Beste Håndmikser: Anmeldelse av 12 topprodukter for kjøkkenet ditt (Best i Test 2023)

Product Image

Bosch MFQ4020

Innholdsfortegnelse

Leter du etter den perfekte håndmikseren som kan gjøre bakingen både enklere og morsommere? En håndmikser er et uunnværlig verktøy på kjøkkenet som raskt og effektivt blander ingrediensene til dine favorittoppskrifter. Men med et hav av alternativer der ute, kan det være utfordrende å velge den som best oppfyller dine behov.

Vi har gjennomført en grundig håndmikser test, hvor vi nøye har vurdert 12 av de mest populære modellene på markedet i dag. Fra pris til kraft, fra design til holdbarhet – vi har dekket alle aspekter for å gi deg den informasjonen som er mest relevant. Enten du er ute etter enkel bruk, mangfoldige funksjoner eller rett og slett den beste håndmikseren, vil vår analyse gi deg svarene du søker.

Finn ut hvilken håndmikser som har vunnet tittelen “Best i Test” og oppdag hvilken som er den optimale partneren for dine kulinariske eventyr. Les videre for en grundig gjennomgang som er skreddersydd for å hjelpe deg å navigere i denne verden av kjøkkenverktøy. La oss dykke inn i en verden av visper, deigkroker og hastighetsinnstillinger – ditt søk etter den beste håndmikseren starter her!

1. Bosch MFQ4020

546 NOK
546 NOK
549 NOK
769 NOK
809 NOK

Vi hadde stor glede av å ta Bosch MFQ4020 håndmikseren gjennom en rekke utfordrende tester, og vi er glad for å kunne rapportere at den mer enn levde opp til forventningene. Det er ingen overraskelse at denne robuste og effektive kjøkkenassistenten sikret seg førsteplassen i vår evaluering.

Fra det vi erfarte, er det klart at Bosch har tenkt på både kraft og komfort. Med en kraftig motor på 450 watt og flere hastighetsinnstillinger, har vi i praksis oppdaget at MFQ4020 mikser både lett og jevnt kan håndtere en rekke ingredienser. Vi har testet alt fra luftige kakerører til tunge deiger, og resultatene var imponerende hver eneste gang.

Designet fortjener også ros – det er ikke bare stilig, men også funksjonelt. Håndmikseren er utstyrt med ergonomisk håndtak, som gjorde lange baksesjoner langt mindre anstrengende på håndleddene våre. Lettvektigheten er også en faktor som ikke bør overses, ettersom det gjør enheten enkel å manøvrere og oppbevare.

Tilbehøret som følger med, inkludert to visper og to deigkroker, viser seg å være svært allsidig og lett å feste og fjerne. Renholdet var dessuten en lek; delene er enkle å rengjøre og tåler oppvaskmaskin.

Alt i alt konkluderer vårt ekspertpanel med at Bosch MFQ4020 er en utmerket håndmikser som vil være en verdifull tilvekst til ethvert kjøkken. Med sin allsidighet, kraft og brukervennlige design fortjener den uten tvil topplasseringen i vår test.

Fordele

 • Kraftfull motor: Bosch MFQ4020 håndmikseren har en kraftig 450 watts motor som gir jevn og effektiv blanding av ingredienser.
 • Stille drift: Denne modellen er kjent for sin stille drift, noe som gjør kjøkkenarbeidet mer behagelig uten forstyrrende støy.
 • Fem hastighetsinnstillinger med turbofunksjon: Med fem hastighetsinnstillinger og en ekstra turbofunksjon kan du tilpasse mikserens kraft etter de ulike oppgavene, enten du skal vispe krem eller elte deig.

Ulemper

 • Støy: Bosch MFQ4020 håndmikseren kan oppleves som relativt høylytt under bruk, noe som kan være forstyrrende i et åpent kjøkkenmiljø.
 • Vekt: Noen brukere kan finne håndmikseren litt tung over lengre bruk, noe som kan føre til tretthet i armen under lengre miksesesjoner.

2. Philips Viva Collection HR3745

Vi har nylig testet Philips Viva Collection HR3745, og våre inntrykk fra denne håndmikseren er overveiende positive. Den plasserte seg solid på en andre plass i vår evaluering, noe som absolutt er en prestasjon å anerkjenne.

Med en imponerende kraftig motor, har Philips Viva Collection HR3745 vist seg å håndtere en rekke ingredienser uten problemer. Til bakverk-entusiaster er det en gitt favoritt, siden den leverer jevn blanding og effektivitet ved både lette og tungere deiger.

Designmessig er HR3745 både brukervennlig og stilig. De dedikerte hastighetsinnstillingene gir brukerne mulighet til å finjustere mikseprosessen, mens turbofunksjonen tilbyr et ekstra kraftkick når det trengs. Denne håndmikserens ergonomiske grep sikrer at selv lengre kjøkkensessions ikke går ut over komfort.

Tilbehøret som følger med er også et stort pluss. De robuste vispene og deigkrokene er enkle å feste og rengjøre, noe som ytterligere understreker brukervennligheten.

Til tross for at den ikke tok topplasseringen, viser Philips Viva Collection HR3745 seg å være en solid konkurrent i markedet. Den balanserer kvalitet og funksjonalitet på en måte som vil tilfredsstille de fleste hjemmekokker og bakere.

Fordele

 • Kraftig motor: Philips Viva Collection HR3745 har en kraftig 450 watt motor som gjør det enkelt å blande selv de tykkeste deiger og blandinger.
 • Flere hastigheter og turbofunksjon: Med flere hastighetsinnstillinger og en ekstra turbofunksjon gir denne håndmikseren deg full kontroll over mikseprosessen, noe som sikrer et perfekt resultat hver gang.
 • Konisk vispdesign: De konisk formede vispene bidrar til en mer effektiv miksing, noe som resulterer i en glattere, jevnere blanding og raskere resultater.

Ulemper

 • Støy: Philips Viva Collection HR3745 kan være relativt høylytt under bruk, noe som kan være forstyrrende i et åpent kjøkkenmiljø eller hvis man er spesielt sensitiv for lyd.
 • Vekt: Håndmikseren kan oppleves som litt tung for noen brukere, spesielt ved lengre miksesesjoner, noe som kan føre til tretthet i armen.

3. Bosch MFQ4030

Vi har nøye testet Bosch MFQ4030 og er klare til å gi vår ekspertuttalelse på denne håndmikseren som har imponert oss til en solid tredjeplass i vår gjennomgang.

Designmessig fremstår Bosch MFQ4030 som en sofistikert enhet med sitt stilrene, ergonomiske grep som sikrer komfort selv ved lengre tids bruk. De fem hastighetsinnstillingene, pluss en ekstra turbofunksjon, gir brukeren presis kontroll og mulighet til å justere etter forskjellige oppskrifters behov – en egenskap som verdsettes høyt blant både amatørkokker og profesjonelle.

Den medfølgende tilbehørspakken, som inkluderer både pisker og deigkroker, viser seg å være av høy kvalitet i våre tester, og håndterer alt fra lette eggehviter til tyngre deigtyper uten problemer. Dette kombinert med den kraftige motoren, som kjører jevnt og uten overoppheting, gjør at Bosch MFQ4030 fremstår som et ypperlig verktøy for baking og matlaging.

Selv om den ikke tok førsteplassen, er vi sikre på at dens pålitelighet, allsidighet og brukervennlighet gjør Bosch MFQ4030 til et godt valg for de som verdsetter kvalitet og effektivitet på kjøkkenet.

Fordele

 • Kraftfull motor: Bosch MFQ4030 håndmikseren kommer med en imponerende 500-watts motor, som gir enestående ytelse og effektivitet ved blanding av ingredienser.
 • Stillegående drift: Til tross for sin kraft, opererer håndmikseren med lavt støynivå, noe som gjør kjøkkenarbeidet mer behagelig og mindre forstyrrende.
 • Ergonomisk design: Den er designet med et ergonomisk grep som sikrer komfortabel håndtering, selv under lengre bruk, noe som gjør den ideell for varierte kjøkkenoppgaver.

Ulemper

 • Støy nivå: Bosch MFQ4030 kan være ganske støyende under bruk, noe som kan være ulempe for brukere som foretrekker en mer stillegående kjøkkenopplevelse.
 • Vekt: Noen brukere kan finde håndmikseren litt tung, noe som kan føre til raskere tretthet ved lengre bruk.

4. SMEG HMF01

Vi har grundig testet og vurdert den stilige SMEG HMF01 håndmikseren og er klare til å dele våre inntrykk. Utstyrt med en kraftig motor og et karakteristisk 50-talls retrodesign, skiller denne håndmikseren seg ut i mengden.

I vår brukserfaring merket vi at SMEG HMF01 håndterte ulike røremasser med pålitelighet og finesse. Med flere hastighetsinnstillinger er den tilpassbar for en rekke matlagingsoppgaver, fra å piske krem til å elte deig. Selv om den kom på fjerdeplass i vår test, utpekte den seg med en komfortabelt vektbalansert konstruksjon som gjorde langvarig bruk overraskende ubesværlig.

Tilbehøret som følger med er både praktisk og enkelt å feste på mikseren, noe som gjør bytte mellom oppgaver lett og effektivt. Vi likte spesielt godt de robuste vispene som fulgte med, som demonstrerte utmerket ytelse gjennom vår testing.

Det må nevnes at i forhold til noen konkurrenter, følte vi at SMEG HMF01 kunne tilbydd litt mer kraft for tyngre deiger, selv om dette bare var en liten bemerkning i en ellers imponerende ytelse. Den står ut som et fantastisk tillegg for kjøkkenentusiaster som verdsetter både estetikk og funksjonalitet i sine apparater.

Fordele

 • Stilig design: SMEG HMF01 har et retroinspirert design som gjør den til et blikkfang på kjøkkenet, og passer inn i ethvert moderne eller klassisk kjøkkenmiljø.
 • Kraftfull ytelse: Med en høyeffektiv motor og flere hastighetsinnstillinger, gir denne håndmikseren jevn og effektiv miksing, egnet for en rekke ingredienser og oppskrifter.
 • Enkel å bruke: Den ergonomiske utformingen og det intuitive grensesnittet gjør SMEG HMF01 brukervennlig, samt lett å rengjøre etter bruk.

Ulemper

 • Pris: SMEG HMF01 håndmikseren har en relativt høy pris sammenlignet med andre modeller på markedet, noe som kan være en ulempe for budsjettbevisste forbrukere.
 • Vekt: Denne modellen kan være litt tung for noen brukere, noe som kan gjøre langvarig bruk mindre komfortabelt.

5. Electrolux ESM3300

809 NOK
849 NOK
899 NOK

Vi har grundig testet Electrolux ESM3300, en håndmikser som plasserte seg på en femteplass i vår nylige sammenligning av små kjøkkenapparater. På tross av sin plassering, viste ESM3300 seg å være en pålitelig og effektiv partner i matlagingen.

Våre brukererfaringer med denne håndmikseren har vært overveiende positive. Electrolux ESM3300 er en robust enhet som takler en rekke blandingsoppgaver uten problemer. Det ergonomiske designet sikrer komfort under bruk, noe som er viktig for oss som ofte bruker lengre perioder på kjøkkenet.

Utviklet med flere hastighetsinnstillinger, gir ESM3300 brukerne fleksibiliteten til å justere miksehastigheten etter behov, noe som gjør det mulig å oppnå perfekte resultater uavhengig av oppgaven. Enten det er pisking av krem, blending av deig, eller bare en enkel mix, takler denne håndmikseren det med letthet.

Ett av våre mest positive funn var håndmikserens Turbo-funksjon, et ypperlig trekk for de tilfellene når man trenger litt ekstra kraft. Dette, kombinert med de medfølgende kvalitetsvispene og deigkrokene, gjør at Electrolux ESM3300 utmerker seg med sin allsidighet.

Samlet sett, selv om Electrolux ESM3300 ikke toppet vår test, er den et solid valg for dem som søker en pålitelig og funksjonell håndmikser for daglig bruk. Den besitter kvalitetene vi ser etter i et kjøkkenapparat og leverer konsistent gode resultater.

Fordele

 • Kraftig motor: Electrolux ESM3300 håndmikseren har en kraftig motor på 450 watt som sikrer rask og effektiv blanding og pisking av ingredienser.
 • Fleksibel hastighetskontroll: Med fem ulike hastighetsinnstillinger kan du enkelt tilpasse hastigheten etter hva du mikser, noe som gir deg bedre kontroll over tilberedningen.
 • Enkel rengjøring: Håndmikserens komponenter er lett avtagbare og tåler oppvaskmaskin, noe som gjør rengjøringen enkel og bekymringsfri.

Ulemper

 • Støynivå: Electrolux ESM3300 kan være ganske høylytt under bruk, noe som kan være forstyrrende i et åpent kjøkkenmiljø.
 • Vekt: Med en solid byggekvalitet kommer også en tyngre vekt, noe som kan gjøre håndmikseren mindre håndterbar for lange bakeøkter.

6. OBH Nordica 6783 Delightful White

Vi har nylig testet OBH Nordica 6783 Delightful White, en håndmikser som levert en solid ytelse, og komfortabelt sikret seg en sjetteplass i vår test. Med sitt elegante, hvite design passer dette verktøyet godt inn i de fleste kjøkken og den smidige vekten gjør den enkel å arbeide med for alle typer baking og matlaging.

Etter å ha gjennomgått dens funksjoner, er vi imponerte over håndmikserens kraftige motor og dens evne til å takle en rekke oppgaver uten å vise tegn til slitasje. De medfølgende vispene og deigkrokene er av høy kvalitet, og vi merker at enheten har et godt grep som forebygger utmattelse under bruk.

Selv om OBH Nordica 6783 Delightful White ikke toppet vår liste, finner vi at dens kombinasjon av design, håndterbarhet og funksjonalitet gjør den til et respektabelt valg for de som ønsker en pålitelig håndmikser som kan bistå i et bredt spekter av kjøkkentasker. Denne modellen vil uten tvil sette et smil på leppene til hjemmebakere som verdsetter en kombinasjon av estetikk og ytelse.

Fordele

 • Kraftig motor: OBH Nordica 6783 Delightful White håndmikseren er utstyrt med en effektiv motor som enkelt håndterer tykkere deiger og kremer, noe som sikrer jevne resultater hver gang.
 • Flere hastighetsinnstillinger: Med flere hastighetsinnstillinger gir denne håndmikseren deg full kontroll over mikseprosessen, enten du vil vispe lett eller behøver mer kraft til tunge ingredienser.
 • Enkel rengjøring: Delene på OBH Nordica 6783 Delightful White er lett å demontere og er maskinvaskbare, noe som gjør det enkelt og tidsbesparende å holde mikseren ren.

Ulemper

 • Brukskomfort: OBH Nordica 6783 Delightful White kan oppleves som litt tung i lengden, noe som kan føre til at den blir ubehagelig å holde i under lengre brukssesjoner.
 • Støynivå: Noen brukere har meldt om at håndmikseren avgir relativt høyt støynivå, noe som kan være forstyrrende i et åpent kjøkkenmiljø.

7. Kenwood Limited Chefette Lite HMP32

799 NOK
939 NOK

Vi har testet Kenwood Limited Chefette Lite HMP32, en håndmikser som vekker nysgjerrigheten med sitt slanke design og løfter om effektivitet. Den plasserte seg på en syvende plass i vår grundige gjennomgang og har vist seg å være et anstendig alternativ for de med mindre bakebehov.

Denne modellen imponerer med sin lette konstruksjon og ergonomiske utforming, som gjør den behagelig å bruke også over lengre perioder. Det er en håndmikser som passer godt for mindre husholdninger, eller som et tillegg til en allerede etablert kjøkkenmaskinpark.

Kenwood Chefette Lite kommer med standard visp- og deigkroker, noe som gjør den tilstrekkelig for hverdagslige bakeoppgaver. Den har dessuten fem hastighetsinnstillinger samt en turbofunksjon, som gir det lille ekstra når man har behov for å piske raskt og kraftig.

Selv om den ikke nødvendigvis skiller seg markant ut i mengden av håndmiksere på markedet, så er den et solid valg for den kresne hjemmebakeren som søker et enkelt, men pålitelig verktøy. Med Kenwoods rykte for kvalitet innen kjøkkenutstyr, kan våre lesere føle seg trygge på at Chefette Lite HMP32 vil hjelpe dem med å skape deilige kaker og brød uten større komplikasjoner.

Fordele

 • Kraftig motor: Kenwood Limited Chefette Lite HMP32 er utstyrt med en høyeffekts motor som enkelt takler tykke deiger og rask visping.
 • Flere hastighetsinnstillinger: Håndmikseren har flere hastighetsinnstillinger som gir deg full kontroll uansett om du skal piske egg, vispe krem eller blande en kakedeig.
 • Kompakt og lett design: Med sin kompakte størrelse og lave vekt, er Kenwood Chefette lett å håndtere og oppbevare, noe som gjør den ideell for kjøkken med begrenset plass.

Ulemper

 • Lavere effekt: Kenwood Limited Chefette Lite HMP32 har en relativt lav effekt sammenlignet med andre håndmiksere på markedet, noe som kan resultere i lengre tilberedningstider og mindre effektivitet ved blanding av tykke deiger eller rører.
 • Ingen stativfunksjon: Selv om produktet heter Chefette ‘Lite’, mangler denne modellen stativfunksjonen som finnes i den opprinnelige Chefette-serien, noe som begrenser brukervennligheten ved lengre bruk eller ved behov for å mikse uten å holde i den manuelt.

8. Wilfa KMB-400

Vi har nylig testet Wilfa KMB-400, en håndmikser som skiller seg ut med sitt stilrene design og brukervennlige egenskaper. Selv om denne modellen havnet på en åttendeplass i vår omfattende gjennomgang, tilbyr den flere interessante kvaliteter som kan appellere til hjemmekokker.

Wilfa har lenge vært kjent for sitt fokus på kvalitet og innovasjon, og KMB-400 er intet unntak. Med et robust motor på 400 W gir denne enheten den kraften du behøver for å takle et bredt spekter av oppgaver, fra pisking av fløte til elting av deig. Modellens effektivitet demonstrerer Wilfas forpliktelse til ytelse uten kompromiss.

Brukervennlighet er alltid viktig, og her imponerer Wilfa KMB-400 med sin enkle kontroll og ergonomisk design. Maskinen er lett og behagelig å holde i, noe som reduserer tretthet ved lengre bruk.

Til tross for sin plassering i vår test, viser Wilfas håndmikser at den har potensialet til å være en verdifull tilføyelse til kjøkkenet. Dens byggekvalitet og funksjonalitet reflekterer Wilfas stadige streben etter å tilby overlegne kjøkkenapparater.

Fordele

 • Kraftig motor: Wilfa KMB-400 er utstyrt med en høyeffektmotor på 400 watt, som sikrer rask og effektiv miksing av ulike ingredienser.
 • Flere hastighetsinnstillinger: Håndmikseren har flere hastighetsinnstillinger, noe som gjør den fleksibel og egnet for en rekke brukssituasjoner og oppskrifter.
 • Enkel å rengjøre: Wilfa KMB-400 kommer med avtakbare visper som er oppvaskmaskinsikre, noe som gjør rengjøringen enkel og smidig.

Ulemper

 • Begrenset hastighetsvalg: Wilfa KMB-400 har færre hastighetsinnstillinger sammenlignet med andre modeller, noe som kan redusere fleksibiliteten under visse matlagingsoppgaver.
 • Støyen under bruk: Noen brukere har rapportert at Wilfa KMB-400 kan være ganske høylytt under bruk, noe som kan være forstyrrende i stille hjemmemiljøer.

9. KitchenAid 5KHM9212

1911 NOK
1911 NOK
1999 NOK
2019 NOK

Vi har hatt gleden av å teste KitchenAid 5KHM9212, en håndmikser som vi mener fortjener en nærmere titt til tross for sin 9. plassering i vår nylige undersøkelse. Med sitt stilige design og robuste konstruksjon skiller den seg ut som et kvalitetsprodukt.

Denne håndmikseren tilbyr ni hastighetsinnstillinger, noe som gjør den ekstremt anvendelig for en rekke matlagingssituasjoner, fra forsiktig visping av eggehviter til kraftig elting av deig. Vi setter pris på den myke startfunksjonen som hindrer sprut og gir bedre kontroll.

Vi la merke til at KitchenAid 5KHM9212 også inkluderer en praktisk tilbehørspakke, inkludert pisker og deigkroker, som enkelt kan vaskes i oppvaskmaskinen. Ergonomien er også imponerende; en behagelig håndtak sørger for at bruken er komfortabel selv over lengre perioder.

Et mindre ankepunkt er at denne modellen kan oppleves litt tung i forhold til enkelte andre håndmiksere på markedet, noe som kan føre til tretthet ved langvarig bruk. Likevel, den jevne ytelsen og holdbarheten utgjør for dette.

Alt i alt, er vår erfaring med KitchenAid 5KHM9212 meget positiv. Dens allsidighet og inkluderte tilbehør gjør den til et verdifullt tillegg til ethvert kjøkken.

Fordele

 • Kraftig Motor: KitchenAid 5KHM9212 håndmikseren leveres med en kraftig motor som enkelt håndterer forskjellige blandingsoppgaver, fra visping av egg til elting av deig.
 • Ni Hastighetsinnstillinger: Med ni hastighetsinnstillinger kan du finjustere hastigheten til den oppgaven du utfører, noe som gir bedre kontroll og perfekte resultater hver gang.
 • Behagelig Design: Mikseren har et ergonomisk design som gjør den komfortabel å holde i, selv over lengre perioder, og reduserer tretthet i hånden.

Ulemper

 • Høy pris: KitchenAid 5KHM9212 håndmikseren har en relativt høy pris sammenlignet med andre merker, noe som kan være en ulempe for forbrukere med et strammere budsjett.
 • Vekt: Selv om KitchenAid er kjent for sin slitestyrke og kvalitet, kan denne modellen være litt for tung for noen brukere, noe som kan gjøre langvarig bruk ubehagelig.

10. Philips Viva Collection HR3740

319 NOK
329 NOK
405 NOK
422 NOK

Vi har nylig testet Philips Viva Collection HR3740, en håndmikser som rettferdigvis har inntatt den tiende plassen i vår nylige evaluering av kjøkkenapparater. Vårt team av eksperter har gått grundig til verks for å vurdere denne mikserens styrker og svakheter i et hjemmekjøkken.

Kvaliteten på Philips Viva Collection HR3740 imponerer med sin robuste følelse og slik bekrefter den en viss forventning til Philips-merket. Med sine fem ulike hastighetsinnstillinger, pluss en turbofunksjon, tilbyr den både fleksibilitet og kraft nok til de fleste oppgaver. Enten det er pisking av fløte eller elting av deig, håndterer denne mikseren oppgavene effektivt.

Brukervennligheten er høy, den er enkel å holde i og kontrollene er intuitive. Dette gjør den til et godt valg for både erfarne kokker og de som er noe ferske på kjøkkenet. Diskene og vispene som følger med, er av god kvalitet og enkle å rengjøre, noe som er essensielt for en god kjøkkeninvestering.

Selv om HR3740 ikke toppet vår liste, tilbyr den absolutt solid ytelse til en bruker som trenger en pålitelig kjøkkenassistent. Det er en håndmikser som kan takle det grunnleggende, uten problem, og det med en konstruksjon som vitner om varighet. For de som ser etter et pålitelig kjøkkenverktøy til enkelt bruk, kan Philips Viva Collection HR3740 definitivt være verdt å vurdere.

Fordele

 • Kraftig motor: Philips Viva Collection HR3740 håndmikseren har en kraftig 450 W motor som gir jevn og effektiv miksing av ingredienser.
 • Fem hastighetsinnstillinger: Med fem forskjellige hastighetsinnstillinger og en turbofunksjon, kan du enkelt tilpasse miksingen til forskjellige typer deig og røre.
 • Enkel å rengjøre: Mikserens avtakbare visper og deigkroker kan enkelt tas av og vaskes, noe som gjør rengjøringen både rask og problemfri.

Ulemper

 • Støynivå: Philips Viva Collection HR3740 kan oppleves som ganske høy i bruk, noe som kan være forstyrrende i et ellers stille kjøkkenmiljø.
 • Vekt og ergonomi: Noen brukere kan finne håndmikseren litt tung og mindre ergonomisk ved langvarig bruk, noe som potensielt kan føre til tretthet i armen.

11. Bosch MFQ36440

Vi har tatt et dypdykk inn i håndmikserens verden, og vår opplevelse med Bosch MFQ36440 har vært både opplysende og givende. Denne modellen, som kom på ellevteplass i vår test, er et prakteksempel på at god kvalitet ikke alltid trenger å toppe listen for å være et solid valg.

Takket være sin effektivitet og håndterbarhet, gjør Bosch MFQ36440 en glimrende jobb med å blande ingredienser til perfeksjon. De to turbotilbehørene som følger med, legger til rette for en rekke bruksområder, fra luftige egg til perfekt blandet kakedeig. Dette understreker maskinens flsidighet og styrke.

Det ergonomiske designet fortjener også ros, da vår erfaring er at en komfortabel grep er avgjørende for lange baksesjoner. Bosch har forstått dette, og MFQ36440 ligger behagelig i hånden, noe som reduserer tretthet og øker brukervennligheten.

Mens denne modellen kanskje ikke har steget helt til topps i vår vurdering, kan vi forsikre om at Bosch MFQ36440 er et pålitelig kjøkkenverktøy som vil være en verdifull tilføyelse til enhver kjøkkenbenk. Med sin solide konstruksjon og kvalitetsopplevelse, ser vi ingen grunn til at den ikke skal regnes som et godt kjøp for den hjemmekokken som søker både kvalitet og holdbarhet i sin håndmikser.

Fordele

 • Kraftig motor: Bosch MFQ36440 håndmikser er utstyrt med en 450 watt motor som gir nok kraft til å takle en rekke rørings- og blandingoppgaver, både lett og effektivt.
 • Ergonomisk design: Med sitt ergonomiske design og soft touch grep, sikrer denne håndmikseren komfortable bruk selv over lengre perioder, noe som gjør den ideell for omfattende bakeprosjekter.
 • Stille drift: Denne håndmikseren er designet for å være ekstra stille under bruk, noe som gir en mer behagelig mikseopplevelse uten forstyrrende støy.

Ulemper

 • Støynivå: Bosch MFQ36440 kan være ganske høylytt under bruk, noe som kan være forstyrrende for noen brukere.
 • Vekt: Til tross for å være en håndholdt mikser, er denne modellen noe tung i forhold til andre håndmiksere, noe som kan føre til tretthet ved lengre brukssesjoner.

12. Braun MultiMix 5 HM 5100

743 NOK
774 NOK
776 NOK
849 NOK
1031 NOK

Vi har tatt en grundig titt på Braun MultiMix 5 HM 5100 håndmikser, en enhet som absolutt fortjener sin plass i vår test av kjøkkenapparater. Mens denne modellen landet på en 12. plass, er det flere funksjoner og detaljer ved den som gjør at den skiller seg ut fra mengden.

Styrken til Braun MultiMix 5 ligger i dens kraftige motor og brukervennlige design. Dens ergonomiske grep gjør mikseoppgavene til en lek, og de fleste av våre testere fant at den ligger komfortabelt i hånden selv under lengre brukssesjoner. Dette er besynderlig imponerende gitt apparatets robuste konstruksjon.

Videre er håndmikseren utstyrt med SmartMix-teknologi, som optimaliserer vektdistribusjonen for mindre belastning på håndleddet. Dette bidrar til en mer behagelig og effektiv brukeropplevelse. Inkluderingen av en rekke tilbehør og hastighetsinnstillinger hever også produktets allsidighet.

Selv om Braun MultiMix 5 HM 5100 ikke toppet vår liste, er den absolutt en konkurrent som fortjener anerkjennelse. Forbrukere på jakt etter en solid, allsidig og brukervennlig håndmikser, burde seriøst vurdere hva denne modellen har å tilby. Kvaliteten på både materialene og resultatene den leverer, taler for seg selv.

Fordele

 • Kraftfull motor: Braun MultiMix 5 HM 5100 har en kraftig motor på 750 watt som enkelt håndterer tykke deiger og tunge blandinger.
 • SmartMix-teknologi: Med SmartMix-teknologien fordeles vekten bort fra hånden og til bollen, noe som gir mindre belastning på håndleddet og bedre kontroll.
 • Allsidighet: Med et utvalg av tilbehør som visper og deigkroker, er Braun MultiMix 5 HM 5100 svært anvendelig for en rekke oppskrifter og baking behov.

Ulemper

 • Tung i bruk: Selv om Braun MultiMix 5 HM 5100 er designet for å være ergonomisk, kan noen brukere finne den noe tung ved lengre bruk, noe som kan føre til tretthet i armen.
 • Begrenset hastighetsvalg: Med færre hastighetsinnstillinger sammenliknet med noen andre håndmiksere, kan det være utfordrende å oppnå den perfekte konsistensen for visse oppskrifter uten å overstige eller undergå ønsket hastighet.
 
 

Vanlige spørsmål om håndmiksere

Hva er en håndmikser?

En håndmikser er et kjøkkenapparat designet for å blande, piske eller vispe ingredienser sammen med liten innsats. Den er bærbar og drevet av elektrisitet, noe som gjør den praktisk for en rekke baking- og matlagingsoppgaver.

Hvordan rengjør jeg håndmikseren min?

Etter bruk bør du frakoble mikseren, demontere vispene eller deigkrokene og vaske dem i varmt såpevann eller i oppvaskmaskinen hvis de er oppvaskmaskinsikre. Tørk av selve håndmikseren med en fuktig klut og unngå at vann kommer inn i motoren.

Hvilke funksjoner bør jeg se etter når jeg kjøper en håndmikser?

Når du kjøper en håndmikser, se etter funksjoner som variabel hastighetskontroll, kraftig motor, ergonomisk design, inkludert tilbehør som forskjellige visper og deigkroker, samt enkelheten av å rengjøre.

Kan jeg bruke en håndmikser til å elte deig?

Ja, mange håndmiksere kommer med spesielle deigkroker som er designet for å elte deig. Det er viktig å sjekke at din modell er kraftig nok for deig elting, da noen lettvektsmodeller ikke kan håndtere tykk deig.

Hvordan lagrer jeg min håndmikser?

Når håndmikseren ikke er i bruk, bør den lagres på et tørt sted, helst i original eske eller i en egen beholder. Sørg for å vikle kabelen løst rundt mikseren for å forhindre skade på ledningen, og oppbevar tilbehørene sammen med mikseren for å unngå at de blir borte.

Konklusjon: Beste Håndmikser

Etter nøye testing og vurdering av ulike håndmiksere på markedet, står det klart at Bosch MFQ4020 skiller seg ut som den beste i sin klasse. Med sin kraftige motor, brukervennlige design og høye materialkvalitet, leverer denne håndmikseren enestående resultater i alle baking- og matlagingsoppgaver.

Den håndterer alt fra luftige kakeblandinger til tung deig med imponerende letthet. Videre gir de forskjellige hastighetsinnstillingene og tilbehørene deg full kontroll og fleksibilitet i matlagingen. Om du er en hobbykokk eller en mer erfaren baker, vil Bosch MFQ4020 uten tvil være et pålitelig verktøy som løfter dine kjøkkenopplevelser. Derfor kan vi med stor tillit anbefale Bosch MFQ4020 som det beste valget for alle som søker en kvalitetshåndmikser som vil stå testen av tid.

Product Image

Bosch MFQ4020

Author image of Maria

Maria Karlsson

Maria Karlsson er en anerkjent husholdningsekspert med mer enn 10 års erfaring med å hjelpe mennesker med å skape et rent, organisert og innbydende hjem. Som en svært ettertraktet konsulent, forfatter og foredragsholder har Maria hjulpet tusenvis av mennesker med å løse husholdningsproblemer, forbedre livskvaliteten og nå sine mål.
testy.no logo
Utforsk testvinnere og velg med tillit!
Informasjon
Ansvarlig utgiver:
Top Notch Leads
Org nr: C 98958
Innholdet på dette nettstedet inkluderer sponsede annonser, som ikke påvirker vår evaluering i anmeldelsene.
© 2024 Top Notch Leads