk intensiteten etter hudtonen, noe som sikrer en sikker og skånsom behandling. Det gir oss trygghet til å bruke enheten hjemme uten bekymring for feil bruk.

Vi merket også at hastigheten til Braun Silk-expert 5 gjør at vi kan håndtere større områder som ben og armer raskere enn mange andre modeller vi har testet. Det gjør den til et tidsbesparende verktøy i vår travle hverdag.

En annen fordel er det glidemodus som gjør det mulig å behandle kroppen i en jevn bevegelse, i tillegg til at man kan bruke presisjonsmodus for de mer sensitive områdene som ansikt og bikinilinje.

Vår kollektive erfaring med Braun Silk-expert 5 IPL PL5054 har vært utelukkende positiv, og vi forstår fullt ut dens plassering som nummer én i denne testen. For de som ser etter en pålitelig og effektiv IPL-løsning, er dette definitivt et toppvalg.

Fordele

 • Rask og effektiv: Braun Silk-expert 5 IPL PL5054 bruker kun 8 minutter på behandling av begge bein på laveste energinivå, som sparer deg for tid.
 • SensoAdapt™ teknologi: Med intelligent SensoAdapt™ hudtone-sensor tilpasser denne IPL-enheten seg automatisk til forskjellige hudtoner for en sikker og effektiv behandling.
 • Gentle Mode: En skånsom modus for førstegangsbrukere eller behandling av sensitive områder, for minsket ubehag.

Ulemper

 • Høy pris: Braun Silk-expert 5 IPL PL5054 kan være ganske kostbar sammenlignet med andre hårfjerningsmetoder, noe som kan være en ulempe for de som har et stramt budsjett.
 • Begrenset effektivitet på forskjellige hårtyper og hudtoner: Selv om IPL-teknologi er allsidig, kan resultatene variere avhengig av kombinasjonen av hårtype og hudtone. Denne modellen er kanskje ikke like effektiv for de med veldig lyse hår eller mørkere hudtoner.

2. Philips Lumea IPL Prestige BRI957

6999 NOK

Vi har testet Philips Lumea IPL Prestige BRI957, og erfaringene våre viser at dette er et imponerende produkt for de som er ute etter langvarig hårfjerning. Selv om den havnet på en solid andreplass i vår sammenligning, står Lumea IPL Prestige frem som et toppvalg for forbrukerne.

Vår omfattende testing avslørte at IPL-teknologien i Philips Lumea er eksepsjonell, og tilbyr en skånsom og nesten smertefri opplevelse. Produktet skiller seg ut med sin SmartSkin-sensor, som automatisk tilpasser lysintensiteten etter hudtonen, noe som sikrer en effektiv og sikker behandling.

Vi har bemerket at behandlingsvinduets størrelse er optimalt designet for å takle både små og store områder raskt og enkelt, noe som gjør Lumea egnet til bruk på kropp, ansikt, og til og med sensitivt bikiniområde. Dette, sammen med produktets trådløse design, gir enkel og behagelig bruk hjemme.

Tilleggsutstyret som følger med, som precision attachments, har blitt satt stor pris på av vårt team. Det viser Philips forståelse for kundenes behov og styrker deres posisjon som ledende innen hjemme-IPL markedet.

Selv om Philips Lumea IPL Prestige BRI957 ikke nådde helt opp til førsteplassen, er vi overbevist om at dette produktet lever opp til forventningene og vil være et verdifullt tilskudd til skjønnhetsrutinen for mange.

Fordele

 • Langvarig resultat: Philips Lumea IPL Prestige BRI957 bruker intens pulserende lys-teknologi for å redusere hårvekst over tid, noe som gir glatt hud i opptil 6 måneder.
 • SmartSkin-sensor: Denne enheten kommer med en SmartSkin-sensor som automatisk justerer lysintensiteten for å passe best for din hudtone, noe som sikrer en effektiv og sikker behandling.
 • Trådløs bekvemmelighet: Den er trådløs og ergonomisk utformet for enkel håndtering, noe som gjør behandlingen bekvem både for bruk hjemme og på reise.

Ulemper

 • Høy pris: Philips Lumea IPL Prestige BRI957 er en av de dyrere IPL-modellene på markedet, noe som kan gjøre den mindre tilgjengelig for forbrukere med et strammere budsjett.
 • Regelmessig vedlikehold påkrevd: For å opprettholde resultatene, er det nødvendig med regelmessig bruk over tid. Dette kan være en ulempe for de som søker en mer permanent eller mindre vedlikeholdskrevende løsning for hårfjerning.

3. Braun Silk-expert 5 IPL PL5159

6299 NOK

Vi har testet Braun Silk-expert 5 IPL PL5159, og våre funn viser at denne modellen er en sterk konkurrent i hjemme-IPL-markedet. Vår erfaring med enheten avslører at den kombinerer effektivitet og brukervennlighet, noe som gjør den til et solid valg for de som ønsker å oppnå langvarig hårfjerning.

Designmessig er Braun Silk-expert 5 både elegant og ergonomisk, noe som gjør behandlingene mer komfortable og håndterbare. Vi setter spesielt pris på dens SensoAdapt™-hudtonsensor, som automatisk justerer intensiteten til huden din, noe som betyr mindre gjetning for brukeren og en tilpasset behandlingsopplevelse.

Hva angår hastighet og effektivitet, kan Braun Silk-expert 5 by på permanent hårfjerning på så lite som fire uker ved regelmessig bruk, noe som plasserer den solid i toppsjiktet av hjemme-IPL-enheter. Vår testing viser at resultatene er holdbare, selv om individuell variasjon i hårvekst selvfølgelig vil påvirke langtidseffektiviteten.

Når det gjelder sikkerhet, gir Braun Silk-expert 5 ekstra trygghet med sin UV-beskyttelse og har et skånsomt modus for nybegynnere eller bruk på sensitive områder. Samtidig er enheten kraftig nok til å håndtere en rekke hårtyper og hudtoner.

Sammenlignet med ledende konkurrenter som Philips Lumea IPL Prestige BRI957, kommer Braun Silk-expert 5 som et lovende alternativ, noe som resulterer i en fortjent tredjeplass i vår test. For brukere som søker en pålitelig og brukervennlig hjemme-IPL, er Braun Silk-expert 5 definitivt verd å vurdere.

Fordele

 • Rask behandling: Braun Silk-expert 5 IPL PL5159 har en glidemodusfunksjon som tillater rask og effektiv behandling av store områder som ben, ved å skyve enheten langs huden.
 • Sikkerhetssensor: Produktet leveres med SensoAdapt hudtone-sensor som automatisk og kontinuerlig justerer lysintensiteten for best mulig effekt og sikkerhet for din hudtone.
 • Varig resultat: Tilbyr langvarig reduksjon av hårvekst med synlige resultater etter bare noen få behandlinger, takket være kraftig IPL-teknologi.

Ulemper

 • Høy pris: Braun Silk-expert 5 IPL PL5159 har en høy opprinnelig kostnad som kan være utenfor budsjettet for noen brukere.
 • Resultater varierer: Effektiviteten av IPL-behandling avhenger av individuelle faktorer som hud- og hårtype, og alle kan ikke oppleve like gode resultater.

4. Philips Lumea IPL Prestige BRI945

5499 NOK

Vi testet nylig Philips Lumea IPL Prestige BRI945, en intens pulset lys-behandling (IPL) designet for å redusere hårvækst over tid. På tross av å ha blitt plassert på en fjerdeplass i testen, fant vi at dette produktet fortjener anerkjennelse for sine innovative funksjoner og brukervennlighet.

Utstyrt med SmartSkin-sensor, justerer Philips Lumea sin intensitet for å matche din hudtone, noe som sikrer effektiv behandling samtidig som risikoen for hudirritasjon minimeres. Dette gjør den til en trygg løsning for hjemmebruk, og vi merket betydelig reduksjon i hårvækst etter regelmessig bruk.

En annen imponerende funksjon er det brede spekteret av vedlegg som følger med, noe som gjør enheten tilpasset for ulike kroppsdeler inkludert ansiktet og bikinilinjen. Våre testere rapporterte at den er smertefri sammenlignet med andre metoder og at den er enkel å bruke takket være det trådløse designet og den intuitive app-støtten.

Selv om Philips Lumea IPL Prestige BRI945 ikke tok førsteplassen i vår test, mener vi at den er et godt alternativ for dem som søker en langvarig løsning på uønsket hårvækst. Dens allsidighet og brukervennlighet gjør den til en verdifull investering for hjemmepleie.

Fordele

 • Langvarige resultater: Philips Lumea IPL Prestige BRI945 benytter seg av intens pulserende lys-teknologi for å redusere hårvækst over tid, noe som fører til glatt hud i flere uker.
 • Flere tilbehør for tilpasset behandling: Med forskjellige innstillbare tilbehør kan enheten enkelt tilpasses kroppens ulike områder for en mer effektiv og behagelig behandling av både ansikt og kropp.
 • SmartSkin-sensor: Denne sensoren anbefaler den optimale intensitetsinnstillingen for din hudtone, noe som sikrer en sikker og skreddersydd behandlingsopplevelse.

Ulemper

 • Høy pris: Philips Lumea IPL Prestige BRI945 kommer med en forholdsvis høy prislapp, noe som kan gjøre det til et mindre tilgjengelig alternativ for enkelte brukere.
 • Krever regelmessig bruk: Selv om produktet tilbyr langvarige resultater, kreves det regelmessig vedlikehold og bruk over flere måneder for å oppnå optimal effektivitet, noe som kan være tidkrevende for brukeren.

5. Braun Silk-expert 5 IPL PL 5160

6199 NOK

Vi har nylig fått muligheten til å teste Braun Silk-expert 5 IPL PL 5160 og vår erfaring har vært bemerkelsesverdig. Dette produktet har bevist seg som en solid aktør innen hjemmebasert hårfjerning med sin Intense Pulsed Light (IPL) teknologi. Den er designet for å redusere hårvekst over tid og er egnet for et bredt spekter av hår- og hudtyper, noe som gjør den til et allsidig verktøy i kampen mot uønsket hårvekst.

Vi bemerket at Braun Silk-expert 5 er utstyrt med en unik SensoAdapt hudtone-sensor som kontinuerlig leser hudens tone og tilpasser lysintensiteten for optimal sikkerhet og effektivitet. Dette er et viktig element for oss for å sikre trygghet og skreddersydd behandling for våre forskjellige hudtyper.

Til tross for at den kom på femteplass i vår testing, er det verdt å merke seg Braun Silk-expert 5 IPL for dens glidemodus og presisjonsmodus. Disse funksjonene forenkler behandlingen av store områder som ben, samt mindre områder som overleppe og bikinilinje, og gir en all-round hårfjerningsløsning.

Vi ble også imponert over dens skånsomme modus, som er ideell for nybegynnere eller behandling av sensitive områder. Dets brukervennlighet, kombinert med den klinisk testede teknologien, gjør det til en verdifull investering for de som søker langvarige resultater hjemmefra. Selv om det ikke kom på topp i vår sammenligning, tilbyr Braun Silk-expert 5 IPL PL 5160 et overbevisende alternativ for sikker og effektiv hårfjerning.

Fordele

 • Rask behandling: Braun Silk-expert 5 IPL PL 5160 har en glidesmodus som gir raskere behandlingsprosedyrer, noe som gjør hårfjerning mer tidseffektiv.
 • Sensor Adapt- hudtoneteknologi: Enheden tilpasser seg automatisk til din hudtone for å sikre en effektiv og sikker behandling.
 • Gentle og Extra Gentle modus: Perfekt for førstegangsbrukere eller behandling av sensitive områder, som gjør at den kan brukes på hele kroppen, inkludert ansikt, armhuler og bikinilinje.

Ulemper

 • Høy pris: Braun Silk-expert 5 IPL PL 5160 er ganske dyrt sammenlignet med andre IPL-produkter på markedet, noe som kan være en ulempe for forbrukere med et stramt budsjett.
 • Kan være smertefullt for noen: Selv om IPL-behandlingen er designet for å være mindre smertefull enn andre former for hårfjerning, kan noen brukere fortsatt oppleve ubehag eller smerte under bruk, spesielt på følsomme områder.

6. Philips Lumea 9000 BRI958

7299 NOK
7349 NOK

Vi har nøye testet Philips Lumea 9000 BRI958 og selv om den havnet på 6. plass i vår utfyllende artikkel, er det flere positive trekk ved denne modellen som er verdt å merke seg. Denne IPL-enheten utmerker seg med sitt stilfulle design og brukervennlighet, i tillegg til at den er utviklet for å gi en profesjonell-lignende behandling hjemmefra.

Philips Lumea 9000 BRI958 er utstyrt med SmartSkin-sensor som tilpasser behandlingen etter hudtypen, noe som sørger for ekstra sikkerhet og effektivitet i bruken. Våre erfaringer viser at dette er en funksjon som virkelig gjør en forskjell, spesielt for de som er bekymret for hudirritasjon eller usikre på hvilken intensitet de skal bruke.

Med et bredt spekter av Lysintensitet er det enkelt å finne en innstilling som passer for ulike hudtyper og hårtykkelser. Som et allsidig verktøy, kommer Philips Lumea 9000 med forskjellige tilbehør som effektivt behandler forskjellige områder av kroppen, fra ansikt til ben.

Selv om den ikke toppet listen vår, er Philips Lumea 9000 BRI958 absolutt en aktverdig utfordrer med fremtredende funksjoner for de som vurderer hjemmebruk av IPL-teknologi. Solid byggkvalitet og positive behandlingsresultater gjør den til et solid valg for langsiktig hårreduksjon.

Fordele

 • Langvarige resultater: Philips Lumea 9000 BRI958 bruker IPL-teknologi som gir langvarige resultater, og kan redusere hårvekst med opptil 92% etter bare tre behandlinger.
 • SmartSkin-sensor: Den avanserte SmartSkin-sensoren leser hudtonen din og anbefaler den optimale intensitetsinnstillingen for en sikker, effektiv og skånsom behandling.
 • Allsidig og praktisk: Denne IPL-enheten er utstyrt med forskjellige vindusstørrelser og tilbehør, noe som gjør den egnet for behandling av kropp, ansikt og sensitive områder på en rask og praktisk måte.

Ulemper

 • Høy pris: Philips Lumea 9000 BRI958 er et av de dyrere produktene på markedet for hjemmebruk av IPL, noe som kan være et hinder for de med et strammere budsjett.
 • Kan være mindre effektiv på visse hår- og hudtyper: Selv om Philips Lumea 9000 BRI958 er designet for å fungere på ulike hår- og hudtyper, kan effektiviteten være begrenset for personer med veldig lys hår eller mørkere hudtoner.

7. Braun Silk-expert 3 IPL PL3230

3963 NOK
3990 NOK
4394 NOK
4397 NOK
4397 NOK

Vi har nylig gjennomgått Braun Silk-expert 3 IPL PL3230, som tok sjetteplassen i vår test av IPL-enheter. Selv om den ikke nådde toppen av rangeringen, tilbyr denne IPL-enheten effektiv hårfjerning for dem som søker et hjemmebasert alternativ til profesjonell behandling.

Bruksvennlighet er en viktig faktor i vår vurdering av hårfjerningsprodukter, og Braun Silk-expert 3 scorer høyt på dette området. Det kompakte designet gjør det enkelt å håndtere, og med tilhørende Skin Tone Sensor justerer den automatisk intensiteten for å passe til brukerens hudtone, noe som gir en mer skånsom opplevelse.

Den kommer også med en glide-modus som gir en raskere behandling ved at man kan glide enheten over huden, ideelt for større områder som ben. Imidlertid, når vi ser på effektivitet, ligger Silk-expert 3 litt bak andre modeller i markedet, spesielt vår testvinner Philips Lumea 9000 BRI958.

Samlet sett tilbyr Braun Silk-expert 3 en solid ytelse for dem som ønsker å utføre IPL-behandling hjemme. Den sørger for gradvis og merkbar reduksjon av hårvekst over tid og er et godt valg for brukere som setter pris på brukervennlighet og effektivitet.

Fordele

 • Høy hastighet: Braun Silk-expert 3 IPL PL3230 utfører behandlinger raskt takket være sitt glide-modus, som gir et IPL-blitz hvert 1-2 sekund.
 • SensoAdapt™ teknologi: Den innebygde hudsensor justerer automatisk intensiteten for best mulig effekt og sikkerhet for hudtonen din.
 • Gentle mode: Produktet inkluderer en mild modusinnstilling som er perfekt for nybegynnere eller behandling av sensitive områder, som reduserer ubehag.

Ulemper

 • Begrenset effekt på visse hår- og hudfarger: Braun Silk-expert 3 IPL PL3230 er kanskje ikke like effektiv for mennesker med veldig lyse eller grå hår, samt for de med en mørkere hudtone, da IPL-teknologien oppdager hår basert på kontrasten med huden.
 • Krever regelmessige behandlinger: For å oppnå og opprettholde ønskede resultater, må brukere følge en vedlikeholdsplan og utføre behandlinger regelmessig, noe som kan være tidkrevende.

8. Philips Lumea IPL Advanced BRI921

Vi har nylig hatt gleden av å teste den populære Philips Lumea IPL Advanced BRI921, og våre erfaringer var generelt positive. Dette er en enhet for hjemmebruk som benytter Intense Pulsed Light (IPL) teknologi for å redusere hårvækst over tid.

Designet er stilig og håndteringen er behagelig, noe som gjør det enkelt å behandle forskjellige områder av kroppen. Enheten kommer med ulike innstillingsnivåer, noe som gjør det mulig å tilpasse behandlingen etter huden og hårets farge. SmartSkin-sensor er en nyttig funksjon som gir anbefalinger for beste innstilling basert på din hudtone.

I våre tester synes vi at den ga gode resultater etter flere behandlinger, med merkbar reduksjon i hårvækst. Dog, i forhold til Braun Silk-expert 3 IPL PL3230, som havnet et hakk høyere på vår liste, kan det synes som Philips Lumea IPL Advanced BRI921 tar litt lengre tid for å oppnå de samme resultatene.

Til tross for dette, er den gode brukervennligheten og funksjonene som at den er ledningsfri og har forskjellige tilbehør for kropps- og ansiktsbehandling, verdt å nevne. Vi mener likevel at Philips Lumea IPL Advanced BRI921 fort gjør seg fortjent til en plass blant de bedre IPL-apparatene på markedet for de som er på jakt etter en effektiv, om enn litt langsommere, løsning for hårfjerning hjemme.

Fordele

 • Effektiv langtidsresultater: Philips Lumea IPL Advanced BRI921 bruker intens pulslysteknologi for å redusere hårvekst over tid, noe som gir en glatt hud opp til flere uker.
 • Skånsom og smertefri behandling: Produktet er designet for en behagelig hjemmebruk, med skånsomme lysimpulser som gjør behandlingen smertefri sammenlignet med tradisjonelle hårfjerningsmetoder.
 • Allsidige behandlingshoder: Inkluderer forskjellige tilbehør og behandlingshoder tilpasset ulike kroppsområder, for en presis og effektiv behandling.

Ulemper

 • Høy pris: Philips Lumea IPL Advanced BRI921 kommer med en relativt høy prislapp, som kan være en betydelig ulempe for noen brukere som ser etter et mer budsjettvennlig alternativ.
 • Kan være smertefullt for noen: Selv om IPL-behandlinger generelt anses som mindre smertefulle enn andre hårfjerningsmetoder, kan noen brukere oppleve ubehag eller smerte, spesielt i mer sensitive områder.

Vanlige spørsmål om IPL (Intenst pulset lys)

Hva er IPL behandling?

IPL står for Intense Pulsed Light og er en hudbehandlingsmetode som bruker pulserende lys for å forbedre hudens utseende og behandle forskjellige hudtilstander som solskader, aldersflekker, akne, rosacea og lette hårreduksjoner.

Hvordan forbereder jeg meg til en IPL-behandling?

Det er viktig å unngå soling og solarium i minst 4 uker før behandlingen for å redusere risikoen for pigmentendringer. Du bør heller ikke bruke selvbruningsprodukter eller utføre andre hudbehandlinger som peeling eller bruk av sterke hudprodukter i en uke før behandlingen.

Er IPL-behandling smertefull?

Smerter og ubehag varierer fra person til person, men mange beskriver følelsen som en lett prikking eller som om en liten gummistrikk spretter mot huden. Kjøling under behandlingen bidrar til å redusere ubehag.

Hvor lang tid tar det å se resultater fra IPL-behandling?

Noen kan se forbedringer umiddelbart etter behandlingen, men i de fleste tilfeller tar det flere uker å se fullstendige resultater. Antall nødvendige behandlinger kan variere basert på hudtilstanden som behandles og den enkeltes hudtype.

Kan alle hudtyper behandles med IPL?

IPL er mest effektivt for personer med lys til medium hudtone. For personer med mørkere hudtoner kan IPL-behandlinger øke risikoen for pigmentendringer. Det er viktig å konsultere med en kvalifisert hudlege eller behandlingsansvarlig for å vurdere om IPL er trygt og egnet for din hudtype.

Konklusjon: Beste IPL

Konklusjonen på artikkelen om Braun Silk-expert 5 IPL PL5054 er klar. Etter en omfattende sammenligning av ulike IPL-enheter på markedet, har Braun Silk-expert 5 IPL PL5054 utmerket seg som det beste valget for effektiv hårfjerning. Med sin innovative teknologi, brukervennlighet og påvist effektivitet tilbyr den en enestående kombinasjon av komfort og resultater. Enten du er ny til IPL-hårfjerning eller en erfaren bruker på utkikk etter en oppgradering, representerer Braun Silk-expert 5 IPL PL5054 en investering i langvarig glatthet og selvtilfredsstillelse. Dette produktet setter en ny standard for hjemmebasert hårfjerning, og står ut som det ledende valget for de som ønsker profesjonelle resultater uten å forlate hjemmets fredelige grenser.

Product Image

Braun Silk-expert 5 IPL PL5054

Author image of Lisa Nilsson

Lisa Nilsson

Lisa Nilsson er en høyt respektert skjønnhetsekspert og helsecoach med mer enn 15 års erfaring i bransjen. Hun har en dyp forståelse av hva som skal til for å oppnå en sunn og vakker livsstil, og hennes ekspertise har vært til stor hjelp for mennesker over hele verden.

Lisa har jobbet med et bredt spekter av kunder, fra enkeltpersoner til store selskaper, og har hjulpet dem med å nå sine helsemål gjennom en integrert tilnærming som inkluderer ernæring, trening og personlig velvære. Hun er utdannet kostholdsekspert og har solid utdannelse innen skjønnhet og helse.

Lisa er også en populær forfatter og hennes artikler og bøker om helse og skjønnhet har blitt publisert i mange forskjellige magasiner og blogger. Hun blir ofte kalt til som en ekspertkilde innen sin bransje og har deltatt på mange forskjellige seminarer og konferanser.

Lisa har en sterk lidenskap for å hjelpe folk til å ha det bra med seg selv, både innvendig og utvendig. Hun er kjent for sin empatiske og støttende personlighet, og har hjulpet tusenvis av mennesker med å nå sine helsemål. Hennes ekspertise og erfaring gjør henne til en høyt respektert autoritet på skjønnhet og helse.
testy.no logo
Utforsk testvinnere og velg med tillit!
Informasjon
Ansvarlig utgiver:
Top Notch Leads
Org nr: C 98958
Innholdet på dette nettstedet inkluderer sponsede annonser, som ikke påvirker vår evaluering i anmeldelsene.
© 2024 Top Notch Leads