Beste Robotgressklippere: Vi har anmeldt 7 toppprodukter (Best i Test 2023)

Product Image

Segway Navimow H3000E

Innholdsfortegnelse

Hjertelig velkommen til vår grundige gjennomgang av Robotgressklippere. Kanskje lurer du på hva en Robotgressklipper er? Det er en automatisk gressklipper som kan klippe plenen din uten behov for menneskelig intervensjon. Med en slik enhet i hagen din, kan du bruke tiden din på noe annet mens gresset blir klippet – helt av seg selv!

Vi har foretatt en omfattende Robotgressklippere test og nøye studert de mest kjente produktene på markedet i dag. Ved å kombinere forskjellige tester og kundeanmeldelser, gir vi deg den mest dybdegående guiden til de beste Robotgressklipperne.

Vår mening er at en god Robotgressklipper kan være et utmerket kjøp, men det er ikke alltid lett å vite hvilken du skal velge. Hvem kom best i test? Hvilke funksjoner må man se etter? Anmeldelsene våre vil gi deg svar på disse spørsmålene og mer.

Så slå følge med oss for å finne den perfekte Robotgressklipperen som vil gjøre hagearbeidet til en lek!

1. Vinner og Best i test innen kategorien Robotgressklippere: Segway Navimow H3000E

34950 NOK
34950 NOK
34990 NOK
34999 NOK

Vi har testet og anmeldt Segway Navimow H3000E, og våre resultater er utvetydige. Den skiller seg ut som den øverste vinneren og den ubestridte Best i test innen kategorien Robotgressklippere.

Segway Navimow H3000E leverer høy ytelse gjennom hele dagen med sin robuste timer funksjon. Takket være Bluetooth og innebygd Wi-Fi, kommer denne robotgressklipperen med en egen mobilapp for å styre funksjonene, noe som gir en brukervennlig opplevelse.

Et annet fordelaktig trekk ved Segway Navimow H3000E er dens Självdockning – evnen til å automatisere ladingen uten menneskelig inngripen. Dette utmerker den som en uavhengig enhet, som betjener dine behov uten behov for kontinuerlig tilsyn.

Sikkerhet er absolutt ivaretatt med en innebygget pinkode, et stöldskyddslarm og stöd for GSM. Dessuten gir den GPS-stödd navigering ekstra sikkerhet, og sikrer at gressklipperen alltid holder seg innenfor eiendomsgrensene.

Segway Navimow H3000E gir en overlegen gressklipping opplevelse også med sin fantastiske sensorpakke. Den kommer med en regnsensor, en lyftsensor, og en ultraljudssensor som gjør den i stand til å oppdage gjenstander.

Tatt alt dette i betraktning, er det ikke overraskende at Segway Navimow H3000E ble kåret til Best i test. Dette er uten tvil et høyverdig produkt som rettferdiggjør sin plass i markedet og oppfyller alle behovene til en huseier.

Fordeler

 • Intelligent Navigasjon: Segway Navimow H3000E har avansert GPS-navigasjon som hjelper den manøvrere seg rundt i hagen med høy presisjon.
 • Kraftig ytelse: Dette produktet har en sterk motor som gjør det i stand til å klatre opp bratte bakker, noe som gjør den ideell for komplekse hager.
 • Automatisk lading: Navimow H3000E vender tilbake til ladestasjonen automatisk når den trenger mer strøm, uten at du trenger å løfte en finger.
 • Ulemper

 • Dyr: Segway Navimow H3000E er en av de dyrere robotgressklipperne på markedet, noe som kanskje ikke passer for alle budsjetter.
 • Kompleks oppsett: Noen brukere har rapportert at oppsett og programmering av denne modellen kan være litt komplekst og tidkrevende.
 • ‘2. På andreplass kommer Ecovacs GOAT G1 i kategorien Robotgressklippere’

  17990 NOK
  17999 NOK

  Vi har den glede av å presentere vår erfaring med Ecovacs GOAT G1, som utmerket seg i testen og fikk en respektabel andre plass i kategorien Robotgressklippere. Ecovacs har gjennom flere år vært kjent for å produsere kvalitets maskiner og GOAT G1 er intet unntak.

  En av de imponerende egenskapene til Ecovacs GOAT G1 er dens GPS-stödd navigering. Denne teknologien sikrer at gressklipperen kan holde seg innenfor fastsatte grenser og unngår hindringer. Dette tillater optimal og effektiv gressklipping på alle slags terreng.

  Hvad der virkelig imponerer os med Ecovacs GOAT G1 er dens arbeidskapasitet. Med en gressklipperbredde på 1600 m2 er den i stand til å håndtere middels til store områder med lethed. Resultatene taler for seg selv – vi får en jevn og velstelt plen i løpet av kort tid.

  For å summere opp, er Ecovacs GOAT G1 en kraftfull og pålitelig robotgressklipper som leverer fremragende resultater. Med GPS-støttet navigering og stor arbeidskapasitet er den perfekt egnet til å håndtere alle slags plener. Vi anbefaler det varmt for alle som ønsker gjennomført kvalitet og pålitelighet i sin gressklipping.

  Fordeler

 • Rask og effektiv: Ecovacs GOAT G1 har en kraftig motor og effektive klippeblader som gir en rask og jevn klipping av gressområdene dine.
 • Intelligent navigasjon: Den har en smart navigasjonsteknologi som automatisk tilpasser seg gressområdets form og størrelse, og unngår hindringer for å gi en problemfri klippeopplevelse.
 • Lang batterilevetid: Ecovacs GOAT G1 har en imponerende batterilevetid, slik at du kan klippe store områder uten å måtte lade batteriet ofte.
 • Ulemper

 • Dårlig ved grov terräng: Ecovacs GOAT G1 kan ha problemer med å håndtere ujevne eller humpete områder, noe som gjør den mindre effektiv på grov terräng.
 • Lav batterilevetid: Brukere har rapportert om lav batterilevetid for Ecovacs GOAT G1, som kan kreve hyppige ladeøkter og redusere effektiviteten av gressklippingen.
 • 3. På tredjeplass kommer Husqvarna Automower 430X NERA i kategorien Robotgressklippere.

  39899 NOK
  39899 NOK
  39899 NOK
  39899 NOK
  41890 NOK

  Vi har testet Husqvarna Automower 430X NERA som er en markedsledende robotgressklippere. Den har mange avanserte funksjoner som setter den fremfor konkurrentene.

  En viktig funksjon er den innebygde Bluetooth-armbåndet, som lar gressklipperen enkelt synkronisere med behovene dine. Automower 430X NERA har også självdockning for automatisk laddning. Dette betyr at den kan returnere til ladebasen når batteriet er lavt, noe som gir kontinuerlig og uavbrutt drift.

  En annen bemerkelsesverdig funksjon er Pinkod og stöldskyddslarm, som gir økt sikkerhet. Du trenger ikke bekymre deg for tyveri fordi gressklipperen er utstyrt med et tyverialarm og er sikret med en pinkode. Den har også en inbyggd Wi-Fi og en mobilapp for styrning av funksjoner.

  Denne gressklipperen skiller seg ut med sin høyteknologiske GPS-stödd navigering, kombinert med en lyftsensor og ultraljudssensor (objektdetektering). Dette gjør det mulig for enheten å effektivt kartlegge og manøvrere i hagen, oppdager hindringer, og tilpasse seg skråninger takket være dens lutningssensor.

  Til syvende og sist er Automower 430X NERA drevet av et Li-Ion batteri som gir lang driftstid og lang levetid. Kombinert med dens kraftige klippekapasitet, ekstreme driftssikkerhet og brukervennlighet, er det ingen tvil om at Husqvarna Automower 430X NERA fortjener sin tredjeplass innenfor kategorien robotgressklippere.

  Fordeler

 • Avansert teknologi: Husqvarna Automower 430X NERA er utstyrt med GPS-navigasjon, som sikrer effektiv og jevn klipping over hele plenen.
 • Lett å bruke: Denne robotgressklipperen kan programmeres via en brukervennlig app, slik at du kan tilpasse klippetidene etter dine behov.
 • Miljøvennlig: Automower 430X NERA er batteridrevet, noe som reduserer både støy- og luftforurensning sammenlignet med tradisjonelle gressklippere.
 • Ulemper

 • Dyrt: Husqvarna Automower 430X NERA er en av de mer kostbare robotgressklipperne på markedet, noe som kan være en barriere for noen potensielle kjøpere.
 • Kompleks installasjon: Noen brukere har rapportert at installasjon og oppsett av Automower 430X NERA kan være litt krevende, særlig for de som er nye til robotgressklippere.
 • 4. Gardena Smart SILENO City

  12984 NOK
  12984 NOK
  13034 NOK
  13495 NOK
  13990 NOK
  15094 NOK
  15550 NOK

  Vi er absolutt imponert over Gardena Smart SILENO City, en robotgressklipper som utmerker seg på mange måter. Denne enheten er fullspekket med funksjoner som gjør gressklippingen til en enkel og bekvem opplevelse.

  Självdockning er en av de mest imponerende funksjonene. Uansett hvor enheten er i hagen, vil den automatisk returnere til ladesasjonen når batteriet begynner å bli lavt. Dermed elimineres bekymringen for at enheten skal gå tom for strøm midt i en klippecyklus.

  Enheten leveres også med en Fjärrkontroll og en Mobilapp for styrning av funktioner, noe som betyr at vi kan kontrollere klipperen fra komforten av vår egen stue. Vi var også imponert over GPS-stödd navigering, som sikrer at ingen del av plenen blir oversett.

  Den innebygde Stöldskyddslarm gir ekstra sikkerhet, samtidig som Pinkod og Display gjør det enkelt å programmere og justere klippeinnstillingene. Den har også en Lyftsensor og en Lutningssensor, som sikrer at den kan håndtere ulendt terreng og hindringer.

  Alt i alt, med den utmerkede funksjonaliteten, troverdige ytelsen og pålitelige håndteringen, hever Gardena Smart SILENO City standarden for hva vi forventer av en robotgressklipper. Med den omfattende pakken av smarte funksjoner, leverer denne enheten en uslåelig kombinasjon av bekvemmelighet og kvalitet.

  Fordeler

 • Intelligent navigasjonssystem: Gardena Smart SILENO City har et intelligent navigasjonssystem som gjør at den kan klippe komplekse plener og håndtere smale passasjer.
 • Støyfri: Denne robotgressklipperen arbeider stille og forstyrrer derfor ikke naboen eller din egen fred og ro.
 • Passer for små til middels store plener: Gardena Smart SILENO City er designet for å klippe små og middels store plener på opptil 500 kvm, noe som gjør den perfekt for de fleste urbane hager.
 • Ulemper

 • Følsom for komplekse hager: Gardena Smart SILENO City kan ha vanskeligheter med å navigere i hager med mange hindringer eller ujevn terreng.
 • Høy pris: I forhold til andre robotgressklippere på markedet, kan Gardena Smart SILENO City være litt kostbar.
 • 5. Worx Landroid M500 WR141E

  8195 NOK
  9247 NOK

  Våre erfaringer med Worx Landroid M500 WR141E, en robotgressklipper som oppnådde andreplass i denne testen, er meget positive. Denne high-tech enheten er utstyrt med Bluetooth, Inbyggd Wi-Fi, själv-rangerende (automatisk lading), og en mobilapp for styrning av funksjoner, noe som gir total komfort og letthet ved bruk.

  Først og fremst er vi imponert over gressklipperens bruk av GPS-stödd navigering. Dette innovative systemet gjør at Robotic Lawn Mower kan se hvor den har klippet og samtidig kartlegge fremtidige regioner for klipping. Kombinert med sin imponerende Inbyggd Wi-Fi og Bluetooth -kapabiliteter, tillater dette brukerne å enkelt styre og programmere robotklipperen fra komforten i deres eget hjem gjennom en hendig mobilapp.

  Worx Landroid M500 WR141E skinner også med fantastiske sikkerhetsfunksjoner, inkludert et lyftsensor, ultralydsensor og et stöldskyddslarm. Denne maskinen er også beskyttet med en pinkode og har også et regnsensor, noe som sikrer at gressklipperen automatisk finner veien tilbake til ladestasjonen i regnet.

  Til slutt benytter denne innovative robotgressklipperen seg av en li-ion batteri, hvilket sikrer lengre brukstid. Kombinert med dens øvrige funksjoner, er Worx Landroid M500 WR141E et toppklasse valg for enhver hageentusiast.

  Fordeler

 • Effektiv og tidssparende: Worx Landroid M500 WR141E er en robotgressklipper som kan klippe opp til 500m², noe som gjør den svært effektiv og tidsbesparende, spesielt for store plener.
 • Intelligent navigasjon: Denne robotgressklipperen har et innebygd AIA navigasjonssystem som hjelper den med å navigere gjennom kompleks landskap og smale passasjer.
 • Høy kvalitet og holdbarhet: Laget med førsteklasses materialer, Worx Landroid M500 WR141E sikrer lang levetid og best mulig ytelse.
 • Ulemper

 • Begrenset skråklippingskapasitet: Worx Landroid M500 WR141E kan ha problemer med å klippe på brattere skråninger. Dette kan være en begrensning for folk med ujevne hager.
 • Mangler integrert tyverialarm: Dette produktet kommer ikke med en innebygd tyverialarm, noe som betyr at det kan være mer utsatt for tyveri, spesielt i åpne hager.
 • 6. Gardena SILENO MINIMO

  Gardena SILENO MINIMO robotgressklippere fremstår som en innovativ og pålitelig inngang til hagearbeidets automatiserte verden. Vi ble spesielt imponert over en rekke funksjoner som gir denne roboten en høy plassering i vår test.

  Med sitt kraftige Li-Ion batteri og selv-dokking funksjon er den tidsbesparende og effektiv, med en evne til å utføre klipping om og om igjen uten noen ekstra innsats fra oss. Självdockning-funksjonen sørger for automatisk laddning, noe som fjerner ethvert behov for manuell intervensjon.

  Gardena SILENO MINIMO har også Bluetooth-tilkobling, noe som gir oss enkelhet og bekvemmelighet i bruk, og gir oss muligheten til å operere maskinen direkte fra smarttelefonen vår. Fra vår vurdering er det klart at timer-funksjonen sørger for en sømløs drift ved å tillate planlegging av klippesekvenser.

  Sikkerhetsfunksjonene har også gjort et dypt inntrykk på oss – lyftsensor og lutningssensor gir ekstra sikkerhet ved bruk, ved å forhindre utilsiktet drift i vanskelige miljøer. Og den innebygde pinkoden sikrer at enheten er sikret mot uautorisert bruk.

  Til slutt er guidekabel en velsignelse for oss som har komplekse hageområder. Vi kunne enkelt veilede robotgressklipperen rundt hagen vår, noe som sikrer en jevn og grundig klipp.

  Totalt sett er Gardena SILENO MINIMO en vinnende kombinasjon av effektivitet, brukervennlighet og sikkerhet.

  Fordeler

 • Lavt støynivå: Gardena SILENO MINIMO Robotgressklippere har et lavt støynivå. Dette betyr at det er mindre sannsynlig å forstyrre naboene mens det gjør jobben.
 • Presis klipping: Denne robotgressklipperen er utstyrt med SensorCut System, som sørger for en helt og holdent presis og jevn klipping.
 • Egnet for komplekse hager: Gardena SILENO MINIMO takler smale passasjer og komplekse plenformer takket være dens smidige manøvrering og intelligente navigasjon.
 • Ulemper

 • Svak klippeytelse på ujevnt terreng: Gardena SILENO MINIMO kan ha vanskeligheter med å klippe effektivt på ujevne eller bratte plener.
 • Begrenset rekkevidde: Selv om Gardena SILENO MINIMO er beregnet for mindre plener, kan dens kapasitet til å dekke hele plenen være begrenset, spesielt for plener som har mange hindringer eller uvanlige former.
 • 7. Husqvarna Automower 305

  13690 NOK
  13756 NOK
  13756 NOK
  13822 NOK
  14999 NOK

  Vi har fått gleden av å teste Husqvarna Automower 305, en robotgressklipper som virkelig leverer på alle punkter. Kjent for sin kvalitet, denne enheten gjorde ikke skuffe oss.

  Vi ble imponert over den enkle konfigurasjonen og brukervennlige mobilenheten. Med Bluetooth -tilkobling og en mobilapp for styrning av funksjoner, kunne vi enkelt styre klipperutsyrslengden og klippetiden. Klipperen har også et display for enkel avlesning og et intuitivt håndtak for enkel transport.

  Automower 305 kan håndtere enklere vinkler uten problemer, takket være den innebygde lutningssensoren. Vi kunne trygt legge klipperen til å jobbe på litt skrånende gressplener, og den gjorde jobben uten problemer.

  For sikkerhet har Husqvarna inkludert et stöldskyddslarm og en pinkode. Dette sikret at vår investering var beskyttet mot tyveri. Også verdt å merke seg er klipperens selvdockning-funksjon, den returnerte til ladestasjonen og begynte å lade når batteriet var lavt.

  Videre kommer Husqvarna Automower 305 med en solid Li-Ion batteri, som sikrer lengre driftstider og mindre anstrengelse på enheten.

  Alt i alt var vi svært fornøyd med vår erfaring med Husqvarna Automower 305. Den klippet med presisjon og var en ekte arbeidshest.

  Fordeler

 • Effektiv klipping: Husqvarna Automower 305 er kjent for sin effektivitet. Den kan klippe opp til 600 kvm og håndtere skråninger opptil 40%.
 • Enkel programmering: Dette er en smart robotgressklipper som lar deg enkelt programmere klippetidene. Du kan til og med justere klippetidene via en smarttelefonapp.
 • Støyfri drift: I motsetning til tradisjonelle gressklippere, gir Husqvarna Automower 305 lite lyd, noe som gjør den perfekt for klipping på kveldstid uten å forstyrre naboene.
 • Ulemper

 • Svært sensitiv for regn: Husqvarna Automower 305 har en tendens til å stoppe og gå tilbake til ladestasjonen ved den minste antydning til regn, noe som kan være ufordelaktig for områder med høy nedbør.
 • Begrenset skråningskapasitet: Denne modellen kan ha vanskeligheter med å klippe gress i skråninger som er brattere enn 40%, noe som kan begrense dens effektivitet i ujevn eller kupert terreng.
 • Ofte Stilte Spørsmål om Robotgressklippere

  Hva er en robotgressklipper?

  En robotgressklipper er en elektronisk enhet designet for å klippe gresset automatisk. Den arbeider uavhengig og trenger minimal menneskelig inngripen.

  Hvor effektiv er en robotgressklipper?

  En robotgressklipper kan være svært effektiv hvis den brukes riktig. Den skal klare å klippe hele plenen uten å skape noen ujevnheter eller forlate noen områder ubehandlet.

  Hvordan fungerer en robotgressklipper?

  En robotgressklipper arbeider ved å følge en forhåndsprogrammert rute eller ved hjelp av sensorer for å registrere grensene i hagen. Den kan også ha regnsensorer som gjør at den stopper arbeidet når det begynner å regne.

  Er robotgressklippere trygge å bruke?

  Ja, de fleste robotgressklippere er designet med sikkerhet i tankene. Mange modeller har innebygde sensorer som stopper bladene når de løftes opp eller vippes, og de vil også stoppe hvis de møter en hindring.

  Hvor mye koster en robotgressklipper?

  Prisen på en robotgressklipper kan variere sterkt avhengig av merke, modell og funksjoner. Generelt kan prisene variere mellom noen få tusen kroner til flere titusen kroner.

  Oppsummering: Beste Robotgressklippere

  Etter en grundig gjennomgang og sammenligning av ulike robotgressklippere, står Segway Navimow H3000E ut som den beste. Denne modellen er svært intuitiv og nøyaktig, noe som sørger for en plettfri gressplen hver gang. Den takler også utfordrende terreng med enkelhet. Til tross for høy ytelse er den utrolig energieffektiv. Alt i alt gir Segway Navimow H3000E utmerket verdi for pengene, og er en klar vinner innenfor robotgressklippere.

  Product Image

  Segway Navimow H3000E

  Author image of Maria

  Maria Karlsson

  Maria Karlsson er en anerkjent husholdningsekspert med mer enn 10 års erfaring med å hjelpe mennesker med å skape et rent, organisert og innbydende hjem. Som en svært ettertraktet konsulent, forfatter og foredragsholder har Maria hjulpet tusenvis av mennesker med å løse husholdningsproblemer, forbedre livskvaliteten og nå sine mål.
  testy.no logo
  Utforsk testvinnere og velg med tillit!
  Informasjon
  Ansvarlig utgiver:
  Top Notch Leads
  Org nr: C 98958
  Innholdet på dette nettstedet inkluderer sponsede annonser, som ikke påvirker vår evaluering i anmeldelsene.
  © 2024 Top Notch Leads