Beste Leppestift: Vi har Anmeldt 7 Topp Produkter (Best i Test 2023)

Product Image

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture Lipstick

Innholdsfortegnelse

Hva er det første du legger merke til når du møter noen? Sansynligvis deres smil. En av de beste måtene å fremheve ditt smil på, er gjennom å velge den perfekte Leppestift. Den kan forvandle utseendet ditt på få sekunder, det er derfor vi har utført en omfattende Leppestift test på 7 av de mest populære produktene på markedet i dag.

Hvert produkt i dette innlegget har blitt nøye testet og vurdert, noe som gjør vår vurdering til ‘Best i Test’. Vi vil gi deg alle detaljer for å hjelpe deg med å kjøpe den beste Leppestift, uansett om du er ute etter en matt eller skinnende finish, langvarig slitasje eller en fuktighetsgivende formel.

Dykk ned i vår grundige gjennomgang og finn ut hvilken Leppestift som er best egnet til dine behov. Vi er sikre på at vår vurdering vil hjelpe deg med å ta det rette valget. Hold deg oppdatert med oss for mer innsikt og kunnskap om de beste skjønnhetsproduktene på markedet i dag. La oss starte denne fargefulle reisen sammen.

1. Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture Lipstick

294 NOK
353 NOK
356 NOK
373 NOK
440 NOK

Vi er utrolig fornøyde med Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture leppestift. Den kom på 1. plass i vår test, og vi kan se hvorfor. Denne leppestiften har virkelig alt vi kunne ønske oss av et slikt produkt. Den har en flott passform, den sitter utrolig bra og gir en helt nydelig farge.

Komforten er fantastisk; den er lett å påføre og gir en behagelig følelse på leppene. Leppestiften glir rett på ved første påføring, takket være den kremete konsistensen. Vi setter også stor pris på fargevalget som Yves Saint Laurent tilbyr. Fargene er intense og varige, og vi har virkelig følt at vi har fått valuta for innsatsen vi har lagt i å finne riktig farge.

Formelen, som er beriket med nye pigmenter, gir leppene intens farge og holder dem hydrert. Denne leppestiften har også et klassisk og luksuriøst design, som vi bare forventer fra Yves Saint Laurent. Vi er helt sikre på at alle vil finne noe de liker i denne leppestiftlinjen.

Alt i alt, er vi imponerte over denne leppestiften. Den har ikke bare oppfylt, men overgått våre forventninger. Vi ser virkelig frem til å bruke mange flere Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture leppestifter i fremtiden.

Fordele

 • Lekre farger: Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture leppestift kommer i et bredt spekter av levende, lekre farger som kan komplementere ethvert antrekk eller frisyre.
 • Langvarig: Denne leppestiften leverer intens, langvarig farge. Du trenger ikke å bekymre deg for stadige påføringer gjennom dagen.
 • Mykgjørende egenskaper: Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture leppestift har en kremet, mykgjørende formel som bidrar til å holde leppene dine hydrert og ser feilfrie ut.
 • Ulemper

 • Pris: Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture Lipstick er relativt dyrt sammenlignet med andre merker på markedet.
 • Varighet: Noen brukere har rapportert at denne leppestiften har tendens til å falme eller smitte av raskere enn noen konkurrerende merker.
 • 2. Maybelline Superstay Matte Ink Liquid Lipstick

  Vi ble virkelig imponert over Maybelline Superstay Matte Ink Liquid Lipstick i vår stor test. Denne leppestiften har alt vi ser etter: langvarig slitasje, flotte farger og en behagelig følelse på leppene.

  Den feteste delen var definitivt varigheten. Selv etter flere timer, inkludert måltider og drikke, holdt Maybelline Superstay Matte Ink fargen utrolig godt. Det valget sikrer at vi ikke trenger å kontrollere speilet hver time for å være sikker på at vår leppefarge er på plass.

  Fargene er også imponerende. Fra nøytrale toner til rene poper av farger, har vi noe for enhver stemning og anledning. Vi verdsetter denne typen mangfold i en leppestiftserie, da det tillater oss å uttrykke vårt selvtillit og individualitet.

  Til slutt, følelsen på leppene. Noen langvarige leppestifter kan være tørrende, men Maybelline Superstay Matte Ink føltes behagelig selv etter flere timer. Det er ikke noe verre enn leppestift som føles tung eller klebrig, så dette var en stor pluss i vår bok.

  Summa summarum, Maybelline Superstay Matte Ink Liquid Lipstick fortjener sin plass som nummer to i vår test. Den gir en fantastisk ytelse, tidløs skjønnhet og komfort, noe som gjør den til et utmerket valg for alle som elsker leppestift.

  Fordele

 • Langvarig Hold: Maybelline Superstay Matte Ink Liquid Lipstick gir en intens farge som varer opptil 16 timer uten å smitte av.
 • Høy Kvalitet: Denne leppestiften leverer høy pigmentering med en enkelt strøk, noe som gir leppene dine en dyp og rik farge.
 • Komfortabel Bruk: Til tross for dens matte finish, tørker denne leppestiften ikke ut leppene dine. Den gir en lett vekt og komfortabel bruk hele dagen.
 • Ulemper

 • Ukomfortabel påføring: Noen brukere har rapportert at Maybelline Superstay Matte Ink Liquid Lipstick kan føle seg klebrig og tørr på leppene, noe som gjør påføringen mindre komfortabel.
 • Vanskelig å fjerne: På grunn av dens langvarige formel, kan dette produktet være vanskelig å fjerne helt uten å bruke en spesialisert leppestiftfjerner.
 • 3. Max Factor Lipfinity Lip Colour

  Vi har prøvd ut mange leppestifter i vår levetid, men det er ingen tvil om at Max Factor Lipfinity Lip Colour fremdeles holder sin egen. Selv om det kom på tredje plass i den store testen, mener vi at det bringer sterke, konkurransedyktige funksjoner til bordet.

  En ting vi virkelig elsker med Max Factor Lipfinity Lip Colour er den langvarige formelen. Denne leppestiften varer i opptil 24 timer, noe som reduserer behovet for konstante påføringer, noe som er spesielt nyttig for oss travle individer. Følelsen på leppene er også bemerkelsesverdig komfortabel, i motsetning til mange langvarige produkter som kan føles tørre eller tykke.

  Den innebygde balsam fungerer som en ekstra bonus, som holder leppene myke og hydrerte gjennom dagen. Vi har også funnet at fargepaletten til Max Factor Lipfinity Lip Colour er usedvanlig flatterende, med et bredt spekter av nyanser som passer til alle hudtoner.

  Selv om det ikke er vår topprangerte leppestift, vil vi fortsatt anbefale Max Factor Lipfinity Lip Colour for de som søker etter et kvalitetsprodukt som leverer der det teller mest: holdbarhet, komfort og fargevalg. Vi kan bekrefte at denne leppestiften fortjener sin plassering i topplisten i artikkelen.

  Fordele

 • Holdbarhet: Max Factor Lipfinity Lip Colour har høy holdbarhet, og kan vare opptil 24 timer uten å måtte påføre på nytt.
 • Fuktighetsgivende: Dette produktet inneholder en fuktighetsgivende balsam som hjelper til med å holde leppene myke og hydrert hele dagen.
 • Rik Farge: Lipfinity Lip Colour tilbyr dybde og intensitet med sin sterke pigmenterte farge som ikke falmer eller smitter av.
 • Ulemper

 • Varighet: Noen brukere har rapportert at Max Factor Lipfinity Lip Colour ikke varer så lenge som lovet, og måtte påføre flere ganger om dagen.
 • Fargeintensitet: Noen kunder har uttalt at fargen ikke er så intens eller pigmentert som de forventet. Dette kan variere avhengig av individuell leppefarge og tekstur.
 • 4. MAC Cosmetics Matte Lipstick 3g

  219 NOK
  219 NOK
  220 NOK
  245 NOK
  305 NOK
  305 NOK

  Vi hadde gleden av å teste MAC Cosmetics Matte Lipstick i vår siste leppestiftundersøkelse, og den skuffet ikke. Produktet leverte imponerende resultater, og endte opp med en sterk fjerdeplass blant de syv populære produktene vi testet. Selv om den ikke nådde toppen av podiet, var det absolutt mange positive aspekter ved denne leppestiften.

  En utpreget egenskap ved MAC Matte Lipstick er dens matte og fløyelsaktige finish. Vi opplever at dette gav oss et sofistikert og tidløst utseende. Leppestiften har en rik pigmentering, som gjør at fargen holder lenge og ikke smitter lett av. Vi nøt virkelig dens holdbarhet og dens evne til å motstå dagens utfordringer.

  Denne leppestiften er også ingrediensbevisst, noe vi verdsetter. MAC bruker ikke produkter fra dyr og har strenge retningslinjer for etisk forsvarlig innsamling av sine ingredienser. For oss er det viktig å støtte merker som tar dyrevelferd seriøst.

  Til slutt må vi nevne den unike teksturen til MAC Matte Lipstick. Den er lett på leppene, tørker ikke ut, og etterlater en behagelig følelse selv etter flere timer.

  Alt i alt var vi fornøyde med ytelsen til MAC Cosmetics Matte Lipstick. Det er et pålitelig og høykvalitetsprodukt som vi vil anbefale til de som er på utkikk etter en matte leppestift som leverer i både fargeintensitet og holdbarhet.

  Fordele

 • Langvarig farge: MAC Cosmetics Matte Lipstick 3g gir en strålende og rik farge som holder seg frisk og levende i mange timer.
 • Matt finish: Denne leppestiften gir en vakker matt finish som ser naturlig ut, men likevel gir deg en sofistikert look.
 • Høy kvalitet: Som et produkt fra MAC Cosmetics, kan du stole på den høye kvaliteten og den profesjonelle ytelsen dette produktet gir.
 • Ulemper

 • Dyrt: MAC Cosmetics Matte Lipstick er priset høyere sammenlignet med andre leppestifter på markedet.
 • Tørker ut leppene: Noen brukere rapporterer at denne matte leppestiften kan føre til tørre lepper etter langvarig bruk.
 • 5. Clinique Almost Lipstick

  Vi har nå testet Clinique Almost Lipstick, og denne leppestiften kom på en solid femteplass i vår store leppestift-test. Denne leppestiften imponerte oss med sin unike evne til å forbedre den naturlige leppefargen. Hver farge er halvtransparent og gir en vakker glød som holder lenge.

  Den Clinique Almost Lipstick er utrolig behagelig å påføre, akkurat som navnet antyder, det føles nesten som om du ikke har noe på leppene dine. Det er takket være formelen som er beriket med pleiende ingredienser som fukter og pleier leppene gjennom hele dagen. leppestiften er dermatologisk testet og 100 % parfymefri.

  Mangfoldet av farger er også noe vi satte pris på med Cliniques Almost Lipstick. Fra naturlige nyanse til mørkere toner, dette produktet passer til enhver anledning. Produktet glir enkelt på leppene for en komfortabel bruk og en naturlig, sofistikert finish.

  Selv om dette produktet ikke plasserte øverst på vår liste, kan vi trygt si at Clinique Almost Lipstick er et fantastisk produkt som gir en diskré glans og en naturlig fargetone til leppene dine.

  Fordele

 • Transparent farge: Clinique Almost Lipstick gir en subtil, transparent farge som er perfekt for en naturlig dagtid ser ut.
 • Fuktighetsgivende: Dette produktet inneholder pleiende ingredienser som holder leppene hydrert og behagelig hele dagen.
 • Holdbarhet: Til tross for sin lette konsistens, har Clinique Almost Lipstick en overraskende lang holdbarhet, og krever minimale påføringer gjennom dagen.
 • Ulemper

 • Varighet: Clinique Almost Lipstick har en tendens til å ikke vare så lenge som noen kunder ønsker. Det kan kreve hyppige påføringer gjennom dagen.
 • Pris: Noen kunder kan finne Clinique Almost Lipstick litt dyrt sammenlignet med andre leppestifter på markedet.
 • 6. Dr. Hauschka Lipstick

  214 NOK
  218 NOK
  282 NOK
  296 NOK
  309 NOK
  315 NOK

  Vi har testet Dr. Hauschka Lipstick, og må si at dette er et kvalitetsprodukt som plasserer seg godt i vår stor test av leppestifter. Dette er en leppestift som har flere sterke sider, men kanskje særlig verd å merke seg er dens nydelige og rike fargeutvalg. Med hele 16 varierende farger å velge mellom, kan Dr. Hauschka Lipstick tilby noe for alle hudtoner og stiler.

  For det første er vår opplevelse at Dr. Hauschkas leppestift gir en jevn og glatt applikasjon. Den er behagelig å ha på og etterlater en flott finish på leppene dine. Leppestiften er langvarig, noe som betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å måtte fornye påføring gjennom dagen.

  Videre setter vi pris på merkets engasjement for miljøvennlig og etisk kosmetikk. Alle Dr. Hauschka-produkter er sertifisert naturlig og økologisk. Dette betyr at når du bruker Dr. Hauschka Lipstick, kan du føle deg trygg på at du ikke utsetter leppene dine for unødvendige kjemikalier.

  Til tross for sin sjetteplass i vår test, er Dr. Hauschka Lipstick et sterkt produkt som vil appellere til de som verdsetter naturlig og etisk skjønnhet. Vi anbefaler det sterkt til de som er på utkikk etter leppestifter med langvarig effekt og rikelig med fargevariasjoner.

  Fordele

 • Langvarig Farge: Dr. Hauschka Lipstick er kjent for sin høye pigmentering, noe som sikrer en langvarig og levende farge på leppene dine.
 • Naturlige Ingredienser: Denne leppestiften inneholder utelukkende naturlige ingredienser, noe som betyr at det er trygt å bruke og ikke vil skade huden din.
 • Hydrerende Egenskaper: Dr. Hauschka Lipstick inneholder fuktighetsgivende ingredienser som holder leppene dine hydrert og smidige gjennom hele dagen.
 • Ulemper

 • Dyrt: Dr. Hauschka Leppestift er relativt dyrere enn andre merker på markedet.
 • Begrenset fargevalg: Selv om kvaliteten er høy, tilbyr Dr. Hauschka Leppestift et begrenset utvalg av farger sammenlignet med andre leppestiftmerker.
 • 7. L’Oreal Color Riche Lipstick

  Vi har sett på LOreal Color Riche Leppestift, som kom på syvende plass i denne testen. Hvis det er en ting vi kan si med sikkerhet, er det at denne leppestiften fra LOreal er virkelig rik på farge.

  Med Color Riche-serien har LOreal klart å kombinere luksus og tilgjengelighet i en og samme leppestift. Den potente, mettede fargen sitter lenge på leppene, og det brede utvalget av farger gjør det lett å finne en nyanse som passer ethvert humør og enhver anledning.

  Det vi var spesielt imponert over med Color Riche Leppestift er dens fuktighetsgivende egenskaper. De nøye utvalgte ingrediensene, inkludert Omega 3 og Vitamin E, holder leppene myke og fuktige, og reduserer faren for tørre lepper. Det er ikke alltid vi ser slike omsorgsfulle ingredienser i produkter i denne prisklassen.

  Til tross for dens syvende plass i denne testen, vil vi ikke nøle med å anbefale LOreals Color Riche Leppestift til de som ønsker en rimelig, fuktighetsgivende leppestift med rik farge.

  Fordele

 • Intens Farge: L’Oreal Color Riche Lipstick gir en intens og levende farge med bare én påføring.
 • Langvarig Slitasje: Denne leppestiften gir langvarig slitasje, noe som betyr at du ikke trenger å bekymre deg for konstant påføring gjennom dagen.
 • Pleier og Fukter: L’Oreal Color Riche Lipstick er beriket med Vitamin E og Omega 3, noe som bidrar til å pleie og fukte leppene dine.
 • Ulemper

 • Kort Varighet: L’Oreal Color Riche Lipstick har rapportert om å bære av relativt raskt og kan kreve hyppige repetisjoner gjennom dagen.
 • Tørrende Formel: Noen brukere har klaget over at denne leppestiften kan være litt tørrende på leppene uten bruk av leppebalm eller fuktighetskrem under.
 • Vanlige spørsmål om Leppestift

  Hva er leppestift laget av?

  – Leppestift er vanligvis laget av en blanding av voks, olje, alkohol og pigmenter. Noen kan også inneholde andre ingredienser som vitamin E, aloe vera eller SPF for ekstra beskyttelse og næring.

  Hvordan velger jeg den rette fargen på leppestift?

  – Fargen på leppestiften bør komplettere din hudtone. For eksempel, hvis du har en varm hudtone, vil jord- og bærnyanser passe deg godt, mens de med kjøligere hudtoner ofte passer best med blåbaserte rødtoner og lyserosa nyanser.

  Hvordan kan jeg få leppestiften til å vare lenger?

  – Det finnes flere strategier for å få leppestiften til å vare lenger, inkludert bruk av leppeprimer, påføring av leppestift med en pensel og bruk av en leppepenn til å fylle leppene før påføring.

  Er det skadelig å svelge leppestift?

  – Leppestifter er generelt ikke giftige, og å spise litt leppestift ved et uhell vil ikke være skadelig. Imidlertid er det ikke anbefalt å spise leppestift, og hvis man svelger en stor mengde bør man oppsøke legehjelp.

  Hvorfor tørker leppestiften leppene mine?

  – Enkelte ingredienser i leppestift, som alkohol og visse pigmenter, kan tørke ut leppene. Hvis leppene dine ofte blir tørre etter bruk av leppestift, kan du prøve et mer fuktighetsgivende produkt eller bruk en leppebalsam under leppestiften.

  Konklusjon: Beste Leppestift

  Etter å ha gjennomgått alle aspekter av forskjellige leppestifter, er det klart at Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture leppestift skinner over alle andre. Med sin suverene holdbarhet, luksuriøse følelse og spektakulære fargeutvalg, er det absolutt det beste valget for enhver leppestiftentusiast. Denne leppestiften er ikke bare et skjønnhetsprodukt, men også en investering i selvtillit. Det er trygt å si at ingen leppestift kan sammenlignes med Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture når det kommer til å skape den perfekte leppen.

  Product Image

  Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture Lipstick

  Author image of Lisa Nilsson

  Lisa Nilsson

  Lisa Nilsson er en høyt respektert skjønnhetsekspert og helsecoach med mer enn 15 års erfaring i bransjen. Hun har en dyp forståelse av hva som skal til for å oppnå en sunn og vakker livsstil, og hennes ekspertise har vært til stor hjelp for mennesker over hele verden.

  Lisa har jobbet med et bredt spekter av kunder, fra enkeltpersoner til store selskaper, og har hjulpet dem med å nå sine helsemål gjennom en integrert tilnærming som inkluderer ernæring, trening og personlig velvære. Hun er utdannet kostholdsekspert og har solid utdannelse innen skjønnhet og helse.

  Lisa er også en populær forfatter og hennes artikler og bøker om helse og skjønnhet har blitt publisert i mange forskjellige magasiner og blogger. Hun blir ofte kalt til som en ekspertkilde innen sin bransje og har deltatt på mange forskjellige seminarer og konferanser.

  Lisa har en sterk lidenskap for å hjelpe folk til å ha det bra med seg selv, både innvendig og utvendig. Hun er kjent for sin empatiske og støttende personlighet, og har hjulpet tusenvis av mennesker med å nå sine helsemål. Hennes ekspertise og erfaring gjør henne til en høyt respektert autoritet på skjønnhet og helse.
  testy.no logo
  Utforsk testvinnere og velg med tillit!
  Informasjon
  Ansvarlig utgiver:
  Top Notch Leads
  Org nr: C 98958
  Innholdet på dette nettstedet inkluderer sponsede annonser, som ikke påvirker vår evaluering i anmeldelsene.
  © 2024 Top Notch Leads