Beste Lipgloss: Vår vurdering av 7 toppprodukter (Best i Test 2023)

Product Image

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector Tube 12ml

Innholdsfortegnelse

Lurer du på hva som gir leppene dine den perfekte glansen og en touch av farge? Lipgloss er svaret. Dette skjønnhetsproduktet har tatt verden med storm, med sin evne til å supplere ethvert sminkutseende. Enten du søker etter en diskré glød til hverdagen eller et mer dramatisk uttrykk for kvelden, er lipgloss en uunnværlig del av kosmetikkvesken.

I jungelen av valgmuligheter har vi gjennomgått markedet for deg. Vår grundige Lipgloss test tar for seg alt du trenger å vite for å finne den beste Lipgloss for din stil og behov. Gjennom nøye utprøving og vurdering, har vi satt sammen en uovertruffen guide av de 7 mest populære produktene som utvilsomt fortjener tittelen Best i Test.

Vi vet hvor viktig det er med en lipgloss som ikke bare ser bra ut, men som også varer lenge og pleier leppene. Derfor legger vi stor vekt på både kvalitet og komfort i vår vurdering. Har vi funnet din nye favoritt? La oss lede deg gjennom glansens verden til du finner den perfekte matchen!

1. Clarins Instant Light Natural Lip Perfector Tube 12ml

Vi har grundigt testet Clarins Instant Light Natural Lip Perfector Tube 12ml og kan med sikkerhed sige, at den fortjener sin placering øverst på vores liste over bedste lipglosser. Vores læber føltes utroligt bløde og fugtede lang tid efter påføring, takket være dens plejende formel, som er beriget med både sheasmør og wild mango.

Den lette tekstur af denne lipgloss tiltrækker os særligt. Den klæber ikke, hvilket er en kæmpestor fordel, der adskiller den fra konkurrenterne. Desuden efterlader den et diskret skær af farve, der forstærker vores naturlige læbefarve uden at overvælde. Dette gør den til et ideelt valg for både hverdagsbrug og særlige anledninger.

Applikatorpenslen er en anden feature, vi sætter stor pris på. Den sikrer en nøjagtig og ubesværet påføring, hvilket betyder, at vi kan opnå et jævnt resultat hver gang uden problemer. Duften af Clarins’ lipgloss er også værd at nævne – en let og behagelig aroma, der gør påføringen til en lille luksuriøs oplevelse.

Alt i alt, kan vi varmt anbefale Clarins Instant Light Natural Lip Perfector Tube 12ml til enhver, der søger en top-kvalitets lipgloss, der giver læberne et naturligt smukt look samtidig med intens pleje.

Fordele

 • Fuktighetsgivende: Clarins Instant Light Natural Lip Perfector Tube inneholder ingredienser som hyaluronsyre og sheasmør som gir intens hydrering og mykner leppene.
 • Naturlig Utseende: Denne lipglossen har en lett og naturlig farge som forbedrer leppenes utseende uten å virke for overveldende, noe som gjør den perfekt for daglig bruk.
 • Behagelig applikasjon: Denne lipglossen kommer med en applikator som gjør påføringen enkel og nøyaktig, og etterlater en glatt og ikke-klebrig følelse på leppene.

Ulemper

 • Pris: Clarins Instant Light Natural Lip Perfector Tube 12ml kan være relativt dyr sammenlignet med andre leppeglansprodukter på markedet.
 • Klebrighetsfaktor: Noen brukere kan finne konsistensen på denne leppeglansen litt for klebrig, noe som kan være ubehagelig på leppene.

2. Essence Juicy Bomb Shiny Lip Gloss 10ml

Vi har gennemtestet flere læbeprodukter, og Essence Juicy Bomb Shiny Lip Gloss har imponeret os nok til at kapre en solid andenplads i vores bedste lipgloss-sammenligning for 2023. Denne gloss har en dejlig frugtig duft og gir en behagelig følelse på læberne uden at være klistret, hvilket er et almindeligt problem ved mange andre læbeglanser.

Essence Juicy Bombs glans er noget, der virkelig fangede vores opmærksomhed. Dens shine er både diskret og forførende, hvilket tilføjer læberne en visuel volumen. Med sin praktiske 10 ml tube, er den både nem at have med sig og at anvende, takket være dens præcise applikator.

Vi satte også pris på den fugtgivende effekt denne lipgloss havde. Vores lab tests viste, at den indeholder nærende ingredienser, som hjælper med at holde læber hydrerede og ser friske ud.

Denne lipgloss har vist sig at være et glimrende valg for dem, der leder efter et produkt, der kombinerer skønhed og pleje. Med sin høje ydeevne og forlokkende egenskaber, er det tydeligt, hvorfor Essence Juicy Bomb Shiny Lip Gloss har fortjent sin plads nær toppen af vores lipgloss test.

Fordele

 • Fuktighetsgivende: Essence Juicy Bomb Shiny Lip Gloss inneholder pleiende ingredienser som holder leppene myke og fuktige hele dagen.
 • Høyglanset finish: Dette lipglossen gir en fantastisk glans som får leppene til å se fyldigere ut og tilfører et friskt utseende.
 • Søt duft: Produktet har en behagelig, søt duft som forbedrer brukeropplevelsen og etterlater en følelse av freshhet.

Ulemper

 • Klistrete tekstur: Noen brukere kan oppleve at Essence Juicy Bomb Shiny Lip Gloss har en klistrete tekstur som kan være ubehagelig på leppene.
 • Begrenset holdbarhet: Glansen kan forsvinne relativt raskt, noe som betyr at man må påføre produktet flere ganger i løpet av dagen.

3. Maybelline Lifter Gloss 5.4ml

Vi har nøye testet forskjellige lipglosser og kan konkludere med at Maybelline Lifter Gloss fortjener den hederlige tredjeplassen i vår sammenligning av de beste produktene på markedet.

Denne glossen skiller seg ut ved sin evne til å både pleie og forstørre leppene, noe som gir et fyldigere og mer forlokkende utseende. Den er beriket med hyaluronsyre, kjent for sine fuktighetsgivende og volumøkende egenskaper, noe som gjør at leppene føles behagelig hydrerte gjennom hele dagen.

Vår erfaring er at Maybelline Lifter Gloss har en fantastisk tekstur som ikke er klissete, et pluss som mange leter etter i en lipgloss. Applikatoren er utformet for å gi en jevn og problemfri påføring, som sikrer at produktet fordeles jevnt over leppene.

Finishen er uten tvil glansfull, og den lysende effekten den skaper er både elegant og iøynefallende uten å overdrive. Utvalget av farger gjør at den passer til enhver anledning, enten det er en dag på kontoret eller en utekveld.

Samlet sett gir Maybelline Lifter Gloss en blendende glans og en pleiende komfort som definitivt er verdt oppmerksomheten, hvilket bekreftes av vår grundige test og de positive opplevelsene vi har hatt med produktet.

Fordele

 • Fuktighetsgivende Effekt: Maybelline Lifter Gloss inneholder hyaluronsyre som bidrar til å fukte leppene intensivt og gi dem en fyldigere utseende.
 • Gir Vakker Glans: Denne lipglossen gir en høyglanset finish som reflekterer lyset vakkert, noe som gir leppene dine en umiddelbar oppheving og glød.
 • Behagelig å Bære: Med sin lette formel, gir Maybelline Lifter Gloss en behagelig følelse uten å være klebrig, noe som gjør den perfekt for daglig bruk.

Ulemper

 • Klebrig konsistens: Noen brukere rapporterer at Maybelline Lifter Gloss 5.4ml kan føles klebrig på leppene, noe som kan være ubehagelig og kan føre til at hår eller små partikler fester seg til leppene.
 • Begrenset holdbarhet: Lifter Gloss kan trenge hyppig påføring, da det ikke har den lengste holdbarheten sammenlignet med andre lipglosser på markedet.

4. Essence Extreme Shine Volume Lip Gloss

Vi har grundig testet Essence Extreme Shine Volume Lip Gloss og er imponerte over resultatene. Dette produktet garanterer en umiddelbar volumøkende effekt og gir leppene en forførende glans som varer. Leppeglossen kommer også i et bredt spekter av strålende farger, noe som gjør den til et flott valg for enhver anledning.

Formelen til Essence Extreme Shine er beriket med hyaluronsyre som bidrar til å hydrere og pleie leppene. Dette gjør at den ikke bare ser bra ut, men også fungerer som en behandling for tørre lepper. Vi satte pris på at den hadde en lett tekstur som ikke føltes klissete, en vanlig klage for mange lipglosser.

Dessuten er applikatorbørsten utformet for å gi en jevn og presis påføring, noe som var en klar fordel i våre tester. Vi fant ut at Essence Extreme Shine Volume Lip Gloss holder seg godt igjennom dagen og beholder sin glans lenger enn mange av de andre produktene på markedet.

Dette gjorde at den fortjente en solid fjerdeplass i vår sammenligning av topp 7 lipglosser. Vi anbefaler Essence for de som ønsker et lipgloss-produkt som tilbyr både estetikk og pleie.

Fordele

 • Utrolig Glans: Essence Extreme Shine Volume Lip Gloss gir en strålende høyglansfinish som får leppene til å se fyldigere og mer innbydende ut.
 • Volumøkende Effekt: Produktet er utviklet for å gi en synlig volumøkende effekt, noe som bidrar til å gi en fyldigere leppeutseende uten behov for injeksjoner.
 • Fuktighetsgivende Ingredienser: Lipglossen inneholder pleiende oljer som fukter og mykgjør leppene, noe som sikrer en komfortabel bruk hele dagen.

Ulemper

 • Kan føles klissete: Noen brukere rapporterer at Essence Extreme Shine Volume Lipgloss kan oppleves som litt for klebrig på leppene, noe som kan være ubehagelig eller uønsket.
 • Begrenset holdbarhet: Lipglossen kan ha tendens til å ikke vare lenge på leppene og kan trenge hyppig påføring for å opprettholde glansen og volumet.

5. Fenty Beauty Gloss Bomb Luminizer Lip Gloss

279 NOK

Vi har nylig testet Fenty Beauty Gloss Bomb Luminizer Lip Gloss, og selv om den landet på en 5. plass i vår sammenligning, er det uten tvil et produkt som fortjener anerkjennelse. Med sin komfortable formula som ikke føles klebrig og den lange holdbarheten, er dette et gloss som leverer en glamorøs finish hver gang.

Den universelle nyansen av Fenty Beauty Gloss Bomb er designet for å komplimentere alle hudtoner, noe som gjør det til en favoritt for mange som er ute etter den perfekte nude-effekten. Det gir også leppene et hint av farge, sammen med en utrolig glans som virkelig setter leppene i fokus.

En av høydepunktene med dette produktet er dens innbydende duft, som legger til en ekstra sanselig opplevelse ved påføring. Emballasjen er også både stilfull og robust, og fungerer utmerket i enhver makeup-pung.

Selv om Fenty Beauty Gloss Bomb ikke toppet vår liste, tilbyr den uten tvil en førsteklasses opplevelse for de som ser etter et lip gloss som både nærer og lyser opp leppene. Ut fra vår erfaring vil vi absolutt anbefale dette produktet for de som verdsetter kvalitet og en følelse av luksus i deres daglige skjønnhetsrutine.

Fordele

 • Glans og fuktighet: Fenty Beauty Gloss Bomb Luminizer gir umiddelbar høyglans og beriker leppene med Shea-smør for dyptgående hydrering.
 • Universell nyanse: Formelen er designet for å være flatterende på alle hudtoner, noe som gjør det enkelt å velge uten å bekymre seg for fargematching.
 • Langvarig komfort: Til tross for dens høye glans finish, er lipglossen kjent for sin behagelige, ikke-klebrige tekstur som varer over tid.

Ulemper

 • Pris: Fenty Beauty Gloss Bomb Luminizer Lip Gloss kan være priset høyere enn mange av de andre lipgloss alternativene på markedet, noe som kan være et negativt punkt for forbrukere med et stramt budsjett.
 • Klistrete tekstur: Noen brukere kan finne at glossen har en klistret konsistens som kan være ubehagelig å ha på leppene, spesielt over lengre perioder.

6. Dior Addict Lip Glow Oil 6ml

500 NOK

Dior Addict Lip Glow Oil markerte seg som et solid valg for oss som søker en luksuriøs leppepleie med et hint av farge. Den kommer inn på en respektabel sjetteplass i vår sammenligning, og vi forstår lett hvorfor dette produktet har fått en plass i mange sminkepunger.

Denne leppoljen lover langvarig hydrering, og den leverer så absolutt på denne fronten. Med en berikende formula som inneholder kirsebærolje, føler vi at våre lepper blir myke og pleide over tid. Det er mer enn bare et øyeblikkelig smykke for leppene; det er en behandling som bidrar til bedre leppehelse med regelmessig bruk.

Den subtile fargen som tilpasser seg individuelle lepper, gir en my lips but better-følelse som vi elsker. Det diskrete glødet og plumpy effekten gjør at våre lepper ser fyldigere og friskere ut. Vi er også imponerte over applikatoren, som gir en perfekt mengde produkt og er utformet for å passe forskjellige lepperstorrelser for enkel applikasjon.

Selv om Dior Addict Lip Glow Oil ikke topper vår liste, finner vi dens kvalitet og ytelse til å være av ypperste klasse. For de som verdsetter en pleiende leppeolje med et luksuriøst preg, er dette et utmerket valg som tråkker stødig i skjønnhetsverdenen.

Fordele

 • Fuktighetsgivende: Dior Addict Lip Glow Oil 6ml gir intens hydrering og komfort, og etterlater leppene myke og glansfulle.
 • Naturlig Utseende: Med sin lette formel, tilpasser dette produktet seg etter din naturlige leppefarge for å fremheve leppenes skjønnhet på en subtil måte.
 • Langvarig Glans: Takket være sin høykvalitetsolje, legger Dior Lip Glow Oil et beskyttende lag på leppene som holder dem glansfulle lenge.

Ulemper

 • Pris: Dior Addict Lip Glow Oil er ganske dyrt sammenlignet med andre leppeoljer på markedet, noe som kan være en ulempe for budsjettbevisste forbrukere.
 • Følelse: Noen brukere kan synes at konsistensen av oljen er for klissete eller tung på leppene, noe som kan være ubehagelig gjennom dagen.

7. Babor Lip Oil

136 NOK
155 NOK
219 NOK
249 NOK
250 NOK
257 NOK
310 NOK

Vi har nøye testet en rekke produkter, og på sjuendeplass i vår sammenligning av de beste lipglossene på markedet finner vi Dior Addict Lip Glow Oil 6ml. Dette er et produkt som virkelig gir leppene en umiddelbar glans og pleiende effekt. Med sin unike blanding av kirsebær-olje, gir lip oilen en behagelig og ikke-klebrig konsistens, noe som er et stort pluss for mange brukere.

For dem som vil ha en subtil, men likevel merkbar forbedring av leppenes utseende, er dette en vinner. Lip oilen fra Dior Addict reagerer på den naturlige pH-verdien i leppene og skaper en personlig rosa fargetone som ser både naturlig og frisk ut. Dens innovative applikator gjør det også lekende lett å påføre riktig mengde produkt.

Selv om Dior Addict Lip Glow Oil ikke kom på første plass i vår test, er det definitivt verdt å merke seg for sin evne til å nære og fukte, samt tilføre det lille ekstra til enhver make-up look. For de som verdsetter en luksuriøs behandling for leppene, kan dette absolutt være et produkt å vurdere.

Fordele

 • Fuktighetsgivende: Babor Lip Oil gir leppene intensiv fuktighet, noe som gjør dem myke og smidige hele dagen.
 • Glansfull Finish: Produktet etterlater en høyglanset finish som forsterker leppenes naturlige skjønnhet uten å føles klissete.
 • Nærende ingredienser: Inneholder nærende oljer som pleier leppene og gir dem essensielle næringsstoffer for et sunt utseende.

Ulemper

 • Høy Pris: Babor Lip Oil kommer med en relativt høy pris, noe som kan være en ulempe for kunder som søker etter mer budsjettvennlige leppepleieprodukter.
 • Klebrig Tekstur: Noen brukere kan oppleve at lipoljen har en klebrig tekstur, som kan føles ubehagelig eller forstyrrende på leppene.

Vanlige spørsmål om leppeglans

Hva er lipgloss brukt for?

Lipgloss er et kosmetisk produkt som brukes for å gi leppene en glansfull og ofte litt fuktig utseende. Den kan også tilføre litt farge og ofte næring eller hydrering til leppene.

Hvordan påfører jeg lipgloss riktig?

For å påføre lipgloss bruker du applikatoren som følger med produktet. Begynn i midten av underleppen og glid applikatoren utover mot munnvikene. Gjenta deretter på overleppen. Du kan presse leppene sammen for å fordele glossen jevnt.

Kan menn bruke lipgloss?

Ja, lipgloss kan brukes av alle, uavhengig av kjønn. Det finnes gjennomsiktige eller svært diskré varianter som ikke legger til farge, noe som kan være foretrukket av menn som ønsker fuktighet uten den estetiske effekten.

Hvor lenge varer en lipgloss?

Holdbarheten til en lipgloss kan varierer avhengig av formel og merke, men de fleste glosser holder i et par timer før de trenger påfyll. Spiser eller drikker du, kan det forkorte levetiden på applikasjonen.

Er lipgloss og leppestift det samme?

Nei, lipgloss og leppestift er ikke det samme. Leppestift gir ofte mer pigmentering og dekning og har en kremet eller matt finish. Lipgloss derimot, gir en glansende finish og kan gi alt fra gjennomsiktig til medium dekning med farge.

Konklusjon: Beste Lipgloss

Som konklusjon kan vi trygt si at Clarins Instant Light Natural Lip Perfector Tube på 12 ml utmerker seg som den beste lipglossen på markedet. Dens unike blanding av glans, fuktighet og behagelig tekstur gir en upåklagelig finish som varer lenge. Brukerne kan nyte et naturlig, forfriskende utseende uten den klebrige følelsen som ofte kan forbindes med lipgloss. I tillegg bidrar de forpleiende ingrediensene til å mykgjøre og pleie leppene, noe som understreker produktets høye kvalitet og allsidighet. Ved å velge Clarins Instant Light Natural Lip Perfector trenger du ikke å inngå kompromisser mellom skjønnhet og komfort – og det er nettopp derfor den står igjen som det beste valget for forbrukere som søker et premium lipgloss-produkt.

Product Image

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector Tube 12ml

Author image of Lisa Nilsson

Lisa Nilsson

Lisa Nilsson er en høyt respektert skjønnhetsekspert og helsecoach med mer enn 15 års erfaring i bransjen. Hun har en dyp forståelse av hva som skal til for å oppnå en sunn og vakker livsstil, og hennes ekspertise har vært til stor hjelp for mennesker over hele verden.

Lisa har jobbet med et bredt spekter av kunder, fra enkeltpersoner til store selskaper, og har hjulpet dem med å nå sine helsemål gjennom en integrert tilnærming som inkluderer ernæring, trening og personlig velvære. Hun er utdannet kostholdsekspert og har solid utdannelse innen skjønnhet og helse.

Lisa er også en populær forfatter og hennes artikler og bøker om helse og skjønnhet har blitt publisert i mange forskjellige magasiner og blogger. Hun blir ofte kalt til som en ekspertkilde innen sin bransje og har deltatt på mange forskjellige seminarer og konferanser.

Lisa har en sterk lidenskap for å hjelpe folk til å ha det bra med seg selv, både innvendig og utvendig. Hun er kjent for sin empatiske og støttende personlighet, og har hjulpet tusenvis av mennesker med å nå sine helsemål. Hennes ekspertise og erfaring gjør henne til en høyt respektert autoritet på skjønnhet og helse.
testy.no logo
Utforsk testvinnere og velg med tillit!
Informasjon
Ansvarlig utgiver:
Top Notch Leads
Org nr: C 98958
Innholdet på dette nettstedet inkluderer sponsede annonser, som ikke påvirker vår evaluering i anmeldelsene.
© 2024 Top Notch Leads