Beste Hekksaks: Anmeldelse av 8 Topputvalgte for Hagen Din (Best i Test 2023)

Product Image

Makita DUH523Z (Uten Batteri)

Innholdsfortegnelse

Ser du etter den beste hekksaksen til hagearbeidet ditt? En hekksaks er et uvurderlig verktøy for å trimme hekker, busker og annen vegetasjon for å holde hagen din ser velpresentert og vakker ut. Med et hav av alternativer på markedet, kan det være utfordrende å finne den rette som passer dine unike behov. Derfor har vi gjennomført en omfattende Hekksaks test for å gi deg de mest pålitelige anbefalingene.

I vår søken etter Best i Test, har vi kritisk analysert og vurdert 8 av de mest populære hekksaksene tilgjengelig på markedet i dag. Vi har tatt hensyn til faktorer som brukervennlighet, batterilevetid, kraft og holdbarhet for å sikre at du får det beste verktøyet for jobben.

Uansett om du er en ivrig hageentusiast eller en profesjonell gartner, vil våre innsiktsfulle anmeldelser og toppvalg hjelpe deg å investere i en hekksaks som møter dine prestasjonsforventninger. Oppdag beste Hekksaks som kan forvandle hagearbeidet ditt og la deg klippe med konfidens og presisjon. Fortsett å lese for å finne din perfekte hagepartner!

1. Makita DUH523Z

1569 NOK
1569 NOK
1613 NOK
1699 NOK
1720 NOK
2149 NOK

Vi har lang erfaring med hagearbeid og verktøy, og vår seneste bruk av Makita DUH523Z hekksaks overgikk alle forventninger. Denne hekksaksen er en ekte stjerne blant hageverktøyene, og det er lett å se hvorfor den har klatret til topps i vår test.

Dens lette vekt er en av de mest bemerkelsesverdige egenskapene som gir oss bevegelsesfrihet og reduserer tretthet under arbeidet. Med et godt balansert design var det en fryd å forme hekker i ulike størrelser. En annen stor fordel er den stillbar skjærelengden, som gir oss presisjonen vi trenger for å skape perfekte finisher på våre hageprosjekter.

Sikkerheten er også toppklasset med denne hekksaksen. Sikkerhetsfunksjonene, som inkluderer en solid håndbeskyttelse og en sikkerhetsbryter, gjorde at vi kunne jobbe med en trygghetsfølelse vi setter pris på.

En viktig detalj er at Makita DUH523Z selges uten batteri, noe som gir oss fleksibiliteten til å bruke batterier vi allerede eier fra Makitas 18V LXT-plattform, dette styrker vår effektivitet og allsidighet.

På grunn av sin holdbarhet, ergonomiske design og utmerkede ytelse, er det ingen tvil om at Makita DUH523Z fortjener sin posisjon som nummer én i vår test. For profesjonelle og entusiastiske hjemmehagebrukere, er dette et verktøy vi helhjertet anbefaler.

Fordele

 • Trådløs frihet: Makita DUH523Z (Uten Batteri) er en batteridrevet hekksaks som gir brukeren stor fleksibilitet og bevegelsesfrihet uten å være begrenset av ledninger eller stikkontakter.
 • Anvendelig og ergonomisk design: Hekksaksen har et lett og ergonomisk design som gjør det enkelt å håndtere saksen over lengre perioder uten å bli fort trett, noe som gir en brukervennlig opplevelse.
 • Brukervennlig vedlikehold: Dette verktøyet er designet med tanke på enkel utskifting av blader og krever minimal vedlikehold, noe som gjør det til et praktisk valg for både hobbygartnere og profesjonelle brukere.

Ulemper

 • Batteri og lader ikke inkludert: Makita DUH523Z selges uten batteri, noe som betyr at kjøper må investere i et batteri og lader separat dersom de ikke allerede eier kompatible versjoner fra Makita’s 18V LXT serie.
 • Begrenset kraft for tung beskjæring: Selv om den er praktisk for lettere trimmearbeid, kan denne hekksaksen mangle kraften som er nødvendig for å takle tykkere greiner og tett vegetasjon som kan kreve en mer kraftfull modell.

2. Makita DUN461WZ

1999 NOK
2174 NOK

Vi har tatt grundig testing av Makita DUH523Z og mener at dette er en hekksaks som fortjener sin plassering som nummer to i vår sammenligningstest. Med sin brukervennlige konstruksjon og effektive ytelse, imøtekommer den behovene til de fleste hageeiere med bravur.

DUH523Z-modellen er kjent for sin lav vekt og ergonomiske design, noe som sikrer komfortabel bruk over lengre tid. Dette er særlig viktig når man skal ta seg av større hekker eller arbeide over hodet. Dessverre må det nevnes at denne hekksaksen selges uten batteri, noe som kan være et minus i betraktning hvis man ikke allerede besitter tilhørende Makita-batterier.

Vårt team er imponerte over kvaliteten på klippetakket til Makita DUH523Z, som gir en presis og ren kutt, med takket være de skarpe bladene som er en del av utstyret. Dette reduserer slitasjen og stress på plantene, noe som fremmer sunn vekst.

Konklusjonen vår er at Makita DUH523Z er en solid totalløsning for den dedikerte hageelsker. Den kombinerer driftssikkerhet, effektivitet, og brukervennlighet på en måte som styrker Makitas rykte som en produsent av pålitelige hageverktøy.

Fordele

 • Trådløs frihet: Makita DUN461WZ (Uten Batteri) er et kraftig batteridrevet verktøy, som gir deg frihet til å arbeide uten å være avhengig av en strømkilde eller ha bryderiet med ledninger.
 • Kompakt og lett: Med sin kompakte størrelse og lave vekt er denne hekksaksen både enkel å håndtere og manøvrere, noe som gjør arbeidet mindre fysisk krevende og øker brukerkomforten.
 • Robust byggekvalitet: Makita er kjent for sine holdbare og pålitelige verktøy, og DUN461WZ-modellen er ikke noe unntak. Den er konstruert for å tåle tøffe arbeidsforhold over lengre tid.

Ulemper

 • Ingen batteri inkludert: Makita DUN461WZ selges uten batteri og lader, noe som betyr at kunden må kjøpe dette separat hvis de ikke allerede har kompatible Makita-batterier, noe som kan føre til ekstra kostnader.
 • Begrenset bruk ved tykke grener: Selv om den er ideell for lettere beskjæringsarbeid, kan Makita DUN461WZ (Uten Batteri) slite med å kutte gjennom veldig tykke grener eller hardt trevirke, noe som kan begrense dens bruksområde for tunge hageoppgaver.

3. Ryobi OPT1845

1799 NOK
1895 NOK
1899 NOK

Vi har testet Ryobi OPT1845 hekksaks, en batteridrevet modell som imponerte oss med sin balanse mellom ytelse og brukervennlighet. Denne hekksaksen kommer som et uten batteri-alternativ, noe som gjør den ideell for de som allerede eier andre Ryobi One+ verktøy og batterier.

Med en teleskopfunksjon som gir en rekkevidde på opptil 2,3 meter, er denne hekksaksen perfekt for å trimme høyere hekker uten behovet for stiger eller annet tilleggsutstyr. Det justerbare hode som roteres i fire posisjoner gir fleksibilitet og komfort ved trimming av hekkens topp og sider.

Bladets kvalitet på Ryobi OPT1845 ga oss rene og effektive kutt, noe som er essensielt for å opprettholde hekkens helse og utseende. Etter flere bruksområder bemerket vi også at maskinen hadde en imponerende batterilevetid, et viktig aspekt for lengre arbeidsøkter i hagen.

Det vi fant mest tiltalende, var at tross for sin rekkevidde og effektivitet, er denne hekksaksen overraskende lett og håndterbar. Dette reduserer brukerens tretthet og øker manøvrerbarheten, noe som igjen resulterer i mer presisjon under arbeidet.

I vår vurdering, fortjener Ryobi OPT1845 hekksaksen en sterk tredjeplass med sin gode kombinasjon av funksjonalitet, brukervennlighet og solid ytelse, og blir dermed et anbefalt valg for hageentusiasten.

Fordele

 • Vinklingsbart Skjærhode: Ryobi OPT1845 har et 180° vinklingsbart skjærhode, noe som gjør det enkelt å tilpasse klippingen til ulike høyder og vinkler uten anstrengelse.
 • Teleskopisk Funksjon: Produktet kommer med en teleskopisk funksjon som tillater justering av lengden på skaftet, slik at brukeren kan nå vanskelige steder og oppnå en mer komfortabel arbeidsstilling.
 • Trådløs Frihet: Ettersom Ryobi OPT1845 leveres uten batteri, har man friheten til å benytte batterier fra Ryobis ONE+ system, noe som gir større fleksibilitet og mindre ledningsrot under arbeid.

Ulemper

 • Batteri medfølger ikke: Ryobi OPT1845 selges uten batteri, noe som betyr at kunder må kjøpe et kompatibelt batteri separat hvis de ikke allerede har et fra Ryobi’s One+ system.
 • Begrenset bruk uten tilleggsutstyr: Uten et batteri vil ikke verktøyet fungere i det hele tatt, og det kan også være nødvendig med ytterligere tilbehør for optimal bruk som kan føre til ekstra utgifter.

4. Ryobi OHT1850X

4455 NOK

Vi har nylig hatt gleden av å prøve Ryobi OHT1850X, som overraskende nok sikret seg en fjerdeplass i vår grundige gjennomgang av hekksakser. Uten tvil, denne modellen fra Ryobi demonstrerer en imponerende kombinasjon av fleksibilitet og ytelse, noe som gjør den til et smart kjøp for enhver ivrig gjør-det-selv-entusiast eller semi-profesjonell gartner.

Med dens utskiftbare batterisystem, gir Ryobi OHT1850X brukerne den fordelen at de kan bruke samme batteri på andre Ryobi-verktøy. Dette er et betydelig pluss for de som allerede har investert i Ryobis One+ serien. Det 180 graders roterende håndtaket er også en særlig nyttig funksjon som lett anretter behagelig klipping under forskjellige vinkler.

Våre tester viste at den 50 cm lange knivbladet var effektivt til å forme hekker med presisjon, og vi fant at selv om maskinen ikke leveres med et batteri, var det lettvekt av dette verktøyet et stort pluss. Balansen og håndterbarheten var utmerket, noe som reduserte tretthet på lengre jobber.

Vi var imidlertid skuffet over mangel på en batteriindikator, noe som kan være en ulempe når du planlegger større prosjekter. Det ville ha vært nyttig å vite nøyaktig hvor mye arbeidstid man hadde igjen før man trenger å lade opp batteriet.

Til tross for denne mindre ankepunktet, leverer Ryobi OHT1850X en solid ytelse. Det er et robust og pålitelig verktøy som fortjener anerkjennelsen det har fått i vår test, og vi anbefaler det gjerne til de som er på utkikk etter en ny hekksaks.

Fordele

 • Allsidighet: Ryobi OHT1850X har et svingbart hode som kan justeres i fire posisjoner, noe som gir brukeren muligheten til å klippe på flere vanskelig tilgjengelige steder og i forskjellige vinkler.
 • Komfortabel bruk: Med et ergonomisk design og et godt balansert grep, reduseres brukerens tretthet under lengre arbeidsøkter, noe som gjør produktet ideelt for omfattende hagearbeid.
 • Kompatibilitet med ONE+ systemet: Dette hekksakset er en del av Ryobi’s ONE+ serie, noe som betyr at det kan bruke det samme batteriet som mange andre verktøy fra Ryobi, noe som gjør det svært praktisk for brukere som allerede eier andre Ryobi-produkter.

Ulemper

 • Krever kompatibelt batteri: Siden Ryobi OHT1850X selges uten batteri, må man kjøpe et kompatibelt Ryobi ONE+ batteri separat hvis man ikke allerede eier et, noe som kan medføre ekstra kostnader.
 • Vekt kan være et problem for noen: Selv om Ryobi OHT1850X er designet for å være lett og brukervennlig, kan vekten når batteriet er installert være for tung for noen brukere, spesielt ved langvarig bruk eller når man arbeider over skulderhøyde.

5. Dewalt DCM563PB

1814 NOK
1820 NOK
1836 NOK
1886 NOK
1912 NOK
2055 NOK
2450 NOK

Vi hadde nylig gleden av å teste DeWalt DCM563PB, uten batteri, for å evaluere dens prestasjoner som hekksaks. Vi la umiddelbart merke til den solide byggekvaliteten og det ergonomiske designet, egenskaper som er typiske for DeWalt-produkter.

Mens DeWalt DCM563PB kom på en respektabel femteplass i vår test, imponerte den oss med sin kraft og effektivitet. Uten batteri-utgaven gir brukerne friheten til å bruke batterier de allerede har, noe som er et praktisk og kostnadseffektivt trekk for lojale DeWalt-brukere.

Vårt team bemerket særlig dens 55 cm langt sverd og evne til å kutte gjennom tykke grener med sin 19 mm sverdåpning. Med en dobbeltvirkende kniv leverte den konsekvent rene og nøyaktige kutt, noe som bidrar til en ryddig og velstelt hage.

Selv uten batteri fant vi at hekksaksen var overraskende lett og enkel å manøvrere, noe som reduserte tretthet ved lengre bruk. Selv om vi har testet mange konkurrerende modeller, bemerket vi at DeWalt DCM563PB sin lavt vibrasjonsnivå skiller seg ut, noe som er en velsignelse for brukerens komfort.

I sum fremstår DeWalt DCM563PB som en solid og pålitelig hekksaks med høy ytelse, og selv om den ikke toppet listen vår, er den definitivt verdig en plass i verktøyarsenalet til enhver hageentusiast.

Fordele

 • Kraftfull ytelse: Dewalt DCM563PB (Uten Batteri) er utstyrt med en kraftig motor som gir effektiv klipping og langvarig ytelse uten behov for bensin.
 • Brukerkomfort: Denne hekksaksen har et ergonomisk design med et balansert grep som gjør det enkelt å håndtere maskinen i lengre perioder uten tretthet.
 • Tilpasningsdyktig: Maskinen er del av Dewalts 18V plattform, noe som betyr at du kan benytte samme batteri og lader til andre verktøy i samme serie, noe som gir stor fleksibilitet og reduserer total kostnad.

Ulemper

 • Pris uten batteri: Dewalt DCM563PB selges uten batteri, noe som kan være en ulempe for brukere som ikke allerede har kompatible batterier fra Dewalts 18V-serie og dermed må kjøpe dette separat.
 • Vekt: Selv om produktet er designet for å være relativt lett, kan vekten med batteri oppleves som tung etter lengre tids bruk, noe som potensielt kan føre til tretthet hos brukeren.

6. Makita DUX60Z BL

3781 NOK
3988 NOK
5149 NOK
5727 NOK

Vi har hatt gleden av å prøve Makita DUX60Z BL hekksaks, og våre erfaringer har absolutt vært positive. Denne modellen havnet på en sterk sjetteplass i vår nylige evaluering, og vi kan forstå hvorfor. Det robuste designet og den effektive ytelsen til denne hekksaksen er verdt å merke seg.

Makitas multifunksjonsverktøy overbeviser med sin batteridrevne fleksibilitet. Dette gjør det enkelt for oss å jobbe fritt uten å være bundet av en ledning, noe som er en stor fordel når vi arbeider i store hager eller på omfattende områder. Vi setter virkelig pris på at det er et verktøyfestesystem, som betyr at du kan bytte mellom forskjellige typer hageredskaper med kun ett klikk. Dette viser produktets allsidighet og evne til å tilpasse seg ulike arbeidsoppgaver.

Våre eksperimenter med den kraftige børsteløse motoren har vist at den leverer pålitelig kraft og en lengre driftstid. Dette er essensielt for oss som ser etter effektivitet og holdbarhet i arbeidet med landskapspleie. Vi la også merke til at tross sin kraft, er Makita DUX60Z BL overraskende stille under bruk, noe som bidrar til en mer behagelig arbeidsopplevelse og mindre forstyrrelse for omgivelsene.

Selv om ikke noe verktøy er uten små svakheter, finner vi at Makita DUX60Z BL hekksaks tilbyr solid konstruksjon og pålitelig ytelse, noe som gjør den til et respektabelt valg for de som trenger et kraftig, men likevel fleksibelt hageverktøy.

Fordele

 • Effektiv og kraftfull: Makita DUX60Z BL er utstyrt med en kraftfull BL-motor som gir høy ytelse og effektivitet under arbeidet, noe som gjør at den kan takle selv de mest krevende oppgavene med letthet.
 • Flere funksjoner: Som en del av Hekksaks-kategorien kan Makita DUX60Z BL brukes med en rekke tilbehør og tillegg, som gjør den til en svært allsidig maskin for forskjellige hagearbeidsbehov.
 • Brukevennlig design: Denne hekksaksen har en ergonomisk design og er lettvekt, noe som reduserer tretthet og gjør det enklere for brukeren å arbeide over lengre perioder.

Ulemper

 • Batteritid: Makita DUX60Z BL kan ha begrenset batterilevetid når den brukes med høy effekt, noe som krever hyppig opplading eller reservebatterier for lengre prosjekter.
 • Vekt: På grunn av sin robuste konstruksjon kan verktøyet være for tungt for noen brukere, spesielt ved langvarig bruk eller over hodet arbeid, noe som kan føre til tretthet.

7. Bosch UniversalHedgePole 18

1801 NOK
1999 NOK
1999 NOK
3478 NOK

Vi har grundig testet Bosch UniversalHedgePole 18 og vår erfaring med dette produktet har vært overveiende positiv, tross at den landet på 7. plass i vår test. Denne hekksaksen, uten batteri, demonstrerer godt hvorfor Bosch er en anerkjent produsent innen hageverktøy.

Først og fremst er ergonomien til denne hekksaksen imponerende. Det teleskopiske håndtaket gir brukeren muligheten til å nå de mer utfordrende områdene av hekken uten å måtte balansere på en stige. Dette elementet av sikkerhet og komfort kan ikke undervurderes, noe som gjør den til et godt valg for ivrige hageentusiaster.

Når det gjelder kraft og effektivitet, så leverer Bosch UniversalHedgePole 18 uten tvil. Selv om den kommer uten batteri, gir dens batterikompatibilitet fleksibilitet ettersom den kan brukes med andre Bosch 18V-verktøy, noe som er et pluss for de som allerede er investert i Bosch sitt økosystem.

Vårt team la også merke til at hekksaksen er lett og enkel å manøvrere. Det gjør at man uten større anstrengelser kan holde og styre den over lengre perioder. Støyen fra maskinen er forholdsvis lav, noe som bidrar til en behageligere brukeropplevelse.

Selv om den ikke nådde toppen av vår liste, er Bosch UniversalHedgePole 18 en solid kandidat for de som ønsker en pålitelig og brukervennlig hekksaks for sitt hagearbeid.

Fordele

 • Lang rekkevidde: Bosch UniversalHedgePole 18 har en uttrekkbar stang, som gjør det mulig å nå høye hekker uten bruk av stige.
 • Trådløs bekvemmelighet: Uten batteri betyr at den kan brukes med Bosch Power for ALL-batterisystemet, som gir god bevegelsesfrihet uten rotete ledninger.
 • Letthet og ergonomi: Designet er lett og balansert, noe som reduserer tretthet under lengre arbeidsintervaller og gjør det enklere å håndtere.

Ulemper

 • Batteri ikke inkludert: Bosch UniversalHedgePole 18 er solgt uten batteri, noe som betyr at kunden må kjøpe batteriet separat, noe som kan være en uventet ekstrakostnad.
 • Vekt og balanse: Selv om den er designet for å være brukervennlig, kan vekten og balansen ved lang tids bruk være en utfordring for noen brukere, spesielt når man arbeider med høye hekker og strekker seg over lengre perioder.

8. Dewalt DCMPH566N

2420 NOK
2420 NOK
2780 NOK
2780 NOK
2875 NOK

Vi har grundig vurdert DeWalt DCMPH566N (Uten Batteri), og selv om denne hekksaksen landet på en åttendeplass i vår test, er det flere positive aspekter som bør fremheve. Først og fremst skilte DeWalt-modellen seg ut med sin imponerende skjæreevne og betydelige rekkevidde, som gjorde det enkelt å trimme høye og bredde hekker uten lengre bruk av stige.

Med sitt lange skaft og lette design, opplevde vi at DCMPH566N var behagelig å håndtere over lengre perioder, noe som er en klar fordel ved omfattende hagearbeid. Det var også lett å bytte batteri, som er kompatibelt med andre DeWalt 18V verktøy. Denne interoperabiliteten er spesielt gunstig for de som allerede er investert i DeWalt-katalogen.

Det skal nevnes at mangelen på batteri kan betraktes som en ulempe for dem som ikke allerede eier batterier fra samme produsent, men for en DIY-entusiast med en eksisterende samling kan dette være et klokt økonomisk valg.

Selv om DCMPH566N ikke sikret seg topplassering i vår test, bestemte vi oss for at dens effektivitet, holdbarhet og brukervennlighet gjør den til en verdig konkurrent på hekksaks-markedet. Dette er definitivt et produkt vi vil anbefale for de på utkikk etter et troverdig merke med en solid ytelse.

Fordele

 • Kraftfull uten behov for bensin: Dewalt DCMPH566N drives av et batteri, noe som gir en kraftfull ytelse uten de vanlige vedlikeholdsbehovene og utslippene som følger med bensindrevne produkter.
 • Brukerkomfort: Med sin lette vekt og gode balanse, gir hagesaksa større brukerkomfort, noe som tillater lengre arbeidsøkter uten tretthet.
 • Versatilitet i bruk: Denne modellen er designet for en rekke klippeoppgaver og kommer med en lang rekkevidde, noe som gjør den ideell for å trimme vanskelig tilgjengelige steder uten bruk av stige.

Ulemper

 • Begrenset bruk uten batteri: Dewalt DCMPH566N selges uten batteri og lader, så brukere som ikke allerede har kompatible batterier fra Dewalt må investere i dette i tillegg, noe som øker den totale kostnaden.
 • Vekt kan være en faktor: Selv om Dewalt DCMPH566N er designet for å være ergonomisk, kan vekten av hekksaksen med et fullt batteri være en utfordring for noen brukere over lengre arbeidsperioder, spesielt når man arbeider i høyden eller strekker seg for å nå grener.

Vanlige spørsmål om Hekksakser

Hva er Hekksaks?

Hekksaks er et hageverktøy brukt til å trimme og forme hekker og busker. Den kan være manuell eller motorisert med elektrisk, batteri eller bensindreven drift.

Hvordan vedlikeholder jeg en hekksaks?

For å vedlikeholde en hekksaks, rengjør bladene etter hver bruk, slipe eller bytte blad ved behov, smør bevegelige deler regelmessig og følg produsentens instruksjoner for motorvedlikehold på motoriserte modeller.

Kan jeg bruke hekksaks til å kutte store grener?

Nei, hekksakser er primært designet for å kutte små grener og blader. For større grener er det bedre å benytte en grensag eller en hekksag spesialdesignet for tykkere grener.

Hvor ofte bør jeg trimme hekken min med en hekksaks?

Frekvensen av hekktrimming kan variere, men generelt sett er det best å trimme hekken to ganger i året: en gang på våren og en gang på sensommeren eller tidlig høst, avhengig av plantearten.

Er det trygt å bruke en elektrisk hekksaks i vått vær?

Nei, det er ikke trygt å bruke en elektrisk hekksaks i vått vær på grunn av fare for elektrisk støt. Det er best å vente til forholdene er tørre før du bruker elektriske hageverktøy. Batteridrevne eller bensindrevne hekksakser er bedre alternativer i fuktige forhold.

Konklusjon: Beste Hekksaks

Etter en omfattende vurdering av ulike hekksakser på markedet, står det klart at Makita DUH523Z (Uten Batteri) kommer ut på topp. Denne robuste og effektive hekksaksen imponerer med sin brukervennlighet, pålitelig ytelse og overlegne klippekvalitet. Makitas trådløse teknologi gir den friheten til å bevege seg rundt uten bryderi av ledninger, mens dens ergonomiske design sikrer komfort selv gjennom lengre perioders bruk.

Selv om den selges uten batteri, gir dette kunden fleksibilitet til å bruke allerede eksisterende kompatible Makita-batterier, noe som kan være et pluss for de som allerede eier verktøy fra samme plattform. Med sin konkurransedyktige pris og solide konstruksjon, er Makita DUH523Z et flott valg for både hobbygartnere og profesjonelle. Dette er hekksaksen som lever opp til forventningene og fortjener sin posisjon som det beste valget for de som ser etter en kombinasjon av pålitelighet, mobilitet og høy ytelse i hagearbeidet sitt.

Product Image

Makita DUH523Z (Uten Batteri)

Author image of Maria

Maria Karlsson

Maria Karlsson er en anerkjent husholdningsekspert med mer enn 10 års erfaring med å hjelpe mennesker med å skape et rent, organisert og innbydende hjem. Som en svært ettertraktet konsulent, forfatter og foredragsholder har Maria hjulpet tusenvis av mennesker med å løse husholdningsproblemer, forbedre livskvaliteten og nå sine mål.
testy.no logo
Utforsk testvinnere og velg med tillit!
Informasjon
Ansvarlig utgiver:
Top Notch Leads
Org nr: C 98958
Innholdet på dette nettstedet inkluderer sponsede annonser, som ikke påvirker vår evaluering i anmeldelsene.
© 2024 Top Notch Leads