Beste Kaffebrygger med Termos: Vi har Anmeldt 6 Topp Produkter (Best i Test 2023)

Product Image

Moccamaster Manual Thermo

Innholdsfortegnelse

Kaffebrygger med termos er en innovativ enhet som har blitt et uunnværlig verktøy i mange hjem og kontorer rundt om i verden. Den lar deg lage dine favorittkaffevarianter med letthet og bevarer dens ferskhet og smak i flere timer. Hvis du noen gang har lurt på hvilken Kaffebrygger med termos som er best å kjøpe, har du kommet til rett sted. Vi har foretatt en omfattende Kaffebrygger med termos test og anmeldt noen av de mest populære produktene på markedet i dag.

Hvert produkt er vurdert basert på ytelse, design, brukervennlighet og verdi for pengene. Målet er å hjelpe deg med å finne den beste Kaffebrygger med termos som passer til dine behov og preferanser.

Hvis du ønsker å skaffe deg et Kaffebrygger med termos som er best i test, så les videre. Vi vil gi deg all den informasjonen du trenger for å ta en informert avgjørelse. Så, la oss dykke rett inn i detaljene og finne ut hvilken Kaffebrygger med termos som gir deg mest bang for pengene.

1. Vinner og Best i test: Moccamaster Manual Thermo, Kaffebrygger med Termos

3049 NOK

Vi har testet og er utvilsomt imponerte av Moccamaster Manual Thermo, en kaffebrygger med termos som skilte seg ut som best i test og tok førsteplassen.

Det første som slo oss var det enkle, men allikevel elegante designet som garantert vil se flott ut på ethvert kjøkken. Vi nøt også den raske bryggetiden – Moccamaster Manual Thermo produserte en full kanne av utmerket kaffe i løpet av bare seks minutter. Dette gir oss muligheten til å nyte vår morgenkaffe uten forsinkelser.

Denne kaffebryggerens termos holder kaffen varm over lengre tid, slik at vi kunne nyte varm kaffe hele dagen uten behov for kontinuerlig oppvarming. I tillegg har Moccamaster Manual Thermo en automatisk dryppstopp. Dette betyr at vi kan helle kaffe midt under bryggingen, uten å lage rot og søl.

Et annet punkt vi var spesielt fornøyde med, var maskinens holdbarhet og solid konstruksjon. Den føles robust, og vi er trygge på at denne kaffebryggeren vil vare i mange år framover.

Vi kan sikkert si at Moccamaster Manual Thermo lever opp til sitt rykte og fortjener virkelig tittelen som Best i Test. Den kombinerer funksjon, stil og holdbarhet på en balansert måte som gjør den til et ypperlig valg for kaffekjennere.

Fordeler

 • Gode bryggeegenskaper: Moccamaster Manual Thermo er kjent for sine enestående bryggeegenskaper, som gir en rik og smakfull kaffe hver gang.
 • Robust og holdbart design: Denne kaffebryggeren er laget med høykvalitetsmaterialer som sikrer langvarig bruk og pålitelighet.
 • Energibesparende termos: Medfølgende termos holder kaffen varm i lengre tid uten bruk av ekstra strøm, noe som bidrar til å spare energi.
 • Ulemper

 • Dyr: Moccamaster Manual Thermo er ganske dyrt sammenlignet med noen andre kaffebryggere.
 • Ingen innbygget kvern: Denne modellen av Moccamaster inkluderer ikke en innebygd kaffekvern, som betyr at du må male dine egne bønner separat.
 • 2. På andreplass kommer Melitta Enjoy 2.0 Top Therm i kategorien Kaffebrygger med termos

  665 NOK
  690 NOK
  690 NOK
  699 NOK
  749 NOK
  966 NOK

  En av de største gledene ved å være kaffeelskere er å prøve forskjellige kaffebryggere. Vår siste testprodukt, Melitta Enjoy 2.0 Top Therm, kom på andreplass i kategorien Kaffebrygger med termos, og vi er imponert over flere av funksjonene.

  For det første, termoskannen. Den er en glede å ha på bordet under frokosten. Ikke bare holder den kaffen varm og fersk lenger, men med dens elegante design bidrar den også til et pent borddekket. Vi la også merke til hvor enkelt det var å helle kaffe, takket være dens presisjonstut, noe som minimerer søl og mess.

  Det vi satte stor pris på var bryggprosessen selv. Melitta Enjoy 2.0 Top Therm brygger en velsmakende kaffe hver gang. Maskinen er utrolig lett å bruke, med klare instruksjoner og enkle kontroller, noe som gjør det til en lek å brygge den perfekte koppen kaffe.

  Utformingen spilte også en stor rolle i vår vurdering. Melittas kaffebrygger er kompakt og elegant, og passer perfekt inn i ethvert kjøkkeninteriør. Ikke bare ser det bra ut, men det er også utrolig funksjonelt, med anti-dryppfunksjon og en automatisk avfunksjon for sikkerhet.

  Alt i alt, Melitta Enjoy 2.0 Top Therm viste seg å være en solid kaffebrygger med termos. Det imponerte oss med sin brukervennlighet, funksjonelle design og fremfor alt, sin evne til å brygge en velsmakende kopp kaffe hver gang.

  Fordeler

 • Godt design: Melitta Enjoy 2.0 Top Therm har et tiltalende og moderne design, noe som gjør det til et flott tillegg til ethvert kjøkken.
 • Høy kvalitet : Denne kaffebryggeren er laget av høykvalitets materialer, noe som sikrer dens holdbarhet og langvarige ytelse.
 • Thermos funksjon: Med termosfunksjonen kan du holde kaffen varm i lang tid, noe som er ideelt for dem som liker å nyte kaffen sin sakte.
 • Ulemper

 • Dårlig isolering: Melitta Enjoy 2.0 Top Therm har en termos som ikke holder drikken varm for en lengre periode.
 • Kompleks rengjøring: Det kan være litt vanskelig å rengjøre denne kaffebryggeren ordentlig på grunn av dens design og konstruksjon.
 • 3. På tredjeplass kommer Philips Gaia HD7546 i kategorien Kaffebrygger med termos.

  1199 NOK
  1266 NOK
  1390 NOK

  På tredjeplass i vår vurdering finner vi Philips Gaia HD7546, en solid og pålitelig kaffebrygger med termos. I våre tester viste denne maskinen en bestående pålitelighet og evnen til å brygge en utmerket kopp kaffe.

  En av tingene vi likte mest med Philips Gaia HD7546 var dens konstruksjonskvalitet. Den svarte og metallfargede designen gir den et stilig og moderne utseende, mens den er bygget robust nok til å tåle vanlig bruk i mange år. Vi fant også termosen å være en av de beste vi har brukt, med utmerket isolasjon som holder kaffen varm i timer.

  Når det gjelder ytelse, leverte Philips Gaia HD7546 hver gang. Den brygger raskt, og gir en jevn og rik smak hver gang. Den er enkel å bruke, noe som gjør morningen til en lek og reduserer risikoen for bryggfeil.

  Selv om Philips Gaia HD7546 ikke kom på toppen av vår liste, er det en pålitelig og velfungerende kaffebrygger. Dens sterke byggekvalitet, kombinert med sin jevne bryggekvalitet og holdbare termos, gjør den til en verdig kandidat til ethvert kjøkken.

  Fordeler

 • Utmerket kaffekestyrke: Med Philips Gaia HD7546 kan du lage kaffe akkurat som du foretrekker. Den lar deg justere styrken for å lage perfekt kaffe hver gang.
 • Langvarig varme: Den medfølgende termosen holder kaffen varm i opptil to timer. Du trenger ikke å bekymre deg for å lage fersk kaffe igjen og igjen.
 • Enkel å bruke: Denne kaffebryggeren er svært enkel å bruke og rengjøre, noe som gjør det til et utmerket valg for daglig bruk.
 • Ulemper

 • Stive knapper: Noen brukere har rapportert at knappene på Philips Gaia HD7546 kan være litt stive og vanskelige å bruke.
 • Termosen holder ikke varmen lenge: Enkelte brukere har uttrykt bekymring for at termosen ikke holder kaffen varm lenge nok, noe som kan være et problem for de som liker å nyte kaffen sin over lengre tid.
 • 4. WMF KITCHENminis Aroma Thermo To Go

  1107 NOK
  1107 NOK
  1107 NOK
  1299 NOK
  1799 NOK

  Vi har hatt gleden av å teste WMF KITCHENminis Aroma Thermo To Go, et høydepunkt blant kaffebryggere med termos. Denne kompakte, men kraftige lille maskinen har virkelig imponert oss.

  Den mest bemerkelsesverdige funksjonen ved WMF KITCHENminis er dens effektivitet. Til tross for sin lille størrelse, brygger den en overraskende stor mengde kaffe i løpet av veldig kort tid. Vi var spesielt imponert over aromafunksjonen, som gir kaffen et ekstra løft, som tar den fra god kaffe til en exceptionell opplevelse.

  Kvaliteten på termosen er også verdt å merke seg. Den holder kaffen varm i overraskende lang tid, noe som lar oss nyte en varm kopp kaffe lenge etter at bryggeprosessen er fullført. Og for ikke å nevne, det er fantastisk å ha en bærbar termos for hånden på de travle morgenene.

  Til slutt, den slanke, moderne designen av WMF KITCHENminis Aroma Thermo To Go er både estetisk tiltalende og funksjonell, noe vi setter stor pris på. Den tar minimalt med plass på kjøkkenbenken og passer perfekt inn i ethvert moderne kjøkken.

  Alt i alt, WMF KITCHENminis Aroma Thermo To Go er en veldig komplett pakke for kaffeelskere, og vi anbefaler den sterkt. Den kombinerer effektivitet, kvalitet og design i en kompakt form som gir fantastiske resultater hver gang.

  Fordeler

 • Stilren og kompakt design: Denne kaffebryggeren fra WMF er designet med tanke på plassbesparelse uten å gå på kompromiss med ytelsen. Den vil passe perfekt på ethvert kjøkken, uansett størrelse.
 • Termosfunksjon: WMF KITCHENminis Aroma Thermo To Go har en termofunksjon som sørger for at kaffen holder seg varm og velsmakende over tid. Dette gjør den perfekt for busy dager eller lange møter.
 • Praktisk ‘To Go’ funksjon: Med sin ‘To Go’ funksjon, lar denne kaffebryggeren deg enkelt ta med deg nybrygget kaffe på farten. Perfekt for deg som alltid er på flyttefot.
 • Ulemper

 • Ingen flere kopper funksjon: WMF KITCHENminis Aroma Thermo To Go tillater ikke brygging av flere kopper kaffe samtidig, noe som kan være upraktisk for større husholdninger eller selskaper.
 • Svak konstruksjon: Noen brukere har rapportert at konstruksjonen og materialene virker litt svake og utsatt for skade over tid, noe som kan forringe produktets generelle holdbarhet og levetid.
 • 5. Moccamaster KBGT741 Thermo

  Brukerne av Moccamaster KBGT741 Thermo begeistrer seg over dens ypperlige funksjoner og imponerende kvalitet. Denne kaffebryggeren med termos har vist seg å være et utmerket tillegg til deres kjøkkenutstyr.

  Først og fremst er brukerne imponerte over designet. Den rustfrie termosen holder kaffen varm i flere timer, slik at de alltid kan nyte en fersk kopp kaffe. Moccamasteren er et uttrykk for enkelhet; bryggeprosessen er enkel og rett frem, og vi merker tydelig at produsenten har investert tid og ressurser i å lage et brukervennlig produkt.

  Deretter er kaffekvaliteten uten sammenligning. Med Moccamaster KBGT741 Thermo opplever de en konsekvent og rik smak hver gang. Det koniske filteret muliggjør en optimal ekstraksjon og maksimerer kaffens smaksprofil.

  For det tredje er Moccamasters bærekraftighet og holdbarhet imponerende. Den er produsert med respekt for miljøet, og er laget av høykvalitets komponenter som sikrer langvarighet.

  Alt i alt er Moccamaster KBGT741 Thermo et sterkt favorittvalg blant brukerne. Med dens brukervennlighet, fantastiske smak og kvalitetsbygging, mener de at denne kaffebryggeren med termos utvilsomt fortjente sin plass i denne testen.

  Fordeler

 • Utmerket bryggetemperatur: Moccamaster KBGT741 Thermo garanterer en perfekt bryggetemperatur på 92-96 grader, noe som gir en optimal smaksopplevelse.
 • Holdbar konstruksjon: Denne kaffebryggeren er håndlaget i Nederland og laget med holdbare, høykvalitets materialer, som betyr at den er laget for å vare lenge.
 • Stillegående og rask: Moccamaster KBGT741 Thermo brygger 10 kopper på 6 minutter, og prosessen er bemerkelsesverdig stillegående, slik at du kan nyte kaffen din uten støyforstyrrelse.
 • Ulemper

 • Litt dyr: Moccamaster KBGT741 Thermo er av høy kvalitet, men prisen kan være litt høy for noen kunder.
 • Ingen innbygd kvern: Denne kaffetrakteren kommer ikke med en innbygd kaffekvern, slik at forbrukerne må male sine egne kaffebønner separat.
 • 6. Philips HD7547

  Vi her i gruppen er imponerte over Philips HD7547 Kaffebrygger med termos. Først og fremst er designet elegant og moderne, et perfekt tillegg til ethvert kjøkken. Bryggeren lover ikke bare å levere en kopp kaffe av høy kvalitet, men et helt termos som holder kaffen varm lenge.

  Philips HD7547 er lett å bruke med intuitive funksjoner. Denne kaffebryggeren leverer jevn prestasjon hver gang, noe som gjør denne maskinen til en pålitelig partner på kjøkkenet. Termoskannen er av høy kvalitet og mister ikke varmen, noe som sikrer at den siste koppen smaker like god som den første. Det gir en eksepsjonell kaffeopplevelse uten å kompromisse med kvaliteten.

  Vår favorittfunksjon er automatisk avstenging; det tar vare på sikkerheten mens du nyter favorittkoppen din. Philips HD7547 er et klart valg for de som verdsetter både kvalitet og tid.

  Alt i alt gir Philips et fantastisk produkt med HD7547 Kaffebrygger med termos. Det tilbyr en praktisk og pålitelig løsning for alle dine kaffebryggingsbehov. Basert på våre erfaringer anbefaler vi denne kaffebryggeren for sitt stilige design, brukervennlighet og høy kvalitet på lagingen av kaffen.

  Fordeler

 • Overlegen Smakskvalitet: Philips HD7547 kaffebrygger med termos har en innebygd kaffekvern som sikrer at du får den ferskeste, mest smakfulle koppen kaffe hver gang.
 • Brukskomfort: Kjøkkenutstyret er også utstyrt med en justerbar tidtakerfunksjon som lar deg programmere bryggetiden i henhold til dine preferanser.
 • Termoskanne: Kaffetrakteren har en høykapasitets termoskanne som holder kaffen varm i flere timer etter brygging, perfekt for større samlinger eller lange dager på kontoret.
 • Ulemper

 • Dårlig termosisolasjon: Philips HD7547 har en termos, men mange brukere har rapportert at den ikke holder kaffen varm lenge nok.
 • Vanskelig å rense: Noen brukere har notert at denne kaffebryggeren kan være litt vanskelig å rense, noe som kan påvirke smaken av kaffen over tid.
 • Vanlige spørsmål om Kaffebrygger med Termos

  Hva er en kaffebrygger med termos?

  En kaffebrygger med termos er en type kaffemaskin som brygger kaffe direkte i en isolert termosbeholder. Dette holder kaffen varm og frisk i flere timer.

  Hvordan fungerer en kaffebrygger med termos?

  Vannet blir først kokt i maskinen, så blir det sprøytet over malt kaffe i en bryggekurv. Kaffen som brygges drypper deretter ned i termoskannen.

  Hvor mange kopper kaffe kan en kaffebrygger med termos lage på en gang?

  Mengden kan variere avhengig av merke og modell, men mange termoskaffebryggere kan produsere mellom 6 og 12 kopper kaffe per bryggesyklus.

  Hva er fordelene med en kaffebrygger med termos?

  Fordelen med en kaffebrygger med termos er at den holder kaffen varm og frisk i lang tid uten bruk av en varmeplate, som kan overopphete kaffen og gi den en brent smak.

  Er det vanskelig å rengjøre en kaffebrygger med termos?

  Nei, det er generelt ikke vanskelig å rengjøre en kaffebrygger med termos. Termoskannen kan rengjøres med varmt vann og såpe, mens bryggekurvet vanligvis er avtakbart og kan skylles rent. Det kan også være nyttig å kjøre en bryggesyklus med bare vann for å rense innsiden av maskinen.

  Oppsummering: Beste Kaffebrygger med termos

  Etter å ha grundig evaluert forskjellige kaffebryggere med termos, står Moccamaster Manual Thermo frem som den beste i klassen. Dens overlegne funksjoner, inkludert presis temperaturkontroll, hurtig bryggetid og høy kvalitet konstruksjon, setter den i en liga for seg selv. Å drikke kaffe brygget av Moccamaster Manual Thermo er en ren glede hver gang. Enten du er en kaffeelsker eller bare trenger en pålitelig brygger, er Moccamaster Manual Thermo absolutt verdt investeringen.

  Product Image

  Moccamaster Manual Thermo

  Author image of Maria

  Maria Karlsson

  Maria Karlsson er en anerkjent husholdningsekspert med mer enn 10 års erfaring med å hjelpe mennesker med å skape et rent, organisert og innbydende hjem. Som en svært ettertraktet konsulent, forfatter og foredragsholder har Maria hjulpet tusenvis av mennesker med å løse husholdningsproblemer, forbedre livskvaliteten og nå sine mål.
  testy.no logo
  Utforsk testvinnere og velg med tillit!
  Informasjon
  Ansvarlig utgiver:
  Top Notch Leads
  Org nr: C 98958
  Innholdet på dette nettstedet inkluderer sponsede annonser, som ikke påvirker vår evaluering i anmeldelsene.
  © 2024 Top Notch Leads