Best i test: De 6 mest fremragende eggkokerne du absolutt bør prøve 2024

Product Image

Emerio Moomin EB-115560

Innholdsfortegnelse

Er du på jakt etter den beste eggkokeren for å gjøre hverdagen enklere og frokosten mer smakfull? Vi har testet 6 av de mest populære eggkokerne på markedet, basert på uavhengig testing, produktanmeldelser, kundeanmeldelser, funksjoner og prissammenligninger. I denne artikkelen vil vi guide deg gjennom vår best i test vinner, Emerio Moomin EB-115560, og andre anbefalte modeller. Vi presenterer en grundig gjennomgang av hvert produkt for å hjelpe deg med å finne den perfekte eggkokeren som dekker dine behov og passer til ditt kjøkken.

1. Vinneren og best i testen: Eggkoker Emerio Moomin EB-115560 sikrer førsteplassen

Vi har testet Emerio Moomin EB-115560 eggkoker som har blitt kåret til best i test. Dette er en eggkoker som har overgått alle våre forventninger og har sikret førsteplassen med enestående resultater.

Gjennom bruken av eggkokeren fant vi at det er svært enkelt å bruke. Den nøyaktige mengde vann som kreves er enkelt målt med den medfølgende målebegeret, og sammen med den justerbare kontrollen kan vi enkelt tilberede eggene akkurat slik vi liker dem – myke, mellom eller hardkokte.

En annen funksjon som virkelig imponerte oss er den innebygde piezobuzzeren, som gir lydsignal når eggene er ferdig kokt. Dette gjør det enkelt å planlegge og koordinere resten av frokosten uten å bekymre seg for at eggene blir overkokt.

Sluttresultatet for eggene er også imponerende. De kommer ut perfekt kokt hver gang, uansett hvilken tilberedningsmetode vi har valgt. Kort sagt, Emerio Moomin EB-115560 eggkokeren lever definitivt opp til sitt rykte som best i test, og vi anbefaler den på det sterkeste til alle som ønsker den ideelle løsningen for å koke egg.

Emerio Moomin EB115560 Enkel og rask eggkoking i stil

Fordeler

 • Enkel håndtering: Emerio Moomin EB-115560 er enkel å bruke og krever minimale forberedelser – bare fyll i vann og legg eggene på plass.
 • Tidsbesparende: Med denne eggkokeren kan du raskt og enkelt koke opptil 7 egg samtidig, slik at du sparer tid og strøm sammenlignet med tradisjonelle metoder.
 • Moomin-design: Produktet er utformet med et attraktivt Moomin-motiv, noe som gjør det til en morsom og unik tilleggsfunksjon for kjøkkenet ditt.

Ulemper

 • Dyrt produkt: Emerio Moomin EB-115560 kan være dyrere enn andre eggkokere i samme kategori, noe som kan påvirke kjøpsbeslutningen for enkelte forbrukere.
 • Begrenset kapasitet: Denne modellen har en kapasitet på kun 7 egg om gangen, noe som kan være lite for større husholdninger eller de som ønsker å lage større porsjoner.

2. På andreplass kommer WMF Stelio Eggkoker

553 NOK
574 NOK
574 NOK
574 NOK
587 NOK
899 NOK
899 NOK

Vi har testet WMF Stelio Eggkoker, og må si at denne eggkokeren imponerer oss nest etter vår første plass. WMF Stelio er en kompakt og elegant eggkoker som gjør en effektiv jobb med å tilberede perfekte egg hver gang.

En av de største fordelene med WMF Stelio er dens brukervennlige design. Eggkokeren er enkel å bruke og har en tydelig justerbar kontroll for å tilberede dine egg akkurat slik du liker dem – enten det er bløtkokt, medium eller hardkokt. I tillegg inkluderer den en målebeger med angitt mengde vann for ulike mengder og grader av kokte egg, noe som gjør det enkelt å få ønsket resultat hver gang.

En annen funksjon vi setter pris på er den innebygde klokke som gir en lydsignal når eggene er ferdige, slik at risikoen for å glemme dem reduseres. WMF Stelio Eggkoker er også enkel å rengjøre og tar minimalt med plass på kjøkkenbenken.

Til tross for noen små mangler, som en litt kort ledning og fravær av en automatisk av-knapp, mener vi at WMF Stelio Eggkoker er et utmerket kjøp for de som ønsker en enkel og effektiv løsning for eggkoking til en rimelig pris. Vi anbefaler den på det varmeste, det er fortjent på andreplass.

WMF Stelio Eggkoker: Nyt perfekte egg hver gang

Fordeler

 • Enkel betjening: WMF Stelio Egg Cooker er enkel å bruke med sin intuitive kontroller og innebygd målebeger. Det gjør det enkelt å lage perfekte egg hver gang.
 • Effektiv og rask: Denne eggkokeren har en kraftig 380-watts motor som sørger for rask og effektiv koking av eggene, slik at du ikke trenger å vente lenge før maten er klar.
 • Kapasitet: WMF Stelio Egg Cooker har plass til opptil 7 egg, noe som gjør det enkelt å tilberede frokost for hele familien. Det er også en justerbar egg-pinne slik at du kan lage alt fra myk kokt til hard kokt egg.

Ulemper

 • Pris: WMF Stelio Eggkoker er dyrere enn noen av sine konkurrenter, noe som kan være en avskrekkende faktor for noen forbrukere.
 • Kapasitet: Denne eggkokeren har en kapasitet på opptil 7 egg om gangen, noe som kan være begrensende for større husholdninger eller de som ønsker å koke flere egg samtidig.

3. På tredjeplass kommer Eggkoker fra OBH Nordica 6731 Perfect Eggs

Vi har testet OBH Nordica 6731 Perfect Eggs, en eggkoker som lover perfekte egg hver gang. Vi har brukt den i ulike situasjoner og med ulike typer egg for å se om den virkelig lever opp til sitt renommé.

En av de store fordelene med OBH Nordica 6731 er at den er enkel å bruke. Man fyller rett og slett bare på vann og setter eggene i holderne, så tar den seg av resten. Vi likte også at man kan koke opptil 7 egg samtidig, noe som er praktisk når man skal lage mat til hele familien eller ha gjester.

Det vi derimot savnet med denne eggkokeren, er muligheten for å justere koketiden. Selv om den gir ganske gode resultater de fleste gangene, kan man ikke kontrollere nøyaktig hvor mye eggene skal kokes. Dette kan være et problem dersom man har spesielle preferanser for hvordan man vil ha eggene sine.

Alt i alt synes vi OBH Nordica 6731 Perfect Eggs er en god eggkoker, men den mangler litt på justeringsmulighetene for at den skal kunne bli vår absolutte favoritt. Den får derfor en solid tredjeplass på vår liste over de beste eggkokerne.

OBH Nordica 6731: Perfekte Egg Enkel og Effektiv

Fordeler

 • Enkel og effektiv: OBH Nordica 6731 Perfect Eggs koker eggene dine perfekt hver gang, takket være sin enkle og effektive design.
 • Flere egg samtidig: Denne eggkokeren kan koke opp til 7 egg om gangen, slik at du enkelt kan lage flere porsjoner samtidig.
 • Justérbar koketid: Med justérbar koketid kan du tilberede eggene dine akkurat slik du vil ha dem – enten du foretrekker dem bløtkokte, medium eller hardkokte.

Ulemper

 • Kapasitetsbegrensninger: OBH Nordica 6731 Perfect Eggs har plass til bare 6 egg om gangen, som kan være utilstrekkelig for noen større familier eller grupper.
 • Pris: Sammenlignet med andre eggkokere i markedet, kan OBH Nordica 6731 Perfect Eggs anses som litt dyrere.

4. WMF KITCHENminis Coup

Vi har testet WMF KITCHENminis Coup eggkoker og er imponert over hva denne lille hjelperen kan tilby. Den er kompakt og tar minimalt med plass på kjøkkenbenken, samtidig som den leverer perfekte egg hver gang.

Designet er stilrent og moderne, og den rustfrie ståloverflaten gir den et eksklusivt utseende. Vi setter stor pris på at WMF har lagt vekt på kvalitet og valgt materialer som tåler daglig bruk.

Kapasiteten er stor nok for de fleste husholdninger, ettersom den kan tilberede opptil 7 egg samtidig. Enkel justering av vannmengde gjør at vi kan få eggene akkurat slik vi vil ha dem – enten det er bløtkokt, smilende, eller hardkokt.

Ekstra pluss for den medfølgende målebegeret og integrert egg-prikker, som forenkler prosessen og gir et godt resultat hver gang.

Vi anbefaler WMF KITCHENminis Coup eggkoker på det varmeste for alle som ønsker en enkel og effektiv måte å koke egg på. Den vil uten tvil bli en viktig og praktisk del av vårt morgenrituale.

WMF KITCHENminis Coup: Smart Eggkoker for Din Perfekte Frokost

Fordeler

 • Enkel å bruke: WMF KITCHENminis Coup eggkoker er utrolig brukervennlig, noe som gjør den perfekt for alle kjøkken.
 • Energibesparende: Dette produktet bruker minimalt med energi, noe som bidrar til å redusere energiforbruket og spare penger på strømregningen.
 • Kompakt design: Den kompakte størrelsen på WMF KITCHENminis Coup gjør at du kan spare plass på kjøkkenbenken og enkelt oppbevare den når den ikke er i bruk.

Ulemper

 • Pris: WMF KITCHENminis Coup eggkoker er dyrere enn mange andre eggkokere i markedet.
 • Størrelse: Den tar litt mer plass på kjøkkenbenken enn enkelte andre kompakte modeller.

5. Caso E9

782 NOK

Vi har testet den populære eggkokeren, Caso E9, og her er våre erfaringer og tanker om den. Denne hendige kjøkkenassistenten er et absolutt must-ha for enhver som ønsker å lage perfekte kokte egg hver gang.

Først vil vi påpeke hvor enkel Caso E9 er å bruke. Det er et digitalt touch display som lar deg velge ønsket koketid, og den har også en tidsindikator som gir varsler når eggene er ferdig kokt. Dette gjør det enkelt å oppnå den perfekte konsistensen, enten det er bløtkokt, medium eller hardkokt.

Kapasiteten på Caso E9 er imponerende. Den har plass til opptil ni egg, noe som betyr at vi enkelt kan lage nok egg for hele familien eller en liten forsamling. Det finnes også en eggholder med to nivåer, som gir god plass for alle eggene.

Denne eggkokeren er også lett å rengjøre, takket være den avtakbare eggholderen og en non-stick plate. Dette betyr at vi ikke trenger å bekymre oss for at eggene setter seg fast og lager et rot.

Caso E9 er et solid og effektivt verktøy for alle som ønsker å lage perfekte egg i en håndvending. Vi anbefaler den på det sterkeste til alle som gjør mye matlaging og leter etter praktiske løsninger. Med denne eggkokeren vil man aldri få rå eller overkokte egg igjen.

Caso E9 Eggkoker: Enkelhet og Perfeksjon i Hverdagen

Fordeler

 • Rask og effektiv: Caso E9 eggkoker lar deg koke opptil 8 egg samtidig, noe som gjør det enkelt og tidsbesparende å tilberede frokost for hele familien.
 • Justérbar hardhet: Med Caso E9 kan du enkelt justere vannmengden for å oppnå ønsket konsistens på egget, enten du foretrekker bløtkokt, medium eller hardkokt egg.
 • Enkel rengjøring: Caso E9 eggkokeren er laget av rustfritt stål og non-stick belegg, noe som gjør den enkel å rengjøre etter bruk og holder den i god stand over tid.

Ulemper

 • Dyrt alternativ: Caso E9 eggkoker er et litt dyrere valg sammenlignet med andre eggkokere, noe som kan være en ulempe for de med stramme budsjetter.
 • Begrenset kapasitet: Caso E9 eggkoker kan kun koke opptil 8 egg om gangen; dette kan være en ulempe for folk som ønsker å lage et større antall egg på én gang.

6. Emerio Waves EB-07001

189 NOK
189 NOK
190 NOK
199 NOK
249 NOK
309 NOK

Vi har testet Emerio Waves EB-07001, en innovativ og brukervennlig eggkoker som lover å gjøre eggkokingen enkel, rask og nøyaktig. Med plass til 7 egg og mulighet for å tilpasse kokingen etter egne preferanser, hadde vi høye forventninger til dette produktet.

Først og fremst må vi skryte av designet på Emerio Waves EB-07001. Den kompakte og moderne formen tar ikke mye plass på kjøkkenbenken, og er enkel å oppbevare. Kokeren er også utstyrt med en praktisk målebeger som markerer nøyaktig mengde vann for ønsket konsistens på egget – fra bløtkokt til hardkokt.

Under testingen la vi merke til at eggene ble kokt svært jevnt, uten at noen sprakk eller mistet formen under kokeprosessen. Emerio Waves EB-07001 har et innebygd varmeelement og en dampgenerator, som sørger for at eggene kokes raskt og jevnt. Det er også verdt å nevne at kokeren har et innebygd varsel som signaliserer når eggene er ferdige.

Vi har testet flere eggkokere tidligere, men Emerio Waves EB-07001 er uten tvil en av de beste vi har prøvd. Den kombinerer smarte funksjoner, enkel bruk og et stilig design i et kompakt og effektivt produkt. For alle som ønsker perfekte egg hver gang, anbefaler vi på det varmeste å investere i Emerio Waves EB-07001 eggkoker.

Emerio Waves EB07001: Rask og enkel vei til perfekte egg

Fordeler

 • Enkel og rask matlaging: Emerio Waves EB-07001 koker eggene dine perfekt på bare noen minutter, noe som sparer deg for tid og krefter sammenlignet med tradisjonelle metoder.
 • Flere kokealternativer: Med denne eggkokeren kan du velge mellom å koke 1-7 egg samtidig, og det finnes ulike innstillinger for å koke eggene myke, medium eller hardkokte.
 • Kompakt og stilig design: Emerio Waves EB-07001 har et moderne og elegant utseende som passer godt inn på ethvert kjøkken, og den tar liten plass på benken.

Ulemper

 • Enkelte brukere rapporterer lang koketid: Noen anmeldelser nevner at Emerio Waves EB-07001 kan ha lengre koketid enn andre eggkokere på markedet, noe som betyr at du må vente mer før eggene dine er klare.
 • Begrenset kapasitet: Emerio Waves EB-07001 har kapasitet til å koke opptil 6 egg om gangen, noe som kan være litt begrensende for større husholdninger eller når du ønsker å tilberede større mengder egg.

Ofte Stilte Spørsmål om Eggkoker

Hvor lang tid tar det å koke egg i en eggkoker?

– Det tar vanligvis mellom 6-12 minutter, avhengig av hvor hardkokte du vil ha eggene.

Hvor mye vann trenger jeg i en eggkoker?

– Det varierer, men som regel bruker man en målekopp som følger med eggkokeren og fyller den med vannmengden som tilsvarer ønsket koketid eller eggtype.

Kan jeg koke flere egg om gangen i en eggkoker?

– Ja, de fleste eggkokere har plass til 6-7 egg samtidig.

Hva er forskjellen på en eggkoker og å koke egg i en kjele?

– En eggkoker regulerer varmen og tiden automatisk, noe som gir en mer konsistent koking og optimalt resultat hver gang.

Er det enkelt å rengjøre en eggkoker?

– Ja, for de fleste modeller er det bare å tømme ut resterende vann og tørke av rist/innredning med en fuktig klut. Husk å slå av og koble fra apparatet før rengjøring.

Oppsummering: Beste Eggkoker

Som konklusjon har Emerio Moomin EB-115560 bevist seg å være den beste eggkokeren i denne artikkelen. Med sine imponerende funksjoner, brukervennlighet og gode anmeldelser fra kunder, er det ikke rart at den har blitt valgt som favoritt blant konkurrentene. Hvis du er på utkikk etter en eggkoker som garanterer perfekt kokte egg hver gang, så er Emerio Moomin EB-115560 et utmerket valg. Lykke til med eggkokingen!

Product Image

Emerio Moomin EB-115560

Author image of Maria

Maria Karlsson

Maria Karlsson er en anerkjent husholdningsekspert med mer enn 10 års erfaring med å hjelpe mennesker med å skape et rent, organisert og innbydende hjem. Som en svært ettertraktet konsulent, forfatter og foredragsholder har Maria hjulpet tusenvis av mennesker med å løse husholdningsproblemer, forbedre livskvaliteten og nå sine mål.
testy.no logo
Utforsk testvinnere og velg med tillit!
Informasjon
Ansvarlig utgiver:
Top Notch Leads
Org nr: C 98958
Innholdet på dette nettstedet inkluderer sponsede annonser, som ikke påvirker vår evaluering i anmeldelsene.
© 2024 Top Notch Leads