Beste Robotstøvsuger: Vi Har Anmeldt 8 Toppmodeller (Best i Test 2023)

Product Image

Roborock S7

Innholdsfortegnelse

Vet du hva en Robotstøvsuger er? Dette smarte hjemmeapparatet kan forenkle renholdsrutinene dine betydelig ved å ta seg av støvsugingen på egenhånd. For å hjelpe deg med å velge den beste robotstøvsugeren tilpasset dine behov, har vi gjennomført en grundig Robotstøvsuger test av de mest populære produktene på markedet i dag.

Gjennom vår ‘best in test’ – vurdering, sammenligner vi ulike egenskaper som: batterilevetid, sugeevne og brukervennlighet, for å kåre den beste Robotstøvsugeren. Enten du er på utkikk etter en toppmodell som kan håndtere alle overflater eller en rimeligere variant som gjør jobben, er sjansen stor for at du finner det i vår guide.

Vårt mål er å gjøre din shopping-opplevelse så enkel som mulig. Så, hvorfor vente? Ta en titt på vår omfattende Robotstøvsuger test og finn den beste Robotstøvsugeren som passer til både ditt hjem og budsjett. Den perfekte robothjelperen kan være bare et klikk unna!

1. Vinner og Best i test: Robotstøvsuger Roborock S7

Vi har testet Roborock S7, og vi er ekstremt imponert over denne robotstøvsugeren som virkelig fortjente sin seier som Best i Test.

Selve timerfunksjonen og schemaläggning er utrolig brukervennlig. Med muligheten til å stille inn timer, kan vi veldig enkelt sette opp en skjema for når støvsuging skal skje. Det er veldig praktisk for oss å ha renhold utført automatisk til faste tider når ingen er hjemme.

Självdockning, eller den automeatiske laddningsfunksjonen, gjør at vi aldri må bekymre oss for tom batteri. Når støvsugingen er ferdig, går Roborock S7 tilbake til ladestasjonen, klar for neste oppdrag.

Vi finner også virtuelle vegger og mobilapp til å være svært nyttige. Appen lar oss håndtere alle funksjonene og setter opp virtuelle vegger for å hindre maskinen i å komme inn i bestemte områder.

Som dyreeiere setter vi pris på at Roborock S7 er anpassad for husdjur. Med sin HEPA-certifierat filter og moppfunktion, kan maskinen håndtere pett dander og hår med letthet.

Med rumsnavigering har den god oversikt over sitt miljø, og tilpasser seg enkelt ulike gulvoverflater. Den er også utstyrt med et Li-Ion batteri og er en ekte dammsugare. Etter å ha prøvd Roborock S7, kan vi med sikkerhet si at det er en toppmoderne robotstøvsuger som gir verdi for pengene.

Fordeler

 • Fremtidsrettet teknologi: Roborock S7 har en ultralydsensorteknologi som kan oppdage tepper med stor nøyaktighet og dermed sørge for en mer effektiv rengjøring, uavhengig av overflaten.
 • Kraftig sugeevne: Med kraftig sugeevne på 2500Pa, suger Roborock S7 effektivt opp støv og smuss fra alle typer gulv. Den er perfekt for alt fra harde flater til tepper.
 • Intelligent navigasjon: Roborock S7 kommer med LiDAR navigasjon og to-timers batteritid, noe som gjør den i stand til å kartlegge og navigere større områder og rom effektivt.
 • Ulemper

 • Svært høy pris: Roborock S7 er en av de dyreste robotstøvsugerne på markedet, noe som gjør den mindre tilgjengelig for noen kunder.
 • Komplisert installasjonsprosess: Noen brukere har rapportert at installasjon og oppsett av Roborock S7 kan være forvirrende og tidskrevende.
 • 2. På andreplass kommer Robotstøvsugeren Roborock S8 Pro Ultra

  12490 NOK
  12490 NOK
  12490 NOK
  12490 NOK
  13486 NOK
  13486 NOK
  13486 NOK

  Vi er imponert over Robotstøvsugeren Roborock S8 Pro Ultra, som imponerende nok tar andreplass i denne testen. Denne fremragende apparatet kommer utstyrt med mange nyskapende funksjoner og teknologier, som gjør den til en sterk konkurrent på markedet.

  Et av nøkkelelementene av denne støvsugeren er dens självdockning evne, noe som betyr automatisk laddning. Dette forenkler bruken og eliminerer behovet for manuell intervensjon. Med funksjonen anpassad för husdjur, er den ideell for de med kjæledyr. Dens evne til å rengjøre på en systematisk måte minimerer støv og allergener, takket være det HEPA-certifierat filter.

  Et annet imponerende trekk ved Roborock S8 Pro Ultra er dens praktiske mobilapp for styrning av funktioner. Denne muliggjør fjernkontroll av støvsugingen, noe som er både tidsbesparende og brukervennlig. Med dubbla sidoborstar kan den effektivt rengjøre både hjørner og kanter.

  Roborock S8 Pro Ultra sin funksjon for automattömning gjør at du slipper å tømme støvsugerposen selv, noe som både er praktisk og hygienisk. I tillegg har den moppfunktion og er utstyrt med rumsnavigering, som gjør at den kan rengjøre effektivt på tvers av flere rom.

  Alt i alt fremstår Robotstøvsugeren Roborock S8 Pro Ultra som en robust dammsugare med en rekke smarte og praktiske funksjoner. Det er ingen tvil om at den fortjener sin plassering med en sterk score på 4.8.

  Fordeler

 • Fremragende rengøringsevne: Roborock S8 Pro Ultra har avanceret sugeteknik og en stor støvbeholder, hvilket sikrer en grundig og effektiv rengøring af alle typer gulve.
 • Intelligent navigation: Denne robotstøvsuger har avancerede sensorer og AI-teknologi, der sikrer effektiv navigation rundt i hjemmet uden at komme i vejen eller ramme ind i ting.
 • Lang batterilevetid: Roborock S8 Pro Ultra har en imponerende batterilevetid, hvilket gør det muligt for det at rense større områder uden behov for genopladning.
 • Ulemper

 • Dyr: Roborock S8 Pro Ultra er en av de dyrere robotstøvsugerne på markedet, noe som kan være en barriere for noen forbrukere.
 • Mangler manuell styrefunksjon: Til tross for mange avanserte funksjoner, mangler denne modellen muligheten til å styre den manuelt noe som gir mindre fleksibilitet til brukeren.
 • 3. På tredjeplass kommer Roborock Q7 Max i kategorien Robotstøvsuger.

  4699 NOK
  4838 NOK
  4910 NOK

  I denne vurderingen tar vi for oss Roborock Q7 Max, som er en robotstøvsuger som fikk tredjeplass i dette testet. Med sitt toppmoderne design og brukervennlige funksjoner, er Roborock Q7 Max et imponerende stykke teknologi som utvilsomt fortjener sin høye plassering.

  En av de mest bemerkelsesverdige egenskapene ved denne robotstøvsugeren er dens pålitelige trappsensor, som reduserer sjansene for støvsugerulykker betydelig. Med sin egen Mobilapp for styrning av funksjonene, gir Roborock Q7 Max brukerne full kontroll over rengjøringsprosessen.

  Det enestående aspektet ved Roborock Q7 Max er dens evne til å tilpasse seg dine personlige rengjøringsbehov. Takket være funksjonen Självdockning (automatisk laddning) og høykvalitets HEPA-certifierat filter, eliminerer den ikke bare støv effektivt, men gir også et sunnere innendørs miljø.

  For de med kjæledyr, vil denne robotstøvsugeren være en ekte gave. Med dens spesielle Anpassad för husdjur funksjon, håndterer den dyrehår med enkelhet, slik at du kan nyte følget av dine firbeinte venner uten å være plaget av løse pelshår.

  Den innebygde Moppfunktion og presis Rumsnavigering er bare prikken over i-en, noe som gjør Roborock Q7 Max til en kraftig, multifunksjonell og pålitelig rengjøringsassistent. I sum vil vi anbefale Roborock Q7 Max til alle som leter etter en kraftig robotstøvsuger som er fullpakket med intelligente funksjoner.

  Fordeler

 • Effektiv rengjøring: Roborock Q7 Max har kraftig sugeevne og avansert navigasjonsteknologi, noe som betyr at den effektivt fjerner støv og skitt fra alle hjørner av ditt hjem.
 • Styres med app: Du kan styre rengjøringsplanen og -rutinene til Roborock Q7 Max via en dedikert app. Dette lar deg programmere og tilpasse hvordan og når robotstøvsugeren skal jobbe, noe som gir ekstra bekvemmelighet.
 • Selvoppladende funksjon: Robotstøvsugeren har en selvoppladende funksjon, som betyr at den automatisk returnerer til ladestasjonen når batteriet begynner å bli lavt. Slik sikres en kontinuerlig, uavbrutt rengjøring.
 • Ulemper

 • Dårlig på tykke tepper: Roborock Q7 Max kan ha vanskeligheter med å rengjøre tykke tepper skikkelig, noe som betyr at den ikke er den beste løsningen for hjem med mye høy-tuftete tepper.
 • Ingen hjørnereinigingsfunksjon: Denne enheten har ikke en dedikert funksjon for rengjøring av hjørner, noe som kan resultere i at skitt og støv blir igjen i disse vanskelig tilgjengelige områdene.
 • 4. Roborock S7+

  Vi har hatt glede av å teste den imponerende Roborock S7+ robotstøvsugeren og den har virkelig vist seg å være en stjerne. Konkurransen i robotstøvsugerindustrien er hard, men Roborock S7+ står solid mot toppen.

  Dammsugare-funksjonen er enestående, forbedret med et HEPA-certifierat filter som gjør en utmerket jobb for å fange og holde på mikroskopiske støvpartikler. Denne modellen har lagt til rette også for de med kjæledyr, med den anvendelige anpassad for husdjur-funksjonen.

  Den kan enkelt kontrolleres via mobilapp, noe som gir oss mulighet til å styre funksjonene uansett hvor vi er. Schemaläggning er en fantastisk funksjon som gir brukeren mulighet til å planlegge støvsuging til bestemte tider. Denne siste utviklingen inkluderer også rumsnavigering teknologi, som gjør at roboten kan manøvrere rundt hjemmet med mer presisjon enn noensinne.

  Roborock S7+ skinner også med sin moppfunktion og Automattömning, noe som i stor grad minimerer innsats og tid brukt på rengjøring. Med Självdockning og Trappsensor, returnerer enheten automatisk til ladingsstasjonen når strømnivået er lavt og forhindrer fall fra trapper.

  Den har godt med ekstra funksjoner som virtuella väggar som hindrer roboten i å gå inn i visse områder. Overraskelsesfaktoren ligger i at den har Li-Ion, et av de mest effektive batteriene som finnes. Alt i alt, Roborock S7+ er absolutt verdt å vurdere for de som er på utkikk etter en kvalitetsrobotstøvsuger.

  Fordeler

 • Automatisk løfting av mopp: Roborock S7+ har en automatisk mopp-løftefunksjon, noe som betyr at den kan gjenkjenne tepper og automatisk løfte moppene for effektiv rengjøring.
 • Stor støvsamlingsstasjon: S7+ modellen inkluderer en automatisk støvsamlingsstasjon, som kan holde dirt i opptil 8 uker, noe som minimerer vedlikeholdsjobbene du trenger å gjøre.
 • Kraftig sugekraft: Roborock S7+ har en sugekraft på 2500 Pa, noe som gjør det ekstremt effektivt til å fjerne støv, hår og rusk fra både harde gulv og tepper.
 • Ulemper

 • Dyrt alternativ: Roborock S7+ er et av de dyrere alternativene på markedet for robotstøvsugere, noe som kan være avskrekkende for mange brukere.
 • Komplekse innstillinger: Noen brukere har rapportert at de syns det er vanskelig å konfigurere og tilpasse innstillingene for denne spesifikke modellen, noe som kan være frustrerende.
 • 5. Dreame Bot Z10 Pro

  8418 NOK

  Vi har hatt gleden av å teste Dreame Bot Z10 Pro, en fremragende robotstøvsuger pakket med funksjoner som virkelig skaper differanse. Med funksjoner som timer og schemaläggning, kan vi stille inn tidspunktene som passer oss best for rengjøring og la roboten gjøre jobben.

  Takket være den avanserte trappsensoren og rumsnavigeringen, kan denne roboten navigere problemfritt rundt i hjemmet vårt, selv på steder med trapper. Den oppdager hindringer og unngår trapper effektivt, og all rengjøring er nøyaktig og systematisk.

  Noe vi setter stor pris på er automattömningen. Det betyr at vi ikke trenger å tømme beholderen manuelt. Självdockning (automatisk laddning) er også en fantastisk funksjon som sikrer at støvsugeren alltid er klar til bruk. Den går tilbake til ladestasjonen av seg selv når batteriet begynner å bli lavt.

  Dreame Bot Z10 Pro kommer med en mobilapp for styring av funksjoner og virtuella väggar funksjon. Du kan bruke appen til å styre roboten uansett hvor du er. Moppfunksjonen gjør også en solid jobb, og gjør golv rene og skinnende.

  Endelig kan vi nevne den HEPA-certifierat filter, noe som gjør dette til et glimrende valg for allergikere. Filteret fanger opp små og store partikler, inkludert allergener, for å sikre at luften i hjemmet vårt er ren. Denne roboten har virkelig imponert oss med sine omfattende rengjøringsmuligheter og brukervennlighet.

  Fordeler

 • Høy sugekraft: Dreame Bot Z10 Pro robotstøvsuger har en høy sugekraft på opptil 4000Pa, som effektivt fjerner støv og skitt fra alle typer gulv og tepper.
 • Automatisk tømming: Denne robotstøvsugeren kommer med en selvtømmende stasjon som automatisk tømmer og pakker søppelet, noe som sparer deg for tid og krefter.
 • Avansert navigeringssystem: Dreame Bot Z10 Pro bruker LiDAR-navigasjon og 3D-mapping for å navigere i rommet og gjenkjenne hindringer, noe som sikrer en effektiv og nøyaktig rengjøring.
 • Ulemper

 • Støyende: Dreame Bot Z10 Pro kan være ganske støyende under bruk, noe som kan forstyrre din daglige rutine eller hvile.
 • Begrenset kapasitet: Støvsamleren på Dreame Bot Z10 Pro er ikke spesielt stor, noe som betyr at det kan kreve hyppig tømming hvis området som skal rengjøres er spesielt skittent.
 • 6. Xiaomi Robot Vacuum E10

  1990 NOK
  1990 NOK
  1990 NOK
  1990 NOK
  2087 NOK

  Vi har hatt gleden av å teste Xiaomi Robot Vacuum E10, og har blitt mer enn imponert over dets ytelse. Vår erfaring er at denne robotstøvsugeren tilbyr en uovertruffen brukeropplevelse.

  Til tross for dens kompakte design, er Xiaomi Robot Vacuum E10 fullpakket med funksjonalitet. En av dens mest imponerende funksjoner er dens Moppfunktion. Dette tillater robotstøvsugeren å effektivt rense forskjellige typer harde gulv, hvilket vi syntes var utrolig nyttig og tidssparende.

  Videre er Xiaomi Robot Vacuum E10 utstyrt med en kraftig Dammsugare. Dette gir en dypere og mer grundig rengjøring, inkludert rengjøring av tepper og andre stoffer. Hvis vi tar i betraktning den totale bruksopplevelsen, syntes vi dette fortjente spesiell ros.

  Vi vil også nevne dens elegante design. Slekt og moderne, Xiaomi Robot Vacuum E10 er like mye et designelement som et praktisk rengjøringsverktøy. Den fungerer også ekstremt stille, et stort pluss når den jobber mens vi gjør andre ting.

  Som eksperter på området kan vi trygt si at Xiaomi Robot Vacuum E10 har en imponerende kombinasjon av funksjoner, design og ytelse. Den er definitivt et investment verdt å vurdere for de som er ute etter en robotstøvsuger.

  Fordeler

 • Lett å bruke: Xiaomi Robot Vacuum E10 er designet for å være enkel å bruke, med en oversiktlig app og tydelige instruksjoner.
 • Høy sugeevne: Denne robotstøvsugeren har høy sugeevne, som sikrer grundig rengjøring av alle typer gulv.
 • Selvdokkende: Denne roboten har en selvdokkende funksjon, som betyr at den automatisk vil returnere til ladestasjonen når den er ferdig med rengjøringen eller batteriet er lavt.
 • Ulemper

 • Dårlig på tepper: Xiaomi Robot Vacuum E10 kan ha problemer med å rengjøre tykke tepper effektivt.
 • Komplisert appoppsett: Noen brukere har rapportert om vanskeligheter med å konfigurere og bruke den tilknyttede mobilappen.
 • 7. Makita DRC200Z

  15550 NOK

  Vi har testet Makita DRC200Z, og våre erfaringer med denne robotstøvsugeren var mer enn tilfredsstillende. Makita har virkelig overgått seg selv ved å lage en støvsugerrobot som balanserer funksjonalitet og innovasjon.

  Makita DRC200Z kommer med en praktisk fjernkontroll som gir oss mulighet til å styre roboten uten å i det hele tatt røre den. Videre er den utstyrt med en timer som betyr at vi kan angi nøyaktig når robotstøvsugeren skal begynne å støvsuge, noe vi fant veldig nyttig.

  En annen imponerende funksjon er dens trappesensor som hindrer den i å falle ned trapper. Dette, sammen med dens selvdokking funksjon (automatisk lading) sørger for en bekymringsfri brukeropplevelse.

  Makita DRC200Z har også doble sidobørster som sørger for en effektiv og allsidig rengjøring. Med sin Li-Ion batteritype, gir den mange timers uavbrutt drift, noe som er utrolig praktisk og tidseffektivt.

  Selv om Makita DRC200Z kom på syvende plass i denne testen, mener vi at den er en førsteklasses robotstøvsuger takket være sin robuste konstruksjon, brukervennlighet og høyteknologiske funksjoner. Dette er en robotstøvsuger vi virkelig kan anbefale.

  Fordeler

 • Effektiv rengjøring: Makita DRC200Z robotstøvsuger er kjent for sine to børster og kraftig sugeevne, som gir en grundig og effektiv rengjøring av arealet.
 • God batterilevetid: Dett er utstyrt med et høykapasitetsbatteri, som sikrer lang driftstid og reduserer tiden for hyppige ladepauser.
 • Mange funksjoner: Makita DRC200Z kommer med mange tilpassbare innstillinger og funksjoner, som planlagt rengjøringstid, flere rengjøringsmoduser og automatisk retur til ladestasjonen.
 • Ulemper

 • Dyrt: Makita DRC200Z er en av de mer kostbare robotstøvsugerne på markedet, som kan være en ulempe for noen kunder.
 • Batterilevetid: Noen brukere har rapportert at batteriet på Makita DRC200Z ikke varer så lenge som forventet, noe som kan føre til hyppige ladebehov og avbrudd i rengjøringsrutinen.
 • 8. iRobot Roomba i7 7150

  4499 NOK
  4499 NOK
  4499 NOK
  5590 NOK

  I vår erfaring med iRobot Roomba i7 7150, merket vi at den utmerker seg på flere områder. Denne banebrytende Robotstøvsuger kom med en rekke imponerende egenskaper som gjorde støvsugingsopplevelsen mer behagelig for oss.

  For det første har den en Timer og Schemaläggning funksjon, noe som var svært gunstig for oss. Det betød at vi kunne stille inn støvsugeren til å rense på spesifikke tider, hele uten vår interaksjon.

  Vi merket en unik egenskap ved denne Robotstøvsuger, som var dens Trappsensor og Självdockning eller automatisk laddning. Det er utrolig hjerteslagende å se at når batteriet er lavt, navigerer den seg tilbake til ladestasjonen, noe som sparer oss tid og krefter.

  Noe annet som virkelig imponerte oss var dens Anpassad för husdjur-funksjon. Om du har kjæledyr, er dette virkelig en plusseing. Den Virtuella väggar funksjonen hindrer den også i å gå inn i bestemte områder.

  Kanskje noe av det mest praktiske ved denne støvsugeren er dens Mobilapp för styrning av funktioner og Display Det betyr at vi kan styre funksjonene og innstillingene direkte fra mobiltelefonene våre.

  Alt i alt, med sin effektive Rumsnavigering og kraftige Li-Ion batteri, er vi enige i at iRobot Roomba i7 7150 er en fremragende Dammsugare.

  Fordeler

 • Effektiv rengjøring: iRobot Roomba i7 7150 robotstøvsuger har avansert rengjøringsteknologi. Den kan effektivt fjerne støv, smuss, hår og allergener fra både gulv og tepper.
 • Selvstendig drift: Med sin intelligente navigasjon og planlegging, kan denne robotstøvsugeren rengjøre hele huset selvstendig uten noen form for menneskelig inngripen.
 • Automatisk tømming: En annen stor fordel med iRobot Roomba i7 7150 er dens evne til å tømme støvboksen selv. Dette betyr mindre vedlikehold og ingen behov for manuell tømming.
 • Ulemper

 • Høy pris: iRobot Roomba i7 7150 er en av de dyrere robotstøvsugerne på markedet, noe som kan være en ulempe for noen kunder.
 • Støy: Noen brukere har rapportert at iRobot Roomba i7 7150 kan være ganske støyende under rengjøring, noe som kan være forstyrrende, spesielt hvis du er hjemme mens den er på.
 • Ofte Stilte Spørsmål om Robotstøvsuger

  Hva er en robotstøvsuger?

  En robotstøvsuger er en automatisk enhet som er designet for å rengjøre gulvet uten menneskelig inngripen.

  Hvordan fungerer en robotstøvsuger?

  En robotstøvsuger fungerer ved å bruke innebygde sensorer for å navigere rundt i hjemmet ditt og rengjøre overflater som tepper, fliser og parkett.

  Hva er fordelene med å bruke en robotstøvsuger?

  Robotstøvsugere sparer tid og krefter, da de kan rengjøre gulv uten menneskelig innsats. De kan nå områder som er vanskelige å rengjøre, og de kan programmeres til å rengjøre på spesifikke tidspunkter.

  Er en robotstøvsuger effektiv i å rengjøre?

  Ja, robotstøvsugere er kjent for å være effektive i å rengjøre forskjellige typer gulvoverflater og kan samle opp støv, smuss, hår og annet rusk.

  Hvor ofte må jeg tømme støvbeholderen på en robotstøvsuger?

  Hyppigheten av tømming av støvbeholderen avhenger av hvor ofte du bruker robotstøvsugeren og hvor skittent hjemmet ditt er. Generelt anbefales det å tømme beholderen etter hver eller hver andre bruk.

  Oppsummering: Beste Robotstøvsuger

  Etter å ha vurdert ulike aspekter, kommer vi til konklusjonen at Roborock S7 er den beste robotstøvsugeren på markedet. Med sin imponerende støvoppsamlingsevne, høyeffektive moppfunksjon og avanserte navigasjonssystem, gir den en uovertruffen rengjøringsopplevelse. Denne robotstøvsugeren er absolutt verdt investeringen for de som ønsker et rent hjem med minimal innsats.

  Product Image

  Roborock S7

  Author image of Maria

  Maria Karlsson

  Maria Karlsson er en anerkjent husholdningsekspert med mer enn 10 års erfaring med å hjelpe mennesker med å skape et rent, organisert og innbydende hjem. Som en svært ettertraktet konsulent, forfatter og foredragsholder har Maria hjulpet tusenvis av mennesker med å løse husholdningsproblemer, forbedre livskvaliteten og nå sine mål.
  testy.no logo
  Utforsk testvinnere og velg med tillit!
  Informasjon
  Ansvarlig utgiver:
  Top Notch Leads
  Org nr: C 98958
  Innholdet på dette nettstedet inkluderer sponsede annonser, som ikke påvirker vår evaluering i anmeldelsene.
  © 2024 Top Notch Leads