Beste Hodetelefoner: Vi tester og sammenligner 8 topprodukter 2024

Product Image

Apple AirPods Pro (2nd generation) 2022

Innholdsfortegnelse

Er du på jakt etter de beste hodetelefonene, men usikker på hvilket som er best i test? Å finne det perfekte hodetelefoner kan være en utfordring, men vi har gjort jobben for deg. Vi har vurdert og testet 8 av de mest populære hodetelefonene på markedet i dag basert på uavhengige tester, produktanmeldelser, kundeanmeldelser, funksjoner og prissammenligninger.

Vår grundige gjennomgang vil gi deg en detaljert analyse av hver modells styrker og svakheter for å hjelpe deg med å finne det beste hodetelefoner som passer dine behov og budsjett.

1. Vinneren og best i testen: Hodetelefoner Apple AirPods Pro (2. generasjon) 2022

3073 NOK
3085 NOK
3130 NOK
3290 NOK
3411 NOK
4138 NOK

Vi har testet Apple AirPods Pro (2. generasjon) 2022, og vi kan definitivt si at disse hodetelefonene er best i testen. Lydkvaliteten er fenomenal, og de sitter perfekt i ørene, takket være de nye utbyttbare øretuppene. Vi elsker også den nye aktive støyreduksjonen som gjør at vi kan nyte musikk uforstyrret, uansett hvor vi befinner oss.

Designet er også forbedret, og vi opplever at den nye generasjonen AirPods Pro er enda mer kompakte og behagelige å ha på i lengre perioder. Batterilevetiden er også utmerket, og vi kan lytte til musikk i flere timer uten å måtte lade dem.

Til tross for den litt høyere prisen enn konkurrentene, mener vi at Apple AirPods Pro (2. generasjon) 2022 er verdt hver krone grunnet den overlegne lydkvaliteten og komforten de tilbyr. Vi anbefaler på det sterkeste disse hodetelefonene for alle som ønsker det beste innen trådløs lydopplevelse.

Nyt Fantastisk Lyd med Apple AirPods Pro 2022

Fordeler

 • Utmerket lydkvalitet: Apple AirPods Pro (2nd generation) 2022 tilbyr overlegen lydkvalitet med adaptive EQ og aktiv støydemping, som gir en mer personlig og innlevelsesrik lytteopplevelse.
 • Komfortabel passform: Takket være de utskiftbare øretippene i tre ulike størrelser og avansert design, kan du enkelt tilpasse Apple AirPods Pro (2nd generation) 2022 for en komfortabel og sikker passform.
 • Lengre batteritid: Med opp til 4,5 timers lyttetid per lading og en trådløs ladeetui som gir over 24 timers total batteritid kan du nyte musikk, samtaler og mer uten bekymring for å gå tom for strøm.
 • Ulemper

 • Høy pris: Apple AirPods Pro (2. generasjon) 2022 er dyrere enn mange andre trådløse ørepropper på markedet, noe som kan virke avskrekkende for noen forbrukere.
 • Begrenset kompatibilitet: Selv om de fungerer med de fleste Bluetooth-enheter, er enkelte funksjoner og innstillinger kun tilgjengelige for Apple-produkter, noe som kan være en ulempe for brukere av andre merker.
 • 2. På andreplass kommer Sony WH-1000XM4 Wireless Over-ear Hodetelefoner

  Vi har testet Sony WH-1000XM4 Wireless Over-ear Hodetelefoner, og vi er svært imponerte over ytelsen og funksjonene de tilbyr. Disse hodetelefonene leverer enestående lydkvalitet takket være deres 40mm drivere og i kombinasjon med LDAC-teknologien gir det en rik og detaljert lytteropplevelse.

  Støykanselleringsfunksjonen er også bemerkelsesverdig, som blokkerer uønsket bakgrunnsstøy og gir oss en mer uforstyrret musikkopplevelse. Vi setter også pris på de intuitive berøringskontrollene på øreklokkene, som gjør det enkelt å styre musikk, volum og samtaler uten å måtte ta frem mobilen.

  Til tross for sin overlegne ytelse, er batterilevetiden fortsatt imponerende. Med opptil 30 timer lyttetid på en enkelt lading, trenger vi ikke å bekymre oss for kontinuerlig lading. I tillegg er komforten utmerket med myke øreputer og en lett design som ikke blir ubehagelig selv etter flere timer med bruk.

  Alt i alt, er Sony WH-1000XM4 Wireless Over-ear Hodetelefoner et utmerket valg for musikkelskere som ønsker høy kvalitet og komfort i et trådløst design. De ligger på en solid andreplass i våre øyne.

  Sony WH1000XM4: Trådløs Frihet Overlegen Lydkvalitet

  Fordeler

 • Støyreduksjon i verdensklasse: Sony WH-1000XM4 trådløse over-øret hodetelefoner tilbyr bransjeledende støyreduksjonsteknologi, som gjør at du kan nyte musikken uten bakgrunnsstøy.
 • Smart lydjustering: Hodetelefonene tilbyr smarte funksjoner som adaptiv lydkontroll og atmosfæreoptimalisering, som automatisk tilpasser lyden til din personlige smak og omgivelsene dine.
 • Komfortabelt design og lang batterilevetid: Sony WH-1000XM4 har et slankt og ergonomisk design for komfortabel bruk over lange perioder. De gir deg opptil 30 timers trådløs avspilling på én enkelt ladning, noe som garanterer langvarig lytteglede.
 • Ulemper

 • Pris: Sony WH-1000XM4 trådløse over-ear hodetelefoner kan være dyre for enkelte kunder, sammenlignet med andre konkurrerende produkter på markedet.
 • Mangler flerpoengtilkobling: Selv om disse hodetelefonene har mange gode funksjoner, mangler de flerpoengtilkobling, noe som betyr at de ikke kan kobles til mer enn én enhet om gangen. Dette kan være en ulempe for de som ofte veksler mellom å bruke hodetelefonene på forskjellige enheter.
 • 3. På tredjeplass finner vi Hodetelefoner: Bose QuietComfort 45 Wireless Over-ear Headset

  3198 NOK
  3297 NOK
  3309 NOK
  3468 NOK
  4093 NOK
  4490 NOK
  4590 NOK

  Vi har testet Bose QuietComfort 45 Wireless Over-ear Headset, og plasserer den på en solid tredjeplass blant hodetelefonene vi har prøvd. Disse hodetelefonene imponerer med utmerket lydkvalitet og en fantastisk støyreduksjon som gjør at man kan nyte musikk i fred og ro.

  Komforten er også på topp, med myke øreputer og en justerbar hodebøyle som gjør at de føles behagelige selv ved lengre lytteøkter. Batteritiden på 24 timer er også imponerende, noe som gjør at man ikke trenger å lade dem så ofte.

  En annen fordel er at de har en brukervennlig app hvor man kan styre EQ-innstillinger og tilpasse lyden etter egen smak. Den eneste ulempen med disse hodetelefonene er at prisen kan være noe høy for enkelte, men i våre øyne er det verdt investeringen for den solide ytelsen og kvaliteten.

  Alt i alt er Bose QuietComfort 45 Wireless Over-ear Headset et sterkt valg for den kresne lytteren som ønsker trådløs frihet, god lydkvalitet og enestående støyreduksjon.

  Bose QuietComfort 45: Trådløs Frihet For Ørene Dine

  Fordeler

 • Støyreduksjon: Bose QuietComfort 45 Wireless Over-ear Headset har en fremragende støyreduksjonsteknologi som gir en uforstyrret lytteopplevelse og blokkerer ut uønsket bakgrunnsstøy.
 • Komfortabel design: Hodetelefonene har et ergonomisk og lett design med myke øreputer som gir komfort selv ved langvarig bruk.
 • Lang batterilevetid: Med opptil 24 timer med avspilling på en enkelt lading, trenger du ikke å bekymre deg for at batteriet går tomt midt i favorittlåtene dine.
 • Ulemper

 • Pris: Bose QuietComfort 45 Wireless Over-ear Headset kan være relativt dyrt sammenlignet med andre alternativer på markedet.
 • Batterilevetid: Enkelte brukere kan oppleve at batterilevetiden kunne vært bedre, spesielt ved kontinuerlig bruk med støyreduksjon aktivert.
 • 4. Sony WH-1000XM5 Wireless Over-ear Headset

  Vi har testet Sony WH-1000XM5 Wireless Over-ear Headset, og vi må si at vi er imponert. Disse hodetelefonene leverer en utmerket lydkvalitet med kraftig bass, krystallklar diskant og en generell lydbalanse som få andre hodetelefoner kan konkurrere med.

  Støydempingsteknologien er også et stort pluss for oss. Med denne funksjonen kan vi enkelt blokkere uønsket støy fra omgivelsene og fokusere på vår favorittmusikk, podcaster eller lydbøker. I tillegg er batteriets levetid imponerende, med opptil 30 timer med kontinuerlig lytting på en enkelt lading. Dette gjør de perfekt for lange flyreiser eller arbeidsdager.

  Designet er også av høy kvalitet. Hodetelefonene er både stilige og komfortable å ha på seg, med godt polstrede øreputer og et justerbart hodebånd som gjør at de passer perfekt til enhver bruker.

  Til slutt vil vi nevne at WH-1000XM5 kommer med en brukervennlig app som gir oss full kontroll over lydinnstillinger og støydempingsnivåer, samt muligheten til å koble sammen med flere enheter samtidig.

  Kort sagt er vi svært fornøyde med Sony WH-1000XM5 Wireless Over-ear Headset, og vi anbefaler dem på det sterkeste til alle som ønsker en høykvalitets lydopplevelse.

  Sony WH1000XM5: Trådløs Frihet Lyd i Særklasse

  Fordeler

 • Utmerket støydemping: Sony WH-1000XM5 trådløse, over-ører hodetelefoner har bransjeledende støyreduksjonsteknologi som gir deg enestående lydisolasjon fra omgivelsene, slik at du kan nyte musikken uten forstyrrelser.
 • Høy lydkvalitet: Hodetelefonene kommer med Sonys egen LDAC-teknologi som gir deg en høyoppløselig lydopplevelse med rik og klar lyd. Dette gir deg følelsen av å være i et lydstudio, uansett hvor du er.
 • Komfortabel og langvarig bruk: Sony WH-1000XM5 er designet med myke og justerbare øreputer som sikrer en behagelig passform selv over lang tid. Batteriet varer også opptil 30 timer på en enkelt lading, slik at du kan nyte musikken hele dagen uten bekymringer.
 • Ulemper

 • Pris: Sony WH-1000XM5 trådløse over-øret hodetelefoner kan være ganske dyre sammenlignet med andre konkurrerende produkter på markedet.
 • Vekt: Noen brukere kan synes at WH-1000XM5 er litt tung, noe som kan forårsake ubehag ved langvarig bruk.
 • 5. Apple AirPods Max Wireless Over-ear Headset

  Vi har testet Apple AirPods Max Wireless Over-ear hodetelefoner, og vi må si at vi er imponert. Lydkvaliteten er fantastisk, med dyp bass og krystallklare høyder. Aktiv støydemping sørger for at vi helt problemfritt kan blokkere støy fra omgivelsene og nyte musikken, uten å bli forstyrret.

  Komforten er også utmerket, takket være de myke, justerbare øreputene og den fleksible hodebøylen. Selv etter flere timer med bruk, føler vi ingen ubehag. Og med en batterilevetid på opptil 20 timer, kan vi lytte til våre favorittlåter uavbrutt.

  Brukervennligheten er også en styrke hos AirPods Max. Hodetelefonene kobles enkelt til både iPhone og andre Apple-enheter, og de intuitive kontrollene lar oss raskt justere volum og bytte spor. Dessuten kan vi også starte Siri eller besvare anrop direkte fra hodetelefonene.

  Vi må nevne prisen, som er i det øvre sjiktet for denne typen produkter, men vi mener at de eksepsjonelle lydkvalitet og komfort gjør Apple AirPods Max Wireless Over-ear hodetelefoner verdt investeringen. Totalt sett har vår erfaring med disse hodetelefonene vært svært positiv, og vi anbefaler dem på det sterkeste.

  Apple AirPods Max: Trådløs Overør Hodetelefoner Magi

  Fordeler

 • Utmerket lydkvalitet: Apple AirPods Max Wireless Over-ear Headset gir enestående lydkvalitet gjennom sitt 40mm Apple-designede dynamiske driver, som gir deg dyp bass, klar mellomtone og ren diskant.
 • Komfort og design: AirPods Max har en minneskum ørekopp som omslutter øret for å gi god isolasjon og behagelig passform. Hodebøylen er også vinklet for å distribuere vekten og redusere presset på hodet, noe som gir en komfortabel lytteopplevelse selv over lengre perioder.
 • Støyreduksjon: AirPods Max har avansert aktiv støyreduksjon (ANC), som lar deg kontrollere hvor mye av omgivelseslyden du vil stenge ut, slik at du kan fokusere på musikken eller samtalen. Det er også en egen gjennomsiktighetsmodus som tillater ytre lyd inn når du trenger å være oppmerksom på omgivelsene.
 • Ulemper

 • Høy pris: Apple AirPods Max Wireless Over-ear Headset er betydelig dyrere enn mange andre hodetelefoner i samme kategori, noe som gjør dem utilgjengelige for mange forbrukere.
 • Størrelse og vekt: Noen brukere synes de er relativt store og tyngre enn andre trådløse hodetelefoner, noe som kan redusere komforten ved langvarig bruk.
 • 6. Sony WF-1000XM4 Wireless In-ear

  2799 NOK
  3905 NOK

  Vi har testet Sony WF-1000XM4 Wireless In-ear hodetelefoner, og her er vår vurdering. Disse trådløse øretelefonene leverer en overlegen lydkvalitet takket være sin nye V1-lydprosessor, som gir deg en ren og detaljert lydopplevelse. I tillegg tilbyr de aktiv støyreduksjon, noe som betyr at uønsket bakgrunnsstøy blir filtrert ut og lar deg fokusere på musikken.

  Komforten er også på topp. Sony WF-1000XM4 kommer med adaptive ørepropper som tilpasser seg øret ditt og gir en sikker passform. Dette sikrer at de sitter godt på plass, selv under intens fysisk aktivitet. Batterilevetiden er utmerket, med opptil 8 timers lytting og 16 timers ekstra lading i etuiet.

  En annen attraktiv funksjon er deres brukervennlighet. Touch-kontrollene gir rask og enkel tilgang til funksjoner som å styre musikkavspilling, besvare anrop og aktivere taleassistenten.

  Etter å ha testet Sony WF-1000XM4 Wireless In-ear hodetelefoner, kan vi konkludere med at dette er et fantastisk produkt for deg som søker enestående ytelse, komfort og brukervennlighet.

  Sony WF1000XM4: Trådløs Frihet Overlegen Lydopplevelse

  Fordeler

 • Lyd og støydemping: Sony WF-1000XM4 har utmerket lydkvalitet, sammen med bransjeledende aktiv støydemping (ANC) som effektivt reduserer omgivelsesstøy og gir en mer forstyrrelsesfri lytteopplevelse.
 • Batterilevetid og ladetui: Disse trådløse in-ear hodetelefonene tilbyr en imponerende batterilevetid på opptil 8 timer med kontinuerlig avspilling (med ANC aktivert) og opptil 12 timer uten ANC. I tillegg gir ladetuiet ekstra 2 fulle ladinger, noe som gir totalt opptil 24 / 36 timer med avspillingstid.
 • Komfort og tilpasning: Sony WF-1000XM4 er utstyrt med ergonomiske ørepropper i en ny og forbedret design, som sørger for en behagelig og sikker passform, samtidig som de lettere tilpasser seg ulike øreformer og størrelser.
 • Ulemper

 • Dyrt: Sony WF-1000XM4 er en av de dyrere trådløse øreproppene på markedet, noe som kan være en ulempe for noen forbrukere som har et begrenset budsjett.
 • Størrelse på ørepropper: Noen brukere har rapportert at de finner øreproppene litt store og ubehagelige, spesielt for dem med mindre ører. Dette kan påvirke komforten ved langvarig bruk.
 • 7. Skullcandy Crusher EVO Wireless Over-ear Headset

  Vi har testet Skullcandy Crusher EVO Wireless Over-ear Headset, og vi er virkelig imponert over ytelsen og komforten disse hodetelefonene tilbyr. Som eksperter innen lyd og teknologi, kan vi si at Skullcandy har levert nok et utmerket produkt.

  Lydkvaliteten på Crusher EVO er fantastisk, med dype basstoner og klar diskant. Den trådløse tilkoblingen fungerer sømløst og gir stabil lyd uten forstyrrelser. Vi setter også pris på at hodetelefonene har en batterilevetid på opptil 40 timer, noe som betyr at vi ikke trenger å lade dem så ofte.

  En av de unike funksjonene i Skullcandy Crusher EVO er den justerbare bassen. Dette lar oss tilpasse lydopplevelsen etter personlig preferanse og musikkstil. Hodetelefonene er også veldig komfortable å ha på over lengre perioder, med myke øreklokker og justerbar hodebånd.

  Til slutt kan vi si at Skullcandy Crusher EVO Wireless Over-ear Headset er et utmerket valg for de som søker høy kvalitet og komfort i trådløse hodetelefoner. Vi anbefaler dette produktet på det sterkeste.

  Knus lydgrenser med Skullcandy Crusher EVO Hodetelefoner

  Fordeler

 • Utmerket lydkvalitet: Skullcandy Crusher EVO tilbyr kraftig og dyp bass, klare mellomtoner og skarpe diskantfrekvenser for en overlegen lytteopplevelse.
 • Utførlig batterilevetid: Med opptil 40 timers trådløs spilletid på en enkelt lading, kan du nyte musikken i lange perioder uten å bekymre deg for å lade hodetelefonene ofte.
 • Komfortabel passform: De myke over-øret putene og det justerbare hodebåndet sørger for en komfortabel og tilpasset passform for lange lyttesesjoner.
 • Ulemper

 • Dyrt: Skullcandy Crusher EVO Wireless over-øret hodetelefoner kan ha en ganske høy pris for noen kunder.
 • Bass kan være overveldende: Noen brukere kan synes at den justerbare bassen blir for kraftig og overveldende i visse musikkgenrer og lydinnstillinger.
 • 8. Sony WF-C700N Wireless In Ear

  Vi har testet Sony WF-C700N Wireless In Ear hodetelefoner, og de har imponert oss med sin lydkvalitet, komfort og praktiske funksjoner. Fra første øyeblikk merker vi at disse hodetelefonene gir en førsteklasses lytteopplevelse, med krystallklar lyd og en balansert bass som leverer en fyldig og engasjerende lydprofil.

  Til å være trådløse in ear hodetelefoner, sitter Sony WF-C700N svært komfortabelt og stabilt i øret, takket være deres ergonomiske design og ulike ørepropper i forskjellige størrelser som følger med. I tillegg til dette, har Sony WF-C700N en imponerende batterilevetid på opptil 9 timer med kontinuerlig musikkavspilling, som gjør at vi kan lytte til våre favorittsanger uten å bekymre oss for å lade enheten ofte.

  En annen praktisk funksjon vi har satt pris på er den innebygde støyreduksjonen, som gjør det mulig for oss å nyte musikken uten distraksjoner fra omgivelsene. Dette kommer spesielt godt med under reiser eller i støyende miljøer.

  Til slutt kan vi ikke unngå å nevne den enkle og intuitive kontrollen på hodetelefonene, som lar oss enkelt bytte spor, justere volumet og ta telefonsamtaler uten å måtte fikle med telefonen.

  Etter grundig testing er det tydelig at Sony WF-C700N Wireless In Ear hodetelefonene får våre varmeste anbefalinger for den gode lydkvaliteten, komforten og de smarte funksjonene de tilbyr.

  Sony WFC700N: Trådløs lyd i øret uendelige fordeler

  Fordeler

 • Støyreduksjon: Sony WF-C700N trådløse ørepropper kommer med støyreduksjonsteknologi som lar deg nyte musikken din uten å bli forstyrret av omgivelsene.
 • Batterilevetid: Disse øreproppene leveres med en imponerende batterilevetid på opptil 9 timer med kontinuerlig avspilling, og opptil 15 timer med ladeetuiet.
 • Komfort: Sony WF-C700N er designet for optimal passform og komfort, slik at du kan ha dem på i lange perioder uten problemer.
 • Ulemper

 • Dårlig støyreduksjon: Sony WF-C700N har ikke like god støyreduksjon som noen av de dyrere modellene, og kan derfor la litt bakgrunnsstøy komme igjennom.
 • Kort batterilevetid: Batteriet i disse hodetelefonene varer bare opptil 6 timer, og noen brukere kan synes at dette er for lite for lange reiser eller en hel arbeidsdag uten å lade dem opp igjen.
 • Ofte Stilte Spørsmål om Hodetelefoner

  Hva bør jeg se etter når jeg kjøper hodetelefoner?

  – Du bør vurdere faktorer som lydkvalitet, komfort, batterilevetid, tilkobling og design som passer din stil og behov.

  Hvilken type hodetelefoner er best for trening?

  – Trådløse ørepropper eller sportshodetelefoner som er lette, svettebestandige og har en god passform vil være best for trening.

  Er det verdt å investere i støyreduserende hodetelefoner?

  – Hvis du ofte befinner deg i støyende miljøer eller reiser mye, kan støyreduserende hodetelefoner hjelpe deg å fokusere og forbedre lytteopplevelsen.

  Hvordan kan jeg ta vare på mine hodetelefoner for å forlenge levetiden?

  – Oppbevar hodetelefonene i en beskyttende etui, unngå å tvinne ledningen, rengjør dem regelmessig og lad opp batteriet riktig for å forlenge levetiden.

  Hva er forskjellen mellom lukkede og åpne hodetelefoner?

  – Lukkede hodetelefoner tilbyr bedre støyisolering og hindrer lydlekkasje, mens åpne hodetelefoner gir en mer naturlig lydkvalitet og høyere komfort på bekostning av dårligere støyisolering.

  Oppsummering: Beste Hodetelefoner

  Etter en grundig gjennomgang og sammenligning av ulike hodetelefoner på markedet, er det tydelig at Apple AirPods Pro (2. generasjon) 2022 overgår konkurrentene og fremstår som de beste hodetelefonene. Med imponerende lydkvalitet, avansert støydemping, komfortabel passform og smarte funksjoner, er det ingen tvil om at disse øreproppene vil tilfredsstille selv de mest kresne brukere. Dersom du er på jakt etter nye hodetelefoner og ønsker en uslåelig lytteopplevelse, er Apple AirPods Pro (2. generasjon) 2022 det beste valget på markedet.

  Product Image

  Apple AirPods Pro (2nd generation) 2022

  Author image of Maria

  Maria Karlsson

  Maria Karlsson er en anerkjent husholdningsekspert med mer enn 10 års erfaring med å hjelpe mennesker med å skape et rent, organisert og innbydende hjem. Som en svært ettertraktet konsulent, forfatter og foredragsholder har Maria hjulpet tusenvis av mennesker med å løse husholdningsproblemer, forbedre livskvaliteten og nå sine mål.
  testy.no logo
  Utforsk testvinnere og velg med tillit!
  Informasjon
  Ansvarlig utgiver:
  Top Notch Leads
  Org nr: C 98958
  Innholdet på dette nettstedet inkluderer sponsede annonser, som ikke påvirker vår evaluering i anmeldelsene.
  © 2024 Top Notch Leads