Beste Powerbank: Vår vurdering av de 8 beste på markedet (Best i Test 2023)

Product Image

Anker PowerCore Essential 20000

Innholdsfortegnelse

Er du på utkikk etter den beste Powerbanken som kan holde enhetene dine oppladet på farten? Du har kommet til rett sted. I denne artikkelen skal vi utføre en grundig Powerbank test av åtte av de mest populære produktene på markedet i dag.

En Powerbank er i hovedsak en bærbar lader som lar deg lade opp elektroniske enheter som mobiltelefoner, nettbrett, kameraer og mer, hvor som helst og når som helst. Den er et uunnværlig verktøy for alle som ønsker å opprettholde livet i sin elektronikk under lange reiser, turer eller bare i det daglige livet.

Vårt mål er å hjelpe deg å identifisere den Best i Test Powerbanken som passer best for dine behov. Vi har gjennomført en inngående vurdering av hvert produkt basert på ytelse, pålitelighet, pris, og mange flere kriterier.

Så om du er lei av lavt batteri på de mest upassende tidspunktene, og lurer på hvilken Powerbank som er best i Test, les videre. Vi er sikre på at denne veiledningen vil hjelpe deg å ta en informert beslutning.

1. Anker PowerCore Essential 20000

Vi har testet Anker PowerCore Essential 20000 og må sige, at det virkelig er en solid og betroet powerbank, der absolut fortjener sin placering i denne test. Det var ingen overraskelse, at det tog førstepladsen i vores test – denne powerbank er et ægte kraftcenter.

Den har en imponerende kapacitet, som giver os mulighed for at oplade vores smartphones, tablets og andre enheder flere gange. Dette er ideelt for lange ture eller når adgangen til strøm er begrænset. Powerbankens dobbelt-USB-porte gør det også muligt at oplade to enheder samtidigt, hvilket er en stor fordel.

Desuden er Anker PowerCore Essential 20000 udstyret med Ankers patenterede PowerIQ og VoltageBoost -teknologier, der sikrer hurtig og effektiv opladning. Denne powerbank er også designet med sikkerhed i tankerne, med avancerede sikkerhedsfunktioner for at beskytte vores enheder.

Kvaliteten og holdbarheden er også en vigtig faktor. Med sit robuste og kompakte design gjorde Anker PowerCore Essential 20000 et stærkt indtryk på os. Det er let at bære rundt, og den matte finish er ikke kun elegant, men også praktisk – den er modstandsdygtig over for ridser og fingeravtryk.

Alt i alt er Anker PowerCore Essential 20000 en fremragende powerbank, og vi kan varmt anbefale det.

Fordele

 • Lang batteritid: Anker PowerCore Essential 20000 har en superlang batteritid – den kan lade en iPhone 8 nesten syv ganger, en Galaxy S8 fem ganger, og en iPad mini 4 to ganger.
 • Rask og sikker lading: Utstyrt med Ankers eksklusive PowerIQ og VoltageBoost-teknologi leverer den en rask og sikker lading. Den har også et multiproteksjonssikkerhetssystem for ekstra beskyttelse for dine enheter.
 • Transportabel og hendig størrelse: Til tross for dens høye kapasitet, er Anker PowerCore Essential 20000 kompakt og lett å bære rundt, noe som gjør det til det ideelle valget for reiser og lange dager uten tilgang til en strømkilde.
 • Ulemper

 • Stort og tungt: Anker PowerCore Essential 20000 er et ganske stort og tungt produkt. Det kan være tungvint å bære rundt på det i lommen eller mindre vesker.
 • Ingen hurtiglading: Selv om det gir en solid strømforsyning, støtter ikke denne powerbanken hurtiglading. Dette kan være negativt for brukere som har enheter som støtter hurtigladeteknologi og ønsker å lade enhetene sine i en hastighet.
 • 2. Sandberg Survivor Powerbank 8in1 96000mAh

  Vi har hatt gleden av å teste Sandberg Survivor Powerbank 8in1 96000mAh, en Powerbank som kom på andreplass i vår sammenligning og test av populære modeller på markedet. Med sin imponerende kapasitet, kan denne Powerbanken enkelt lade opp flere enheter samtidig.

  Et stort pluss med Sandberg Survivor er dens robuste design. Dette gjør den ideell for utendørs bruk – perfekt for campingturer eller lange reiser. Vi satte pris på det integrerte kompasset og lommelykten, som kan være nyttige til nødsituasjoner eller utendørs eventyr.

  Vi bemerket også at denne Powerbanken har flere forskjellige utganger, inkludert både USB og USB-C-tilkoblinger. Dette er en stor fordel når man har flere typer enheter som trenger lading. Vi var imponert over det store antallet funksjoner 8in1-navnet lover, alt fra trådløs lading til en innebygd lommelykt.

  Noe vi setter pris på, er hvor raskt Sandberg Survivor Powerbank 8in1 96000mAh kan lade opp enheter. Dette er helt klart en av de kraftigste powerbanks på markedet.

  Vi anbefaler sterkt Sandberg Survivor Powerbank 8in1 96000mAh. Det er et robustt og pålitelig produkt som skiller seg ut i sammenligning med andre populære modeller.

  Fordele

 • Veldig kraftig: Sandberg Survivor Powerbank 8in1 kommer med en 96000mAh batterikapasitet, noe som gjør at du kan lade opp elektroniske enheter flere ganger.
 • Robust og slitesterk: Denne powerbanken er designet for å tåle tøffe forhold, noe som gjør den ideell for utflukter, camping og andre utendørsaktiviteter.
 • Multifunksjonalitet: Sandberg Survivor Powerbank 8in1 inneholder flere funksjoner, inkludert en lommelykt og muligheten til å lade opptil åtte enheter samtidig.
 • Ulemper

 • Stor størrelse: På grunn av kapasiteten på 96000mAh kan denne powerbanken være ganske stor og tung, noe som kan gjøre den upraktisk for daglig bruk.
 • Lang ladetid: Med så stor kapasitet, kan denne powerbanken ta lang tid å lade fra 0 til 100%, noe som kan være ulempe for noen brukere.
 • 3. Andersson PD/QC 3.0 20000mAh

  399 NOK
  399 NOK
  439 NOK

  I vår jakt på den beste powerbanken på markedet har vi også testet Andersson PD/QC 3.0 20000mAh. Denne powerbanken er et ypperlig valg for de som krever høy ytelse, men som ikke nødvendigvis trenger den aller største kapasiteten.

  Andersson powerbank er utstyrt med en kapasitet på 20000mAh, noe som sørger for flere ladninger av de fleste smarttelefoner på markedet. Den har også støtte for rask PD (Power Delivery) og QC 3.0 (Quick Charge), noe som sikrer rask og effektiv lading.

  Designmessig er Andersson powerbank kompakt og lett å bære med seg, noe som gjør den ideell for reiser eller lange dager uten tilgang til strøm. I tillegg har den to portaler, slik at du kan lade to enheter samtidig, noe som er svært praktisk.

  Til tross for sin imponerende ytelse og pålitelighet, kommer Andersson PD/QC 3.0 20000mAh på en respektabel tredjeplass i vår test. Den kan ikke helt matche kapasiteten og funksjonaliteten til de to øverste modellene, men er fortsatt et sterkt valg for de som trenger en pålitelig og kraftig powerbank.

  Alt i alt er Andersson PD/QC 3.0 20000mAh en solid powerbank som gir god verdi og ytelse. Den er definitivt verdt å vurdere dersom du er ute etter en høy kvalitet powerbank.

  Fordele

 • Stor Kapasitet: Med en kapasitet på 20000mAh, kan Andersson PD/QC 3.0 lade smarttelefoner flere ganger, noe som er ideelt for lange reiser.
 • PD og QC 3.0 teknologi: Denne powerbanken støtter både Power Delivery og Quick Charge 3.0 teknologi, noe som betyr rask og effektiv lading av enhetene dine.
 • Holdbar og Solid: Andersson PD/QC 3.0 er laget med slitesterke materialer og har en robust konstruksjon, sikrer at den kan tåle daglig bruk og vare lenge.
 • Ulemper

 • Dyrere enn mange andre modeller: Selv om kvaliteten og kapasiteten til Andersson PD/QC 3.0 20000mAh er høy, er prislappen også det. Dette kan være en ulempe for noen forbrukere som leter etter en rimeligere løsning.
 • Fysisk størrelse: Med sine høye spesifikasjoner kommer en betydelig fysisk størrelse. Andersson PD/QC 3.0 20000mAh er ganske stort og tungt, noe som kan gjøre det mindre praktisk å bære i en lomme eller en liten veske.
 • 4. Anker 521 Portable Power Station

  Vi har hatt gleden av å bruke Anker 521 Portable Power Station i noen uker nå, og vi er ganske imponert. Denne powerbanken fikk en fortjent fjerdeplass i denne test og artikkelen.

  I vår bruk av Anker 521, la vi merke til at den stabile strømforsyningen og høye effektivitet skiller den ut i mengden. Den bemerkelsesverdige designen er kompakt, noe som gjør den bærbar og ideell for reiser, og over alt, vi trenger en pålitelig strømkilde. Den ble vårt foretrukne valg for lange turer.

  Noe annet vi la merke til er dens robuste byggekvalitet. Denne enheten er laget for å vare og det er tydelig i kvaliteten på materialene som er brukt. Den har en kapasitet på 20000mAh, noe som gjør det mulig for oss å lade flere enheter samtidig.

  Anker 521 Portable Power Station formidler et høyt nivå av pålitelighet. PD / QC 3.0-teknologien sørger for at enhetene lades så raskt og effektivt som mulig, noe som er en stor forbedring fra tidligere modeller vi har prøvd.

  Vi er derfor ikke overrasket over at denne powerbanken havnet på fjerdeplass. Den er et utmerket valg for de som trenger en portabel og kraftig strømkilde på farten.

  Fordele

 • Lang batterilevetid: Anker 521 Portable Power Station er kjent for sin overlegne batterilevetid. Den kan lade flere enheter samtidig uten å miste effektivitet, noe som gjør det til et utmerket valg for campingturer, lange reiser eller strømbrudd.
 • Kompakt og bærbar: Til tross for sin høye kapasitet, er denne powerbanken utrolig kompakt og lett, noe som gjør den ideell for reisebruk. Den passer perfekt i en ryggsekk eller bagasje uten å ta opp mye plass.
 • Mange ladeporter: Anker 521 Portable Power Station er utstyrt med flere typer ladeporter, inkludert USB, DC, og AC, som gir deg fleksibiliteten til å lade ulike typer enheter som mobiltelefoner, laptops, kameraer, droner, lyskildene og mye mer.
 • Ulemper

 • Kort batterilevetid: Anker 521 Portable Power Station har kort batterilevetid sammenlignet med noen konkurrerende produkter. Dette kan føre til at du må lade enheten oftere enn ønskelig.
 • Tungvekter: Anker 521 Portable Power Station er tyngre enn mange andre strømbanker på markedet, noe som kan gjøre den mindre praktisk å ta med seg på farten.
 • 5. Anker PowerCore III Elite 25600

  1256 NOK
  1264 NOK
  1341 NOK
  1348 NOK
  1349 NOK
  1349 NOK
  1349 NOK

  Vi har nå gjennomgått Anker PowerCore III Elite 25600, en kompakt og tidløs powerbank som stammer fra Ankers velrenommerte linje med bærbare ladere. Det første som slår oss, er dens robuste design og høykapasitets batteri på 25600 mAh.

  Når det gjelder ytelse, imponerer Anker PowerCore III Elite 25600 konsekvent. Denne powerbanken kan laden flere enheter samtidig, takket være sine tre raske ladningsporter. Den leverer opptil 60W strøm, noe som betyr at den raskt kan lade alt fra telefoner til bærbare datamaskiner.

  Å belyse dens tekniske spesifikasjoner, kommer denne powerbanken med Ankers egen MultiProtect sikkerhetssystem. Dette betyr at den har overopphetingsbeskyttelse, overladningsbeskyttelse, og kortslutningsbeskyttelse. Dette sikkerhetssystemet gjør at vi kan lade våre enheter uten å bekymre oss for potensielle skader.

  Til tross for en høykapasitetsbatteri og flere ladningsporter, er Anker PowerCore III Elite 25600 utrolig bærbar. Med en vekt på kun 580g, er det lett å bære med seg denne powerbanken, hvor enn vi skulle reise.

  Alt i alt gir Anker PowerCore III Elite 25600 oss en solid ytelse på alle fronter. Til tross for å være det femte valget i denne testen, er det ingen tvil om at dette er en pålitelig og høytytende powerbank.

  Fordele

 • Lange batterilevetid: Anker PowerCore III Elite 25600 har en enorm batterikapasitet på 25600mAh, noe som gir smarttelefonen din multipla ladinger før det trenger å være ladet opp igjen.
 • Hurtiglading: Denne powerbanken har støtte for hurtiglading, som sikrer at enhetene dine kan lades opp i øyeblikket.
 • Flere Enhetstilkoblinger: Med flere porter kan du lade mer enn en enhet av gangen, noe som gjør det ideelt for personer med mange mobile enheter.
 • Ulemper

 • Høy pris: Anker PowerCore III Elite 25600 er en av de mer kostbare powerbanks på markedet, noe som kan være uformell for noen forbrukere.
 • Størrelse og vekt: Med sin store kapasitet kommer også større fysisk størrelse og vekt, noe som kan gjøre det mindre praktisk å transportere sammenlignet med mindre kraftbanker.
 • 6. Apple MagSafe Battery Pack

  I vår søken etter den beste powerbanken, har vi nå kommet til Apple MagSafe Battery Pack, som er ferdig testet og havnet på en solid sjetteplass på vår rangering.

  Apple MagSafe Battery Pack er en Powerbank som klarer å levere når det virkelig betyr noe. Dens 1460 mAh kapasitet sørger for pålitelig lading, selv med tunge enheter som de nyeste iPhonene. Selve designet er minimalistisk og portabelt, gjør det enkelt for oss å ta med oss denne powerbanken når vi er på farten.

  Det vi elsker med denne modellen, er dens unike MagSafe teknologi. Det gir oss mulighet til å raskt og sikkert feste powerbanken til baksiden av en iPhone, noe som gir en sømløs ladeopplevelse uten flokete kabler.

  Den eneste ulempen ved Apple MagSafe Battery Pack, er dens begrensede kompatibilitet. Den er kun designet for bruk med iPhone 12 og 13, noe som naturligvis kan være en ulempe for de av oss med eldre iPhone-modeller eller andre merker.

  Samlet sett gir vi denne powerbanken tommelen opp for dens høye ytelse og innovative design, men nøler med å rangere den høyere på grunn av dens begrensede kompatibilitet. Den er absolutt verdt vurdering for de som er på utkikk etter en pålitelig powerbank som er intuitiv og praktisk å bruke.

  Fordele

 • Enkel i bruk: Apple MagSafe Battery Pack er utrolig brukervennlig og enkel å bruke. Bare koble den til din iPhone og den begynner å lade umiddelbart.
 • Kompakt og bærbar: Med sin lille størrelse og lette vekt, er den veldig enkel å ta med seg overalt. Dette gjør den til en perfekt partner for lange reiser eller travle dager.
 • Integrert med iOS: Batteripakken er fullt integrert med iOS, noe som betyr at du kan sjekke ladestatusen direkte fra din iPhone. Dette gir en jevn og sømløs brukeropplevelse.
 • Ulemper

 • Høy pris: Apple MagSafe Battery Pack er betydelig dyrere enn mange konkurrerende powerbanks på markedet.
 • Begrenset kompatibilitet: Denne batteripakken er kun kompatibel med iPhone 12 og nyere modeller, noe som begrenser dens anvendelighet for de med eldre telefonmodeller.
 • 7. Sandberg Survivor Powerbank 10000 420-60

  I vår test kom Sandberg Survivor Powerbank 10000 420-60 på syvende plass. Til tross for dette leverte den på mange områder.

  Surivivor Powerbank 10 000, er en robust og holdbar strømbank. Den yter godt i tøffe forhold, og vi satte pris på den solide byggekvaliteten. Med forseggjorte beskyttelsesdeksler på kontakter, tåler denne strømbanken vann, skitt og støv bedre enn mange av konkurrentene.

  Dette er også det ideelle valget for de som vil ha en strømbank med høy kapasitet. De 10 000mAh gir rikelig med strøm for gjenopplading av de fleste smarttelefoner og mindre enheter flere ganger. Vi observerte også at Sandberg har utviklet et produkt som lader fort, noe som er et klart pluss.

  Likevel er det viktig å nevne at det er litt klumpete sammenlignet med andre modeller vi testet. Den har også en betydelig vekt, som kan være ulempe for noen brukere.

  Til slutt er Sandberg Survivor Powerbank 10000 420-60, et solid valg for de som trenger en strømbank som kan overleve outdoor-eventyr. Til tross for små ulemper, gir ytelsen i tøffe forhold denne strømbanken mange plusser i vår bok.

  Fordele

 • Holdbarhet: Sandberg Survivor Powerbank 10000 420-60 er robust og slitesterk. Den er designet for å tåle tøff behandling, noe som gjør den til et utmerket valg for campingturer, fotturer eller andre utendørs eventyr.
 • Høy kapasitet: Denne powerbanken har en kapasitet på 10000mAh, som lar deg lade smarttelefonen din flere ganger. Dette er spesielt nyttig når du er på farten, og ikke har tilgang til strøm i flere dager.
 • Flere utganger: Med to USB-utganger kan du lade to enheter samtidig, noe som er nyttig når du har flere enheter som trenger lading.
 • Ulemper

 • Vekt: Med en vekt på 320 gram, kan Sandberg Survivor Powerbank 10000 420-60 føles litt tung å bære i lommen.
 • Pris: Sandberg Survivor Powerbank 10000 420-60 er priset litt høyere enn mange andre lignende produkter på markedet.
 • 8. Anker Powerbank 737

  1699 NOK
  1699 NOK
  1733 NOK
  1790 NOK
  1790 NOK
  1809 NOK
  2199 NOK

  Vi har nå tatt en nærmere titt på Anker Powerbank 737. Den er en pålitelig ladeenhet som er designet for å holde våre enheter ladet mens vi er på farten. I dette modellutvalget kommer Anker Powerbank i 8. plass. Dette indikerer kvaliteten på produktene som er oppført i denne artikkelen.

  Til tross for sin lavere rangering, har Anker Powerbank virkelig noen funksjoner å hylle. Først og fremst har det en enorm kapasitet, noe som kan være svært nyttig for lengre turer hvor tilgang til strøm kan være begrenset. Vi er store tilhengere av det robuste og kompakte designet, i tillegg til dens høykapasitets batteri og relative lynhurtige ladehastigheter. Denne powerbanken beviser at det ikke alltid er nødvendig å være på toppen for å tilby solid ytelse og pålitelighet.

  Med tanke på dette, anser vi Anker Powerbank 737 som en kompetent og pålitelig følgesvenn for digitale nomader. Selv om det er mange andre alternativer på markedet som scorer høyere i denne testen, har denne powerbanken bevist at den er verdt sin plassering og gir solid verdi og pålitelighet. Vi gir derfor Anker Powerbank 737 vår anbefaling, spesielt for de av oss som verdsetter pålitelighet og kapasitet over alle ting.

  Fordele

 • Lang batterilevetid: Anker Powerbank 737 har en imponerende batterilevetid, slik at du kan lade enhetene dine flere ganger.
 • Solid og robust design: Denne powerbanken er laget for å tåle daglig slitasje, og det kompakte designet gjør det enkelt å ta den med seg overalt.
 • Høy ladehastighet: Anker Powerbank 737 tilbyr rask lading av enheter, slik at du raskt kan få enhetene dine tilbake i drift.
 • Ulemper

 • Kort batterilevetid: Noen brukere har rapportert at Anker Powerbank 737 har kortere batterilevetid enn forventet. Dette betyr at du kanskje må lade den flere ganger i løpet av dagen.
 • Litt tung: Anker Powerbank 737 er noe tyngre enn mange av sine konkurrenter. Dette kan være en ulempe hvis du planlegger å bære den rundt i vesken din hele dagen.
 • Vanlige spørsmål om Powerbank

  Hva er en powerbank?

  En powerbank er en bærbar enhet som kan lade opp forskjellige elektroniske enheter som mobiltelefoner, nettbrett, bærbare datamaskiner og kameraer.

  Hvordan fungerer en powerbank?

  En powerbank lagrer elektrisk energi i et internt batteri og kan deretter brukes til å lade opp andre elektroniske enheter via en USB-kabel.

  Hvor fort kan en powerbank lade opp en telefon?

  Hvor raskt en powerbank kan lade opp en telefon, avhenger av powerbankens kapasitet og utgangseffekt. Noen powerbanker kan lade opp en telefon på bare et par timer, mens andre kan ta lengre tid.

  Hvor lenge varer en powerbank før den går tom for strøm?

  Dette avhenger av kapasiteten til powerbanken, hvilken enhet den lader opp og hvor mye strøm enheten bruker. En generell regel er at en powerbank med høy kapasitet vil vare lenger enn en powerbank med lav kapasitet.

  Er det farlig å lade powerbanken over natten?

  Det er generelt trygt å lade opp en powerbank over natten. De aller fleste moderne powerbanker har innebygde sikkerhetsfunksjoner som hindrer dem i å overopphete eller lade over kapasitet. Men det er alltid en god ide å lese bruksanvisningen som følger med powerbanken for sikker bruk.

  Konklusjon: Beste Powerbank

  Etter en grundig gjennomgang av ulike powerbanker, står Anker PowerCore Essential 20000 igjen som den beste. Med høy kapasitet, rask ladetid, og lang batterilevetid, er denne powerbanken et utmerket valg for alle som trenger pålitelig bærbar lading. Den fremstår som best i test, og vi kan på det varmeste anbefale Anker PowerCore Essential 20000.

  Product Image

  Anker PowerCore Essential 20000

  Author image of David

  David Berggren

  David Berggren er en allsidig forfatter og entusiast innen teknologi, trening og gadgets. Med en sterk lidenskap for å utforske og dele de nyeste innovasjonene og produktene innenfor disse områdene, har David blitt en pålitelig kilde for alle som søker å forbedre sin livsstil.

  David har en imponerende bakgrunn innen teknologiverdenen og har fulgt utviklingen av nye teknologier fra første rad. Han har skrevet om alt fra smarte hjemløsninger og bærbar teknologi til avanserte AI-systemer. Hans evne til å forklare komplekse tekniske konsepter på en enkel og forståelig måte har gjort ham til en populær skribent og influencer innen tech-samfunnet.

  I tillegg til sin tekniske ekspertise er David en dedikert treningsentusiast. Han har delt sine erfaringer og kunnskap om trening, helse og kosthold på en måte som har inspirert og hjulpet folk med å nå treningsmålene sine. Gjennom utforsking av ulike treningsmetoder, dietter og helsevaner har David blitt et forbilde for de som søker en sunn og aktiv livsstil.

  Når det kommer til gadgets og dingser, har David en nese for det nyeste og beste. Han har anmeldt alt fra bærbare datamaskiner og smarttelefoner til kjøkkenutstyr og utendørsutstyr. Hans grundige og ærlige vurderinger har hjulpet mange med å ta veloverveide kjøpsbeslutninger og unngå produkter som ikke innfrir forventningene.
  testy.no logo
  Utforsk testvinnere og velg med tillit!
  Informasjon
  Ansvarlig utgiver:
  Top Notch Leads
  Org nr: C 98958
  Innholdet på dette nettstedet inkluderer sponsede annonser, som ikke påvirker vår evaluering i anmeldelsene.
  © 2024 Top Notch Leads