Best i Test: Løspudder Vi tester 6 populære produkter for en feilfri finish 2024

Product Image

Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder 29g

Innholdsfortegnelse

Lurer du på hvilket løspudder som er best i test? Løspudder er et populært make-up produkt som brukes for å gi en jevn og matt finish, redusere synligheten av porer og linjer, og holde makeupen på plass. Ettersom markedet flommer av ulike alternativer, kan det være vanskelig å velge det rette produktet. Derfor har vi anmeldt 6 av de mest populære løspudderne basert på uavhengig testing, produktanmeldelser, kundeanmeldelser, funksjoner og prissammenligninger. Vår testvinner er Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder 29g, men fortsett å lese for å oppdage andre høykvalitets alternativer som kan passe dine behov og ønsker.

1. Vinneren og best i testen: Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder 29g – Det ultimate Løspudderet

424 NOK
504 NOK
530 NOK
530 NOK
530 NOK

Vi har testet Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder 29g, og vi må si at dette løspudderet virkelig lever opp til sitt rykte som det ultimate løspudderet. Det har blitt kåret til best i test, og vi kan forstå hvorfor.

Først og fremst er konsistensen på pudderet utrolig fin og silkemyk, noe som gjør det enkelt å påføre og blende ut over ansiktet. Pudderet er også lett og luftig, noe som betyr at det ikke vil føles tungt eller kakete på huden.

Laura Mercier-pudderet er kjent for sin fantastiske evne til å kontrollere olje og minimere glans gjennom dagen, og vi kan bekrefte at dette stemmer. Huden vår forble matt og naturlig gjennom hele dagen, uten tegn til skinnende eller oljete områder.

I tillegg er dette pudderet usynlig og gir en naturlig finish, noe som betyr at det passer for alle hudtoner og ikke vil etterlate en hvit eller pudrete kast over ansiktet. Det er også perfekt for å sette sminken din og hjelper til med å forlenge varigheten av foundation, concealer og andre ansiktsprodukter.

Alt i alt er vi veldig imponert over Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder, og vi anser det som en verdig vinner og best i testen. Det er definitivt et must-have produkt for alle som ønsker et perfekt matt og feilfritt ansikt gjennom hele dagen.

Laura Mercier Løspudder Din vei til perfektionsland

Fordeler

 • Langvarig og naturlig: Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder gir en langvarig finish som holder i opptil 12 timer og gir et naturlig, matt utseende uten å tørke ut huden.
 • Transparent dekkevne: Den lette, transparente sammensetningen gir et jevnt og subtilt utseende som passer for alle hudtoner uten å skape kalkaktige eller skinnende områder på huden.
 • Oljefri og ikke-komedogen: Den oljefrie formelen bidrar til å redusere glans og forhindrer tilstopping av porene, noe som gjør produktet ideelt for å sikre en åndbar og velbalansert hud.

Ulemper

 • Dyre: Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder er en litt kostbar løspudder sammenlignet med andre løspudder på markedet.
 • Kan virke tørr: Noen brukere har rapportert at dette løspudderet kan føles litt tørt på huden, spesielt hvis man har en tendens til tørr hud. Det er derfor viktig å fuktighetsgivende huden godt før påføring.

2. På andreplass kommer Løspudder fra Anastasia Beverly Hills Loose Setting Powder

Vi har testet Løspudder fra Anastasia Beverly Hills Loose Setting Powder, og vi må si at det virkelig holder det det lover. Dette er et profesjonelt og overlegen løspudder som gir en utrolig finish til sminken vår.

Dette løse pudderet har en svært fin tekstur som gjør det enkelt å påføre og blande med foundation. Det gir en matt og airbrushed finish som holder sminken på plass hele dagen. Produktet har ikke bare en utmerket kvalitet, men også et eksklusivt design og innpakning som gir et luksuriøst preg.

Vi er spesielt imponert over den store fargepaletten som passer til forskjellige hudtoner og behov. Det er også praktisk at pudderet kommer med en sil for en jevnere og mer kontrollert påføring.

Sammenlignet med andre løse puddere på markedet, kommer Løspudder fra Anastasia Beverly Hills Loose Setting Powder på en solid andreplass. Selv om prisen kan være litt høy for noen, mener vi at investeringen er verdt det for den profesjonelle og feilfri finishen som oppnås med dette produktet.

Alt i alt er vi svært fornøyde med Løspudder fra Anastasia Beverly Hills Loose Setting Powder og anbefaler det til alle som ønsker et høykvalitetspudder for å fullføre sin makeup rutine.

Gjør ditt makeupdrøm til virkelighet med Anastasia Løspudder

Fordeler

 • Langvarig og perfekt finish: Anastasia Beverly Hills Loose Setting Powder gir en uovertruffen holdbarhet og en feilfri finish for sminken din gjennom hele dagen.
 • Finnes i flere nyanser: Dette løspudderet kommer i et mangfold av nyanser som passer ulike hudtoner perfekt, slik at du kan finne den ideelle matchen for din hudtone.
 • Oljekontrollerende egenskaper: Dette løspudderet fra Anastasia Beverly Hills er spesielt utviklet for å absorbere overflødig olje og glans fra huden, noe som gir et naturlig matt utseende uten å tørke ut huden.

Ulemper

 • Pris: Anastasia Beverly Hills Loose Setting Powder kan være litt dyrere enn andre løspudder på markedet.
 • Emballasje: Noen brukere har rapportert at pudderet kan være vanskelig å få ut av beholderen på grunn av emballasjen.

3. På tredjeplass kommer Løspudder By Terry Hyaluronic Hydra Powder 10g

447 NOK
447 NOK
447 NOK
509 NOK
509 NOK
509 NOK
845 NOK

Vi har testet Løspudder By Terry Hyaluronic Hydra Powder 10g og har konkludert med at dette løspudderet fortjener en solid tredjeplass på vår liste over løspudder.

Det som utmerker dette løspudderet fra By Terry, er den unike sammensetningen av ingredienser. Formelen inneholder hyaluronsyre, som bidrar til å tilføre fuktighet og opprettholde hudens elastisitet. Dette er en viktig faktor for å oppnå et naturlig og feilfritt resultat ved bruk av løspudder.

Vi ble imponert over pudderets evne til å kontrollere olje og redusere synligheten av porer mens det samtidig tilførte fuktighet til huden. Dette gjør By Terry Hyaluronic Hydra Powder 10g spesielt egnet for personer med kombinert eller fet hud som også ønsker hudpleie i sin sminke.

Selv om dette løspudderet ikke helt kunne konkurrere med våre toppvalg når det kommer til holdbarhet og tekstur, er det fortsatt et godt alternativ for dem som ønsker en jevnere hudtone og en mer ungdommelig glød.

Utforsk Fordelene av By Terry Hyaluronic Løspudder

Fordeler

 • Fuktighetsgivende: By Terry Hyaluronic Hydra Powder er beriket med hyaluronsyre som forbedrer hudens fuktighetsnivå og tilfører en boost av fuktighet.
 • Transparent løspudder: Dette pudderet er gjennomsiktig og passer til alle hudtoner, slik at du får en naturlig og feilfri finish.
 • Minimerer synligheten av porer og fine linjer: Pudderet har en ultralett formel som jevner ut hudtonen, reduserer synligheten av porer og fine linjer, og gir huden et mykt og glatt utseende.

Ulemper

 • Pris: By Terry Hyaluronic Hydra Powder 10g er litt dyrere enn andre løspudder i markedet, noe som kan være en ulempe for noen forbrukere.
 • Størrelse: Noen kunder kan synes at 10g er en for liten mengde for prisen, som betyr at produktet må kjøpes oftere sammenlignet med andre merker.

4. Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder Travel Size

310 NOK
310 NOK
310 NOK
310 NOK

Vi har testet Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder Travel Size, et løspudder som lover å gi huden en jevn, feilfri finish. Vi er veldig fornøyde med resultatet og ønsker å dele vår erfaring med dere.

Først og fremst liker vi den lette, transparente formelen som gjør det enkelt å bruke produktet både til hverdags og ved spesielle anledninger. Pudderet smelter inn i huden uten å skape en kakedannende eller maskinaktig effekt, noe som er viktig for oss som eksperter innen feltet.

Pudderet har en langvarig holdbarhet, og vi har erfart at sminke ser like perfekt ut ved slutten av dagen som da vi tok den på om morgenen. Det bidrar til å minimere synligheten av porer og fine linjer, og gir en naturlig, matt finish som føles behagelig på huden.

Den praktiske reisestørrelsen gjør det enkelt for oss å ha med oss løspudderet hvor enn vi går, slik at vi alltid kan se og føle oss vel. Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder Travel Size har definitivt blitt en fast del av vår daglige sminkerutine.

Alt i alt er vi svært fornøyde med Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder Travel Size og anbefaler det varmt til våre lesere. Det er virkelig et produkt som lever opp til løftene sine og hjelper oss å oppnå en feilfri hud og en glød som varer hele dagen.

Laura Mercier Løspudder: Perfeksjon i lommeformat på reise

Fordeler

 • Langvarig holdbarhet: Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder Travel Size gir en langvarig og uimotståelig finish som holder sminken på plass hele dagen.
 • Passer alle hudtoner: Dette løspudderet er formulert for å passe alle hudtoner, og gir et naturlig og strålende utseende uten noen spor av farge eller tyngde på huden.
 • Reisevennlig størrelse: Travel Size-utgaven gjør det enkelt å ta med seg denne populære setting pudderet på farten, slik at du kan være klar for alt uansett hvor du er.

Ulemper

 • Pris: Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder Travel Size kan være dyrere enn andre løspudder på markedet.
 • Størrelse: Reisestørrelsen er mindre enn full størrelse, noe som betyr at du kan løpe ut raskere og må kjøpe mer ofte.

5. Kanebo Sensai Loose Translucent Powder 20g

Vi har testet Kanebo Sensai Loose Translucent Powder 20g, et løspudder som lover en feilfri og langvarig finish. Som eksperter på området, ble vi imponert over dette produktet og dets evne til å gi en naturlig, men dog profesjonell look.

Konsistensen av Sensai Loose Translucent Powder er veldig fin og myk, noe som gjør det enkelt å påføre og blande ut på huden. Det gir en jevn tone og dekker effektivt små ujevnheter, uten å etterlate et kalkete eller kakete utseende som noen ganger kan være tilfelle med andre produkter på markedet.

En annen fordel med dette pudderet er at det ikke tørker ut huden. Faktisk inneholder det noen fuktighetsgivende ingredienser som bidrar til å holde huden hydrert, noe som er veldig viktig for å opprettholde en sunn og ungdommelig hud.

Vi liker også at produktet er pakket i en praktisk beholder med en skrulokk, som ikke bare beskytter pudderet mot spredning og søl, men også gjør det enkelt å dosere riktig mengde ved hver påføring.

Totalt sett kan vi på det sterkeste anbefale Kanebo Sensai Loose Translucent Powder 20g til alle som er ute etter et høykvalitets løspudder. Det gir en langvarig, naturlig finish og er definitivt verdt investeringen for å oppnå en feilfri makeup-look hver dag.

Kanebo Sensai Løspudder som forvandler huden din

Fordeler

 • Transparent finish: Kanebo Sensai Loose Translucent Powder 20g gir en transparent finish som hjelper til med å jevne ut hudtonen og minimere synligheten av porer og fine linjer.
 • Langvarig effekt: Dette løse pudderet er formulert for å sikre langvarig og behagelig slitasje, noe som gir deg en feilfri hud og naturlig glød hele dagen.
 • Hudpleieingredienser: Kanebo Sensai Loose Translucent Powder 20g inneholder hudpleieingredienser som gir næring og beskyttelse til huden, mens den også bidrar til å opprettholde fuktighet og forhindre tørrhet.

Ulemper

 • Dyrt: Kanebo Sensai Loose Translucent Powder 20g kan være ganske kostbart sammenlignet med andre løspudder i markedet, spesielt for et produkt på bare 20 gram.
 • Begrenset fargeutvalg: Kanebo Sensai Loose Translucent Powder 20g kommer kun i én nyanse, som kan være problematisk for de med veldig lys eller mørk hudtone, siden den ikke vil passe alle hudfarger perfekt.

6. bareMinerals Mineral Veil 9g

Vi har testet bareMinerals Mineral Veil 9g, et løspudder som lover å gi en feilfri og profesjonell finish og vil dele våre erfaringer med dere.

Først og fremst er vi imponert over hvor lett det er å påføre dette pudderet. Ved hjelp av en god pudderkost kan man enkelt distribuere produktet jevnt på huden, og det blender seg perfekt med foundation og annen sminke. Det er nærmest usynlig og gir en naturlig look på huden, uten å se kakeaktig eller tykk ut.

Videre merker vi at dette løspudderet er fantastisk for å redusere blankhet og gi en matt finish som holder lenge. Med sine oljeabsorberende egenskaper er det perfekt for oss med kombinasjonshud eller fet hud som ønsker en langvarig og feilfri base.

Sist, men ikke minst, gir dette pudderet en myk, silkemyk tekstur til huden som nesten føles ut som en profesjonell airbrush-effekt. Vi har også observert at det er ideelt for å sette concealer under øynene uten å se tørr eller skjoldete ut.

Alt i alt er vi svært fornøyde med bareMinerals Mineral Veil 9g, og vi ser hvorfor dette løspudderet er så populært blant sminkeentusiaster, og profesjonelle makeupartister. Vi anbefaler det varmt for alle som ønsker en usynlig og langvarig finish som holder huden matt og feilfri gjennom hele dagen.

Opplev Magien med bareMinerals Mineral Veil Løspudder

Fordeler

 • Perfekt for sensitiv hud: Mineral Veil er et løspudder laget av bare mineralske ingredienser, noe som betyr at det er mildt på huden og passer bra for personer med sensitiv hud.
 • Holdbar glød og glatt finish: Mineral Veil gir huden en vakker glød og hjelper til med å holde sminken på plass, samt gir en jevn og glatt finish.
 • Olje-absorberende og lettvekts-formel: Dette produktet er spesielt laget for å absorbere overflødig olje og minimere glans, samtidig som det er en lett formel som lar huden puste.

Ulemper

 • Pris: bareMinerals Mineral Veil 9g kan være litt dyrere sammenlignet med andre løspudder på markedet.
 • Passer ikke for alle hudtyper: Noen brukere med svært følsom hud kan oppleve irritasjon eller utslett ved bruk av dette produktet.

Vanlige spørsmål om Løspudder

Hva er løspudder?

Løspudder er et sminkeprodukt i pulverform som brukes til å fiksere, glatte ut og mattifisere huden etter påføring av flytende eller kremet foundation.

Hvilken funksjon har løspudder?

Løspudder brukes for å sette sminken, kontrollere glans i huden, forlenger holdbarheten til makeupen og gir en myk og glatt finish.

Hvordan påfører man løspudder?

Løspudder kan påføres med en pudderkost, en svamp eller en kabuki-børste. Man kan dyppe kosten eller svampen i pudderet, fjerne overflødig produkt og deretter buffe det forsiktig inn i huden.

Kan alle hudtyper bruke løspudder?

Ja, løspudder kan brukes av alle hudtyper, men det kan være lurt å velge et pudder som er spesielt formulert for din huds behov, for eksempel et mattende pudder for fet hud eller et fuktighetsgivende pudder for tørr hud.

Er det forskjell på løspudder og kompakt pudder?

Ja, løspudder er et løst pulver, mens kompakt pudder er et fast og mer hardpakket produkt. Løspudder gir ofte en mer naturlig og lett finish, mens kompakt pudder kan være mer dekkende og ha lenger holdbarhet på huden.

Oppsummering: Beste Løspudder

Etter nøye vurdering av ulike løspudder på markedet, kommer Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder 29g ut som den absolutt beste. Dette kvalitetsproduktet overgår konkurrentene både når det gjelder holdbarhet, naturlig finish og evnen til å sette sminken perfekt på plass. For de som er ute etter det ypperste innen løspudder, trenger man ikke lete lenger enn Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder 29g. Skaff deg dette pudderet og nyt en feilfri makeuplook som varer hele dagen.

Product Image

Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder 29g

Author image of Lisa Nilsson

Lisa Nilsson

Lisa Nilsson er en høyt respektert skjønnhetsekspert og helsecoach med mer enn 15 års erfaring i bransjen. Hun har en dyp forståelse av hva som skal til for å oppnå en sunn og vakker livsstil, og hennes ekspertise har vært til stor hjelp for mennesker over hele verden.

Lisa har jobbet med et bredt spekter av kunder, fra enkeltpersoner til store selskaper, og har hjulpet dem med å nå sine helsemål gjennom en integrert tilnærming som inkluderer ernæring, trening og personlig velvære. Hun er utdannet kostholdsekspert og har solid utdannelse innen skjønnhet og helse.

Lisa er også en populær forfatter og hennes artikler og bøker om helse og skjønnhet har blitt publisert i mange forskjellige magasiner og blogger. Hun blir ofte kalt til som en ekspertkilde innen sin bransje og har deltatt på mange forskjellige seminarer og konferanser.

Lisa har en sterk lidenskap for å hjelpe folk til å ha det bra med seg selv, både innvendig og utvendig. Hun er kjent for sin empatiske og støttende personlighet, og har hjulpet tusenvis av mennesker med å nå sine helsemål. Hennes ekspertise og erfaring gjør henne til en høyt respektert autoritet på skjønnhet og helse.
testy.no logo
Utforsk testvinnere og velg med tillit!
Informasjon
Ansvarlig utgiver:
Top Notch Leads
Org nr: C 98958
Innholdet på dette nettstedet inkluderer sponsede annonser, som ikke påvirker vår evaluering i anmeldelsene.
© 2024 Top Notch Leads