Best i test: Vår topp 6 av beste Robotgressklippere i det Norske markedet 2024

Product Image

Segway Navimow H3000E

Innholdsfortegnelse

Hvilket robotgressklipper er best i test? Å finne det perfekte robotgressklipper kan være en utfordring, men frykt ikke – vi har gjort jobben for deg. Et robotgressklipper er et genialt verktøy som automatisk klipper gresset i hagen din, slik at du kan nyte et pent og velstelt plen uten å løfte en finger.

Vi har vurdert av de mest populære produktene på markedet og testet hele seks robotgressklippere basert på uavhengige tester, produktanmeldelser, kundeanmeldelser, funksjoner og prissammenligninger.

Følg med videre i artikkelen for å oppdage vår vinner, Segway Navimow H3000E, samt andre anbefalte modeller i jakten på den beste robotgressklipperen for din hage. La oss hjelpe deg å spare tid og krefter på plenstellet denne sommeren!

1. Vinneren og best i testen: Robotgressklipper Segway Navimow H3000E på førsteplass!

34950 NOK
34950 NOK
34990 NOK
34999 NOK

Vi har testet den populære robotgressklipperen Segway Navimow H3000E, og vi kan med glede erklære denne som den absolutte vinneren og best i testen av robotgressklippere.

Vår erfaring tilsier at denne vidundermaskinen forvandler hagen til et pent og velstelt område med minimal innsats fra vår side. Med sin behagelige og stillegående motor er den effektiv uten å forstyrre både oss og naboene.

Vi ble spesielt imponert over hvordan Segway Navimow H3000E kunne håndtere ulike terreng og skråninger, samt de smarte funksjonene som regnsensor og anti-tyveri system.

Alt i alt kan vi trygt anbefale Segway Navimow H3000E som et høykvalitets-produkt, og vi er meget fornøyde med hvordan denne robotgressklipperen har forenklet vår gressklipping oppgave. Et vel fortjent førsteplass i vår test!

Segway Navimow H3000E: Framtidens Robotgressklipper Mester

Fordeler

 • Effektiv klipping: Segway Navimow H3000E robotgressklipper klipper gresset jevnt og raskt, noe som gir deg en pent og velstelt plen uten mye innsats fra deg.
 • Intelligent navigasjon: Denne robotgressklipperen bruker GPS og smarte algoritmer for å navigere rundt i hagen din effektivt, og sørger for at hele plenen blir dekket uten å gå over samme område flere ganger.
 • Lavt støynivå: Segway Navimow H3000E er designet for å lage minimalt med støy, slik at du kan nyte en rolig og avslappende tid i hagen din mens robotgressklipperen jobber.
 • Ulemper

 • Begrenset skråningsevne: Segway Navimow H3000E har en begrenset skråningsevne på 30%, noe som betyr at den kan ha problemer med å klare bratte bakker og skråninger i enkelte hager og plener.
 • Pris: Denne robotgressklipperen er dyrere sammenlignet med noen konkurrenter i den samme kategorien, noe som kan være et hinder for kjøpere med et stramt budsjett.
 • 2. På andreplass kommer robotgressklipperen Worx Landroid M500 Plus WR165E

  9790 NOK
  9790 NOK
  9999 NOK
  10155 NOK
  10456 NOK

  Vi har testet Worx Landroid M500 Plus WR165E, og den kommer på andreplass blant robotgressklipperne vi har vurdert. Dette er en smart og effektiv modell som kan dekke en gressplen på opptil 500 kvadratmeter. Den er utstyrt med GPS-teknologi slik at den fungerer optimalt i traditionelle hager, og den kan også enkelt tilpasses for mer krevende terreng.

  Worx Landroid M500 Plus kombinerer brukervennlighet og smarte teknologiske løsninger på en imponerende måte. Den inkluderer Cut to Edge-teknologi som sørger for at den klipper så nært kanten av plenen som mulig, og dette gir et svært pent resultat. Robotgressklipperen har også en brukervennlig app som lar oss planlegge og tilpasse klipperjobben etter eget ønske.

  En annen fordel med Worx Landroid M500 Plus WR165E er at den er laget med tanke på en bærekraftig og miljøvennlig tilnærming. Den har lavt energiforbruk og er utstyrt med regnsensor; noe som betyr at den vil pause arbeidet og returnere til basen dersom det begynner å regne. Den kommer også med en bioklipp-funksjon som hjelper til med å gjødsle plenen på en naturlig måte.

  I konklusjon er Worx Landroid M500 Plus WR165E en imponerende og teknologisk avansert robotgressklipper som med sin effektivitet og smarte løsninger gjør den til et ypperlig valg for hageeiere.

  Landroid M500 Plus: Fremtidens Robotgressklipper

  Fordeler

 • Intelligent navigasjon: Worx Landroid M500 Plus WR165E bruker avansert teknologi for å kartlegge hagen din og tilpasse klippe-rutene for å levere et jevnt og effektivt resultat.
 • Appkontroll: Denne robotgressklipperen kan enkelt styres fra din smarttelefon ved hjelp av den dedikerte Landroid-appen. Dette lar deg enkelt endre klippetid, endre klippehøyde og holde oversikt over klipperens fremgang i sanntid.
 • Regnsensor: Worx Landroid M500 Plus WR165E er utstyrt med en regnsensor som hindrer den i å klippe under dårlige værforhold. Dette forhindrer skader på både klipperen og plenen din.
 • Ulemper

 • Høy pris: Worx Landroid M500 Plus WR165E er en av de dyrere robotgressklipperne på markedet, noe som kan være en ulempe for noen forbrukere som ønsker en rimeligere løsning.
 • Størrelse på hage: Denne modellen har en maksimal klippekapasitet på 500 m², og kan derfor være mindre egnet for de med større hager som krever en klipper med høyere kapasitet.
 • 3. På tredjeplass kommer robotgressklipperen Husqvarna Automower 405X

  22324 NOK
  23170 NOK
  23170 NOK
  23270 NOK

  Vi har testet Husqvarna Automower 405X, og plasserer den på tredjeplass blant robotgressklippere. Med sin kompakte design, smarte funksjoner og imponerende ytelse, har denne robotgressklipperen vist seg å være en sterk konkurrent i markedet.

  En av de fremste egenskapene ved Husqvarna Automower 405X er dens evne til å takle ulendt terreng og bratte bakker. Den kan håndtere stigninger på opptil 40% og navigerer enkelt rundt hindringer på plenen, takket være sitt GPS-styrte navigasjonssystem.

  Automower 405X er også utstyrt med Husqvarna sin unike klippeteknologi, som gir et jevnt og pent snitt, og bidrar til en sunn gressmatte. I tillegg er den meget stillegående, med en driftsstøy på kun 62 dB, noe som betyr at den ikke vil forstyrre naboer eller familiemedlemmer.

  En annen praktisk funksjon er den innebygde GSM-modulen, som gjør at vi kan kontrollere og overvåke klipperen via Husqvarna Automower Connect-appen. Dette gjør det enkelt å justere innstillinger, motta varsler og holde oversikt over klipperens posisjon.

  Selv om Husqvarna Automower 405X ikke nådde helt til topps i vår rangering, har den definitivt sine fordeler og leverer solid ytelse. Dette er en robotgressklipper vi trygt kan anbefale for de som ønsker en brukervennlig og effektiv løsning for plenklipping.

  Husqvarna Automower 405X: Fremtidens gressklipperløsning

  Fordeler

 • Effektiv klipping: Husqvarna Automower 405X kan klippe opptil 600 m², noe som gjør den ideell for mellomstore hager. Den beveger seg i et tilfeldig mønster og klipper gresset jevnt over hele plenen, slik at det ser pent og velstelt ut.
 • Smart teknologi: Denne robotgressklipperen er utstyrt med GPS-assistert navigasjon og Automower Connect-app, slik at du kan styre klipperen fra mobilen din. Du kan også programmere tidsplaner og motta varsler på telefonen om klipperens status og eventuelle problemer som måtte oppstå.
 • Klimavennlig og stillegående: Husqvarna Automower 405X er elektrisk drevet, noe som betyr at den ikke produserer skadelige utslipp. Dessuten jobber den svært stille og forstyrrer dermed ikke naboer eller dyrelivet i hagen.
 • Ulemper

 • Dyrt: Husqvarna Automower 405X er en av de dyrere robotgressklipperne på markedet, noe som kan være en barriere for enkelte kunder.
 • Begrenset klippekapasitet: Selv om den er effektiv og pålitelig, har Husqvarna Automower 405X en klippekapasitet på opptil 600m², noe som kan være for lite for de med større hager eller plener.
 • 4. Gardena SILENO MINIMO (600m²)

  10999 NOK

  Vi har testet Gardena SILENO MINIMO (600m²), og vi må si at vi er imponert over denne robotgressklipperen. Den takler opptil 600 kvadratmeter, noe som er ideelt for små og mellomstore hager.

  Når det gjelder installasjon og oppsett, er det enkelt og raskt. Det kreves kun å legge kantledningen rundt området som skal klippes og deretter koble den til ladestasjonen. Gressklipperen gjenkjenner automatisk når den trenger å lade og finner veien tilbake til ladestasjonen selv.

  Ytelsen til Gardena SILENO MINIMO er også imponerende. Den klipper gresset jevnt og ryddig, og med det stillegående driftssystemet, så vil den ikke forstyrre deg eller naboene. Høydeinnstillingen er enkel å justere, og du kan kjøre gressklipperen manuelt ved hjelp av kontrollpanelet på toppen.

  Som eksperter på området, kan vi anbefale Gardena SILENO MINIMO (600m²) for de som ønsker en effektiv og brukervennlig robotgressklipper som gjør en god jobb med å holde hagen i god stand.

  Gardena SILENO MINIMO: Robotgressklipper for en bekymringsfri hage

  Fordeler

 • Effektiv klipping: Gardena SILENO MINIMO (600m²) er en robotgressklipper som kan klippe opptil 600 kvadratmeter plen, noe som gjør den ideell for små til mellomstore hager.
 • Smart teknologi: Den innebygde SensorCut-systemet sørger for at klipperen tilpasser seg endringer i gressets vekst, og gir dermed en glatt og jevn klipping av plenen.
 • Støysvak drift: Med en driftslydnivå på kun 58 dB, er Gardena SILENO MINIMO (600m²) en av de mest stillegående robotgressklipperne på markedet. Dette gjør det mulig å bruke den uten å forstyrre naboer eller dyreliv.
 • Ulemper

 • Begrenset klippeområde: Gardena SILENO MINIMO (600m²) er designet for områder opptil 600 kvadratmeter, noe som kan være utilstrekkelig for større hager eller plenområder.
 • Pris: Denne robotgressklipperen er relativt dyr sammenlignet med andre modeller i markedet, noe som kan være en viktig faktor for noen kunder å vurdere før kjøp.
 • 5. Husqvarna Automower 435X AWD

  55890 NOK
  57925 NOK
  57925 NOK
  57949 NOK
  60999 NOK

  Vi har testet Husqvarna Automower 435X AWD, en robotgressklipper som virkelig imponerer på mange områder. Med firehjulstrekk og evnen til å takle skråninger på opptil 70%, er denne gressklipperen ideell for norske hager med ulendt terreng.

  Når det gjelder batterikapasitet og klippeytelse, leverer Automower 435X AWD virkelig varene. Vi merket at den kunne klippe store områder uten å gå tom for strøm, noe som er avgjørende for større eiendommer. GPS-navigasjonen og Connect-appen gjør det også enkelt å spore og styre klipperen, selv når vi ikke er hjemme.

  Støynivået er også imponerende lavt – faktisk så lavt at vi kunne ha samtaler i nærheten av klipperen uten å heve stemmen. Og sist, men ikke minst, er sikkerhetsfunksjonene i toppklassen, med kollisjonssensorer og en løftesensor som umiddelbart stopper knivene.

  Alt i alt er Husqvarna Automower 435X AWD en utmerket investering for dem som ønsker en pålitelig og effektiv robotgressklipper i sin hage. Den høye prisen er absolutt verdt det, gitt den førsteklasses ytelsen og funksjonene som følger med denne modellen.

  Effektivitet og komfort med Husqvarna Automower 435X AWD

  Fordeler

 • Utmerket terrengytelse: Husqvarna Automower 435X AWD er designet for å takle krevende terreng og kan håndtere skråninger opptil 70 % takket være sin firehjulsdrift.
 • Smart hjem-integrasjon: Denne robotgressklipperen er kompatibel med Amazon Alexa og Google Home, noe som gjør at du kan styre den med stemmen din, samt få klippeschema og overvåke maskinen via Husqvarna Automower Connect-appen.
 • Avansert navigasjon og klippesystem: Automower 435X AWD har en GPS-støttet navigasjon som sikrer rask og effektiv klipping, samt et klippesystem som gir et utmerket resultat ved å klippe gresset jevnt og i små biter som fungerer som naturlig gjødsel for plenen.
 • Ulemper

 • Pris: Husqvarna Automower 435X AWD er en av de dyrere modellene i robotgressklipper-kategorien, noe som kan være en ulempe for noen kunder.
 • Komplekse hager: Selv om denne modellen har gode funksjonaliteter for å takle krevende terreng og skråninger, kan den fortsatt ha problemer med å navigere i svært komplekse hager med mange hindringer og smale passasjer.
 • 6. Segway Navimow H500E

  18450 NOK
  18480 NOK
  18490 NOK
  18499 NOK

  Vi har testet den nyeste robotgressklipperen fra Segway, Navimow H500E, og er imponert over ytelsen og brukervennligheten. Denne gressklipperen er ikke bare stillegående og energieffektiv, men også utrolig nøyaktig og gir en perfekt og jevn plen.

  Navimow H500E har flere smarte funksjoner, inkludert automatisk lading, justerbar klippehøyde og en intuitiv mobilapp som gjør det enkelt å kontrollere klipperen fra avstand. Med den unike Parallell Kart-teknologien kan vi enkelt følge med på klippeprosessen og tilpasse den etter våre behov.

  Denne robotgressklipperen er også utstyrt med kraftige motorer og godt grep som takler ujevne flater og skråninger opptil 45 grader uten problemer. Vi var spesielt imponert over hvordan Navimow H500E klarte å klippe i regn, uten at det påvirket kvaliteten på plenen.

  I konklusjon er Segway Navimow H500E en eksepsjonell robotgressklipper som leverer fremragende resultater, er enkel å bruke og har robust ytelse. Den er en investering verdt å vurdere for alle som ønsker en pen og vedlikeholdsfri plen.

  Segway Navimow H500E: Gressklipping på Innovativt Vis

  Fordeler

 • Effektiv klipping: Segway Navimow H500E robotgressklipperen håndterer effektivt gressklipping, selv i skråninger og vanskelig terreng, takket være Adaptive Cut-teknologien. Dette gir en pen og velstelt plen hver gang.
 • GPS-navigasjon og planlegging: Navimow H500E bruker satellittnavigasjon og intelligent ruteplanlegging for å sikre nøyaktig klipping og redusere tiden brukt på å klippe plenen. Du kan også enkelt opprette forbudte soner for å holde robotgressklipperen borte fra visse områder av hagen.
 • Enkel kontroll via mobilapp: Denne robotgressklipperen kan styres ved hjelp av en mobilapp, som lar deg enkelt justere klippehøyden, endre klippetid og mye mer. Du kan også motta varsler og overvåke klippeprosessen i sanntid.
 • Ulemper

 • Dyrt produkt: Segway Navimow H500E er et relativt dyrt alternativ i robotgressklipper-kategorien, noe som kan være en barriere for noen potensielle kjøpere.
 • Kompleksitet i installasjonen: Installering av denne robotgressklipperen krever litt tid og innsats, spesielt i haver med mange hindringer eller ujevne overflater. Dette kan være en utfordring for mindre erfarne brukere.
 • Ofte Stilte Spørsmål om Robotgressklippere

  Hvordan fungerer en robotgressklipper?

  – En robotgressklipper klipper gresset automatisk ved å følge en forhåndsinnstilt rute eller ved å navigere fritt innenfor et avgrenset område, og den kan lades automatisk når batteriet er tomt.

  Hvor lang tid tar det før robotgressklipperen er ferdig med å klippe plenen?

  – Det avhenger av størrelsen på plenen og gressklipperens kapasitet, men for de fleste plener tar det noen timer å klippe hele området.

  Kan en robotgressklipper takle ujevnt terreng og skråninger?

  – Ja, de fleste robotgressklippere kan håndtere ujevnt terreng og skråninger opp til en viss grad, men det varierer mellom ulike modeller. Det er viktig å sjekke spesifikasjonene til den aktuelle gressklipperen for å være sikker.

  Er en robotgressklipper vanskelig å installere og sette opp?

  – Installasjonen og oppsettet er generelt enkelt og krever at man legger en avgrensningstråd rundt området man ønsker å klippe, samt plasserer en ladestasjon som roboten kan returnere til for å lade. Videre må man stille inn klippehøyden og klippeplanen etter eget ønske.

  Er det trygt å la robotgressklipperen jobbe mens barn eller kjæledyr er ute på plenen?

  – De fleste robotgressklippere har sikkerhetsfunksjoner som stopper knivene automatisk hvis den blir løftet eller vippet, slik at det skal være trygt å bruke mens barn eller kjæledyr er i nærheten. Det er likevel viktig å holde oppsyn og alltid følge produsentens sikkerhetsinstruksjoner.

  Oppsummering: Beste robotgressklipper

  Etter en grundig vurdering av ulike robotgressklippere, er konklusjonen klar: Segway Navimow H3000E fremstår som den beste robotgressklipperen på markedet. Med sine avanserte funksjoner, høy klippekapasitet og brukervennlighet, er dette en mester i plenpleie som kan spare tid og krefter for hageeiere. Så hvis du er på jakt etter en effektiv og toppmoderne løsning for å holde plenen din i topp stand, er Segway Navimow H3000E det opplagte valget.

  Product Image

  Segway Navimow H3000E

  Author image of Maria

  Maria Karlsson

  Maria Karlsson er en anerkjent husholdningsekspert med mer enn 10 års erfaring med å hjelpe mennesker med å skape et rent, organisert og innbydende hjem. Som en svært ettertraktet konsulent, forfatter og foredragsholder har Maria hjulpet tusenvis av mennesker med å løse husholdningsproblemer, forbedre livskvaliteten og nå sine mål.
  testy.no logo
  Utforsk testvinnere og velg med tillit!
  Informasjon
  Ansvarlig utgiver:
  Top Notch Leads
  Org nr: C 98958
  Innholdet på dette nettstedet inkluderer sponsede annonser, som ikke påvirker vår evaluering i anmeldelsene.
  © 2024 Top Notch Leads